2011. 05. 13.
Péntek 13.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, MÁJUS 13.:
AMIKOR TIZENHÁROM PÉNTEK VAN EGY ÉVBEN

Kép innen.
Mivel gabonás vagyok, ezért ma nem elmarad a műsorajánlás, viszont a hírolvasás-bemondás meg lesz tartva:
Pocsékba ment az elmúlt év: „Kopits György szerint nem voltunk válságban a kormányváltásnál, rendszer kéne, nem ötletelés.” - Az elmúlt EGY év? Nem inkább az elmúlt két évtized?!
Totalcar: Nem jött be a dugódíj – Mi az?! Már a sekszet is adóztatni akarják?! - „Nyolc éve sarcolnak Londonban, de a levegő nem jobb, noha jóval kevesebb az autó a belvárosban.” – Ja vagy úgy! Ha ők is olyan szegények lennének mint mi, akkor biztos volna foganatja :DD
Életveszélyben a szlovák kannibál: „A kelet-szlovákiai informatikus borsot is vitt a találkozóra, ami véres lövöldözésbe torkollt.” – Ilyen amikor egy geek borsot tör az emberevő orra alá :D
Lelopták a Fradi-mezt egy holttestről: „A biztonsági kamera felvette a lopást, a tolvajt kirúgta a Budapesti Temetkezési Intézet.” – Morbid hír, de van tanulsága: még a legnagyobb rajongónál is van nagyobb!
Machetével támadt a horgászra a fiú: „Szétkaszabolta volna a 17 éves fiú a horgászt a Sajónál a botjáért és a mobiltelefonjáért.”Megélhetési gyerekcsíny. Ettől függetlenül a gyereknek a kurva anyját, remélem bebasszák a börtönbe.
Szúnyogűző krémmel mosattak fogat az óvodában – Mi itt a probléma? Két legyet ütnek egy csapásra: a fogukat is tisztíccsák és a szúnyogoktól is védve vannak!
Medvegyev: Bin Laden megölése jó Oroszországnak: „Dmitrij Medvegyev orosz államfő szerint Oszama bin Laden megölése hasznos...” - …nem kell félnetek jó lesz. Jó sokáig agyalhattak ezen a diplomatikus válaszon :D
Alekosz mániákusan felváltja a húszezreseket: „A VV4 győztese nem bírja elviselni a húszezresek látványát, inkább beváltja ötszázasokra.” - Nem bírja elviselni a látványukat? Annyira, hogy egy az egyben becseréli egy ötszázasra? Szegény hülye. ADJA INKÁBB NEKEM!
Randitipp: élő krokodillal mégsem lehet csajozni - Ja. Viszont a halott krokodil már azt is hagyja hogy megdugd, bár az már nekro-zoofilía :SSSS
Irán: Bin Laden már rég meghalt – Mint a viccben. „AZT A SZERENCSÉTLENT MEG MEGÖLTÉK!” - „Teheránnak bizonyítékai vannak arra, az al-Kaida vezetője már korábban meghalt betegségben.” – Na, legalább tudjuk hol lesz a legközelebbi békemisszió. Iránnak harangoztak, ha igaz a hír, ha nem!
Városban: 18+: Állati szex - Semmi vész, csak a flóra és fauna nemi életéről szóló kiállítást tárgyalják a bejegyzésben: „A kiállítás jellemzően mozgalmas. Van ugyan néhány statikus kiállítási tárgy, például a különféle állatok péniszcsontjaié, kezdve a rozmár hatalmas hímtagjától a denevér üvegben tartott aprócska pöcsbotjáig.”Nap kommentje:

nickita 2011.05.10. 16:43:21
ezek szerint a rozmártól származom


Sasha Grey egy szál semmiben hentel: "Steven Soderbergh a pályafutását chippendale-fiúként kezdő Channing Tatumról forgat filmet." - Tényleg itt járhat a világvége a kertek alatt, ha ez a szutyok megint rászabadult a gyöngyvászonra. Mit érdekel milyen nemi betegséget adott át sóderhegyi pistának (tudom hogy most nem az ő filmjében nyomul, a belépő szerepére gondolok), a lényeg hogy ennyit megér nekem ha legalább addig se zenél!
Pornó után elborult ipari zajzene: "Sasha Grey mindig is kacérkodott a zenével, igaz eleinte csak annyira, hogy sokat legyeskedett a Smashing Pumpkins-vezér Billy Corgan körül, illetve, hogy a Jane’s Addiction gitárosa, Dave Navarro által rendezett pornóban ő játszotta a főszerepet (...) de (...) csak nemrég indította be igazán a már 2008-ban megalapított, elborult ipari zajokra épülő, széttorzított zenét játszó saját csapatát. (...) Hogy milyen zenét is játszik ez a zenekar, azt bárki megtapasztalhatja a továbbra kattintva, ahol két régebben rögzített dalt, illetve egy az új lemezhez tartozó ízelítőt lehet meghallgatni." - Na NEEEEEE. 
SASHA GREY TAKARODJ, VIDD AZ ÖSSZES HAVEROD!!!





Kulcsszavak: Sasha Grey

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés