2011. 03. 05.
Dave Navarro-né nagyágyúi (márc. 5-6.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, MÁRCIUS 5.:
AESOPUS DEI
 
A rendőr Zója a Rend őrzői is kedvelik a tüzesvizet!
Háromnegyed tízkor az azóta sajnos méltatlan halált halt Heath Ledger reverendában kísérli meg felszámolni az egyházon belül virágzó Bűn rendjét, azonban a túlvilág bezavar: a rendtagok addig-addig festegeték az ördögöt a falra, hogy immár nem a kapuk előtt, hanem egyenesen házon belül van – ez a film meg az RTL Klubon. Tízkor egy ausztrál kamaszlány hány Cigánykereket a Dunán a fészekből kirepülve, de nem a levegőben, hanem egy vidéki kis faluban, ahol átértékeli addigi életét, és míg korábbban menekült a szülői védőszárnyak alól, most úgy tudja elengedni a mama kezét, hogy visszatér hozzá – és még a szerelmet is megismeri. Korrekt darab, bár nem kimondottan családi szórakoztatás kategória. 23:45-kor ugyanott ugyanebben a témában még egy nő-nő kapcsolat, ezúttal Nővérek között, nem teljesen a jelenben hanem a papa évek után megtalált naplóján keresztül visszatekintve az önkényuralom alatti gyermekévekre és két testvér elválására. Hát ez ez se az a szombat esti leültetős műsor… Ausztráliába (meg a szülő-gyermek viszony nehézségeibe) visszaugorhatunk még 21:45-kor is a Cinemax 2-őn, amikor egy börtönviselt apa és tiszta előéletű gyerekének a Nagy Ausztrál Pusztán átívelő Nagy utazásába kapcsolódhatunk be – mint minden ilyen utazósfilmben, itt is lesz családi konfliktus dögivel. Köze nincs a koltais Sose halunk meg-hez, nehogy letedd elé a gyereket…
 
Ismétlés, nem ajánlott:
MGM, 20:30: Tágra zárt szemek – Nem csak Kubrick, hanem a világ egyik legrosszabb filmje, nem lehet tőle elégszer megóvni a nézőt. Komolyan, SENKI SE KAPCSOLJON RÁ!
 
Ismétlés, ajánlott:
Cinemax 2., 20:00: Hibátlanok – Ami Jack Nicholsonnak a Lesz ez még így se, az Robert De Nirónak ez a film, még az általuk játszott karakterek is hasonlóak (toleranciatovábbképzésen áteső morózus agglegény), és itt is van meleg karakter (a mindig jó Philip Seymour Hoffman, amint operáció előtt álló transzvesztita). Ami nincs: road trip, ami van: agyvérzés (De Niro részéről) és egymásrautaltság (énekórák), meg persze katarzis. Picit szájbarágós, de nagyon szerethető toleranciamese.
M1, 21:00: A remény rabjai – Frank Darabont monstre opusza az Ártatlanul Elítélt Ember szenvedéseiről a Kegyetlen Börtönben. Én kihagyom, de barátnőríkatónak (főleg a sekszy és tehetséges Tim Robbinsszal) egyszerűen tökéletes.
 
Kishírek a nagyvilágból:
Tízmilliárdos bukta a dohányzás tiltása: "Ha nem cigizhetünk, nem is iszunk, ez csak idén 30-60 milliárdba fájhat a költségvetésnek." - Én ugyan nem cigizek csak iszok, de azt ezentúl 2-3 ember helyett is fogom, hát nehogy már rajtam múljon a költségvetés hiánya! EGÉSSÉG!
Radcliffe napi százezer dollárért vihető: "Daniel Radcliffe egy színdarabban játszik a Harry Potter új részének bemutatójakor, a Warner félmillió dollárt fizet, hogy kikölcsönözze." - Ingyen se kéne. De ha már tarifák:
Wiener blut on the dancefloor: "Ruby, Berlusconi 18 éves marokkói prostituáltja volt a csütörtöki bécsi operabál díszvendége." – Szánalom hova süllyed Európa. Egy marokkói, szinte kiskorú ribanc a patinás bécsi Operabálon! Ez már akár nálunk is lehetne :DDD
Cantona: Nézők gondolták, én megtettem: „Eric Cantona, a Manchester United volt futballklasszisa állítja, legendás kung-fu rúgásával rengeteg szurkolót tett boldoggá, értük csinálta.” – Sajnos nem most, hanem tizenöt évvel ezelőtt: „1995 januárjában kiállították, majd lefelé menet egy ellendrukker beszólt neki: Cantona nem bírt magával, lerúgta a férfit. Nyolc hónapos eltiltást és húszezer font pénzbüntetést kapott.” – A hülyék, ahelyett hogy megjutalmazták volna! "Sok drukker álma az ilyeneket megrúgni. Azért beszélnek erről annyit, mert ez különleges dolog. Rengeteg játékost láttam gólt lőni, ezt az érzést a szurkolók is jól ismerik, viszont az, hogy egy futballista felugrik, és lerúg egy huligánt, nem mindennapi" - mondta némileg viccesen a BBC-nek a minden idők legjobb United-játékosának választott sztár.” – Én csak egyet sajnálok abban hogy ez nem ma történt, éspedig azt hogy nem tudja ugyanezt a lerúgást luis morenón bemutatni, pedig azzal elégtételt vehetne a halálra rugdosott baglyon...
 
 
VASÁRNAP, MÁRCIUS 6.:
BRUNO GONOSZ VÁNDORLÁSAI

Muzsik Lover
Katasztrófa, talán tényleg lakatlan szigetre kéne költöznöm. Minden ami marad nekünk (az alternatív programon kívül), az az Ismétlés rovat:
HBO, 22:40: Brüno – Úgy tűnik hogy a Sacha Baron Cohen-lufi kezd kipukkadni: amilyen jó volt a tévésorozat, annyira felemás lett az első mozifilm. Aztán jött a Borat, ami az Ali G-ben is jelenlevő pisi-kaki-kuki humort az extrémitásig vitte, de közben saját csapdájába csalta a polkorrektséget, emiatt az újranézhető kategóriába esik. Cohen harmadik figurája, a meleg divatriporter már nem bírt el egy egészestéset. A Borat-ból ismert alapszitu és poénok újramelegítését kapjuk, a megvalósítás is hasonló, ám mivel mindezt már ismerjük, ezért kevésbé üt, ellentétben az altesti viccekkel, amik még ordenárébbak. Van egy-két jó jelenet benne, de ez sajnos kevés ahhoz hogy a sok rosszat (pld. Cohen lengedező faszát) feledtetni tudja. (Ismételtem magam, nyilván, de ők is. Lesz ez rosszabb is, nyugi.)
Cinemax , 23:00: Evil Dead: Gonosz halott - Sam Raimi fasekszuális kulthorrorja némi Lovecraft-tribute-tel megbolondítva. A Necronomicon nem csak felolvasva, hanem felvételről lejátszva is hatásos. Úgyis divatosak a hangoskönyvek, valaki biztos ezt is elsüti majd.
 
Klasszikusok estidőben rovat:
Az MGM a komolyzenének szenteli a mai napot, előbb fél kilenckor az Impromptuval, melynek főhőse, George Sand a kapcsolataiban mindig a nadrágot viselte, nem is annyira átvett értelemben, ő ugyanis a férfias neve ellenére nő volt és (amellett hogy írással foglalkozott) igazi érzelmi bájkeverő, valamint klasszikus zeneszerzők groupie-ja. Itt épp Chopint próbálja behálózni (őt sajnos Hugh Grant játssza, Liszt Ferencet viszont szerencsére Julian Sands). Mérsékelten ajánlott. Ugyanitt 22:40-kor Ken Russel sötét látomása Csajkovszkij szerelmi négyszögéről, hányódás a férfiszerető, az idegesítő feleség és gazdag, de embergyűlölő mecénásasszony között. E két filmből is leszűrhetjük, hogy a Zenerajongók nem feltétlenül rajonganak egymás társaságáért, illetve hogy a klasszikuszenében néha zavarosabb viszonyok voltak mint a rockban…
 
Önismétlés a tudás anyja rovat:
Cinemax , 21:20: LOL - Kísértet járja be a Cinemaxot, a fiatalságom kísértete! Emlékeztek még Sophie Marceau-ra és a Házibuli-filmekre? Nos a franciák ápdételtek, és leforgatták a LOL-t (de ti ne lolkodjatok, mert tényleg ez a címe), amiben a mindig gyönyörű Sophie most anyaként szembesül lánya bontakozó szerelmi életével (meg persze saját érzelmeivel a régi férje iránt). Ilyen az amikor a hóhért akasztják : )”
 
Hírek is a nagyjából:
Tudunk-e sörözni cigaretta nélkül? - MI AZ HOGY, NAGYONIS! Én is azt teszem ^^ „A kocsmakultúránkhoz hozzá tartozik a cigaretta, de nagy kérdés ugyanakkor, hogy mi a fontosabb, a szabadsághoz vagy az egészséghez való jog?” – Ez nem lehet kérdés: a jog, hogy mindenki úgy és azzal teszi tönkre magát, ahogy és amivel akarja.
Cselekményes pornó helyett csupasz akció: „Nincs mellébeszélés, a Lakástrend kiállításon kiderül, milyen volt a dizájn tavaly és tavalyelőtt.” – Na ez a szar, amikor egy lakberendezési kiállításba is becsempészik a sekszet.
Facebookos robothadsereg készül: „Manipulációra, véleménybefolyásolásra is lehetne használni a kamu ismerősökből felállított csapatot.” - Nem baj, mi, trollok többen vagyunk!
Karsai Zita unja a luxust Dubajban – Nagyon röviden: MENJEN DOLGOZNI! A nap hrabali kommentje:

2011.03.03 13:27:33 lord barbazoo
unja a luxust?
vásároljon mosómedvét!
 
Charlie Sheen lenyomja az internetet: „A drogproblémáival és nőügyeivel botrányhőssé lett színész mémmé vált a neten, ő az új Chuck Norris.” – Stólbuci kettő. Amúgy meg inkább forced meme, mint sima mém.
Három évszázadunk van a kihalásig: „Drasztikus mértékben csökken a veszélyeztetett fajok egyedszáma, tudósok szerint a földi élővilág történetének hatodik kihalási hulláma előtt állunk.” – A kérdés az hogy lezajlik-e mindez 2012-ig, mert ha igen, akkor megint a maják jártak jól!
Folytatást kaphat a Szárnyas fejvadász: „Minden idők legjobb sci-fijének franchise jogai a Warner Broshoz kerülhetnek.” – Ez még annál a hírnél is durvább, hogy Bertolucci 3D-ben akar rendezni. (És mégis mit? Az Álmodozók 2. részét, ahol szinte érezzük majd a ránkfröcskölő spermát? Valaki verje már ki…a kamerát ennek az embernek a kezéből! :SSS) Da a legrosszabb az, hogy a kihalásunkig hátralevő 300 évben mindkét filmes eseményre sor kerülhet. És még ennél is van lejjebb, amennyiben még a mi életünkben megcsinálják mindkettőt.
Összesen 29 évet kaptak a roma támadók: „Hét vádlottat ítélt el a bíróság közösség tagja elleni erőszakért egy Józsefvárosban megvert diák ügyében. Azt kiabálták neki, megdöglesz, magyar.” – Elkezdtem örülni, aztán ezt olvastam:
Hangszórón szólnak rá a jogsértőkre Ózdon – Ez most komoly? Mit gondolnak, majd abbahagyják a bűnelkövetést ha valaki rájuk szól a hangosbeszélőn? Valószínűbb hogy leverik a hangszórót meg a kamerát is… : ( „A rendőröknek már oda se kell menniük: a térfigyelő kamerák mellé hangszórókat szereltek.” – Gondolom ezeket majd kiteszik olyan területekre is ahova amúgy se mer már kimenni senki... : (((
A fejlövés csak a kezdet: „A Bulletstorm talán a legerőszakosabb lövöldözős játék, ami valaha készült. Kár a hiányosságaiért.” – Nem. Azért kár hogy egyáltalán elkészült!
BT: Feszülő hólyaggal bölcsebben döntünk: „Vizelési kényszer hatása alatt az agy azonnal visszafogottságot parancsol minden területnek.” - …és a sör elősegíti a helyes döntést! Ismét igazolva vagyok!!! EGÉSSÉG!!!
 
 
 
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés