2011. 09. 04.
Ne kattints, nincs semmi (szept. 4.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
VASÁRNAP, SZEPTEMBER 4.:
ALGADÁMA

Balga Twilight Zone
Ismétlés, minden ismétlés, kezdődött mindez a tegnappal: idióta folytatások (Shrek a vége, fuss el véle, Csillagközi invázió 2., Fűrész 4.), idióta vígjátékok (Benjámin közlegény) idióta tinifilmek (Túl jó nő a csajom), még a valóban minőségi programok is voltak már (Makám az IBS-ben). Ma azonban mégiscsak vasárnap van, ideje kiengedni a gőzt, ha nem tévézéssel, akkor félgőzzel és a programok lealázásával. Nem ajánlott rovat:
RTL Klub, 19:30: Star Wars III. rész: A sithek bosszúja – Nagyon csinálják a reklámot annak a retusált kéksugaras kiadásnak. Ettől függetlenül itt van minden amit Likaszsebű Györgyről tudnod kell.
TV2, 20:05: Pókember 3. – …avagy mi lesz ha nem takarítasz rendszeresen: ha elsőre nem csapod le a pókot, ez lesz belőle. És már a harmadik rész, eszem megáll.
M1, 21:00: Madárfészek – A remake-k klasszikus hibája: minden ami eredetiben kedves, humoros és szerethető volt, az itt erőltetett, még Gene Hackman ellenére is. Inkább vedd ki a tékából az originált.
Film+2, 21:00: Besütizve – Pár éve még Gregg Arakitól rettegett az egész civilizált társadalom (de legalábbis annak mozibajáró része), ám itt a nihilista filmes is beáll a füves-pités vígjátékok sorába, perszehogy Anna Faris-szal. Szánalmas és kihagyható.
 
Ajánlott rovat:
Bár a Hölgy egy kissé bogarast is ma adják, azért mi várjuk meg a tíz óra tíz percet, amikoris a hasonló című Balga dámát ismétlik a Dunán. Házasság előtt álló leányok (az egyik gazdag, de butuska, a másik „csak” szép és okos is egyben) kalandjai Lope de Vega színdarabja alapján, avagy az anyagias udvarlók is Nőt tudnak csinálni a lányból (mi az hogy, nagyonis).
  
Kis hírek a nagyvilágból:
A magyar futballban már nem lehet maszatolni – Tessék mondani, és ezt a játékosok is tudják már?
Hajcsatok: Volt egyszer egy Népstadion: „Pénteken magyar-svéd, de az Eb-selejtezők után lebontják a kultikus szocialista betonteknőt.” – Kár érte. Mondjuk a magyar foci előbb meghalt, és ezen a mostani kettő egy se fog túl sokat változtatni. Bár, ne legyen igazam…
Férfivé operálják, mégis anya marad: „Dávid esete Magyarországon egyedüli, jogilag anya marad, műtétsorozata végén viszont teljes értékű pénisszel rendelkezik majd.” – De ráérnek egyesek, de ráérnek…
18+: Hajdú Péter letépte Cicciolina felsőjét – DO NOT WANT!
Mostanra felnőttem a feladathoz – Odett-lemezpremier és –interjú: „Szeptember másodikán, tehát holnap jelenik meg (Polgár) Odett második nagylemeze, az immár Go Girlz nélkül készült Hanyatt, Homlok, Egyenes. A Lángoló Gitárok most meghallgathatóvá tette az egész albumot, plusz egy interjút is készítettünk Odettel így a pénteki Gödör klubos lemezbemutató előtt egy nappal.” – Az első lemezéről volt 1-2 dal ami bejött, ez a mostani (még) nem. Nap kommentje:
 
phaszfej 2011.09.01. 19:55:45
ez egy rakás szar. a sziámi is szar. kongó-müller is szar. a média is szar. még egy ilyen kis zugfirkász is korrupt. szar.
 
Idióta Star Wars-újítások az őrült Lucastól: „Pislogó ewokot és ordító Vadert rakott a bluray-verzióba, pedig 88-ban még ellenezte a bővítést.” – Erre csak annyit, hogy Save Star Wars, és két kommentet még:
 
2011.09.01 17:41:49Darkcomet
Ahogy már sok helyen megírtam. Lassan az eredeti trilógiát, eredeti mozis verzióban szinte lehetetlen lesz elérni, megnézni. Maradnak majd az olyan hozzám hasonló őskövületek élmény beszámolói, akik még moziban látták a klasszikus trilógiát.
 
2011.09.01 18:11:28 Androsz
"Lassan az eredeti trilógiát, eredeti mozis verzióban szinte lehetetlen lesz elérni, megnézni."
 
Ez súlyos igazság. Most már ott tartunk, hogy kétjegyű verziószámmal kell a SW változatait megkülönböztetni. Kurva nagy szégyen Lucasnak és az egész bandájának. És egy kicsit azoknak is, akik még megveszik ezt a sok megpiszkált szart. Feltéve, ha nem most látja először a filmet, mert akkor, ahogy Darkcomet is írja, már kemény feladat előkeríteni egy kevésbé összeszemetelt változatot.
 
Lucas, ha hozzáférne, beillesztene új jeleneteket olyan ünnepelt, korszakos műemlékekbe is, mint, mondjuk, a Ben-Hur, a Casablanca, az Elfújta a szél, a Diktátor, a Szelíd motorosok, Brazil, Doktor Zsivágó, A fal, Gyalog-galopp, Hair, Ének az esőben? THX 1139, hm? Vagy a teljes Bond-szériát újravágná és fletuningolná? Végül is miért ne lehetne Goldfingernek világító vörös szeme? Miért is ne lehet az Egy nehéz nap éjszakájában ott Michael Jackson is, kisfiú korában, egy epizódfellépéssel? Dupla haszon, a Beatles és Jacko rajongóit is meg lehetne vágni vele. Rengeteget sorolhatnánk még.
 
Szarházi, pénzsóvár, végsőkig szemérmetlen mocsok ez a Lucas, aki a saját műalkotását sem becsüli. Ezek szerint folyamatosan javítanivalókat talál rajtuk. Akkor mire volt eddig úgy oda velük? Menjen a fenébe.
 
Az Irén hurrikán kitépte a brooklyni Puncifát – Biztos féltékeny volt, ezek a nők már csak ilyen szeszélyesek…
Lángoló Gitárok: 18+: Szex, fejlövés, csonkolás, Manson: „Marilyn Manson nem hazudtolta meg önmagát. Új klipjét a Transformers főszereplője készítette.” – Próbálom szeretni, hallgatni. Nem megy. Még az se vigasztal hogy én már jó rég megjósoltam ezt a mindennél sokkolóbb (és zeneileg szar) klipet.
Meghalt Képíró Sándor: "A volt újvidéki csendőr százados megérte, hogy felmentsék a háborús bűncselekmény vádja alól." - Kellemes, elfogulatlan címadás, Biszku Béla meg még mindig az általa terrorban tartottak nyugdíjából él. Csak ugye ezt nem hozzák naponta Index címlapon ^^
Nekik semmit nem jelent az iskolakezdés: „Tavaly óta joguk van iskolába járni a súlyosan, halmozottan fogyatékos gyerekeknek, csak éppen az iskoláknak nem kötelező felvenni őket.” – Pontosan így van, erre vannak a külön iskolák. Ha cikkírónak lenne gyereke (akár fogyatékos, akár egészséges), talán értené is hogy miért van ez. Nem tudom mi van mostanában az Indexen. Először a szexuális élethez való jogos cikk, most meg ez. Nem, semmi bajom az értelmi fogyatékosokkal, de könyörgöm, pont azért nem lehet berakni egy rendes iskolába, mert nincs azon a szinten amin az ottani átlag.
Vékony modellek támadnak a netezőkre - Bár én teltebb nőkre bukok, engem is letámadhatnának :) - „Az Intel alacsony fogyasztású platformja felélesztheti a hordozható számítógépek piacát.” – Ja hogy erről van szó. Hát akkor inkább meghagyom a geek-eknek.
MÁV: A biztonsági őrök mit sem érnek: ”Kicsit zokon veszem, hogy az őrök mögötti védett terület tele van mindenféle mocskos csövessel, alkoholistával és suttyó pénzváltóval.” - De naív vagy öcsém. Te aszitted hogy az őrök TÉGED, a fizető utast védik? :DDD


 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés