2011. 08. 20.
Állás, ékesség (aug. 20-21.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, AUGUSZTUS 20.:
NEMZETI ÜNNEP

 
Eredetileg a múlt hetihez hasonló fordított ajánlót akartam, de hát ma mégiscsak augusztus 20. van, nemzeti ünnepeken meg nem szoktam viccelni (azt gondolom már nem is kell mondanom, hogy a péntek az még mindig tévémentes). Az ünnepi műsor gerincét a Lúdas Matyi és Rózsa Sándor életéről szóló többrészes filmek ismétlései adják (M1, fél tíz, valamint M2, fél kilenc, utóbbinak a Hofi-paródiáját is leadják utána ugyanott 21:20-kor). A maradék műsorok a kirostálás után így oszlottak el:

Ismétlés, nem ajánlott:
TV2, 23:55: Casting minden – Vegyük úgy hogy ezt nem Tímár Péter csinálta, és csak a szépre emlékezzünk. Nem is mondok többet.
Viasat3, 20:05: Magyar vándor – Vegyük úgy hogy ezt, és a többi hasonló „mai magyar vígjátékot” le se forgatták.

Ajánlott rovat:
Nyolckor egy zenés vígjáték a Cinemaxon, ahol a megszüntetésre ítélt iskolai színjátszókörök sablonos alapszituján csavar egyet Andrew Fleming. Az eladdig gyenge adaptációkat gyártó diákkör vezető tanára a szanálás hírére utolsó, kétségbeesett ötletre készül: a dán királyfi kalandjainak musicales folytatására, a Hamlet 2.-re. Abszurd ötlet jól megoldva, kevéssé ismert arcokkal, érdemes adni nekik egy esélyt. Részemről maradnék az HBO2 mellett ha fognám, ahol tízkor újabb részéhez érkezik a természetes kiválasztódás a folytatásos állatos horrorok által – tejesen mindegy, hogy a Szörny 3. része volt-e már, vagy csak az első kettő: a miből lesz a CSEREBOGÁR vérszomjas krokodil története (benne a kötelező butanővel, akinek a rendező szerint minden bizonnyal a konyhában lenne a helye és nem a vadak nyomában) mindenki számára garantált feszültséglevezetés, aki nem bírja a tűzijátékkal járó felhajtást.

...végre megvan a kocsikulcs!
De előítéletesség lenne azt hinni, hogy csak a kiscsatornák adnak alternatívát: a Dunán is lesz jóság, bár elég későn (23:40): az Aranyhal-emlékek vezérfonala szerint az akváriumi díszhalak (és rajtuk keresztül a szerelmesek) boldogsága annak köszönhető, hogy mindössze három másodpercre emlékeznek vissza (OK, az emberek kicsit hossszabb időre), ezért tudunk mindig hinni az érzelmi újrakezdésben (hozzátenném, hogy kellő sörmennyiség esetén egész éjszakák törlődni tudnak a memóriából, sajnos az enyémből nem, mert arra mindig emlékszem hogy mindig én fizetek, és ez nem jó). A nagy kérdés nekem meg még mindig az: hogyhogy az írek tudnak szerethető párkapcsolatos komédiákat csinálni, és mi meg még mindig nem? És ezt még az sem feledteti, hogy egy ír oldalon egy magyar film (Csak seksz és más semmi) fotójával reklámozzák.

Kis hírek a nagyvilágból:
Családi vállalkozás lett a kommunista párt: „A 22 éve elnök Thürmer Gyula elnökbarátnője és felesége egyszerre tag a KB-ban. Lánya is vezető, fia, a Magyar Hírlap rovatvezetője a pártlapot írja.”Ebben mi a hír?! Még amikor MSZMP-s vezetése volt az országnak, akkor is így ment!
Betiltják a Facebook like gombját egy német tartományban: „A honlapoknak szeptember 30-ig kell levenniük a like gombot, 50 ezer euró büntetést fizet, aki nem teszi.” – Nagyon helyes, az egész világon ezt kéne tenni, és nem csak egyetlen gombbal, hanem magával a faszbúkkal.
Kiverte a biztosítékot a tupírozott hajú, fehérneműs gyerekmodell: „Újabb botrány van kialakulóban Franciaországban.” – Nemrég meg címlapon hozták a bevállalós tízéves modellt. Fene se érti ezeket a nyugati demokráciákat, hogy mi a jó nekik!!44 négy
Csöcsök, seggek harca a cuki halakkal – És tessék mondani, legalább Piranhákkal?
Tilla: Kelemen Anna a magyar Amy Winehouse – NEM, mivel Winehouse nem pornózott totál szétcsúszva, hogy a következő adagra is jusson neki. De tudjátok mit, legyen igaza a Magyar Média Megmondóemberének, ez esetben remélem kannácska is hamarosan befejezi a pályafutását ^^
Az ápolónők is elhagyják az országot: „Évente több száz nővér vállal külföldön munkát. A két-, két és fél ezer eurós fizetéssel képtelenek versenyezni a magyar kórházak.” – Nem baj, a lényeg az hogy a celebek meg a politikusok jól meg legyenek fizetve.
Újabb autókat gyújtottak fel Berlinben: „Luxusautókat és roncsokat sem kíméltek.” – Majmok Bolygója reloaded, Anglia és Amerika után Európában is!!!
Bombával fenyegette meg munkahelyét: „A nyíregyházi férfi magánéleti problémái miatt a műszak lejárta előtt haza akart menni.” – Szerintem engedjék haza, erősítsék rá a bombáját, oszt’ amikor lakott területen kívül van, BUMM. Majd kétszer is meggondolja mielőtt egy elkövetkezendő életben újra robbantással fenyegetőzik.
Beckinsale meztelen az új vámpírfilmjében: „A latexruhás vérszívók jövőre 3D-ben csapnak össze a farkasokkal. Itt az Underworld 4 trailere.” - Beckinsale-t sunáznám, az Underworld-nek meg már az első része is gyenge volt.
Megroppantja az iszlamistákat az éhínség - Mindig ezt mondják, aztán mindig erőre kapnak és robbantgatnak.
Felrobbantottak egy pakisztáni mecsetet: „Legalább ötvenen meghaltak, százan megsérültek az ország északnyugati részén elkövetett merényletben.” - Na, erről beszélek. De mi az hogy most már egymást is robbantgatják?
18+ : Tila Tequila félmeztelenül lovagolta meg Howard Stern sybianjét: „A realityhősnő állítása szerint iszonyúan élvezte a játékot, csúcsra is járatta.” – Fellininek van egy filmje, a Nők Városa, amiben ha jól emlékszem, a fő nőcsábásznak, Katzonénak van egy ilyen szuperdildója, percenként ezres vagy mekkora fordulatszámmal, gondolom az se lenne elég korunk hősnőjének, csúcsra járatná azt is. Végülis nem történt semmi: Fellini már megint próféta volt, Tila Tequila meg még mindig csak egy idióta ribanc.
Megfejtették Gordon Moore genomját: „Az Intel alapítójáról kiderült, esélyes a mentális visszamaradásra, ám ez nála nem következett be.” - Persze hogy nem, mivel neki is van INTEL INSIDE!
Facebookon vagy Google Pluson jobb játszani? - Mindkettő egyformán fos, és mindkettőt be kéne tiltani.
Messi bűzlött valamitől: „Jose Mourinho legyező gesztusai egyértelműek.” - Valami bűzlik a Messi Dániában...
Ridley Scott leforgatja a Blade Runner 2-t – NEEEEEEEE!!!! - „Akár Harrison Ford is visszatérhet Deckardként, de nem tudni, folytatás készül-e vagy előzmény.” – Harrison Ford életkorából köszönhetően max. a folytatás készülhetne el (az Indiana Jones legutóbbi részében se a fiatalkorát vették témának). Komolyan, mi a franc van ezzel az évvel, előbb a Black Sabbath-reunion-lemez tervei, most meg ez? Az összes legenda la akarja magát rombolni?
Schmitt Pál: Ez a nyitottság nem felvett allűr: „Az államfő azt mondta, törődni akar az emberekkel.” – Végre valami jó hír mára, ami mutatja hogy igenis gondolnak ránk. Én nem kérek sok törődést tőle, bőven elég lenne ha karácsonyra megvenné nekem Gianna Michaels összes műveit Blu-Ray-en és díszkötésben 8)))


VASÁRNAP, AUGUSZTUS 21.:
EGY HÍJÁN HUSZONEGY

Komfortos mennyország csak tiszta Forrásból Ered(h)et.
Sovány ajánló lesz ma, még soványabb hírolvasással. Kilenckor az egyre nagyobbakat dobó művészrendező, Darren Aronofsky Forrását vetíti a FEM3, talán nem is kell mondanom hogy Clint Mansell zenéjével. Az elvont témák popoláris formába öntésének mestere itt a romantikus dráma műfaján és a Zörök Szerelmen variál egyet Hugh Jackmannal és Rachel Weisz-szel. A feleség halálos beteg és ír, a férj tudós és az ellenszeren dolgozik (nem mellesleg a nő könyvét is happy enddel kéne befejeznie), minden adott egy Végtelen történethez, téren is időn által. A mostanában kirajzó újító rendezők nagy része beleesik a mesteremberség csapdájába (technikai tökély, nulla érzelem), Aronofskynak hol sikerül megtalálnia a középutat (Pankrátor), hol meg nagyon nem, ez esetben a cél rendszerint elvész az eszközbemutató alatt (Fekete hattyú, Rekviem egy álomért). Én asszem adok neki egy esélyt, legföljebb kikapcsolom… Tízkor Woody Harrelson-t és Kiefer Sutherland-et csíphetjük el a Viasat3-on mint Két cowboyt New York-ban, a sikereken innen, a barátságon túl, egy régi ismerősüket és annak lányát keresvén. Ha nem volna elég a kulturális különbözőségekből adódó komikum, ott van még egy kis emberrablási sztori, amit hőseink a maguk módján próbálnak megoldani.

Ismétlés, de ajánlott rovat:
M1, 20:40: Amadeus – Forman tanmeséje a tehetség (Mozart) és a tisztes iparosmunkás (Salieri) harcáról. Természetesen a tisztes középszer képviselője él tovább, de a krónikák ma sem Salieriről szólnak, hát így járnak az ördög örök másodhegedűsei.

Kis hírek a nagyvilágból:
Véres bosszút ígér az al-Kaida bin Ladenért - De miért pont most? Idáig tartott amíg észrevették hogy meghalt? - "Száz merénylettel fenyeget a terrorszervezet iraki szárnya." - Tessék, én megmondtam, mindig ez van. Éhezés, gyengülő iszlamisták, aztán egyszercsak itt az Ősz Slágere, a terror rivájvöl. Tényleg, hát szeptember 11-nek is most lesz tíz éve, gondolom azt is megünneplik majd :SSS
Ufó miatt zártak le egy kínai repülőteret: "A légikikötő nem fogadott gépeket, amíg a furcsa objektum fölötte lebegett. Kínában egyre több az ufó." - Csak nem testvért látnak a kis sárgákban a kis szürkék? Vagy inkább rajtuk keresztül vásárolják fel a világot?! ÉBERSÉG!!!
Jön az Argo 2, Indexen az Argo 1: "Utálni akarta ezt a filmet, de be kellett látnia, hogy vicces? Készül a 2, új videóval is támadnak." - Nem, én szeretni akartam. Azt hittem lehetetlen utálni egy filmet amiben Nagy Feró szerepel, Jáksót meg lelövik, de tévedtem. Indexre kéne tenni mindkettőt, de nem a hírportálra.
Urbanista: Újra kinyithat az Átrium Mozi: "A dögös modernista épületbe színház költözhet." - SUNÁZ akarom mondani approválom és támogatom.
Hat éveseknek adtak ki fogyókúrás könyvet - Hiába, ahogy a modellkedést, úgy az anorexiát se lehet elég korán kezdeni!!44 négy négy
Fellőttek 132 milliót a levegőbe - Basszus, lehet hogy mégse tévéznem kellett volna tegnap este?! Hát ez van, erről lemaradtam, remélem a legközelebbi ilyen nyilvános adakozásnál szólnak nekem is :(((




 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés