2011. 08. 08.
Tot & Ham (aug. 8-9-10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, AUGUSZTUS 8.
HIGYJ NEKI, HISZT’ ERIKA!

Lindsay rohan.
Olyan mintha már elkezdődött volna a Sziget, annyira gyenge a hétkezdés, nem baj, majd hírekkel kipótolom, de előbb a műsor. Nyolc húszkor például egymással rivalizáló osztálykedvenc csajok kalandjait adják a retekklubbon, és ha megkapargatjuk a tinivígjáték felszínét, hamar felsejlik hogy az Egy hisztérika feljegyzései bizonyos szempontból prófétikus alkotás: a két húzónév, Lindsay Lohan és Megan Fox valamennyire riválisai egymásnak, ám míg a filmben Lohan karaktere összekapta magát hogy New York után New Jersey is megtanulja tisztelni őmenőségét, addig a való életben jelenleg Megan Fox az aki utoljára nevet. Ugyanott kicsit később (23:25-kor) már valami egész más…

NEM, hanem ugyanez a tinis-iskolás fíling, egy kicsit Amerikai pite, egy kicsit Mating Habits of the Earthbound Human, a címadással meg visszamentek Ádámig és Éváig, a Hisztérikához hasonlóan itt is a mellékszereplő vitte többre, bár kérdés mekkora karrier az hogy Emmanuelle Chriqui rövid úton eljutott a szüzességét őrző lány szerepétől addig hogy jelenleg a Borgiák kúrogatják orrba-szájba (nyugi, csak az azonos című, abszolút kihagyható sorozatban – kis pozitívum, hogy ellentétben a Rómával meg a Spartacussal, a készítőknek itt nem kellett a kornak csak az egyik oldalára koncentrálniuk, a Borgiák uralkodásának szinte semmi pozitívuma nem volt, maximum az hogy kiirtották egymást, de nem kár értük, vérfertőző és geci egy népség voltak, hát most már ezt is tudod, ha eddig nem).

Ismétlés, nem ajánlott:
Viasat3, 21:25: Boogie Nights – Érthetetlen kultusszal bíró, majd’ három órás mentális recskázás A Bűnös Hetvenes Évekről, a Diskó és a Pornó világából, részben igaz történet (John Holmes felemelkedése és bukása) alapján, innen-onnan lopott ötletekkel (leginkább Tarantinótól, sajnos, ő lassan olyan lesz mint nálunk a zenében a Kispál, mindenki tőle merít). Rövidre fogom: ennyi idő alatt akár két-három seksz-filmet is megnézhetsz, és nem kell átszenvedned magad Mark Wahlberg „mimikáján”, Heather Graham „tehetségén”...és tegyük hozzá, hogy Burt Reynolds se volt oda a filmért.

Ismétlés, de ajánlott:
Filmmúzeum, 23:05: A híd – NSZK dráma a Harmadik Birodalom végsőkig kitartó gyerekkatonáiról. Garantált komorság.

Kis hírek a nagyvilágból:
Rúzst használ és párducmintában fetreng a tízéves modell: „Ami Kate Mossnál 16 évesen már necces volt, Thylane Lena-Rose Blondeau 10 évesen is bevállalja.” – És akkor csodálkozunk, ha:
3000 euró kártérítés egy gyermekgyilkosnak: „A rendőrök kínzással fenyegették meg 2002-ben, Németországban a bankárfiú elrablóját, aki váltságdíjat követelt. A németek 96 %-a felháborodott.” - …és 100%-uknak nincs befolyása elzárni ezt a pénzcsapot, mert a törvények nagy része jelenleg nem az áldozatnak ad jogot. Két ilyen hír, és még csak hétfő van, mi jöhet még?...
Keith Caputo nyolcéves kora óta tudja, hogy transzszexuális - ...avagy hogyan lehet magunk ellen hergelni még a saját, toleráns közönségünket is. "Nyolcéves kora óta tudja"? Akkor mi a lószerszámért csak most jutott eszébe siránkozni róla? Na jó, olvassuk tovább: "A Life Of Agony énekese a múlt hónapban jelentette be, hogy ezentúl nő lesz. Szerinte diszkriminálják a transzszexuálisokat." - ÉDES FASZOM, HÁT MI LESZ MÉG ITT?! Nyakunkon az apokalipszis, tombol a válság, hullanak a meteorok, pedofil gyilkosok nézhetik a gyerekekről készült videókat és kapnak többezer eurós végkielégítéseket, tízévesek kurvának öltöznek, és még külön klotyó is kéne a transziknak?! Nap kommentje:

Régi Péter 2011.08.07. 10:21
Tipikus önző bunkó. Éppen most kurtítják meg világszerte a szociális és egészségügyi kiadásokat, milliók állnak munkanélküli segélyért sorba stb. neki meg az a legnagyobb problémája, hogy a transzneműeknek nincsen külön vécé.


Kétmillióba kerül tizenkét állami vezető budapesti lakhatása – Oké, ha annyi hát annyi, de MI KERÜL EZEN KÉTMILLIÓBA?!
Tagadták a Gellért fürdős orgia néhány durvább részletét: "A biztosító vezetője szerint színpadon nem, csak baldachinos ágyban és medencében volt szex." - Ez aztán tényleg nagy különbség :D Én azért ezt nem hiszem el ameddig nincs róla DVD, lehetőleg díszdobozos kiadásban. Vagy amíg meg nem hívnak engem is egy ilyen baldachinos ágyba ^^
Matematikusok fosztottak ki egy lottót: „Kiskaput találtak az egyik amerikai lottóban, háromszázezer szelvényt vettek, milliókat kaszáltak.” – Látjátok gyerekek, fegyver nélkül is lehet bankot robbantani. Amerika ezek szerint mégiscsak a lehetőségek hazája. Ahogy Svédország is:
A konyhában akart atomot hasítani: „A svéd férfit letartóztatták házi reaktorában.” – Azannya, a huncut kis ezermester! Küldjék Fukusimába, sokat már az ottani helyzeten se ronthat.
Autókat gyújtottak fel a tüntetők Londonban: "Zavargások robbantak ki vasárnapra virradóra London Tottenham városrészében szombat este amiatt, hogy rendőrök megöltek egy négygyerekes családapát." - ...és valahol felsír négy gyerek :DDD Magyarország Vezető Hírportálja nagylelkűen és mélyen hallgat arról, hogy ez a négygyerekes családapa úgy tűnik rálőtt a rendőrre, és mégha az ártatlanság vélelmével élünk is, bunkóság fosztogatni és gyújtogatni. De ugye a Tömeg és a Nép Akarata, ami egy négygyerekes családapa iránti Mély Érzésektől vezetve kénytelen a vétlen polgári lakosságot terrorizálni. - "Az ügyben nyomozás indult, ám a helyiek nagy része a kerületi rendőrőrs elé vonult, hogy igazságot követeljen a családnak,a békés tüntetés pedig csakhamar a rohamrendőrök elleni utcai harccá vált." - Igazságot követelni, hopp, ez valahonnan ismerős. Megvan, Los Angeles, Párizs, Szlovákia, Nagykáta, ja meg az érdi kapitányság, amiről -hihetetlen módon!!!444 négy- mind a mai napig nem számolt be Magyarország Vezető Hírportálja. Azóta egyébként fokozódik a Nemzetközi Helyzet:
Terjednek a londoni zavargások: "Tescót és Vodafone üzletet is kifosztottak, száz tizenéves csapott össze rohamrendőrökkel." - Tizenévesek? Dehát akkor nem büntethetők, mert kiskorúbűnözés. - "A hatóságokkal való összecsapások mellett a boltok kirablása is jellemző, fosztogattak Tescóban. Foot Locker cipőboltban és Vodafone üzletben is." - Figyeljetek már, hát ez is ismerős valahonnan! Los Angeles, Szlovákia... Valaki árulja már el, miért van az hogy amint lefognak / megbüntetnek valakit jogosan (Rodney King gyorshajtott, ez a fickó meg rendőrre lőtt), akkor egyszeriben rohan a csorda megemlékezni tüntetni, tiltakozni, törni-zúzni, meg beszerezni az új Adidast és a még újabb Ipodot (asszem így írják). Hogy a fenébe van ez? Megnyugtat, hogy nem csak én nem értem:

Diofa Szelleme válasz | megnéz 2011.08.08 01:19:44 © (207)
Istenem, olyan szép ez a mosdató szöveg, hogy igényem támadt egy csomi zsepire, hüpp-hüpp.

Ne zavarjon a képben, hogy az áldozat lőtt először, valamint az sem, hogy Angliában a rendőröknek nincs fegyverük, azaz ezek nem mezei rendőrök voltak és ezeket csak akkor vonják be, ha fegyver van a láthatáron. Mint ahogy volt is. Én nem tudom, nekem úgy van rendben a világ, hogy ha valaki rálő egy rendőrre azt le lehet lőni és kész.

Az a gyászolás rész aminél úgy elszabadultak az indulatok, hogy felgyújtottak és kifosztottak egy csomó boltot, különösen megható kifejezése a szomorúságnak. Btw. nem csak az Aldi, de az Iceland meg még egy pár nagyobb is így járt, (a kisebbeket nem is említik) és lakások is égtek, egy csomó ember egy szál pokróccal menekült a lakásából és a környékről.

De sajnáljuk még a "gyászolókat" egy kicsit, lécci-lécci.
Előzmény: A pupák pék pókja (83)


Neonácit lepleztek le a Magyar Szigeten: „A Sun brit bulvárlap riporterei titokban videóra vették, ahogy a brit politikus a norvég tömeggyilkost inspiráló náci énekesnőt karlendítéssel üdvözli Verőcén.” – Hogyaszongya: „a norvég tömeggyilkost inspiráló náci énekesnő”. Akkor most idézzük fel, hogy a norvég tömeggyilkost mi minden „inspirálta” a szabadkőművességtől kezdve a Trance-zenén át a WoW-ig, és vessük össze ezt az indexes hírt a négygyerekes családapás érzelmességgel.
Rablás közben gázolták el egy busz utasait: „Éjjel volt, kiszállították, majd az útra fektették az utasokat Nigériában. Arra jött egy másik busz.” – Hát akkor én ezt már nem is kommentálom.
Kelly Osbourne ledagadtkurvázta Aguilerát – Kedves hallgatóink, Bagoly mondja rovatunk harmadik epizódját hallották.
Rihanna géppuskával várja az űrlényeket – Hát ez igazán nagyszerű, remélem azok is őt, mert akkor egy gonddal kevesebb a könnyűzenében.
Kirúgták Orbán egykori szövegíróját – Vagyis zenész is volt? Mik ki nem derülnek…
Nem tüntethet a Hatvannégy Vármegye: „Nem akartak az üres Hajógyári-szigeten tüntetni, ezért módosították a kérelmük. Ezzel rontották el.” – Ez azt jelenti hogy nem tudok ingyen koncertet nézni és a transzparenseimmel eltakarni a rendes látogatók elől a színpadot?! Big nemlájk! :((((
Megnőtt a Sziget: "Minden eddiginél nagyobb a Nagyszínpad..." - Minden eddiginél nagyobb ívben fogom elkerülni. - "..a metálosok viszont a szabad ég alatt rázhatják." - Én úgy tudtam hogy az közszeméremsértés! o_O - "Prince kedvéért kifutót építettek, és megrendelték Madonna vécéjét." – Én meg Madonna vécéjét is (te)LESZAROM. Végülis arra való, nem? - "A készpénz pedig már a múlt." - Ahogy a forint is, ami viszont nekünk, itt élőknek nem is annyira a múlt, mint inkább a szörnyű valóság. Lehet felkészülni a minden eddiginél részegebb és bunkóbb külföldiek rohamára, a gyenge forint ugyanis még az ottani társadalom legalját is idecsalja. Mindenki készüljön fel, mislencsillagokat készenlétbe és ÉBERSÉG!


KEDD, AUGUSZTUS 9.:
KAKUKKELMÉLET

A haver, ha ver
Hihetetlen, de tényleg elkezdődött a Sziget, ez valóban magyarázat mindenre - de leginkább a szar műsorokra. Úgyhogy most a változatosság kedvéért a tévéműsort is kommentálni fogom, úgyis mindenki a Hajógyárin lesz...aki lemarad, azt két műsör teheti boldoggá:
Viasat3, 21:25: Összeesküvés-elmélet - "Jerry Fletcher (Mel Gibson) taxisofőr New Yorkban. Állandó rettegésben él, utasainak megállás nélkül nagyszabású összeesküvésekről beszél, amelyek szerinte az élet minden aprósága mögött megbújnak." - ...és amilyen a Zélet, mostanra már Gibson is pont ilyen lett ^^
HBO2, 22:00: Kakukktojás - "Amikor a gondoskodó amerikai anya eldönti, hogy jelentkezik gyermeke iskolájában a csere-diák programra, s ideiglenesen a családba fogad egy külföldi fiút, atletikus küllemű, briliáns, skandináv tinédzsert képzel lelki szemei elé, akinek barátsága azonnal elsimíthatja iskolából kiközösített kamaszfia problémáit. Izgatottan várakoznak a reptéren, azonban a magas szőke skandináv helyett egy 16 éves pakisztáni muszlim cserediák toppan elébük." - Ez most nagyon aktuális (és főleg valószerű) így az angliai események tükrében :DDDD Folytassuk is ezzel:

Kis hírek a nagyvilágból:
Elszabadult a pokol Londonban: "Lángoló házak, kifosztott boltok, betört kirakatok: egy tisztázatlan gyilkosságtól évtizedek óta példátlan zavargásokig. 3 napja minden felfordult Londonban." - Na most már értem miért lesz a 2012-es olimpia dala a Clash slágere :DDD
A semmiből törtek elő az álarcosok: "Olvasóink beszámolói Londonból: fosztogató nők babakocsival, felfegyverkezett boltosok, az egy hete tartó nyári szünetben tétlen, lófráló fiatalok." - Hiába, kemény dolog ez a megélhetési bűnözés!4444 négy Egyébként annyira nem a semmiből törnek elő, hogy még szórólapot is nyomtattak, tippekkel a rendőrség kijátszására. Látszik hogy eleve békés megemlékezésre készültek!!!!444 négy
Majkáék elkezdték a költözködést - Hajjajj! Én is, bepakoltam a bőröndjeimet...:DDD
Ezermilliárdról mond le álmai férfijáért: "A leggazdagabb spanyol hercegnőt a családja, de még János Károly király se tudta lebeszélni, hogy hozzámenjen a 22 évvel fiatalabb tisztviselőhöz." - Ezer milliárd?!!!! Kedves királyi család! Tessenek engem örökbe fogadni! Annyiért akár át is műttetem magam, ez úgyis annyira divatos most! :DDD
Nem jutott be a Szigetre a tüntető: "A nagyszínpad előtti tüntetéshez jegyet kellett volna vennie. A biztonságiak nem engedték be." - Ez a demokrácia halála, émmondom!
Kelly Rowland melle kiesett a ruhájából - Ez a baj a szilikonnal: jól néz ki, de instabil. ÉBERSÉG!!!


SZERDA, AUGUSZTUS 10.:
HULOT ÉS KALAPÁCS KÖZÖTT

Félelem és reszketés Bretagne-ban

Ajánlott rovat:
Kilenckor ritka madarat kaphatunk el, és nem is akárhol. A Hálózat TV-t általában nem a minőségi szórakoztatással, hanem a békategóriás akciófilmekkel szoktuk kapcsolatba hozni, ma azonban érdemes lesz leülni elé: egyik legkedvesebb francia rendezőm, Jacques Tati régi-régi (1953-as) vígjátékát adják. Az Hulot úr nyaral volt az első a Chaplin gyerekének (és Mr. Bean apjának) is tekinthető (és a rendező által játszott), mindig jót akaró, de mindig felsülő kisember kalandjait bemutató ciklusból. Ha létezik valaki aki sikeresen idézte fel a némafilmek hangulatát és ötvözte azt a háború után lassan magához térő és átalakuló Európa furcsaságaival, az Tati volt. Az elcsépelt szó hogy „klasszikus”, az teljesen illik rá, ahogy a Hulot-sorozat későbbi részeire is. Mindenkinek kötelező, aki nem ismeri, annak is aki igen. Ugyanabban az időben egy, a címével (A boldog élet) ellentétes tartalmú drámázás a Duna TV-n Dél-Amerikából, de spanyol (almodóvari) hatások alatt, mely szerint a fővárosoknak kétfajta gócpontja van: az egyik a fodrászüzlet, a másik a seksz-shop, és persze az ebben dolgozók, akik egybefogják a hozzájuk befutó embereket és életeiket – miközben a fodrász családi, a seksz-shopos kiszolgáló meg szerelmi problémákkal küszködik.

Ismétlés, kihagyható rovat:
RTL Klub, 20:20: Piedone Afrikában – A szokásos recept: kisgyerek, nagy pofonok, nyomozás, egzotikus helyszín, mindez egymilliomodjára, felejtsd el.

Kis hírek a nagyvilágból:
Mihalik Enikő vagy Keresztes Ildikó menjen az utolsó Playboyba?: „Ha esetleg többé nem lenne nyuszis lap, ki lehetne az utolsó adu ász? Gyönyörű legyen, vagy inkább Cinisen sokkoló, most eldöntheti.” - Én már döntöttem: LESZAROM.
Az USA mindig AAA volt és az is marad: „Obama szerint mindegy, hogy mit mond egy hitelminősítő, mert "ez az Egyesült Államok".” – ...sőt, THIS IS SPARTAAA! Amúgy meg voltmár.
Kanye West szerint úgy bánnak vele, mint Hitlerrel – Túl sokat feltételez magáról ez a szegény jóember. Az egója mindenesetre talán már van akkora. - „A rapper egy brit fesztiválon tízperces tirádát eresztett meg a színpadról, melyben a zeneipar ostorozása mellett arra is kitért, hogy szerinte őt félreértik az emberek.” – Nyilván nem abban van a hiba aki annyira megalomán mint ő, hanem abban aki félreérti. Ez esetben Obama is szégyellheti magát :DD
Emberfej akadt horogra a Rinya-patakban: "A babócsai horgász sokkot kapott az eset után." - Én is rinyáltam volna a helyében :SS Legalább egy egész sellő lett volna a horog végén, nem egy emberdarab...
50 felett is eszelős jól nézhet ki a nő: "Michelle Pfeiffer és Madonna is elmúlt már ötven. Kim Basinger és Iman pedig mára hatvan felé közeledik, külsejüket mégis elirigyelheti a legtöbb harmincas." - Ha viszont kivonnánk a hírességekből a műanyagot, akkor meg ők irigykednének.
Android: A semmiből jött a Facebook Messenger - És reméljük vissza is megy a nagy büdös semmibe. Köszöntem!


CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 11.:
0-FŐS HADSEREG

Evőpálcika nincs? Hívd ide a főnököt.
A tegnapi jóságeső kirívó eset volt, mára nem jut egy Tati-film sem, viszont középkategóriás alkotások igen. Kilenckor egy viszonylag ritkán adott korai (1969-es) Bud Spencer-western a Dunán. Kelly Hősei a vadnyugaton: pár elszánt fickó a Dél-amerikai forradalom zűrzavarát kihasználva egy vonatnyi aranyra pályázik. Az Ötfős hadsereg polkorrekten multikulti összetételű (még szamuráj is van bnne!), kuriózumértéke (és Ennio Morricone zenéje) miatt ajánlott. Lesz még ugyanakkor egy doksi-sorozat a Duna 2-őn. A Dokureflex aktuális része a mellrákkal foglalkozik. Fura azt mondani rá hogy ajánlott, inkább úgy fogalmaznék hogy figyeljünk oda a filmre és a magunk egészségére is. Végezetül az M1-en Gene Simmons arab terroristát játszik fél tizenkettő előtt öt perccel, ellenfele Rutger Hauer, akit a cím tanúsága szerint itt még javában kísért a Fejvadász szelleme, ezúttal szárnyak nélkül. Még Bruce Willis-szel is kihagyható lenne, nélküle meg pláne az.

Kis hírek a nagyvilágból:
Anyatejjel spriccelte le a rendőröket: "A mellével harcoló ohiói nő két év próbaidőt és 200 dollár büntetést kapott. Plusz egy alkoholelvonót." - Miért? Magas volt a tejében az alkoholszázalék? :D
Kalasnyikovos sztriptiztáncosnot üldöznek az Egyesült Államokban: "A 26 éves Lee Grace két fivérével rendorökre támadt, majd kirabolt egy bankot." - Sunáznám. A Kalasnyikovjával.
Comment:com: Csúszik a VV5 - Végre valami jó hír. Ha nem lenne több VV, az lenne az igazán jó. - "Börtönné alakítják a villát, és egy arénát is felhúznak mellé. És még egy új castingot is meghirdettek." - Inkább zárják börtönbe a szereplőket meg a készítőket is, és kamerázzák be a celláikat.
Bulvárhíradót indít az MTV - Miért? Már nem most is az van? - "Az esti Híradók előtt kerül adásba a közszolgálati Fókusz. Talkshow-t kap D. Tóth Kriszta." - Tényleg ideje lassan becsomagolni a bőröndöt...
A züllött költő esete a kapitalizmussal 1.: "Látogatóban a kocsmalakónál. A tisztálkodás krúdys és kevésbé krúdys aspektusai, avagy az ember ott van igazán otthon, ahol számlája van." - Sőt: ahol komoly tartozása. Ne keverjük már Krúdy világát a mai alkoholistákéval! Erre iszok is egyet, szevasztok.




Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés