2012. 01. 28.
Lighthofi (jan. 28-29.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JANUÁR 28.:
MEDDIG KAVAR A RÁMA?

Kenterbe veri a liftmesék.
Ismétlés, kiemelten nem ajánlott rovat:
M2, 22:30: Corrina, Corrina – Csak azoknak, akik kíváncsiak arra hogy az utóbbi időkben egyre ellenszenvesebb whoopi goldberg hogyan próbál egyszerre az összes szeretetreméltó dada / házvezetőnő lenni a filmművészetből (Fran Drescher, Julie Andrews és még Nanny McPhee is), és hogy mekkora FAIL lesz a vége a próbálkozásainak. Illetve nem, még nekik sem.
RTL Klub, 19:30: Taxi 2. – Csak azoknak, akik kíváncsiak Luc Besson egyre fogyó tehetségére és az első részből újrahasznosított poénjaira. Illetve nem, még nekik sem.

Ismétlés, talán érdemes:
M1, 22:00: Fehér tenyér – A felhozatal legerősebbje és legértékesebbje, mese a legkisebb, sportolónak álló fiúról és a test kemény neveléséről. Ha az igaz történet és a magukat alakító artisták / csisztuzsuzsák nem lennének elég, ott van Hajdu Szabolcs visszafogott rendezése. Szélesebb közönséghez szóló tartalom, felhasználóbarát megvalósításban.
RTL Klub, 22:30: Végzetes kitérő – Kellemesen közhelyes filmecske arról, hogy járt utat járatlanért el ne hagyj. Gyerekkorunkban a farkas leselkedett a nagyanyó felé vivő úton, kicsit később a szatíroktól óvtak szüleink, végül maradt a felnőttek réme, a szervkereskedők, akik különösen Dél-Amerika esőerdeiben leselkednek az odalátogató gaidzsinokra. A lenkenénis tanulság (ne fogadj el idegentől édességet) szerencsére elég akciódúsan van a szánkba rágva.

Ajánlott rovat:
A Dunán a Ghymes-es Szarka Tamás két, egybeszerkesztett koncertjét (Tánc a hóban, Daráló) adják 20:40-től. Jó értelemben vett hagyományőrzés és populáris népzene azoknak is akik amúgy falra másznának tőle. Ugyanitt 23:10-től a modern irodai világ szatírája a Liftmesékkel, mely a tarantinói négy szoba helyett egyetlen mozgó acélkoporsóban játszódik, bolygó boy helyett bentragadt irattárossal és az ő futkározó gondolataival. Aki esetleg ismeri a német filmgyártás egyik remekét, a Lefelé-t, az tudja mire számíthat: nem nagy költségvetésű, nem elnyújtott (ellentétben Shyamalan Ördögével), félig-meddig kamaradrámára, ami háromnegyedében skizofrén, de teljes egészében ajánlott.
Viasat3, 21:00: Könnyed erkölcsök – Ahogy Oscar Wilde, úgy Noel Coward se megy ki soha a divatból, és ahogy a vad angol, úgy ő is az angol közép,-és nemesi osztályok gyakran sírnivaló erkölcseit tette közmulatság tárgyává, itt például egy, az érdekházasság elől a csigazabálókhoz menekülő srácét, akire pont ott talál rá pont az, aminek nem kéne (szerelem), és sajnos frigy lesz a dologból, valamint hazautazás. Két önfejű nő (az ara és a mama) laza összecsapása jön tehát, a köztük őrlődő férjjel. Colin Firth ellenére is adjunk neki egy esélyt.

Kis hírek a nagyvilágból:
Busz méretű aszteroida súrolja a Földet: "A 11 méteres 2012 BX34 mindössze 59 ezer kilométerre halad el bolygónk mellett." - Szerintem nem aszteroida, hanem egy elszabadult Combino vagy piros hetes lesz az...
Hírcsárda: Új klippel tér vissza Gyurcsány: "Az ex-kormányfő a Youtube közönségére bízza, siker lesz-e a Négyévente, vagy bukás című dal." - Ne adjatok ötleket a politikusnak!!!
43 millióért árulja házát Bajor Imre - ...de csak az egyiket, mert kettő van neki. Ennyit arról az önsajnáltató kampányról amivel évek óta haknizik a bulvárban. Na mindegy, én azért iszom egyet az egésségére, szevasztok, viszlát holnap!


VASÁRNAP, JANUÁR 29.:
TRANSZ-SZIBÉRIAI BORDÉLY

Kegyetlen bajnok
Ajánlott rovat:
Az M1-en Al Pacino mint pszichiáter-tanár nyomoz az őt fenyegető titokzatos telefonbetyár után fél tízkor, munkáját nehezíti hogy egy átlagos egyetemi órányi (88) perc áll már csak a rendelkezésére mindehhez. A kötelező leegyszerűsítések után marad egy halálraítélt sorozatgyilkos aki szóbajöhet, és külsős – és ha nem ő a hunyó, akkor maradnak a magánéleti / munkahelyi ellenségek. Utána 23:20-kor ugyanott Nyikita Mihalkov eposzi hosszúságú és kétrészes mesterműve, A szibériai borbély, amiben maga a rendező is feltűnik mint az aktuális cár. A Háború és békével és az Elfújta a széllel vetekedően megbonyolított történet, amiben egy anya visszaemlékezései elevenednek meg, a címbeli borbély meg nem ember, hanem egy óriási favágógép, aminek eladásában a nő nyújtott segédkezet, s közben összezavarta pár orosz katona fejét. Hosszú, de kötelező. A főfogás azonban mégiscsak az HBO-n lesz nyolckor, mégpedig az Eredet. Ismételten hamut kell szórnom a fejemre: a Titanic idején senki se sejthette hogy DiCaprio ennyire (jó értelemben) kinövi magát. Az Inception sikere megérdemelt, és nem csak színészeinek érdeme: a történet (mások gondolataiból élő ötlettolvaj, aki régi élete visszakapásáért cserébe egy gondolatot kell hogy elültessen valaki agyában) elég valószerűtlen és valószerű hogy többszöri újranézéskor is újra hasson, a megvalósításba pedig annyi vallási, művészeti és filozófiai utalást rejtettek el, hogy külön osztályban fogják elemezni az összes fontosabb egyetemen. Ugyanabban az időben, de az MGM-en Julianne Moore egy viharos érdekházasságban fog senyvedni, amibe perszehogy a társadalmi értékek (pénz és hatalom) miatt ment bele, és perszehogy csúnya vége lesz, hiába vállal még gyereket is a zsarnok és ferde hajlamú férjnek. A Kegyetlen bájban több lesz a kegyetlenség, mint a bájosság, de ez sejthető is. Családfilm, de messze nem családi film.

Kis hírek a nagyvilágból:
Arabluxus: 18+: Mosolyogni kell, tilos sírni: "Lillát a szükség vitte tizennyolc évesen Dubajba. Amit ott átélt, még kísérti, de az élete mára rendeződött." - Hát persze :DDDD Tegyük föl hogy nem fake. Most őszintén, mit sajnáljak egy hülye kurvát, aki itthon is váltogatta a partnereit, kint meg aszitte ezért még pénzt is kap? Rendeződött az élete az, bazmeg, dolgoznia nem kell már sose, elég volt pár évig Dubajban dugatnia magát. Nap kommentje:

Környezettudatos 2012.01.29. 14:47:33
Összefoglalom a történetet. A posztoló hülye volt gyereknek, hülye volt kamasznak, hülye lett felnőttnek és erre még mindig nem jött rá, mert hülye maradt. Csinos a doboz, de üres belül, hát mindenki tett bele valamit...de azután ki is vették.


Félmeztelen ukránok tüntettek Davosban: "A Femen tagjai most a Világgazdasági Fórumot használták fel, hogy a szegények miatt vetkőzzenek." - Hát igen, a kurva az mindig kurva marad, és mindenért csak vetkőzni tud. Ökokatasztrófa? Sztriptíz. Szegénység? Sztriptíz. Demokrácia? Sztriptíz.
Szibériai hideg tör Magyarországra: "Az elmúlt évek legkeményebb tele vár ránk, -15 fokig hűlhet a levegő. Péntektől havazás is várható." - Jöjjenek hozzánk is tüntetni a fremenek (a hideg ellen), vetkőzzenek, kapjanak tüdőgyuszit...
18+: Terry Richardson méretes farkát is fotózta: "A népszerű divatfotós shemale-kkel (is) hármasszexelt. Galéria." - Én általában irigyelni szoktam azokat, akik mindent és mindenkit megkaphatnak és meg is örökíthetik. Terry Richardsont nem irigylem. Megdughatna mindenkit, jobbnál jobb nőket, de őt már csak ezek az aberrációk tudják felizgatni. Na mindegy, remélem elkapott az egyik faszos csajtól valami csúnya betegséget, aminek maradandó következményei lesznek ^^ Ennyi a jókívánság mára, vár a sör, közel a záróra, szevasztok!








bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés