2011. 01. 22.
Lószer, számos láda (jan 22-23.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JANUÁR 22.:
PARA A NORMALITÁS

MÚKOGGY KANÁL!!
Ma megint minden jóság későn, és szinte mindegyik ismétlés lesz, kettőben pedig a színészkirály Latinovits Zoltán is feltűnik. Kezdjünk az M1-en: itt 23:20-kor egy Gárdonyi-adaptációt, a Lámpást adják a kezünkbe, mint Jancsónak ugyanazt Budapesten, csak itt a szabadságharc és forradalom elzúgása után keresi a maga életének világosságát az az ember, akiről túlzás nélkül mondható, hogy közösségének is egyfajta Fárosza: a tanító. Ha másért nem, összehasonlítási alapként a tanár szerepének áthelyeződéséhez mindenképp érdemes megnézni (meg Latinovits papszerepe miatt). Maradjunk még a királytévéknél, az M2-őn kilenctől szintén komoly sorskérdésekkel szembesülünk egy pedagógus (Koltai János) és távoli rokona, a szobrászművész (Latinovits) jóvoltából, akik egy Keresztelő alkalmából találkoznak és rágódnak a múlton… Ugyanabban az időpontban (vagyis kilenckor) akcióvígjáték a retekklubbon, amit akár Béla bácsi és Ford Fairlane találkozásának is felfoghatunk: két maszekoló halivúdi nyomozó kénytelen-kelletlen valódi munkát végezni, részben a belső ellenőrzés miatt (Béla bácsis vonal), részben meg mert rájuk esik pár rapper megölésének kiderítése (ez meg a Ford Fairlane-es). Harrison Ford miatt lehetne ajánlani, Master P. neve a stáblistán azonban elrettent ettől – bár ha van éjszakai, miért ne lehetne Hollywoodi őrjárat is!
 
Ajánlott rovat:
FEM3, 20:00: Matilda, a kiskorú boszorkány – Családbarát vígjáték Roald Dahl művéből Danny DeVito rendezésében és szereplésével, egy kicsit paranormális kislánnyal a valódi főszerepben, akit nevelőintézetbe adnak szülei, hogy „megjavuljon”. Sejthető hogy pont az ellenkezőjét érik el vele. Ismétlés, de itt a helye. Ugyanabban az időpontban az iméntivel pont ellentétes hangulatú dráma a Cinemaxon szintén két lánnyal a középpontban, akik közül az egyik leukémiás, a másikat pedig azért fabrikálták a szülei, hogy donor legyen. A címe A nővérem húga, a története pedig jóval összetettebb annál minthogy el lehessen intézni pár sorral. Cameron Diaz meggyőző az anyaszerepben, de az igazi sztár a beteg lányt alakító Sofia Vassilieva. Nem könnyű, inkább kifejezetten nyomasztó alkotás, de ajánlott.
 
Hírmagyar:
Tinityrannosaurusok Los Angelesben: „20 dinócsontvázzal, köztük a zsarnokgyíkok James Deanjével nyit Kalifornia új őshüllőcsarnoka.” – Nem tudom mitől lesz valami a „zsarnokgyíkok James Deanje”, de az biztos hogy az igazi tini tirannuszokat még mindig a két Korea valamelyikében kell keresni :DD
Lucas szerint 2012-ben vége a világnak: „A Csillagok háborúja rendezője szerint a maják ősi naptárát igenis komolyan kell venni.” – Vegye is komolyan, még idén adja ki az eredeti Star Wars-t, digitális hozzátoldások nélkül!
Téglával támadt a Blikk fotósára Kelemen Anna – Érdekes, legutóbb a pornófilmeseket meg „fénykorában” az őt fotózókat valahogy sose kergette féltéglával :D Nap kommentje:
 
2011.01.22 11:21:30 Upuaut
1.Az szomorú, ha a kórházi dolgozók értesitik a sajtót. Lesittelném az informátort.
2.A paparazziknak a kurva anyjukat. Lesittelném őket.
3.Ha egy ilyen kreatúra rámtámadna egy igyen szegélytéglával, azzal verném szét az arcát.
 
Keresztes Ildikó majdnem elvált
Nicki Minaj egyre híresebb, már egy hotelből is majdnem kidobták – Én meg majdnem elolvastam ezt a két hírt, de aztán mégsem tettem. Azt meg jobb ha tőlem tudjátok hogy Nicki Minaj egy rakás szar, mármint „zeneileg”, bár szopni (egy véletlenül [LOL!!!] kikerült sekszvideó tanúsága szerint nem csak állítólag) jól szopik, és végülis ez kell ma a zeneiparban való érvényesüléshez. Hogy a hangja milyen? Fasz se tudja, mivel rappel, és még az is autotone-olva van. De, mint mondtam, állítólag jól fekszik a szereposztódíványon, és ez garancia arra, hogy a még a mai ínséges-letöltős időkben is eladjanak az első lemezéből pármilliót ^^
Lindsay Lohan szerint a klinika alkalmazottja pénzért hazudik – HAHAHA, kelemen anna 2.0... Pénzért hazudik az orvos…naná, majd ingyen teszi! :D
Beleszerettek a befektetők Mo.-ba: "Kiderült, hogy a bevállalt kiigazítás a vártnál lassabb és kisebb lesz, mégis nyugodt a piac." - Na vajon miért? 1., nincs nyugdíj, 2., lehet éhbérért dolgoztatni, és 3.: senki se pofázik vissza. EZÉRT "szerettek bele" a befektetők Magyarországba.
A tökrészeg Christina Aguilera a Bombák földjén főszereplőjének ágyában kötött ki – Ez igen, ilyen egy igazi mintaanya! Amúgy nem sunáznám.
A kurva, a szájsebész és a miniszterelnök: "Silvio Berlusconi eddig minden nőügyét megúszta, de egy fiatalkorú, illegális bevándorló prostituálthoz fűződő viszonyát már az ügyészség vizsgálja." - ..ellentétben Berlu csajaival, akiket (a kiskorú kivételével természetesen) sunáznék! Bár inkább mégse, főleg ha belegondolok mi mindent csinálhatott velük a gonosz Szilvió…
Frei 30 millióért volt FKF-véleményvezér: "Hat angol nyelvű tanulmányt is adott a köztisztasági cégnek, például az okos szemétládákról." – Hmmm…”okos szemétláda”?…ez ilyen freudi elszólás, vagy mi? :DDDDDDDDD
Milliókat értek Pavel kézzel írott tanácsai: "„Minden próbléma az önkorira húlik vissza” - ilyen és ehhez hasonló témajavaslatokat adott Zuglónak havi négyszázezerért az ismeretlen ember." - Havi négyszázezer, baszodalássan!…ÉS AZ ILYEN MUNKÁKRA UGYANÚGY NEM KAPOK MEGHÍVÓT, MINT BERLUSCONI BULIJAIRA!!! SZÉGYEN!!!!!!!!!
 

VASÁRNAP, JANUÁR 23.:
AJÁNLOTT ROVART?

Gyilkossághoz öltözve Sekszhez vetkőzve
 
Megint a kevés lesz a kevesek öröme:
Cinemax, 20:00: Gyermekeim – Elárvult kölykök ideje a belviszályos Kurdisztánban, egyre kevesebb reménnyel a jobb világba való távozás és az emberibb élet felé. Előttük az élet, de nincs benne köszönet, maximum a remény a bosszúra a szülők meggyilkolásáért – de megoldás-e az erőszak, jogos-e az önbíráskodás. Óvatosan vele.
Duna 2. Autonómia, 21:10: Téli varázslat – Egy sikertelen színésznő visszatérése a maga mögött hagyott múltba, elsősorban a pénz miatt (néhai anyja szerelmesleveleit kiadnák), de ahogy az ilyenkor lenni szokott, feltámadnak a régi emlékek…kicsit lélekturkász film, elsősorban Zooey Deschanel rajongóinak (aki itteni alakításával ellentétben nem sikertelen, sőt).
Filmmúzeum, 22:00: Gyilkossághoz öltözve – Brian De Palma 1980-as thrillere egy pszichiáterről, aki rossz tanácsot ad egy sekszuálisan parlagon hagyott bombanőnek: csalja meg a férjét, hogy a féltékenység hatására feltámadjon a régi vágy. Ez (mármint a féltékenység felkeltése) halálbiztos tippnek bizonyul, és a csalfaságra bátorított asszony fia próbálja meg felgöngyölíteni az ügyet és közben az egyetlen szemtanúra, egy prostira is vigyáznia kell. Michael Caine és hölgypáciensei miatt esetleg érdemes belekukkantani. És most:
 
Ajánlott rovat:
M1, 21:00: Cseh Tamás Emlékkoncert a Millenáris Központban – Bár ehhez nem kell különösebb kommentár, azért én mégis fűzök. Ez egy nagyon friss 2011-es zenés tiszteletadás Cseh Tamás születésnapján, elsősorban azoknak szánva akik nem jutottak be a koncertre ahol a felvétel készült (tegnap volt, tehát sajnos én is lemaradtam róla). Hrutka Róbert hangszerelése, Bereményi Géza rendezése és a résztvevők névsora a garancia arra, hogy az újrafeldolgozások nem esnek át az MTV Iconos szereptévesztésekbe. A meghívott színészek többsége (például Udvaros Dorottya és Kulka János) pedig nem csak Cseh Tamás tisztelője, hanem zenélt-énekelt is korábban, ergo minden adott a jó szórakozáshoz.

(Figyeld a feliratot a háttérben!)
 
 

 
 

Kulcsszavak: Cseh Tamás

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés