2011. 11. 07.
ÉN vagyok a legjobb orvosság ^^ (nov. 7-8-9-10.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, NOVEMBER 7.:
RONE’N’GAY

Tényleg ez a legjobb orvosság...
 
A kocsmában, ott van a nagy élet rovat:
Az a baj, hogy mindig leül mellém valaki és ezért folyton hét órára csúszik az ajánló, és az is baj hogy csupa olyasmit mondanak amin nagyon jól szórakozok, de sajnos nem tehetem be ide. De most komolyan: mindig leülök dolgozni és mindig akad egy enyhén illuminált tag aki megfejti nekem a világ működését, és egy óra duma után esik le hogy nem használhatom fel az elméleteit... Na mindegy, talán az újévi összesítésben…

Sorozat, de ajánlott:
Csak most tűnt fel, hogy  Németország az Amerikai Pite után végre a Dokik germanizációját is elkészítette A férfi a legjobb orvosság, és milyen véletlen hogy az AP-parafrázis Csajok a scúcson főszereplője, Diana Amft szerepel ebben is. Mi azért fél kilenctől tegyünk vele egy próbát a Duna TV-n.

Ajánlott rovat:
Viasat6, 22:00: Ronin Gai
- Nem igazán "gay" róninok próbálnak rendet tenni egy, a második otthonukként szolgáló kocsmában / kuplerájban (ismerős hely, nagyonis ismerős...) - vagyis ki kell deríteniük ki gyilkolássza a helyi örömlányokat, és közben a kiküldött SÜN szamurájokkal is meggyűlik a bajuk, akik mindent csinálnak, csak rendet nem.

Ismétlés, de ajánlott:
HBO Comedy, 21:55: Rémségek kicsiny boltja - A RHPS kultsikerének farvizein beevickélő (=addig nem túl megszokott témákat zenés köntösbe öltő) musical. Leginkább Steve Martin szadista fogásza miatt érdemes, és emlékezni arra hogy volt ő is lázadó, mielőtt végleg begyöpösödött volna a családi szórakoztató szerepébe.

Ismétlés, nem ajánlott:
Cool, 21:20: Mátrix: Forradalmak - A trilógiák örökös betegsége (főleg ha a készítők eredetileg nem gondolkodtak trilógiában): elég-e a folytatáshoz mindaz az ötlet, ami az első részt újítóvá tette? A Mátrix esetében nem nagyon, így marad a látvány és az akció a sok filozofálás közepette.

Ismétlés, kiemelten nem ajánlott rovat:
Film+, 21:00: A függetlenség napja
- ...avagy Emerich kilóra megveszi Amerikát. Sosem lehet elégszer elmondani: ez a világ egyik legabszurdabb és legostobább filmje, közhely közhely hátán, és mint a nagy közhelyekre általában (lásd még: Titanic, Pearl Harbour, etc.), úgy erre is a mai napig gyűlnek a legyek - apró elégtétel, hogy az akkor rekordszámmal özönlő tömeg nagy része ma már szégyelli hogy valaha is pénzt adott erre (aki meg most van oda érte, az majd tíz év múlva szinte biztosan felébred az álomból). Inkább nézd meg helyette Tim Burton vitriolos paródiáját, a Támad a Mars!-ot.

Magyarul! rovat:
Saját közösségi hálót indítottunk: "Retteghet a Facebook: a Diaspora szoftverével zárt online közösséget hoztunk létre, ahol csak az illetékesek láthatják az adatainkat." - MAGYARUL: A nemzetközi HELYZ adatgyűjtés egyre fokozódik.

Kis hírek a nagyvilágból:
Fűszer: Libák lepik el Budapestet - Négy Mancs TAKARODJ!
Katicainvázió Veszprém környékén: "Telelésre készülnek a Távol-Keletről származó harlekinkaticák" - Basszus, már az állatok is menekültjogot kérnek nálunk?!
Nagy Feró leszokik a káromkodásról - Muhaha. Nagy faszt fog leszokni :)
Subba: Fail: Pákó beszart Hajdú műsorában - Én meg LESZAROM! Szerk. Nap kommentje:

bajnokpov 2011.11.06. 15:02:27
Azon se lepődtem volna meg ha elkezdte volna dobálni vele a nézőket. Láttam már ilyesmit az állatkertben. :)


Kezdődik a West Balkán-per: "Négy vádlott áll kedden bíróság elé. A buli szervezői minden szabályt megszegtek." – Minden szabályt megszegtek? Ez aztán a meglepő!...NEM.
DK: Gyurcsányt pártelnökké választották – Garantált demokrácia :DDDD - „A négy alelnök: Bauer Tamás, Debreczeni József, Molnár Csaba és Niedermüller Péter etnográfus.” – Na én akkor asszem iszok egy sört, és ez már szinte olyan mintha kommentáltam volna ^^
Ha iszik, Steiner Kristóf kivetkőzik magából: "A friss házas író szerint kéne egy másik Himnusz, egy ami nem azt taglalja, hogy a magyarok lúzerek." - Szerintem meg igyon kevesebbet és akkor talán kevesebb ilyen faszságot fog összehordani. Ja, és ne Londonból pofázzon haza hogy nekünk itt milyen himnuszunk legyen.
Csonka András retteg, hogy feleslegessé válik - Ne rettegj, Pici! Már most az vagy! : )))))))
Lesz tragédia a Nickelback új videójában? - Már van, az a zenének csúfolt valami.
Geri Halliwellből bugyimodell lett - Miért, eddig mi volt?
VV Kinga az eddig titkolt pasijáról beszélt - Titkolja inkább tovább, saját magával együtt.
18+: Lelepleződik a Vasember a pornóverzióban - VIGYÁZZ VASEMBER, JÖNNEK A vasgyűjt PORNÓSOK!
Bruce Willis szétlövi Budapest belvárosát – Meh, minek, elég lenne csak egy-két kerületet / épületet, és béke-boldogdság lenne :DDD
Az utóbbi hét év legszexibb celebjelmezei - A celebség és a sekszy-ség kizárja egymást. - "Halloweenre elvileg félelmetesen kell felöltözni, de a celebek inkább a kurvásat választják." - Nem kell ezen csodálkozni. Ahhoz értenek a leginkább, és úgy a legfélelmetesebbek!
Sorosnak 1000 milliárd sem elég - Ha akkora lábon élnék mint ő, nekem se volna.
Gombos Edina csóróbb, mint gondoltuk - Lehet, de még így sem eléggé az.
Napóleon farka és Scarlett Johansson taknya is kellett már valakinek - LESZAROM. Hoppá, mégsem, mert hátha egyszer az is sokat fog érni! - "Rajongóik Justin Bieber hajtincsére és Gene Simmons vesekövére is licitálhattak már. Kéne?" - NEM, ennem kéne, vagy inkább már csak kellett volna, mert ezek után nem fogok.
Vésővel gyilkolt az ásotthalmi nő: "Á. Zsuzsanna 17-én megivott egy deci töményet és fél liter bort, majd megölte szomszédasszonyát." – avagy újabb ok hogy maradjak a sörnél, avagy ha már nem eszek, legalább igyak, úgyhogy: EGÉSSÉG!

 
KEDD, NOVEMBER 8.:
JIMI CSAK EGY VAN
 
Igen, A Hendrix.
 
Rövid és fájdalommentes rovat:
Negyed kilenckor tovább folytatódik a Kennedy család az M1-en, másfajta mindennapi borzongatást is kapunk, ráadásul kettőt, az elsőt negyed tizenegykor a Cool-on és a New York-i helyszínelők aktuális részében, ahol a fő helyszín egy kísértetház, majd tizenegykor jön a Ne kiálts vérfarkast! a Movies24-en. Nem tudom hogy Nina Dobrevnek van-e köze a mi Dobrevjeinkhez, de több mint gyanús hogy a Vámpírnaplókból került át ebbe a kertvárosi vérfarkasosdiba.
 
Kiemelten ajánlott rovat:
Aki fogja az MGM-et, az nyolckor mindenképp kapcsoljon oda: eljött az idő hogy a Világ Legjobb Gitárosának, Jimi Hendrixnek az életéből is film készüljön. A 27-esek klubjának örökös tagjának sztorija már a vérünkben van, hisz’ apáink-anyáink génjeivel örököltük a legkisebb fiú (anti)sikersztoriját, ahogy a félénk srácból a zene hatására előbb stabil háttérember lesz (többek közt Little Richard mögött), majd szép lassan túllép mindenen és mindenkin, létrehozza a jövő gitárhangzását, és közben felőrlik a körülmények meg a szerek, amikkel elviseli őket. Kötelező, akár jól sikerült ez a feldolgozás, akár nem.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Világszerte aggasztó méreteket ölt a callofdutybűnözés:
"Franciaországban 6000 Modern Warfare 3-kópiát zsákmányoltakismeretlenek, amikor kiraboltak egy kamiont Párizstól nem messze. A sofőrt könnygázzal ütötték ki, az elrabolt szállítmány értéke 400 ezereuró." - NINCS CALLOFDUTYBŰNÖZÉS!!!444 négy
Hírcsárda: Ürülék alapú műsorral jelentkezik Hajdú Péter: „A Frizbinek is otthont adó kereskedelmi csatorna több műsor arculatát is a fekáliához igazítja majd a jövőben.” – A durva az hogy lassan már a valóság követi a Hírcsárdát. Persze Romhányi már ezt is megírta A kacsa napilapjában:
Ezer vészt eszelt ki, a hasára ütve.
Így lett napilapja a valóság tükre.
 
Tartozás miatt elsötétülhet Esztergom: „Szombaton kikapcsolják a közvilágítást, két hét múlva megszűnhet aközétkeztetés.” – Nem baj, a lényeg hogy a Fontosabb Dolgokra maradjon pénz, és hogy az utolsó aki elhagyja az országot, ne felejtse el lekapcsolni a villanyt.
Luxuskéjbarlang egy mexikói börtönben: "Prostik, marihuána, plazmatévé, kakasviadal - a rendőrök érdekes állapotokat találtak Acapulcóban." – Mi ebben a hír? Nálunk is épült hasonló :DDD
Live info: West Balkán-per: "Ilyen szar szervezést még életemben nem láttam": „Megkezdődött a három fiatal lány halálát okozó tragédia bírósági tárgyalása." – Szülők, nyugodjatok meg: már valahol alakul a következő tragédia buli-szervezőgárdája.
A Fehér Ház beismerte: ufók nincsenek - …és ezért róluk említés se tétessék :DD - "A kutatás folyamatos, de eddig sehol nem találták nyomát földönkívüli életnek." - Tessék mondani, az 51-es körzetben keresték már őket? Há’csak mer’az úgy szokott lenni hogyha az ember nagyon keres de nem talál valamit, az ott van az orra előtt, különben is, Kínában már egész reptereket zárnak le a nemlétező ufók miatt!
A pályán múlt ki az olimpiai bajnok: "A Hickstead nevű ló a veronai világkupán célba ért, majd tízezer néző szeme láttára összeroskadt." - Nagyon helyes, ahogy a mi vágtás lovunk, úgy ő is megmutatta a szórakozásra vágyó birkáknak, hogy le vannak szarva. Végigfutotta a kört, aztán irány a lóhalál, vagy ahogy a költő mondja: Díjra korbácsolt versenyló, (...) gyönyörűm, te segíts engem!!!
Kedves tanárnő, fiam ma otthon játszik: "A Call of Duty 8. részét éjfélkor vették át a rajongók. Szülői igazolással egész nap lehet lövöldözni." – Szánalom, így ahogy van. Lassan már a recskázásért is szülői igazolás jár, és akkor rinyál mindenki hogy így szar az új generáció meg úgy.
18+: Majka megmutatta, hogy ujjazta az urológus – Bazz, ez felér egy comingouttal, de akkor vállalja is fel és tartsa meg magának! Komolyan, tegnap Pákó szarása, ma meg ez?! Hogy fog így létrejönni a népességgyarapodás, ha celebek seggturkálását nyomják az orrunk alá?!
 
 
SZERDA, NOVEMBER 9.:
I HEAR CHARLIE PARKER PLAYING…

Jazz vagy GTFO!
M1, 21:05: On The Spot: Bolívia – Kedvenc mozgócéltábláim, Eszter és András ezúttal Eduardo Rózsa Flores (és remélhetőleg az igazság) nyomában. A nagy kérdés, hogy tisztázódik-e bármi is Floresék kivégzéséből, valószínüleg továbbra is költői marad. Még mindig politika, még mindig ugyanott, tizenegytől a nemrég csődbe ment szivárogtatóoldalról kapunk egy dokumentumfilmet, A WikiLeaks-botrány címmel, ennek meg az a tanulsága, hogy:
 
A kitartóknak a TV2 egy sekszuális tandrámával kedveskedik, ami garantáltan elveszi a kedvünket az aznapi együttléttől (bár gondolom háromnegyed kettőkor ez már nem oszt vagy szoroz). Az Erkölcstelen mese nem elég hogy ismétlés, de többet beszélnek benne mint akcióznak, és mindenkinek ezer titok meg nyomorúság nyomja a lelkét, nem csoda hogy a főszereplő csaj sorra dobja az összes lelkiző férfi és női szeretőjét. Nastassja Kinski és Ben Stiller miatt talán érdemes, de nekem biztosan kimarad még a videóra vevés is.
 
Ajánlott rovat:
Nem tudom volt-e már a Bird: Charlie Parker élete, de ha már tegnap Hendrix előtt tisztelegtünk, most tegyük azt a jazz egyik újítójával is a Cinemaxon. A jazzt amúgy is szeretem, a Madár élete pedig van olyan kanyargós mint Jimi-é, és legalább olyan tragikus is, ergo megérdemel egy (vagy több) megfilmesítést, szégyen hogy senkinek nem jutott eszébe eddig, és ilyenkor jó hogy Clint Eastwood néha beül a kamera mögé. Mivel igen korán (nyolckor) kezdik, utána még bőven lesz idő fejhallgatóval meghallgatni a Mester valamelyik művét. Kis érdekesség, hogy a címszereplőt Forest Whitaker játssza, a fiatal Parkert pedig saját tesója, Damon.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Szcientológus Halloween party és tájékoztató a hétvégén - Már megint ők járnak a legjobban: BE SE KELL ÖLTÖZNIÜK! :DDD
VV Jerzy lassan elfelejti, hogy kell csajozni – Tudott egyáltalán valaha? Na mindegy, ma nagylelkű vagyok, segítek neki visszaemlékezni arra hogy hogy is kell ezt csinálni. Szóval kedves Jerzy, elmész a Rákóczi térre, viszel magaddal sok-sok pénzt… :DDDDDDD
18+: Szellemekkel szexel az igazi spektrofil: „Közeli hozzátartozójuk halála után sokan tapasztalják, hogy szerettük szelleme visszajár dugni. A férfiak előbb szeretnek, még előbb beszélnek, hamarabb szexelnének. Egy amerikai felmérés szerint a férfiak gyorsabban lesznek szerelmesek, előbb vallanak szerelmet és hamarabb is szexelnének, mint a nők.” – Hát az én halott közeli hozzátartozóim szerencsére nem járnak vissza basz(ogat)ni a síron túlról, de jobb is, mert az már vérvertőzés lenne. A spektrofiloknak vagy kiknek meg a jó édes anyját.
Hcs: Véletlenül rendkívüli állapotot vezetett be az Országgyűlés: „Schmitt Pál elmondta, hogy szerinte rendkívüli időkhöz rendkívüli állapot illik.”NE ADJATOK ÖTLETEKET BAZZ!!!!
Pesszimistábbak vagyunk a görögöknél: „A magyar fogyasztói bizalmi index a legalacsonyabb. Májusban még előztük a görögöket, portugálokat.” – …most viszont a devizaárfolyamaink előznek mindenkit, úgyhogy jogos a pesszimizmus.
Együtt zenél Kollár Klemencz László és Kardos Horváth János – OK, akkor én most készítem a borotvát meg a kötelet. Egy dolog a forint zuhanása, de hogy még ezek is összeálljanak… - „A Kistehén és a valahai Kaukázus frontemberének új zenekara egyelőre egy koncerten játszik együtt, írtak egy közös dalt is, Fehérnek fehér címmel." –  Nap kommentje:
 
simca 2011.11.03. 22:09
Úristen. Ez már a vég kezdete igaz?
 
 
 
 
CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 10.:
VOLT EGY, FEKETÉN
 

Nem ajánlott rovat:
M1, 20:15: Mama kicsi fia – Senkit ne tévesszen meg Jeff Daniels: a címbeli, enyhén Ödipusz-komplexusos hülyegyereknél csak a mamát játszó Diane Keaton a taszítóbb, az összhatás nem annyira vígjátéki mint inkább bizarr, egyáltalán nem jó értelemben véve.
HBO Comedy, 20:25: Út a szívhez – …ami állítólag nem a szike a bőrön át, hanem a tokaji bor, ami megnyitja a feldmári tudatállapotok szivárványát, megértés és PÍSZ költözik az ember lelkébe. Remélem ezt tudják azon alkoholisták is akik két üveg bor után egymásnak esnek a nagykéssel ^^
 
Ajánlott rovat:
Duna 2. Autonómia, 20:00: Fizetek, főúr!: Kávéházi történet – Fél-doksi egy eltűnt világ eltűnt képviselőiről, az egykor virágzó magyar kávéházakról, melyek javarészt eltűntek az utóbbi húsz évben, vagy az átlagember számára megfizethetetlenné váltak. Háromnegyed tizenegykor újabb doksi az HBO-n egy újabb hungarikumról, aki már nincs velünk, azaz Tony Curtisről, Hollywood bálványáról. Ha valaki, ő tudott élni, emellett remek színész is volt, nem úgy mint a sok mai celebszemét.
 
Kis híre a nagyvilágból:
Majka egy éven át nem fizetett kötelezőt – KRESZt nem tiszteletben tartani ezek szerint MENŐ, mert különben minek villognának vele hírekben.
Hét évet kaphat az egyiptomi sofőr: „Turistabuszra nem is volt jogosítványa a hurgadai tragédiát elszenvedő busz vezetőjének.” - …és gondolom a kötelezőt se fizette. Félretéve a tréfát: A KURVA ANYJÁT AZ ILYENNEK.
Őrizetbe vonult a leányfalui ír gázoló: „A két gyerek halálát okozó Francis Ciarán Tobin ügye több mint egy évtizede húzódik.” – Minek is büntetni szegényt, ahelyett hogy tiszteletbeli magyar állampolgárrá avatnánk! Végülis csak két gyereket ölt meg amikor kicsit elengedte magát a kocsijával, és több mint egy évtizede történt mindez, nemigaz? Na mindegy, Ciarán Tobinnak is a férges jókurvaanyját akkor már.
Addict: Rablásra buzdító reklám: "Lopj el egy LED tévét! Ha sikerül, megtarthatod." - Angliában már bevált a modell ^^
Óra alatt sztriptízelt egy román diáklány: "A Vâlcea megyei iskolaközpontban kártyajátékkal ütötték el az időt a tizedikesek, amikor sor kerül a vetkőzésre az ebédlőben, ahol az órát tartották." - Tehát manapság amikor épp nem szülői igazolással callofdutíznak, akkor óra alatt kártyáznak és vetkőznek a fijjatalok, meg felveszik mobillal és teszik fel a netre, a tanár meg nem tehet semmit, nehogy sérüljenek a gyerek jogai, max. osztályzatot adhat. Fasza ez, nagyon fasza.
ICA: Vágy és látvány - jövődivat: "Istvánffy Emma 13 éves, szenvedélyes divatblogger és kreátor." – Édes faszom. 13 évesen divatblogger és kreátor?! Ezért aztán nagyon megérte kakaóbiztos számítógépet rakni minden rohadt óvodába.
Mibe meneküljünk, ha itt a válság? - Természetesen az alkoholba, az mindenkinek bevált menekülőútvonal ^^ - "Egy kis bankbetét, egy kis tőzsdézés – többféle befektetésben érdemes
tartani a pénzünket." – Már akinek van, mert aki dolgozik az általában el is költi. Nyilván havi nyolcvanezerből marhára fel lehet készülni az összeomlásra, és nyilván nem a gazdagok tudnak tőzsdézni meg befektetni.
Fűszer: Mit spájzoljunk világégés előtt?: "Nagyanyám sokszor elmondta gyerekkoromban, hogy mit kell venni, ha jön a háború." - Na, az újabb vészmadár. Igen, benne van a kalapban a katasztrófa, de basszus, muszáj percenként kelteni a közpánikot meg a rémhíreket? Nap kommentje arról hogy mi az ami valójában kell ilyenkor:
 
 
Drótmalac 2011.11.10. 11:34:02
Karóra a ruszkiknak.
 
…és született egy Év kommentje candidate is:
 
LallR 2011.11.10. 12:15:17
a soron következő háborúhoz én csak egy üveg jack danielst és egy 357es magnumot viszek le a pincébe és 1 töltényt hozzá..
 
18+: Péniszrákhoz vezet a szex állatokkal: "A körülmetélés viszont megóv a rákkockázattól." - Megint valami ami nem érint, mert se körülmetélve nem vagyok, se állatokat nem dugok. De tudjátok mit, aki állatokkal sekszel, az nyugodtan dögöljön meg rákban ^^
 
 




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés