2012. 02. 04.
HA eljön értünk a VAZÁS (feb. 4-5.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nem töltöm ám minden időmet a kocsmában, néha azért közértbe is járok. Hogy miért mondom ezt? Manapság mindenki sír az időjárás miatt, akár az esőről, akár a hóról van szó: ha van, akkor az, ha nincs, akkor meg az a baj. Fekete volt a karácsonyunk, a szilveszterünk, végre most februárban esik valami, erre mindenki bepánikol és elkezd mindent felhalmozni mint a hörcsög. Mintha most lenne itt az ideje, LOL! Emlékszem a 86 / 87-es télre, na az tényleg kemény volt, pedig még a Kádár-korban történt, annyi hó esett hogy még a hadseregünk is kivonult ellene, T-34-esekkel mentek a vidékiek segítségére ahogy kell, én is megtettem a magamét a harcban, jól oldalbahugyoztam egy-két hóembert a kényszerű tanítási szünetben… Az akkorihoz képest most csak egy kicsit párás a levegő, mondjuk annyiból jó, hogy a hideg miatt az emók visszaszorultak a lakásba, és nem nézegetik aggódva a Martens bakancsomat amikor az utcán járok. Szóval ott tartottam hogy mentem a közértbe és csak röhögtem a sok birkán ahogy egymást taposva vásároltak ötven liter vizet, száz kiló kenyeret, három tonna húst, én meg lazán toltam a kocsit magam előtt, és mikor minden szükségest megvettem, ugyanolyan lazán odasétáltam az egyik üres pénztárhoz (mint mondtam, a birkák épp egymás letaposásával voltak elfoglalva a húsárunál) és odabasztam a cuccost a futószalagra. Az idős kasszásnéni kicsit kiakadt a négy kartonnyi sör, öt üveg whiskey és a három palack vodka láttán, végül aztán összeszedte magát annyira hogy rá is kérdezzen: – Mondja aranyoskám…ennyire komoly kint a hóhelyzet?- Ezt mondta félelemtől remegő hangon, én meg elérzékenyültem, és felebaráti kötelességemnek éreztem hogy megnyugtassam: -Dehogyis, drága néném, tudja nálunk most tartják a szilvesztert! EGÉSSÉG! – Azzal ráköszöntöttem az egyik Kalinkát, és azzal a lendülettel el is toltam a bevásárlókocsit a Búfelejtőig, hogy az otthoni pihenés előtt még valami kultúrát is zúdítsak rátok.

SZOMBAT, FEBRUÁR 4.:
CALIGULA SÓTARTÓJA

Ajánlott rovat:
...és itt végre nyugodt szívvel ihatom meg a sörömet, mivel el leszünk halmozva magyar és jó programokkal mára. Hétkor a Duna adja a Pygmalion 82-es, MTV-s feldolgozását. A nép egyszerű gyermekéből fogadásból nagyvilági nőt kreáló, majd saját teremtményébe belezúgó nyelvtudós sztorija közismert, különféle feldolgozásai úgyszintén, én csak a szereplőgárdára hívnám fel a figyelmet, Márkus Lászlótól Psota Irénig mindenki itt van, aki számít. Folytassuk az M2-vel, ahol fél kilenckor a tragikus véget érő, félig-meddig a maga hibáján kívül a peremlétre sodrodó Mocorgó történetét ismerhetjük meg a mindenkori magyar színjátszás legjobbjaival (közhely, de megintcsak így van). Az ígéretesen induló, tanuló-dolgozó, majd az élet csapásaitól a bűn útjára lépő munkásfiatalt a nemrég elhunyt Garas Dezső játssza, mellette olyan nevekkel mint Latinovits, Törőcsik Mari, Koncz Gábor vagy akár Őze Lajos és Major Tamás. (Ide kapcsolódik, hogy ugyanitt 21:55-től a Záróra is Garassal foglalkozik.) Tízkor ugyancsak mélykultúra az M1-en, Székely János Ady-hatású ("Ember az embertelenségben") versdrámájának, a Caligula helytartójának színházi előadása, a zsarnokságok alatt felmerülő örök kérdésekkel (mettől ember és meddig állat az átlagpolgár). Lesznek mindenféle ismétlések is kertévéken, azokat lehetőleg kerüljük messzire.

Kis hírek a nagyvilágból:
Sajnálkozik Szlovákia Malina Hedvig miatt - Hat év után? Ideje volt! - "A szlovák kormány elismerte, hogy a 2006-ban megvert diáklánynak sérülhettek az emberi jogai." – Olyan szép ez a feltételes mód: sérülhettek az emberi jogai annak akit a magyarsága miatt vertek agyba-főbe.
Hánytak, pánikoltak a V/H/S horror miatt: "Ketten is allergiás rohamra emlékeztető tüneteket produkáltak a Sundance filmfesztiválon is bemutatott V/H/S című horrorfilm vetítése közben." – Hát akkor azt hiszem ezt kihagyom. Az ilyen fosokat a rendezőikkel kéne megnézetni, lehetőleg életük végéig.
Daniel Radcliffe piásan forgatta a Harry Potter-epizódokat - Abszol-út megértem. Én is csak bepiálva tudom elviselni őket :DDD
Feljelentő: Bakács Tibor rosszul néz ki - Hát azt remélem is! EGÉSSÉG! :))))
18+: Egymillióra biztosította farkát a pornósztár – Majd ellopják tőle ha megtudják milyen értékes. Nem kell hozzá sok, elaltatják és NYISSZ….John Wayne Bobbitt reloaded.
Előzetesben az eszement szegedi rabló: "Börtönbe akarhatott kerülni a férfi, aki pisztolyt fogott a rendőrökre és pénzt követelt tőlük." – Basszus, még csak február, de már több új trendünk is van, ez az egyik, egy igazi Darwin-díjas ötlet. Most komolyan, ekkora barmot! Egyrészt pénzt kér a rendőrtől, mintha annak lenne, másrészt még fegyvert is fog rá. Faszért nem lehet az ilyeneket ott helyben lelőni abban a percben ahogy pisztolyt ránt a rend őrére, ahelyett hogy börtönbe tennék ahol hogy a mi pénzünkön melegedhet. Amerikában ez nem így működne, ott már csomagolnák a fickót a hullazsákba.
C:c: Az RTL nem ismeri Kossuth Lajost – Engem az lepett volna meg ha tudtak volna róla ezek a labanclelkűek. Amúgy nem történt nagy baj, valószínüleg a retekklub nézőinek 90%-a sem ismeri. Én például tudom ki az a Kossuth Lajos, és messzire kerülöm az összes kereskedelmi adót... - "A XXI. században Kossuthról beszéltek, de Széchenyi képével illusztrálták a szegmenst." – Most miért, végülis nem tévedtek olyan nagyon sokat. Meg aztán hány éve is vannak itt Magyarországon?... Nem lehet ám elvárni hogy alig másfél évtizednyi ittlét után minimálisan is tisztában legyenek annak az országnak a történelmével amelyiknek a lakossága eltartja őket! Fogadjunk hogy Alekoszt meg VV Esztert még a hónaljszőrükről is felismernék a műsorszerkedtők...

Egykoron próféták voltunk rovat:
Emlékeztek hogy ezen a héten kétszer is felmerült ez a női Don Juan-téma? Először Bardot filmje, majd egy bizonyos Crystal Warren kapcsán. Az elsőnél megemlítettem, hogy a férfivadász nőstények zöme elég férfias, a másodiknál ezt bizonyítva is láttam, meg asszem valami olyasmit is írtam, hogy az illető nő még a brit átlagnál is jóval rondább. Erre mire kell ma kinyitnom a Velvetet:
Férfi volt az 1000 férfivel szexelő nő: "A 42 éves szexfüggő nő 2002-ben operáltatta át magát nővé. Partnerei főleg házas, kapcsolatban élő férfiak voltak. Crystal Warren pár napja azzal került a címlapokra, hogy nő létére szexfüggő, és körülbelül 1000 férfivel volt dolga. Most kiderült, Crystal Warren valójában férfiként látta meg a napvilágot." - Ó igen, a győzelem pillanata, amiben együtt osztozik a blog írója és az olvasó...miközben Nagy-Britanniában most több mint ezer "férfi" foglalkozik az öngyilkosság gondolatával :DDD - "Sosem kérdezték. Kicsit félek, hogy lesz pár ideges férfi, amikor ezt olvassák, de el kell mondanom az igazat" – nyilatkozta a férfiből lett fehérmájú nő az ITV's This Morning című műsorban, a műsorvezetők a The Sun cikke szerint szótlanul, dermedten hallgatták. "Sokan azt hiszik, hazudtam azoknak, akikkel voltam. De én ezt nem érzem, én nő vagyok, a múltamat magam mögött hagytam. Nem akarom, hogy bármelyik férfi is kételkedjen a saját szexualitásában. Nem tudták, hogy olyasvalakivel fekszenek le, mint amilyen én vagyok. Én is csak egy nő vagyok, aki élvezni akarja az életét, évekkel azután, hogy végre a megfelelő testben él." Hozzátette, azt akarta, hogy a The Sun fotósorozatán is egy szexi nő látszik, nem pedig egy transznemű." - ...pontosan, mert a transznemű az NEM sekszy. Ez is mekkora egy aberrált állat: átoperáltatja magát férfiből nővé, hogy aztán férfiakkal dugjon ahol rájön, az utcán, swingerklubban, sőt, a cikk szerint börtönökbe is ment igényeket kielégíteni :DDD Mit érezhet most az a sok marha aki tapsikolt neki, hogy igen, ilyen egy hódító, sekszésnyújorkos nő, meg főleg azok akiknek megvolt a "csaj" :DDD Általában ezerrel cikizem a Velvetet, de most be kell linkelnem a videót amivel a cikket illusztrálták:

 


VASÁRNAP, FEBRUÁR 5.:
A KELETINÉL MAGÁRA ISMER

Az amerikai kéj szaga még piával is elviselhetetlen.
Kiemelten ajánlott rovat:
Nyolckor Truffaut remekét, az Amerikai éjszakát vetíti a Duna, melyben a francia újhullám mestere a forgatás bonyodalmait tűzi kameraélre, sajátmaga főszereplésével. Film, helyesebben filmkészítés a filmben, mert a Bemutatom Pamelát elkészültét a szokásos emberi tényezők gátolják: szerelmi szálak a lakókocsikban, idegösszeroppanások a fejekben, és ilyen-olyan szenvedélybetegségek. Fél tízkor az életünk végén történő lepergésről szóló Akárki című drámát sugározza a Duna World. Amilyen jó az ötlet (tudniillik egy régi darab kétezres évekbe való áthelyezése, a vele járó ezeréves kérdésekkel együtt), annyira nem azokat fogja elérni akiknek szólnia kellene: a ma mindenen átgázoló emberét nem izgatják a morális gátak, nem fog számot vetni az életével Kárpáti Péter remixelt műve után, csak azok akikben alapból megvan az erkölcs. Tizenegytől Johnny Depp az M1-en egy dekadens filmben, amit félúton van Peter Greenaway (A rajzoló szerződése) és Stanley Kubrick (Barry Lyndon) libertiniánus látomásai között (a grínevéjes párhuzamot erősíti Michael Nyman zenéje is). Rochester grófja remek tehetségű író, emellett a helyi kurvák visszatérő látogatója is – amíg egyszercsak ez egyik szutyokban fel nem fedezi a kitörésre vágyó színésznőt, és szerelme bizonyságaképp aláteszi élete fő művét, amit az éppen regnáló király nem vesz jónéven, mert a kelleténél jobban magára ismer benne. Depp mindent el tud játszani, és hozzá meggyőzően, John Malkovich meg ugye egy élő klasszikus, szóval bekapcs és kikapcs.

Kis hírek a nagyvilágból:
Két és fél évet kapott a Marriottot zsaroló magyar hacker: "Családja szeretné, ha magyarországi büntetés-végrehajtási intézetben raboskodhatna." – Én meg szeretném, ha nem. Aki ennyire hülye az szívjon odaát. Mégis mit képzelt, elhitte a meséket, hogy a biztonsági hiányosságokra rávilágító, majd ezzel zsarolni próbáló hekkereket tárt karokkal fogadják egy világhíres hotel biztonsági szolgálatánál?
Gingrich: A Hold legyen az USA új tagállama: "Az elnökjelölt a magáncégek bevonásával virágzó kolóniát vizionált a republikánus kampányban." – Nem tudom mit szív, de kérek belőle. Bár végülis ha egész Amerika a Holdra költözne, akkor én végre áthucolkodhatnék Los Angelesbe…:DD
Az FBI is készül a vasárnapi Super Bowlra: "A Secret Service olyan erőkkel védi majd a Lucas Oil stadiont, mint a Fehér Házat szokták."SPOILER: Maga a játék ettől még ugyanolyan szar lesz, ahogy Madonna visszatérése is.
A pszichiátrián jegyezte el magát a gyilkos kannibál és a vámpírlány: "A kannibál megölte és megette barátnőjét, míg a vámpírlány egy férfit késelt halálra, és megitta a vérét." – De szép is amikor két ilyen aberrált geci egymásra talál…
18+: Vérre szomjazott, ezért ölt az amerikai kannibál: "Tyree Lincoln Smith-nek a hangok mondták, hogy igyon vért. Áldozata szemét szakéval öblítette le." – Ez is, meg az előző hír is felhánytorgatja bennem a tegnapi gondolatokat, vagyishogy az ilyen rohadékokat minek kell a köz pénzén etetni és fűtött cellában tartani. Méreginjekció, osztjónapot. Illetve jóestét, mert engem vár a kocsma...


 
Kulcsszavak: önfény

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés