2011. 09. 17.
Mi kell? Odeon? (szept. 17-18.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, SZEPTEMBER 17.:
A VÉGÉN CSAK KINEVEL

Kromofágia, magzatpózban
Minden különösebb apropó nélkül gyártottam egy új bannert, a változatosság gyönyörködtetésére meg a tiétekére is, nem, még véletlenül se a gyenge műsorokról való figyelemelterelésre (és igen, az a mindent látó szem tényleg egy Nickelodeon-reklámból van). Nyolckor három biztonsági őr kultúramentő missziója az HBO-n, akik az új vezetéssel járó múzeumátszervezést úgy kerülik meg, hogy a lecserélésre váró kiállítási tárgyakat ők maguk is lecserélik hamisítványokra, az eredetiket meg hazaviszik, azaz csak vinnék, mert miért pont ez sikerülne. Jó értelemben vett vígjáték közismert arcokkal (Christopher Walken, Morgan Freeman, és az örök helyszínelő William H. Macy) – a Műkedvelő műkincsrablók simán ajánlott. E héten másodszorra ismét az önéletrajz-áthallásos filmeké a terep kilenckor, ezúttal a Dunán: az ódritatu főszereplésével készült vígjáték akár a francia mosolyszínésznő karrierjéről is szólhatna, aki szinte mindig ugyanazt hozza, és inkább személyes bájának, mint tehetségének köszönheti a karrierjét. Audrey itt egy amerikábajöttem típusú wannabe színésznőt játszik, aki egy írónál húzza meg magát, és szép lassan mindenkinek megesik rajta a szíve, az író is alárittyent egy forgatókönyvet (gondolom mást is :D), aminek mi más is lehetne a vége, mint Happy End! A Story4-en művészi világfájdalom tíz óra tíztől, melyben egy felsőosztálybeli család tagjairól derül ki, hogy mindegyiküknek van rejtegetnivalója, illetve hogy a mocskos titkok szinte szükségesek náluk az együttéléshez, ám az amúgyis csúf képet leleplező cikkel rontaná tovább a család médiageci ismerőse. Akinek ilyen barátai vannak, annak nincs is szüksége ellenségekre, most már csak az a kérdés, hogy a Kromofóbiára kinek van szüksége a Fiennes család és Pénelope Cruz rajongókon kívül (a retekklubbon hasonló téma éjfél után tíz perccel, kicsit hosszabban és jóval kisebb nevekkel, zavaros megcsalásokkal, melyeket egy magándetektív igyekszik felderíteni, nem sok sikerrel: a Külvárosi téboly hatása alól senki se vonhatja ki magát!!!!444 négy)

Ismétlés rovat:
Fél nyolckor Rowan Atkinson vígjátékának második része miatt a TV2 leadja az eredeti Johnny English-t, a retekklubnak viszont semmilyen mentsége nincs az Amerikai Pite újrázására, le sem írom hogy mikor, aki büntetni akarja magát vele, az úgyis megtalálja. Akkor már inkább éjfélkor Quentin Tarantino egy korai cameója a Ki nevet a végén?-ben a Viasat3-on, melyben egy szökevény fogoly akarja visszaszerezni régi nőjét és még régebbi zsákmányát egy korábbi balhéból, kilenckor ennek is meglesz a párja a Universal Channelen a Milliókért a pokolba képében, csak ott többen szöknek és rabolnak, meg egymást is átverik. Sokadik alkalom, kihagyható.

Kis hírek a nagyvilágból:
Mit kerestek lányok Ronaldóék hoteljében? – Ez ma a költői kérdések napja lesz, én érzem. Annál is inkább, mert a következő hír mintegy meg is válaszolja:
Mert gazdag, jóképű és jó játékos vagyok? - …és legfőképp szerény. A szerénység a mi legfőbb erényünk, elvtársam, Bástya et. is megmondta volt!
Dizájnt kap a kékhalál: „Marad a kék szín a Windowsban, ha összeomlik a rendszer, de sajnálkozó szöveget olvashatunk.” – És az mekkora poén lesz majd, amikor a szöveg se fog megjelenni.
Egy robot is indul a hawaii Vasember-triatlonon – Menekülj Vasember, gyünnek a vasazók! Itt kezdődnek a bajok, amikor már a robot is emberi jogokat kap. Ma még csak sportol, holnap át kell neki adnod az ülőhelyedet is… Hát dolgozni ki fog?!
Idén nem lesz ARC – Mekkora nagy veszteség ez nekünk! De főképp a demokráciának :DDD - "A szervezők szerint a hirdetők félnek a szabad véleménynyilvánítástól ezekben az időkben." - Ezek szerint a Nemzeti Vágta nem tartozik bele a szabad véleménynyilvánításba:
Vastagbőr: Nem lesz veszteséges a Vágta – Nem hát, mert nullszaldós lesz. De csak éppenhogy. - „A főváros részéről beharangozott 100 milliós területfoglalási díj a tulajdonosváltás után gyorsan 5 016 000 forintra szelídült.” – Mondom: Sziget reloaded. Érdemes az egész cikket elolvasni.
Eltűnik a Hungary felirat a mezekről: „A 2012-es olimpián lekerül a mezekről az angol felirat. Kovács Kokó István szerint ez nekünk jó.” – Perszehogy az. A bemondók kénytelenek lesznek magyarul tanulni. Nyilván meg is fogják tenni. Nehogy már mi idomuljunk a többséghez. Gondolom Kína, Japán meg Izrael is eredeti írásjellel látja el a mezeit világversenyeken és elvárja hogy mindenki ismerje.
18+: Scarlett Johansson leveteti a netről a pucér képeit: „A villantós fotók a magántulajdonát képezik. Már az FBI is a galád kiszivárogtatók után nyomoz.” – Így is kell, ez most a legfontosabb.
Adrenalin: Tragédia ért? Kérsz sört?: „A legrosszabb pillanatok, amikor sört ihatunk.” – Szerintem sörivásra nincs rossz pillanat. Erről jut eszembe: EGÉSSÉG!


VASÁRNAP, SZEPTEMBER 18.:
SE IRODA-LOM, SE HOLORSZÁG

Üss meg! Na, csak a kedvemért!
Tisztázzuk a félreértéseket: a háromnegyed tizenegykor adott Birodalom csak címében utal Trier legjobb munkájára, és én mindig ráugrok, abban a reményben hogy azt ismétlik, de nem: ez csak a filmbeli drogkoktél neve, amit egy magát túl sokra tartó díler (John Leguizamo) árul, aki szép lassan átnyergelne a tisztességes üzletre is (bár szerintem a tőzsdei nyerészkedés meg a drogeladás az szinte egyformán mocskos pénz, de mindegy). Ehhez azonban a saját nehezen megkeresett piszkos pénze nem elég, és ezzel elérkeztünk az uzsorásbűnözéshez. A Film+-t ismerve nem is annyira a drámán mint inkább az akción lesz a hangsúly. Nyolckor egy picit hasonló okosság egy másik kistévén, a Cinemaxon, ahol egy nagymúltú bankárfamília legifjabb tagjára vár az igazgatói szék és vele a sok-sok probléma, és milyen a szerencsénk, még a címe is hasonlít: Ezüst birodalom. Két családi vígjátékot is kapnak a családosok, az első hétkor a Bolondok aranya, mégpedig a retekklubbon, ebben egy elsüllyedt kincseket kutató lúzer pont akkor bukkan egy rakomány nyomára, amikor már felesége is feladott minden reményt, és vele a kapcsolatukat is. Egy órával később (vagyis nyolckor) Eddie Murphy alázza magát a TV2-őn egy olyan szerepbe, amit csak Jim Carrey tudott nem cikin megvalósítani, igen, a gyerekét hanyagoló yuppie-apáról van szó, aki ezúttal kénytelen lesz időt szakítani a lányára, mivel kiderül hogy annak Seholországa-álomvilága legalább nyereséget termel, ellentétben az ő céges tevékenységével.

Ismétlés rovat:
Viasat3, 22:00: Tökös tekés – Sportos vígjáték abból az időből, amikor a Farelly testvéreknek az övön aluli vicceken kívül más is volt a tarsolyában, Woody Harrelsont pedig még nem kötötték össze a Született Gyilkosokban megformált imázsával.
Duna, 22:10: A rajzoló szerződése – Peter Greenaway társadalomkritikus-kihasználós drámája, nem kifejezetten idegnyugtató vasárnap esti program.

Kis hírek a nagyvilágból:
18+: A hét pornósa Elizabeth King, a szvingeranyu – Avagy állítsátok meg szvingeranyut! Azoknak akik anno nem éltek: akkor is ronda volt, most meg gondolom főleg az :SSS
Evan Rachel Wood eleinte félt nőkkel randizni - Gondolom a férfiaktól meg egyenesen rettegett, avagy itt egy újabb megélhetési leszbikus. Lapozzunk.
Bulizni vitték halott haverjukat: "A holttestet két denveri bárba is elvitték, de étterembe és sztriptízbárba már nélküle mentek." - Ilyen az igaz barátság. Asszem ezt bele is kell írnom a végrendeletembe, mármint hogy étterembe és sztriptízbárba is vigyenek el! :D
Recorder: 18+: Pici mell, nagy egó: "A cenzúrázatlan Arctic Monkeys-klip hősnője jól bánik lóval, ostorral és üveggel is." - Hát én se az animálsekszet, se a szadómazót nem szeretem (az üveget azt igen, főleg ha sörrel van tele), de ami igazán megbocsáthatatlan ebben a videóban, az a kis mell. Kihagyom és LESZAROM, az Arctic Monkeys az egyik legtúlértékeltebb zenekar manapság, mindenesetre az új lemezük címe (Suck It And See, a klip a címadó dalhoz készült) is mindjárt új értelmet nyert e klip által (jobb persze ettől se lesz).
Pornózott a Jobbik solymári vezetője: "Alakította Hapcit a Hótehénkében, de rendezett is, mielőtt a politikára váltott." - Basszus, tudtam hogy valahonnan ismerős a tag. Hoppá, lebuktam :///
A Fidesz a gazdagok pártja lett: "A héten elkészült tervezetek csakis a magasabb jövedelműeknek kedveznek. Jobban él, jobban jár." - Akkor most az ország kétharmada jobban él, mint négy éve?...
Rasszista festmény a holland királyi hintón?: „A gyarmati időket idéző képen félmeztelen barna emberek hódolnak a fehér uralkodónak. A bírálók szerint múzeumban lenne a helye.” – Abszolút jogos! Tiltsák be a történelmet! TIL-CSÁK-BE-A-TÖR-TÉ-NEL-MET!!!!!!44 négy Kihagytam valamit?...ja igen: MONNY-NYON-LE! MONNY-NYON-LE!!!
Winehouse halála: gyilkolhat az italelvonás - Huhh, erre innom is kell egyet... - "Szakértők szerint ha az alkohol új drog lenne, azonnal betiltanák, annyira veszélyes." - Jaja. Veszélyes, sőt, ez a legveszélyesebb. Nem a heroin, nem a kokain, nem a crack, nem a speed, nem a krokodil, nem a mefedron. Az alkohol. Hát akkor szopjanak lovat ezek a szakértők. EGÉSSÉG ma is, mindenkinek! :)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés