2011. 01. 16.
The Rest Of 2010
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
MINDEN, AMI A HÍRMAGYARÁZÁSBÓL KIMARADT
 
Mivel a mai napon igen szar a felhozatal, ezért úgy döntöttem, valami rendhagyót postolok: jöjjenek 2010 alternatív kommentárjai és nap kommentjei, mindaz ami helyhiány vagy bármi egyéb miatt nem fért bele a rendes postokba (mivel hosszabb időszakról van szó, természetesen több nap kommentje lesz). A kommentek tartalmáért felelősséget nem vállalunk, kezdődjék a hírolvasás:
 
Az alulöltözött Lolát férfiak és nők simogatják – Folytatódik a "könnyűzene" bulvárosodása. Hiába, mert a magyar popzene 90%-a szar, és még ingyen se kéne. A
 Nap kommentje szerint nem csak én vagyok az egyetlen, akinek nem feltétlenül a zene jut ilyenkor eszébe:
 
2010.12.18 14:32:41 farkamatvakarva
addig tolnám a kukimat a szájába, amíg van benne szusz
de miért lesz minden popénekesnőből ribanckurvaprostifasztarisznya???????
 
…majd nem sokkal később egy kis revideálás, de nem az enyhülés Iránába:
 
2010.12.18 14:41:03 farkamatvakarva
lolát szopatnám, dugnám, megerőszakolnám, gyönyörű kis ribanc lett belőle
 
Hajnal a parlamentben: Menjetek a picsába!: "A pénteken beterjeszett sztrájktörvény-szigorítás tárgyalását kedden hajnalban le is zavarták a fideszesek, egy MSZP-s kiakadt." – Ez a picsázás ez úgy tűnik visszatérő téma a politikusainknál :D
Patai Anna volt az Év Divatkreátorának kedvenc megasztáros modellje - PEDOBEAR APPROVES!!! (Tudom hogy a medve régi téma, de nem bírtam kihagyni.)
Felakasztotta magát a túl udvarias brit fiú: "A szomszédok imádták Bradley Wisemant, akit társai azért szívattak, mert mindig túl illedelmes volt."  - Avagy a Nap kommentje nem mindig vicces, hanem néha elgondolkodtató és akár szomorú is:
 
2010.12.12 11:45:59 Bona Fides
Így működik a kontraszelekció. A Csúfolódó, piszkos szájú kis gecik életben maradnak és zavartalanul szaporodnak, sok-sok magukhoz hasonló piszkos szájú, gonosz kis gecit szabadítva a világra.
Érdekes, hogy a szülők, a tanárok sosem vesznek észre semmit, mindig derült égből villámcsapás egy ilyen esemény. Egyre gyakoribb a tragédiába torkolló "csicskáztatás", de a felnőttek sosem vesznek észre semmit.
A mi iskolánkban a csicskáztatott kisfiú elkeseredésében megszúrta az őt rendszeresen kínozó gonosz kis gecit, csak akkor lett ügy belőle.
Minden gyerek tudta, hogy mi folyik, de a tanárok, azok neeeeeeem, semmmmmit sem vettek észre....
 
Matolcsy dolgoztatná az időseket - Dolgozzon inkább helyettük is ő! De a bizonytalabb jövő mellett a jelenünk is csupa árokásás és egyet nem értés, és nem csak a fontos kérdésekben. Nem született nemzeti egyetértés abban sem, hogy a lebukott orosz kémcsaj suna+-e vagy sem. Egy a biztos:
 
2010.07.05 20:12:05 ekSÜN
Én leszarnám, hogy kém. Csak minden este kémkedjen alattam, vagy ne'adj Isten felettem :)
 
Comment: Kelta démon gyilkol Budapesten: "Elindult az első magyar, kifejezetten netre készült thrillersorozat a Youtube-on, és nem is rossz."  - Ígéretes, bár azért még látni rajta hogy magyar…
Egyre többen nézik a Való világot: "A szakmunkások közül minden 3. ezt választja esténként. A diplomások közül csak minden 5." – Akkor én most tisztelettel megkérném a kelta démont, hogy gyilkolja le a VV nézőit!
Gázolást és lelövést is túlélt a terminátormacska – Bezzeg a mi állaktínzóink nem végeznének ilyen félmunkát…
Boros Lajost iszonyatosan fárasztja a reggeli műsor: "A műsorvezető szerint haldoklik a rádiózás." - Bizony hogy haldoklik, és Ő ÖLTE MEG!!!!
16 ezren áram nélkül Moszkvában: "A város környékén 156 településen nincs áram a hideg miatt, a domogyedovoi repteret bezárták." – Nagyon helyes, tudják meg mit éreztünk mi akkor amikor Putyin zárogatta a gázcsapokat.
Óriásit bukott a 3D-s Gulliver: "A Swift-klasszikus új verziója 115 millióból készült, tízmilliót sem termelt az első hétvégén." – Nagyon helyes, pusztuljon a 3D.
Hugh Hefner eljegyezte a csaját: "A Playboy alapítója márciusban vált el előző feleségétől."Nap kommentje:
 
2010.12.26 14:53:02 fuligdzsin
ennél már csak annak örülne jobban ,ha működne a cerkája.:)
 
A jó gének vagy az ügyes orvosok miatt tagadhatnák le korukat?: "A legtöbb hollywoodi híresség nem szívesen beszél arról, hogy milyen csodaszerekkel, titkos módszerekkel tartja magát fiatalon." – Pedig egyértelmű: a jó génekkel rendelkező orvosok miatt :DD
Városban: Magyar ruhát kap a pisilő kisfiú: "Mi leszünk az EU elnöke, ezért Brüsszel jelképe huszárruhát és matyó népviseletet is kap." - …és mindjárt értelme lesz az addig csak úgy brunyáló szobornak: magyar ruhában a Zunijó vizébe fog pisilni. Áttételes mögöttes tartalom!!!
Megkegyelmeznének Billy kölyöknek – Tisztára mint Jim Morrissonnál :DD "Csapdába csalták, hogy elfogják, ezért 129 évvel halála után megkegyelmeznének neki." – Azért álljon meg a menet, azért mégiscsak egy bűnözőről van szó! Jóhogy szentté nem avatják!
Leszbikus nagynénjének adott spermát a 20 évesen elhunyt fiú: "A brit fiú két gyereket hagyott hátra. A nagymama a gyerekek nagynénje is egyben." – Végülis ha Elton Johnnak gyereke lehet, akkor ezeknek miért is ne lehetne…
Fél év házasság után vette észre az indiai asszony, hogy a férje valójában nő – Nem akarom tudni hogy addig mit csináltak és hogyan :SSSSS
Miley Cyrus mellét nyalta a csöcsös barna segéd – Miley egy anorex mikiegér, rémálmomban ne találkozzak vele. Viszont a segédjét SUNÁZNÁM, nemkicsit. Fotó is van róla:

Persze ilyenkor is akad aki a kákán is csomót keres:
 
2010.12.29 18:58:41 saby1976
Ez nagy csöcsű? Szoktál a neten böngészni te sivár cikkíró?!
 
Ki volt 2010-ben a legidegesítőbb tinisztár?: "A Justin Bieber uralta mezőnyben adjuk meg azért a lehetőséget Fásy Zsülikének és a meztelenkedni vágyó Taylor Momsennek is." – Ne aprózzuk el, mind mehet az aprítóba.
Dubajban edzőtáborozik a Milan: "Zlatanék a strandolók között edzenek, ott van már Antonio Cassano, még Ronaldinho is." – Huhuúúú, Dubajban én is edzenék 8)
 
Paris Hilton, Katie Holmes és a többiek smink nélkül: "Festék nélkül még a legnagyobb celebek is egész normálisnak néznek ki."Nap kommentjei:
 
2010.12.25 17:38:00 Rodzservótersz
Ezeken a képeken smink nélkül vannak ezek a "sztárok"? Ezt gondoljátok át még egyszer, moana, és utána rúgjanak ki a gecibe a Velvettől téged.
 
…azonban akadnak, akik szembemennek a trenddel, és még itt is, és karácsonykor is csak a jókívánságokra koncentrálnak:
 
2010.12.25 17:51:44 Parasite
édes jézuska hozz már az indexnek egy normális galéria motort és egy normális videómegosztót, mert ami most van, az siralmasan szar mind a kettő! köszönöm!
 
Az index egyik vezető spammerblogja a Terence Hill – Bud Spencer mánián lovagló Krumplishal, akik a tévés szerkesztők ötlettelenségéből is postot tudnak kreálni – és címlapra jutni vele: BSTH az ünnepek alatt, a Krumplishal utat mutat!: "A karácsonyi bejgli és pihenés mellé Bud Spencer és Terence Hill sem maradhat el. A televíziók - ahogy eddig - úgy most is kedvenceinkkel szeretnék megtartani vagy növelni nézettségi rátájukat. Nem titok, hogy egy BSTH filmet akár 1.5-2 millió néző szokott figyelemmel követni. Ahogy várható volt, most is több csatorna kínál filmeket a mesterektől. Nézzük, hogy hol mi látható a közeljövőben: (…) A filmekhez jó szórakozást és további boldog ünnepeket kívánok!" – Egy ennyire sugárzóan pozitív áradozásra természetesen a megfelelő reakció sem maradhat el:
 
Pángalaktikus-gégepukkasztó 2010.12.25. 16:42:46
"A televíziók - ahogy eddig - úgy most is kedvenceikkel szeretnék megtartani vagy növelni nézettségi rátájukat."
 
Kedvence akinek három anyja van!! Húzzátok a pöcsötökre, meg a műsorszerkesztők is! Ennyire futja, meg a villalakókra! Eredeti műsorokat készíteni már nem. Mégis szarrá keresik magukat. Szégyen!!!!
 
…ahogy az ellenreakció sem:
 
gyilkos fűegér 2010.12.25. 16:50:35
@Pángalaktikus-gégepukkasztó:
 
Te mondd, hogy a kurva anyjukat a tévéknek!
A te hangod mélyebb.
 
Horkolás miatt élnek külön házban Tim Burtonék: "Tim Burtonnek orrsövényferdülése van. neje, Helena Bonham Carter pedig nem hajlandó elviselni a horkolását." – Ez azt jelenti, hogy nem fognak szaporodni?
Kétapás ikrek születtek Lengyelországban: "Ikrek születtek egy észak-lengyelországi kisvárosban, de mint kiderült, a kisfiúnak és a kislánynak nem ugyanaz az apja. A világon eddig csak hét hasonló esetről tudtak, ez a nyolcadik." – Óriási felfedezés, brit tudósok tollára való, de gondolom a nő férjét most ez érdekli a legkevésbé.
50 Cent havat lapátolt: "A rapper úgy döntött, hogy némi pénz fejében hajlandó segíteni a szomszédjain, akinek szintén meggyűlt a bajuk a hóval." - Úgy is kell, A KÖZMUNKA NEMESÍT!
Százmilliós sikkasztás miatt feljelentette magát egy baranyai ügyvéd – Mennyire durva lehet és mekkora pénzekkel lóghat az az ügyvéd (!!!), akinek a menekülésnél jobban megéri saját magát feljelentenie?
A vártnál gyorsabban forgott a Föld idén: "Így mégsem lesz szükség szökőmásodpercre" – Itt a bizonyíték, hogy a válság univerzum-méretű! Éberség: A NEMZETKÖZI HELYZET EGYRE FOKOZÓDIK!!!
 
Na jó, csaljunk egy kicsit. Legyen 2011-es alternatív kommentár is:
 
Jön az al-Dzsazíra Balkán Szarajevóban: "Regionális csatornaként szeretne működni, műsorát szerb-horvát nyelven sugározza majd." – Végülis ha az Al-Kaida már Európában van, úgy illő hogy a dzsazíra is velük jöjjön… ^^
Fincher megmutatta a tetovált lányt: "Végre megmutatták, hogy fog kinézni Lisbeth Salander, az utóbbi évek legsikeresebb könyvének, A tetovált lánynak a hacker-punk biszexuális főhőse." – Remake? Pedig nem mindenkinek jött be még az eredeti filmverzió sem:
2011.01.13 19:05:29 ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.
Talán még a feléig sem jutottam el, amikor kimentem a moziból.
Értelmiségi faszverés. Akinek tetszett, végignézetném vele az összes Bunuel-t egyhuzamban.
A végére rápattintanék egy Sátántangót.
Ha valaki ettől nem akasztja föl magát, akkor semmitől.
 
Bár a trollkodás pártfüggetlen, a legmulatságosabb mégis az, amikor valamely irányba elkötelezett usertől olvashatunk egy-egy mélyenszántást. Nézzük mi jut eszébe a Martha Fiennes által rendezett Kromafóbia című filmről annak, akinek mindenről AZ jut az eszébe:
 
tanhu | Válasz | Előzmény (sioux)     ma 08:53 | 11/14
Az Angol idegbeteg egy rakat fekáliahalom ami a legaljasabbul lejárat és a farka után töketlenül,és agyatlanul szaladgálónak ábrázol egy világhíres magyart, egy elsősorban hazafit,szenvedélyes kutatót, és amellett kitűnő pilótát akit minden oldal csak megsüvegelhet mély tisztelettel,és meg is süvegel(t), nem ilyen otrombán és egyértelműen rosszindulattal fűtve gyalázza meg emlékét...arról nem is beszélve, hogy ennyi taknyas-könnyes nyál,és szirupos keserédeskedést egy brazil hasonló "értékekkel" hatásvadászó mexikói,kolumbiai latinó kábszer "csudasorozat" képes csak felsorakoztatni.Ha ennek a "filmnek" van értelmes kockája ami elviselhető az a szikh mécsvilágos udvarlása, a többi sajnos szemét kérem tisztelettel, mindenki számára aki olvasott már Almásy Lászlóról az Ondatjee mocskon kívül.Azonban aki ismeri csak egy kicsit is ennek a nagyszerű elsősorban MAGYAR embernek az életútját, az ezt a filmet okkal és joggal rühelli! Jó napot!
 
…vissza a múlt évbe! A 2010-es Év Kommentje pedig még mindig A Balaton Soundra igenis ki kell öltözni című cikkre érkezett őszinte, szívből jövő reakció:
 
2010.07.10 20:51:41 HUN_Sector
Ön mit vinne a Balaton Soundra?
 
-túlterhelt atomreaktort
-kiéheztetett piranhákat
-gyilkos méheket
-anthraxot
-pár aidses afrikait
 
 
SZAVAZOK
 
Kulcsszavak: 2010, Év kommentje, rest of

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés