2011. 11. 21.
A lány, aki tűzzel vasal! (nov. 21-22-23-24.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
 HÉTFŐ, NOVEMBER 21.:
Nincsen köztünk FECS szöcske, ezt mindenki tudja!

...van benne egy kis indán bér.
Ajánlott rovat:
MGM, 21:40: Nincs bocsánat – Sok-sok címvariáció, és mindet elsütötték már, hol a magyarok, hol az amerikaiak. Az eredeti Unforgiven-t például Eastwood (és a Metallica) is felhasználta, de ez az eredeti: egy echte John Huston-western, amiben a régi némafilmek bombanője, Lillian Gish is szerepel benne, mintegy átadva a stafétát az új kor bálványának, Audrey Hepburn-nek, aki egy fehér családba került indián lányt alakít, akire az új família mellett a régi törzs is igényt tart.
Cartoon Network / TCM: 1:25: Hatások: Edward Norton – Amilyen rövid, annyira időszerű áttekintés a nemcsak szépfiú-szerepekben brillírozó Nortonról. Kár hogy ilyen rohadt későn adják… Kimaradt valami? Ja, persze: fél kilenctől folytatják a német doktorosdit a Dunán, még mindig A férfi a legjobb orvosság, kómából ébredéssel meg kusza érzelmekkel, ahogy az tőlük elvárható.
 
Ismétlés rovat:
Filmbox, 21:00: A rózsa neve – Volt már, sokszor, az utóbbi fél évben viszont nem adták le naponta mint más alkotásokat, és hát még mindig inkább ez a verzió, mint a könyv ezervalahány oldalán átrágni magunkat egy füzetes Agatha Christie kiadvány történetéért.
Viasat3, 21:15: Blöff – Guy Ritchie utolsó komolyabb fellángolása, mielőtt Madonna végleg kiszívta volna belőle a tehetséget.
 
Most tudta meg hogy az ötöslottó heti nyereménye rovat:
Van ötös a lottón: „Valaki közel kétmilliárd forintot nyert.” – Nem az a baj hogy ezt is megnyerte valaki, hanem az hogy EZ SE ÉN VAGYOK! : (((
Henceg az állítólagos lottónyertes: „Az ismeretlen férfi képekkel is igazolja, hogy nála van a csaknem kétmilliárdot érő szelvény." - Nyugodj meg, haver: már nem sokáig lesz a birtokodban.
Kamu volt a lottómilliárdos fotója: „Budapesten adták fel a nyertes szelvényt, a leendő Photoshop-artistáknak ezt is tudniuk kell.” – Nem baj, ami késik az nem múlik, innentől nem lennék a fickó helyében. Van az a pénz amiért el lehet tűnni mindenki elől, viszont van az a pénz, amivel már nem lehet.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Egyáltalán nem lesz elveszett szavazat – Úgy is kell, könyv nem ég el, szavazat nem vész el, csak átalakul… - "A győztes mindent vihet, még töredékszavazatokat is. Fideszesíthetik a nagyvárosokat." – Olyan ez mint a lottó, vagy mint egy ABBA-szám, dö víner taxes it all :DDD
Aki a betonfallal játszott bátorságpróbát: „Kedves barátaim, ugye senki nem vette tényleg komolyan, hogy van ennek értelme?” – Hát perszehogy van értelme, kedves cikkíró, sőt, tanulsága is, nézz csak ide:

1700 szót kitiltottak a pakisztáni mobilokról: "Szexszel kapcsolatos szavak és a Sátán neve mellett betiltották a lábgomba leírását is." - Akkor gondolom a HÜVELYGOMBA is tiltólistán van! Így is kell elvtársak, hagyjuk meg a Sátáni Hüvelygomb sekszualitást a hanyatló Nyugat ópiumának!
Színes: Ne sirasd a CD-t!: "10 kreatív ötlet CD-k újrahasznosításához." – Hát tudjátok, a lemezeket én még mindig hallgatni szoktam, akár bakelitből akár cédéből vannak. De persze ízlések és pofonok, most például megtudtam hogy vannak olyan idióták akik diszkógömbként felragasztják a nappali lámpájára. Bizony, nagy az a bizonyos állatkert.
TASZ: Az MDMA segített a lányomnak méltósággal meghalni - Sőt, nem csak neki, hanem Leah Betts-nek meg Anna Wood-nak is, hihihi, hahaha, lulzilul, ikszdé. - "Az Ecstasy-ként ismert partidrog valójában ígéretes gyógyszer " – Hogy mik ki nem derülnek! Igen, pld. az LSD-t is van ahol használják terápiában (tudtommal NEM hivatalos rábólintással), de azért a többség nem ezért fogyasztja azt se. Bácsikéremtessékmondani, a mefedron pozitív hatásairól mikor lesz cikk? Jaj, elfelejtettem, hát a Velvet már megírta hogy milyen vicces egy drog az is. Szánalom a köbön.
Csillag születik: lecserélik a zsűrit - Sajnos attól maguk a produkciók nem lesznek jobbak.
Heti X-Faktor dráma: most Malek Miklós bukott ki - Ezek szerint ott a zsűrit is ki lehet szavazni, vagy mi?
VV5: megint Ügyvédnő Eszter nyert: "Két egymást követő alkalommal párbajozott és nyert VV Eszter. Shadit vitte magával, kint is hagyta. VV Attila élő adásban majmozta le a vesztest." – Majd mondom hogy SUNÁZNÁM, amint eldöntöttem hogy ezen a képen ki a férfi és ki a nő.
Szabó Zsófi visszacsinálná szüzesség-elvesztését - Hát kislány, ebből csak ez az egy volt, jobban kellett volna rá vigyázni...:DDDDDD
Tudtam, hogy nem lesz egyszerű kikeveredni: „Majdnem két éve ült előzetesben a mészárlás előkészületével vádolt jogi egyetemista, Somogyi Ábel, akit váratlanul szabadlábra helyeztek.” – Nehéz kérdés, mert ugye az ártatlanul bebörtönzöttekkel szolidaritálni kell. Ugyanakkor ha valaki eltöri a nagyanyja állkapcsát meg fenyegeti az osztálytársait, azt ha nem is börtönbe, de legalább valami gyógykezelés alá kellene helyezni, ám a jogvitézek és az ingatlanüzérek legnagyöbb örömére nincs többé Lipót, úgyhogy ennek is lőttek, a videóval meg az én szimpátiámnak is, mivel ebben a témában ez már a sokadik hangulatkeltése az Indexnek, szerencsére a Nap kommentje megmondja a lényeget:
 
2011.11.20 10:36:38 Doctor Proctor
Ja és még annyi, h a nemtomhanyadik S. Ábeles videó után, egy olyan összeállítás is tanulságos lenne, amiben az évfolyamtársai beszélnek arról, hogy miért is féltek a gyerektől és mit gondolnak a szabadlábra helyezéséről...
 
Gyereket akar Keleti Györgyi - NE! KÉRLEK SZÉPEN NE SZAPORODJ!!
Bíróság elé állították Pol Pot jobbkezét: „A vörös khmer diktatúra főideológusa mellett a volt államfőt és akülügyminisztert is elítélhetik.” - Asszem már linkeltem egyszer, de egy diktátor megdöglését sose lehet elégszer, a Ceauceuscu-házaspár vége mellett ez is egy olyan fotó amivel egész egyszerűen nem lehet betelni:
 
(Sajnos az eredeti oldalt törölték, de archívban megvan. Keresgélj.)
Szóval így végezte Pol Pot, az az utolsó szemétláda patkány féreg, akitől „fénykorában” milliók rettegtek, aki annyi embert ölt meg hogy hegyekben álltak utána a csontok, aki gyerekeket és időseket kínoztatott a lehető legocsmányabb módon. Megdöglött, elégették, a halotti máglyájára végül odabaszták még a székét is hogy jobban égjen, pedig akkor már ő is javában égett odalent, és most nagyon remélem hogy a haverjai is mennek utána ^^ Pol Pot bácsi, melegítsd az üstöt a cimboráidnak!
Tűz pusztított egy indiai melegfesztiválon: "Legalább tizenöt eunuch meghalt, amikor rövidzárlat keletkezett az egyik sátorban." - Nem is tudtam hogy az eunuchok is lehetnek melegek. Ettől függetlenül részvétem. Azért is hogy meghaltak, meg azért is hogy kasztrálták őket…
Ma este újra összecsap az MDF és az SZDSZ – Ójeeee. A TITÁNOK HARCA!!!! -  "A harmadik magyar köztársaság talán legdurvább vitája volt, tomboló nézőkkel, fújolással. A húszéves évfordulón megismétlik a hírhedt Könya-Pető vitát." – Először azt hittem hogy most eresztik össze a Magyar Politika két (félkarú) Óriását, de nem, tényleg a húsz évvel ezelőtti vitát adják. Pedig mennyire tanulságos lenne most leforgatni ugyanezt, vagy a második részét, így hogy már egyik párt se tényező :DDD Az MDF-ért kár (természetesen nem az utóbbi jópár év mélyrepülésére gondolok), az SZDSZ-ért nem, sőt. Szerk.: mégiscsak mostani vita lesz ez, söröket készíteni! :D
Hétfőn készüljön a katasztrófára! - Mi az, megint emelkednek az árfolyamok? Hát arra aztán nem lehet felkészülni… - "Országos riasztási gyakorlat lesz hétfőn, működésbe lép 2500 sziréna, és huszonötezer főt mozgósítanak a Csillagok háborúja helyszínein." - Le kéne állni már ezekkel a folytatásokkal, Lucas bácsi! Oké, elolvastam a hírt, de bevallom, egy büdös szót nem értek belőle, hogy ez most komoly vagy nem, mit keres itt a Star Wars, meg egyáltalán. Mindegy, felőlem szirénázhatnak, a résztvevő médiákat nem olvasom és nem hallgatom, viszont aki a sörömhöz nyúl annak tényleg katasztrofális napja lesz. EGÉSSÉG!
 
 
 
KEDD, NOVEMBER 22.:
CURE ALL INTENTIONS!


Már megint ezek a Dalton fivérek.
Ajánlott rovat:
Kicsit későn, negyed tizenkettőkor kezdenek egy egész korrekt western-t a Cartoon Network / TCM-en, ahol a jancsói szegénylegény-létet megelégelő legelői pásztorok bankot robbantanak (sajnos nem egészen törvényes módon, így a helyi sünök a Vad csavargók nyomába erednek. Leginkább Karl Malden miatt érdemes.
 
Ismétlés, kiemelten nem ajánlott rovat:
FEM3, 21:00: Kegyetlen játékok 3. – Abszolút felesleges volt az önmagában is feldolgozás Cruel Intentions-t egy résznél tovább erőltetni, főleg az eredeti szereplők nélkül.
Cinemax 2, 22:00: A gyűlölet – Mindig elmondom: ez egy velejéig hazug francia história X a bevándorlók szemszögéből. Az alapszitu az hogy ezeket a szegény arab fiatalokat mindenki gyűlöli, nem tudnak dolgozni meg minden, ezért kénytelenek balhézni, kukát meg autót borogatni és felgyújtogatni, ja meg a megfékezésükre kivezényelt rendőrök lopott pisztolyával megbosszulni bűnözőtársuk halálát. A film nem csak azért undorító mert a társadalomra potenciális veszélyt jelentő bandákkal éreztet szimpátiát, nem csak azért mert még a néző kezdi magát szégyellni azért hogy neki még normális élete van, nem, ez a film azért súlyosan kerülendő, mert mindezt túlságosan hatásosan teszi (hozzá is basztak millió díjat). Azon szerencsétlenek akik esetleg még 2011-ben is rajongani tudnak a La Haine-ért, azok esetleg keressenek pár valódi, neten keringő filmvelvételt mondjuk Párizsból vagy Londonból, és csak utána vegyék le a polcról Kassovitz munkájának díszdobozos kiadását.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Túlélőtúrára vitte, majd megvágta gyerekeit: "Jogerősen kényszergyógykezelésre ítélték az apát." - Na ilyen az igazi túlélőtúra, puhányok. Meg olyan mint ami a papára vár majd a kórházban :D
Szexszel csábítják szavazásra az orosz választókat: "Gyere, csináljuk együtt, int a kampányvideóban a lány a fiúnak, és behívja maga után a szavazófülkébe." - Rossz ómen! Nálunk ezzel legutóbb az SZDSZ kampányolt, oszt’ magukkal sekszualizáltak ki. Aki meg szavazófülkében sekszel, az még nálam is nagyobb perverz, komolyan, ennél visszataszítóbb dolgot el sem tudok képzelni.
Két amerikai kémhálózat is lelepleződött: "Washingtonban attól tartanak, hogy kivégezhetik az Iránban és Libanonban elfogott több tucat informátort." - "Főnök, egyik emberünket lekapcsolták Libanonban!" "Kár érte, remek ügynök volt..."
Véletlen egybeesések miatt vádolják Molnár Gyulát?: "A megvádolt egykori MSZP-s polgármester szerint Újbuda még nyert is a Kopaszi-gátas ingatlanügyön." - Mi az hogy, nagyonis, törvényesen és tisztességesen!!!!!!!!!
Overdose-t nem engedik be Hongkongba: "A helyi mezőgazdasági hivatal döntött: nem sprintelhet a 3. legesélyesebb a nagy versenyen." - Sajnos megértem a helyieket, valami drogmentesebb név kéne ennek a lónak :DDD
Berlusconi szenvedélyes lemezt adott ki: "Olaszország vezetése helyett a zenében éli ki magát, megírta az Igaz szerelem című lemez szövegét." - Úgy látszik Rómában az éneklő uralkodóknak hagyománya van. De engem nem zavar, csak ne legyen kötelező megvenni és ne gyújtsa fel az Örök Várost mint Néró...
Egymillió euróért sem menekítették meg Kadhafi fiát - A tegnapi lottóötös jut megint eszembe: van az a pénz amiért már nem tüntetnek el. Illetve dehogynem: fizikailag... - "Sofőrje, aki attól félt, Szaif Kadhafi megölné az utazás végén, a lázadók karjaiba vezette. Népmesei véget ért az elitbrigád vezetőjének karrierje." - Nem, a népmesei vég az most jön majd, attól félek.

 

SZERDA, NOVEMBER 23.:
NIGHT OF THE UNTER

Higyj neki, hisz szeret téged
Ajánlott rovat:
MGM, 20:00: A vadász éjszakája – Nem tudom mi van az MGM-mel, de ezen a héten már a második jó filmet adják, és (a kiváló Robert Mithcum mellett) ebben is szerepel Lillian Gish. Történet szempontjából a megszokott „elásott pénz” séma, de jól kivitelezve: a titoktartásra esketett családból a pénzt ellopó és elrejtő apa kivégzése után annak cellatársa próbálja kiverni a lóvét. Az Indexre téve című sorozatból már asszem ajánlottam egy-egy epizódot, ergo nem tudom biztosan hogy a Színház és cenzúra volt-e már, azonban sokkal rosszabbul is eltölthetjük az időnkent annál minthogy fél kilenckor a Duna 2-re kapcsolunk, és megismerkedünk nem alternatív, de attól még betiltott színdarabokkal. Universal Channel, 21:20: Egy életem, két családom – A bigámista bűnöző bukásának egy fontos megszívlelendő gondolata van: mégha a maffia eszén túl is jársz, a két feleséged közül valamelyik biztosan nem hagyja hogy meglépj. Végezetül éjjel negyed tizenkettőkor egy kis doksi az M1-en az internet veszélyeiről: Online kamaszok. Nem csak szülőknek kötelező.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Öngól lehet az igazságtétel: "Az MSZP-t felelőssé, a volt vezetőket büntethetővé tennék a pártállami bűnökért." – Engem nem zavarna. Sőt, lassan már az se ha az összes képviselő a börtönbe menne…
C:c: Alekosz Playboy-nyuszit dugna – Nagy hír. Ki nem tenné a helyében? - "Vitte a rezidenciába, vajon megpocsékolja?" – Szinte biztos hogy nem fogja, mivel a csaj túl öreg hozzá :DD
Arcba sprézték az Úristent, tökön lőtték Lady Gagát: "A világ internetezői egyszerre akadtak ki a békésen üldögélő egyetemistákat közelről arcba spréző rendőrökön és képgyártásba fogtak." - Mi van srácok, rájöttetek hogy igen-igen kemény-kemény a monitoron túli világ? Az egyiptomi forradalmat hogy lájkolta mindenki a faszbúkon, aztán amikor a saját hazájukban pofánfújják őket, akkor bőgnek. Puhány népség. Bezzeg amikor Berkeley-ben nyomtuk a hatvanas években a diáklázadásokat!....
Károsíthatja a Kindle-t a reptéri röntgen - MUHAHA! Most jöttök rá, idióta birkák, amikor a fél világot rávettétek hogy megvegye ezt a szart? - "A szkenner működésképtelenné teheti az e-könyv-olvasóinkat. Az Amazon garanciát vállalt." - Akkor én asszem maradok a papírnál, az nem kerül áramba, és nem formatálja le a röntgensugár :DDD
MÁV: Ilyen az otthon nyomtatott jegy: „A kalauz örült, hogy végre csinálhat ilyet is.” – Na, azért van haladás, szentatyám, és nem csak a börtönkosztban. Lám, otthon is főzhetünk pálinkát, nyomtathatunk vonatjegyet. Ennél már csak az lenne jobb, ha a pénzzel is megtehetnénk ugyanezt, egyből nem volna téma hogy miből vegyek kaját hóvégén. Szóval vagy az kéne hogy mindenkinek saját pénznyomda, vagy az hogy a monopolys játékpénzeket elfogadják a közértben.
Leáll a közétkeztetés az Esztergomban: „Az önkormányzat tartozása miatt szerdától csak a Vaszary Kórházban marad meg a szolgáltatás.” – Úgy is kell, az emberek ne egyenek mindent össze, és egyáltalán, ne egyenek csak fényt!
Kifütyülték a ringben kampányoló Putyint: „Az MMA-meccs után a közönség egyértelműen érzékeltette az orosz kormányfővel, mit gondol róla.” – A közönséget utána leváltották egy ütemesen tapsolóra, az engedetlenek GULÁG IP bant kaptak, satöbbi.
A boldogság titka az időskori szex - Hát, az idősek számára mindenképp... - "Úgy tűnik, egyenes arányosság van a szex gyakorisága és a boldogság között." – Én elfogadom, de ne tolják az arcomba. Cserébe, ha öreg leszek és netalán majd sekszelek, én se fogom reklámozni.
Könnyebb lehet a pandák nélkül: „Ki kell halniuk a sztárfajoknak ahhoz biológusok szerint, hogy a valóban fontos állatokra figyeljünk. Mint amilyen a pár centis világítórák.” – Ennek a látszólag embertelen hírnek is van egy tanulsága: DEZSŐNEK a biológusoknak ki kell halniuk.

 
CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 24.:
FRISS, HÉZAGOS

Mi van haver, miért vágsz olyan képet mint akinek beleszartak a kólájába? :D
Ajánlott rovat:
Csak kicsit kell sokáig (fél tizenegyig) fennmaradnunk, hogy a kevés mostanában indult és értékelhető M1-es sorozat közül megtaláljuk a nyerő választást, a Valaki ma esti részében, mely Nádasdy Borbála grófnővel foglalkozik. HBO, 21:20: Szerető kerestetikTALÁNÉRDEMES sekszes-frissházasos feldolgozás-vígjáték (az eredetiben James Stewart szerepelt), amiben az első együttlétet halogató ífjú pár férfitagját elcsábítja főnöknője, és a fickó ezt azzal kompenzálná, hogy asszonyát is megpróbálja rávenni arra hogy őt megcsalja. A lényeg: a feleséget Bijou Phillips játssza, miatta talán (egyszer mindenképp) érdemes lesz vele próbát tenni (a filmmel, nem Phillips kisasszonnyal, ő ugyanis szcientológus).
 
Nem ajánlott rovat:_
Universal, 21:20: 2012: Jégkorszak – Figyelitek, 21:20-kor adják, a címében meg benne van a 2012! ÉBERSÉG!!!!!! Nade komolyra fordítva: abszolút kihagyható.
HBO, 23:55: Az utolsó ház balra – Wes Craven eredetijének kétezres évekhez igazított feldolgozása. Még több brutalitás, még több kegyetlenség…még több KIHAGYHATÓság, pedig az eredeti se volt a rendező legnagyobb dobása.
 
Besza-behu rovat:
Nem merik vetíteni a Putyin-ellenségről készült filmet: „Húsz orosz mozi ijedt meg a Hodorovszkij-filmtől.” – Érthető hogy beszartak, de majd oda is elér egyszer a demokrácia. Vagy nem, mert minek. Mindegy, ez mindenképp siker, még ha anyagilag inkább bukta lesz.
Comment: Bátrabb és élő lesz a Heti hetes – Még ennél is bátrabb és élőbb? Menten beszarok. - „A márciusig parkolópályán lévő műsort nem veszik fel, így egy pubban keménykednek.” – Kocsmában keménykednek? Úgy kell nekik, majd összeverik őket…
Cc: Stohl nagy show-műsorral térhet vissza: „Az RTL Klub az új csatorna, az RTL2 felvezetését is rábízná, szerződéssel és tervekkel várják.” – Beszarok, sőt be is hugyozok, úgy várom már ezt is…megyek is pelenkát cserélni magamon…
 
Kis hírek a nagyvilágból, most extra adag CSOKOLÁDÉ gyűlölettel!
"Úgy énekel, mintha fájna neki." Miért a Nickelback a világ leggyűlöltebb zenekara? – Ez valami iszonyat kemény zenekar lehet, én eddig azt hittem hogy a Marilyn Manson a leggyűlöltebb a világon! - „Nemcsak a Justin Bieber- és Lady Gaga-féle popsztárok osztják meg élesen a közönséget, hanem különösen Amerikában a Nickelback is hasonló hatással bír. A kanadai rockzenekar detroiti koncertje ellen nemrég ötvenezren tiltakoztak, és külön alkalmazás tünteti el az együttest az internetről. De miért pont a Nickelback?” – Ez valami olyasmi lehet mint a Zámbó Jimmy. Senki se szereti, de mégis milliárdos példányban kelnek el a lemezei… Szerk.: Belehallgattam, emlékszem: tíz éve is szar volt, most meg főleg az.
Orális szexszel ütötték el az időt a rendőrautóban - Most miért? Szopás-szopás. Problem?
Rakétatámadás Kabulban: "A hagyományos törzsi gyűlés helyszínét támadták." - Lassan már a rakétatámadások is hagyománnyá válnak arrafele. Demokrácia FTW!
Saját otthonában fenyegettek fegyverrel egy siófoki férfit: "Átkutatták a házát, de nem vittek el semmit." - Megélhetési bűnözés. Még szerencse hogy nálunk nem védheti meg magát az áldozat, mert akkor miből élnének meg szegény bűnözők!!!!4 négy
42 millió büntetés békapusztulásért: "A cég lecsapolta a csömödéri tározót, az eszmei kár több tízmilliárdforint lehet. Az ítélet nem jogerős." – Miért is lenne jogerős? Csak emlékezzünk vissza mit is mondott Kóka János: a békákat nem szokás megkérdezni a mocsár lecsapolásakor ^^
18+: Csecsemőpornóval lazított a román tanár: „A 32 éves Octavian Modest Manu számítógépén több mint 2500, gyermekpornó tartalmú fájlt találtak."Ellazított, amikor néztem" - magyarázta tettét a tanársegéd, aki akár 29 év börtönt is kaphat.” – Majd’ harminc év nyaralás az adófizetők pénzén?! Akkor már inkább végezzék ki huszonkilencszer! - "Manu ügyvédje azzal az indokkal kérte ügyfele szabadlábra helyezését, hogy a tanár jövő hét elején kell, hogy megvédje doktori dolgozatát. " – Higyj nekem haver, ha még élsz majd amikor bebasznak a börtönbe, a doktorid lesz ott a legkisebb problémád.
A hollywoodi madame szerint Lohan jó prosti lenne – Nem, mert már most egy szimpla crackwhore szintjén van.
Sokan elkapnák Kate Beckinsale-t: „A 38 éves színésznőn az Underworld 4-ben is ugyanolyan jól áll a szűk bőrnadrág, mint 2003-ban.” – Sunáznám. Így egyszerűen: SUNÁZNÁM. Csak ezt az Underworld-öt, ezt ne folytatnák…
Divatba jött a Hitlerjugend-haj – Basszus, én meg most tértem át a kopaszságra és a kapucnis Lonsdale-re. Hiába, sose leszek divatos : (((
J-Lo-nak büdös a Bronx?: „A Fiat egyik reklámfilmjének New York-i jeleneteiben egy hasonmás szerepelt helyette.” – Akkor már nem ő Jenny From The Block, aki On The 6 utazik. Muhaha.
Egy perui polgármester szerint a csapvíz homoszexuálissá tesz: „A stroncium nem hat így, állítja a szakértő.” - Sőt, a sör sem. IGYATOK SÖRT, a melegek is! Még sose késő megtérni, fiaim!!!44 négy
18+: A homoerotikus álmok gyakoriak – Már akinek, kedves cikkíró, MÁR AKINEK. Ideje volna coming out-olni!
Nero olaszul játszotta Árpád vezért - Nem olaszul: rosszul. Nagyon rosszul. - „A 70 éves sztár a 90-es években kis költségvetésű magyar filmekben is szerepelt. Itt a Honfoglalás.” – Én általában szeretem az ilyen hazafias dolgokat, a Honfoglalást azonban a világ legrosszabb filmjei között tartom számon.
Megfojtotta kislányát egy nyíregyházi nő: „Az asszony nem tudta már elviselni beteg gyereke folyamatos egészségügyi ellátásának nehézségeit.” – Erről még mindig ez jut eszembe: MEGÖLTÉTEK A JÖVŐNKET!
Lenyűgöző Ridley Scott scifije:
„Egy nagy fej az űrhajó az Alien-folytatásban.”Nap kommentje:
 
2011.11.23 18:06:41 ergerberger
Charlize Theront kúrnám!
A hajó meg lehetett volna inkább egy hatalmas muff!
 
Gyerekek a futószalagon: "A kormányzat 2016-ra 40 százalékkal kevesebb gimnazistát és 30 százalékkal több szakiskolást akar. Jó-e, ha az adminisztráció ítél meg egy gyereket?" – Mi az hogy, nagyonis. De ha több gimnazista kell nekik, csinálják meg maguk!!!
Vezet az A38 a Lonely Planet szavazásán: "A világ 100 legjobb szórakozóhelyét keresik." - ...és Sziget lenni legjobb fesztivál, Costes lenni mislencsilllag, satöbbi.
Betett Boldoghy állampolgársága: „Pozsony a magyar, Budapest a szlovák állampolgársági törvényt módosíttatná.” – Szerintem cseréljünk politikusokat. Vagy országot. Vagy mindkettőt. Vagy egyiket se. Eh, nem jó ez sehogysem… : (
Akár húszmillió forintot is érhet SP Twittere: "Az USA-ban átlagosan 500 forintot ér egy twitteres felhasználó, itthon körülbelül 50-1000 forintot." - Én fizetnék neki annyit. De most komolyan. Cserébe csak annyit kérnék, hogy lehetőleg tűnjön el a "zenéjével" együtt...
Nincs étel, nem lesz fény sem: „Az esztergomi patthelyzet újabb áldozatai a gyerekek és a sötétedés után kimerészkedők.” - Sötét idők jönnek a fényevőkre is, és megint a vámpírok járnak jól. ÉBERSÉG!!!
Újabb klímabotrány Nagy-Britanniában: „Bizonyos emailek a klímaszpektikusokat erősítik.” - Nem tudom mik azok az aszpektikusok, de én SUNÁZNÁM őket.
18+: Ricsi józanul is megcsinálta Nikót - Gratula neki, de tényleg. Nekem még részegen se ment volna, és nem csak azért mert nem gyerebe a csaj: - „Az ózdi lány Dóra beköltözésével olyan féltékenységi jelenetet vágott le, hogy az eset után Ricsinek nem maradt más választása.” - …na ezért nem ment volna nekem!
Scherzinger puccér segget villant a Culo-ban - Vaffankúló. Nem tudom hogy ez a seggről elnevezett valami most videoklip vagy film, de én még seggvillantással is kihagyom.
Világít a sötétben a csirke: „Ismeretlen jelenséget reprodukáltunk az Index konyhájában. A nyers csirke kísértetiesen világított a homályban. A Pseudomonas lehet a ludas.” – Szerintem meg ebben is a geszti a hibás. Szerintem. Érted, SZERINTEM...
 
 


Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés