2011. 02. 21.
Optimistic Priminister (feb. 21-22-23-24.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, FEBUÁR 21.:

Kép innen: bonasera.freeblog.hu

Ma csupa ismétlés lesz, ami közül talán a Hálózat TV-n sugárzott Miért pont az én lányom? ami kiemelkedik, az is a Dallas-sztár Linda Gray és az átlagosnl is pesszimistább felütés miatt, ami egy kamaszlány eltávolodása, majd belesodródása a prostitúcióba az őt eltartani próbáló anya mellől. Amikor aztán a lány meghal és a rendőrség nem foglalkozik az üggyel, az anya egyedül próbálja felderíteni az igazat. Akik vevők a drámára vagy Linda Gray-rajongók, azok kilenckor üljenek le elé, de azért óvatosan vele… Lesz még 22:20-kor Antal Nimród kamaradrámás Szállítmánya is az HBO-n, a pénzt megtartani szándékozó biztonsági őrökről.
 
Ajánlott rovat:
Duna, 20:40: „...hol zsarnokság van..." – A 89-ben beindult múltfeltárás egyik eredménye ez a bemutatása után betiltott doksi, ami egy ötvenes évekbeli vérbíró életéről szól, aki részt vett a koncepciós perekben. A szomorú az hogy ő is csak egy eszköze volt a hatalomnak, és ez lejön Gyarmathy Lívia és Böszörményi Géza filmjéből.
Duna II. Autonómia, 20:15: Elfeledve: Freskók Gömörből – …avagy unokáink se fogják látni mindazt ami megmaradt egy egykor virágzó bányavilágból. A történet jellegzetesen magyar: lassan leromló, restaurálásra szoruló értékek, kastélyok, templomok várják az újjászületést, az utóbbiakban megtalálható faliképek bemutatásával próbálják felhívni a figyelmet a problémára. Szeretnék optimista lenni, de annak ismeretében hogy nálunk mindenre van pénz, kivéve az értékmegőrzést, én már nem tudok reménykedni. Hitchock kedvelői háromnegyed kilenckor az HBO2-őn találnak a fogukra való esti kikapcsolódást Roy Scheiderrel, amint egy Kék vérű és örökösre vágyó üzletembernek próbál segíteni, akit teljesen behálóznak az érzelmeit kihasználók, leginkább egy gyönyörű nő…
 
Kishírek a nagyvilágból:
Kéjgázpalackokat találtak a West Balkánban: "A szórakozóhelyen nagyméretű dinitrogén-oxidos palackokat és eldobott lufikat találtak." - Emlékszünk a tragédiára, a körülötte kialakult ellentmondásokra. Emlékszünk a nem sokkal utána megírt könnyes-nosztalgikus visszaemlékezésekre, amik egyből elkezdték elmosni a felelősséget. Mielőtt elhinnénk ezeket és nagyon elérzékenyülnénk, olvassuk el a mostani hír végét: "A lap megmagyarázhatatlannak nevezi, hogy a helyszíni szemlén a negyediken több dinitrogén-oxidos palackot és eldobált használt lufikat találtak. Az euforizáló hatása miatt kéjgázként ismert anyagot olcsó partidrogként használják. Házibulikon főleg a habszifon-patron kiszerelésben fordul elő, de a túlnyomás miatt biztonságosabb előbb lufiba engedni és onnan beszívni. Az anyagot nem használják építkezéseknél. Mivel a WB-ben talált palackok nagyok, azt csak az üzemeltetők, esetleg a biztonsági őrök vihették oda." - Szánalom. Sajnos ez már nem változtat semmin :(
Tacskó: Miért olvassunk Kuruc.infót?: "Azért szeretem, mert kitűnő fikciós irodalom. Csakúgy, mint a Népszabadság, a Magyar Nemzet, a Magyar Hírlap, a Figyelő, a Heti Válasz, a 168 óra stb." – Hát nem tudom, én lassan az Index-szel és társaival vagyok így.
Valamit csinált Alekosz farkával Szandika - ...és ki a halál farkát érdekli?! Majd akkor szóljatok ha levágta!!
Lángoló gitárok: Egy fontos zenekar legkevésbé fontos lemeze: "A Radiohead már megint meglepett mindenkit." - ...azzal, hogy nem lepett meg senkit.
Csámcsogott a moziban, lelőtték: „A Fekete Hattyú közönsége nem állja a popcornt.” - Plusz egy ok hogy ne nézzem meg!!!
 
2011.02.21 12:21:58 baradabbb
Na, ezért nem járok én moziba. Semmilyen lőfegyverem nincs.
 
Kopasz Béla rovat:
Tarr Béla Ezüstmedvét kapott Berlinben: "A zsűri nagydíját kapta a Berlinalen, ahol 19 éve nem díjaztak magyart. A sajtótájékoztatón beszólt."
A kormánynak kell mennie, nem nekem: "Tarr Béla Tagesspiegelnek adott interjújában az állami támogatás ígéretét a WC-papírhoz hasonlítja."
Félreértelmezhették Tarr Béla szavait: "Tarr Béla Tagesspiegelben szombaton megjelent interjúja nagy botrányt kavart a magyar sajtóban. A berlini filmfesztiválon A torinói ló című filmjével nyert Ezüstmedve-díja előtt adott interjút, melyben a német lap szerint többek között azt mondta: "a kormánynak kell mennie, nem nekem."
Tarr Béla: Kénytelen vagyok elhatárolódni: „Nem szoktam ilyen módon érvelni, nem az én stílusom” – mondta a Tagesspiegel-cikkről.” – Én már ezt nem tudom követni, egy a biztos:
 
2011.02.21 15:20:19 nevetőharmadik
Ez gáz. Oda-vissza, minden szempontból, minden résztvevőtől. Elhatárolódom, basszátokmeg :D
 
Nap híre:
Már egyszer, a focivébé kapcsán írtam az On the Spotról, tudjátok ez az a bevállalós fiatal magyar párocska, akik elmennek a világ legkeményebb helyeire, akkor épp azt mutatták be hogy mennyire jó fejek a dél-afrikai crackheadek és mennyire rosszak a nyomorgó fehérek. Az egyszerű ember jól tudja hogy a katasztrófaturizmus egy dolog, az exhibicionizmussal párosult emberi hülyeség meg egy másik, de talán most a blog írói is eldönthetik, hogy miért sorolja őket mindenki a második kategóriába:
On the Spot: Egyiptom: leírjuk mindketten, mire hogy emlékszünk: "Ami a filmből kimarad, mert nemhogy nem forgathattunk, örültünk, hogy ép bőrrel megúsztuk. Esztert brutálisan molesztálták, úgy kellett kimenekíteni a tömegből. " - Na most, ugye tudjuk mivel jár egy forradalom: lövöldözés, emberek rohangálása, káosz. Tudjuk azt is, hogy nemrég egy riportert megerőszakoltak ezek a derék fészbúk-forradalmárok. Mindezek után azt kell olvasnom, hogy ez a két Darwin-díj candidate ennek ellenére is odament emberkedni. Mondanám, amit az élő klasszikus, hogy "minek mentek oda", de minden rosszindulatom ellenére elkezdtem együttérezni a csajjal, hiszen basszus, "brutálisan molesztálták", márpedig a nemierőszak kurvára nem poén. Egyszóval, kezdtem volna önkritikát gyakorolni, ez addig tartott amíg megtudtam mi volt az a "brutális molesztálás": "Egyre tobb kezet ereztem a testemen. Agresszivan markolasztak. Probaltam arra fordulni, ahonnan a tamadast ereztem, szitkozodtam angolul, azt hittem ez majd mukodik. Egyre tobben fogdostak, fogyott a levego, tudtam, hogy nem szabad panikba esni, nem szabad hagyni, hogy elsodorjanak minket egymastol. Ha elsodornak, ramveti magat az agressziv tomeg es a forgatas elso napjan ugy vegzem majd, mint a CBS riporternoje, akit gyakorlatialg nyilvanosan megeroszakoltak." - Igen, ennyi történt: össze-vissza taperolták a csajt, ami nyilván kellemetlen és megalázó, de könnyen elkerülhető lett volna, ha nem mennek oda, főleg a korábbi eset, a tényleges megerőszakolás ismeretében. Magyarul: tudtál róla, odamentél, hülye voltál (sőt még annál is hülyébb, mert angolul [!] kezdtél káromkodni). Megérdemelted, és még olcsón megúsztad, mert néha a hatos villamoson is történnek hasonló "molesztálások", és akkor a CBS-es csajról még nem is szóltam. Nap kommentjei:
 
Mar C   2011.02.20. 23:34:39
Mire számítottatok egy forradalom kellős közepén? Pukedlire meg kisztihandra?
 
Kapitány_1   2011.02.20. 23:39:09
Hülye csaj. De a melójához sem ért. Nem ismeri az arab kultúrát, motivációkat, vallást és politikát, de a tömeghisztériát, csordaszellemet sem stb. Legalább valahogy álcázta volna magát, mittomén, csador vagy kendő - akármi. Nem, ő hős fehér riporternő nő akart lenni- Partnere még hülyébb, nem beszélte le/rá. Mondanám, megérdemelte, mondjuk azért durva. De magára vessen. A Pulitzer díj helyett kapott mást. Nesze, első sorból arab forradalom. Tartok tőle, kis költői - drámai túlzás is volt a leírásban.
 
Szűcslaci 2011.02.21. 08:27:30
Az élet nem habostorta.........ugye?
Haditudósítónak lenni milyen remek - tűzszünet idején - és milyen jól hangzik társaságban, koktéllal a kézben? Ha meg mégis lőnek, akkor felelőst kell keresni, fel kell háborodni, elégtételt kell követelni! Pedig milyen jó volt Egyiptomban közlekedni az utazási iroda által bérelt távolsági busszal, előtte-utána fegyveres dzsippekkel, lezárt keresztutak között, konvojban, ugye? Biztonság és szerető nép, naná! Ha csak egyszer is elmerészkedtél volna kíséret nélkül a Nílus partjára ( nem a kairói korzón, nem a luxori paradicsomban, hanem kissé lejjebb) akkor élve nem kerültél volna elő - de legalábbis rádöbbentél volna a kibékíthetetlen és soha meg nem szűnő kulturális különbségekre. Nem őszinte az a mosoly, ami a húszfontos baksis reményében villan fel a burnusz alól. Valaki kissé feljebb írta, hogy a Sharm-el Sheiki mesterséges territóriumban úgy hallotta mindenkitől, hogy csak a csőcselék, a köztörvényes bűnözők hőzöngenek a tüntetéseken - hahaha - hát nálunk is csak azok tüntettek, ugye, meg bárhol a világon! A békés beduinok, akik kétszáz fontért folklórestet rendeznek a nagyérdeműnek, pásztortánccal, Coca-Colával, grillpartival - ha egyedül kapnának a sivatagban, kimiskárolnának a görbe késse és még csak lelkiismeret furdalásuk sem lenne - de miért is lenne, hitetlen kutya vagy és Allah mosolyog, ha elpusztulsz. Legalább néhány útikönyvet nézz át, mielőtt tényfeltáró világriporterré avanzsálsz - nem minden úgy zajlig a való életben, mint a "Jó reggelt, Vietnám!"-ban.
 
Tomi from Space · http://androlib.blog.hu 2011.02.21. 09:01:05
@Viktus: Én amúgy jót nevettem ezen. Elmegy b+ Egyiptomba, ahova nekem sose lesz pénzem elmenni, megfogják a csecsit meg a seggét aztán megy a sírás rívás. Majd ha lesz gyerekem és 5 éves lesz, íratok vele egy hőbörgő cikket arról, hogy elesett a Bugatti biciklijével, aztán hátha megszánja valaki, vagy őt is jól kiröhögik.
Én idén Taktaharkányba megyek Kindle táborba ahol előre látom, hogy meg fog csípni 3 szúnyog és ezzel kifújt. Ezt a kockázat még belefér és cikkezni se fogok róla. Nehogy engem is kinevessenek.

...és ennyi.
 
KEDD, FEBRUÁR 22.:
VONALAS RE-ALHÁLÓZAT
 
  Egy szelet vetés   a legyezőre figyelj! ÉBERSÉG!!!4 négy
20:40-kor az egész világ a Bajnokok Ligáját fogja nézni, mi is itt Magyarországon, csak épp a TV2-őn. Olympique Lyon kontra Real Madrid, nem kérdés hogy ajánlott. Akit ez esetleg nem elégít ki, az kilenckor nézhet bele Az idegen tekintetébe a Hálózaton, de elsőre ő se fog többet megtudni róla, mint a helyi kisváros lakói akik helyett nyomoz az olajfaló polgármester ellen. Olajügyeseknek mérsékelten ajánlott, a többiek maradjanak a meccsnél, vagy ugyanabban az időpontban egy megtörtént esemény feldolgozásánál a Filmmúzeumon, amiben a régi és az új világ csap össze egy tanító perében, aki a helyi beidegződésekkel szembemenve a darwini evolúciót tanította. Vádlója keményvonalas vallásos, ügyvédje már a haladó eszméket képviseli, a helyszín (deep south) inkább a vádnak kedvez. Gene Kelly és Spencer Tracy Akik szelet vetnek és vihart aratnak. Tízkor szerelmes drámázás a FEM3-on. Leon helyett itt most Andrei a profi, ám neki nem egy kislány zavar be, hanem a szerelem, és abba is a múltja, mivel egy korábbi bevetés során a mostani barátnője bátyját tette el láb alól. Költői kérdés, hogy az idő begyógyítja-e a sebeket, és hogy létezik-e megbocsátás.
 
Kishírek a nagyvilágból:
Rosszul jár, akitől 20 ezernél kevesebbet loptak: "Csak 20 ezer forintos kár fölött jár állami gyorssegély annak, akinek ételre, gyógyszerre szánt utolsó forintjait vitték el a tolvajok." – Köszönjük. : (
Karóval gyilkoltak, kétezer forintot raboltak: "Jogerősen 11 és 12 évre ítélték a balmazújvárosi rablógyilkosokat, akik egy 85 éves nőt öltek meg." - A fenti hír szerint ennek a néninek semmi kárpótlás nem járt volna. Már ha túlélte volna a rablást. Nem baj, a gyilkosai nyaralnak egy kicsit a mi pénzünkön... : (
Orális szex a fogyatékosok iskolájában: a rendőrség nem tehet semmit – Miért, ez is húszezer forint alatt volt? Megélhetési orálisszex vagy mi?
Szájrák: kockázatosabb az orális szex, mint a dohányzás - Na jó, mára elég lesz, mindentől elveszik a kedvemet... - „Amerikai kutatók szerint ha több mint hat partnere is akadt, akivel orálisan szexelt, már kockáztat. Hazai statisztika még nem készült.” – …de biztos lesz olyan hülye, aki elkészíti ezt is. Komolyan, ide jutottunk, hogy már a sekszre is kiteszik a gyászkeretet, tudjátok, „az orális seksz halált okozhat” meg a többi. Mi lesz a következő, a levegővétel betiltása?!
Elfogták a Bakács lopós videóját kiadó Tesco-őrt: "Budakeszi otthonában kapták el a rendőrök a Tesco biztonsági cégének alkalmazottját, aki kiadta az újságíróról készült biztonsági kamera felvételt." – Ez a szégyen: bakács nyilatkozik, kapja a pénzeket és sajnálja mindenki, a biztonsági őrt meg „otthonában kapták el” mint egy körözött, veszélyes sorozatgyilkost (gondolom jó hangosan szirénázva és bilincsben vitték el), ahelyett hogy kitüntették volna. Nem fogom elviccelni, és leírni se azt amit gondolok, viszont betennék két kommentet (volt harmadik is, de azt inkább kiszedtem):
 
2011.02.18 19:05:27 szitu
tudjátok az a lényeg hogy most nem aszt mondták hogy ismeretlen tettes ellen nyomoznak hanem azonal meg fogták a lakásán a tisztességes adó fizetöt. a bakács meg személyi jog ez a baj ebben az országban hogy a zsivány celebnek vannak személyi jogai a tisztességes adó fizetönek meg meg joga van az ilyen majmokért bünhödni pedig ö csak a munkáját végezte be bizonyitota hogy nem csak téli szalámit lopót hanem mást is mert aszt már el akarták tusolni hát igen és sajnos eben az országban aszt joban meg büntetik aki rendesen végzi a munkáját mint a tolvajokat.
 
2011.02.18 18:17:24 mrzigi
Én kötelezővé tenném: MINDEN TOLVAJT NYILVÁNOSAN MEGSZÉGYENÍTENI !!!
És persze azt is bemutatni, ahogy közmunkában szedi a kutyasz.rt rándá narancssárga, vagy rózsaszín ruhában.
A biztiőr meg csak kötelességét teljesítette, PÉLDÁT STATUÁLT a tolvajjal (amit a bíróságnak is tennie kellene vele !!! ... de nem fog)
 
Nem adják ki Magyarországnak Keleti Györgyit – Remélem is hogy ott fogják. Több értelemben is (mármint az ottfogást).
 
2011.02.19 17:27:45 Tarajos Goethe
Megtartják maguknak mert ilyent még nem láttak.
 
Kadhafi mártírként akar meghalni: „Élőben beszél a líbiai forradalom vezetője az 1986-ban szétlőtt palotájából. Nem menne el Líbiából.” – Ha ő is ezt akarja, hát legyen neki gyereknap mártírhalál. Nem tudom sajnálni.
A két expornós beint Alekosz kangörcsének: „Alexandra Diamond szerint Alekosz olyan egyszerű, mint a pofon, Mészáros Dóra pedig nem szívesen táncolna a villában egy kangörcsös pasinak.” – Nem sűrűn mondok ilyet, de még a végén egyetértek a csajokkal. :/
 
 
SZERDA, FEBRUÁR 23.:
HIDEG BORZALMAK
 
Priscilla, a sivatag királynő Csendélet üres turnébusszal
Negyed kilenckor doksi a Duna 2-őn Páskándi Gézáról, aki egyszerre volt író és kisebbségi szakértő, és mindvégig Hunyorgó szabadsággal nézte az életet és saját művészetét is. 21:35-kor egy modernkori Tommy-történetet ad a Duna, csak nem a brit Who együttestől, hanem Ausztráliából és egy fiktív rocksztár lányáról, aki apja halálára ugyanúgy reagál ahogy a legendás rockopera hőse: teljes bezárkózással. Az anya mindent megpróbál hogy felrázza (lakhelyváltás, az emlékek „elengedése”), de semmi nem változik addig, amíg nem lép a képbe új lakóhelyükön egy szomszéd srác, aki fakultatív zeneterápiával igyekszik visszahozni a régi Amyt. Kiemelten ajánlott. Még jobban kizökkent gyermekkorra láthatunk példát a Duna 2-őn háromnegyed tizenegykor egy negyedórás rövidséggel. A Hideg Berek lakói hajléktalanok, köztük két egymásrautalt srác, akik az utca farkastörvényei miatt kockáztatni kénytelenek még azt a kevés biztosat is amijük így van…nem túl vidám kortárs korrajz.
 
Ismétlés, de ajánlott:
Film+, 22:50: Borzalmak városa – Jó hosszú (három órás) és jól sikerült Stephen King-feldolgozás, brutálisan kinéző vámpírral és Twin Peaks-szerű hangulattal. Kiemelten ajánlott, lefekvéshez-vacsorához különösen ideális, de a gyerkőcöket ne engedjük belenézni, mert úgy járnak mint az írásból élő főhős (ismerős King-set-up), akit fiatalon teljesen leblokkolt a félelem…
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Fedett szép nők: Kadhafi szűz testőrnői - SUNÁZNÁM MINDET! Ráadásul szüzek! Küldjék ide őket, ott már nincs kit védeni!!!
Hv: A Villa Köztársaságban a legfőbb gond az alkohol hiánya: "Követhetetlen VV Jerzy és VV Gigi szerelme." - A villalakókat leszarom, de az alkoholhiányt én is megérzem!!!! Igyunk egyet a válságra!4 négy
Durván molesztálták a magyar riporternőt - Basszus, most ez lesz?! Az On the Spotosok ezzel a sztorival fogják körbezarándokolni a médiát?! Ne már.
Felesége mellbimbóját és vagináját is felgyújtotta az őrült férj: "Élete hátralevő részét brutálisan deformált testtel kell leélnie annak a texasi asszonynak, akit férje tizenkilenc órán keresztül kínzott." - Villamosszék, osztjónapot. Erre nincsen normális szó, arrébb is kattintok mielőtt valami csúnyát írnék.
Szív alakú formát találtak a Marson: "Egy űrszonda felvételei alapján homoklavinák, homokdűnék vannak a bolygó felszínén." - Lájkolnak minket a marslakók.
18+: 7 éves a gigantikus nagymellgyűjtemény - Aztarohadt, asszem megvan a programom ma estére 8))) Szevasztok, holnap folytatjuk!


CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 24.:
VIVA + VÁLTÁS

Kicsit szecessziós

Ismétlés, de ajánlott rovat:
Igen, megint szórakoznak velünk a műsorok összeállítói, de ne engedjünk nekik. Bármilyen csábító is lenne akciófilmekre kapcsolni, ne tegyük, hiszen a Duna 2. Autonómián kilenckor Jean Reno és Juliette Binoche kerülgetik egymást a reptéri váróteremben. Jó kérdés hogy a kölcsönös problémamegbeszélésből lehet-e kapcsolat, annyi biztos hogy mindkét fél máshogy fogja látni az addigi magánéleti kudarcait. Majd elválik hogy Murphy kisasszonynak lesz-e igaza (egyszercsak rájövünk hogy az volt az „igazi” akivel kb. öt percet dumáltunk csak hogy teljen az idő az indulásig), mindenesetre a Félix és Rose sokkal jobb mint az Elveszett jelentés (bár annál nem művészet jobbat csinálni). Ugyanott 22:20-kor a kiváló és túlzás nélkül világhíres fotográfus, Korniss Péter hagyja ott a Kézjegyét. Kiemelten ajánlott. Lesz még egy kis mérsékelt rendszerkritika a sima Dunán Castro világából a Viva Kuba képében (21:10), a különböző politikai meggyőződésű családok gyerekeinek szemszögéből. Családos dráma, ismétlés, ez két ok arra hogy kihagyjam (negyed kilenckor hasonló téma, de már felnőtt szereplőkkel és szituációkkal –családegyesítés, házasságtörés, mélységes érzelmek óceánja- az HBO2-őn, több szálon, nem mellesleg Kim Basingerrel és Charlize Theronnal, ennek már több köze van a néző Megváltásához, vagyis ha e kettő közül választasz, akkor inkább ez).
 
Ugyanaz a hír két verzióban:
Nicolas Cage tökösebb, mint valaha: "Egyszerre iszik, szivarozik, döngeti a nőt és lövi a rosszfiúkat. Már csak egy jó rendező kellett volna."
Geekz: Féktelen harag 3D: "Nic Cage új filmje totálkáros" – Kihagyom, akármelyiknek is van igaza.
 
Kishírek a nagyvilágból:
Turisztikai bukás volt a pécsi kultúrfőváros: "Európa Kulturális Fővárosa harmadannyi külföldit érdekelt tavaly, mint ahányan Sárvárra járnak a termálba. Magyarországon egyébként is szinte csak a fürdők mozgatják meg a turistákat." – Nem, ez nem egészen így van. A helyzet ennél sokkal szomorúbb:
Nősülni is Magyarországra járnak majd a britek - Miért is ne! Végülis a legénybúcsúikat már most is itt tartják, és a magyar nők nagy része híresen olcsó. Ha kapunk még egy leminősítést, akkor meg még lejjebb megy nekik minden (a dolgozó meg persze belegebed, de az ugye senkit nem érdekel).
Előkóstolják az EU-delegációk vacsoráját – Megint egy nekem való munka amiről lemaradtam!
 - "Szalonnahabbal és mangalicatarjával építjük az országimázst." - …bár ennek alapján valahogy nem is bánom…:SSSSS
Széles Izáról pikáns képek készültek – Az első ami eszembe jutott: EZ KI?! Költői kérdés, természetesen egy megasztáros-ixfaktoros. Kellett kérdeznem… Most ez lesz a kötelező az énekeseknél? Kiszivárgott sekszfelvételek meg erotikus fotók? Engem nem zavar, de akkor a koncerten is vetkőzzön!!!! Nap kommentje:
 
2011.02.24 09:01:25 Csibefogó
Magyarán: elkészült a lemeze, ez meg a promója(?).
 
..és tényleg. Pár promo helyett lassan lehetne pornót is írni :SSS Pedig az se mindig rossz ám:
Díjat kapott 2010 legszebb melle, feneke és legdögösebb pucér hullája: "Tizenkettedszerre is megválasztották az év meztelenkedőit a Mr.Skin olvasói és szerkesztői." - Természetesen Gianna Michaelset is díjazták, mint a legjobb meztelen vizisí-siklóernyőst vagy mit (ezek az elitnek való sporteszközök nekem sose feküdtek, na).
Pár éve van hátra a 256 kilós tinédzsernek: "A 17 éves Georgia Davis ahelyett, hogy diétázni kezdene, bánatában még többet eszik." – Öngerjesztő folyamat, csak fenntartásokkal tudom sajnálni. Nem igaz hogy nincs a környezetében senki aki lefogná…
Világevő: Hatodik napja nem eszem: "Nem volt egyszerű lemondani a legfontosabb hobbimról, a "szakmámról" és egy nagyon fontos örömforrásról: az evésről." - Az semmi. Én meg harmadnapja nem eszek, se sokat se keveset. Vagy az nem én voltam, hanem a költő?
Brit tudósok: Az intelligensebb emberek többet isznak: "125-ös IQ felett a legmagasabb az alkoholfogyasztás." - Szerintem volt már hasonló hír, de ÉN mindig örülök ha igazolva látom magamat ^^ Megyek is okosodni még egy kicsit, nektek meg itthagyom a hét tanulságát, amivel a post címéről is lerántom a leplet:

 

Kulcsszavak: Gianna Michaels

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés