2011. 06. 28.
Some vetés (jún. 28-29-30.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
KEDD, JÚNIUS 28.


Ajánlott rovat:
Tízkor nagyon komoly doksi a Duna 2-őn Perczel Tamásról, aki a változások éveinek jellegzetes hőse volt, a pszichológiától eljutott Fenyő Jánosig és a pénzvilágig, ami miatt viszont mégse lehet irigyelni, az a rákbetegség, annak is az utolsó stádiuma, amiben elmondja mindazt amit tud. Ami hitelt és igazi élt ad a Számvetésnek, az –közhely, de ez van- egy ember haláltusája, aki az utolsó szó jogán még tisztára próbálja magát mosni. Nem mentegetődzik, nem menti fel magát saját gyengeségei alól, de nem hagyja hogy például a KISZ-vagyon ellopását is ráverjék. Abszolút nehéz elfogulatlanul közelíteni hozzá, mert egyrészt része volt mindannak ami az átlagember számára ellenszenves, ugyanakkor mégiscsak joga van mindenkinek az emberi befejezéshez, meg ahhoz is hogy olyasmivel ne vádolják amit esetleg nem követett el. És akkor azok akik Perczelt még mindig kövezni akarják, gondoljanak biszku bácsi gondtalan öregkorára. Ajánlom mindenkinek akit még egy kicsit is izgat mi történt itt 89-től mostanáig. Hosszú, hat részes, ez az első, aki nem fogja a Duna 2-őt az a neten is el tudja érni.

Ismétlés rovat:
Cinemax, 20:00: Űrgolyhók – Mel Brooks utolsó értékelhető paródiáinak egyike. A Star Wars folytatásainak, prequeljeinek, rajzfilmjeinek és újra-újra-újrakiadásainak ismeretében (az eredeti filmet máig nem adták ki értékelhető DVD-formában) sajnos azt kell mondjam, totálisan igaza volt Brooks bácsinak az egyik leghíresebb jelenetben – és azt is hogy maga is beleesett valamennyire ugyanebbe a csapdába, amikor egyre gyengébb filmeket csinált. De mondom, ez itt még szerethető.

Nem ajánlott rovat:
Filmmúzeum, 21:00: Yentl – Csak a jó ég tudja mitől lett siker ez is meg a Csillag születik is. Csak a jó ég tudja miért kajálták a gyerekkoromban Streisandot (Woody Allent még úgy-ahogy megértem). Kerüld, messzire.

Kis hírek a nagyvilágból:
Falusi Mariann szerelmet remél a Megasztártól – Asszem erre van az a közmondás a reményről. Mármint hogy az hal meg utoljára.
Úszóleckéket vesz az elgázolt macska – Lehet hogy fejen találta a kocsi ütközője, mert a macskák alapból nem igazán kedvelik a vizet!
Kelly Brookot Mikonoszon vigasztalja a barátja – Ezt csak most olvastam, mármint hogy szegény elvetélt. Szar ügy, ezen nem fogok poénkodni : (((
Nesze: Bordán Lilit bolti lopáson kapták: „David egy Los Angeles-i könyvesboltban kapta lopáson a magyar lányt, amit kamerájával rögzített is. A fiatalok filmjének premierje még zajlik a tengerentúlon.” – Mindent a kattintásért. Természetesen nem lopott semmit, egy filmről van csak szó, de meglepődtem volna ha a neszeszerblog pont egy ilyen labdát nem ütött volna le.
A Facebook-film írója törölte magát a Facebookról: "Aaron Sorkin a forgatás után ábrándult ki a felszínes híráradatból, Jesse Eisenberg meg beparázott." – A jó bornak nem kell cégér, ez meg magáért beszél, hogy pont a két faszbúk-filmes töröltette magát. Az adataikkal gondolom úgy bánnak mint a mezei userekével, vagyis nem törlik őket se :DDD
Hírcsárda: 18+: Lamperth nem tudott ellenállni Gyurcsánynak: „Lamperth-Lendvai-Gyurcsány szerelmi háromszög állhat az MSZP belviszályai hátterében, a kongresszusról újabb hangfelvétel szivárgott ki.” – Hogy halad a kor! Pár éve egy hasonló írásért a Matulát még orrba-szájba vegzálták, ezeknek meg Index-címlap…
50 cent könyvet ír az erőszakról: „Meg akarja mutatni, hogyan válik egy gyerek erőszakos zsarnokká.” - Mindenki arról ír, amit a legjobban ismer! Én a tévéműsorokról, ő meg az erőszakról... Év kommentje-candidate:

2011.06.21 21:00:33 kakaósbögre
az igazat megvallva,kétlem hogy tud írni.
de ha tud akkor dícséret a gazdájának.


…ez meg a szomorú igazság:

2011.06.22 09:55:08 vernarancs
A celkozonseg nem nagyon olvas konyvet, szerintem. En mondjuk 50 rupiat sem adnek ezert.


DopeMan: Mizu: „DopeMan Mizu átírata legalább olyan buta, mint az eredeti de a nép kamázza. Mert van humorérzéke.” – Nem, hanem mert a nép is iszonyat buta. Az mennyire ciki hogy pár hónapja még beszólt SP-nek most meg a lakótársa zenéjét dolgozza fel?
Kedden kezdődik a Volt fesztivál: "Minden eddiginél nagyobb bulit ígérnek a szervezők az EU-elnökség zárásaként is hirdetett rendezvényre." - Minden eddiginél messzebb fogom kerülni. Nap kommentje:

2011.06.28 07:41:38 vazallus
Hol van már a fekete bárányok, woodstock meg társai. Elektronikus zenét hallgató 30-asok. Leesett a férfiak töke. Rendezzetek párnacsatát az legalább ilyen izgalmas, Szánalom.


Leégett a volt alpolgármester húsboltja: "A lőrinci tűznél rosszul lett egy bámészkodó." - Nem csodálom. Ennyi finomság ott sül, és még csak enni se lehet belőle!
Pokorni rövidebb nyári szünetet javasol: "Hosszabb tanítást, vagy a nyári szünet megkurtítását és a téli-tavaszi meghosszabbítását javasolja." - ...és ezzel a még nemszavazó korosztályt is sikeresen elüldözték. Én már csak egy kólát kérek!
Lángoló: 18+: Eminem fejbe lőtte magát - Mint a Ke$ha-interjúban mondtam volt: sajnos nem elegen teszik ezt a zenészek közül, és nem idejében. Persze örülök hogy Em végre meglépte ezt a komoly döntést... - "Rájött, hogy a nője megcsalja. Mindezt csak klipben, amiben a pornós Sasha Grey is játszik." - Na, ennyit az örömködésről. Nem elég hogy ez csak egy klip, még ez a szutyadék is szerepel benne?!
SASHA GREY TAKARODJ, VIDD AZ ÖSSZES HAVEROD!!!



SZERDA, JÚNIUS 29.:
A HORROR BIRKÁJA

Kép innen

Ajánlott rovat:
Tízkor egy tesco gazdaságos horror a Cinemaxon. Az amerikaiakban azt szeretem hogy a szólásszabadságnak és elszállt fantáziájuknak hála néha nagyon súlyos témákat tudnak celluloidra szabadítai, nincs ez másként A pokol bárkájával sem, amiben Noé története kap utóiratot, ugyanis a rendező szerint az özönvíznek volt egy nemkívánt túlélője is, ennek örömére a bárkakészítőnek újra a fűrészhez kellett nyúlnia, és csinálnia egy újabb hajót, ami nem szállt sose vízre, viszont belezárták ezt a bizonyos titokzatos szörnyeteget. Teltek-múltak az évezredek, szegény csak aszalódott ott a sivatagban, és mire a huszadik században kiásták, addigra eléggé berágott mindenkire. Használati utasítás csak annyi mint a hasonló műalkotásokhoz mindig: ha nem tudjuk horrorként értékelni, fogjuk fel vígjátéknak. Az M2-őn ínyencség háromnegyed egykor: Molnár Ferenc vígjátékát, a Liliomot kaphatjuk el nem kisebb arc, mint Fritz Lang rendezésében. A Ligetben kaszáló és női szíveket tördelő vagány a Bűnös Élete jutalmául forró helyzetekbe kerül a másvilágon. Ezerszer jobb karma-film, mint az Enter The Void, ráadásul közérthető és szerethető is. Ha nem tudsz fennmaradni (és nyilván nem, hisz’ te is dolgozol), legalább vedd fel videóra / HD-re.

Nen ajánlott rovat:
Éjfél előtt tíz perccel a haldokló Nyugat utolsó orgazmikus rángásai a FEM3-on, ezúttal Angliából, ahol ugyanúgy a sekszbe menekül az egyre fogyó népesség mint nálunk, bár az ő problémáikat megoldják a betelepülők (lehet nálunk is ez lesz?). Egy a lényeg, mi ne menjünk el Idegenekkel az éjszakában.

Kis hírek a nagyvilágból:
Mondja, hogy vért ad, és utazzon ingyen!
Adókedvezményt kap, aki sportot támogat:
"A focit, a kosarat, a kézilabdát, a vízilabdát és a hokit támogatók társasági-adókedvezményt kapnak." – Ezután ha a jegyemet kérik a vonaton azt fogom mondani hogy egy vidéki focicsapat edzője vagyok és csak vért adni jöttem fel Pestre. Bár végülis jogos, a magyar focival szó szerint vért izzad az ember amíg valami minimális eredményt elér vele…
Szagos tévé készül Kaliforniában: „Egy kis készüléket csatlakoztatnának a tévéhez, ebből jönnének a szagok.” – Remélem nem lesz ilyen monitorban is, mert akkor jól kibasznak a shock site-ok nézőivel :SSSS
Mégis ősszel jön a chipsadó - Az meg mi? Most már nem csak az adathordozókra lesz adó kivetve hanem a chipekre meg a számítógépes újságokra is? :D - "Az előterjesztők tudják, hogy munkahelyek szűnhetnek meg, de a társadalmi hatások jók." - Most miért, ha megszűnik egy munkahely az csak jót tesz a társadalomnak, több szabadidő, miegyéb...
Amikor a nő dugja a férfit: "A szerepcsere, a tiltott gyümölcs fílingje - vélik azok a férfiak, akiket csajuk már elégített ki vibrátorral vagy felcsatolható dildóval." - Oké, én most elmentem hányni, olvassátok addig a Nap kommentjeit:

2011.06.28 23:16:34 Muad\\\'Dib
Nagyon korrekt kis cikk. Elég csak abba belegondolni, mindenki mennyivel jobban járt volna, ha a nyilatkozóknak is, meg a cikkírónak is az anyja ba*zta volna az apját és nem fordítva...


2011.06.28 23:13:35 neurolingvisztika
azért legyen már egy határ... ezt a legfiatalabbak is olvassák és ez nem normális dolog.
"Előre szólunk, hogy a hozzászólásokat moderáljuk, az alpári, rasszista, homofób, vagy bármilyen módon törvénysértő, személyiségi jogokat sértő kommenteket előbb-utóbb töröljük, a rendszeresen ilyen hozzászólásokat írókat blogjainkból legnagyobb sajnálatunkra ki is tiltjuk. Kérjük, gondoljon erre, mielőtt elküldi hozzászólását." A CIKKEITEKET IS VIZSGÁLNI KELLENE - ÉS NEM, NEM VAGYOK JOBBIKOS!

Sofőrverős képpel kampányol a rendőrség: "A buszokon kiragasztott matricák megmutatják, hogyan jár, aki közfeladatot ellátó személyt bánt." - Van egy olyan érzésem hogy azért képpel kampányolnak mert az elkövetők közül nem mindenki tud olvasni. A kép is megér egy misét: igen, B-A-Z megyében az ősz hajú, kisportolt nyugdíjasok szoktak rendszeresen buszsofőrt verni... :DDDD
Digitálisan 50-re öregítették Lady Dianát: "A Newsweek rendhagyó módon emlékezett meg Lady Diana pénteken esedékes 50. születésnapjáról." - Szegény pedig fiatalon halt meg, de most utánacsúnyították. Az élet baromi igazságtalan! :(
Meglopták a kurvák a mexikói focistákat - Ez van ha a kuncsaft spórol a pénzzel. Remélem tanultak belőle! - "Laptopok, iPadek, készpénz tűnt el a szállodából. A szövetség nyolc játékost eltiltott és megbüntetett." - Oké, de miért a játékosokat? Nem ők loptak!
Szabó Zsófi már smárol milliomos pasijával - Egy milliomossal? Azzal talán még én is... :DD


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 30.

Ajánlott rovat:
Essünk túl a nehezén: tizenegy előtt tíz perccel újabb résszel jelentkezik a Magyarok a Balkáni Háborúban, nehogy a kusturicás vadromantikában elfelejtsük a történelem igazi, nem túl vonzó arcát, mindez még mindig a Dunán, Lajkó Félix zenéjével. Kivételesen az HBO is értelmes, magyar és ráadásul dokumentumfilmmel jeleskedik 21:20-kor, ez a kicsit megtévesztő című Varázslatos gladiátorok, mely szerencsére nem russell crowe világ körüli verekedéseiről, hanem a Baltazár színházról szól, mely a hivatalos megfogalmazás szerint az „az egyedüli hivatásos színtársulat Magyarországon, amely értelmi sérült színészekből áll”, de ez ne rettentsen el senkit. Aki nem hallott még róluk annak azért ajánlott, aki netán volt már egy-egy előadásukon, annak nem kell mondanom semmit, csak ismételelni tudom amit máskor, máshol mondtam: Elek Dóra többet tett az előítéletek ellen, mint az összes hivatásos megmondóember, az HBO-nak meg újabb pirospont a Pusker nővérek után, szinte kezdem megbocsátani a korábbi pierrvúdmenkodásaikat. Legyen akkor valami igazi könnyed mulatság is: tízkor horror a FEM3-on, ahol egy lánytestvérpár még élő tagját kísérti a múlt, és a bizonytalanság hogy a nővére esetleg mégsem halt meg, vagy ha igen, nem lelt nyugtot. A Sötét titkok a címével sem ígér sokat, de pihentető, a mindennapi munkát feledtető borzongásnak tökéletes.

Kis hírek a nagyvilágból:
Benyelte a műtejet a TV2-s szépségkirálynő-jelölt - TV2? Biztos hogy műtej volt? :DD
Nézze meg jobban Lady Gaga vetkőzőfiúit! - A minap férfiakat dugó nők, most meg ez? Egyre gyanúsabb nekem a Velvet…lehet hogy a genderprogramosdi már oda is betette a lábát?!
Tarantino szeret lábat szopogatni, és ronda a farka - Lehet hogy a filmjeivel mégis jobban járunk mint a sekszuális szokásaival? Év kommentje-candidate:

2011.06.29 22:10:02 Simon József taxisofőr és legnagyobb magyar akcióhős
Örüljön,hogy búcsúzóul nem vágott egy horogkeresztet a homlokába.


…ez meg csak simán jó:

2011.06.30 06:35:42 Bélféreg
Én úgy hallottam hogy ez a Beejoli Shah Marcellus Wallace nője,
úgyhogy Tarantino készüljön fel hogy ki fog esni az ablakon :)


...és ezzel ennyi, holnaptól ugyanis nem lehet kommentálni a Velveten :((( Persze búcsúzni vidáman és őszintén kell:

2011.06.30 18:44:05 magyar ember teli szájjal
Kár hogy a cikkeitek szart se érnek és csak trollkodni volt érdemes itt. De majd mennek stadiont építeni a "szerzők".


Elkészült a Google Facebookja: "Régóta suttogtak egy nagy, szupertitkos projektről, amely megdönti majd Zuckerberg egyeduralmát." – Titkolhatták volna még úgy 10-20 évig, semmi szükség még egy ilyen baromságra!
Comment:com: Pia, buli, Balaton: "Aranypart címmel, az Éden hotel szereplőivel készül a magyar Jersey Shore." – Édes faszom, nem is tudtam még mi hiányzott a tévéből.
Hová tűnt a nikotin a Marlboróból?: „A piros dobozos cigarettákból egyik napról a másikra eltűnt 0,2 milligramm. Hová tűnt, és miért?” – Hová és miért, kivándorolt a nikotin is, nyilván. Meg tudom érteni:
Eladó a diósgyőri öntöde
Kétóránként zárnak be boltot Magyarországon
– Ugyanakkor:
Sosem üzleteltünk ilyen jól a világgal - …és az utolsó csapás:
Boldogtalanabbak vagyunk, mint négy éve - Én is, de azon röhögtem egyet hogy van akinek ez még új infó, mármint hogy a magyarok boldogtalanok. - „A régión belül is a legszomorúbbak vagyunk, a Világbank szerint a fiatalok ötöde érzi jól magát.” – Most már csak arról kéne kimutatás, hogy a boldog fiatalok hány százaléka használ kábítószert, és milyet.
Véleményvezér: Demszky és Magyar amerikai segítséget kér – Ajjaj! Jönnek a bombázók is? Lesz itt is végtelenített faszbúk-forradalom? GigaLOL.
Ókori időkapszulákat találtak magyarok: „A Szépművészeti Múzeum egyiptológusai a Fajjúm oázis környékén kutattak.” – Ezer év múlva meg majd az egyiptomiak fogják feltárni a négyesmetró időkapszuláit, meg az Időkereket. A történelem már csak ilyen, egyszer mindenki a része lesz, csak akkor már nem tudunk profitálni belőle…
Katy Perry megdöntheti Jacko rekordját - És ehhez nem kell se énekelni, se táncolni tudnia. Sose voltam MJ-rajongó, de basszus, ő legalább tehetséges volt. Katynek mije van az amorf kannáin meg az üres tekintetén kívül?!
Schmitt Pál csocsózott a Volton: „Félmeztelen észtekkel fotózkodott, sört ivott és a romastratégiáról beszélt az államfő.” – Akkor erre asszem én is iszok egy sört, szevasztok.



Kulcsszavak: Sasha Grey

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés