2011. 08. 13.
Kifordított ajánló (aug. 13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, AUGUSZTUS 13.:
PÉNTEK

Martin-gore!!!4 négy
Ma a hátborzongató élményeket keresők részesülnek előnyben. Következzen a Horror rovat:
Ne tévesszen meg minket a nyolc órás kezdés: a retekklubbon adott Gagyi lovag egy igazi, vérbeli gore-horror! Martin Lawrence-t általában mindenféle hülye vígjátékba szokták castingolni, éppen ideje volt hogy bizonyítsa, igenis van akkora színészi kvalitása, mint Anthony Perkins-nek. Szigorúan nem ismétlés, szigorúan ajánlott, ahogy az M1-en kilenckor adott Sanghaji meglepetés is, ami Madonnának egy igen korai éneklős-gyilkolós-dugós művészfilmje, ami szinte megelőlegezi a későbbi sekszuális kilengéseket (A tanú teste, stb.). Az agresszív feminista rendezők (Virginie Despentes, Chi Chi Larue) rendkívül sokat tanultak belőle, tegyük ezt mi is ezekben a kora esti órákban! (Az egyetlen light-os mesefilmet [Rémképek] meg érthetetlen mód hajnali egyre tette a Cinemax.) Persze badarság azt hinni, hogy a seksz és a zerőszak dominál ezen a békés szombati napon: kilenckor például a szebb napokat is megélt Firefox böngészőnek állít emléket a Duna TV a Tűzróka című dokumentumfilmmel, ugyanabban az időben az Ember a Holdon az űrutazás körüli összeesküvéselméletekkel foglalkozik a Film+-on. Nem maradnak szívnivaló nélkül a vámpírvallásúak sem: nyolckor a Twilight-trilógia pre-pre-pre-prequeljét (Holdtölte) csíphetjük el a FEM3-on, Dario Argento rendezésében, Klaus Kinski főszereplésével.

Kis hírek a nagyvilágból:
Navracsics: 160–180 járás lesz - …és mindegyiknek lesz saját minisztériuma, mint a Monty Pythonban? Az király lesz.
Fogyatkoznak a Wikipedia szerzői: „A régi önkéntesek megunják az enciklopédia szerkesztését, újak meg nem jönnek.” – Megint egy jó hír, persze a legjobb itt is az lenne, ha megszűnne ez az egész hazug, elfogult, belterjes, dezinformáló faszság. Mindegy, örüljünk annak hogy ingyen tartósan senki se hajlandó dolgozni benne, új palimadarak meg nem jönnek ^^ EGÉSSÉG!
Comment:com: A Playboy Demcsákot akarja: „Levetkőztetnék a diszkókirálynőre vett műsorvezetőt.” – Visszasírjátok ti még a Cinit :DDD
Egy hajónyi pun érmét találtak: „A 2200 éves pun pénzek egy földközi-tengeri sziget öblében, a part menti sekély vízben hevertek.” – Mostanra már jól megnőhetett az értékük, bár kamatozni max. a tengeri csigák és sünök kamatoztathatták volna.
Eltűnhet a sün a brit kertekből: „Veszélyeztetett fajjá vált a sün Nagy-Britanniában, 15 éven belül akár teljesen eltűnhet a kertekből.” – Akkor ezért nem léptek fel olyan erélyesen a randalírozókkal, mert az összes SÜN! nálunk van :DD
Falusi Mariann magaslesen is szexelt - Ezt ha úgy kommentálnám ahogy szeretném...nem, ebbe bele se merek gondolni. Olvassuk tovább: "A Bors által készített, több részletben leadott interjúból pénteken Falusi Mariann expasijairól van szó." - Albert Györgyi is így kezdte. Aztán könyvet is írt belőle. Aztán...
18+: Lindsay Lohan drogot vehetett a villantós vacsora előtt: „Előkerült egy videó, amin Lindsay Lohan pénznek látszó tárgyat cserél drognak látszó tárgyra.” – Én meg bemegyek egy vécének látszó helyiségbe, ráülök egy csészének látszó tárgyra, éssss...LESZAROM.
18+: Sasha Grey, az intelligens pornós – Édes faszom, ezt a vírusfészek ribancot meddig hájpolják még? Már az is elég nagy gáz volt amikor pár pornós kitalálta magáról hogy ők DJ-k, de legalább nem hazudták magukat „intelligensnek”. A rendszeres látogatók tudják is hogy mi jön most:
SASHA GREY TAKARODJ, VIDD AZ ÖSSZES HAVEROD!



VASÁRNAP, AUGUSZTUS 14.:
2x7 NÉHA 15

Nőies keménység (kép innen.)
Tízkor tőlük szokatlanul nem művészfilmet, hanem egy ritkán adott családi vígjátékot vetít a magaskultúra Fárosza, a TV2. Az Amerikai szépség elsősorban az állatbarátoknak készült, főhőse a címbeli beszélő ló, akit két korrupt zsoké rabol el a családi farmról. A végén persze minden jóra fordul, és a néző is megnyugodva konstatálhatja, hogy szinte túl sok szépség van a világban, méltatlanok vagyunk ennyi boldogságra. Ugyanott negyed egykor Tim Burton legendás filmjének, a Fejnélküli Lovasnak második részét mutatják be: itt most a Lovas egykori áldozata, a Fejnélküli Asszony kezdi el mészárolni és succubusként sekszuálisan zaklatni egy kis falu lakóit. Bizony, ezek a második részek néha jobbak, sekszysebbek és pörgősebbek mint az originálok!!!4 négy Hajnali kettőkor a Magyar Könnyűzene kuriózumának, az Odett és a Go Girlz-nek A38-as koncertjét csíphetjük el az M1-en. Aki nem tudná, ez egy csupalány csajbanda, enyhe screamo / emo / indusztriál behatásokkal. A vezető énekes, Polgár Odett nem kíméli se magát, se közönséget: a legjobb punkos-(iggy)popos hagyományok szerint ugrál le a színpadról, hogy a moshpitből sikítsa a mikrofonba társadalombíráló szövegeit a többiek metál és electro-noise alapjaira. Igazi hardcore akcióra számíthatunk, kiemelten ajánlott.

Kis hírek a nagyvilágból:
Megtalálták az ókori Egyiptom flottáját: "Egy elfeledett óegyiptomi kikötőt és négyezer éves hajóroncsokat fedeztek fel egy kiszáradt öbölben." - Hát most már hiába várják a hadba hívó kürtjelet. És a tegnap megtalált pénzről is lemaradtak.
Nagyon büdös volt szombaton a fővárosban - Szombaton?! Egész évben b+,egész évben! - "A csatornázási műveket elárasztották a bejelentések. Állítólag pang az ürülék, nincs eső, ami átmossa." - Régen a szocializmusban volt olyan hogy Közterületfenntartó vagy mi, nekik voltak ilyen locsolókocsijaik meg utcaseprőik. Meg nem volt divat az utcára szarni, még állatoknak se.
18+: Sophia Loren 76 évesen toplessezett: "A színésznő letolta melltartóját Szardínián, és a sziklák közt topless napozott. Képek." - Sun...sunáz...nem bírom leírni. :SS
Munkaterror: Találtam 80000 forintot: "Mondanom sem kell, senki nem reklamált, hogy hiányzott valahonnan valamennyi összeg" - Senki nem jött érte?! ADD NEKEM!!!

Sziget összefoglaló:
Igen, megint eljött az ideje annak hogy Budapest, Magyarország, sőt, Európa lakosságának MENŐ (és kivétel nélkül fiatal!) tagjai összegyűljenek, hogy egy hét kellő együttlét alkalmával új és még újabb muzsikákat ismerjenek meg. A Sziget idén se okozott csalódást: olyan, kis hazánkban még sosem járt együtteseket sikerült idecsalogatni, mint a Kaiser Chiefs, a 30 Seconds To Mars vagy a Motörhead. Számomra a legnagyobb élményt mégis a Prodigy békés, trip-hopos elszállása okozta a nagyszínpadon: a Massive Attack óta nem hallottam ennyire békés belassulásokat – és akkor még nem is beszéltem az énekesnőről, aki elbűvölte a közönséget. De ez csak egy csúcspont, nem is tudnék külön koncerteket kiemelni, az egész Sziget úgy hibátlan ahogy volt, a legelejétől egész a szigetzáró Sziámi koncertig, ami Müller Péter győzedelmes visszatérését hozta a Nagyszínpadra. Ott kellett lenni, na.

Az Év Koncertje:
A Crystal Castles fellépését óriási várakozás előzte meg, és nemhiába: a világ menőbbik felén ők a legmenőbbek, és okkal, ezt a koncert ismeretében már elmondhatjuk. Mert mi más is lehetne egy zenekar, akitől még akkor is hasraestek a kritikusok és a jegyvásárló nézők, amikor az egyik technikus az Indexes kritika kommentjei között elárulta hogy a szar hangzás oka az volt, hogy playbackre szolgáló CD-t otthon hagyták Kristálykastélyék, és a youtube-ról kellett levadászni a számokat, amire rámozoghatnak a STÁRok. És mégis, és íme: mindenki térdre esik, egy-két szó esik csak a hangosítás problémáiról, de alapjában véve mindenki elégedett és csápol. Nálam gonoszabb kritikusok persze ezt az ifjonti lelkesedést is mindenféle befolyásolható mentalitás rovására írnák, de én tudom, hogy ez a Zene, a Szépség és a Muzsika Tiszta Hangjának ereje, ezt teszik a könnyed, megjegyezhető dallamok, melyekből árad a Szeretet, mely egész a szívünkig hatol és ott mélyen megérint. És valóban, ez teljesen független attól hogy valami élőben szól, CD-ről vagy youtube-ról: a sok BIRKA Lelkes Közönség még így is kiperkálja a belépőt, felveszi telefonnal a jutúbminőségű koncertet, és kirakja a videót a jutúbra, ahol millióan lájkolják. Mi ez, ha nem a Kreativitás győzelme és Warhol meg Derrida összes filozófiájának esszenciája? Nem tudok egyetlen ehhez hasonló megmozdulást mondani, mely jobban mutatná a Muzsika és a Közönség mostani magas színvonalát. Összességében tehát elmondható, hogy ez volt a Kristályok Éjszakája – és az ÉV KONCERTJE is, így, nagybetűvel. Reméljük jövőre velük ugyanitt, egy ugyanilyen magas színvonalú fellépéssel. Ez pedig az ominózus hozzászólás, hátha kiszednék eredeti helyéről:

2011.08.12 17:39:25 SkunkliX
szóval ! ezt inkább a cikk írójának és a technikus letrollkodójának írom. Nem tudom melyik technikus kolléga nem volt olyan helyzetben hogy mielőtt kezdődött volna a buli , hogy itt a CD , erről fog menni a buli . marad a sorrend vagy változik. gyakori eset. de amikor úgy jön a T. előadó hogy elméletben lenne egy ilyen CD , ami otthon maradt. 3 órája van a tecnikusnak hogy ezeket és ezeket a számokat megszerezze valahogy. nah így jöhet létre egy youtube koncert :)





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés