2011. 12. 12.
Holm, az új város (dec. 12-13-14-15.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, DECEMBER 12.:
ELSŐGENERÁCIÓS ELMÉK


Tudom, mit csináltunk déltől háromig.
Ajánlott rovat:
Charles Bronson nagynéha ki tud szakadni a magányos cowboy szerepéből, de a pampáktól akkor se megy messzire. Így van ez a címével (Déltől háromig) ellentétben tíz előtt tíz perccel kezdődő western-vígjátékban is, ahol az akaratlanul is (anti)hőssé váló peches-szerelmes tolvajt alakítja, aki belezúg abba a nőbe, akitől lovat akarnak bandájával lopni egy leendő bankrabláshoz.  Kicsit fekete komédia, sok csavarral, az MGM adja, ergo valószínüleg újraszinkronizálták, ettől függetlenül érdemes.
Tizenegykor újra bizonyítást nyer a FEM3-on, hogy a Pornó STÁRoknak is vannak érzelmeik, sőt, akármilyen hihetetlen, magánéletük is. A nők titkos élete aktuális része még azoknak is tud újat mutatni, akik azt hiszik hogy kedvencük életének összes fontosabb mozzanata a kamera előtt történik (sőt, nekik fog igazán meglepetést okozni).
 
Akciós horror rovat:
Film+, 19:05: Légi kommandó – Az egykor jobb napokat látott Original Gangsta, Ice-T menti meg a Világot és Amerikát ebben a harminc másik (de ugyanilyen bugyután patrióta) filmből összeollózott alkotásban. Nyomokban Kék Villámot, Elnök különgépét, és Steven Seagal összes műveit tartalmazza. É smég nincs vége: a mai nap B-filmjei a zene és zenészek jegyében (és szereplésével) telnek. Jó ideje divatban vannak ezek a minél extrémebb helyeken megtartott techno-partik. Az éjfélkor a Filmbox HD-n adott, közepesen nyomasztó horrorfilmben a fiatalok a párizsi Katakombák mélyén táncolnak, ám az ausztrál zenekar nevével ellentétben a holtak nem szeretnek táncolni, viszont van ízlésük, és lesújtanak a szar zenék kedvelőire, így rájuk is. És ha nem a holtak, akkor a köztudottan jó ízlésű elmebeteg gyilkosok teszik ezt. Pink ellenére is csak mérsékelten ajánlott.
Hálózat TV, 23:00: Élő robotok – Ebben nincsenek zenészek, viszont ez is megszámlálhatatlanul sok műből lett összelopva. Abszolút Zs-kategória, komolytalan szórakozáshoz ideális.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Dotoho: Minek nektek új Puskás-stadion?: "Két magyar stadion árából hét cseh stadion újul meg." - Na jó, de milyen stadionok! Fogadjunk hogy a mi két stadionunk szebb lesz mint az a hét csehül álló sportlétesítmény együttvéve, majd ti is meglátjátok, ha megéritek jó egészségben mire elkészül :DD
18+: DVD-n jelenik meg VV Vera pornófilmje - Kinézem a lakosság nagy részéből, hogy hajlandó lesz érte fizetni. Részemről csak egy nő DVD-it vagyok hajlandó gyűjteni, az ő  monogramja pedig változatlanul G. M.
Péterfy Bori dohányzásellenes kisfilmben dug - Én akkor asszem innentől leszokok a seksz-ről és rászokok a cigire...
Méregkeverő szedi áldozatait Berlinben: "A férfi a karácsonyi vásáron osztogat mérgezett italt." - Ne fogadj el idegentől édességet, és piát se. Hozz otthonról!
Dalai láma: Lényegében marxista vagyok – Lényegében…LESZAROM. - "Szerinte Kína sokat segíthetne a világnak, de nem bízunk bennük, így nincs tekintélye sem." - Nem tudom mit szív az öreg, de nekem is kéne belőle. Bizalom? Hahó, Kína szállta meg Tibetet, Kína miatt kell rohangálnod a világban, ember!
Havi nettó 130 ezer már gazdagnak számít - Akkor én már majdnem gazdag vagyok. Azért jó ám ezt tudni, még akkor is ha a pénztárcám folyton csak cáfolni tudja! - "Tavaly a teljes jövedelem 82 százaléka volt a nettó, a szegények rosszabbul jártak." – Milyen meglepő ez is, hogy a szegények rosszul jártak. Egyszerűen hihetetlen, hogy mindig a szegények járnak rosszul, de hát úgy látszik ez a világ rendje, valakinek rosszul is kell járnia. Kár hogy a lakosság egyre nagyobb százaléka esik ebbe a halmazba.
Magyarország leghosszabb barlangját hozták létre vasárnap Budapest alatt: „A 28,6 km-es rendszernek még nincs hivatalos neve.” - Nevezzük mondjuk négyesmetrónak, annak ellenére hogy természetes úton kiakalult barlangról van szó. Hogy miért? Ugye egy barlang néha évmilliók alatt alakul ki – vagyis hamarabb elkészül mint a mi földalatti járatunk fog :DDD
Kétszer verték félholtra a pénzváltót: „A szombathelyi férfit tavaly februárban és idén novemberben is megtámadta a rablóbanda.” – Szegények, biztos rászorultak a pénzre, és hát honnan máshonnan vehettek volna! - "Ketten büntetett előéletűek, mindhárman vállalkozónak mondják magukat, egyikük bejelentett módon Ausztriában dolgozott."Vállalkozók, édes faszom, hát ja, „vállalkoztak” az ismételt brutális bűnelkövetésre. Fotó nincs ezekről a vállalkozókról? Komolyan ideje lesz bevezetni a VÁLLALKOZÓBŰNÖZÉS fogalmát…
Elfogták az oroszlányi csuklyás gyilkosokat: „Júliusban vertek halálra egy 79 éves férfit.” – Ketten egy nyolcvanéves öregember ellen, az igen. No nem baj, most mennek kicsit nyaralni a börtönbe, pár év múlva szépen megizmosodva meg majd kezdhetik elölről.
Cruise majdnem leesett a Dubaj toronyról – Miért csak majdnem?! Ugorj, Tom! UGORJ! LORD XENU MÁR VÁR!!!! - „20 percet láttunk Bécsben a Mission Impossible 4-ből: brutálisan látványos, de kémparódiának is jó.” – Sőt, SPOILER: Cruise-zal csak paródia lehet.
Nagykorú lett a Kacsamesék megszakításának emléke: „Úgynevezett generációs emlék az alapvetően a 80-as években születettek között, hogy Antall József halálhírét 1993. december 12-én úgy jelentették be, hogy megszakították a Walt Disney családi mozidélutánban a Kacsamesék című rajzfilmet, és nem folytatták. Az emlék idén 18 éves, mára külön szócikke lett a Wikipedián, a Facebookon pedig közel 15ezren csatlakoztak a vonatkozó csoporthoz.” – Ez az úgynevezett generációs emlék bennem is mély nyomokat hagyott, át is tértem a horror meg a seksz-filmekre. Végülis én akkor már pár éve nagykorú voltam, az emlék meg csak most az!!!444 négy - „A megszakított rész A gonosz bálna című volt, amit azután szakítottak meg nem sokkal, hogy Dagobert bácsi azt kiabálta, "Egy tengeri szörny felfalta a fagylaltomat". A jelenet 6:20-tól van a videóban.” – Nagyszerű, akkor mondjuk lehetett volna azt a videót linkelni melyikben benne is van, ugyanis a cikkben most szereplő filmecskében semmi megszakítás nincs…
Megerőszakolt 14 éves áldozatának családját is kiirtotta az amerikai katona – Hiába, DEMOKRÁCIA IS SERIOUS BUSINESS. - „Steven Dale Green, amerikai katona még 2006 márciusában, az iraki háború idején megerőszakolt és meggyilkolt egy 14 éves lányt, és a lány egész családját is kiirtotta. A férfi akár halálbüntetést is kaphat a tettei miatt, két tettestársát 90, illetve 100 év börtönre ítélték.”Akár még halálbüntetés is járhat neki. Ez majd nyilván elrettenti a többi fegyverrel és egyenruhában rohangáló perverz állatot. Nyilván.
Szemétlerakóba temettek 274 amerikai katonát – Most élcelődhetnék meg párhuzamot vonhatnék az előtte levő hírrel, de basszus, mégiscsak halottakról van szó. Az a szomorú poén hogy a saját hazájuk is ennyire leszarja a demokrácia hősi halottait: megígérik a tisztes nyughelyet, kirakják a nevüket márványoszlopra, a maradványok meg a szemét közé kerülnek. Asszem már nem leszek zsoldoskatona sem.
 
 
KEDD, DECEMBER 13.:
SZERENCSÉS NAP!

Felcserélt nejek. Vagyis még nem azok, de majd az ő fejüket is bekötik.
Ajánlott rovat:
Negyed kilenckor egy egész friss sorozatot tűz műsorára az M1, ami a családi bonyodalmak és a gazdag-szegény ellentét mellett a tanulás hasznosságára is nagy hangsúlyt helyez: a születésükkor Elcserélt lányok egyike ugyanis éppen iskolai tanulmányai eredményeként jön rá, hogy jó helyen, de rossz családban van. A világ döntő többsége nem kap ilyen újrakezdési lehetőséget az élettől, bár én egyre kevésbé szeretnék gazdag családban élni, nem anyagi, hanem szellemi okokból kifolyólag, a gazdagok nagy része ugyanis elképesztően sötét agyilag. Fél tízkor hasonló történettel operáló filmet kapunk a Dunán, egyértelműen vígjátéki formában: egy kiábrándult nő a mások gyerekeivel ijesztgeti az exeit, általában százezer dollár mértékben, míg csak rá nem talál a szerelem – ám úgy tűnik hogy a pasi nős. És bár valójában nem az, azért a csak vele is elsüti a Kölcsönbaba visszajár-poént, gondolom nincs arra felkészülve hogy a férfi esetleg tárt karokkal várja őt is meg a gyereket is. Nincs mese, kénytelen lesznek összehozni egy igazi közös gyereket. Végezetül ugyanott kapunk egy életrajzi-gasztronómiai filmet tizenegykor egy legendás operénekesnőről. A Főzőcske Callas-szal beszédes című doksi: az ételeken és a díva saját testén keresztül mutatja be a karriert a nélkülözéstől a tobzódásig, majd az egyensúlyba jövésig. Mindeközben azért nyolckor lesz egy kis művészfilmes bosszúthriller is a Cinemaxon Neil Jordantól, kedvenc színészével, Stephen Rea-vel a főszerepben, aki itt egy csóró szaxofonost játszik, aki egy durva gyilkosságot megbosszulva maga is olyan csúnya eszközökhöz nyúl, mint az elkövető. Ennyiből is sejthető, hogy az Angyal a fogat fogért-elv ellenében született, és mint ilyen, ma már meghaladottnak tekinthető (ha kétségeink lennének efelől, a gyártási dátum -1982-megerősít minket), ettől függetlenül a rendező kedvéért érdemes vele próbát tenni.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Kesha sírva dolgozott fel Bob Dylant – Hajjaj, sírok én is mint a záporeső mióta meghallgattam.
18+: Felrakták a netre VV Vera pornófilmjét – Tegnap tévedtem: mégiscsak vannak olyan leleményes emberek, akiknek köszönhetően a lakosság nagy része nem fog pénzt kiadni ezért a dzsuváért.
Orbán: Vihar lesz Európában, és nálunk is „A kormányfő szerint az euró válságát nem mi okoztunk, a céljainkon nem kell változtatni,csak nagyobb lesz az ellenszél.” – Na és mit nem lehet szél ellenében?...
Donatella celeb és később is az szeretne lenni - Lekéstél, kislány, gáspár evelin már megelőzött Rihonya alatt :DDD Amúgy igen, meglepődtem volna ha tanulással vagy munkával akartál volna érvényesülni.
Comment: Szájak szakadtak a Való Világban: "Az RTL valóságshow-jának versenyzői 12-es karika mellett fújták a nyál- és vérbuborékokat a kamerába." - Hát igen, ORÁLIS SEKSZ IST EINE SERIOUS BUSINESS!
Ez nem tehetségkutató, ez pénzgyár!Sőt, van egy még durvább hírem az X-faktor meg a többi szemét rajongóinak: az ajándékokat se a Télapó hozza. És basszus, ezeknek szavazati joguk is van, és nem csak emelt díjas SMS-sel. Komolyan, erre inni kell, nemkicsit.
Életet menthet a merevedési zavar – Na végre, tudtam hogy valami haszna is van!...ööö…már úgy értem, hogy személyesen nekem nincs ilyesmim, de...ha lenne, akkor...á mindegy, viszlát holnap.
 
SZERDA, DECEMBER 14.:
RICHARD HAUMANN

...és tényleg ő az.
Ajánlott rovat:
M1, 22:35: KorTárs – Címének megfelelően a modern művészetből szemezgető sorozat, a mai rész főszereplője egy újabb távolba szakadt hazánkfia, illetve lánya, Bakos Rita, aki sikerrel lép túl a „női művészet” gettó-skatulyáin – de immár mint Rita Ackermann. Ugyanott tizenegytől dokumentum-sorozat első része az M1-en, mely az abszolút baráti alapon Kelet-Európában álomásozó orosz csapatok és a hozzájuk tartozó kiszolgáló rendszerek történelmét mutatja be, a címe is a mi Tovariscsi, kanyec plakjainkra hajaz: Viszlát, elvtársak!  A maradék jóság a Duna 2. Autonómián lesz, előbb nyolctól a Komorok, ami NEM a Tudorok koppintása, hanem (újabb) doksi egy nagyon is magyar építész és családja szomorú végű történetéről. Ugyanitt 22:25-től egy kiemelten ajánlott régi-régi Shakespeare-adaptáció (III. Richard) az itt kivételesen démoni Haumann Péterrel a címszerepben, mellette Major Tamás, Bánsági Ildikó, és egy bizonyos Latinovits Zoltán. Mondom: kiemelten ajánlott.
 
Nem ajánlott rovat:
Universal Channel, 21:20: Titanic 2 – Egyszer ajánlottam a Hamlet 2-őt, amiben a dán királyfinak kanyarítanak utóéletet, az a film az ilyen filmekről (is) szólt, mint ez. Titanic 2.? Mi jöhet még, Pearl Harbour Reloaded?!

Kis hírek a nagyvilágból:
Meg kell barátkozni a székletátültetéssel - Székletátültetés??? LESZAROM. Minek átültetni belém a másét? Hát van nekem saját minden nap!!!
Kovács Patrícia isteni pornós lenne - …ahogy a mostani magyar „színésznők” döntő többsége. A cikk annyira hemzseg a hibáktól, hogy muszáj vagyok idézni: „Remekül sikerült a Momentán Társulat közelgő előadásának promóvideója, amiben Kovács Patrícia nem elég, hogy elárulja szexuális vágyait, még a mellére is ráközelítenek kamerával! Patricia Smith-lént egy klasszikus filmes műfajt idéz meg: a leendő pornós castingra érkezik, a válogatás keretében megdugják a nőt, amit persze a rendező és a producer felveszi. (…) A sok népszerű filmben szereplő színésznő egyébként most megint új filmmel, a Sas Tamás rendezte S.O.S. Love-vak áll elő, ami december 15-től kerük mozikba. Az S.O.S. Szerelem folytatásában Daryl Hannah és C.J. Thomason is szerepet kapott Hujber Ferenc és Árpa Attila mellett.” – Alig várom, basszus, alig várom. De tényleg! Komolyan, mekkora megtiszteltetés Daryl Hannah-ak és C.J. Thomason-nak, hogy ekkora színészóriások mellett szerepelhetnek, mint Hujber Ferenc és Árpa Attila! Nap kommentje 1.:
 
 
2011.12.13 09:30:41 fixactor
Nagyon nagyon szar, művi ökörség, hiteltelen, gyenge, kb. ezekkhez az agyakhoz van célozva: Hujber, Árpa, Sas. (FILMGENGSZTERIZMUS)Ha nektek ez filmművészet, menjetek a p...ba. Szegénylegények, Körhinta, Tizedes és a többiek, Kis Valentinó, Színbád...ezt írják le ötvenezerszer büntiből...

Nimfomániás lesz Charlotte Gainsbourg: "Úgy tűnik, Lars von Trier megtalálta The Nymphomaniac azaz A nimfomániás című filmje címszereplőjét Charlotte Gainsbourg személyében, aki már a rendező két korábbi filmjében, az Antikrisztusban és a Melankóliában is szerepelt. A nimfomániás a női szexualitásról szól majd a születéstől a klimaxig. A filmből kétféle verzió készül, egy bárhol bemutatható változat és egy olyan, ami leginkább hardcore pornóra emlékeztet, legalábbis a rendező szerint." – De szép is amikor két ennyire hülye és ennyire túlértékelt provokátor egymásra talál. Aki ezért majd pénzt is kiad, annak úgy is kell. Nap kommentje 2.:
 
 
2011.12.13 13:07:31 Intizar
Még hogy a női szexualitásról fog szólni. Valami poshadt férfifantázia lesz. Kár a színésznőért, kár a rendezőért is.
 
Stohllal nem kivételeznek, viszont megtört – PHOTO OR IT DIDN’T HAPPEN!
Elhidegültek egymástól a meleg pingvinek – Ezek szerint mégsem igaz az a propagandaszöveg, hogy az ilyesmi egy egész életre szóló kapcsolat náluk :DDDD - "Buddy már egy nőstény oldalán élvezi az életet, Pedro még nem járt szerencsével, próbálkozik." - Nagyon helyes, Buddy, csak így tovább, ne térj le a heteró-sekszualitás egyenes és boldog ösvényéről! Sose késő megtérni, fiaim, még az állatoknak sem! EGÉSSÉG!!!
Gyilkosság áldozata lehet a csonkolt férfi: "Emberölés gyanújával nyomoznak a hétfőn, egy hulladékgyűjtőben megtalált végtagok ügyében." - Hát igen, kicsi a valószínűsége hogy öngyilkosság történt, sőt, szinte teljesen kizárható.
Fokozottan ellenőrzik a faszállítókat – Jól teszik! Remélem a Rákóczi téri meg Bérkocsis utcai faszállítókat is beviszik, rájuk férne!
VV Attila és Péter kurvázni szeretnének - Nem vagytok egyedül, srácok, nem vagytok egyedül! De az előbbi hír ismeretében kicsit várnotok kell ezzel!
Megölték a duma egyik titkárát - Íme, a duma abszolút bojkottja.
18+: VV Kinga hisztije ordenáré vagy szánalmas? - Mindkettő.
Bréking: Mihalik felöltözve maradt - Hát igen, lassan már az az esemény ha nem vetkőzik ^^
Ufo a Kreml felett: "A szombati tüntetésen filmezték le a repüló tárgyat." – A földönkívüliek is Putyin ellen. ÉBERSÉG!!!
Jövőre félthetjük az állásunkat – Ja, nyilván csak jövőre, mert aki idén elvesztette, annak már nincs mit féltenie…
Ismeretlen férfi feküdt a kádban: "Egy szót sem szólt, csak furcsa hangokat hallatott, mindezt Bicskén." - Huhh, ez aztán durva buli lehetett :DDD Erre inni is kell egyet…
Ijesztő a mellek nélküli új szupermodell: „Az Elite Model Look 15 éves, svéd győztese állítólag nem koplal, mégis úgy néz ki, mint aki éhezteti magát. A mellek nélküli lány ijesztőbb, mint hinné!” – Jujj, nem is kattintok oda, úgy megijedtem, amúgy meg mi bizonyítja hogy nő? Hát épp a másodlagos nemi jegyek hiányoznak róla!
Csökkent a nyugdíja, szíven szúrta magát: „Ha ő ennyit ér az országnak, akkor ezt teszi, mondta a nyugdíjbiztosító ügyfélszolgálatán.” – Aktuálisabb, mint valaha: MEGÖLTÉTEK A JÖVŐNKET!
 
CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 15.:
LE KELL MENNI KÁTYÁBA
 
…és Sir Sean Connery megteszi helyettünk is, pedig sokan lennénk a helyében.
Általában nem szoktam családi vígjátékokat ajánlani, most azonban kivételt teszek a Leharcolt oroszlánok kedvéért, és nem csak Michael Caine (és Robert Duvall meg Kyra Sedgwick) miatt: a rovott múltú nagybácsik közé érkező unatkozó kiskölyök meséje mindenkinek tetszhet, a felnőtteknek az öregek sötét üzelmei, a nőknek a kisgyerek, a kisgyereknek meg az oroszlán miatt, és ráadásul mindez emberi időpontban, negyed kilenckor az M1-en. Michael Caine mellett egy másik nagy arc is felbukkan, mégpedig kilenckor egy jó kis hidegháborús James-Bond utánérzésben a Filmmúzeumon, melyet John Le Carré regényéből Tom Stoppard írt filmkompatibilisre. A hidegháború enyhülésének idejében játszódó történet szerint egy Kátya nevű orosz csaj (Michelle Pfeiffer, sunáznám) tudtán kívül fontos iratokat ad át egy londoni kiadónak (Sir Sean Connery – őt viszont érdemei ellenére sem), aki perszehogy belezúg. A nemzetközi érdekek ütközése a nemzetek fölött álló érzelmekkel, további kisebb-nagyobb sztárokkal (Klaus Maria Brandauer, Roy Scheider, jegyezzük meg a zeneszerző nevét is, megérdemli: Jerry Goldsmith), mindez az Oroszország-házból szeretettel! Vissza a családbarátsághoz: ugyanabban az időben a kétezres évek tudatosan önironikus muszklimiskája, A Szikla építi tovább filmes karrierjét Egyiptom katakombái után ezúttal Dél-Amerika dzsungeleiben (és a TV2-őn), egy wannabe Indiana Jones megmentésén ügyködve, aki Az Amazonas kincsét kajtatja. Itt is van minden mindenkinek: bunyók, bombanők (Rosario Dawsont is sunáznám), állatok (pávián) és még Christopher Walken is!
 
Így ferdít az Index rovat:
Csak 806-an látták Az ember tragédiáját – Lehet rugdosni Jankovics Marcellt, lehet fikázni Madách Imrét, de a tény attól még tény marad (ezt egyébként utólag a cikkbe is beleírták): vidéken nem forgalmazzák a Tragédiát, illetve ez a 806 ez az első hétvége három teltházas (!) előadását jelenti. Nap kommentje:
 
2011.12.13 07:43:44 Szocio Pata (kikvogymukblog)
Bravó fiúk, sikerült megint egyet rúgni a magyar filmbe! 800 nézővel
tudjátok, mi a bukás? Két hét 10 kópia, az! Ez gyakorlatilag az Uránia
mozi hétvégi adata, amit lehoztatok! 3 teltházas vetítés. Nevetséges,
hogy mit meg nem tesztek a magyar film ellen, hogy felhergeljétek a
trollokat. Esküszöm, ilyen ország még nincs több, ahol csakis a saját
filmgyártásukat utálják, azt, ami két éve tetszhalott a finanszírozás
hiánya miatt!
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Kanada felrúgja a kiotói egyezményt: „Amíg Kína és az USA nem csökkenteni a károsanyag-kibocsátását, addig ők sem.” – Persze, hát ez a megoldás: ha más szarik a törvényekre, szarjunk rá mink is.
44 millió eurót várt, vacsorát és aprót kapott - Jól járt, mert legalább életben hagyták: "A Svájcban élő férfi az elvihető jackpot húszszorosát nyerte, a kaszinó szerint elromlott a gép." - Hiába, vannak ilyen elromlások, véletlenek.
Szecsődi Karcsi felvállalta, hogy transznemű - ...kábé az első szereplése óta nyilvánvaló volt. Csak aki akkor kimondta, azt leanyázták :DDD
Előzetesben a fegyvert tanára fejéhez emelő diák: "A 14 éves tatabányai fiú azt állítja, csak viccből vette elő a gázpisztolyát." - Gyerekcsíny, már ranschburg jenő bácsi is megmondta!
Hússzorosára emeli Zamárdi a Balaton Sound területdíját – Remélem a belépő is egyenlő arányban nő majd vele. Prémiumfesztivál FTW!
Hét boszorkányt fogtak Romániában: "Átoklevétel és átokfelhelyezés címén csaltak ki pénzeket híres emberektől is." - Remélem megégetik őket, mint a régi szép időkben. Engem egyszer gyíkká változtatott egy ilyen boszorkány, de már elmúlt.
Romney mellett a republikánus boszorkány: "A Tea Party-s O'Donnell konzervatív szavazókat hozhat. A demokraták repülővel támadtak." - Mint fentebb: bombázzák le a boszorkát a seprűről, problem solved.
Mindent tud rólunk a Facebook - Ez egy hír? Ezt eddig is tudtuk! - "Egy bécsi joghallgató felszólította a közösségi oldalt, hogy adják ki a róla tárolt adatokat. A teljes anyag hosszabb, mint a Háború és béke." - Lájkoljátok, birkák. Jut eszembe, a faszbúk-használóktól is el kéne venni a szavazati jogot.
A karrierista szuperhőst nem érdeklik a nagy mellek:  „Tom Cruise minden eddiginél látványosabban menti meg a Földet. Kár, hogy nincs stílusa. M:I 4.” - Újabb komment, ami elmondja a lényeget helyettem:
 
2011.12.15 12:44:30 XocoLatte
Megjegyzésem a cikk címéhez: szerintem a kisebb cicik sem, mert hogy buzeráns az alak...
 
Kevesebbet isznak, de többet szívnak az amerikai tinédzserek: "Az elmúlt harminc évet tekintve a marihuánát fogyasztó aránya most éli a virágkorát." - Nem vagyok se tinédzser, se amerikai, úgyhogy LESZAROM, és EGÉSSÉG! Ne feledjétek, holnap tévémentes nap!



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés