2011. 06. 20.
Gyere, öltözz bohóc ruhába! (jún. 20-21-22-23.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JÚNIUS 20.:
ÁTKOZOTT EGY BOLT!

Fel! Támadunk! El! Átkozott!
Hej, micsoda hét áll mögöttünk! Volt bohócforradalom, melegfelvonulás, meg oly sok egyéb kihagyható érdekesség. Lássuk neked mit kell kihagynod és mit nem, és hogy zene is legyen hozzá, tessék a Felvonulók kérték rovat!

Nem ajánlott rovat:
Viasat6, 23:30: Száguldó bosszú – Ez a 86-os akciófilm akár jó is lehetne, ha nem az jutna eszembe róla, hány lehetőséget kapott Charlie Sheen az általa annyira lesajnált Hollywoodtól. Itt épp egy másvilági Fantomot alakít, akit a halálból hoznak vissza hogy egy nőt pátyolgasson. Mondom, még a történet is a valóságot követi (kivétel, hogy a filmbeli karakter még a nő megmentése mellett a saját életét elbaszókat is helyre akarja rakni). Bár a nyolcvanas évek nagy férfinyál-elválasztás-indukálója, Sherilyn Fenn is ott van benne, én azt tanácsolom, hagyd ki, annyival is kevesebb jut Charlie-nak kurvákra és kokóra.

Ajánlott rovat:
Fél tízkor egy rövidke, húsz perces animált filmetűd a Cinemaxon, amiben egy horrorrajongó kissrác új filmjének kelléke, egy Elátkozott bot játssza a főszerepet, na meg a gonosz erő, amely ezt a fa testápolót visszaköveteli magának. Kevés ez mára, de gondolom ezzel (mármint a jó műsorok csökkentésével) kompenzálják a múltheti valós történéséket.

Kis hírek a nagyvilágból:
Hugh Hefner volt nője búcsúvetkőzött a Playboynak: "Chrystal Harris lemondta az esküvőt, a Playboy címlapján szökevény menyasszonyként szerepel." - Nyilván nem tudták előre, amikor tervezték a címlapot. Nyilván. Ennyire hülyének tartják a Playboy olvasóit? ...Igen.
Kustánczi Lia félpucéran promózza lemezét: "A modellből lett lemezlovasnak jókor jött a vetkőzés a férfimagazinban, mert így reklámozhatja house albumát, amire ő szerezte a zenét." - Véletlenül megjelent egy lemeze. Véletlenül levetkőzik, hogy reklámozza a """zenéjét""". Nem véletlen hogy még ha ingyen adnák a magazinhoz, akkor se kellene!

2011.06.17 12:22:49 mityu
"szerezte a zenét", így van, ez a helyes kifejezés, mert azt ne mondja nekem senki, hogy ez a csaj bármilyen hangszert meg tudna szólaltatni a triangulumon kívül.


K. Funky: A búzaégető Karsai 48 óra múlva megöli magát a Fidesz-terror miatt: "A parlamenthez láncolja magát, és altatót vesz be." - Tegyük fel hogy nem FAKE, ez esetben sem történik semmi, a politikusoknak mininum hét élete van.
ICA: Lájk-bűn a facebookon: "Nyílt válasz Bódis Kriszta nyílt levelére." - Tegyük föl hogy nem FAKE, és képzeljük el amint ez a sok felvilágosult nőszerkesztő virtuálisan egymásnak esik. Na ezt a catfight-ot már én is lájkolom :DD Nap kommentjei, mert kettő is van:

Brukk 2011.06.17. 08:51:03
"...a Centrifuga facebook oldaláról lájkoltam a kurucinfó facebook oldalát..kuratóriumi ülést tartottunk, ahol természetesen (!) ez is téma volt..."
Anyám! Komolyan, mint a Zsebtévében a Cicavízió.

Styxx · http://final24.blog.hu 2011.06.17. 01:43:21
Mi a baja Bódis Krisztának Gordon Agáta kurucinfó lájkolásával?
Hisz az csupán az intertextualitás egy sajátos módja.

Mint ahogyan Bódis Kriszta is Artista című regényének néhány részlete kísértetiesen hasonlít Sinkáné Sinka Rita Kővirág című művére. Bódis Kriszta kifejtette, hogy az átemelt szövegrészek új értéket teremtenek. A Kővirág szerzőnője szerint viszont Bódis Kriszta egy jó nagy plágiumpert érdemelne.


Felfordította a szél a világ legjobb hajóját - Ez a világ LEGJOBB hajója?! Akkor inkább megyek a legrosszabbal... -  "A katamaránt már a 2013-as Amerika Kupára tesztelik, a legénység még nem érzi a vitorlást." - Azt gondolom azért csak "érzik" ha felborulnak vele, ha mást nem hát a vizet…
Alekosz szex után azonnal kocsit mosat - Miért? Neki csak a kocsijára áll fel és a motorháztetőre veri? :DDD
Ötzinek büdös volt a szája – Ez nagyon valószínű, de legalább nem mondta hogy JEGYEKET BÉRLETEKET!!! - "Sok szuvas foga volt az osztrák jégembernek." – Hát igen, akkoriban nem volt TB-s fogászat. Meg asszem másmilyen se.
Új főszerkesztő a Népszabadság élén: "A Ringier átveszi a hatalmat a lap felett, még nyáron összeköltözhetnek a Blikkel." - Ideje volt, végülis sok különbség nincs a két újság között, szóval az átállás is zökkenőmentes lesz...
Kölyökkutyát tapostak agyon kábeltolvajok: "Szinte minden elektromos kábelt elloptak vasárnapra virradóra a szolnoki állatotthonból." - Megélhetési bűnözés! Hát egy ember élete csak fontosabb mint egy kutyáé! Szerintem ne büntessék őket!!444 négy
Tízéves gyerekek törtek-zúztak Szászváron: "Nem büntethetők, az általuk okozott háromszázezer forintos kárt szüleiknek kell megtéríteniük." - Megélhetési...mi is? Mindegy, ha nem kajáért, akkor biztos hirtelen felindulásból és az iskola általi elnyomás, szegregáció meg más ilyenek ellen tiltakozva tették. Ne büntetést, hanem kitüntetést kapjanak hogy már ilyen fiatalon ennyire bátran demonstráltak!!!444
Kintlévőségeiből tartja el családját Stohl, ha tényleg bebörtönzik: „Sok pénzt adott kölcsön, reméli, ha szüksége lesz rá, visszakapja, hogy el tudja tartani családját.” – Én is remélem, szüksége lesz rá, és azt is hogy NEM kapja vissza! Holnap elválik...
Schmitt nem kegyelmezett Geréb Ágnesnek - Nagyon helyes, remélem letöltendőt kap ő is ^^
Igazi Aprajafalvát építettek a spanyolok: "Juzcarban a Hupikék törpikék mozifilm miatt kékek a házak és törpsapkát hordanak a gyerekek." - Az ombudsman tiltkozni fog! Most írták hogy a törpök valójában nácik! Mi azonban helyt állunk a munka frontján: Törpjugend helyett ÉBERSÉG mindenkinek!!!



KEDD, JÚNIUS 21.:
IDÉTLEN KLASSZIKUS

Skinny Little Nancy Callahan Stephanie. She Grew Up. She Filled Out.

Basszus, pedig már készítettem a pezsgőt, de úgy néz ki stohl ezt is megússza, de végülis miért ne, sok jó kolléga könnyfakasztó levelét megírta. Mondom, meg sem áll a Nemzet Színésze kategóriáig.

Ajánlott rovat:
FEM3, 22:00: Közelebb – A jó házasság az ahol a hazugságok nem derülnek ki. Itt minden kiderül, és mindenki derül. Utána meg rájön az egyszeri ember, hogy amiben ő él, az se sokkal szebb öncsalás, csak ő nem egy Jude Law vagy Clive Owen, ahogy a felesége se egy Julia Roberts vagy Natalie Portman. Hajnali negyed kettőkor újabb fejezet a Filmmúzeumon az elnyomott itthoni klasszikusokról a Privát rocktörténetben. A Sirius mellett a Solaris is elég magyar sikertörténet, sajnos minőségi zenével nálunk sose lehetett semmire vinni semmire. A Solaristól Solarisig ennek ellenére nem depresszív ömlengés, ahogy a zenekar se illeszkedett be sose a hagyományos zenék közé.

Klasszikusok diszkóritmusban rovat:
Viasat3, 21:25: Sok hűhó semmiért – Kenneth Branagh remek Shakerspeare-feldolgozásai közül egy újabb, nyilván ismétlés, nyilván ajánlott, jót fog tenni nekünk egy kis szerelmi perpatvar, mármint a másé, és biztonságos távolból. A háború zajában hallgatnak a múzsák, ám a harcok szünetében Ámor lövöldözi a nyilakat Olaszországban, ahol épp felállnának a párok, amikor betoppan Don Juan (az eredeti, nem a később kialakult és a nőcsábász férfiakra általánosult jelző). Sok, azóta már nagy és „nagy” karriert befutott színész itt még a legjobb formáját hozza, ám amikor épp nem Kate Beckinsale-re vagy Emma Thompsonra összpontosítunk, akkor Brian Blessed-re érdemes figyelni, Keanu Reeves-t és Denzel Washingtont meg csak viseljük el csendben és békében.
Universal Channel, 21:00: Az utolsó mohikán – Gyerekkorunk egy darabja (az enyimé biztosan), itt is szerelem (a farkasokkal táncoló Daniel Day-Lewis és az angolbetegeskedő Madeleine Stowe) bonyolítja az aktuálpolitikát (egymással viszálykodó indián törzsek az egymással viszálykodó Anglia és Franciaország között). Akár kinőttünk az indiánkodásból akár nem, mindenképp ajánlott. Lesz még az MGM-en a Bűn és bűnhődés is (a Menahem Golan-féle verzió John Hurt-tel és Vanessa Redgrave-vel), de nem elég hogy ismétlés, még rohadt későre is tették (0:20).

Kis hírek a nagyvilágból:
Amy Winehouse részegen lépett fel Szerbiában - NAHÁT! Milyen meglepő! - "Az
énekesnő most fejezett be egy alkoholelvonó-kúrát. Ez lett volna az új kezdet a karrierjében."
– Hát akkor ezt elkúrta szegény, nemkicsit, nagyon. Hogy egy angol kommentelőt idézzek: Hé Amy, add át üdvözletemet Janis Joplinnak!
Magyarinfó: Hol a rendőrség?: "A rendőrség, hogy hagyhatja figyelmen kívül az előzetes történéseket, és miként intézkedhet teljesen egyértelműen provokátorok vallomása alapján?" Kettős mérce: Távozik-e Hoffman Rózsa?: "Hoffmann Rózsa tervezetei ellen az utóbbi időben diákok, szülők, és tanárok is tiltakoztak, de a legnagyobb ellenfele Pokorni Zoltán volt." - Nagyon jó lehet ez a blog, hogy ha más-más néven, de egyszerre két cikkel is szerepel az index címlapon, mert gondolom a magas nívója miatt került ki! :DDD Szerk.: más blog, bár egyforma tartalom - valószínüleg a szerkesztőség is irányította az egyik blog két külön hírére az ovlasót.
Alekosz Veronikája miniben, busszal, barnán – EZ. EGY. HÍR?!!

2011.06.20 12:06:50 Ludas Manyi
Veronikát Skóciában is látták egy tóban fürdeni! Kinézett a vízből, aztán gyorsan alá merült.


Nem fogadjuk el a Velencei Bizottság alkotmánybírálatát: „Szájer szerint őket köti egymillió magyar nemzeti konzultációban kifejtett akarata.” – Akkor én most részemről ünnepélyesen feloldom ezt a kötést. Oldás és kötés!
Schmitt: Bajban van a magyar nyelv: „Az internet világa és az sms-ek tehetnek róla.” – Igen, meg a helyesen írni nem tudó politikusok is, akiknek Jó Példával kéne Elöl Járniuk.
Ultraortodox rabbik megkövezésre ítéltek egy kutyát: „Az állatba egy világi ügyvéd szelleme költözött.” – Egyrészt megértem őket, mert az ügyvédeket én is rühellem, de azért a kutyát is meghallgathatták volna. Bár lehet hogy mégsem, ha tényleg egy ügyvéd lelke költözött belé…
Kaszparov: Amikor őrültek találkoznak: „Iljumzsinov, a nemzetközi szövetség elnöke, akit korábban elraboltak az ufók, Kadhafival sakkozott.” – Szerintem inkább Kadhafi rabolta el, és az ufókkal sakkozott, az valahogy valószínűbb.
Talmácsi után focistát szeret a playmate: „Sásdi Vivien néhány hete a 19-szeres válogatott, jelenleg Pápán játszó Tóth Norberttel jár.” – Nem tudom megfigyeltétek-e, de ezek a playmate-k állandóan a Szerelemről beszélnek, az Őszinte Érzelmekről, meg hogy keresik a Nagy Igazit, de valahogy mindig ezekbe az úgynevezett hagyományosan menő fickókba szeretnek bele, akik gazdagok, híresek, esetleg a kettő egyszerre.
Szakított Debreczeni Zita és Kedves Ferenc – Na most lehet fogadni, hogy ki lesz Zita következő szerelme: egy átlagember vagy egy nagybetűs „Valaki”. Bezzeg mi, férfiak mások vagyunk, még akkor is ha véletlenül híresek:
Kasza Tibinek alacsony, görbe csaj is jó lenne – Valaki mutasson már be neki egy ilyen nőt…:DDD
Lehet a Balatonban dugni, csak ne vegyék észre – Jaja, lehet, csak elvileg nem szabad:

2011.06.18 21:38:03 Macdher
Közszemérem megsértése a Btk. szerint:
272. § Aki a szexuális termékek forgalmazásával kapcsolatos előírásokat súlyosan megszegi, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Lehet javítani kéne...


Plussz:

2011.06.20 09:00:59 vágtázó halottkém
Végignéztem a velvet.hu címoldalát. Valami agyament szexista állat szerkesztheti mostanában.
Főcím: Hefner és lelépett nője cimkék: szex, playboy
Mellette: segglyuk,cimkék: szex, férfi, dugás

Lejjebb: Balatonban dugás, cimkék: szex, dugás,
Méglejjebb: Vokság Virág, cimkék: hányás, szex, topless DJ
Méglejjebb is van, de már nincs hozzá gyomrom.

Az egész velvet.hu-ra ki kéne tenni a 18-as karikát. Meggondolom, hogy a médiahatóságra felnyomom-e a ma reggeli címoldalt. Másnak is javaslom ezen elgondolkodni.


A hét pornósa a debreceni Rita Faltoyano – A hét pornósa, EZ?! Melyik hété? Basszus, ezer éve visszavonult már!
Lázár VV László mindent a haknijaiból fizet: "Bár a biztonsági cégéből van némi bevétele, inkább hozzá sem nyúl. Szlovákiába 100-135 ezerért, multik családi napjaira feleannyiért megy el." - És mit csinál ott?! Mennyire szánalom ez az egész.

2011.06.20 11:38:58 protoplanetáris korong
Ki az, aki ezt az embert meghívja? Élvezi, tetszik neki a műsora, szereti? Nevet rajta, esetleg szerelmes bele? Tényleg atomcsapás kell erre az országra, megérett a pusztulásra.


10 ok, amiért egy férfinak érdemes szexelni: "Fogyaszt, véd a ráktól, a keringési zavaroktól, a stressztől - és még hat nyomós érv." – Nyomós bizony, mint a nehéz ételek. A fő indok, mármint hogy JÓ, még véletlenül sincs benne. És nem csak ez az egy baj van ezzel a cikkel:

2011.06.19 22:12:17 magyar ember teli szájjal
Először McLázár, most meg ez?! Hát én már csakazért se fogok kefélni senkivel. Nekem ne furakodjon be a hálószobámba a kormány egészségügyi okokból.


…és akkor Év kommentje candidate:

2011.06.20 10:14:03 Lasombra
egy kis görbe tükör. (figyelem, nem lesz vicces!)
10 ok, hogy miért NE szexeljen a férfi:
1. Mert unalmas. Pár dugásig talán még láthatsz újat, utána már csak az előzők monoton ismétlése. Semmi érdekes vagy felfedezni való nincs benne.
2. Mert veszélyes. Akár beteg is lehetsz.
3. Mert veszélyes. Akár gyereked is lehet.
4. Mert függőséget okoz, azzal meg kiszolgáltatottá, zsarolhatóvá válsz a nők előtt. Ők meg visszaélnek vele.
5. Mert gusztustalan. Az a sok testváladék abból a 3-4 nőből, akik között, akiken, akikben fekszel. Pfej.
6. Mert fárasztó. Az ágy pihenésre való.
7. Mert sok időt vesz igénybe. Biztos van épp valami sokkal érdekesebb dolog a tévében. Vagy addig is ihatnál inkább sört.
8. Mert zavarja a szomszédokat. Ugye Te sem szeretnéd, ha egész este viháncolnának meg sikítoznának melletted?
9. Mert trendi. Akárcsak a póker, az ájfón, a salsa vagy Lady Gaga, ami hype, az gáz.
10. Mert a kilenc nem kerek szám, a tíz meg igen. Ezért még egy pontot kellett írni, hogy hitelesebbnek tűnjön a cikk. 9 vagy 11 okot senki nem venne komolyan.

SZERDA, JÚNIUS 22.:
NA, TALI?

...a jobb oldalit? Mint a lopott biciklit.

Ismétlés rovat:
Viasat3, 21:25: Egyenesen át – A maga idejében nagyot ütő film arról, hogy „mi álmok jőnek a halál után”. Messzebb nem is lehetne Robin Williams Csodás álmaitól, bár ezt a túlvilágot is sztárok (Julia Roberts, Kiefer Sutherland és Kevin Bacon) látogatják. Utóélete: az operatőr, Jan de Bont később formabontóan rossz és tök felesleges horror-feldolgozásokat készített, a szereplők hülyeségét meg voltak akik utánozni próbálták. Lesz ma még fél tizenkettőkor egy hasonló másvilágra, de még inkább más időbe átnyúlkáló műalkotás a TV2-őn (Frequency), ebben is nagy nevekkel (James Caviezel, Dennis Quaid). A régi vicc, miszerint egy múltbeli tévedés helyrehozatala csak tönkrevág mindent, itt is igazzá válik: a főhős megmenti apját a haláltól, ennek örömére az anyját veszti el. Az alternatív valóságok és a Dividing By Zero már csak ilyenek!

Nem ajánlott rovat:
RTL Klub, 21:20: Teljes gázzal – Halálos Iramban Berlinben. És kb. ennyi van ebben a sztoriban. Annyi létjogosultsága lehet maximum, hogy Amerikában is remake-lik a sikeresebb európai filmeket, de csak emiatt ezt sem érdemes.
HBO Comedy, 22:00: Jackass: A vadbarmok támadása – …mindjárt más megvilágításba kerül (különösen a vége) Ryan Dunn halála után. Azt hiszem Roger Eberttel kell egyetértsek (aki maga is hosszasan küzdött az alkohollal, de legalább nem vezetett és nem vitt magával másokat is).
Cool TV, 0:05: Casanova Akadémia: Csajozás mesterfokon! – Szerintem ezt több nő nézi mint férfi. És ami a legrosszabb: vígjátékként. Nincs biztos ismerkedési metódus, csak az hogy az itt hallott szövegeket ne nagyon alkalmazzuk szó szerint.

Ajánlott rovat:
Duna, 22:41: Magyarok a Balkáni Háborúban 1991-1997 – Többrészes doksi beszédes címmel, ez az első epizód, többek közt Rózsa Flores is feltűnik benne, a zenéért meg Lajkó Félix felel. Nem felhőtlen szórakozás, de a történelem iránt kicsit is érdeklődőknek kötelező, és reménykedjünk hogy a mi életünkben nem lesz újabb hasonló mocskos háború : ((( A TV2-őn már megint jó későn / korán, hajnali fél kettőkor adják az egyetlen értékelhetőséget, egy francia filmdrámát Gérard Depardieu és Fanny Ardant kihűlőfélben levő házasságáról. Az asszony végül egy örömlányt, Nathalie-t (Emmanuelle Béart) bízza meg, hogy nézzen már utána a férje kivel csalja meg évek óta. A kecskére a káposztát tikipus esete, Michael Nyman zenéje miatt is ajánlott.

Kis hírek a nagyvilágból:
Sztojkát megint ki kellett vinni a tárgyalásról: "Most is ordibálni kezdett. Csütörtökön ítéletet hirdetnek a Cozma-gyilkosság ügyében." - Biztos csak félelemből agresszív, állítólag a késsel is azért hadonásztak a mulatozó fiatalok... Nem baj, majd a börtönben lenyugszik ^^
Tasnádi Péter hét év börtönt kapott - …ő meg úgy tűnik írhatja a könyve folytatását: Újabb hét év a Fidesz börtönében...
A magyarok felének nincs megtakarítása - B+, mégis miből lenne?! - "Minél idősebb valaki, annál valószínűbb, hogy tett már valamennyit félre." - Persze hogy így van, kérdezzük meg a nyugdíjasokat akik alig tudnak kijönni a kevésből.
300 betonlapot lopott egy csongrádi lány: "A házuknál akart járdát építeni a sár ellen." - Végülis ez árvízmegelőzésnek is felfogható. Én aszondom, ha már elcipelte azt a soktonnányi betont, tartsa is meg!!444 négy
Ezer gyerek támogatását felezi a főváros - Még mindig jobb, mintha az ezer gyereket feleznék, na az egy igazi salamoni döntés volna! - "Elveszik a problémás és fogyatékos iskolások fele pénzét. Bezárhat több iskola." - Minek egyáltalán iskola? Valóvilág, kertévé, webes pornó, faszbúk - ezen "nő fel" a mostani generáció nagy része, tisztelet a kivételnek.
Kenderzsupp: Nem lehet Legális Marihuána a neved Magyarországon - Még csak az kéne hogy ilyen nevet is lehessen adni a gyereknek. Különben is, nincs legális marihuána, miért lehetne ilyen keresztnév?!
210-zel száguldott a Jackass-kaszkadőr: "Bár minden jel arra utal, még hetekbe kerül, míg kiderül, tényleg ivott-e, az viszont már most biztos, hogy gyorshajtott a szénné égett Ryan Dunn." - Mint mondtam: Roger Ebertnek volt igaza. Nap kommentje:

2011.06.22 16:16:08 Da Real Knee Grow
Jaj hagyjanak már, úgy tesznek mintha valami elkerülhetetlen balaeset elszenvedője lett volna, pedig nagyon egyszerű recept alapján halt meg:
unatkozó amerikai középfelsőosztálybeli pudva volt, aki bebaszva 210-el ment és megölte saját magán kívül az utasát is, amihez külön szeretnék gratulálni és ha valakit sajnálok, akkor az ő.


Hány vágóhíd egy Ferrari?: "Ha mindenki csak minden másnap enne húst, sokkal beljebb lennénk kibocsátásban, mintha az egész Földön havonta egy hétre leállna a közlekedés." - Kéremszépen, volt már minden ocsmányság M.o. vezető hírportálján, én nem hittem hogy van lejjebb, de végül csak sikerült egy szaró ló hátsó felét is Index címlapra tenni.


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 23.:
MINT A SZIGET, CSAK JOBB

A lány, aki a Ritzben játszik.

Ajánlott rovat:
Egy rész történelem, egy rész zene: nyolc előtt tíz perccel folytatják a tegnap elkezdett Magyarok a Balkáni Háborúbant (természetesen még mindig a Duna 2-őn), majd fél tizenkettőkor Anglia egyik legnagyobb és legrégebbi fesztiváljáról, Glastonbury-ről láthatunk egy jó hosszú (majd’ két és fél óra!) doksit a Dunán Julian Temple kamerájából. Ami 1970-ben egy ezerfős kisrendezvény volt egy fontos belépőkkel egy helyi farmer birtokán, az szép lassan Britannia (és a világ) egyik meghatározó eseményévé vált. Mit is lehetne mondani róla: It's like The Sziget, only better!!!!!444, és mint a Sziget, ez is vállakozássá nőtte ki magát, csak nem olyan ellenszenvessé, persze ehhez olyan fellépők is kellettek, mint a filmben is feltűnő David Bowie, James Brown vagy Nick Cave. Szép hosszú áttekintést kapunk az elmúlt negyven év rocktörténelméből, felvevőket tessenek izzítani.

Ismétlés rovat:
M2, 1:05: A Hortobágy legendája – Mozgóképes emlékállítás a parasztbecsületnek, Móricz Zsigmond ihletésére. Lassan eltűnik ez is, az is: a Hortobágy, a tanyavilág, és a becsület is…: (
Hálózat TV, 21:00: A férfi, aki a Ritzben lakott – Megint valami, ami nem rólam szól, nem mintha cserélnék a főszereplő diákkal, aki a második világháborút igyekszik átvészelve kiélvezni a dekadens Párizsban. Put it on the Ritz!
FEM3, 22:00: Irigy kutya – Jack Black egy gyengébb vígjátéka egy milliomosról, aki kutyaszar-eltüntetésből szedte meg magát. Maximum Rachel Weisz miatt érdemes, de ha kihagyod se vesztesz semmit.

Kis hírek a nagyvilágból:
Tiltott helyekre mászik, hogy meztelenül fotózza magát az amerikai művésznő: "Katakomba, felhőkarcoló, szellemkórház, bármi." – Menjen az államilag kicsinált Lipótra, zárja magára az egyik ajtót, és ott fotózkodjon, lehetőleg ki se jöjjön többet. Nap kommentje:

2011.06.21 11:02:41 belagezabela
a 4Metro alagútjába is jöhet, legalább új építésű elhagyatottban is
készülne fotó.


c:c: 18+ Alekosz pornózna - ATOMOT NEKI.
Papírforma-ítélet a Cozma-tárgyaláson: "Bejött az ügyészség taktikája, az utolsó pillanatban módosított vádirat megtörte Raffaeléket." - Szegények, mindjárt megsajnálom őket :DDDD
Melyik a legjobb diszkó az északi parton? - Mindig az amelyikben épp razziáznak, mert ott tuti nem lesz késelés aznap este.
Képviselő Funky: Cser-Palkovics András kihívott párbajozni egy trollt: "Törvénytelen szerelem a fehérvári városházán?" - Lehet, de egy biztos, nem a képviselő úr fog győzni.
Kenderzsupp: Amerika most kiszállhatna a drogháborúból - Ja, de akkor a kendermagosok is abbahagyhatnák a drogpropagálást ^^










bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés