2011. 06. 14.
Még mindig nem pünkösdi királyság! (jún. 14-15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
KEDD, JÚNIUS 14.:
A LOW TÚLSÓ (HIGH END!) OLDALA

BÉLÁIM Igen, van ahol ez egy viselet.
Rövid leszek, a mostani cím a legutóbbi pünkösdi cikkre utal, az ismétléseket kiszórtam, jöjjön az Ajánlott rovat:
Mindent ami kicsit is érdekes, jó későre raknak. Haladjunk időrendben. Kezdődik az LMBT fesztivál, és az HBO gondol azokra is akik távolmaradnak a felvonulásoktól: negyed tizenkettőkor adott Kakukktojás egy transzvesztita kapcsolatait mutatja be, különböző idősíkokban, kezdve a bizonytalankodásoktól a stabil kapcsolatig, majd ennek végéig, amikor egyedül kénytelen nevelni örökbefogadott gyerekét. A néha komor történések ellenére is alapvetően vígjáték, adjunk neki esélyt, sekszuális sPÁRTA ÁLLÁS hovatartozásunktól függetlenül, ha másért nem, Anne Bancroftért mindenképp. Ugyanabban az időben kezdődik a Dunán egy iráni doksi a Kesm-szigeti nők valós helyzetéről (kényszerházasság fiatalon, kvázi rabszolgasorban leélt élet). Lehet hogy voltmár, de nem mindig láthatunk be A burka túloldalára. Érdemes lesz hajnali háromnegyed egykor az M2-re kapcsolni, ahol egy Noel Coward-operett 1933-as feldolgozását adják. A Keserédes a maga idejében siker volt szimpatikus szerelmespárjával, a nemesi családból származó csajjal és a Bécsben élő bohém lélek muzsikus fiúval, akihez szökik. Szerelem és tragikum, a készítés ideje miatt fekete-fehérben. Végezetül fél kettőkor pedig az EAST zenekar a vendég a Privát rocktörténetben, természetesen a Filmmúzeuomon. Mondom, ma minden későn vagy korán lesz.

Az érvek az komoly dolog rovat:
Orosz ruletezett a kutyával, veszített: „Az indianai rendőrség szerint egy férfi orosz rulettet játszott a kutyájával, de veszített, írja a New York Daily News. Az amerikai Russel Little-t háza udvarán érte a halálos lövés. A South Bend Tribune szerint a férfi felesége azt mondta, hogy férje nagyon lehangolt volt, és alaposan leitta magát. A kutya fejéhez rakta a pisztolyt, majd többször is meghúzta a ravaszt, de semmi sem történt. Végül megunta, és a saját fejéhez emelte a fegyvert, majd meghúzta a ravaszt. Little nem halt meg azonnal a helyszínen, de a kórházban már nem tudták megmenteni az életét.” – Újabb csattanós érv az ateistáknak és az állatgyűlölőknek.
Nős férfi volt a leszbikus szíriai blogger: „Négy hónapon át verte át olvasóit. Azt írta, elrabolták Damaszkuszban, de kiderült az igazság.” – Újabb csattanós pofon a gordon agáta-féléknek.
Taylor Momsen újra ragasztott mellet villant: „Még három évig nem pucérkodhat nyilvánosan, úgyhogy addig marad a fekete ragtapasz.” – Újabb érv a gyerekszínészek ellen és az atyai szigor mellett. Íme az időben elmaradt atyai pofon eredménye!
Felmászott a vonatra, megcsapta az áram: „A fiatal testének 50-60 százalékán szenvedett másod- és harmadfokú égési sérüléseket.” – Újabb csattanós érv a darwinizmus tagadóinak és a természetes kiválasztódás ellenzőinek : )
Mint a Sziget 14 évvel ezelőtt: „A várpalotai Pannónia Fesztiválon még vannak tarháló punkok. Ha a gödröket kikerüljük, akkora bulit csaphatunk, mint 1997-ben.” – Újabb érv a fesztiválok ellen. Ezt is kihagyom. És jól is teszem, mert:
Moby áramütést szenvedettÉv kommentje candidate:

guMe_e 2011.06.07. 20:54:25
Akkor neki megvolt már a VOLT fesztivál.
Lehet, hogy ráférne a SZIGETELÉS a sok VOLT meg AMPER miatt.


Kis hírek a nagyvilágból:
Oláh Ibolya elbújt a világ elől – …amint azt a velveten is olvashatjuk, és hozzátehetjük újmagyarul, hogy EPIC FAIL!
Pucér bringások lepték el Londont – Hülye angolok, angol hülyék!
Apja félti Kate Mosst a bulizástól – Féltette volna tizenöt éve amikor rászokott a heroinra!
Angelina Jolie igazából szelíd és anyás – Én meg leszarom, szívből és igazából.
Stohl András negyvenezer forintos életjáradékot is felajánlott: „Stohl András pár napja 730 ezer forintot adott át egy másik összetört autó utasának.” – Egy másiknak? Ezek szerint ez még szabadlábon van és vezet is?! WTF?!!
Tennessee állam betiltotta a trollkodást - Life is short, troll hard! :DDD - „Több hónap börtönt és 2500 dollár bírságot kaphat, aki érzelmileg felkavaró képeket tesz fel a netre.”„Érzelmileg felkavaró?” Vagyis az összes pornót törölni fogják? O_o
Menő vagy ciki: napelemes bikini – Egyértelműen MENŐ! Összekapcsolja a kellemest a hasznossal! Este meg úgyis lekerül ilyen-olyan okok miatt ^^
Mellnagyobbítást kapott ajándékba a hétéves lány - Én is adnék valamit a szülinapjára, de a szüleinek. ATOMOT!
TASZ: Kocsis elvtárs, ez az ítélet: „A Fidesz koncepciós bizottságot hozott létre a gyöngyöspatai események félremagyarázására.” – Szép, szép ez a Tanúra hivatkozás, de itt van a lényeg, kivonatolva:

Yasashi Tanuki 2011.06.10. 15:25:59
Az ürgebőrbe varrt jelentéseket is megszégyeníti a TASZ kommunikációs technikája, amikor a gyöngyöspatai büntetett előéletű, többszörösen visszeső bűnözőket úgy mutatja be mint áldozatokat, akik védelemre és támogatásra szorulnak.


Összenyomta a tömeg a fiatalokat, félbeszakadt Fluor Tomi koncertje – Erről meg ez jut eszembe:
Én már csak egy kólát kérek!


SZERDA, JÚNIUS 15.:
ÉN MÉG MINDIG AZ alkohol ANAKONDÁKKAL VAGYOK

Connecting people.
Újfent minimális ajánlhatóság lesz ma, főként mert a műsor javát ismétlések teszik ki. 22:10-kor például a FEM3 folytatja a tegnap megkezdett, de nem nő,-hanem rabszolgaügyi szabadságharcot az Amistaddal, a címbeli, élő emberi rakományt szállító hajót eltérítő foglyok történetével. Igaz történet és elvileg ajánlott is lenne, csak egyrészt annyiszor adták már hogy sokszor, másrészt meg elég rossz az ország közérzete így is, akkor már inkább az Anakonda legyen a befutó a retekklubbon 21:20-tól, és drukkoljunk, hogy a pikkelyes, lábatlan főhős Jennifer Lopezt is eltegye láb alól.

Ajánlott rovat:
Duna, 21:00: Hableány – Disney-mentes, kombinált és modernizált népmese Oroszországból, egy természetfölötti képességekkel megáldott kislányról, akinek apja bizonyára az a bizonyos aranyhal lehetett, mert nem tudom hogy deréktől lefelé hogy végződik, de a víz szeretete mellett még kívánságokat is teljesít – kivéve ha valaki öngyilkos akar lenni, mert azt akarata ellenére megmenti és szerelmével üldözi. Halászkirálynő legendája Moszkvából szeretettel.

Kis hírek a nagyvilágból:
Kultúrsokk érte Árpáékat Kolozsváron – Nem eléggé, gyerekek, nem eléggé. - „Szokatlan körülmények közt vetítették a magyar filmeket az A-kategóriás fesztiválon. Jacqueline Bisset életműdíjat kapott, Michael York agyvérzést.” – Ez két olyan dolog, ami közül az egyikre esélytelen vagyok, a másikat inkább kihagynám.
Pippa Middleton szakított és szingli: "Szabad az év egyik legjobb segge." - Ha már segg és Index címlap: szabad leszarni ezt a hírt? Komolyan, addig nyomatják ezt a csajt hogy a végén kénytelen leszek rákeresni!
Eltűnt Mahatma Gandhi szemüvege - Most nem azért, de nem tökmindegy már neki?
Lady Gaga azt hiszi, hogy Budapest egy ország: „Az énekesnő a melegeket elnyomó országok ellen szólalt fel, köztük Budapestért is.” - Amerikai, mégis mit várhatunk tőle? Van azért pozitívuma a dolognak: ha netán meg akarnák szüntetni az elnyomást és bombázni akarnák Budapestet, akkor órákig keresgélnék, és mindenhova szórnák a napalmot csak Pestre nem. Bár felőlem a fővárost is bombázhatják, nem lenne kár érte, így is egy merő romkocsma az egész egy a lényeg, hogy ÉN ne legyek ott :DDDDD
Losonczy Pál: Budapest egy külön ország – Mi a fene, ezek szerint mégiscsak Lady Gaga tudja jól? o_O Ezek szerint nem csak a Moszkva teret nevezték át! Jó tudni.
 

CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 16.:
U. R. A. Q. T.


Sunáznám! Vagy nem.
Ismétlés, de ajánlott rovat:
M1, 20:05: Mansfeld – Besuvaszthatnám az Amistad mellé, de ugye a saját történelmünk és tragédiáink mindig elsőbbséget élveznek, ergo a forradalom parazsát élesztgető, majd a balhét (rendőr elrablása) társai helyett is elvivő mártír története mindenkinek kötelező.
Duna TV, 21:00: Utolsó jelentés Annáról - …lásd eggyel feljebb, vagyis megint országunk történetének egy fejezete egy a témában jártas rendezőtől, Mészáros Mártától, aki ezúttal Kéthly Annának állít emléket, aki az utolsó még vállalható női politikusunk volt, igazi örököse mai napig nincs is… Senkit ne riasszon el a besorolás („romantikus dráma”) vagy a főszereplőt játszó Eszenyi Enikő személye (főleg mert ott van még Cserhalmi György, Básti Juli és Kováts Adél is), tessenek próbát tenni vele!

Ismétlés, nem ajánlott rovat:
TV2, 21:20: Szakítani tudni kell – …ennél viszont jogos a „romantikus”, és elrettentésként is szolgál. Mit tesz az író amikor kirúgja a csaja? Csinál egy szakításos könyvet, ami siker lesz, és mindenki a női lélek nagykúrkászának tartja. Sajnos itthon is sokan követték a főhős példáját, és írtak - nem feltétlenül szakítástémában, de mindenképp az aktuális bestsellerek hatására. Szerencsére az okosabbak művésznéven tették, így a haszon az övék lehetett a nevük besározódása nélkül. A hajszálvékony történeten egyensúlyozó színészek közül egyedül Jennifer Esposito-ra érdemes figyelni, de csak miatta nem érdemes átszenvedni az egészet.

Nem ismétlés rovat:
A Cartoon Network / TCM-en Quentin Tarantino a téma a Hatásokban, elsősorban a cutie QT rajongóinak. Egy, ki más maradna fenn hajnali egy óra tízig, kettő, ki mást érdekelne még most is az hogy kiktől lopott a nagyember? Ma már boldog-boldogtalan „lop”, csak elfelejtik hogy azt is kreatívan kell csinálni hogy ne legyen unalmas.
HBO, 21:20: Barátság! – Dehogy: ÉBERSÉG!!!! Ez is lerágott csontnak tűnik elsőre (két fiatal a rendszerváltás Németországában menne Amerika, beszél angol nem sok, de papa élni San Francisco), szép-szép, reméljük nem csúszik bele a szokásos német vígjátéki közhelyekbe, mert ha igen akkor jó esetben is max. egy updatelt Eurotúra kontra Go Ttrabi Go lesz belőle.
Film+, 21:15: Halálnak halála – Asszem voltmár (a története biztosan), de a horrorokat ugye szeressük. Itt egy dzsinn leckézteti halálra a Trainspotting-generációt, miután egy ouija-táblával megidézték. A túlvilág veszélyes, érteeem?

Kis hírek a nagyvilágból:
Majkát kidobták két Las Vegas-i szállodából - Nagyon jó, remélem lesz róla videó is :) Majd megtanulja a szerencsétlen hogy itthon hiába nyomja a vadcsajozós-pókerkirályos imázst, egy profi játékteremben nem szeretik a magánzó kamerásokat :DDD
Ketten már belehaltak az új orosz őrületbe: "A moszkvai fiatalok a szerelvények tetejére, hátuljára kapaszkodnak fel: ez a metrószörf." - Nagyon helyes, működjön az a természetes kiválasztódás! Remélem lesz még sok ilyen hír :)))
Norbi Andor farvizén - AUUUU!!!! "Schmuck Andort szexi szobalányjelmezes nénik gyűrűjében találtuk meg a Duna-parton." - És még egyszer: AU. Már a címe is fáj, nem kattintok rá, ti se tegyétek.
Stohl Andrást megbuktatták az artmozikban - Nem csak ott, és nem mások buktatták, hanem ő maga. "Hét néző látta a színész intellektuális vergődését Pesten. Pedig a Janus nem rossz, csak nem film." - Akkor miért mozikban forgalmazzák? És miért kaptak rá állami támogatást (mert gondolom kaptak)?
Géppisztollyal pózolt, őrizetbe vették: "A 39 éves budapesti férfi egy közösségi oldalra tette fel a fényképeit, több fegyvere is volt." - Működés közben a természetes szelekció ^^
A dévényújfalui gyilkosnak öltözött egy nyugdíjas ügyvéd: "Kék fülvédőt viselt, gépkarabélyt fogott, így mulattatta a szlovák jogászok krémjét egy bulin." - Nagyon vicces, mehet ő is az eggyel előbbi szerencsétlen mellé. A zárkába.
Damu-per a hőségben: rövid ujjú ing, elegáns szoknyával - Így is kell! A nemierőszakoló a pokolban is nemierőszakoló, és úton a börtönbe is a divat az első!!!44 négy "Palácsik Tímeának és Damu Rolandnak a hőségben kreatívan, és mégis konzervatívan kellett felöltöznie." - Remélem damu hamarosan csíkosban tolja majd :DDD
Éden Aliz a Stereo 2.0 énekesével jár - Egyiket se ismerem, mindkettőt leszarom.



 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés