2012. 01. 21.
Tévémentes hétvége? (jan. 21-22.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Talán már nem is kell mondanom, hogy a péntekek még mindig tévémentesek - a szombatok meg a gyér felhozatal miatt lehetnek azok hamarosan:

SZOMBAT, JANUÁR 21.:
SZELE: BURDA.

Szerintem a középső a kakukktojás.
Nem ajánlott:
M1, 1:35: Koncertek az A38 hajón: Maszkura és a Tücsökraj – Mi, akik emlékszünk még a Háborgató Maszkurára, nem vesszük be ezt az emilrulezes-tücsökrajos-fenékrázós romkocsmazenét. Egyedül a Pesti Nők című szám elég egy bizonyos díjhoz, eltaláltad, a híres-neves FASZKORBÁCSról beszélek.

Ismétlés, de ajánlott:
Fél tízkor retrózás az immár nevében is világhatalom Duna World-ön! A leggyakrabban szitokszóként szoktam használni a családi film jelzőt, de a Szeleburdi vakáció esetében nem lehetnek kifogásaim: a bohókás család több részen át tartó humoros kálváriái (itt épp: nyaralás, hajófelújítás) ma is ugyanúgy élvezhetők kicsiknek-nagyoknak mint anno, ne is úgy tekintsünk rá mint a Kádár-kor családbarát arcának ábrázolására, hanem mint a Családom és egyéb állatfajták magyar (kicsit savanyú, kicsit kicsi, de legalább saját) verziójára. Annyira régi (1987-es), hogy én még (egy azóta persze megszűnt) moziban, a bemutató évében láttam. Azóta már nincsenek mozijaink, filmgyártásunk, gyerekfilmjeink meg pláne nem, de minek is, amikor gyerekek sincsenek, az óvoda után egyből jön a kamasz,-és felnőttkor, a korán kezdett cigivel, sekszuális élettel és kimutatható droghasználattal. Telik az idő, gyerekek, telik az idő! EGÉSSÉG!

Ismétlés, nem ajánlott:
M1, 20:15: Vicky Cristina Barcelona – Erre viszont maximálisan érvényes a másik szitokszavam ("romantikus" film), ráadásul Woody Allen mintha lassan húsz éve ugyanazt az egy filmet forgatná ugyanúgy (én meg húsz éve ugyanazt írom róla), és most se sikerül lezárnia a vonalat: a három csaj a semmiből jön és a semmibe megy, az almodóvari feszültségteremtés nem jön össze még az őrült figurák ellenére sem.

Talán érdemes rovat:
Cinemax, 22:10: A Köpönyegforgató – Ilyen amikor nagyjából összehoznak mindent amit Woody nem tudott, ráadásul saját terepén (New Yorkban) győzik le. Viszonylag friss (alig kétéves) seksz-komédia a Bűnös Városba érkező ifjú párról, akiknek újdonsült barátai egy leszbikával élnek egy fedél alatt, aki ki is veti hálóját a tapasztalatlan asszonykára.

Magyarul! rovat:
Navigációs táncot jár a ganajtúró bogár: "Svéd kutatók felfedezték, hogy a bogár a napot keresi, amikor körbeforog a sárgolyóján." - Magyarul: leszarja a GPS-t!!!!!

Kis hírek a nagyvilágból:
Gyerekeket mentett a Costa Concordián a tragédia magyar áldozata: "A hajó zenekarában hegedülő Fehér Sándor hősies viselkedésével írta be magát a külföldi médiába." RESPECT. Erről az emberről kéne utcát / teret elneveznünk, nem Elvis Presley-ről.
Kiiktatják a szökőmásodperceket: "Ez fontos lépés a rádiókommunikációs rendszerek szinkronizálásában." – Ez azt jelenti, hogy hamarabb mehetünk majd haza a munkahelyről??????
Brutalitás miatt bukhatja az Oscart: "Fincher James Bonddal rendezte meg A tetovált lányt. Minden a remake-ről és Stieg Larssonról." – Mivel ezek a remake-ek Amerikába készülnek, nem lehetne hogy nálunk (és Európában) NE mutassák be őket? Kicsit fárasztó ugyanazzal a címmel ugyanarra beülni egy-két év kihagyással. Vagy akkor mutassák be mondjuk Bollywood amerikai filmekből készült feldolgozásait is, azokon legalább röhögni lehet.
38 éves a meztelen modell: Kate Moss: "Mostanában csak Mihalik Enikő tudja vele tartani a lépést mellmutogatásban. Galéria." - ...avagy hogyan kell még Kate Moss szülinapjába is belekeverni Mihalik Enikőt. Én nem sunáznám egyiket se, anorex szörnyek ezek :SSS
Naponta 42 késes rablás Nagy-Britanniában: "Évente 2,2 millió erőszakos bűncselekmény történik." - Hiába no, kemény meló ez a megélhetési bűnözés!
HCs: PIP-mellű MILF-től kapott HPV-t SP: "Az esetről egy DTK által SP LP CD-jének DVD-mellékletére IRL készített interjúban beszélt a HVCS." - Én akkor...LSZRM.
Recorder: 18+: Kitépem a fogamat!: "A 8 éves rockerlány durva videóit egy nap alatt 3 millióan nézték meg. Már a pólója is botrány. " - Jókorra időzítették, mert:
Visszatérő turnét tervez a pedofíliáért elítélt Gary Glitter: "A hetvenes évek glamrock-sztárjának visszatérését hirdeti egy Twitter-account: önéletrajzi könyv, turné és újramaszterolt lemezek lesznek. " - Nap kommentje:

kodek 2012.01.20. 10:10
egy vietnami cellába kéne ennek visszatérnie


Pornó miatt halálra ítéltek egy fejlesztőt: "Az iráni programozó bűne egy képfeltöltő, amit a tudta nélkül felnőtt tartalmakhoz is használtak." - Akkor ennyi erővel ítéljék halálra a nyomdászokat is, mert seksz-lapokat is ugyanazzal a technikával sokszorosítják mint a szent könyveket. Idióták.

Politikusok és nemi szervek rovat:
Jordan a mellével reklámozza a saját felfedezettjét: "A mindent testével hirdető celeb padavant fogadott, és rávezeti a mindent testtel hirdetés útjára." - Ez ugye azt jelenti hogy a két kurva közül az egyiknek végéhez közeledik a karrierje? Ugye?
Tangabugyival pózolnak SlotáékHé srácok, a Slotáékra szavaztok, levetkőznek nektek!"A Szlovák Nemzeti Párt szerint az EU kudarcát és az általuk kínált megoldásokat fejezik ki a képek."Meg vagyunk b*va mindkettővel. Gondolom ezért is vetkőztek bugyira…:SSSS
Szakítós: 18+: Nem vagyunk kompatibilisek egymással: "Túl nagy farkam van, és a mi esetünkben ez sok kellemetlenséget okoz." - Álmodik a nyomor, kedves posztoló, álmodik a nyomor. Vagy netán SoDihoz van szerencsénk? :DDDDDDD
A dupla vaginájú brit nő pornóajánlatot kapott - Mondanám hogy sunáznám, de kevés vagyok én ehhez...meg ugye a brit nők többsége hogy néz ki...
Dupla infraktust kapott egy kétszívű ember - Ebből meg a fenti hírből is azt szűröm le, hogy nem kell ám mindenből két darab, elég egy is, de ez működjön rendesen. (Meg azt hogy lektorra még mindig nem telik az Indexnél.)
Obama beszéde közben énekelni kezdett az Apollo Theaterben: "A felvétel természetesen szinte azonnal felkerült a netre, és rögtön terjedni kezdett, mérget vennénk rá, hogy hamarosan már többmilliós nézettsége lesz." - Minő véletlen, minő természetesség, minő spontaneitás. Ismét igazolódott a tétel, mely szerint nincs undorítóbb a (békenóbeldíjas) politikusnál. De legalább nem táncolt, mint a mi egyik miniszterelnökünk... Év kommentje-candidate:

Da Real Knee Grow 2012.01.20. 10:54:22
ne énekeljen, hanem kérjen bocsánatot MINDENÉRT! Vietnámért, Guatamaláért, Panamáért, Irakért, Argentináért, Chiléért....Igazából végig mehet az ábécén és minden kibaszott országért bocsánatot kérhet. Aztán lehet menni fogat mosni, aludni.


VASÁRNAP, JANUÁR 22.:
KAMIONOSOK ÉS BÜFÉSEK PARTY

Hét vasöklöcske
Ajánlott rovat:
Történelmünkben Szent István az államalapító, pedig apja, Géza volt aki megteremtette ehhez az alapokat. A Szabó Magda írásából készült Az a szép fényes nap őt és döntését helyezi középpontba azon a napon, amikor megkeresztelte Vajkot, aki István lett és Szent. A főszerepet Koncz Gábor játssza, oldalán a mindenkori magyar színészek krémjével (Jordán Tamás, Sinkovits Imre, stb.), így nem is lehet kétséges, hogy fél tízkor oda fogunk kapcsolni, ahol ezt 81-es tévéfilmet játsszák, vagyis az M1-re. Jut eszembe, tévéfilmgyártásunk se nagyon van már. Ugyanott éjfél előtt öt perccel dráma Iránból, ahol még mindig nem nagyon kedvelik azokat a nőket, akik maguk szeretnék irányítani a sorsukat, itt épp egy ifjú özvegyet, aki nem akar a sógor háremébe tartozni, ehelyett kinyitja férje Tranzit büféjét az új élet reményében, ami el is jön egy görög kamionos képében, de mivel drámáról van szó, persze hogy nem jön ilyen egyszerűen a hepiend. Kamionosoknál és büféseknél maradva kilenckor lesz még egy Chuck Norris-akciózás a Hálózat TV-n, a hetvenes-nyolcvanas évekbeli sör-virsli-szkander-Texas témában, ahol a vasöklű Országúti bunyós Norris a testvére megmentésére indul, aki egy olyan elvont és obskurus vidéken esett foglyul, mint Texas City. Nem egy értelmiségi program, de Norrist nem is azért szeretjük, hanem a körbepörgőrúgásaiért.

Nem ajánlott rovat:
Jack Black megítélése attól függ hogy ki mennyire vevő a füves-fingós-rockzenés-geek humorra, az viszont biztos hogy a kétezres évek második fele róla szólt: Rocksuli, Tenacious D, Nacho Libre, még korábban meg a Pop, csajok, satöbbi. A Tekerd vissza, haver! ugyanúgy egy kihalástól fenyegetett szubkult helyen játszódik mint a High Fidelity lemezboltja: egy videotékában. Itt lép képbe problémám a rendező személyével, aki nem más mint Michel Gondry. A videoklipes/reklámos világból érkező emberekkel mindig ugyanazok a kifogások (tisztelet a kivételnek, lásd Tarsem Singh): egy-kétperces alkotásokban gondolkodnak, túlzsúfolják a sztorit, vagy ennek ellenkezője: mindent a képi megjelenítésre bíznak, történet semmi. Itt a túlírás veszélye forog fenn: egy rövid filmbe belezsúfolnak három másikra elegendő (ráadásul elég erőltetett és valószínűtlen) eseményt. Van benne iparitársadalom-kritika, agyzsibasztó mágneses mező, ami leformatálja a téka összes kazettáját, és két pihent fazon, akik egy roncstelepen kezdik újraforgatni a letörölt filmeket, amik nagyobb sikert aratnak a vevőkör tagjainál, mint az eredetik. Ami Blacknek összejött a korábbi, általam is felsorolt filmjeivel, az itt nincs jelen, Gondry műveinek többségét –pont a klipvilágos hibák miatt- kerülöm. Egy valamivel kevesebbet markoló exkavátor kezében jobb helyen lett volna ez az alapanyag, így marad az, ami: nagyköltségvetésű Buheramátrix. Ettől függetlenül persze aki akar, adhat neki egy esélyt háromnegyed tízkor a Viasat3-on.

Kis hírek a nagyvilágból:
Sziklának csapódott a botrányhős bázisugró: "Jeb Corliss intenzíven van, a lábai sérültek meg." - Hát akkor asszem ismét egy null Darwin javára.
Felborult egy személyszállító hajó a Perzsa-öbölben: "Tizenheten meghaltak, miután a viharban elfogyott az üzemanyag, és felborult a hajó." - A plagizálás mellett egy újabb trend 2012-re :((((
Vanessa Paradis szerinte nem kellenek lelki társak - Igaza van, sosem a lelke miatt szerettük.
Váczi Eszter Párizsban futna be - Ott én is! Nyilván két kézzel fognak kapkodni utána. Bár mindegy, jöjjön össze neki...mára ennyi, EGÉSSÉG!




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés