2011. 01. 10.
Az ünnep mély pontya (jan. 10-11-12-13.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JANÁUR 10.
IDŐNK A HEGY MÖGÖTT

Így kezdődik végződik egy házasság
Kezdjük a nyilvánvalókkal:
HBO, 21:20: Boardwalk Empire / Gengszterkorzó - A régóta hájpolt és minden bizonnyal nagy sikert arató maffiózós sorozat első része. A gengszterkedés kimeríthetetlen téma, minden ország minden nagyvárosában van belőlük, most az Atlantic City-beli jómunkásemberek felemelkedését és bukását játsszák el nagy és kevésbé nagy színészek. A fél ország ezt fogja nézni, még azok is akik nem ismerik az egyik rendezőt, bizonyos Marty Scorsese-t...
FEM3, 22:00: Mondj igent! - Valóságsós romantikázás a kényszerű vetélkedős szerelmespárról, akiket a busás fődíj késztet a képernyős szerelemre (aztán persze előtörnek az őszinte érzelmek is). Ilyenkor sajnálom hogy ide nem jutottak Paz Vegák csak vv ágik meg a többi... Az ország nagy része sajnos nem ezt fogja nézni.

Ajánlott rovat:
Duna, 15:35: Majd az idő kipörgeti - egyórás doksi a néprajzkutató Erdélyi Zsuzsannáról, Lovász Irén közreműködésével és régi felvételek segítségével. Mindenkinek kötelező, aki a magyar néprajzkincs megismerését letudta a mostani popba öntés során (technós feldolgozások, egyebek). 20:10-kor szintén doksi az eltűnő régi világ egy darabjáról, egy kis falu Utolsó kántortanítójáról, aki nem csak egyszerű vallási oktatója, hanem igazi példaképe is volt közösségének évtizedeken át (és most, 96 évesen is az). Nagy szerencse hogy elkészült ez a film, az már jóval kevésbé az, hogy csak a Duna 2. Autonómián adják, remélem fogják ismételni máshol is. Még mindig itt maradva 21:50-kor egy iráni rövidfilm kicsit hasonló témában egy elhagyatott faluban egyedül élő asszonyról, akinek csupa képzelt barátja és ismerőse van csak (de nehogy a gyereket is leültesd elé, Blue ugyanis nem fog feltűnni). A havas hegy mögött érdekes kérdést feszeget: mi tarthat valakit a régi helyszíneken, melyeken már rég túllépett a világ, és feltétlenül rossz döntés-e, ha valaki a külvilág nyüzsgése helyett inkább ezt a magányt választja. (Volt hasonló amerikai film is, ott egy fiatal srác talált vissza a természetbe.)

Hírmagyar:
Keanu Reeves Rákospalotára költözik: "Szamurájfilmet forgat nálunk a Mátrix-trilógia bőrkabátos főszereplője." - Úgy látszik nem volt elég az Angelina-mánia, minden évben egy idelátogató szupersztár kell nekünk. Engem nem zavarna, ha kussban forgatnák a filmjeiket, de az ilyen bejelentések csak odacsődítik a sok birkát. Gondolom Reeves mobilos fotóit is ezer forintért árulják majd. Vagy inkább egy zacskó tejért, mert akkor már lehet hogy annyiba fog kerülni :DDDDD
Koltai Róbert kiborult egy tévéfelvételen: "A Frizbi forgatásáról a sajtót és a közönséget is kizavarták, Koltai az asztalt csapkodta." - Pedig egy korábbi Velvet-hír szerint Hajdú kérdéseit imádják a sztárok... "Botrányba fulladt Koltai Róbert Hajdú Péternek adott interjúja. A Jászai Mari-díjas színész a TV2 Frizbi című talk-showjának vendége volt a műsor szombati felvételén, ahol annyira dühbe gurult a családját ért vádak miatt, hogy csapkodni kezdte az asztalt, és ki akart sétálni a felvételről." - Promó, ja. Akkor se fogok odakapcsolni...
Szabó Mariann eklektikus vegyesfelvágott: "Zenéjét mindenféle stílusban az internetre gyártja, és angolul is, magyarul is felénekli az X-Faktor döntőse." - Mindenféle stílus? Az jó! Remélem freejazz elektro-indusztruál harsh noise dubstep stílusban is vannak dalai ^^
Majdnem villám csapott Horváth Évába Kolumbiában - Mellé, mondom én, mint a viccben az öreg székely. "2010 legjobban öltözött magyar celebnője ijedtében felugrott a székre, kollégájának szikrázott az ujja. Magyarok hihetetlen kalandjai Kolumbiában." - Hát igen, Kolumbia, ugrálás, szikrázó ujjak...cocaine is one hell of a drug :))) És nem csak én mondom:

2011.01.09 09:20:08 Kelly és a szexi dög
Az nem lehet, hogy nem villám volt, hanem a flash a meglepően tiszta kokó felszippantása után!?


Több ezren várták a metrót nadrág nélkül New York-ban - Flashmob, mi más. Barmok. Kétórányi menőségért cserébe bevállalják a nemi szerveik összefagyását. Nem baj, legalább nem szaporodnak!

2011.01.10 11:33:55► Hárslevelű™
ha tovább tart a válság nálunk is ez lesz.


Kozso majdnem megkönnyezte Rákóczi Ferenc beszólását: "Szegény Kozso nagyon szomorú volt az Ezek megőrültek forgatásán." - Ezek a majdnemek, előbb horvátévánál most meg itt, hát ezek kergetnek engem őrületbe. DE CSAK MAJDNEM!!!
Megelevenedett a Kick Ass, szuperhősök járják Seattle utcáit: "Phoenix Jones a bűnt keresve gázspray-vel, sokkolóval, fekete-arany gumiruhában járja Seattle utcáit." - Majd leszoktatják róla a helyi pirézek.
Cicciolina Budapesten veteti ki mellimplantátumát - A fontos élmények idekötik! Itt indult a karrierje, itt házasodott...és most a melleitől is itt búcsúzik :D Nap kommentje:

2011.01.10 07:57:14 Bob herceg
a múmia 3.



KEDD, JANUÁR 11.:
CSENDES SÁRKÁNY

Csaj csendben, csaj halkan
Már megint sárkányunk van, nem három csak egy, és nem nő hanem férfi (a keresztneve Béla bácsi, a vezetékneve meg az a bizonyos mitológiai állat), tanárként dolgozik, a tanítványai mind Szörnyetegnek tartják, pedig neki is vannak érzelmei. Sajnos egy tanítványán igyekszik kitölteni ezen érzelmeket... A Németh László művéből készült tévéfilmet 20:40-től láthatjuk a Dunán.
Duna 2. Autonómia, 21:05: Nomád - Az anti-Borat: akció(dú)s kazah történelemóra Mark Dacascos-szal, Dzsingisz kánnal, sok vérrel és szerelemmel. Mi a fontosabb, a kazah népjólét vagy a személyes boldogság? Erre kell választ adnia Mansurnak, a leendő vezérnek, amikor ugyanabba a nőbe zúg bele, mint Dzsingisz bácsi gyereke. Ráadásul, csak hogy bonyolultabb legyen a dolog, ő többszörösen is vendég a kán házában, mivel ott kénytelen rejtőzködni a fejére pályázók elől... Ami még ezen kívül érdekes lehet, az a Csend Elisha Cuthbert-tel a Fem3-on tíztől, ami szintén a kényszerű vendégeskedés körül forog, egész pontosan egy süketnéma csajéról, aki keresztszüleinél húzza meg magát, de fogyatékossága miatt nem nagyon tud beilleszkedni, és a család leánya először utálja, majd szép lassan megosztja vele minden titkát (vérfertőző apuka, például). Jó is lenne, ha a bizalmasa tényleg süketnéma lenne, csakhogy nem egészen az. Thrillernek nem eléggé az, toleranciára nem nevel (inkább erősíti a közhelyeket minthogy lerombolná őket), kicsit mintha minden csak ürügy lett volna a készítőknek.

Óvatosan! rovat:
RTL Klub, 23:15: XXI. század: A legendák velünk élnek: Buddha Magyarországon - "Különösnek tűnnek a szerzetesek az utcán, akik ételt osztanak, különös dalt kántálva felvonulnak. Mi a köze a magyar embernek hozzájuk? Filozófiájuk távol áll a keresztény kultúrkörtől, az európai viselkedési normáktól. Mégis mit tanulhatunk tőlük?" - Remélem nem keverik a krisnásokat a buddhistákkal, bár tudom a kertévéseknek nem sok lehet a különbség, Buddháról meg azt hiszik hogy a családneve Beach... Ja, és a buddhizmusnak semmilyen formája nem áll "távol" az "európai viselkedési normáktól"!

Hírmagyar:
Nem akar felállni az uniós dizájnlámpa: "Egy hónapja fenéken billentette a kukásautó, azóta kókadozik a vadonatúj bel-budai városközpontban." - Hűen szimbolizálja hazánkat és az Uniót is. Magyarország, én így szeretlek. Nap kommentje:

2011.01.10 17:16:53 kétség
Oda kellene küldeni két három celeb kurvát a VV ből simogatnák magától felállna.


Terry Black visszatért az éjszakába
- Teri néni (vagy Terry bácsi)! Oszt' a gyerökre ki vigyáz?! :D
Titkosított adatot tárolnak mikrobákban: "A kutatók szerint egyetlen gramm baktériumban 900 TB titkosított adat menthető el." - Fasza. És majd valami rákemberista összeesküvés keretében megfertőznek minket ezekkel! Bennünk fogják tárolni az adatokat!!!44 négy EZÉRT FIZETJÜK AZ ADÓT?!
Háromszor szexel naponta a 94 éves apa: "Az indiai férfi 20 éveseket megszégyenítve elégíti ki feleségét éjjelente." - Hát persze. Nyilván. Nem, nem akarom hogy bizonyítsa, ő is elég ronda meg a nője is az. És egyikük se annyi idős mint amennyinek mondják őket...
Habub: Szavazólap analfabétáknak: "Szudán egysége öt év alatt lett vonzóbb. Délen ünnepelik a népszavazást, az északi déliek kevésbé lelkesednek." - Na ezt kéne betiltani, mármint hogy az analfabéták is szavazhassanak!
Szorcsik Viki álmában Bonóval szokott randizni - Én meg Gianna Michaels-szel. Még mindig. Apropó, Gianna Michaels:
Nagyot bukott itthon a Piranha 3d: "A pubertás korú közönség mégsem nézte itthon az emberevő halakat. A Love story 2-re ültek be." - Ez Magyarország :-((( Egy filmben és három (!!!) dimenzióban Brook és Michaels kisasszonyok keblei, de a birkák mégis egy lovestoryt emelnek az égbe (meg a tökigénytelen Machetét és Üvegtigris 3-at). Megérdemeljük a sorsunkat.
Bolti lopáson kapták a Cheeky Girls tagját: "A kétezres évek első felében sikeres román popduó egyik tagját, Gabriela Irimiát egy élelmiszerboltban érték tetten, noha szerinte félreértésről van szó." - Ha leírnám azt hogy mi volt az első dolog ami eszembe jutott, az nem volna polkorrekt, így csak a második gondolatomat fogom: méltó utóélet az egyik legszarabb "zenekar" bűnronda tagjának.
Liz Hurley hasonmásával jár az ex-férje: "Arun Nayer egy a volt feleségénél húsz évvel fiatalabb kiadást választott." - Ennyi erővel járhatna a régi nővel is, csak fel kéne tuningolnia. Azt hallottam a sebészek manapság csodákra képesek!

 
SZERDA, JANUÁR 12.:
HAMUT-MAMUT, STUKKER NÉLKÜL

Betegségen túl, barátságon innen. Vagy fordítva.
RTL Klub, 21:20: A mamut – Abszolút valószínűtlen akciófilm, újabb bizonyíték Lovecraft mindent megtermékenyítő fantáziájára: ezúttal is a Szín az űrből-t dolgozták át úgy hogy még az írója is alig ismerne rá. Meteornak álcázott ufó csapódik egy kisvárosba, hogy az első útjába kerülő teremtményt megfertőzze, ami (mivel egy múzeumra esik az a rohadt repülő csészealj) nem más mint egy kitömött mamut. Tekintsünk el attól hogy ez több szempontból is lehetetlen (egy szalmával-gipsszel-műanyaggal kitöltött állattetemben nincs mit új életre kelteni), és vegyük annak, ami: hülye B-kategóriás agyatlanságnak, és akkor jól fogunk szórakozni.
FEM3, 21:55: Az eltűnt stukker – Megint valami, amit nem sokszor láthatunk errefelé: kínai krimi! Pedig ott is megtörténhet, hogy az egyszeri rendőr véletlenül magával viszi a pisztolyát a közös piálásba, hogy aztán eltűnjön (mármint a fegyver, nem ő), hogy aztán valaki a benne maradt golyókat is hasznosítsa, az elsőt mindjárt a zsaru barátnőjében. A mission impossible természetesen az illető megtalálása, a tanulság meg még mindig az, hogy ne vigyük túlzásba a rizspálinkát és hogy a stukkert mindig adjuk le a ruhatárban…
 
Ajánlott rovat:
Duna, 21:10: Mombasába, retúrjegy nélkül – Már a címe elég lenne ahhoz hogy mindenféle sunyi megjegyzéseket sütögessek el, de nem fogok, ez ugyanis nem arról az embertípusról szól aki jódolgában rohan Afrikába jótékonykodni, hanem arról aki halálos beteg és régi iskolatársának szeretne szerelmet vallani, kórházi szobatársa pedig a címbeli ország tengerpartját szeretné megnézni. A két srác elindul, előbb a nőért, majd utána –reményeik szerint- a tengerpartra. Mint a hasonló road movie-k esetében, úgy itt is fontosabb maga az utazás, minthogy odaérnek-e, a lényeg úgyis útközben történik. Lesz még háromnegyed tizenegykor egy viszonylag ritkán adott thriller? akciófilm? sci-fi? az MGM-en. A műfaji besorolás bizonytalan (1965-ben ezek még nem is különültek el annyira egymástól), viszont a feszültség végig megvan The Satan Bug-ban, ami a szokásos „jó” magyar fordításban A sátán férge címet kapta, pedig semmi köze az Ördögűzőhöz, annál több az Androméda-törzshöz, ugyanis egy ellopott vírustenyészetet próbálnak visszaszerezni benne egy őrült tudóstól. Még nagyon, nagyon régen láttam, olyan régen hogy akkor csak egy vagy két tévécsatorna volt Magyarországon, tehát ajánlott!
 
Ismétlés rovat:
Cinemax, 20:00: Spíler – Guy Ritchie egy milliméternyit újított a bevált formulán (A Ravasz, az Agy…, Blöff), amennyiben most már emlékezetes női szereplői (Thandie Newton) is vannak (a történet nem ennyire új: a Nagy Dohány reményében egymásnak esnek az oldszkúl és nyúvéves bűnözők). Tisztességes iparosmunka, komoly elvárások esetén hiányérzetünk lehet, ezek nélkül viszont jól fogunk szórakozni.
 


CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 13.:
ÖRDÖNGÖLŐS INFORMÁ TOROK

Mindenkinek van keresztje.
Minimális jóság lesz ma, kedves Olvasók. Fél tíz után öt perccel egy 55-ös film noir Franciaországból a Dunán, ami nem elég hogy ismétlés, de az újabbkori feldolgozását (Az ördög háromszöge) többen ismerik mint az eredetit (Ördöngösök), pedig Simone Signoret semmivel se rosszabb szenvedő alany mint Isabelle Adjani. Adott egy valóban szadista férj, aki egyben a felesége iskolájának igazgatója is. Adott a betegeskedő feleség és egy segítőkész kolléganő, akivel együttesen elteszik (?) láb alól a férfit. Vagy mégsem?...
Film+, 22:55: Az informátorok - Az ajánló szerint "néhány gazdag kölyök, valamint szüleik állnak a film történetének középpontjában. Ezeknek az embereknek a szex könnyen jön, a kapzsiság királyság, és a fiatalság az örökkévalóságig tart, ám ebből fakadóan képzeletbeli lelkük helyén csak egy nagy képzeletbeli tátongó fekete lyuk van. Érzelmeik felületesek és még csak nem is nagyon igyekeznek kitörni ebből a posványból." Ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy ÉN IS ILYEN EMBER AKAROK LENNI, illetve csak akarnék, mert ez egy B. E. Ellis-adaptáció, vagyis nemajánlott, még Billy Bob Thornton, a tésztaképű Rourke bácsi és a még mindig bombázó Kim Basinger ellenére sem (aki BBE-fan, az úgyis megnézi, akármit mondok róla).

Ajánlott rovat:
Minden ami jó, doksi, és a Duna 2. Autonómián lesz: előbb negyed kilenckor egy zseniális román fotósról, Iosif Bermanról szól Az ezerszemű ember. Őróla azt érdemes tudni, hogy a zömében politikai témájú fényképeket csinált, de át-átruccant az izmusokba, és korának árnyoldalait is hűen dokumentálta. Utána kilenckor összehasonlító doksizás ugyanitt a református és katolikus papok életéről, természetesen a házasélet szempontjából (egyiknek szabad, másiknak nem), a címe is ezt sugallja: Őrült szerelem ez.

Hírmagyar:
Shodeinde Dorka ösztönösen nevel - Én meg ösztönösen kerülöm a "zenéjét", a világ meg ösztönösen megy, csak megy tovább, boldogan. Haladjunk hát, haladjunk, nincs itt semmi esemény elvtársak!
Hatvanezres bírság egyetlen becsempészett kindertojásért: "Az USA-ba tilos kindertojást bevinni, mert az összerakható játék apró elemei fulladást okozhatnak." - Bezzeg a kendert azt meg legalizálnák... Éljünk szabadságjogunkkal, legyünk hardcore-ok, tiltakozzunk a tiltás ellen és fogyasszuk az Amerikában tiltott keménydrogot: A KINDERTOJÁST!!!!!!!!
C:c: Már a bugyi is pornónak számít: "A konzervatív amerikaiak szerint Olivia Munn bugyis Maxim-címlapja pornográf." - Hülye amerikaiak, amerikai hülyék!!! Micsoda kétszínűség! Ott van/volt az MTV a szoftpornós klipekkel, a milliós pornóipar, de egy szimpla női bugyiból ekkora ügyet tudnak csinálni még mindig.
Kate Middleton feketében ment esküvőre: "Nem tudnak napirendre térni a britek a leendő hercegnő illemsértése fölött. Ráadásul a dekoltázsa is túl szexi volt." - Mindez eltörpül amellett, hogy ronda (vagyis "szexi" már eleve nem is lehet). De legalább biztosan echte brit :D
Három rendőrautóval vonultak ki két tengerimalachoz - SÜN!!!!!!!!!!!
Mindenki új Facebook-adatlapot kap: "A tavaly decemberben bemutatott új interfész használata kedd óta kötelező." - Megint valami ami "kötelező", de rám nem vonatkozik.
Kelemen Anna szólóban nyomja legújabb pornójában - Perszehogy szánalom, de legalább megérett a Nap kommentje:

2011.01.13 00:42:11 Kelly és a szexi dög
Holnap felhívom, igaz, hogy már leamortizálódott, de azért Kelemen Annát megdugni...!






bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés