2011. 12. 10.
Tranzit ion (dec. 10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, DECEMBER 10.:
RE: TRIEVER

 
...de ha te is ki vagy kötözve, hogy fogunk sekszelni?
Kiemelten ajánlott rovat:
Nyolckor egy horror-beütéses akciófilm az HBO-n, ráadásul viszonylag friss, 2010-es évjáratú. Főhőse egy sötét múltú katona, aki rengeteg szabadidejét a helyi rosszhírű csajjal (Megan Fox) tölti, amíg egykori munkaadója, a hadsereg meg nem ígéri hogy fátylat borít a régi huncutságokra, ha elkap egy mág nála is rovottabb múltú jóembert. A séma most is ismert (elátkozott, általában a rosszak közé besorolt főhős, aki a nála rosszabbhoz mérve lesz „jó”), Megan Fox, Aodan Quinn és John Malkovich miatt azonban érdemes lesz a boszorkányos nevű Jonah Hex kalandjait választani ma este.
M1, 0:35: Koncertek az A38 hajón: Színpadon a Vágtázó Csodaszarvas – Akár ismétlés, akár nem, egy kis világösztön mindig ránk fér, örüljünk annak hogy Grandpierre Attila még nem akasztotta szegre a sámánköntöst.
 
Talán érdemes rovat:
M1, 20:15: Szerelem és egyéb katasztrófák – Luc Besson ráérzett arra hogy egy ideje már nem érez rá semmire, ezért mindanniyunk örömére ebben a filmben maradt a producerkedésnél, a rendezést pedig egy libanoni tehetségre bízta, ő meg sikeresen és ügyesen vette át a nyugaton nagyokat taroló, elitközegben játszódó párkapcsolati vidámkodások alapelemeit, és (az azóta sajnos elhunyt) Brittany Murphy-t helyezte a mindenki életébe beleokoskodó keresetlen munkahelyi házasságközvetítő szerepébe, holott már azért is FASZKORBÁCS járna, ahol „dolgozik”, igen, a Vogue magazinról van szó. Csajos film, elsősorban csajoknak, de a hozzám hasonló cinikusoknak is minimum egyszer megnézhető.
 
Nem ajánlott rovat:
Film+, 21:00: Hetedik érzék: Harc a démonokkal – Lelövöm a poént: semmi köze nincs Shyamalan egyetlen jó filmjéhez, max. a szellemek jelenléte: itt ugyanis egy Irakban szolgálatot teljesítő katonát kísértenek az ottani polgári áldozatok. Egy rész Végső Állomás, egy rész MásVilág, meg persze az eredeti Hetedik érzék is beköszön, de max. elrettentésként ajánlható.
 
Ismétlés, kiemelten nem ajánlott rovat:
HBO2, 22:00: Halloween II – ha az eredetit ismételnék, az is kerülendő lenne ezredszerre, ez azonban a Rob Zombie-féle elbaltázás. Zenészek a kamera mögött – ebből sose szokott semmi jó kisülni, Rob meg tehetségtelenségben köröket ver összes pályatársára. Sajnos a jó horrorhoz még mindig nem elég egy klasszikus felmelegítése és a patakvér, ötlet és érzés is kéne ám hozzá!
M1, 21:45: Halálkeringő – Van ehhez egy kapcsolódó hírünk is ám:
 
Sikeresen leszoktunk a magyar filmekről – Őszintén: van aki meglepődött? Én biztosan nem, ami magyar filmet nézek, azok mind tizenöt-húsz évvel ezelőttiek. - „Tizedére csökkent a nézettségük idén, Fliegauf is elhasalt. Az artmoziknak még rosszabb. (…) legfeltűnőbb példa az új Fliegauf Benedek-film, a Womb, ami Locarnóban és Torontóban is szerepelt, mi is dicsértük; hiába. A James Bond-lány Eva Green és a sci-fi műfaj ellenére is 3500 nézőt hozott csak itthon.” – Talán mert több köze van a rendező korábbi munkáihoz mint a sci-fi-hez. Ami meg a Halálkeringőt illeti, nagyjából minden benne van, ami miatt nem kéne erőltetni a mai magyar filmek gyártását. Fogadjuk már el hogy van amihez nincs tehetségünk, anyagi lehetőségünk, színészeink, azt kéne nyomni amihez (még!) értünk. Nap kommentje 1.:
                                                                                             
oncogito | Válasz        ma 10:45 | 178/178
A magyar történelmi filmek készítői és szereplői kihaltak, ilyet egyhamar nem fogunk csinálni.
Krimi? Thriller? Ehhez nem is konyítunk. Ezeknél rosszabb már csak a régi filmek újrafeldolgozása.
 
Az egyetlen, amiben elfogadhatók (no, jónak éppenhogy csak nevezhető) az a vígjáték, esetleg mesefilm.
A legjobbak meg a rajzfilmekben - de attól tartok, ebben is már csak a múlt nagyjai miatt.
 
Úgyhogy nálunk nem lenne szabad filmeket csinálni, mert az csak tragikomédia.
Színvonal az kb. a "valóságsók" szintjén.
Időpocsékolás.

Kis hírek a nagyvilágból:
Csúszott a síkosságmentesítő-beszerzés: „Augusztusban kezdte a két nagy állami közútcég a projektet, de leghamarabb januárban lesz vásárlás.” – Micsoda hülyeség! Hát persze hogy csúszott, ha egyszer nem volt síkosságmentesítve!
99 éves asszonytól vették el az állampolgárságot: „Újabb szlovákiai magyartól vették el az állampolgárságot a pozsonyi hatóságok, ezúttal egy 99 éves asszonytól. A rimaszombati Tamás Aladárné 2011-ben tett magyar állampolgársági esküt és pénteken kapta meg az értesítést, hogy adja le a szlovák papírjait.” - Nem baj. Azért csak segítsünk nekik az egészségügyben, hátha egyszer, száz év múlva talán normálisak lesznek.
Serbia: Egy 14 éves lány szexrekordja: "A nyolcadikos diáklány fogadásból egy hónap alatt száz férfival feküdt le." – Csak így tovább, kislány! Ha keményen dolgozol, nagykorúságodra a talán legnagyobb, ótvar szutyadék kurvák nyomába léphetsz. Hiába, ma bizony hamarabb érnek a gyerekek, nem ám tanulni járnak iskolába, minek is, celebkedjünk, rajoskodjunk, szopjunk faszt napszámba, 14 évesen itt kell már tartani!!4 négy Nap kommentje 2.:
 
Karipapa01 2011.12.03. 17:20:37
Úgyvan!! Esz kee csinyányi je! Neki ehhez volt kedve. Másoknak gyenge, tehetetlen emberek vagy tanárok összeveréséhez, vagy eszméletvesztésig alkoholizáláshoz esetleg kábítószerezéshez, életveszélyes versenyekhez a környezetét sem kímélve... és sorolhatnám még tovább. Valahogy ki kell tűnni a többiek közül, ha munkával, tudással vagy segítőkészséggel már nem megy. Igaza van: lám híres lett! De ez még csak félút, lehet még ragozni! Lehetne még 200 férfi fele dugva, fele szopva, vagy esetleg 300 az összes szóbajöhető testnyílást figyelembevéve. Na! Ez a menő!!
 
Elfogták a vak férfit késelő zsebtolvajt: „A 31 éves férfi a fehér botjával védekezett. Életveszélyes sérülést szenvedett.” – Szerintem ez bőven kimeríti a MEGÉLHETÉSI BŰNÖZÉS fogalmát.
85 éves nagymamát vetkőztettek meztelenre a New York-i reptéren – Úgy is kell, első a biztonság. Le is kellett volna paprikasprével fújni, mint a Wall Street-es tüntetőket! Rendnek kell lenni!
Nem kapott európai Oscart A torinói ló – Jaj, de sajnálom szegény Tarr Bélát. Na olvassuk tovább. - „A legjobb film Lars von Trieré, a legjobb színésznő Tilda Swinton, a legjobb színész Colin Firth lett.” - …egy hírben mindaz ami miatt gyűlölöm ezeket a díjakat. OK, Tilda Swinton megérdemli, de Trieré a legjobb film? És Colin Firth a legjobb színész?! Melyik bolygón, tessék mondani?
Concorde-hajtómű az eBayen, félmilliárdért: „A 6 méter hosszú, 3,5 tonnás Rolls-Royce-hajtómű elszállításáról a nyertesnek kell gondoskodni.” – Basszus, én ezt megveszem. Mondjuk hogy mit kezdek vele azt nem tudom, de hát az eredeti tulaj se tudta…
18+Heti póz: hármasban triplázódik az öröm - …és a tripper rizikója is :DDDD
Rúzsa Magdi dívának átalakítva énekel a gyerekkoráról – Dívának átalakítva? Asszem erre mondta annak idején Béla bácsi, hogy ami nem megy, azt nem kell ám erőltetni. - „Az énekesnő Magdaléna Rúzsaként meséli és énekli el életének eddig ismeretlen részleteit.” – DO. NOT. WANT!!!
Esernyővel verekedtek Balassagyarmaton: „Egy algériai, egy albán, egy palesztin és egy libanoni keveredett balhéba helyiekkel.” – Szép is ez a multikulti, hát nehogy már csak a megszokott vasvillás-fűrészes tömegverekedések legyenek!
Kurvák lesznek a szaúdi nők, ha vezetnek: "A pornó és a válás elterjedésétől fél a Súra Tanács, ezért nem adna jogosítványt a nőknek." – Abszolút jogos, Borat is approválná! Nade komolyan, mit tud a Súra Tanács, amitől úgy féltik a nőket? :) Pedig ha megengednék, mennyire egyszerű volna a jogsi kiállítása, elég lenne csak egy fotót csinálniuk, és azzal az ország összes nője vezethetne! :DD
Jogszolgáltatás: Pöttyös lányregény - perbe fogva: „Faludy György „fiatal” özvegye beperelte Tisza Kata írót, annak harmatos regénye miatt.” – Korunk két jellemző kortárs női írója találkozása A BONCASZT bíróságon. – „Maradandó károsodást okozott-e az özvegyben egy születésnapi vacsora leírása, ami még ’aköltő’ emlékének ápolását is akadályozza? Több éves per végére tett pontot a Legfelsőbb Bíróság.” – Én már tudom a végeredményt, és el se kellett olvasnom hozzá a cikket, tessék:  A PIROS PÖTTYÖS A ZIGAZI!!444 NÉGY
Kirúgta kiadója a Limp Bizkitet – Tizenvalahány évvel ezelőtt kellett volna megtenni ezt a lépést. Vagy inkább megelőzni, és le se szerződtetni őket.
Bono egy igazi ír macsó, aki utálja a saját hangjátYou’re not the f*king only one, Bono! Én például nem vagyok ír macsó, de már unom hogy a csapból is te folysz. Ideje lenne a zenére is koncentrálni kicsit!
 
Magyarul, bazmeg! Beszélsz te magyarul? rovat:
Cool list: Itt a Cool List 2011!: „Aki azt hiszi, hogy a válság miatt idén nincs Cool Lista, nagyon téved!”MAGYARUL: aki azt hitte hogy Bede Márton kirúgásával megússzuk az évi jópofáskodást, az nagyon téved. És akkor zárjuk a mai napot egy újabb kommenttel:
 
csillámpóni 2011.12.05. 13:45:42
Tudtátok hogy él a Pandorán a krokodilok rendjében egy faj, amit a helyiek N'avigátornak neveznek?

 
VASÁRNAP, DECEMBER 11.:
D: VA

Dana International azaz Amanda Lepore
Most leszk Bör, vagy nem?
Talán érdemes rovat:
Cinemax 2., 20:00: Díva – Nagyritkán előfordul hogy a haklivúdi máz alól fel-felcsillan valami érték. Itt van a szénné műtott Cher, és az általam ezerszer leírt Christina Aguilera egy zenés filmben. Azt várná az ember hogy a Nagy Rivális, Britney Spears álmainak útján halad a sztori, pedig a kezdés után (vidéki lány az Angyalok Városába megy hogy sikeres legyen) nemkicsit Bob Fosse-kanyart vesz a mese: az énekesnői karrier első körben nem jön össze, marad a pincérkedés és a remény a későbbi kitörésben, ami idővel el is jő. Hogy „nagy” zenés-drámás film lesz-e, az még a jövő zenéje, viszont a jelenlegi mezőnyben meglepően korrektül sikerült. Ugyanabban az időben a sima Cinemaxon ugyancsak dráma (Eljő az ember fia), de zene helyett géppisztolyropogásra komponálva, a második világháborúban ugyanis erre születtek a gyerekek. A német megtorlás közepén világrajött újszülöttet annak nővére próbálja kimenteni. Garantált szomorúság, de ez is kell néha.
 
Nem ajánlott rovat:
M1, 21:30: Mocskos zsaru: New Orleans utcáin – Csak egy név: Nicholas Cage. Tessék, már tudsz mindent. Nem, ezt a remake-t még Werner Herzog (sőt, Fairuza Balk, Eva Mendes és Val Kilmer együttvéve) sem képes egyensúlyba hozni.
 
GM-rovat:
Jennifer Aniston minden idők legdögösebb nője – Nem tudom hogy melyik bolygón, de nálam csak a dobogó sokadik fokán, az első három-négy hely még mindig Gianna Michaels-é (termetes hölgyemény, na).
Pippa segge a legnépszerűbb keresőkifejezés – Lehet, de csak Gianna Michaels-é után!!
 
A Muzsik és a Hangjai rovat:
Katy Perry még sosem nézett ki ilyen jól – Én meg még sosem szartam rá ilyen magasból.
Dopeman: Örömködik a kuruc.info: "A kurucok persze úsznak a boldogságban. Pedig én nem vagyok labanc. Sőt, talán én vagyok a modern kori Rúzsa Sándor." - Na ez a szomorú, amikor valaki túl sokra tartja magát. Pedig hiába a műbotrány, hiába a feljelentés, ebből bizony nem lesz lemezeladás, az már az Animának se jött össze.
Wolf Katit lekapcsolták a repülőtéren – Öööö… ez ugye azt jelenti hogy egy darabig nem fog énekelni?
Tóth Gabi ráfaragott a fülgyertyázásra - Biztos hogy a fülébe öntötte? Bár a zenéjét elhallgatva igen.
Recorder: Pécsi sztár és Szécsi Pál: „Lovasi Andrásnak az Egy szál harangvirág volt a kedvence gyerekkorában. Meg az Abba.” – Különösebb indoklás nélkül azonnal vissza kell venni tőle a Kossuth-díjat.
Nine Inch Nails-számot dolgozott fel Leona Lewis: „Pár napja mutattuk be, milyen az, amikor Trent Reznor feldolgoz egy Led Zeppelin-számot, most pedig itt jön az, hogy milyen, amikor Trent Reznort, egész pontosan a Nine Inch Nailst dolgozza fel – nem, sajnos nem a Led Zeppelin – hanem Leona Lewis. Az énekesnő többek között arról ismert, hogy 2006-ban ő nyerte meg a brit X-Faktort, azóta pedig volt pár slágere, a legnagyobb a Bleeding Love, ami néhány éve a csapból is folyt.” – Be kéne tiltani az ilyen feldolgozásokat. Mindenki azt hiszi hogy tud jobbat mint a Johnny Cash-féle, pedig dehogy. Ennél már csak az a szánalmasabb, amikor azt se tudják hogy a Hurt-ot nem Cash, hanem Reznor írta. Mondjuk honnan is kéne tudniuk, elég ha a menedzsment eléjük löki az instrumentális verziót meg a szövegeket…
 
Oktatási rovat:
1,3 millió osztálypénzt lopott egy szülő: „A nyíregyházi szakközép egyik szalagavatójára gyűjtött pénzt gyorskölcsönnek tekintette.” – Van ez így, ezt nevezzük MEGÉLHETÉSI KÖLCSÖNZÉSnek.
Apa és fia verte a tanárt – Úgy a szép, kell is a közös családi program, ami összehozza a generációkat! – „A makói Galamb József Szakképző Iskolában támadtak a pedagógusra, aki súlyosan megsérült.”MEGÉLHETÉSI FESZÜLTSÉGLEVEZETÉS. Ezekkel a szakközépiskolákkal mindig csak a gond van!!!44 négy
 
Mindig csak a seksz rovat:
Swingerklubok rendszeres vendége volt VV Eszter – Akkor már csak azt kéne megtudnunk, hogy az ott előfordulók bevállalták-e, vagy ugyanaz volt mint a külvaló világban:
18+: VV Eszter Gergő mellett maszturbált: „Az Alfahím se volt tétlen, ő a vécében tett ugyanúgy.” – Ide vezet a sok valóságsó! Egy férfi és egy nő egymás mellett, a kamera előtt, és nem tudnak egymással mit kezdeni. És ez egy „alfahím”, basszus. Ezért fogy a népesség!
Gáspár Evelin megfogta Rihanna mellét: „Gáspár Győző szerint azért történhetett meg, hogy Rihanna épp a lányát hívta fel a színpadra, mert Evelin egy megszentelt ruhát viselt.” – Véletlenül épp Gáspár Evelin ment fel. Véletlenül megfogta Rihanna mellét. Mindezt a "megszentelt ruha" miatt. Komolyan, most annyi minden jutott eszembe, hogy nem is tudom mindet leírni. Illetve le tudnám, de helyette inkább elmegyek hányni egyet.
18+: Milla Jovovich is pucér a Pirelli naptárban – És vajon mit mutat magából, merthogy mellei jóformán nincsenek, és egyre fiúsabban néz ki.
18+: Lindsay Lohan összes Playboy-fotója kiszivárgott – Afffenébe, akkor most nem vehetem meg az újságárusnál. Ja, hogy amúgy se venném meg?... - „Hetekkel a hivatalos megjelenés előtt az összes kép felkerült a netre. Lohan nem mutatja meg a csúnyáját, ám a melle és a feneke igen hangsúlyos.” – Ez nálam nem jópont. SŐT.
Apás szülés orgazmikusan, két apával: „A biológiai apa tartotta szüléskor az amerikai szexológusnőt, a másik apa vágta el a köldökzsinórt.” – Hogy MIVAAAN?!„Két férfival élő nőt már tavaly is mutattunk egyet, de a mai poszt képösszeállításának főszereplői gyereket is nevelnek. A 34 éves hölgy Jaiya néven ad szextippeket az interneten, illetve website-ján és DVD-in keresztül. Első élettársa, Hanauer már 49 éves, de ő is jelen volt, amikor két és fél éve a világra jött Eamon, a most 44 éves Ferguson vér szerinti kisfia. A sajtóval megosztott fenti fotó is bizonyítja, hogy a kétapás szülésre egy medencében került sor, és az asszony azt mondta, a szülés „orgazmikus” volt.” – Ez egy olyan jelző, amit megintcsak nem kommentálok, inkább hányok egyet, mit lehet tenni, mára ez jut nekem. Na, meg is volt, olvassuk tovább: "Jaiya Ma amerikai szexterapeuta hat éve élt együtt a nála 15 évvel idősebb Jon Hanauerrel, amikor a férfi azt tanácsolta neki, hogy kerítsen egy új szeretőt. Itt nem a szakítás egy újabb úriemberes módjáról van szó, mert Hanauernek esze ágában sem volt lelépni. Ehelyett az új férfi, Ian Ferguson beszállt a kapcsolatba harmadiknak, sőt, teherbe is ejtette az asszonyt, így a poliamória jegyében létrejött család már négytagú." - ...gondolom hamarosan a kisgyereket is beavatják majd a jóba, hiába, ilyen egy egészséges család: két papa, egy mama... Bár örüljünk hogy a gyerek nem mekeg vagy nyerít, ki tudja ki mindenki fordult meg ebben a nyitott kapcsolatban (és a sekszológus mamában).
11 évesen szeméremgyanta, 1 évesen manikűr - 14 évesen pedig csoportseksz, amint azt tegnap is láthattuk Szerbiában. Éljen a modern világ :SSSS
 
Magyarul! rovat:
Nyugdíjazzák az orgia szervezőitMAGYARUL: díjazzák az orgia szervezőit, mert: „Még a nevét is megváltoztatják annak a német cégnek, amely orgiát tartott a Gellért fürdőben.” - Ez azt jelenti hogy nem lesz díszdobozos DVD-kiadás? :(((((((((((
Kém lehet, aki feltöri ezt a kódot: „Nagy-Britannia egyik titkosszolgálata új módját választotta az álláshirdetésnek.”MAGYARUL: a börtönök megtöltésének.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Januárban betiltanak kilenc új drogot: „Tiltólistára kerül a műfű, a 4-MEC és az MDPV is.” - Van olyan aki műfüvet szív? Mi lesz a következő, intravénás gyeptégla?
Nem jó a gomba a kokainra: „Nincs elegendő adat arra vonatkozóan, hogy miként tartható hatásuk kontroll alatt.” – Pedig egyszerű: kevesebb gombát kell a levesbe tenni, a kokaint pedig nem szabad a só helyett használni. Straight Edge FTW!
Urbanista:  WC a tűzhely alatt található: "Oké, hogy csak 12 négyzetméter a lakás, de nem fért volna el máshogy? Ingatlansaláta." - Praktikussági okokból ideális hogy ott a WC. Előbb-utóbb úgyis odakerül minden, nemigaz?
Kelemen Anna előkerült és hülyének tartja magát - Ezek szerint nem bűn, ha egyetértek vele. Mondjuk én már a karrierje elején tudtam ezt róla!!!44 négy
Beosztottjától lopta Cameron az Avatart? – Ez egy hír? Hát nem rég nem az a lényeg hogy Cameron kitől lopott, hanem az hogy kitől nem :DDD
Cc: Pornószínésznő miatt háborog India: „Sunny Leone a helyi Big Brother-klóban decens háziasszony, de pornófilmjei miatt így is ekézik.” – Én nem tudtam róla hogy indiai, de SUNÁZNÁM. Seksz-szel a szegregáció ellen!44 négy
Burzsuj: Kevesebbet költünk, kivéve a leggazdagabbakat – Na ne beszélj, ez igaz? A gazdagokon kívül mindenki kevesebbet költ? Hogy mik vannak! Mindig tanul az ember fia, ma is érdemes volt az Indexre kattintanom. - „Neiman Marcus karácsonyi katalógusából kerek 50 perc alatt fogyott el 10 különleges kiadású, 90 millió forintos Ferrari.” – Nyugodjatok meg, leendő tulajdonosok: azokat is ugyanúgy el fogják lopni mint a fapados Ladákat. Sőt, még sokkal hamarabb ^^
Undorodva eldugták az olaszok az ország karácsonyfáját: „A papírból hajtogatott fától mindenki rosszul volt. Róma főpolgármestere elvitette, és rendelt egy igazit.” – Pedig úgy megnéztem volna, amikor felrakják rá és meggyújtják a gyertyákat!
Comment: Mellélőtt a Mythbusters stábja: „A legendavadászok véletlenül katonai ágyúval lőttek egy amerikai kertvárosi házat.” – Biztos hogy a Mythbusters volt az, és nem egy eltévedt afganisztáni / iraki békefenntartó hadtest?
Csak mert azok szoktak esküvőkre meg egybéb civilekre lődözni :DDD
Kínai lopakodót fényképeztek le: „A távvezérlésű prototípus Batman repülőgépére hasonlít. Támadásra valószínűleg nem alkalmas.” – …mint korábban: hogy ártalmatlan-e, azt majd megtudjuk amikor az első bomba aláhull…valahonnan.
Piranhával lett öngyilkos a bolíviai fiú – Nem szép halál, de cserébe legalább fájdalmas. Én asszem kihagyom.
A világidő módosítását javasolja Gyurcsány – Pont mikor aszittem hogy idén nem lesz több agymenése senkinek…„A DK törvényjavaslata szerint a 26 órás munkanap az országgyűlés napirendjében már meg is valósult.” – 26 órás munkanap? Mi lesz a következő, tíznapos munkahét a plebsnek?
Tízezrek tüntettek Moszkvában: „Választási csalás miatt demonstráltak. A diákokat és a tanárokat megakadályozták, hogy kimenjenek.” – Szerencsétlen idealisták, ezek nem ismerik a mondást, miszerint ha a szavazástól bármi változna, betiltanák. Mára ennyi, EGÉSSÉG mindenkinek.
 


Kulcsszavak: faszkorbács

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés