2011. 12. 19.
Meghalt a lenszövő, elmúlt a rút aszály (dec. 19-20-21-22.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, DECEMBER 19.:
PINCÉR! MENTÁT!

I wanna take you to a gaybar.
Ahogy közeledik a Karácsony, úgy vonják meg tőlünk a jó műsorokat, hogy aztán Szenteste a nyakunkba zúdítsanak mindent. A szigorú minőségi rostáláson mindössze három film ment át:
 
Talán érdemes rovat:
Hálózat TV, 21:00: Szent Lőrinc éjszakája – Dráma: a második világháború árnyéka még a mennyei Toscana-t is pokollá változtatja. A kérdés, hogy hisznek-e a falusiak az őket egybeterelő németeknek, költői, ugyan ki ne próbálna menekülni az ilyen erőltetett MENET gyülekező elől.
 
MGM, de ajánlott:
Két filmre hívnám fel a figyelmet, és remélem hogy nem basszák el nagyon az MGM-es szinkronnal. Az első nyolckor a Fegyverek órája, mely Wyatt Earp legfontosabb tevékenységének, a Clanton-banda felszámolásának állít emléket, mert nem vesztek ám mind oda Tombstone-nál. Ugyanott tíztől egy újabb western ami szinte biztosan ismétlés, Mick Jagger egyik legszimpatikusabb filmszerepe Ausztrália népi hőseként, Ned Kelly-ként, aki apja nyomdokába lépve követi el kisebb-nagyobb bűncselekményeit a gazdagok kárára és a szegények örömére, hogy ugyanúgy végezze mint Clantonék Wyatt Earp fegyvere előtt.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Hímtagon harapta kuncsaftját: "Nem akart fizetni" - Huh, ez kemény, ezek után mindig lesz nálam pénz, ha...már nem mintha kurvázni járnék, de HA járnék, akkor...na mindegy, következőt!
Napizéje: Külföldi himnuszt éneklő válogatott: menő vagy ciki? - Az a ciki, kedves blogíró, hogy ez a kérdés egyáltalán felmerül benned. Az a "külföldi" himnusz ugyanis konkrétan a magyar, az azt éneklő válogatott zömét pedig Romániában élő magyarok, egész pontosan erdélyiek adják. Tudod, azok az erdélyiek, akiket Csócseszkuék üldöztek, faluikat eltakarították, és az anyanyelvük (magyar) feladására kényszerítették őket, azok az erdélyiek, akiket véresre vertek csak mert egy nyelvet beszéltek veled, aki itt mocskolod őket. Nap kommentje:
 
R9naldo 2011.12.19. 16:45:30
A pofámról leégne a bőr, ha ilyet kérdeznék. Ezek az emberek tudták mit vállalnak mégis megtették. Gondolom a posztoló kezével a szívén teli tüdőből énekelte volna a román himnuszt. Kár hogy nem ő született oda ahol lenézik/megverik/megalázzák az embert csak mert magyar. Szánalmas vagy!
 
Városban: Trainspotting Hardcore: "A brit fiatalokkal foglalkozó Punk Rock brutálisan erőteljes, amiben nem félnek hosszan beterpeszteni a diáklányok." - A brit nők legendásak rondák, nekem meg van vagy tíz polcnyi Gianna Michaels-DVD-m, úgyhogy kihagyom. Elolvastam: kortársszínház ráadásul magyar, újabb okok a kihagyásra.
Felvétel egy vámpírcsillag lakomájáról - Twilight, már az űrben is?! Éberség, bajtársak, ÉBERSÉG!!! - "Jól látszik, ahogy egy kettős csillagrendszer egyik tagja anyagot szív el kísérőjétől." - Vámpírcsillag ez is, a véred szívja el!!!
Dukai Regina már érzi a karácsonyt - Hajjaj, azt én is, minden nap később érek haza a kocsmából, és minden nap tovább alszom ^^
Rihanna koncert közben hányt: "Lisszabonban minden összecsúcsosodott, ami egy turnén megtörténhet." – Kár hogy nálunk nem csinálta. A cikk többi része a szokásos hazudozás az énekesnő részéről, a kötelező rasszista váddal. Lapozzunk….
Képviselő Funky: A rejtőzködő melegekhez szólhat Gyurcsány új himnusza: "Ez a Pa-Dö-Dő legjobb száma az elmúlt évekből." – Kettő, nem is, három ok arra hogy kihagyjam.
Felrobbant egy pálinkafőző-készülék: "A tiszaföldvári családi ház melléképületében történt robbanásban egy ember meghalt." - Ennyit a legalizációról. Újabb áldozatot szedett az alkohol, megint a marihuánalobbinak lett igaza : (((
Recorder: Nemzeti hiphopot Amerikába!: "A Bëlga lesz a legkelendőbb magyar exportáru?" - Biztosan, mivel itthon már a kutya se kíváncsi rájuk.
 
Kim Dzsing Iljusin rovat:
Végre, végre, végre! Nem hittem volna hogy földi életemben még egy diktátor halálát megérhetem, de kegyes hozzánk az Ég, az utolsó főkomcsik egyike is kifingott, ideje volt már, kár hogy a gyereke folytatja amit elkezdett. Emlékezzetek az általam folyton belinkelt Pol Pot-máglyára, és ne feledjétek, hogy Kim bácsi már odalent sül a nyárson, mi meg akkor vidámkodjunk egyet:
Kim Dzsongil imádta Rambót és Bondot: „20 ezer darabos filmgyűjteményében külön polc járt Liz Taylornak és a Péntek 13-sorozatnak.”LESZAROM, azokat asszem Szaddam is imádta. Inkább a pornófilmjeiről meséljetek, biztos volt neki egy-kettő!
Velvet: Mitől lett Kim Dzsongil stílusikon?: "Platformcipő, gigaszemüveg, vakondszürke munkásruhák: ezektől lett stílusikon a Kedves Vezér." - ...meg mindazon generációk vérétől, amik a mancsához tapadnak:
Magas talpú cipőben irányított vasmarokkal: „Kim Dzsongil ezüst evőpálcával homározott a dögös nőkkel tömött luxusvonatán, míg milliók haltak éhen.” – Sztálin elvtárs se csinálhatta volna jobban. Holodomor Reloaded!!44 négy
Tömegek bőgnek az utcán Észak-Koreában – videó – Édes faszom, minek az ilyeneknek agy, ha nem használják. - „Helyszíni beszámolók szerint az észak-koreai fővárosban tömegek fakadtak sírva az utcán az ország vezetője, Kim Dzsong Il halálhírének bejelentése után.” – Ne sírjatok, birkák: VAN MÁÁÁSIIIK!!!
Személyi helyett testületi diktatúra jöhet: „Lehet, hogy régens fog kormányozni, de a Kim-klán megőrzi a hatalmát Észak-Koreában.” – Na, mit mondtam, same shit, new asshole…
 
 
KEDD, DECEMBER 20.:
SUTTOGÓ PROPAGANDAMŰSOR
Kár. Touché!
Ajánlott rovat:
Megint a Duna 2-re jut a jóság: nyolckor egy emberségre nevelő doksi Philip Glass zenéjével, melyben különböző fogyatékkal élő gyermekek és velük élő szüleik vannak a középpontban. A Négy évszakra lebontott történet természetesen a test bilincseiről szól, meg arról a nekünk elsőre értelmezhetetlen küzdelemről amit ők vívnak az életükért és a megmaradásért a „normális” világ ellenében a Halak (képzeletbeli) Szigetén. Tíz előtt tíz perccel egy ritkábban adott Bogart-film az MGM-en, ahol a fekete-fehér sármőr és Ava Gardner ellenére a főszerepet a valamikori Mezítlábas grófnő sekszuális frusztrációi és ezek helyszínei (leginkább Olaszország) adják, aki nemesi címét nem kutyabőrnek, hanem salsatudásának köszönhette annak idején – erre alapozva próbálják visszacsábítani a kamera elé, felemás sikerrel, mert aki arat a színpadon, az egyedül marad a szerelemben, még akkor is ha egy igazi nemes kéri meg a kezét (akik a régi Bogartot akarják, azok a Filmmúzeumon vigasztalódhatnak a Casablanca ismétlésével tizenegykor). Hihetetlen, de igaz: a TV2-nek is van kulturális műsora (próbálnak felérni az aktuális trendhez?), és a Propaganda ha egyébként nem is, de ma mindenképp figyelmünkre érdemes, mert a kötelező bulvárkodás (magyar „suttogó”) mellett a Tankcsapda frontembere, Lukács Laci is a vendége lesz 23:40-kor.
 
Talán érdemes rovat:
Fél tízkor sajátos kísérletre vállalkozik a Duna TV: letesztelik, hányan emlékeznek még az eredeti Cartouche-ra (tudjátok, a Belmondo / Cardinale-félére). A Cartouche, a jólelkű útonálló sikere ennek megfelelően sok mindenen múlik: hogy ki tudnak-e tölteni egynél több részt megfelelő tartalommal és akcióval, múlik a közönség emlékezetén, végül de nem utolsósorban pedig azon, hogy elrontották-e vagy sem (a Taxiból ismert Frédéric Diefenthal-t direkte nem hoztam fel, Belmondo cipője ugyanis szinte biztosan túl nagy még neki).
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Mark Zuckerberg beperelte a Facebookot – Igen, ez egy „másik” Zuckerberg, de legalább olyan ellenszenves mint az eredeti. Akármelyikük nyer, az igazi győztes én leszek, mert LESZAROM.
Gyerekei előtt fejezte le szeretőjét egy román férfi – Abszolút hatásos elrettentés: a gyerekek nem fogják megcsalni a partnerüket. Sőt, nem is lesz partnerük, mert normális élet innentől kilőve : (((
400 milliárdos lyuk van a költségvetésben - Életem legdrágább sunázása lehetne, de meghagyom másnak.
Észak-Koreában nagy a sötétség - És nem csak az utcákon, a fejekben is.
Vaddisznó-elhárítás Budán: "Malacaik is születtek azoknak a vaddisznóknak, amelyeket Schmitt Pál kertjében találtak. A köztársasági elnök biztonságban van. Videó." - Úgy is kell, meg kell leckéztetni a rendetlenkedő állatokat. Tiszta Tanú :D
Vajcsempészek megjelenését hozta a norvég vajkrízis: "Norvégiában óriási vajhiány van. Akkora, hogy már svédek próbálnak vajat csempészni az országba. Egy kiló 40 ezer forintot ér." - Oké, akkor le is van vajazva az új szakmám.
Bizonytalan a lázadó kínai falu sorsa: "Földügyek miatt áll tíz napja rendőri blokád alatt a dél-kínai Vukan." - Majd ha nem hallunk róluk a hírekben, tudjuk hogy már eldőlt a sorsuk.


 
SZERDA, DECEMBER 21.:
MINDEN NAP SÖRJÁRAT!

Drágám, a kölyök biztos hogy tőlem van?!
Kiemelten ajánlott:
Emlékeztek mit sírok mindig, hogy a határon túliaknak jut a jó, nekünk meg a maradék? Nos nincs ez másként ma sem: fél tízkor a Duna 2 Autonómia az Éjjeli őrjárat keretében Retrózik egy kicsit – de most jön a lényeg, a tárgy a Bizottság zenekar, Veiszer Alinda vendégei pedig efZámbó és Wahorn mester mellett Készman József újságíró / médiaszakértő, Sík Endre szociológus és a magyar intellektuális punk intelligens krónikása, Szőnyei Tamás. Mindenkinek kötelező, aki fogja.
 
Talán érdemes lesz rovat:
Universal Channel, 19:30: Minden nap karácsony – MÉG CSAK AZ KÉNE! Bele is pusztulnánk anyagilag, a májamról nem is szólva :SSS A filmbeli lusta apával meg is történik ez a rémálom (amit amúgy az Idétlen Időkig-ből vettek át): elhanyagolt gyerekének kívánsága valóra válik, és ő a kezdeti bunkóskodás után behódol a Szeretet Erejének. Csak családosoknak. Fél tízkor a Duna folytatja Cartouche, a jólelkű útonálló történetét, aki a gazdagok összes pénzét és szinte összes nőjét eltulajdonította, sőt, még az akkori fő-sündőr testvérét is. Mintha nem volna elég bonyolult a helyzete enélkül is!
 
Ismétlés, nem ajánlott:
TV2, 21:00: A szellemlovas – Hiába a CGI, hiába az egykori Szelíd Motoros, Peter Fonda Mefisztóként való feltűnése, Nicholas Cage az igazi húzóerő itt, le is húzza a mélybe az egészet.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Városban Klapka karácsonyi csapása: "Amikor már azt hiszed, nincsenek kreatív reklámok, az öreg zálogos beszippant az utcáról." - Én aszittem hogy eladta a boltját, ezek szerint trükk volt az is?
Kim Dzsongilt bebalzsamozva állítják ki: "Tíz napig üvegkoporsóban tartják, majd közszemlére teszik holttestét, ahogy az apjáét is tették." – De miért csak tíz napig? Utána jön az izgalmas rész, nehogy már megfosszák a plebs-et a Kedves Vezető feloszlásától :DDD
Kulturális csatorna: élt 3 hónapot: "Veiszer Alindának januártól nincs műsora." - Szomorú, szomorú dolog ez. Én meg épp ma ajánlottam őket :(((
Megduplázzák az elismert egyházak számát: "Működött az isteni lobbi: jó tucatnyi újabb felekezet kaphatja meg az egyházi státuszt. A krisnások örülhetnek, a szcientológusok viszont nem." - Örülök hogy a krisnásoknak összejött, és örülök hogy a szcientológusoknak nem :)))
16+: Félmeztelen menyasszony, szép motor – És ebből nekem csak az egyik kéne. Helyesbítek, mert rákattintottam: most már egyik se.
Pénzcentrum: Megrohanták a vevők a magyar boltokat: mindenki lapostévét vesz: "LCD, LED, 3D: idén is a televíziók a magyar vásárlók kedvencei." - Vegyetek is, birkák. Én majd megvárom amikor lehozzátok a még garanciális tévét a zaciba ^^ EGÉSSÉG!
 
 
CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 22.:
MÉG IN HUNGÁRIA
 
Talán érdemes rovat:
Negyed kilenctől kezdve jóformán elárasztanak minker Jeremy Irons-szal az M1-en. Először Návai Anikó exkluzív interjúját adják le, majd egészkor (gy. k.: kilenc órakor) az Appaloosa: A törvényen kívüli város című western-t, amiben Vasas Jeremy a változatosság kedvéért a rosszfiút játssza: terrorban tartja a címbeli kisvárost, és az őt elfogó két helyi rendőrmegfelelő eszén is túljár amikor a halálos ítéletet úgy ússza meg hogy embereivel elraboltatja egyikük szerelmét és meglóg vele a sivatagba. Viszonylag korrekt kis csihipuhi.
 
Ismétlés, de ajánlott rovat:
Személy szerint nem vagyok oda meg vissza Fenyő Miklós munkássáságáért, de ha valami magyar ÉS jó, azt el kell ismerni, főleg most, a sastamások és üvegtigrisek közepette. Szóval van valamink, ami bár amerikai ihletésű, de magyar, és a miénk. És: mostani. Nagyon röviden: ahelyett hogy mondjuk az SOS Love-ot megnézed, kilenckor ülj le a TV2 elé, ahol a Fenyő Miklós karrierjét összegző musical, a Made in Hungaria moziverzióját kaphatod el. Legyünk őszinték: a magyar pop legjobb alkotásai mindig is az eszképizmus jegyében születtek, és nem fogok a Matula magazin hibájába esni, nem mondom hogy Fenyő Miklós mekkora zseni, mert ha csak egy kicsit is megkapargatjuk, rögtön látjuk melyik számát ki ihlette. Azt viszont igenis kimondom, hogy a Hungária és F.M. mindig is egy pozitív töltetű menekülési útvonalat kínált az adott korszak deprimációjából. Erre számíthatunk a Hungária lemezein, ezt adta nekünk a musical, és adja annak filmváltozata is: egy kis időre garantáltan kikapcsol a koszos külvilágból.
 
Ismétlés, kiemelten nem ajánlott:
Universal Channel, 21:40: A Wiz – Már egyszer elmondtam mit gondolok róla, és még mindig fenntartom. Ez egy annyira (és rossz értelemben) bizarr film, amit semmi nem képes megmenteni, még Richard Pryor cameo-ja sem. Úgy katasztrófa, ahogy van, kerüld messzire.
Kis hírek a nagyvilágból:
Kómába esett a nő, akinek viccből a fejére dobtak egy bevásárlókocsit: „A New York-i nőt két 12 éves fiú dobta meg, négy emelet magasból. Akár hat év börtönt is kaphatnak.” – Majd bent is viccelődhetnek a zuhanyzóban, amikor le kell hajolni a szappanért…
Duplán bóvliba kerülhet Magyarország: „A Fitch napokon belül két kategóriával, Egyiptom szintjére sorolhat le minket, a kormányt már értesítették. Ezt jósolta meg Orbán három hete?” – Nem tudom, de ha Egyiptom szintjére kerülünk, az ugye azt fogja jelenteni, hogy nekünk is lesznek saját piramisaink meg múmiáink?
Az Avatar rendezője az óceán mélyén - Nem az óceán lesz az, hanem a bányászbéka feneke! - "A Wemo Mediával kombinálják az online játék, az animációs film és a social média eszközeit." - Hát én ezt akkor asszem ki is hagyhatom.
Bodybulvár: Nem hétköznapi rendőrnő: "Az egyik legszebb egzotikus fitness modell, aki szívesen seggbelő a Glockjával" - Én SUNÁZNÁM, de a seggbelövést kihagynám ha lehet.
Bill Murray nem akarja a Szellemirtók 3-at: "Darabokban küldte vissza az elkészült forgatókönyvet Dan Aykroydnak és Harold Ramisnek." - Jól tette, bár mások is követnék a példáját. Mára ennyi, ne feledjétek, holnap tévémentes nap!
 
 
 

Kulcsszavak: Gianna Michaels, éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés