2011. 11. 14.
Vérfagyasztó részletbefagyasztó (nov. 14-15-16-17.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, NOVEMBER 14.:
FANTOM MORCOSOK
 
Evil Olsen Twins!!!!
A domesztixlányok nem sírnak, de mégis
Igen, feltűnt hogy itt az a Mátyássy-féle Átok második évadja, de csakazértis megvárom amíg azt is összevágják egy nagy filmbe...hogy utána újra szétdarabolják. Addig is maradjunk a biztonsági játéknál és az ugyanolyan sorozatoknál, mondjuk fél kilenckor a német kórházzal a libidó szélén a Dunán (természetesen A férfi a legjobb orvosságra gondolok most, melynek aktuális részében az apácák szaporodása a téma). A sekszualitás lucskos talaján maradva két erkölcstelen mese vár ma még ránk. A nyolckor kezdődő Meszticlány a könnyedebbik végéről fogja meg a dolgokat (és a Cinemaxon), vagyis vígjátéknak készült, pedig a legrandább közhelyeket hozza tető alá a félvér csajokról: korán kezdik a nemi életet, egyszerre kavarnak több férfival is, és persze nem védekeznek, aminek végeredménye a(z ugyancsak korai) gyermekáldás. A Fő Dilemma itt állítólag az, hogy a két hapsi közül nem tudni melyik az apa, alig várják a kiskölyök világrajöttét, hogy eldönthessék a vitát, nekem azonban van egy tuti tippem: egy harmadik féltől származik a megtermékenyítés ^^ Tízkor a Tizenhárom és a Fiúk nem sírnak (megint német!) parafrázisa a FEM3-on, ráadásul A nagylányok nem sírnak címmel – ebből sejthető hogy lesz sírás meg rívás és még fogaknak csikorgatása is, amikor a sekszualitást épp felfedező lányok az iskola helyett szép lassan elkezdenek szétcsúszni, miközben szüleiktől elirigylik a boldogságot, főleg ha amazok nem a hitvesi ágyban keresik. A gyerek tetteiért a szülő a felelős – ők viszont az apa szeretőjének lányát pécézik ki maguknak. Garantált dráma és elrettentés, kár hogy azok akiknek, akikről szól, azokhoz max. felnőttként fog csak eljutni, mivel valószínüleg a Fantom harcosokat választják tizenegykor a Hálózat TV-n, ami ilyen vietnamos-apokalipszismostos aljadék akciózás. Utána éjfél előtt tíz perccel megintcsak háború, kicsit vidámabb kivitelben. Fura egybeesés, hogy ma mind egy Mel Brooks-vígjátékot, mind a Hannibalt leadják – én azonban azt mondom, tegyük össze a kettőt, és üljünk le a Hannibal Brooks elé az MGM-en, mivel itt Oliver Reed kapcsolja össze a kellemest (elefántcsempészet) a hasznossal (szökés a hadifogoly-létből).
 
Ismétlés, kiemelten nem ajánlott rovat:
Nagyon le akarják nyomni a torkunkon a Mártírokat, szeptemberben a Filmbox HD-n, most meg a Filmbox Extrán tolják a pofánkba, úgy tűnik el lett döntve valahol, hogy ez horror és jó, pedig a nagy szart az. Viszont hogy leadják az azért jó, mert akármilyen egy fos, hulladék, értékelhetetlen vizuális produktumról van szó (filmnek nem nevezném), nekem innentől minden egyes ismétlésnél csak be kell tennem ami összefoglalót írtam róla korábban, ezzel is helyet és időt spórolva magamnak.
 
Szar az egész-rovat:
Ezer kilométert ment a japán vécémotor - LE-SZA-ROOOM!!! - "Hat férfi egymást váltogatva motorozott a biogázzal működő háromkerekűvel Japánban." - Ilyenkor van az az ézésem hogy nincs értelme átállni a környezetbarát üzemanyagra: megy a jármű, de folyton büdös van, mert ugye valakinek folyton fingania vagy szarnia kell, hogy legyen ami hajta. És ez a valóság, pedig Amerikában ez még egy Wayans vagy Eddie Murphy-vígjátékra se lenne elég.
Menet közben kirabolta a légikisasszonyt: "Az Izlandról Bostonban repülő férfi 300 dollárt lopott el, a legénység elől a vécébe menekült." -...úgy látszik ma ez lesz a téma. A tolvaj menekülése a vécébe amúgy érthető: beszart a félelemtől, hogy leverik rajta amit ellopott :DDDDDD
 
GM-rovat:
Mesebeli ház múzeummal együtt eladó: "Laki Károly nagyapja kultikus tajtékpipájával kezdte, házával háromezres magángyűjteményét is átadná." - Ez reménnyel tölt el engem. Ha majd eljön az idő, én is eladom a LEPUKKANT ALBÉRLE ezerszobás rózsadombi kastélyomat, benne a Gianna Michaels-dévédégyűjteménnyemel. Bizonyára SZART SE sokat fog érni!!!44 négy
Oscar-díjat kapott Darth Vader - Megérdemelte az öreg, a legjobb figura volt az egész SW-univerzumban. - "James Earl Jones, Oprah Winfrey és Dick Smith is Oscar-díjat kaptak életművük elismeréseként." - Micsodaaa?! Oprah Winfrey Oscar-díjat kapott?! Akkor már adjunk Gianna Michaels-nek is!
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Öt tévé ellen indult eljárás az üvöltő reklámok miatt: "Az m1 és a Duna tévé műsorain elalvó nézők is szívrohamot kaphatnak a hangos hirdetések miatt." - Szerintem ez csak az alternatív túlnépesedés-gátló próbaüzemmódban.
Kalkbrenner visszaküld anyánk hasába – Nem kell ahhoz Kelkáposztabráner, megteszem én is: POPDISZKÓSOK MENJETEK AZ ANYÁTOKBA!!! - Több tucat magyar hasonmás, underground feeling és fullos Ibiza a német dj budapesti partiján.” – Ebben a mondatban annyi modorosság van, hogy az már bőven több mint nem menő. Vegyük sorba: „Fullos” = prosztó, olcsó, giccses, alpári, bazári, rajos. „Underground feeling” = dokkrijó, bedbícs, kaminosokéskurvákösszes.
Fukusimai eredetű sugárzás Európában?: "Egyelőre nem tudják pontosan, honnan ered az emberre nem veszélyes mértékű sugárzás." – Nem kell aggódni, Csernobilnál is kiderült honnan jött az a sok jóság, akárhogy kussoltak is a ruszkik.
Kutyakölyköt szúrt meg vasvillával egy férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszalúcon, állatkínzás miatt indított eljárást ellene a rendőrség: „A részeg férfi szomszédjával szólalkozott össze, mérgében szúrta meg vasvillájával a három hónapos kutyakölyköt. Az állat elpusztult(…). Az állatkínzó tettéért akár kettő év szabadságvesztés büntetést is kaphat.” - Börtön? Ugyan minek, még élvezné is. Én inkább csak azt tenném, amit ő: berúgnék, oszt' megszurkálnám egy kicsit egy rozsdás vasvillával ^^
F1: Schumacher: Nagyon várom Kimit: "Nem csak a pályán, azon kívül is jól szórakoznánk." - Nananana! Csak semmi buzulás, buzulás nuku! Eddig is gyanúsak voltak ezek a nevek, Kimi meg Schumi, innentől kezdve kihagyom a Forma 1-eket!!
Alekosz a kígyómarkoló Kati mamára izgul: "Kati mama varázsa lenyűgözte az RTL-ből importált realitycelebet. Majd konyakoznak együtt, hátha." - ...hátha rámarkol az ő egyszemű kígyójára is. Ne reméld alekosz, NE REMÉLD!
Budapest rendezi 2012-ben a meleg világjátékokat – A magyaroknak semmi se jó: vannak akik azon rinyálnak hogy a „közelebb hozás” érdekében mi a faszért szerveznek szegregált olimpiát csak melegeknek. Van aki provokációt kiált (gondolom majd kimegy dobálózni is, tényleg, az is lehetne itt egy külön szám). Az utolsó érv természetesen a pénz, illetve annak hiánya. Én azonban félreteszem az előítéleteimet és aszondom, most van itt ennek az ideje, a válság miatt úgyis seggbe lesz az egész ország baszva, és akkor már inkább próbáljunk belőle valami kis nyereséget kihozni...:DD
Rihanna új lemeze csak a szexről szól: „Néhány újságíró már végighallgathatta a november 21-én megjelenő Rihanna-lemezt, és azt állapították meg, hogy gyakorlatilag csak a szexről van rajta szó. Rihanna menedzsere szerint az énekesnő direkt ad ki ilyen gyakran nagylemezt, amik cserébe rövidek.” – Én azt nem értem, hogy állítólag meghalt a CD, ezek a fosok mégis aranylemezek lesznek. Az egyébként tényleg jó hogy rövid, de a legjobban mégiscsak én járok amikor Aretha Franklint hallgatok helyette.
Justin Bieber első aktusából már gyereket is csinálhatott egy nőnek: „A 30 másodperces menet nemi erőszaknak minősül, Bieber tagad, de emiatt most bíróságra kell járnia” – Én egész eddig utáltam ezt a Bieber gyereket, de most övé minden együttérzésem. Gondolj bele: ha mindjárt az első sekszuális érintkezéséhez ilyen negatív élmények társulnak, sose lesz belőle Rendes Heteró-Sekszuális Férfi, pedig lenne még hova fejlődnie, az a harminc másodperc max. egy nyúlnak elég :DDDDD
ICA: Szivárványos kapcsolatok - Igen, tudom, régi hír, de most jutottam el oda hogy betegyem ide. -  „Nóra és Éva, 34 évesek, hat éve együtt nevelik húsz hónapos kisfiukat. Éva dolgozik, Nóra otthon van a babájukkal.” – MUHAHA. Hat éve nevelnek egy húsz hónapos gyereket? :DDD Nap (azóta már törölt) kommentje:
 
Subba Sógor 2011.11.02. 16:42:17
Priceless index ajánló: "Nóra és Éva, 34 évesek, hat éve együtt nevelik húsz hónapos kisfiukat."
Ilyen tempóban sose fog felnőni szegény gyerek.
 

KEDD, NOVEMBER 15.:
A LÉNY A TRÉT

...kicsit összement a mosásban.
Ajánlott rovat:
Nyolc előtt öt perccel a doku-ritkaságokra vadászók kapcsoljanak a Duna 2-re, ahol két, Kínába irányuló jezsuita misszió történetét meséli el az Anima Formosa. Az első 1936-tól 46-ig működött, a következőre egész 1985-ig kellett várni. Ajánlott mindenkinek aki megrekedt a pedofilpapozás szintjén. Fél tízkor a gulyáskapitalizmus és az érzelmek szamárlétráján mászhatunk egyet a sima Duna TV jóvoltából egy áruház dolgozói között. Mint az életben, úgy itt is vannak a törtetve igyekvők és a csak túlélni akarók, nem kétséges, melyikük a szimpatikusabb. Ám amikor új csaj érkezik az egyik pénztárba, felbolydul a rend, a stréberek és lúzerek vezetőinek harcában jóval innentől többről van már szó mint aZ ÉLMUNKÁS VASÖNTŐ Hónap dolgozója cím elnyeréséről: itt A lány a tét. A kicsit valóvilágos (és sokadik) cím (valamint Jessica Simpson) ellenére is ajánlott. Végezetül féléjfélkor egy kis romantikázás a Universal Channelen, ahol egy félbemaradt regényt talál egy újonnan kinevezett (és nemkicsit anorexiás) könyvkiadó-csaj, és annyira belezúg ebbe a Befejezetlen kéziratba, hogy felkutatja a szerzőt, fejezné be, ám mint általában, első körben itt is kiábrándulás a találkozás vége (utána viszont minden sínen van a happy endhez).
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Hárman meghaltak egy részeg sofőr miattNagyon röviden: A KURVA ANYÁDAT TE ROHADÉK, ha van gyereked, nagyon remélem hogy egy hozzád hasonló faszkalap fogja elütni, lehetőleg hozzád hasonló állapotban. Egy kicsit bővebben: - "A szlovák rendszámú luxusautót vezető kiskunfélegyházi férfi csak könnyebben sérült meg." – Adjuk össze: luxuskocsi, szlovák rendszámmal, de látványosan „magyar” tulajdonossal, aki részegen vezet, és ezáltal megöl másokat (igen, ezt úgy nevezik maguk közt a nép egyszerű gyermekei, csak sajnos a jog nem úgy kezeli). Ezután újfent érdemes elgondolkodni, hogy a részegen vagy betépve biciklizés / autózás meddig lesz még Magyarországon a tökösség mértékegysége, és hogy miért várjuk el hogy Ciarán Tobint hazahozzák, amikor a mi médiánk ezerrel mossa ki az ittas hírességeinket, meg népszerűsíti az alkohol + kerékpár kombót. Ez kell nekünk, meg a házi pálinkafőzés.
A cégek, amelyek a világot irányítják: „Egy tudományos kutatás szerint a pénzügyi világ 20 százalékát mindössze 10 nemzetközi cég felügyeli.” – Nem ez a baj, hanem az hogy BASSZUS, HÁT EGYIK SE ÉN VAGYOK!!!!!
A Google titkos laborban tervezi a jövőt: "Olyan misztikus, mint a CIA - még a cégnél sem tudják sokan, mi készül a boszorkánykonyhában." - Küldjenek oda 1-2 föld-levegő rakétát, ha ennyire félelmetes, vigyék a demokráciát Amerikán belül is. Amúgy nem hinném hogy SPOILER, de tessék a jövő: úgy hívják hogy 1984, és Orwell már ezer éve megírta.
Titkos katonai bázisok a Google Earth-ön: „Az online térképszolgáltatás műholdjai a Góbi-sivatag kínai részén fotóztak fura képződményeket.” – Kína? Akkor ez csak természetes képződmény lehet, és nem is értem hogy a Google hogy mutathatja meg egyáltalán!!44 négy
C:C Alekosz sem hozott sikert a Tv2-nek: „A Való Világ több sztárját megpróbálta elcsábítani a konkurens csatorna, de a nézettség nem emelkedik.” – Erre inni kell. Ha látványosan bukik, akkor meg én fizetem a következő rundot.
Összefügg a szexizmus és a rasszizmus – Amikor ilyen híreket olvasgatok, valahogy az összes törzsvendég jelentőségteljesen nézeget engem. De komolyan srácok, most miért néztek rám? - "Egy spanyol tanulmány szerint aki szexista, az nagyobb eséllyel vall rasszista nézeteket." - It's official: most már spanyol tudósok is lehetnek britek :DDD
Jövőkutató tervhivatalt hoz létre Matolcsy – Ne a jövőnket kutassátok, hanem azt hogy hogyan lehetne elkerülni!!!
Ellopták a pléh rendőrautót: „A kamu járőrkocsi a 4-es főút forgalmát lassította.” - Miért, az igazit is kirabolják, ahogy a tűzoltót-mentőt is…
 
 
 
SZERDA, NOVEMBER 16.:
TINININDZSAGYILKOSOK
 
Vámpírok Zaporozseccel?
Ajánlott rovat:
A Duna 2.-őn lesz egy kis negyedórás doksi kilenctől, amit minden elvontság-kedvelőnek ajánlok. Főszereplője Egy Ausztriába kivándorolt, sokoldalú kolozsvári művész, Chelu Iván Péter, aki azonban annyira gesamkunstwerket csinált az életéből, hogy mindent a művészetnek rendelt alá, és maga is választott nevén (Jehan Calvus) működik immár Bécsben, én pedig mindenkit tisztelek, aki a politikai szerepvállalástól eljut az önmegvalósításig, tehát őt is. Kicsit később, 21:10-től ugyancsak dokumentumkodás, csak épp az M1-en: az On The Spot két kamikaze-jelöltje ezúttal Sri Lankába látogat, hogy Tvrtko és Freit Tamás jó követőjeként megnézzék, tényleg felszámolták-e a terrorizmust a turistaparadicsomban. Tudom hogy sajnos itthon is sokan rajonganak M.I.A.-ért, nekik különösen ajánlott, csak hogy megtudják a kedvencük mire hivatkozik és kiket támogat (igen, az ő papája volt a Tamil Tigrisek egyik kulcsembere). Fél tízkor a Duna próbálja megnyerni magának a könnyű szórakozásra vágyókat egy Randival az oltárnál, ami egy kicsit sematikus JasonBiggs-vígjáték a Szerelem végzetességéről és arról hogy pont amikor a legkevésbé sem számítunk rá vagy szeretnénk, beköszöntenek az érzelmek – akkor már inkább a Nindzsagyilkos az HBO2-őn, ahol a törökök janicsáriskoláit megszégyenítő alapossággal nevelnek orgyilkosokat utcagyerekekből. Persze itt is van aki fellázad, pont akkor amikor a Művelt Nyugaton egy rendőr rájön hogy a nindzsák a felelősek az ottani gyilkosságokért. A renitens nindzsa, Raizo menti meg munkatársaitól, és természetesen a Kelet-Nyugat közöttö összefogás lesz a kulcs a győzelemhez.
 
Megélhetési bűnözés rovat:
Tetőlopáson kaptak két tizenévest: „A fehérvári állomás eresztartóit akarták ellopni.” – Szerintem adjuk oda nekik, még mindig jobb mintha a síneket vagy a váltókat rongálnák és száz ember meghalna miattuk...
Egyre hidegebb van, egyre több fát lopnak: "Lopnak gázolajat, áramfejlesztőt is Bács-Kiskunban." – Tiszta Mad Max-be öltött Waterworld, basszus. Én csak azt nem értem hogy a nemrég elég rondán kisemmizett, valóban nincstelen hajéktalanokról miért nincsenek napi szinten ilyen hírek, ha valakik akkor ők rászorulnának az ilyesmire.
Autós üldözés Bács-Kiskun megyében: „Egy tanyafeltörésen ért banda három tagja furgonnal menekül egy dűlőúton.” – Az mekkora volna, ha egy másik banda kaszával-baseball-ütővel megállítaná őket! Bár ahogy ismerem a vidék helyzetét, megint csak a rendőröket fogják…
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Így kávézik a világ egyik legszexisebb férfija
– Garantáltan fake hír, én ugyanis csak sört iszok.
Az euróövezet magától szétesik: "A forint leértékelését, a bérek csökkentését javasolja nekünk Daniel Alpert amerikai közgazdász." - Én meg a közgaszdászok bérének csökkentését javaslom. Mégis mit ugatsz úgy hogy nem itt élsz és nem a magyar átlagbérből, és egyáltalán hova vinnéd le a magyar béreket, te idióta?!
Steiner Kristóf lagziján kemény volt a vőlegénytánc - Huhh, el tudom képzelni :DD Volt gloryholing is? :DDD
14 éves kislányt zaklatott Alekosz - Simán kinézem belőle, remélem lesz jó sok Pedobear-fotósopp róla. Az meg hogy most kerül elő ez a hároméves (!!!) ügy, annak gondolom semmi köze ahhoz hogy ez a fehérjehalmaz egyik tévétől a másikhoz ment át…
Pornójárvány söpör végig a Facebookon – Ilyenkor szinte sajnálom hogy nem vagyok fent. De csak szinte, mert aki vírusként találkozik először a pornóval, az egy életre megutálja!!!44 négy
Alexandra Diamond: Norvégia nem fehér embernek való - ..ehhez képest döntően fehérek lakják! Ej de finnyás lett a kisasszony! Ez ugye nem azt jelenti, hogy feketéknek nem vetkőzik? Mert ha igen, gondolom nem megy dubajozni se :DDDD - "Drága a kenyér és hülyén szolgálják fel a whisky-kólát, úgyhogy egy hét után inkább hazajött." – Hihetetlenek ezek a celebek bazmeg. Más épeszű ember örülne hogy kijut a Civilizált Nyugatra, ezek meg ilyen faszságok miatt hazajönnek…
Földönkívüli hulla az orosz nő hűtőjében?: „Az állítólagos mirelit ufonautát Marta Jegorovna találta két éve. Mostanáig a fridzsiderben tartotta.” – Majd úgy jár ő is mint a Dolog főszereplői…:DDDD
Ez történik a női agyban orgazmus közbenBorat üzemmód ON: Hogy hol történik mi és mikor??????! - „Az MRI csak epilepsziás roham közben mutatott ennél intenzívebb agyi aktivitást.” – OK, döntöttem: kell nekem egy epilepsziás barátnő.
Leesett a színpadról Dévényi Tibor a Fridge fesztiválon: „A 63 éves "retrodiszkós" két métert zuhant a színpadról a hétvégén tartott fesztiválon, de komolyabb sérülések nélkül megúszta az esetet.” – Tudom hogy együttérzőnek kell lenni meg minden, de én azok közé tartozom, akiknek gyerekkorára sötét árnyként vetül a Három Kívánság (nem, a Youtube-videót nem tudják átadni ezt az érzést), úgyhogy Nap kommentje:
 
ecks 2011.11.15. 23:28
Tibi bácsi ezt is elintézte!

 
 
CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 17.:
VLAGYIVOSZTOK


A párcserélgetés rossz, érteeem?
Nem ajánlott rovat:
Percre pontosan egy időben (kilenckor) két katonai filmet is kapunk. A Film+2-őn egy kis orosz történelemrelativizálást, ahol hősként próbálnak beállítani egy nagyotmondó főkomcsit, aki rendszeresen elnagyolta katonai eredményeit (melyeknek javarészben polgári áldozatai voltak). A címe Isten után az Első – de tudjátok, attól függetlenül hogy a főhős ki mögé helyezte magát a sajá képzeletében, ugyanúgy megdöglött ő is ^^ A sima Film+-on lesz a másik militaryzás a Katonák voltunk képében, ez meg Mel Gibson és Sloane Momsen miatt nem ajánlott (meg mert ismétlés is). Valaki elzavarhatná már dolgozni mind a Momsen-klán tagjait, mind Gibsont.
 
Ismétlés, kiemelten nem ajánlott:
Szinte egy időben adják a magyar filmgyártás két közhelyét, az egyik a TV2-őn az Üvegtigris, a másik a Dunán a Kútfejek. Erről asszem elég is ennyit mondanom.
 
Talán érdemes rovat:
Negyed kilenckor egy rendhagyó Julia Roberts-vígjáték az M1-en. Roberts kisasszony filmjei általában ott érnek véget hogy megtalálja Tökéletes Férfit, És Boldogan Élnek Míg Meg Nem Halnak. Nos, ez kerül itt kifordításra: a Tökéletes Házasság repedezik, és a nőnek újra Nőt kell magából faragnia, ha vissza szeretné szerezni férjét az időközben feltűnő Másik karjaiból.
 
Kiemelten ajánlott rovat:
HBO, 0:00: Vágyivászat – Mikor egy-egy sztár berobban a köztudatba, gyakran évekke-évtizedekkel később is frissen, fiatalon és gazdagon él a képzeletünkben. Azt mondom: Carrie Fisher, és mindenkinek a bizarr hajú Leia hercegnő jut eszébe – vagy inkább az aligruhás, SUNÁZNÁM Leia hercegnő, amint Jabba lábánál fekszik a keveset elfedő, sokat mutató melltartójában. A valóság azonban többször is túllépett ezen: a szerepet megformáló Fishernek mindez túl sok volt túl hirtelen, mely a zavaros magánélettől kezdve az alkohol,-és drogfüggőségen át sok mindenen lecsapódott. Kisebb csoda hogy túlélte, és az is hogy fel tudta dolgozni – és nem csak ép ésszel, hanem egy dokumentumfilm erejéig is, melyet ajánlok mindazok figyelmébe akiket érdekel hogy a Star Wars-dívából hogy lett egykori önmagán élcelődő, tudatos mellékszereplő a Sikoly-trilógiában vagy a Jay és Néma Bob Visszavágban, illetve hogyan tért át szép lassan a kamera mögötti munkákhoz. Szintén dokumentum-téma, de jóval pozitívabb: fél tizenegykor a VHK frontembere, Grandpierre Attila lesz az M1-en indult, kicsit hülye címet kapott Valaki vendége.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Startra kész az első magyar műhold: „A Masat–1 az európai űrügynökség új hordozórakétájával indul az űrbe januárban.” – Amihez mi csatlakozunk, az onnantól bukásra ítéltetett. Bár végülis, miért ne: ha már az Uniót magunkkal rántottuk, most buktassuk meg a világegyetemet is! Magyar égre magyar ufót!
Melyik kirúgott RTL-es fog hiányozni? – Rövid leszek: EGYIK SEM, sőt, maga a csatorna se hiányozna, ha megszűnne én egy hétig csak a kocsmában ünnepelnék minden este. Bár végülis így is ott dekkolok folyton…na szóval…ööö…ezzel csak azt akartam mondani, hogy ennyi erővel akár tényleg meg is szűnhetne, annyit ittam már rá előre.
Sörösdoboz fűti a házat: „Az Index fórumáról indult a mozgalom, és ma már négyezer négyzetméter sörkollektor működik.” – Basszus, ha ezt annak idején tudtam volna, akkor ma már egész hőerőművem lehetne! o_O Miért mindig én maradok le a tuti befektetésekről?!
Van élet a bóvli után – …mégpedig a lerészegedés, ha hinni lehet az origo cikkhez mellékelt képének. De tudjátok, berúgás után jön a kijózanodás, és a leminősítés az még rajtunk marad egy ideig.
Két kórházban műtötték egyszerre a rákos fiút – Biztos hogy ugyanaz a gyerek volt? Mert nem mindegy hogy doppelganger, vagy műhibaper!
Mihalik Enikő a sorozatgyilkosra kattan – Jó tudni, remélem majd egyszer testközelből is kezelésbe veszi valamelyik. Már csak azért mondom mert azok a nők akik egy-egy sorozatgyilkos bácsi vagy néni kezébe kerültek, azok mindent megadtak volna azért hogy ne találkozzanak vele. - "A csoki, a röplabda, a párizsi Ritz: kedvenceiről mesélt a Telegraph-nak adott interjúban a szupermodell. Az Amerikai pszichót imádja." – Ezek közül egyedül a csoki az amire a hétköznapi embernek is pénze meg ideje van, a párizsi Ritz-re hivatkozni a modorosság netovábbja, az Amerikai pszicho még mindig egy rakás fos, ez a nő meg egyre jobban taszít, minél többet nyilatkozik, annál inkább. Meg kéne tiltani hogy a szupermodellek interjút adjanak, sőt nemcsak nekik, hanem általában minden szépségéből élő embernek. Az ő érdekük is, mert hiába hogy rájuk izgul a fél világ, ha rendszeresen kiesik a kapanyél a szájukból.
Pippa Jóseggű Middleton bunkó volt az iskolában – Ez sajnos így működik: aki jól néz ki, az megteheti hogy bunkó. Viszont van egy jó oldala is, hogy aki nem néz ki jól (mint ahogy én se), az megteheti hogy bunkó azokkal akik jól néznek ki, mert tudja hogy úgysincs semmi esélye, és akkor miért ne bántsa meg őket, a többit eggyel feljebb elmondtam.
Kelly Brook topless képet posztolt Twitteren – Örülök hogy visszatért az életkedve, és SUNÁZNÁM. Neki még talán azt is megbocsátom ha interjút ad.
Még egy bőrt lenyúznak a kutyatartókról - Miért pont róluk ne? - "Jön az ebadó, amit az önkormányzatok vethetnek ki, de az őshonos magyar fajtákra nem vonatkozik." – Megmondta a Hobó is: le kell menni kutyába!
F1: A háború vége: "Alonso és Hamilton egymásra talált Abu-Dzabiban." - Akkor mégiscsak jól éreztem a múltkor hogy nem teljesen heterók ezek a pilóták!
Nézőpont Intézet: A többség háttéralkut sejt az MSZP és a DK között - Nem, nem "sejtjük". TUDJUK.
Rejtélyes, ugráló fényeket fotóztak a nappali égen – Hajjajj, azokkal én is rendszeresen találkozok a borozóból hazafelé, mondjuk eddig lefotózni nem sikerült egyiket se, van eszük ezek ufóknak!
18+: Duplát villantott Courtney Love: "A mostanában viszonylag visszafogott énekesnő ismét megmutatta, hogy miért olyan nagy a hírneve." - Jó újra bebizonyítva látni hogy egy olcsó kurva mindig csak egy olcsó kurva marad :)
Kiengedték S. Ábelt: "A huszonkét gyilkosság előkészületével vádolt egyetemistát az
ítélőtábla helyezte szabadlábra." - Emlékezzünk meg az Index csodás, részvétet ébresztő cikkéről és videójáról is. És a távolban valahol felsír egy elítélt :DDD




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés