2011. 04. 16.
Kettőből egy (ápr. 16-17.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, ÁPRILIS 16.:
LÖKÖTT EGY ÉJSZAKA
 
...egy őszinte hirdetés.
Csak egy hajszálon múlott hogy ma is ÁRAM adásszünet legyen, ám nem hagylak titeket magatokra, jöjjön az a (nem) sok jó ami ma este ránk vár. Nincs új a napalm alatt: mindenki aki nagyon eredetinek gondolta Jim Carrey igazmondásos vígjátékát, nyolckor kapcsoljon a FEM3-ra, ahol Dudley Moore alakítja a hazugságból áttérő reklámszakembert, és ehhez nem is kell sok, csak annyi hogy elhagyja az asszony, ő pedig felülvizsgálja addigi álságos életét és igaz reklámokat írjon, amik miatt először diliházba zárják, majd a váratlan siker hatására rehabilitálják. Mi ebből a tanulság? Biztos nem az hogy szeretjük az igazságot és a tényeket, mert ez egyszerűen nem lehet igaz. A kutya ott van igazából eltemetve, hogy az embereket sose lehet eléggé Lökötteknek tartani, és még akkor vásárolnak, ha tudják hogy szemetet vesznek. Elnézve a mai kereslet-kínálat arányokat, ebben lehet is valami. Kilenckor egy börtönviselt nemierő-szakos pszichopata kergeti Az ötödik sarok lakóit (de leginkább egyoldalú imádata nőnemű tárgyát) a rettegés új fokai felé az M1-en. Csattanós válasz mindenkinek aki a börtönök nevelő hatásában hisz, John Turturro pedig hitelesen hozza a főgonoszt, ahogy Jodie Foster is a menekülő csajt, de neki valós tapasztalata is van, lásd azt az őrültet aki a Taxisofőr hatására (és Foster szerelme érdekében) megpróbált elnököt ölni. Kettejük között a filmbeli csaj exe (Tim Robbins) próbálja fenntartani a távolságot. Ugyanabban az időben történelmi dráma Szendrey Júliáról, aki Európa forradalmainak elzúgása után férjét, Petőfi Sándort kutatja Erdélyben, és fokozatosan tud meg mindent a férj kalandjairól. A Duna 2. ritkán ad szemetet, ergo a Stambuch: Júlia asszony titkos éjszakái egyértelműen ajánlott.

Kis hírek a nagyvilágból:
Perez Hilton, ahogy mindig is látni szerettük volna - Szerintem őt soha senki nem akarta, de mindegy, nézzük a hírt. Szóval Gaga után szabadon felvett egy ilyen zacskószerű izét a fejére. Nekem ez tetszik, mert nem látszik a ronda, beteg feje, de lehetne rajta javítani, például ha nem kapna alatta levegőt...
Földrengéssorozat rázta meg Japánt: "Gyors egymásutánban négy, közepes erősségű földrengést mértek Japán főszigetén, Honsún." - Oké, értjük, elég lesz. A kérdés attól még megmarad: mit vétett Japán hogy ennyi rossz dolog történik vele?!
Mr. Big szoknya alól villantott herét – Nofene. És senki se volt ott hogy tökönrúgja?
Első nap elkapkodták a Charlie Sheen szexbabát - Mindenki vele akar (ki)baszni. Érthető, de legalább ennyi sikerélménye hadd legyen amikor a live showműsorával egyik bukásból a másikba tántorog!
Két férfi megerőszakolt egy harmadikat: "A Borsod megyei Göncön durvult el így egy italozás." - Borsod, és ennyi. Itt nálunk a Búfelejtőben soha nem történhetne ilyen!!!4 négy
A fideszesek menjenek a süllyesztőbe: "Az MSZP Budapest több pontján gyűjt aláírásokat a kormány ellen. Aki igazán elégedetlen, bármit aláír." - NEM. Aki igazán elégedetlen, az SEMMIT nem ír alá.
Magyar buszra válthatnak a Volánok: "A Magyar Buszgyártó Klasztert a minisztérium is támogatná a várható pályázatokon." - Éppen ideje volt, végülis volt nekünk egy világhírű buszgyártásunk is.
Molnár Anikó bátyja Ákos feleségével ütközött - Celebkarambol? Ez egy hír? Itt lassan mindenki celeb, vagy celebnek ismerőse-barátja…
Bemutatkozott Szandika új orra - Majd betörik neki ^^
Íme Evan Rachel Wood meztelen jelenete: "Nézze meg Marilyn Manson exnőjét egy szál punciparókában! Soha vissza nem térő alkalom!" - Nézze a halál, hisz hánynom kell már a pasijától is!
Kész vagytok a bungabungára?: "Aki követte a felajzott Berlusconit az alagsorba, felolvashatta az időjárás-előrejelzést a tévében." - Szerintem ez nálunk sincs másképp, sőt, Amerikában sem, lásd Clinton-botrány, Mozart is megmondta, mind így csinálják-lyuk (sic!).
 
 
VASÁRNAP, ÁPRILIS 17.:
A MANÓ LÉTE

Manó...

Léthe.
Ajánlott rovat:
Nyolckor Spanyolország nemzeti hőséről, a matador Manolete életéről láthatunk egy életrajzi drámát az HBO-n. Érzelmes, látványos, ahogy a főszereplő tragikusan rövid pályafutása is, amin a bikák mellett a legnagyobb (és kevésbé látványos, de annál jobban fájó) sebet nagy szerelme, egy csapodár színésznő (Penelope Cruz) ejti. Az ilyen végzetes szerelmekben az a legcinikusabb, hogy gyakran a nő maga inti óva a férfit (ahogy itt is), de az persze belehullik a sötét verembe. Csajos program (Adrian Brody miatt), akár van hozzá férfitársaság, akár nincs. Ugyanabban az időben valami hasonló a Cinemaxon, mégpedig Svédországból, csak ezúttal elhúzzák előttünk az Ésszerű megoldást is, pedig a helyzet itt is több mint bonyolult: két régóta házas pár ellenkező nemű tagjai között lángol fel az aminek nem kéne, vagyis a férj beleszeret a barátja asszonyába, a címbeli problémamenedzselés pedig az lenne hogy összeköltözik a két család, hátha akkor megszűnik a vonzalom. Bárki aki tisztában van vele hogy a svédek egy időben kiemelkedő sekszfilm-termeléssel rendelkeztek, az már sejti hogy a kísérlet nem úgy fog végződni mint ahogy eltervezték…
 
Ismétlés, de ajánlott:
HBO Comedy, 20:15: Rocksuli
– Ez volt az ami a régóta próbálkozó Jack Black-et menthetetlenül MENŐvé tette, a régen is nagy sikereket arató Richard Linklatert pedig újra COOLlá. A tanárpályára kényszerülő gitáros iskolareformja a Holt Költők Társasága óta a legjobb sulis film (ráadásul több benne a zene és a végkicsengése is pozitívabb). Családi szórakozás, mindenki talál benne valamit, mi sznobok pedig még Sarah Silverman feltűnését is megbocsájtjuk ha ennyi jósággal halmoznak el minket.
 
Nem ajánlott rovat:
M2, 21:25: Eurovíziós Dalfesztivál 2011: Klippek – Kiemelten kerülendő, a Rocksuli ismeretében meg főleg. Az Auravízión a legjobb produkciók mindig azok amik nem veszik magukat komolyan – de a valódi zenéhez még így sincs túl sok közük azoknak sem.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Még mindig reng a föld Japánban: „Az 5,8-as utórengést Kanto tartományban mérték, a fukusimai erőművet nem érintette.” – Én meg még mindig tudni szeretném mit vétett Japán… : (
18+: A fordított misszionárius, azaz hernyó - Múltkor mintha gubóban csinálták volna... Majd szóljatok ha kikeltek a peték.
Kétrétegű WC-papírt használ majd Kate Middleton utolsó hajadon éjszakáján - Mire? Füves cigit fog belőle sodorni? Mert ugye azt nem mondhatja komolyan hogy az ágyba fog szarni :SSS
Bódi Sylvi addig modellkedik, amíg igény van rá – Ettől féltem én is, már a múltkori véletlen fotósivárgás is gyanús volt nekem, de sejthető, amennyiben egy újabb pucérkodás promójaként sütötték el. Bódinak követnie kéne Horváth Éva példáját és csak tízévente vetkőznie. Vagy inkább még akkor sem.
A börtönőrök rosszabbul élnek a raboknál: "Csütörtökön a börtönőrök tüntettek a Kossuth téren. A kormánnyal egyelőre nem sikerült egyeztetniük." – Sajnos nem vicc, különösebb kommentár helyett olvasd el a Vastagbőr cikkét.
Jennifer Lopez lett 2011 legszebb embere - MUHAHA. Promó ez is, csakhogy:
-rohadt sokba kerül,
-ennek ellenére se fog jobb zenét csinálni (az utolsó lemez szép nagy bukta volt),
-MÉG NINCS IS VÉGE 2011-NEK!!!!!!
 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés