2011. 02. 14.
Élet után nincs vákuum (feb. 14-15-16-17.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
 HÉTFŐ, FEBRUÁR 14.:
FÜRJSZERZŐ ÜGYNÖKSÉG

A Nagy Santini sok év után. Kép innen: One Marine's View
Kezdjük a végén. Ismétlés rovat:
VIASAT6, 22:00: Színek - Dennis Hopper bandafilmje a kaliforniai gettók mélyéből, a zsaruk oldaláról, Sean Penn és Robert Duvall bevetésével, Herbie Hancock és Ice-T zenéjével.
M1, 21:50: Bolondos vakáció - 68-as, nőcsábászattal összekötött magyar-román baráti (?)autóversenyzés Makk Károlytól a prágai tavasz kísértő árnyékában, két IRL sármőrrel (Ernyey Béla és Sztankay István).
 
Nemis Métlés rovat:
Nyolckor megint Jane Austen lesz terítéken: tegnap adták a férjszerzős melankólikát, ma meg a Viasat History mutatja meg hogy amannak mennyi valóságalapja volt: sok, nagyon sok, pont annyi ahány kérője neki magának. Mint a Soha Meg Nem Nősülő Asszonyok általában, úgy Jane is a kreativitásba menekült - szerencsére a mai szinglik nem írnak annyit és nem köti őket a kor erkölcse, mert nemigen érnék el se a Bronte lányok, se Jane Austen szintjét, a Miss Austen bánatából meg a legemlékezetesebb név még Greta Scacchi. Ugyanabban az időpontban Robert Duvallnak lesz megint jelenése, ezúttal a Cinemaxon, mint született katona, aki a családját is pont úgy egzecíroztatja mint a beosztottjai, pedig a gúnyneve mindenütt ugyanaz: A nagy Santini. Kérdés hogy hagyni fogja-e, hogy a fia ne katona legyen…
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Charlie Sheen két hete nem drogozott - De gondolom kurvázni kurvázott ^^
Kiadták az USA-nak a magyar nyugdíjast: "A 70 éves K. István és társai Los Angelesben akartak elrabolni és megzsarolni egy gyógyszertárost." - Nagyon helyes, remélem az írek is kiadják a gázoló rohadékot.
Lars Von Trier katasztrófafilmet rendez: "A dán rendező filmjének első jelenetében elpusztul majd a Föld. Utána már csak visszanéz." - ...remélem haraggal :DD A Föld elpusztításához meg elég lenne éjjel-nappal az ő műveit adni minden csatornán.
Gondolkodó sapkával fejlesztenék a kreativitást: "A lényeg, hogy áramütéseket kell mérni az agyra." - Akkor azok a legkreatívabbak akiket villamosszékbe ültettek. Maradok inkább egyszerű mint egy faék...
Subbán fikázott divatblogger: Akinek nem tetszem, ne nézzen rám: "A sokat kritizált internetes magyar miniceleb naponta fotózza magát különféle helyszíneken. Azt szeretné elérni, hogy a lányok merjék felvállalni magukat." - NE! KÖNYÖRGÖK, NE! Pont elég ember vállalja fel magát így is. IQ-hoz kéne kötni a bloggolást, én mondom. Bár lehet hogy akkor a Dobozt is becsukhatnám, de legalább rend lenne. Aki meg olyan hülye, hogy temetőben meg a Duna melletti cipők mellett divatfotóztatja magát, attól még a szavazati jogot is el kéne venni. Egyedül a kommentelőknek van stílusa:
 
2011.02.14 15:08:59 Equinoxe
Öltönyt veszek, nyakkendőt kötök, és lefotózom magam egy blog számára, miközben leszarom.
 
Húsz éve nem volt ilyen kevés cseh sör: "8 százalékkal főztek kevesebbet tavaly, mint 2009-ben. Az export is csökken, ők is kevesebbet isznak." - A válság mindenkit elér :(( Erre inni kell. Huh, remélem ma már nem jön több ilyen sokkoló hír, nézzünk valami muzsikát, attól mindig lenyugszom.
"Örökérvényű dolgokat szeretnék írni". Kardos Horváth János a Quartnak. - Örökérvényűt akarszi?! ÍRJÁL TELEFONKÖNYVET!!!!!! Olvassátok el a cikket, de főleg a fotókat figyeljétek. Ilyen az amikor valaki totál tévútra megy. Nem is tudom hol kezdjem... Talán a marha szerény felütésnél? OK, kezdem ott és kiemel bolddal a lényeget: "El tudom magam helyezni a zenei skálán, sajnos nem csak rólam szól a világ." - Szerencsére, sőt, mindannyiunk szerencséjére. Viszont a mondata alapján simán eljátszhatná a Hattyú Halálát. Sőt! Most mutatják be a Black Swan-t, ráénekelhetne mondjuk a zenéjére és az lehetne a Fekete Hattyú Halála :DD "Gandhi, Kennedy, Lennon, Che Guevara, ez mind egy kalap nekem, az elkötelezettségük, ha úgy tetszik, kattanásuk módosított a nagy világképleten." - Ez a kemény, gyerekek: "egy kalap" alá venni egy emberjogi harcost, egy szoknyavadász amerikai elnököt, egy angol zenei zsenit és egy szélsőséges kommunista gerillát, bár végülis van még egy-két fazon aki "módosított a nagy világképleten", Pol Pot például...:(((( "Tiszteletre méltó, amit a krónikások, Tinódiék meg Balassiék csináltak. Cseh Tamás úrnak is örök létjogosultsága van a magyar kultúrában, de két teljesen külön dolog. Fajsúlyában is más." - Cseh Tamás ÚR, én itt mintha valami lesajnálást éreznék. Nem mondom azt hogy majd akkor beszéljen ha letett valami olyasmit az asztalra mint a Levél..., a Fehér Babák... vagy az Antoine és Désiré, mert ez ugye ("csinálj jobbat") a legóvodásabb érvelés. Inkább azt mondom, hogy Cseh Tamásnak még a földön hagyott lába nyomáig sem ér fel. "Nagyon remélem, hogy egy-két generáció múlva nem lesz az különleges, hogy egy hozzám hasonló 29 éves csávó, aki így érzésből vagy zsigerből tud valamit csinálni, és nemcsak zenész, hanem egy kreatív figura, de nem kapcsolódik a kulturális kánonhoz, ő mondjuk az állami Operettszínházban rendez." - Attól mentsen meg minket az Ég! Van már egy alföldi róbertünk :S "Izlandon egy humorista párti politikus lett a fővárosi polgármester, nyilván ez egy jólétfüggő dolog." - Nem, kedves János, Izland éppen csődbement amikor megválasztották az ottani MKKP-t az emberek, kínjukban. Semmi jólét meg poénkodás nem volt benne, az embereknek tele volt a töke. Nem bírom tovább olvasni, sorry. A legjobb: „Kisfogyasztók”, mint gyereklemez címe, basszus. A kommentek szerencsére jók, jobbak mint az egész interjú (ami alatt a fekete ruhába és rózsaszín nyakkendőbe [!!!] öltözött KHJ egyszer se vette le se a sapkáját, se a napszemüvegét, viszont büszkén mutogatta a melótól koszos cipőjét, mert ő annyira fizikai munkás). Nap kommentje:
 
Pipedown 2011.02.14. 08:51
Ha nem kezdett volna el politizálni, most nem kellene kaméleonosdit játszania. Én önelégülten nyugtáztam a cikk olvasása közben, hogy mindenben, amit gondoltam erről a srácról, meg az "örökérvényűnek" szánt munkásságáról, igazam lett. Mohazöld színű papírba csomagolt szar.


KEDD, FEBRUÁR 15.:
ÉJSZAKAIMŰSZAKAI
 
Két cigiért kétszeres büntetés jár január 11-től. Nem csak a buszmegállókban!!
Kezdjük a brékingnyúzzal: tegnap volt Alan Parker szülinapja, akinek sok jóságot köszönhetünk. Örültem volna ha valamelyik adó megemlékezik róla, így viszont rám marad a tiszteletadás, megnézem valamelyik alkotását és nektek is ezt ajánlom. Aki nem ezt választja, annak nyolckor egy kicsit beteg hangulatú vígjáték a Cinemaxon Michael Keatonnal, aki (mint sok évvel később Ezvan Mekgregor) Éjszakai műszakban dolgozik egy hullaházban, és a kriptahangulatot (valamint életunt munkatársát) azzal szeretné feldobni, hogy egy holttestazonosításra beeső prostit vesz fel erotikus típusú feketemunkára. Ajánlott. Negyed kilenckor egy dokumentumfilm Csoóri Sándorról a Duna 2. Autonómián, "Harangok zúgnak bennem" címmel. Ezt mintegy kiegyensúlyozandó, a Duna TV egy, az ötvennyolcas szellemben fogant magyar vígjátékkal próbál 20:40-kor elindulni Felfelé a lejtőn, ami vígjátéki formában és korabeli sztárokkal (Kazal László) sulykolja bele a fejünkbe hogy sempre éberség, mert a nemzetközi helyzet fokozódik, a zenetanárok meg nem elég hogy elcsábítanák a fiatal tehetségeket, de még fel is használnák őket mindenféle nemzetközi kémkedéshez (igen, az énektanárok között rengeteg kapitalista James Bond volt már akkor is). Mégis, Psota Irén , Ascher Oszkár és Kibédi Ervin miatt talán érdemes lesz bepróbálkozni vele. Viasat3, fél tíz: Angelina Jolie egy hozzá illő szemforgató romantiádában, a Határok nélküli „szeretet” világában – a gazdagoknál ez az az érzés, ami elfogja őket amikor egy koktélpartin szembesülnek a világ távoli részein élő gyerekek nyomorával, és a „bűntudattól” hajtva egymással versenyeznek, hogy ki tud többet befogadni belőlük (a szeretet és bűntudat szavakat az elit kapcsán azért tettem idézőjelbe, mert ezek a képességek hiányoznak belőlük). Angelina Jolie-t itt nálunk mindenki szereti (ezt a legutóbbi látogatása óta tudjuk), és ő a való életben is olyan, mint itteni szerepében, vagyis jótékonykodik, stb. (bár gondolom nem hagyná ott a luxuséletet azért hogy Afrikában legyen egészségügyi dolgozó). Én kihagyom, nincs felesleges két órám egy kicsit lejárt szavatosságú „humanitárius” üzenetre (eltaláltad, ez a szó is azért van idézőjelben).
 
Főműsöröző rovat:
Fél kilenckor a focirajongók készíthetik a fotelt a TV2 elé: nyakunkon a Bajnokok Ligája, abból is az AC Milan-Tottenham Hotspur meccs, a férfilakosság döntő többségének ajánlásával. Nagyjából ugyanakkor (21:25) a retekklub próbál új életet lehelni a magyar sorozat fogalmába a Casinóval. Kínálja magát a párhuzam a Boardwalk Empire-rel meg a Scorsese – Coppola maffiafilmekkel, hát majd eldől hogy merre dől (ki) a mérleg nyelve.
 
Kishírek a nagyvilágból:
Tarr Béla utolsó világpremierjére készül: „Aztán visszavonul. A torinói ló vetítése előtt faggattuk a Berlinalén a talán legismertebb magyar rendezőt.”PEZSGŐŐŐT!!!!!
Döntetlenre áll az ember a szuperszámítógép ellen: „Az IBM Watson nevű gépe holtversenyben az első a történelmi jelentőségű tévévetélkedőben.” – Vigasztal, hogy az előny könnyedén behozható egy jókora pörölykalapáccsal ^^
Valentin-napi razzia Malajziában: "Az iszlám erkölcsrendőrség több mint negyven, a túlzott közelség bűnébe esett muszlim párt tartóztatott le hétfőn." - Ez mekkora :DD Még jó hogy a nászéjszakán nem lépnek közbe, megakadályozni a "túlzott közelséget" :DDD
Hv: VV Éva leköpte VV Jerzsit: „A részeg Villalakók egymásnak estek, VV Anikót mindenki utálja.” – Az semmi, én mindegyiküket utálom. És le is szarom, nagy ívben ^^
Egymásnak estek a részeg villalakók:
"VV Olivér távozása órákon át tartó üvöltözésbe torkollott, Béci Gigi parancsára fenyegetőzik." 

2011.02.14 20:50:01 Mashenka
ha majd vér is folyik, szóljatok. addig nem érdekel egy rakás proli.


Ismét emberre támadt a kocsordi gyilkos: "Megint egy idős embert támadott meg az emberölés miatt 14 évig börtönben ülő, nemrég szabadult férfi." – Szerintem az áldozat biztosan provokálta szegényt, ő meg kénytelen volt megtámadni. Adjunk neki egy új esélyt, ne ítéljük el csak azért mert egyszer már ölt, meg ült másfél évtizedet, és utána ugyanúgy ölni akart ^^
Kilopták a GPS-t egy mentőautóból: "Ellopták a műholdas helymeghatározó (GPS) készüléket egy mentőautóból vasárnapra virradó éjjel a VIII. kerületben, ahová egy szívroham miatt riasztották a mentőket, közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója." - Kezdődik a megjósolt éhséglázadás!!! Világ éhséglázadói egyesüljetek!!!!!44444 négy négy IV. Remek hozzászólás a vonatkozó topikból:
 
limuzinjobboldali       válasz | megnéz         2011.02.13 15:25:28 © (19)
A legjobb az lenne, ha Hajdú Péter meghívná a műsorába azt a szegény embert, aki - bár a közösségnek szentelte egész eddigi életét - most mégis arra kényszerült, hogy bekúrja féltéglával egy mentőautó ablakát, és kivegye belőle a GPS-t.
Jó, aláírom, hogy elegánsabb lett volna egy húsbolt kirakatát beverni, és elvinni a csirkefarhátat, de mit tegyen, ha neki GPS kellett, és nem CSFH.
 
Viva Cuba Libre!: Ragadós példa: "Tüntetést szerveznek Kubában egyiptomi mintára." – Ennyi év után eszükbe jutott lázadozni? Muhaha. Most már minek? Fidel fél lábbal a sírban van, és még ha győzne is a nép, az egésznapos beszédeket tartó Bölcs Vezért nem két hét, hanem két nap után sírnák vissza.
Geszti csak a faktorosokban lát fantáziát - Én viszont még gesztiben sem :D "A faktorosok megélnek majd a piacon, a megások nem. Na jó, azért Rúzsa Magdi és Oláh Ibolya ott vannak a szeren." - …meg vannak még egy páran akik megéltek a vetélkedő után is, csak azokat ugye egy rivális csatorna fedezte föl. Mondjuk engem nem érdekel, egyik se ipari vagy jazz zenében nyomul.
Pornó, amiben a nőké a főszerep - DO NOT WANT!!!! - "A feminista pornóban is van hardcore, fétis és könnyű erotika is. A hiteles női orgazmuson van a hangsúly." - Asszem erre mondják, hogy a seksz nem ugyanaz, amióta a nők is élvezik!44 De tudjátok mit, megtarthatják a fából vaskarika feminista pornójukat, amíg olyan szereplői vannak mint amiket itt a cikk mellé képben mellékelnek :SSSS Nap kommentje:
 
2011.02.15 00:56:18 Kis ember
Szerintem meg a nőknek való pornó olyan, aminek a végén a pasas elveszi feleségül a nőt és felfúrja a polcot a falra a kis mütyürkéknek.

 
SZERDA, FEBRUÁR 16.:
TÍZ KENUNYI LENCSE

Homeland security: fighting terrorism since 1606.
Ma csak ajánlottság lesz, de az legalább kevés:
20:40-kor egy autentikus ausztrál alkotás a Dunán, autentikus (bennszülött, amatőr) szereplőkkel, örökérvényű kérdésekről: dzsungelharc a mindennapi ételért-életért és persze a fajfenntartásért. Tizenkét szék helyett Tíz kenu, és velük utazás a mesetoposzok közé, a krokodilokat kerülgetve. Maradjunk a Dunánál, mint József Attila, csak a 2. verziónál (Autonómia), itt ugyanis negyed kilenckor egy Wass Albert-interjúval (A látó ember) kezdenek, amit nem sokkal az író halála előtt vettek fel. Igen, tudom hogy megoszlanak a vélemények a munkásságáról, de vegyük hozzá azt is hogyan volt kénytelen elhagyni Erdélyt, meg az agyonhallgatás éveit is. Ugyanott kilenctől még mindig a múltba utazhatunk egy 41-es vígjáték (Egy tál lencse) ismétlésével, Nagy Lajos (nem a Party : ) ) és Tersánszky Józsi Jenő tollából, a nyúltenyésztő arisztokrácia és az ugyanezzel foglalkozó kezdődő proletariátus kapcsolatáról, avagy hogyan lesznek az elsőkből (földbirtokos) utolsó (elszegényedett kényszermunkás), az utolsókból (munkanélküli lány és a birtok régi, kicsapott intézője) elsők (díjnyertes nyúltenyésztők, akik még a földönfutó ex-birtokosnak is segítenek). Nézzétek és nosztalgiázzatok…
 
Kishírek a nagyvilágból:
Rokkanthelyen parkolt Lázár János: „Lázár elismerte, hogy hiba volt a mozgássérültek számára fenntartott helyen leparkolni az S8-as Audit.” – Valaki vilgosítson már fel, ez valami divat az elitnél, a minél menőbb kocsit a minél rászorulóbb helyre leparkolni?
Kim Dzsongil a megszokottnál szerényebben ünnepelte születésnapját: „De ezt csak a szeretett vezér népe érezte meg: néhol kevesebb élelmiszert osztottak szét.” – Minek, így is annyian vannak mint a kínaiak. Sztálin is így kezdte, aztán kiéheztette fél Ukrajnát ^^
Japán felfüggesztette bálnavadászatát: „Tudományos célból mészárolnának le 850 állatot, a környezetvédők szerint ez rossz ötlet.” – Szerintem meg jó ötlet, ha cserébe mondjuk nem a bálnák, hanem a fehércápák ehetnének meg 850 japánt „tudományos célból”.
Elsírta magát címlapja láttán Cristiano Ronaldo bikinire vetkőzött csaja: „A 25 éves Irina Shayk nagyon örül, hogy idén ő lett a Sports Illustrated fürdőruhás számának címlaplánya.” – Én is sírtam! De nem az örömtől!!!!
Britney Spears a melegek legnagyobb ikonja – Nem is, mert Szent Sebestyén az! Hoppá, lebuktam o_O
VV Évát nem dugta meg a pasija a nyugiszobában – Őt én se. Még mindig.
Tóta: Buzik nélkül a nemzet félkarú óriás: „A legkényelmesebb az volna, ha Ahmadinezsádhoz hasonlóan kijelenthetnénk, Magyarországon nincsenek is homoszexuálisok.” - …és íme, a nagy toleranciaoktató, tóta w. árpád is beszáll, és a békéltetés jegyében buzizik egy jót a címlapon. Nem fejtem ki mi a konkrét baj a cikkel, aki akart már úgyis tájékozódott.
Az internet segglyuka – Mint fentebb: Index címlap, 2011. Hogy is volt a Ford Fairlane-ben? „-Buzi? Segg? Ezt humornak szánta? – Igen, csak nem jött be…”


 
CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 17.:
DÖGLÖTT A HALAKNÁL
 
Igen, Mr. Bean, nem a gólya hozza. Ja, és Mikulás sincs.
Story 4, 20:00: Jakupcsek... mert érdekel - ...mármint konkrétan engem a Jakupcsek nem, viszont a Bud Spencer exkluzív talán, már ha nem kéne előtte Peller Mariannt is végigszenvedni :S Akkor már inkább az ugyanakkor adott Döglött hal, ami ilyen akcióvígjáték egy bérgyilkos mobiltelefonjára lelő lúzer kölyökről, akinek nem elég hogy helyettesítenie kell az eredeti tuladonost, de a rivális szakmabeliekkel is szembe kell szállnia, valamint terhes barátnőjét is lenyugtatnia valahogy. Mindez a FEM3-on. A terhes barátnős vonalat viszi tovább a TV2 a Papás-mamás ismétlésével fél tízkor. A tévéseknek is vannak érzelmeik, sőt, szaporodnak is, illetve itt inkább csak próbálkoznak, és közben még ki is írják a gyerekvállalás fáradalmait, még akkor is ha a Zasszony ezt nem tolerálja (főleg ha a terhesnaplóból merít ihletet a Zember). Az asszony meg köztudottan ingatag, el is csábul más irányokba. Mint sejthető, romantikus komédia, de Hugh Laurie és Rowan Atkinson miatt megér egy próbát.
 
Két hír, egy eset rovat:
Mediaviagra: Casino - egy kis hazai: "A realitás szikrája sem képes megcsillanni, ha a párbeszédek többsége annyira bután hangzik, hogy az ember legszívesebben felpofozná az írót."
C:c: Átment az első vizsgán a Casino: "A magyar sorozat elverte a BL-közvetítést, 34 százalék kapcsolt Xantus Barbarára." – Na most, mindkettő blog, Index címlap, az egyik fizetett vélemény, a másik nem, kinek higyjek? Talán a nézőknek:
 
 
ubuc   2011.02.16. 19:08:54
Casinó-34%,
Milan-Tottenham -16%
???
No ez kicsit hihetetlen azért.
 
Kishírek a nagyvilágból:
Brutális szexuális támadás áldozata lett Kairóban a CBS riportere: "Lara Logant a Tahrir téren elragadta a tömeg, húsz katona szabadította ki, kórházban ápolják." - Most mondanám a klasszikust idézve, hogy "minek ment oda", de hát nyilván azért mert ez a munkája...:( "Egyiptomban január 30. óta 140 újságíró sebesült meg vagy halt meg erőszakcselekmények következtében." - Akkor innentől hagyni kéne ezt a helyet, amíg nem rendeződnek a dolgok.
Rá volt írva tollal, hogy Gergényi kéri: "Deutsch, Juszt, Kaszás Attila és Demszky közlekedési szabálysértése is következmény nélkül süllyedt el két budapesti rendőr büntetőügye szerint."
Sötétben nehéz vesztegetni: "A rendőrautóban gubbasztó, ittas vezetésen kapott férfi nem látta a húszezrest, kérte a belső világítást." – Még mindig: „Mi a korrupció? Amiből kihagynak!!!”
Alázza az embert az IBM gépe: "Watson szerint Toronto az USA-ban van, mégis fölényesen vezet a Jeopardyben." – Erre is mondtam már a megoldást: egy szép, nagy kalapács... ^^
Kalapács alatt az EMI: "A válság és a távozó Rolling Stones vitte padlóra a világ egyik legnagyobb lemezkiadóját." – Hejj, fekete nap ez a mai :( Hivatalosan is haldoklik a zene?...
Lady Gaga óvszernek öltözve adott interjút – Minek? Sokan enélkül is egy fasznak tartják :///
A leghíresebb magyar filmes leszbicsókok: "Grlyllus Dorka Udvaros Dorottyával kezdte, majd Maria Furtwängler szájában landolt, de Oroszlán Szonja és Görög Zita sem volt rest nőt csókolni." – Kijött az ebéd a szájamon át. Az index felér egy fogyókúrával.
Főműsoridőben tiltanák a leszbicsókot: "Az Asszonyszövetség kiállt a médiatörvény mellett, mert a tévéműsorok a szellem gazdagodását kell hogy szolgálják." – Támogatom. Mármint a tiltást. A törvényt azt nem!
Comment:com: Megszületett Rácz Alekosz - Ő ki? VV Alekosz és Terry Black (Rácz Károly) közös gyereke? A kommentekből nem fogjuk megtudni, mivel letiltották :(((
Voksán Virág Benkő Dániel szexista vicceivel töltött kolbászt: "Virágocska, a te kebled között van a kolbászom tölteléke" - viccelődött Benkő. Kiégő kabátok, részeg vendégek. Délelőtti disznóvágás a város tetején." - Csúnyák ezek a celebek, de legalább nem az utcán vágtak disznót, mint tették azt mások nemrég Szegeden.
Bakács milliókat kaszálhatna a lopós videón: "Az újságíró személyiségi jogait megsértették azzal, hogy kiszivárogtatták a biztonsági kamera felvételét." - Személyiségi jogai? EGY TOLVAJNAK?! Milliókat kaszálhatna?! Mielőtt valami csúnyát írnék, inkább idézem a Nap kommentjét:
 
2011.02.17 14:14:48 vernarancs
Ez kurva sok szalami, bakker.
 

 
 
 
 
 


 
 



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés