2011. 01. 14.
Már megint itt vannak a fiatalok (jan 14-15.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, JANUÁR 14.:
FÁKING YANG PÍPOL
 

Itt még a kijáratnál is sekszelnek?!
M2, 22:05: Az ágyban - Két fiatal egyéjszakása majdnem a sekszen túlmutató kapcsolattá fejlődik. A baj ott kezdődik, amikor nem csak testileg, hanem lelkileg is kezdenek egymásra találni (szó szerint veszik az egy éjszakát, vagyis a hotelszobát és az időt amire kibérelték a lehető legjobban -és legtöbbször 8))- igyekeznek felhasználni). A sekszek közötti beszélgetések során azonban először barátokká válnak majd egymásba is szeretnek - de ugye pont ez az ami megöli az egyéjszakás kalandokat és nekik is így kell véget érni (lásd még az Elveszett jelentés legvégét, bár ott nem volt seksz). Címéből (=helyszínéből) eredően kamaradarab, minimális díszlettel és még annál is kevesebb ruhával, a fiatal színészek ügyesen veszik az ilyenkor szokásos akadályokat, a 9 dal-hoz képest sokkal jobb, a Young People Fucking mellé téve viszont már nem annyira rózsás a helyzet.
 
Ajánlott rovat:
HBO, 21:20: Ne nézz vissza! - Nem összekeverendő a Don't Look Now-val, bár a története kicsit hasonló: egy háziasszony úgy érzi hogy átalakul körülötte a világ, és egy obskurus fénykép alapján nyomozni kezd saját (?) énje után. Sophie Marceau és Monica Bellucci elcsúfítva, amint egymásra kezdenek hasonlítani (nem csak arcilag hanem életükkel is). Sunáznám mindkettőt, akár egyszerre is.
Duna 2. Autonómia, 21:50: A Bolyai - A nagynevű kolozsvári egyetem története (melyet egyértelmű okok miatt összevontak a Babes-sel). Visszaemlékezés hallgatókkal és oktatókkal. Ezt kéne nálunk is főműsorban adni!
 
Hírmagyar:
Orbán: A fiatalokat meg kell tartani - Pár éve az akkori miniszterelnök többször is pont az ellenkezőjét mondta. Igazán eldönthetnék már hogy most kellünk-e itt vagy sem!
A legmenőbb ajándék, amit ön szerelmétől valaha kapott: "Brian Austin Green ajándékképpen tigrisfarmra vitte Megan Foxot nagymacskákat ölelgetni. Hát lehet ezt überelni?" - Lehet bizony, mert a pasi szerintem nem ölelgetésre vitte oda a csaját, hanem abban reménykedett, hogy véletlenül felzabálják a tigrisek.
Oláh Ibolyát mindenki bántja - Nem, például én sem, pedig tudnám, ha akarnám. Ehelyett úgy vagyok vele, mint a minap Shodeinde Dorkával: kerülöm a zenéjét meg őt magát is.
Huszonnyolc évet várt arra, hogy kiderüljön, melyik nemhez tartozik: "Adele Markhamnek hosszú éveket kellett várnia arra, hogy kiderüljön, fiúként miért viselkedik lányosan, miért vonzódik a férfiakhoz. Már 28 éves volt, amikor végre elvégeztek nála egy kromoszómavizsgálatot." - Hát tudjátok, én nem tudom megállapítani még így se hogy ő most férfi vagy nő... Mondjuk erősen DO NOT WANT!-kategória, nade akkor is.
Végre elveszti szüzességét a pornós: "Nicki Blue eddig alternatív módon szexelt, a szüzességét tartogatta, mert erre nevelték." - Ha tényleg nevelték volna, eleve nem kezdett volna pornózni, vagy ha mégis, akkor teljes bedobással, nem ilyen szűrkurva (LOL) stílusban. Csak a ti kedvetekért (de komolyan! TÉNYLEG!!!) végigolvastam, ez a szerencsétlen (és mellesleg: bűn ronda) csaj mindenféle beteg faszságot kipróbált már (anál, BDSM, csipeszek ide-oda), de ő "szűz", mert erre "nevelték". Persze, nyilván.
 
2011.01.14 04:08:52 pástétom
"Déli lány vagyok és arra neveltek, hogy szüzen menjek férjhez. Rengeteg análjátékot csináltam, és imádom az orált is."

"Szóval, lányom -mondta neki apuci: szűzen menj férjhez, de anál pornózz nyugodtan, amennyire csak a kedved tartja."

Jut eszembe: a hős pornós hapsi lesz a férj, ugyebár? :D
 
2011.01.14 08:53:49 Upuaut
egy lövés a fejbe és öt a testbe
 
A Dsquared2 ikermodelljei a vérfertőzéssel kacérkodnak - Na, ma aztán kijut nekünk a jóból! Bizonytalanneműek, "szűz" análpornós, vérfertőző modellek...nem baj, a kommentelők segítenek:
 
2011.01.12 11:51:59 Upuaut
Egy lövés a fejbe és öt a testbe. A modelleknek, a fotósnak és a kiadónak is.
 
Fincher megmutatta a tetovált lányt: "Végre megmutatták, hogy fog kinézni Lisbeth Salander, az utóbbi évek legsikeresebb könyvének, A tetovált lánynak a hacker-punk biszexuális főhőse." - Egy dolog ezek a ránk erőltetett könyvek (Harry Potter, Lisbeth Salander, Langdon professzor kalandjai), egy másik az hogy ezekből sajnos film is készül, de az mennyire szánalmas már, hogy Amerikában csak a remake-t lehet eladni? Nap kommentje:
 
2011.01.13 18:56:07 fekete_kápó
Pont ilyen sérója volt az Éneklő Medvének a bábfilmben, csak az nem nem volt szétcsapott punk kurva
 
Tarlós egymilliárdot szakítana a Szigeten: "A főpolgármester szerint mostantól csak az kezdjen fesztiválszervezésbe, akinek van rá pénze." - Én személy szerint utálom a szigetet, de azért ezt mégse kéne talán. Bár valószínű hogy le van vajazva minden.
Megpofozott egy tanár egy diákot Hajdúböszörményben: "A Veres Ferenc szakiskolában vizsgálatot indítottak." - RETTENETES, BORZALMAS, ISZONYATOS, WEJMÁR!!! Anno az átkosban (a régebbiben, ha ez segít) nem volt ritkaság hogy elcsattant egy-két pofon, otthon vagy a suliban. És tudjátok mit? Jól tették. Ma mindenki mobilozik meg csetel meg faszbúkozik a suliban, verik a tanárokat, és ha nagyritkán a pedagógus fegyelmez, akkor egyből Index címlap. Hát itt tartunk. A legalját természetesen utoljára hagytam, mert ez a legalja, még akkor is ha külön rovatot kap (de nyugi, mert csak kisbetűvel):
 
damu roland rovat:
Damu Roland a börtönben is sztár - Hahaha, azt el tudom képzelni hogy közszeretetnek örvend, gondolom a szappant is mindig neki kell felvennie :DDDDDD Vigyázat, hosszú idézet jön: "Damu Roland (...) saját bevallása szerint a börtönben is sztár. A színész a Blikknek (...) eldicsekedett, hogy kikkel találkozott a börtönben: Hunvald György, a volt hetedik kerületi polgármester, állítása szerint, előre köszönt neki, és még Hagyó Miklóst is látta egyszer gyúrni." - A nagyhal előre köszön a kishalnak, hát persze. A kishal "állítása szerint." LOL. "De ez még semmi, mert a kiskunlacházi kamaszlány gyilkosával is elbeszélgethetett." EZ IGEN, EZ AZTÁN A MEGTISZTELTETÉS, erre lehet ám büszkének lenni: "elbeszélgetni" egy kislány gyilkosával! Én is szívesen "beszélgettem" volna a gyerekgyilkos bácsival, csak vittem volna a haverokat meg a láncfűrészt is... Oszt' lehessen tudni hogy mirű' "beszélgettek", csak nem tanácsot kért tőle a volt barátnővel kapcsolatban? Hopp, most látom csak, másnak is eszébe jutott:
 
2011.01.14 10:23:32 Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és az Állatkert
 
elbeszélgetett a kiskunlacházai gyilkossal? aztán miről beszélgettek? hogyan kell megverni, terrorizálni, megerőszakolni nőket, és hogy ő csak ott rontotta el, hogy csak megverte az áldozatot, pedig praktikusabb lett volna megölni?
 
a bántalmazó, nőgyűlölő férfiak a börtönben cserélnek bántalmazási tapasztalatokat, mit csináljanak legközelebb másképp, hogy tovább és hatékonyabban tudjanak erőszakosak lenni, és hogy tudják elkerülni az igazságszolgáltatást az áldozat megfélemlítésével, megverésével, meggyilkolásával.
 
már megbocsásson a világ, de hogy a faszba lehetséges, hogy a kiskunlacházi gyilkos, vagy a balástyai rém egyáltalán emberekkel beszélhet? nem kéne egy hangszigetelt sötétzárkában lennie, minden emberi kapcsolattól elzárva? attól, hogy rács mögött vannak, ugyanolyan veszélyesek a társadalomra.
 
Ezer százalék igazság. Nézzük tovább a cikket. "A színész elmondta, hogy Hagyó azért edz ilyen keményen, mert meg kell védenie magát a börtönben." - Gyerekek, ezért az egy mondatért érdemes volt ezt a cikket megírni. Ezért az egy mondatért! A hagyómiki, amint edz, mert "meg kell magát védenie"! FAP FAP FAP FAP FAP "Damu óriási szerencséjére, aki sztár, az a börtönben is sztár marad, így az autógrammját is tudta értékesíteni, és olyan dolgokra beváltani, mint pingpongozás a közösségi szobában." - Magyarra fordítva: csicska lett ő is. Gyengébbek kedvéért: a fontosabb fizetőeszközök a böriben a cigi és az extra kaják, esetleg a kábszer. Egy autogram szart se ér (damué még börtönön kívül se). Egyébként az autogram meg még mindig nem közlekedési eszköz és nem is mértékegység, vagyis: rövid O és egy M. Dehát egy újságírónak ezt miért is kéne tudnia! "A börtön sztárja „meg akar tisztulni minden rossztól, ami őt érte", és ezért kopaszra nyíratta a haját és a szemöldökét is." - Milyen rossz érte amitől borotválással meg lehet tisztulni? Britney Spears, Steve-O meg a Fal hősének nyomdokaiba lépett, csak ők tényleg önként (bár enyhén más tudatállapotban) csinálták, damu meg valószínüleg átesett egy "beavatáson" :DDD Valahogy az jut eszembe, amikor Sid Viciust börtönbe csukták a csaja megkéselése miatt, aztán amikor McLaren kihozatta, orrba-szájba mesélte mindenkinek hogy mennyire "megtalálta a közös hangot" az elítéltekkel. Ebből egy szó nem volt igaz. A "punk" a szlengben köcsögöt is jelent, amint ez köztudott. Őszintén: szerintetek mit kapott ott bent az aki vállaltan "punk" volt, verekedni meg csak hátulról, túlerőben, késsel, törött üveggel és nők meg kisállatok ellen szokott? Visszatérve damuhoz: önként leborotválja valaki a haját meg a szemöldökét, ja persze. Négyen lefogták oszt' egy meg nyírta :DDDDDDDDDD Kár hogy erről nincs videó. Ehhez illően a végszó:
 
2011.01.14 10:03:27 Stipistopi
habos-babos, puffos ujjú kis ruhácskát mikor adnak rá?

 
 
SZOMBAT, JANUÁR 15.:
AZ ÉLET TITKOS JÁTÉKA

Hát igen, szar dolog ez a nátha.
Huh, kicsit soká nyúlt ma a kocsmázás, nem baj, tegnap amúgyis elkényeztettelek titeket a sok hírrel és a damu speciállal, úgyhogy ma csakazértis is minimál leszek: kilenckor az operettkedvelők figyelmébe ajánlanám a Kálmán Imre életéről szóló 84-es filmdrámát az M1-en, még 84-ben készült és orosz-magyar koprodukcióban, vagyis nem biztos hogy teljesen elfogult lesz, már ami a zeneszerző emigránséveit illeti. Bár nekem nem kifejezetten az operett Az élet muzsikája, attól még ajánlott. Kis érdekesség, hogy az egyik szereplő, Eszenyi Enikő mostanában ünnepelte ötvenedik születésnapját.
Duna, 20:00: Zseni az apám – Az viszont egész biztosan nem volt az, aki Sarah Jurassica Parkert a kamera elé engedte. Egyedül Dennis Quaid menti valamelyest ezt a családbarát vígjátékot, amiben egy, a múlton túllépni kénytelen szórakozott professzor és hozzá hasonlóan félresikerült lánya a főszereplő, meg kettejük kapcsolati képtelenségei.
Hálózat TV, 23:00: Titkos játékok – Régi tanulság, hogy akármennyit áradoznak is róluk, a nők valójában nem kedvelik a „túl nyugis” pasikat, akik mellett stabil a helyzetük. Itt egy „különleges” (LOL) megoldást választ az unatkozó feleség: milliomosok escortja lesz. Figyeljetek a rendezőre: 1992-ben dobta össze ezt az erotikus thrillert, előtte nem annyira thrillerrel mint inkább erotikával (mondjuk ki: pornóval) foglakozott, és ez után nem sokkal már Britney Spears első klipjét rendezgette. Így megy ez! Ráadásul túl sok minőségi különbség sincs e három műfaj között…
 
Óvatosan! Rovat:
Duna 2. Autonómia, 23:50: Nyári Egyenlet – hatpercnyi kísérletezés, Rutkai Bori miatt érdemes vele megpróbálkozni. Különben is, hosszúságában nem egy Sátántangó, és bátraké a szerencse meg a műélvezés.
Duna, 0:10: HugicámIsmétlésgyanús holland nyomasztás egy húgához hirtelen visszatérő fiútestvérről, aki lánytestvére minden mozdulatát filmre veszi. Ha nem is halál, de (családi) dráma egyenes adásban, régen eltemetett csatabárdok kiásásával.
 
Ismétlés rovat:
TV2, 21:20: Az átok – Ezt folyton keverem a House on Haunted Hill-lel, és nem véletlenül: mindkettő egy klasszikus, azonos című horrorfilm feldolgozása, és mindkettőt egy bizonyos Jan de Bont követte el. Nem ajánlott, maradjatok az eredetinél – az originál Haunting mind a mai napig üt, és minden jóízlésű horrormániás gyűjteményében ott a helye.
Cinemax 2., 23:45: THX 1138 – Lucas első (és tényleg jó) filmje egy olyan alternatív világból, amihez képest az 1984 és Bradbury Fahrenheit-je gyerekmese (annyira durva, hogy például a Nine Inch Nails is hangmintákat vett belőle). Természetesen Lucas az újrakiadáshoz ezt is elbaszta ilyen-olyan hozzátoldásokkal.


Kulcsszavak: damu roland

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés