2011. 10. 24.
Költség? Tevés! (okt. 24-25-26-27.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, OKTÓBER 24.:
KÉKÁTOK


Nem földi lányok. Nem is csábítóak :(((
Na tessék, megírom előre nektek az ajánlót, erre beüt egy áramszünet a kocsmámban. Mindegy, addig is elsörözgettem itt a sötétben...

Ajánlott rovat:
22:40-kor végre-valahára eljutunk az Átok befejező részéig az M1-n, és ez az egyetlen nekem fogható jóság mára, mert a másik értelmes filmet tíz húszkor a Duna 2. adja, és egy valós személy, David Marenger történetén alapul: egy rákbeteg de amatőr természetbúvár srác utolsó kívánsága, hogy halála előtt a világ egyik legritkább rovarával, a Kék pillangóval találkozhasson, és ehhez csak egy mogorva tudóst kell(ene) megnyerni. Nem nagy SPOILER hogy elárulom, hogy a zarándoklat sikeres, és a rák is visszavonul. Zsebkendőket ettől függetlenül készíteni.

Nem ajánlott rovat:
Movies24, 23:00: Űrbombázók – A Földi lányok csábítók női kiadásban (a földönkívüliek szépasszonynak álcázzák magukat a beolvadás végett), de Anna Nicole Smith itt már láthatóan nagyon szét volt csapva. Vígjátéknak forgatták, de ez azon ritka esetek egyike, amikor még a sok csöcs se tudja elterelni a figyelmet az egyik”””színész””” széthullásáról.
Filmbox HD, 21:00: Reeker: A halál szaga – Horrornak gyenge, filmnek nem film, még a címe a legjobb az egészből, azon viszont egy kis szappannal sokat lehet segíteni, mármint nem a halálon, hanem a szagon.

Ismétlés, talán:
Film+, 21:00: Csillagkapu – Roland Emmerich egyetlen nagyjából élvezhető filmje, annak ellenére hogy ő is beleesett abba a csapdába amibe Lucas (gyengébbek kedvéért: sivatagban, hatvan fokban hogy maradnak meg többtonnás, szőrös állatok?).

Ismétlés, nem ajánlott:
Viasat3, 21:15: Psycho
– Gus Van Sant technikoloratúr seggbekúrja a világ egyik legjobb filmjét. Íme az elrettentő példa arra hogy nem elég kockáról kockára színesben újraforgatni egy fekete-fehér klasszikust.
Film+, 18:50: Háború a Földön – Szcientológus propagandafilm. Ha L. Ron Hubbardot valaha is sci-fi-írónak tartottuk, akkor itt az ideje lerombolni ezt a téveszményt. Nap kommentje:

Unplugged Neo | Válasz 2010. nov. 16. 22:04 | 12/42
Talán segít jobban megérteni e filmnek a célját, ha figyelembe vesszük, hogy John Travolta, ahogy többek közt Tom Cruise is, aktív tagja a Szcientológia Egyháznak és ők a filmjeikben egyre többször ragadják meg az alkalmat arra, hogy "reklámozzák" az önmegváltást és azokat a szuperképességeket, amelyeket szerintük az egyházuk személyiségfejlesztő képzései által meg lehet szerezni. Többek szerint John Travolta például a Csodabogár ((Phenomenon), valamint a Háború a Földön (Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000) című filmekben kifejezetten ezért vállalta a szereplést.


Kis hírek a nagyvilágból:
Feri újra táncolt - Miért is ne, amíg van rá igény. És a faszbúktüntetés alapján van. :(((
Vágó: Gyurcsányista vagyok: "Gyurcsány az, akire ennek az országnak szüksége van. De nem bánná, ha 2014-ben a Jobbik győzne." - Szegény, zavarodott ember. Ő is meg a bálványa is. Megérdemlik egymást. :((
Mészáros Dóra emeletes ágyról hányt, SP tetoválást csináltatott részegen – Erről ez jut eszembe - "Majka legutóbb egy kukába ugrott fejest bepiálva." - Ez oké, de ha már ott volt, minek jött ki belőle?!
Bejelentették Líbia felszabadulását: "Musztafa Abdel-Dzsalíl, az ÁNT vezetője a pódiumon letérdelve imádkozott, majd közölte: „Muzulmán nemzetként az iszlám saríát tekintjük a törvényhozás forrásának, és ezért minden olyan törvény, amely ellentétes az iszlám elveivel, érvényét veszti”. - MUHAHAHAHAHAHA. Ezek szerint eddig nem ez volt az alap? Ezért érdemes volt lázadozni, meg a Fejlett Nyugatnak is támogatni a felkelőket! Egy mérsékelt országból lett egy mini-Afganisztán, sariával. Bravó!
Sor kígyózott Kadhafi oszló teteme előtt: „Műanyag lepedőket helyeztek a közszemlére tett apja és fia alá, hogy felfogják a szivárgó nedveket.” – Ohh, a fejlődő demokrácia első, tétova lépései ^^


KEDD, OKTÓBER 25.:
HÁT ÚJABB

Danny's not here, Mrs. Torrance.
Újabb hét, újabb fejezet A Kennedy család sagájának a történetének az életútjából negyed kilenckor az M1-en, a kis Bobby itt már a Gazságügyi Minisztériumban tevékenykedik. Lehet őket sikertörténetként is felfogni, meg lehet úgy is, hogy a többi poltikushoz hasonlóan csak egymást rakták pozícióba, én az utóbbira szavazok és kihagyom. Két Rambo-t is kapunk ma, mindkettőt kertévén: először kilenckor az eredetit a Film+-on, majd tízkor a 2008-as verziót a TV2-őn. Stallone filmjeinek sikereire egy igazi magyarázat van, éspedig hogy hitelesen hozza a gyilkológép mögött megbújó embert és az ember mögött megbújó összetört lelkű katonát. Ez adja el az összes részt, meg hogy a kötelező hazafias prédikációk mellett a fonákot is bemutatja. Aki fegyverdörgés nélkül szereti a lelkizést, annak is jó napja van: fél tízkor egy újabb valós történet a Dunán, egy középkorú tévéproducer romokban heverő házasságának maradványait próbálja összerakni, leginkább a gyereknevelés erőterén. A feladat: elmagyarázni a srácnak a férfilét dilemmáit, a kósza numerák miatt félremenő kapcsolatokat és más ilyeneket. A címe Stihl-szerűen Apa és fia, és én ezt is kihagyom. A számtalan mai ismétlés közül hozzám még mindig a Vad orchideák áll(nak) legközlelebb, a fiatal Mickey Rourke-ot ki ne irigyelné, hol Kim Basingert döngeti a gyöngyvásznon, hol meg Carré Otist. Voltmár, ajánlottam már, de azért a népesség nagy része csak odaül majd az MGM elé éjfélkor, ha mást nem hát felidézni azt a kort amikor még mi is olyan szépek és fiatalok voltunk mint Mickey. Illetve mi még most is azok vagyunk, ő viszont szétműttette magát.
Kis hírek a nagyvilágból:
Lindsay Lohan a Playboynak tárogat - Zalatnay Cini reloaded. Úgy látszik külföldön is alapkövetelmény már a büntetett előélet.
18+: Faroklengetés, nőről evés a swinger esküvőn - Hát ez édes, de kevés, nagyon lájtosan nyomják ezek a nyitott schekszuális-életet élő bácsik és nénik. Ha TRVE szvingerek lennének, menyasszonytánc helyett kiadós geng-bengbe és jókora bukkakébe torkollott volna a buli, és a vőlegénynek is jutott volna a jóból, Kovi meg lefilmezte és kiadta volna!!44 négy
Leállt a Wikileaks: „Elfogyott a pénz, Julian Assange bevallotta, hogy képtelenek folytatni, vagyis bejött az amerikai bankok blokádja a leleplező weboldal ellen.” – A háborúhoz három dolog kell: pénz, pénz és pénz. Ezek szerint a net-demokráciához is.
LG: Mennyire nyálas az új Coldplay? - Bele se kell hallgatnom ahhoz hogy tudjam: NAGYON. - "Chris Martin zenekarába teljesen felesleges belekötni. Azt csinálják most is, amihez a legjobban értenek: érzelmileg túlcsordulnak." - Coldplay, Nickelback, a két fő igénytelenség! Évente kiadják ugyanazt a lemezt más néven, turnéznak, én meg még mindig nem tudom hogy ezt a fost ki hallgatja. Nap kommentje:

scottish   2011.10.25. 09:11:11
A zenekarral semmi bajom, tehetséges iparosok, de mindig kiakaszt, ha ennyi kreativitás van bennük, miért kell mindig valaki más zenéjét (ellopni) feldolgozni? Azt tudják a tehetségtelenek is.
Az ez előtti Kraftwerk nóta,most meg Trevor Jones utolsó mohikán filmzenéje. Ejj-ejj.
Az ilyenekkel miért kell elrontani az egészet? Ettől fogva mondhatja bárki, mekkora ászok. 


Cristofel öngyilkosság helyett ráránt - Pedig mindannyian jobban járnánk ha nem menekülne pótcselekvésbe, vagy legalábbis összekötné a neki kellemest a nekünk hasznossal.
Új nőt akar a 39 nejű indiai férfi - Újra aktuális a sláger: 39 nejem volt. - "A 181 fős család 100 szobában él, a nők váltogatva alszanak a ház 67 éves, fickós kedvű uránál." - Ez is inkább rárántana, vagy a szájába venné a FAS puskacsövet. 39 nő? Miből tartja el őket? Vagy inkább ők tartják el?! ÉBERSÉG!!!!
 
 
SZERDA, OKTÓBER 26.:
GARÁZDÁLKODJ OKOSAN!
 
E.T. Ópiát
Előre lelövöm a poént: tök mindegy mit ajánlok, úgyis az On The Spot Etiópiával foglalkozó részét fogja nézni mindenki az M1-en kilenckor. Többségünk az afrikai országokkal csak a hírekben vagy a tévében találkozik, a két fiatal és tehetséges tudósító azonban most igyekszik bemutatni, hogy nem csak fehérüldözés, nemi betegségek meg gyerekkatonák vannak arrafele, hanem menekülttáborok, nők körülmetélése és más ilyen finomságok is.
 
Ajánlott rovat:
Fél kilenckor zenés doksi lesz a Duna 2-őn Christian Paccoud-ról, aki a párizsi sanzont keveri a mai korszak cinizmusával egy leharcolt harmonikán. Bár van múltja a hozzá hasonló magányos, egyhangszeres dalnokoknak, ő mégis inkább a kevesebb sikerrel, de több önmegvalósítással kecsegtető (és nehezebb) utat választotta (lásd még: Tiger Lillies). A Hív a holdat minden, ritkaságra fogékony embernek ajánlom, aki még nem süketült meg teljesen korunk üresfejű, de zseninek kikiáltott STÁRjaitól. Féléjfélkor egy tüzes negyvenes a Cartoon Network / TCM-en egy 1970-es dráma képében, melyben egy fiatal bombázó Szöcskeként ugrál ágyról ágyra, pénzt és életcélokat keresvén. A 68-as sekszuális forradalom másik, vadabbik oldala Jacqueline Bisset-tel.
 
Ismétlés, de ajánlott:
MGM, 20:00: A vád tanúja – Billy Wilder és Agatha Christie találkozása a vágóasztalon (és a bíróságon) Tyrone Power és Marlene Dietrich szíves közreműködésével.

Nem ajánlott rovat:
Két rendvédelmis vígjátékot kapunk ma, mindkettőt a Film+-on, ráadásul egymás után, így könnyen kihagyhatjuk őket. A negyed nyolckor adott Osztályalsóban egy zárt iskolába szólítja a kötelesség a rend még kezdő őrét, akinek az ott garázdálkodó gyilkos mellett még saját sekszuális vágyait is le kell gyűrnie (borítékolható megoldás: mindkét feladatnak eleget tesz). Egynyári alkotás, legérdekesebb pontja még a zene, azért ugyanis BT felel (hogy repül az idő, pár éve nagyon nagy névnek számított a dance-ben, most meg…). Utána jön kilenckor a Kőagy őrnagy. Demokratikusabb orszégokban már a címért orbitális FASZKORBÁCS járna, de legalább sejthető belőle hogy egy, egy, az átlagosnál valamivel gyengébb Damon Wayans-vígjátékkal van dolgunk. Akkoriban nagyon mentek ezek a katonai propaganda-poénbombák Amerikában, elég csak a Bilko főtörzsre gondolni (mi persze utat mutattunk az Angyalbőrbennel!), de Wayans hiába próbálja fel a Full Metal Jacket szadista katonatisztjének ruháját, az még mindig nagyon nagy rá. A kiképzést túlélni akaró diákok se túl szimpatikusak, marad a szerelmi szál, amit én köztudottan nem kedvelek. Akcióban is a gyengébb jut ma nekünk negyed tízkor a Viasat3-on: a Jean-Claude Van Damme nevével fémjelzett Cyborg: A robotnő a szokásos medmexes-poszt-apokaliptikus sémát hozza, és lehetetlen komolyan venni, hogy is lehetne, ha a főhőst nevét egy basszus,-és egy rendes gitármárka nevének összepasszintásából hozták össze (Gibson Rickenbacker), ráadásul a többiek is hangszerekről vannak elnevezve (Fender Tremolo, Marshall Strat, Pearl Prophet). Ha ez direkt koncepció volt, akkor nemkicsit mellément.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Ördög Nóra a szexre gondolt szombat éjjel - Én meg már csak egy hete arra gondolok...sőt, múlt héten is...és azelőtt...satöbbi.
Lindsay Lohant leütötte a garázsajtó: "A színésznő telefonált tovább, a jelek szerint nem zavarta nagyon, hogy elterült a földön az ütéstől." - Persze, hiszen fejen csapta, abban meg neki nincs semmi érzékeny.
Az Apple levédetett egy ujjmozdulatot: "Meg is kapta a szabadalmi védelmet a telefon lezárását feloldó csúszka az érintőképernyőn." - Akkor én most levédetném az Apple irányába felmutatott középső ujjat.
40 év alatt duplájára nőtt az emberiség: "Az első egymilliárd emberhez ötvenezer év kellett, a hetedik milliárdhoz már csak tizenkettő. India a következő évtizedekben ráver Kínára." - Könyörgöm, valaki tanítsa már meg ezeknek az óvszerhasználatot! Nem olyan bonyolult...
Vasárnap egy órával többet alhatunk: "Október 30-án hajnal 3-kor 2-re kell visszaállítani az órákat, a hosszú hétvége még hosszabb lesz." - Kocsmában leszek, úgyhogy tökmindegy.
 

CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 27.:
MÁRK A VÁMPÍROK KÖZÖTT

HALÁL MEGDÖGLESZ KINYÍRUNK
Ajánlott rovat:
Ne ragadjunk le a tetovált lányoknál: a Filmbox HD-n ugyancsak északi krimi kilenckor, ugyancsak sikeres könyvsorozat alapján, bár itt zenészkörökben bonyolódnak a hurkok, (szerelmi) háromszögek és gyilkosságok. A főhős, Veum egyéjszakás kapcsolat-felmelegítése nem sül el túl jól, főleg hogy az újra megfektetett régi barátnő jelenleg egy rockzenész felesége. Akár Halloweenre készül a Filmmúzeum, akár a ritkaságokra utazik, jól tette hogy elővette a Buffy, a vámpírok réme eredeti, 92-es mozifilm-változatát (még SMG nélkül). A történet közismert (egyszerű sulikedvenc cheerleader csaj rájön hogy ő a Kiválasztott Akinek Karót Kell Adnia A Suli Vámpírjainak), ez a feldolgozása kevésbé (nem is volt akkora siker, mint a hínevét elhomályosító  TV-sorozat, dacára Kristy Swansonnak, Hilary Swanknek vagy a csajok kedvence Luke Perrynek), mi azonban ne rettenjünk megismerni az előzményeket, és (még mindig) kilenckor élesítsük fogainkat! A sokáig fennmaradók (vagy jó felvevő berendezésekkel rendelkezők) hajnali fél négy előtt öt perccel újabb vámpírkodást kaphatnak el a Cartoon Network / TCM-en egy viszonylag ritkán adott Tod Browning-horror, A vámpír jele képében, a főszerepben Lugosi Bélával. Külön jópont hogy Kelet-Európában (Prágában) játszódik, és hogy a sablonos vérszipoly-témán egy szokatlan csavarral variálnak egyet. Valóban megtörtént horrort dolgoz fel viszont 22:35-kor az Online alteregó című doku az HBO-n, amiben a chatszobák veszélyeire figyelmeztetnek minden fehér lelkű felhasználót. Itt is egy nő vezet két férfit az orránál fogva: egy fiatal lány csábít el két, azonos helyen dolgozó férfit, a bomba akkor robban amikor kiderül hogy egyikük anyjáról van szó, aki a lánya fotóját használta fel annak tudta nélkül a profiljában. Az eredmény sajnos IRL gyilkosság lesz.

Kis hírek a nagyvilágból:
A 90 éves divatzseni mindenkit lefikáz: "Iris Apfelnek hányhatnékja támad attól, amit az utcán a kövér embereken lát, de az Oscar-gálák csinos celebjei sem nyűgözik le." - Engem sem ő, és nekem is hányingerem van.
Adrenalin: Erre használjuk majd Sirit: "Amikor az ember a saját telefonját trollkodja meg." – Nem: amikor már nem tudnak a marhák mit kitalálni fene jó dolgukban. Inkább verjétek ki, az egyszerűbb és még ingyen is van.
VV Gergőnek Debreczeni Zita és Fresh Andi is megvolt – Ó de szép, korunk nímandjai egymás közt, sőt egymásban. Mindhármukat LESZAROM.
Képviselő Funky: Igazságos, mint az SZDSZ - Igazságos mint a MICSODA?! - "Nemes, mint az MDF, szerethető, mint az MSZP. Eörsi Mátyás meglátta a lehetőséget a DK-ban." - Nem elég hogy az ex-miniszterelnök újra támad, még további levitézlett arcok is támogatnák... -  "Ha Gyurcsány Ferencnek sikerül egyesítenie az SZDSZ igazságát, az MDF nemességét és az MSZP szerethetőségét, akkor ebből még bármi lehet" - Jaja. Egy kétharmad mindenképp, de nem nekik…
Részegen leharapta élettársa heréjét: "Egy angol nő egy veszekedés leharapta élettársa heréjét, amire egyébként nem nagyon emlékszik, ugyanis mindketten be voltak rúgva." - Ez az az élmény, amit a megtörténtekor nem érez az ember, kijózanodás után azonban komoly hiányérzete támad :DDD
Ököllel estek egymásnak olasz képviselők: "Többen torkon ragadták egymást, és a folyosón is folytatták. Percekre felfüggesztették az ülést." - Követhetnénk ebben is az olaszokat, végre újra érdemes lenne parlamenti közvetítéseket nézni, legalább megdolgoznának a fizetésért ^^
Idén is a Sziget lehet a legjobb fesztivál - MAGYARUL: Gerendai újabb mislencsillagot kaphat a vendéglőjére. - "Idén is meg lehet szavazni az European Festival Awardson, melyik nyári bulik tetszettek legjobban." -  Nyilván az tetszik a külföldi közönségnek, ahol a legolcsóbban be
lehet rúgni, és leginkább megvehetőek a csajok...
Winehouse alkoholmérgezésben halt meg: "A toxikológiai jelentés szerint az énekesnő nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott halála előtt." - Meg még azelőtt évekig cracket, kokaint, heroint, marihuánát, meth-kristályt, rohypnolt, satöbbit. De ugye mindezek nagyipari fogyasztása mellett is csak az alkohol az ami öl, butít és nyomorba dönt. Jut eszembe, EGÉSSÉG, és ne feledjétek, holnap tévémentes péntek!

 
Kulcsszavak: faszkorbács, éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés