2012. 01. 23.
Digitális dízel (jan. 23-24-25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JANUÁR 23.:
MÁTYÁS ÉS A JÉGTÖRŐK

Menekülj bronzon, jönnek a színesfémgyűjtők!!!!
Kilenc után tíz perccel egy abszolút kihagyható sportvígjáték a Viasat3-on, amiben még Paul Newman a legjobb, aki itt egy leleményes edzőt alakít, aki a kellemest összeköti a hasznossal: mivel a hoki amúgyis agresszivitással és verekedéssel jár ezért kis csapata kiesését úgy kerüli el, hogy szerződtet három drabális állatot, akik még testvérek is. Cirkusz a népnek, kenyér a csapatnak, mindenki jól jár, mi is, ha kihagyjuk a Jégtörőket.

Ajánlott rovat:
Duna World, 21:30: Tanulmány a nőkről – Megelőztük a nyugatot itt is: elvált nők klubja a hatvanas évekből, Magyarországból, ahol három asszony egyszerre szeretne elkülönülni, pechükre azonban egy kezdő és szép nőhöz kerül az ügy, akibe mindhárom férj bele is zúg, amikor találkoznak vele. Hol itt baj, kérdem én, hisz’ ez már válóok. Tanulság? A közös ügyvédnek is túrós a háta, főleg ha nőből van.
Viasat6, 22:00: A 18 bronzember - Tele a világ tele adoptált gyermekek történeteivel: Tarzant a majmok nevelték, Mauglit (és a pesti urban legend szerint Gerő Ernőt is) farkasok, nem meglepő hát ha egy tábornok fia egy shaolin templom bronzemberei között talál menedéket, hogy aztán próbatételeiken túljutva érett férfiként megbosszulja apját. Aki fogja, az vegye fel, mert jó!

Ismétlés, de ajánlott:
Egymás után lesz sok-sok rakendroll a Filmmúzeumon, először kilenctől a Pancserock, amiből leszűrhetjük hogy Brendan Fraser már 94-ben is nagyjából ugyanazt a biztonsági vígjátéki vonalat nyomta amit ma is. Utána ugyanott tizenegytől egy (nálunk mindenképp) klasszikus, a Ford Fairlane kalandjai. Eszed-faszod meg fog állni. Megint és még mindig.

Rettenetes gyermekeink rovat:
Váci: A Versace modellje Crawford lánya: "Kaia csak 10 éves, de már biztos a karrierje." - Voltmár, és leszarom!

Magyarul! rovat:
Az IMF nagyon tud fájni - Hogy egy klasszikust idézzek: NEM KELL FÉLNI, NEM FOG FÁJNI!!! - "Ha kíváncsiak vagyunk, mire számítsunk, nézzük meg, miket szoktak kérni. Nyugdíjcsökkentést, elbocsátásokat, adóemeléseket, recessziót hoztak a térségbe - igaz, rosszabb helyzetű országokba." - MAGYARUL: vér, verejték és könnyek várnak ránk, és tömény szopás életünk végéig. Várjunk csak, hiszen eddig is ebben éltünk...
Semmi jót nem remél már a magyar: "Féltjük az állásunk, romlott a pénzügyi helyzetünk, pesszimisták a cégvezetők a GKI-Erste szerint." - Őszintén: a fentiek tükrében ez nem igazán meglepő.
Kilenc évre ítélték a szegedi lakásmaffia vezetőit: "Első fokon, nem jogerősen kilenc év börtönre ítélték a szegedi lakásmaffia két vezetőjét. (…) Az eljárás azért húzódott ilyen sokáig, mert a korábbi ítéletet hatályon kívül helyezték."Magyarország, én így szeretlek. - "A vádlottak az eljárás során azzal védekeztek, hogy nem becsapták, megtévesztették, hanem segítették a sértetteket. Több idős embert befogadtak, ápoltak, gondoskodtak az ellátásukról." - MAGYARUL: rabszolgaként tartva kihasználták őket. - "Arra is hivatkoztak, hogy nem is volt szükségük az ingatlanok ellenértékére, mert cigarettacsempészésből és valutázásból jól megéltek; az elsőrendű vádlott szavai szerint "annyi pénzük volt, hogy el sem tudták szórni"." - Egy jobb országban ugye ebből egy újabb büntetőeljárás is lehetne.

Kis hírek a nagyvilágból:
Orbán Viktor diszlájk: "A Klub Rádióért tüntettek a Batthyány-mécsesnél." - Diszlájk, az. Basszus, hagyjátok már ezt a faszbúkos metabeszédet, egyrészt a Négymilliárdan a nemteccikarencerért című bohózatot is emiatt röhögték körbe a Mandineren, másrészt a Klubrádiót döntően NEM a faszbúk-generáció hallgatja.
Fluor Tomi a Facebookon okoskodik - Hogy én mennyire örülök ennek! De annak még annál is jobban, hogy nem vagyok felregisztrálva.
Stohl András nem fizet az ittas baleset sérültjeinek - Úgy is kell! Ha sokat akadékoskodnak majd újra elüti őket!! Go buci go!!!!!4444
Orbán Viktor és a veszélyes szilikonmellek: "Többek között ez a két fontos téma lesz a héten az Európai Parlamentben." – Ez nem is kettő, hanem egyből három téma. Többek között ezért sajnálom hogy nem vagyok képviselő, végre valami amihez hozzá tudnék szólni…pesze nyúlni méginkább…képviselőként asszem meg is tehetném...:DDDDD
TASZ jelent: Zarándoklat a HIV-vel élőknek: "Gondozásra, kezelésre és a gyógyszerekért 3 havonta a fővárosba kell utazniuk. Csak így tudnak teljes életet élni." – Igen, ez valóban rettenetes, kedves jogvédők, de ahogy mások is levezették, van kb. 3000 HIV-fertőzöttünk (igen, ezt így mondják, nem HIV-vel élőnek), ennek egy kis része vidéki, ergo pont most amikor orvoshiány van és műtétek sora marad el meg halasztódik, hadd ne kelljen már együttéreznem. Nap kommentje:

okoskodo.peti 2012.01.23. 12:19:53
Kedves TASZ!
Készítettek e felmérést, hogy mennyibe kerülne egy ilyen osztály
fenntartása vidéken?
Van-e olyan orvos, aki hajlandó lenne vidéken dolgozni?
Jelenleg hány betegre, hány orvos jut?
Az elvárásuk szerint hány betegre hány orvosnak kell majd jutnia?
Ugyanezt a számot összevetették e egy "átlagos betegséggel"?


George Lucast megverték a vámpírok: "A producer-rendező feketékről szóló második világháborús filmjét az Underworld 4. verte meg." - Ennél csak egy valami lett volna jobb: ha a Twilight bármelyik része alázta volna le.
Újra futnak a tavaly kivont metrókocsik: "Mégis forgalomképesek a 40 éves Barbie-k, de februárban már láthatunk Alstomot is az alagútban." – Már ha lesz alagút, és nem robbantja be az egyik 40 éves, forgalomképes metrókocsi.
VV5: a nők már csak terpeszben tudnak ülni - Hát igen, a könyv is ott nyílik ki ahol a legtöbbet olvassák... - "Ismét Esztert akarják kipaterolni a VV5 szereplői. Mellesleg a játékosnők feszt terpeszben ülnek, nem igazán értjük, miért. Ja, és Elkezdődött A Végjáték." - Le...sza...
Találkozás egy régi szerelemmel,
Nem tudni mért, de mindig megható,
Az ember áll és megszólalni nem mer,
Van szerelem, mely nem gyógyítható.
...és csakazértis ROOOOOM!!!!!!!


KEDD, JANUÁR 24.:
BONNEVILLE RANDEVÚ

Which seat should I take?
Talán érdemes rovat:
RTL Klub, 22:40: XXI. század: A legendák velünk élnek - Ezúttal a Karády Katalin körül kialakult legendák nyomában, persze kertévés érdekeket (anyagi) figyelembe véve, vagyis lesz bulvár dögivel, de már az is valami hogy a sok maunikasau mellett egy minden értelemben díva is sorra kerül náluk.

Ajánlott rovat:
Fél tízkor egy női road trip a Dunán egy viharvert autóval (a címbeli Bonneville) és a benne ülő hasonló állapotú hölgyekkel, akik egyikük férjének hamvait szeretnék szétszórni egy szép és hosszú út után. Nem annyira Thelma és Louise mint inkább Lesz ez még így se, viszont emberi és szerethető, akárcsak a főszereplő Jessica Lange. Ha csak egy filmet választasz ma este, ez legyen az.

Nem ajánlott rovat:
Ezt szintén a Duna adja, szerencsére későn (éjfél előtt öt perccel). Újabb kamikazesorozatnak lehetünk tanúi az On The Spot után, ezúttal spanyolok mélyednek el Afrika színeiben, a mai rész címe különösen csábító: Szexualitás Afrikában. Köszönjük, ismerjük a teljes palettát, a nők körülmetélésétől egész a gyerekkatonák által elkövetett csoportos nemi erőszakig, én kihagyom.

Kis hírek a nagyvilágból:
Funky: Gyurcsány lakótelepre költözött - Az nekem nem elég. Majd ha annyiból él egy olyan lakótelepen mint az átlag szavazó, azt tessenek címlapra tenni.
3 metrószerelvény is kiesett a forgalomból - Vajon ezek már az "új" régi kocsik, vagy a régi "új" kocsik?
Két évig ült a vécén egy kínai nő - Hát én azért csak leszarom. Ha valakinek ekkora hasmenése van, az vajon mikor eszi össze mindazt ami két évig jön ki belőle?
Megbízhatatlanok az amerikai fegyverek: "Komolyan aggódik a Pentagon, milliárdos fegyverrendszerek teljesítettek gyengén. " - Ez végülis jó hír! Illetve dehogy az, ha majd ránk zuhan egy repülőgép-hordozó...
Milla: Helye van a szembenézésnek: - Nem helye, hanem ideje, amennyiben a bibliai idézetre szeretnétek utalni. - "Az ország problémáinak fő okozója nem a Fidesz, hanem a politikai kultúra." - LOL. Szóval akkor mégicsak teccikarencer egy kicsit? :DDD Nap kommentje:

dadddd 2012.01.24. 10:21:28
Hiába erőlködtök. Tegyük fel, hogy nem akartátok, de egy platformra kerültetek Gyurcsánnyal. Veszett fejsze...
Milla? Ugyan már. Még egy kiló sincs. VV Olivér másfélszer ennyi
lájkot kapott. Nem gáz?


Rettenetes gyermekeink rovat:
Ötéves korában árulták el a nemnélkülinek nevelt fiú nemét: "Sasha Laxton legózik és Barbie-zik, rózsaszín és kék ruhákat is hord, és nem érdeklik a nemek." - Csináltak ilyet régebben is, csak akkor kasztrálták is az illetőt, és kórusban énekeltették vagy a szultán csajait őriztették vele. Íme a szabadelvű nevelés eredménye: egy se fiú, se lány, visszataszító torzszülött, aki minden pedofil álma, és aki mintha egy elbaszott Sigur Rós-videóból szabadult volna a világra. Hihetetlen hogy a "mindent a gyerekért"-elv alapján ilyen szélsőségekbe esnek egyesek. A kurva anyját ezeknek meg az otthonszülőknek is, és mindenkinek aki "élményt" akar csinálni a gyerekéből. Az egyszer biztos hogy emlékezetessé teszik az életét, csak éppen totál gallyra vágják vele. Ne zavarja a szülőket hogy a melegek döntő többsége hagyományos nevelésben részesült (most mindegy hogy teljes vagy csonka családban) és később jött rá vagy döntötte el hogy melyik lyukra játszik. Ne zavarja a szülőket hogy a gyereknek apa,-és anyakép kell ahhoz hogy tudjon mihez viszonyítani. Ne zavarja a szülőket hogy az összes iskolai keményfiú meg felnőtt perverz leendő játékszerévé degradálják a gyereküket. És basszus, még kommentálni se lehet a szülői aberrációnak ezt a netovábbját, úgyhogy innen üzenem még egyszer, hogy A KURVA ANYJÁT AZ ILYEN SZÜLŐKNEK, az apának duplán is, hogy ki se meri nyitni a száját. Bár végülis, egy szellemileg kasztrált apától normális hogy hagyja hogy a gyerekével is ugyanezt tegye szíve választottja.

 
SZERDA, JANUÁR 25.:
EZT KAPD KI, LAZARUS!

NIKITA Carrie-Ann mosogat.
Mi muzsikus lelkek, mi bohém fiókrovat:
A Duna TV-n a Pengetőben jó későn (éjfél előtt öt perccel) lesz egy darab a fiatalságomból, mivelhogy a Pál Utcai Fiúk A38-as koncertjét adják. Még később, fél kettő előtt öt perccel még mindig zene, de a Filmmúzeumon: a Dig! / Ezt kapd ki! egy erősen ismétlésgyanús, de még erősebben ajánlott doksi a sekszről, a drogról és az alterzenéről, két, nagyjából egy körből és egyidőben indult zenekarról. Az egyik csapat (Dandy Warhols) eljut a(z egyslágeres) világhírig, a másik (Brian Jonestown Massarce) a ki,-és beszámíthatatlan frontember miatt örök underground kultbanda marad. Hosszú éveken át forgatott rockumentary, vedd fel vagy vedd meg DVD-n. Érdemes.

Minden más rovat:
Kilenckor egy kicsit kiszámítható thriller a FEM3-on a mindig szép Carrie-Anne Moss-szal, és bár ebben a gyilkosok gyilkosát üldöző FBI-ügynökösdiben nem ő a főhős, mégis leginkább miatta (meg Clint Mansell zenéje miatt) lehet adni neki egy esélyt. A Zéró gyanúsítottat jegyző Merhige tud ám más stílust is, volt neki az a brutál-művészfilmje, gondolom az ilyen közönségcsalogatókkal kereste meg rá a pénzt, de végülis miért ne.

Kis hírek a nagyvilágból:
Romokban áll SP stúdiója – …de sajnos nem lebontják, hanem épp ítik.
Heidi Klum és Seal túl sokat szexeltek – Ebben megegyezik a véleményem a velvetesekkel. Ha már egy gyereket csináltak,az is túl sok volt!!444
Elfogták a brutális ózdi rablókat: "Nyolcvan feletti idős párt vertek meg a lakásukban, láncfűrésszel fenyegették őket." – Szerintem ez bőven kimeríti a megélhetési bűnözés fogalmát.
Varázsgombával kezelhetik a depressziót – Jó is az! A depresszióból garantáltan kigyógyít, viszont kapsz érte cserébe skizofréniát, haluzást, és életfogytig tartó psy-trance függőséget.
Cc 18+ Jó ebédhez szól a kankó - Hogy is mondta Jay a Shop Stop-ban? "Kankós faszok...NEKEM NŐ KELL!!!" - "Az RTL Klub kicsit túl messzire ment a nemi felvilágosításban. Ráadásul ebédidőben." – Az egy dolog hogy ilyen betegességeket mutogatnak felvilágosítás helyett (gy.k.: nem sekszuális kultúrára nevelik rá a fiatalokat, pld. hogy ne kúrjanak össze-vissza már tizenévesen), a másik meg hogy Sub Bass Monster csinálta hozzá a zenét. Így múlik el a világ dicsősége, bár még mindig jobb mintha ő is a pálinkáról vagy a kormány ellen szövegelne. Nap kommentje, avagy ezért fogy a magyar:

gunsmoke 2012.01.23. 16:51:54
Random pöcsöket még normális állapotban sem szeretek látni, nemhogy fertőzötten.
De nem is értem! Kankós faszt le lehet adni a tv-ben nappal is, de egy egészséges pinát nem?!?


CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 26.:
A MAGÁTÓL ELSZÁLLT DIPLOMATA


Nem bír elszakadni a repülőgépektől...
Talán érdemes rovat:
Fél tizenegykor (egyik) plátói szerelmem, Rachel Weisz egy regényfeldolgozásban (Az elszánt diplomata) az M1-en. Félig bűnügyi (gyógyszergyártók összeesküvése), félig szerelmesfilm (hűtlenséggel vádolt asszony megölése után nyomozó, címbeli férj), de hagyjuk a politikát meg az erotikát, ezt is egyedül Weisz miatt érdemes.  Kilenckor lesz még egy tényfeltárás a National Geographic-on a Brazíliai fiúk valóságalapjáról, egy gyanúsan sok szőke és kékszemű ikerpárt rejtő városkáról. Vajon ők lennének Mengele ikrei?

Nem ajánlott rovat:
FEM3, 21:00: Szingli anyasors – Az eredeti címe (More Sex & the Single Mom) méginkább nyilvánvalóvá teszi, melyik hullámot is akarták a készítők meglovagolni, pedig az elvált ügyvédnő és kamaszodó gyerekeinek (különösen a lánynak) a bukdácsolása a Zélet útvesztőiben többet érdemelt volna (az anya bizonytalankodásai sekszuális téren az nem, azt már elégszer kaptuk minden formában). Bizony nem sok ez mára…

Na de mi? Moore! Rovat:
Kórházba került Demi Moore: "A színésznő kóros kimerültsége és leromlott egészségi állapota miatt kért segítséget." Cocaine is one hell of a drug, Demi Moore meg még mindig nem színésznő a szó szoros érelmében.
Demi Moore kéjgáztól lett rosszul - Na, majdnem eltaláltam, ez is valami. - "Több haverjával szívta a dinitrogén-oxidot, de csak ő lett rosszul tőle." - Működés közben a természetes kiválasztódás. Tetszik!
Ashton Kutcher iszik és bulizik, közben Demi Moore-t kórházban rakják össze – Ez tényleg nem szép dolog tőle! A medve bőrére nem illik előre inni, Ashton!!! - "Nevezhetnénk Kutchert a világ legnagyobb seggfejének, de talán nem tud exneje súlyos bajairól." – Persze hogy nem tud, a kocsmában nincs se internet, se twitter, se semmi…nyilván a mobilt is kikapcsolta...

Rettenetes gyermekeink rovat:
Divattervezőnek állt a francia focisták kiskorú kurvája - Végülis nincs sok különbség a kettő között... - "Zahia Dehar a párizsi divathéten mutatta be ruháit, bár nehéz ruhákról beszélni az esetében. Inkább darabok, amik eltakarnak néhány részletet." - Na mit mondtam. Mindegy, megélni meg fog, dolgoznia meg sose kell majd.

Kis hírek a nagyvilágból:
F1: 666 kilométer, 171 kör, 0 kicsúszás: "Raikkönen a földön kávézik, visszatérése hibátlan." – Sőt, egyenesen ördögi.
Kamasszá változtat egy kígyó harapása – Ebben mi a baj?! Hát inkább kamasszá változtasson mint gyíkká!!!!444
Bottal ütötte a bolti tolvaj az eladónőt: "Italt lopott a tatai hajléktalan, aki azt állította, búvároktató, majd hogy ő a köztársasági elnök." – Ezt egyszerűen leellenőrizhették volna: először egy helyesírásteszt, majd utána bedobni a mélyvízbe.
Razziáztak Miskolcon az avasi telepen: "Átfogó ellenőrzést tartottak kedden rendőrök, közterület-felügyelők, és a szolgáltatók." – Lehet hogy Gyurcsány Ferencet keresték, mert igen, arra a lakótelepre költözött most be egy kis kampányolás erejéig.
Spielberg szétválasztja a Vörös-tengert: "A Mózes-film olyan lesz, mintha a Rettenthetetlent kereszteznénk a Ryan közlegény megmentésével." - Kihagyom, kivéve ha Indiana Jones
fogja őrizni a frigyládát, és ha feltűnik benne Imhotep meg Seti fáraó is egy nulladik típusú találkozás erejéig.
Mélyen érintik a lelket a belek - Persze, hiszen a lélekhez a gyomron keresztül vezet az út. Szikével meg főleg!
Tényleg intelligens a mosópor? - A fenét az. Én még a hatvanas íkummal is okosabb vagyok nála!!
18+: Tori Black élete konstans szopó - Ilyen ez a POP pornószakma.
A média egyre inkább bűnözőként ábrázolja a romákat: "A romák a magyar médiában általában fényes nappal csoportba verődve dologtalanul álldogálnak." - Nem csak a médiában, kedves index.. Érdekes, a gazdák nem tiltakoznak ha napközben szántásvetés, tehénfejés közben ábrázolják őket, ahogy senki más sem, aki napközben dolgozik. De majd biztos erre is lesz egy TASZ-beadváy, hogy ne lehessen bemutatni ha valaki bandázik az utcán...
Sérülhet a gyülekezési jog március 15-én: "A kormány és a főváros az összes alkalmas, reprezentatív területen egész nap ünnepel, az ellenzék és a civilek kiszorultak. A jogorvoslat lassú, lehet menni Strasbourgba." - Ugyan kérem, dehogy sérül itt bármilyen jog! Hát ha mindenki egész nap a kormány mellett ünnepel, ki menne el a többi rendezvényre! Alien MÁJUS ELSE március 15-e!
Lángoló gitárok: Stevie Wonder egy zseni: "Harminc évvel az Ebony and Ivory után újra közös dalt készítenek Paul McCarthy-val." - Joseph McCarthy az egy hülye amcsi politikus volt, Paul McCarthy meg egy brutál pop-art művész. Paul, az még mindig McCartney. Végülis csak egy rockzenei blog, miért is kéne odafigyelni!
Matolcsy: Rendkívüli időket élünk - Tudjuk. Mit tudjuk, érezzük. A bőrünkön.... - "A miniszter szavaiból kiderült, ki a jó barátja, és az is, miért támadták a magyar  kormányt éjjel-nappal, és az is, hogy az egykulcsos adó szexuálisan izgató, sok gyerek lesz  belőle." - Ezért fogy a magyar!! Mert Gianna Michaels helyett az egykulcsos adó izgatja!!!
Letiltotta a YouTube a magyar melegpornóssal készült reklámot: "A Perfume Genius nevű amerikai énekes új albumát egy rövid videóval reklámozta volna, ám a YouTube szerint a két, félmeztelenül ölelkező férfi a szexualitást propagálja."  - Szerintem meg nem! Egyszerűen csak szeretik egymás szagát!!! Végülis ez zenés termékreklám, mert valami parfüm-izéről szól. Nem értem hogy lehet ennyire rosszindulatúnak lenni! Miért kell mindenbe a homó-sekszualitást belelátni, még két ölelkező férfibe is?! Az meg hogy egyikük melegpornós, ugyan mit számít?!!!
Kozso újra lánycsapatot gyártott: "Úgyis az a legjobb, amit én csinálok" – Édes faszom. Hát igen, így is lehet mondani. Csak nem zeneileg a legjobb. - "Kozso újra összeválogatott egy lánycsapatot, amit a tőle eddig megszokott módon akar eladni." – Vagyis kikukázott néhány énekelni nem tudó táncos-celebet, és innentől hakni hakni hátán. Rossz hírem van, kozsó bácsi: a kilencvenes évek elmúltak, még letölteni se fogja senki. Bár ebben az országban még egy esetleges platinalemezen se lepődnék meg. Erre inni is kell, EGÉSSÉG, ne feledjétek, holnap tévémentes nap, szevasztok!

 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés