2011. 08. 01.
Au! Gusztus! (aug. 1-2-3-4.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, AUGUSZTUS 1.:
VÉGZETT TEMPLOMOS LOVAG

A szélén semmi, és középen se mi.
Wim Wenders texasi párizsija óta tudjuk hogy Amerika nem mindig az ígéret, hanem legalább annyira a senki földje is, úgyhogy erre gondoljunk miközben esetleg irigyeljük azokat akik Az ottani semmi közepén születtek. Fél tizenkettőkor például egy táncos nevű (Dancer) kisvárosból igyekszik az igaz (?) ígéret földjére (Los Angeles, mi más) beszabadulni öt fiatal a Viasat6-on. Egy biztos: a körülmények (előtörő honvágy) és az otthonmaradók mind ellenük dolgoznak. Talán érdemes lesz bepróbálkozni, vele, ezen kívül lesz még kilenckor Végzettemplomos Indiana Jonesba oltott Bud Spencer a Hálózat TV-n (A szél fiai), meg tízkor egy folytatólagos horror az HBO2-őn (A szörny 3.). Én most is a krokodilokkal vagyok, műsorínséges időkben meg aztán főleg…

Ismétlés, de ajánlott rovat:
Fél nyolckor egy jó régi magyar filmdrámát kaphatunk el Jávor Pállal és Somlay Artúrral a főszerepben a Duna 2-őn, melyben egy régi Fűszer és csemege-kereskedőcsalád nemzedéki és egyéb ellentétei vannak terítéken – főleg amikor a boltot a tulaj léha fia helyett (lánytestvérével együtt) átveszi az addig segédként dolgozó parasztgyerek.

Kis hírek a nagyvilágból:
Breivik a királyt is lemondatná – Van ez így! Mások meg Napóleonnak képzelik magukat, mondjuk ők legalább nem öldösnek halomra embereket. - „A norvég tömeggyilkos állítólag azt is követelte, hogy őt nevezzék ki a hadsereg élére.” – Breivik a hadsereg élén, na csak az baszna be igazán. Már az is durva volt amikor rendőrnek képzelte magát…
Utcai vérfürdőt rendezett két ujgur férfi: „A késes támadók megöltek hat járókelőt Kasgár városában, egyikőjüket meglincselték.” – Igen, ezek szerint akkor ez lesz az idei nyári trend.
Leköptek, megaláztak otthon, 3. lettem: „Az úszó-vb-n második bronzérmét nyerő Kis Gergőből dőlt a panasz a beérkezés után.”ABSZOLÚT MEGÉRTEM, respekt neki azért amit elért és azért is hogy kimondta a tutit. Még az is lehet hogy ezzel elvágta magát, de akkor is jól mondta, bár gondolom innentől minden hazaárulónak el fogják mondani egyes fórumokon.
Amíg felesége vajúdott, lóval közösült Antal: "Megerőszakolta munkaadója lovát egy 61 éves férfi Hevesen. Antal nem először elégítette ki ilyen módon beteges szenvedélyét, Dollár, a megbecstelenített kanca súlyos sérüléseket szenvedett." – No lám, folytatódik a múlt heti beteg-sekszuális trend. Én pedig folytatólagosan LESZAROM.
Maria Geronazzo a világ 12 legrondább plasztikai páciense között – Amíg nincs az első helyen addig LESZAROM. Mondjuk utána is ^^
18+: Mihalik Enikő mellei most tökéletesen látszanak: "A modell most nyári fotókon villant, nem is kicsit. A '70-es évek stílusában fotózták a Harper's Bazaarnak." – Akkor én meg a nyolcvanas évek stílusában…LE-SZA-ROM.
Az új Pippa Middletont Dolly Maude-nak hívják – Miért hívják úgy és miért „új”? Mit cseréltek: nevet, segget vagy identitást?
Madonna 14 milliót költ narancsbőrére – 14 milliót? Hülyék ezek a gazdagok. Az enyimet ingyen megkaphatta volna.
Élő adásban fojtogatták a magyar spiritisztát - Nagyon helyes, ezekből úgyis túl sok van, és így legalább találkozhatott azzal amivel ijesztget minket ^^


KEDD, AUGUSZTUS 2.:
A CÉLMOSOi

...avagy aki nem ért hozzá, az csinálja.
(Kép innen, az alcím meg erre utal.)

Ismétlés, nem ajánlott rovat:
Fél tíz előtt öt perccel egy kihagyható krimi a Viasat3-on, ahol egy belső ellenőrzést végző rendőr akasztja össze a bajszát egy korrupt munkatársával, aki az ágyban próbál visszavágni (az ellenőr feleségét próbálja behálózni). A Higgy neki, hisz zsaru a történet és Richard Gere miatt sem ajánlott.

Ajánlott rovat:
Általában nem szoktam retekklubbos műsorokat ajánlani, a XXI. századdal is csak néha teszek kivételt. Ma is, mivel a kommunista éra egyik legnagyobb cenzoráról, aczél györgyről fog szólni, ráadásul az akkori kurzuslapokat megszégyenítő nosztalgiával, már ha hinni lehet az előzetesnek, ami alapján úgy tűnik, egy egész ország ismerte félre, a főcenz úr ugyanis "ha kellett elkóborolt macskát szedetett le a fáról, lakást utalt ki művészeknek, akikkel szívesen együtt vacsorázott. Aczél György a XXI. században." - ...de szerencsére már csak a képernyőn, mert 91-ben itthagyott minket. Tudom, halottakról vagy jót vagy satöbbi, de ne feledjük: ahogy a megbízott cenzorok és döntnökök többsége (erdős péter, lendvai ildikó), úgy ő se értett ahhoz amivel foglalkozott (és valószínüleg ez a blog se tetszett volna neki :DDD). Na mindegy, éjfél előtt fél órával jól fog esni mindannyiunknak egy kis kollektív gutaütés, és ennek köszönhetően tovább fogy majd a népesség. Negyed tizenkettőkor beszédes című (20:30:40), félig komoly vígjáték az HBO-n, ahol a fő kérdés az hogy milyen lehetőségek állnak három nő előtt, akik között pont kerek tíz év(ek) vannak korban. A húszéves a popszakmát választaná, a harmincéves egy nős férfit, a negyvenéves leginkább az önmegvalósítást és a családanyai létet...

Ahol a nők hordják az (alsó)nadrágot.


Kis hírek a nagyvilágból:
DopemanTV: Egyenesen a retyóból: "Gyönyörű nők mossák a kezük, mi meg még mindig kurva jófejek vagyunk." - Ha már retyó: LESZAROM. A "gyönyörű nők" meg inkább az én kezemet mossák vécézés után!!!!!
Filmdroid: A tömeggyilkos kedvenc filmje: "Lars von Triert rosszul érinti, hogy a Dogville a norvég tömeggyilkos egyik kedvence." - Miért? Egyrészt, korábban ő maga állította magáról hogy náci, másrészt meg a Dogville annyira szar hogy is nem csoda ha lövöldözni kezd aki rendszeresen nézi. Követelem hogy Lars von Trier határolódjon el önmagától!!!!444 négy
A Facebook-függők mobilja: "Külön gombbal lehet egyből a közösségi oldalra lépni, qwerty billentyűzet segíti a posztolást." - P.T. Barnum is megmondta volt: minden percben születik egy leendő palimadár. Jelenlegi társadalmunk meg ezek szerint a kollektív konzumidiotizmusra épít. Ez van.
Fehér törpék öngyilkos tánca: "Különleges kettős csillagot találtak a csillagászok, ami hamarosan szupernóvává válik." - Van egy olyan érzésem, hogy Béla bácsi ezt testközelből élvezheti.



SZERDA, AUGUSZTUS 3.:
NA, MI IS RANCSRA SZÜLETTÜNK...

A kurva életbe, de szép ember.
A gyerek gondolom meg is állt a fejlődésben.

Ajánlott rovat:
A kiskorú bűnözök élete Venezuelában se könnyű, és ezt most a Duna TV igyekszik még jobban a fejünkbe sulykolni kilenckor egy drámával. Maroa (akiről a filmet is elkeresztelték) még csak tizennégy éves, de már nemi életet él és rabolgat, egészen addig amíg rendőrség véget nem vet a mókának, és kénytelen-kelletlen oda kerül, ahol a helye lenne (igen, az iskoláról beszélek). A Nagy Tévhit, miszerint a bűnözők valójában tehetséges és sokra hivatott Emberek, itt is előkerül: a kezelhetetlen kiscsajt a suli iskolai zenekarába szeretnék csábítani azok akik még hisznek a mesékben, mi azonban azért kapcsoljunk ide, hogy tanuljunk a mások kárán. Ugyanott háromnegyed tizenegykor Románia sötét korszakába kalauzol el minket egy doksi. Nem csak nekünk voltak Ratkó-gyerekeink, akik Parancsra születtek, a szomszédoknál is tiltották egy időben az abortuszt, ennek egyik következménye a népességugrás lett, a másik az hogy rengeteg nő esett áldozatául akár a kötelező terhességnek, akár a fű alatt elvégzett abortuszoknak. Most jut eszembe hogy tök mindegy hogy mit ajánlok, úgyis mindenki a Vasas-Híd - AS Roma mérkőzés előtt fog ülni (M1, 20:10). Annyira lehetetlen ezzel rivalizálni, hogy még a retekklubb is csak egy Bud Spencer-filmmel (Piedone Hongkongban) indul ellene nyolc húszkor.

Kis hírek a nagyvilágból:
Fesztiválok tömkelege a héten: „Menjünk a nagyon családias, sötét zenéket szállító Fekete Zajra, vagy biciklizzük körbe a Bánki-tót?” – Aki megteheti, az menjen mindre. Én asszem megint szobafesztivált szervezek ^^ Egyébként nem tót, mert az egy nemzetiség neve, hanem tavat.
Csak Geszti Péter a mínusz egyedik napon: „Showműsorában többel készül, mint ami ezen a helyszínen eddig megszokott volt. Gesztivállal.” – Nem kommentálom. Ti viszont tegyétek, amíg még lehet ^^
Interneten követhetjük, mennyit késnek a vonatok: „Egyelőre laptopon vagy asztali gépen működik az új Vonatinfo, az okostelefonos applikáció késik.” - NAGYSZERŰ! KORSZERŰ! VILÁGSZÍNVONALÚ! Most már csak wifi kéne a pályaudvarokra. Vagy méginkább az hogy mondjuk pontosak legyenek a vonatok, és ne legyen ilyesmikre szükség. De hát az ugye túl nagy munka lenne...
Xnews: Karsai Zita dubajszakértő kitálal: „Kár Dubaig menni, amikor áll a bál a szomszédban is.”DUBAJSZAKÉRTŐ?! Ilyen is van már?! Akkor legyen Nap kommentje is, mert már rég volt:

hollario 2011.08.02. 18:44:22
Na, hogy mondják angolul, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon? "cheap east-european bitches"...


Eladó egy komplett amerikai város: „Van benne kocsma, bolt, posta, benzinkút és fogda. Az ár 800 ezer dollár.” – Basszus én ezt megveszem még ha száz évig is kell gyűjtögetnem / törlesztenem, utána elnevezem magamról, átkeresztelem az utcákat (de nyugalom, pártállástól függetlenül: lesz benne Moszkva tér meg Horthy Miklós sugárút is!), majd felvirágoztatom, legvégül pedig belülről indulva elfoglalom Amerikát. LESZ MÉG NEW YORK MAGYAR FALU!!
Lady Gaga két napig nem tudott beszélni Amy Winehouse halála után – Ez igazán nagyon jó dolog, de sajnos azért két nap után valahogy csak ki tudott préselni magából egy ennyire idióta nyilatkozatot, ahelyett hogy azt mondta volna el hogy kinek kell meghalnia ahhoz, hogy többé énekelni se tudjon. - „Az énekesnő szerint a világnak kedvesebbnek kéne lennie a szupersztárokhoz.” – Egy nagyon gonosz rockújságíró (Michael Jackson hasonlóan hülye nyilatkozata kapcsán) azt mondta, hogy csak az igazán nagy sztárok engedhetnek meg maguknak ekkora egoista önsajnáltatást. Nos, úgy tűnik már nem csak ők. Amúgy van benne igazság, azon szupersztárokhoz, akik a tehetségük által lettek azok, nyilván máshogy kellene hozzáállni…a többi meg kapja amit megérdemel. Winehouse is, akinek majd egyszer felrakom a nekrológját ide. Vagy nem.
Melanie C szerint túl sok a szex a popzenében – Kedves hallgatóink, Bagoly mondja rovatunkat hallották, köszönjük a figyelmet. - „A Spice Girls egykori Mel C-je beszólt Lady Gagának és Katy Perrynek, amiért azok rossz útra viszik a fiatalokat a túl szexi image-ükkel.” - Spice Girls, emlékszik még rájuk valaki? Én sajnos igen, ráadásul élénken, és nyugodjatok meg, a maguk módján és idejében kábé ugyanazt képviselték amit ma Perry és Gaga, sőt, tevékeny részt vállaltak (na nem ők, hanem a menedzsmentjük) a popzene egyre mélyebbre süllyesztésében, ezért tartunk ma ott, ahol. Röviden elmagyarázom egy (másik) Spice Girl-lel, úgy hogy ezek mai tévútra vitt, züllött fiatalok is megértsék: Geri Halliwell nagyjából ugyanolyan tenyeres-talpas-tőgyes tehén volt (micsoda alliterációk!) mint Katy Perry, és hangja is kábé annyi volt neki, csak akkoriban még nem volt autotune, mert ha lett volna, akkor most már egy kőtáblára írnám mindezt, vésővel és gyertyafénynél, mert ennyivel vetett volna vissza minket a fejlődésben egy mostani technikával készült Spice Girls-album. Szóval így sírjuk vissza azt a korszakot.
Felmászott a tetőre egy szegedi bíró: „A rendőrök két órán át győzködték a félmeztelen férfit. Nem tudni, mi volt a szándéka.” – Már megint nem a lényeges kérdésekkel foglalkoznak a rend őrei! Tökmindegy mi volt a célja, de miért akadályozták meg benne?!
Műcsecsemőt mentettek a brit rendőrök: „Fölöslegesen törték fel az autót, 60 ezer forint a kár.” – Játékbaba volt? Ez esetben van egy salamoni ötletem: fizessék ki a tulajnak, de játékpénzben. Vagy ténylegesen forintban, az is lassan annyit fog érni mint a játékpénz.
Féltonnás gombát találtak Kínában: "A hajnani gombarekorder egy hatalmas ledőlt fát szállt meg, így bőven jutott tápanyagokhoz." - Őcccséééém, hát ebbűl aztán jó sok trip kitelne! Vagy csak egy, de az tuti hogy egy életen át tartana… @_@


CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 4.:
HALÁLOS, VAD ÁSZ



Kezdjük a nem annyira ajánlottakkal:
RTL Klub, 20:20: Tűzoltó kutya – Erre csak annyit tudok mondani, hogy nem csak a kutyák szoktak tüzet oltani természetes eszközökkel, hanem én is, csak abból nem készülhetne családbarát akció-vígjáték, maximum korhatáros horror.

Ajánlott rovat:
Kilenckor egy jó kis horror a Film+-on, ez kell nekünk így a hét vége felé! Pár rosszcsont nevelőintézetis fiút kiraknak egy lakatlan szigeten, miután sikeresen a halálba üldözték egy osztálytársukat. A szigeten azonban nem csak hasonló cipőben járó csajokkal találkoznak, hanem egy elvileg csúnyagonosz, valójában csak igazságot szolgáltató valamivel, aki elkezd aratni köztük (és nem sikereket). Természetesen (mint a kiválasztódás) én a Vadász oldalán állok. Ugyanabban az időben egy régi jó krimi a Dunán, melyben egy nő gazdag ikertestvére helyére lép, miután régi (párkapcsolati) sérelmek miatt a föld alá juttatta, és mivel ikrek, így senki sem fog gyanút – kivéve amikor a halott asszony szeretője is feltűnik, és ő aztán igazán kívül-belül ismerte az elhunytat… A Halálos hasonlóság Bette Davis és Karl Malden főszereplése, valamint Paul Henreid rendezése miatt is ajánlott.

Kis hírek a nagyvilágból:
Még olcsóbb lehet a Die Hard 5: "Legalábbis gyenge rendezőjelöltek is vannak." - Ezek szerint az élet már nem mindig drága. Jó tudni, még akkor is ha mi rosszabbul élünk mint X éve!
Kisbolygót neveztek el Hofi Gézáról: "Magyar felfedezésű kisbolygók névét fogadta el a csillagászati unió, Kossuth, és Kincsem is az égen." - RESPEKT Hofinak és annak is aki elnevezte róla a bolygót. Az újságírónak, aki a helyesírási hibát benne hagyta a címben, neki nem.
Pornóba hajló változat Lars Von Trier-től: "A Nimfomániás kendőzetlenebb változatában is bemutatja, hogyan fedezi fel egy nő szexualitását." - Trier egy gyáva, álszent fasz, aki még a saját provokatívnak szánt szavainak következményei elől is menekül. Emberileg már megbukott, művészi értéke rég nincs, sajnos a sznob közönsége egy darabig még a felszínen fogja tartani, reméljük nem sokáig.
Comment: Bochkor: A Class FM a primitíveké - Kedves hallgatóink, Bagoly mondja rovatunk második részét hallották, köszönjük a figyelmet.
Éden Szandra bevallotta, hogy Dubajban dolgozott - Meglepődtem, nagyot csalódtam........NEM.
18+: Így süssön barátjának/nőjének puncisütit! - Ha csak azzal lehet rávenni az evésre, akkor úgyis mindegy, nemigaz? :DDD
Rihanna félpucéran partizta át Barbadost - Eddig se tartottam túl sokra, elsősorban a zenéje miatt. Most már azt is tudom hogy ronda és még igénytelen is. Sunázza aki akarja! :SSS
Liezonon értek egy pécsi főrendőrt: "A Skoda motorháztetejét behorpasztó, alélt párt a kocsi tulajdonosa, egy fodrásznő ébresztette fel." - Ez a kemény: arra mész le reggel hogy egy pucér rendőr meg szó szerint tönkrebaszta a kocsidat. Liezon, az. Az egyszer biztos hogy mindenki maradandó élményekkel gazdagodott! :DDD
138-cal ment egy Suzuki lakott területen: "Szabolcsban készült a 300 ezer forintos fotó." - Meglepődtem....NEM.
Patkányok tizedelik az adományállatokat - Hát persze. A patkány az már csak olyan hogy tizesével zabálja a csirkét, kecskét, tehenet. Nagyon hihető. De tegyük fel hogy így történt: - "A Minden Gyerek Lakjon Jól alapítvány akciója sok helyen nem úgy alakult, ahogyan szerették volna." - Dehogynem alakult: a patkányok gyerekei mindenképp jóllaktak. :DDDD
Fogda vár a kukoricatolvajokra: "Két sajókazai férfit és egy nőt ítéltek elzárásra." – Rettenetes, hogy mik vannak! Börtön vár a tolvajokra! Vessük össze mindezt azzal amit egy másik falu kukoricatolvajai mondtak nem is oly rég.
Őr vigyázza Hadik András lova tökét?: „Veszélyben egy régi fővárosi népszokás: őrökkel, kamerákkal védené a budavári önkormányzat a bronzmén diákok közt népszerű herezacskóját.” – Én akkor lehet hogy nem is vagyok igazi budapesti, mert eddig messzire elkerült ez a régi fővárosi népszopás. Most mondhatnám azt hogy csak a látens homosekszuális zoofilek fogdossák és fényesítik egy állatszobor heregolyóit, de sajnos ez már túl van a látens legtágabb fogalmán is. Nagyon messze túl. „Diákok közt népszerű herezacskó”, bazmeg. Egy világ dől össze bennem az ilyen hírek olvastán, innom is kell rá egyet, szevasztok...










bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés