2012. 02. 11.
Zöld a keresztutcánál (feb. 11-12.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, FEBRUÁR 11.:
A KÍNAIAK IS SZERETNEK DOBOZOLNI.

Figyeljetek a medvére is.
Ajánlott rovat:
Tízkor egy viszonylag korrekt Miklauzic-filmet ad az M1, ami (a Közel a szerelemhez hasonlóan) a magyar-kínai (itt épp nem szerelmi) kapcsolatokkal foglalkozik. Van egy korban benne levő magyar ingatlanos, akinek el kell(ene) adnia egy raktárat, oda azonban befészkelte magát a sárga veszedelem, és őrzi az ott található dobozokat. A két nagyon különböző ember között végül a hasonló problémák (magány, munka, etc.) épp hidat vernének, amikor megjelenik a Nő egy pizzáscsaj képében, és a friss barátoknak főnökeik is olyan parancsokat adnak, amik egymás ellen hangolják őket: Jánosnak sürgősen vevőt kell szereznie az épületre, Wu-nak pedig még szigorúbban őriznie a rábízott árut. A zöld sárkány gyermekei nem egy abszolút teljes film, viszont legalább mai, és a szereplők is életszagúak (bár lehetnének kidolgozottabbak is). Ugyanott jó későn (háromnegyed tizenkettőkor) egy kiemelten ajánlott koncertfilm a világ egyik legjobb gitárosával, Eric Claptonnal, aki nem csak a film címével (Crossroads) igyekszik régi zenekara, a Cream szellem(iség)ét megidézni – nem (csak) a régi sikerek műsorra tűzésével, hanem zenésztársak seregével, a Crossroads-t ugyanis teljes egészében a gitárnak szentelték, és felvonul mindenki aki még él és nagyot alkotott ezen a hangszeren (például B.B. King és Jeff Beck). Minden zeneszeretőnek kötelező.

Nem ajánlott rovat:
Duna, 21:00: A szerelem határai – Dylan Thomas életműve érdekes. Az "élete" (alkoholizmus, nőcsábászat, és a semmittevés túlzásba vivése) már nem annyira. Ergo, hiába a tökéletes operatőri – fényképezői munka, hiába Sienna Miller, az egészben a pont főszereplő a legérdektelenebb (Keira Knightley meg ha nem vigyáz, könnyen Audrey Tatou sorsára juthat). Ami Huszáriknak sikerült a Szindbáddal, az itt teljesen ellaposodik, és az se segít rajta, hogy rétestészta-hosszúságúra nyújtották. Egyedül Cillian Murphy miatt érdemes próbálkozni vele, de én akkor se fogok, egyszerűen a tököm televan a szenvedő (és ingyenélő) művész közhelyével, aki után minden nő döglik. Lesz még a Robin Hood, a tolvajok fejedelme is, de azt még Sean Connery ellenére se teszem be még ide se. Hogy miért? Két kilencvenes évekbeli kalandfilm hagyott bennem mély nyomokat, és egyik se a film, hanem a zene miatt, eltaláltad: Everything I Do I Do It For You, illetve All For One, All For Love, ez a két sláger a fülemen jött ki, az egyiket a három testőrhöz csinálták, a másikat a tolvajok fejedelméhez, de egy nap milliószor leadta mindkettőt az összes tévé és rádió.

Állatbűnözés rovat:
Agresszív fácántól retteg egy brit falu: "George-nak Wootton mellett van háreme, lenyugszik, ha kiélte magát. Addig rumos mazsolával szedálják." - Édes faszom. Egy madár diktál? Nem hiszem hogy a FÁCÁNBŰNÖZÉS annyira brutális lenne hogy egy-két golyó ne tudná megfékezni…
Kiugróan sok a halálos cápatámadás: "Az utóbbi két évtizedben tavaly történt a legtöbb halálos kimenetelű cápatámadás." – Éhséglázadó cápabűnözés.

Rettenetes gyermekeink rovat:
Susan Sarandon lánya nővérének néz ki – Nem vagyok benne biztos hogy ezt most bóknak lehet-e venni akár rá, akár az anyjára nézvést…
Goldie Hawnná deformálódott Lindsay Lohan - Ne mondja hogy csak a Goldie Hawn-tól lett ilyen! Deformált egy ribanc volt az már annak előtte is. - "A színésznő az AIDS-kutatásért szervezett jótékonysági árverésen furcsán torznak tűnt." – Lehet hogy érintve van a betegségben?...vagy csak a drog tette ezt vele?...mindegy, én LESZAROM.
Macaulay Culkin ijesztően vékonyra fogyott – Csak nem ő is az AIDS-gálára ment? Vagy ő is drogozott? :DDDDDD
Sarka Kata lassan elfogy: -25 kiló – Újabb trend 2012-re: csonttá fogyó celebek. Én persze szarok a trendekre…

Kis hírek a nagyvilágból:
12 fehér folt nőtt a magyar légitérképre - Bízzunk a Vanish erejében és felejtsük el a foltokat! A térképekből is kiszedi! - "A Malév csődjével elérhetetlenné vált a Balkán legtöbb nagyvárosa, de Bejrút és Odessza is." – Nem is baj, úgysincs senkinek pénze repülni, kivéve a nyugdíjasokat, azok ugye mindenen ingyenen utaznak!
Az utasok jól is járhatnak a Malév-csőddel – Mi az hogy, nagyonis. Annál jobb itt, minél rosszabb…
Karl Lagerfeld lekövérezte Adele-t - Lehet hogy kövér, ettől függetlenül SUNÁZNÁM, mert bejönnek a teltkarcsú nők 8) - "Hatalmas botrányt váltott ki Karl Lagerfeld, a Chanel divatház vezetője: kövérnek nevezte az énekesnő Adele-t; bár hozzátette, hogy az arca viszont szép, a hangja pedig isteni. MIA középső ujján nem háborodott fel." - Akkor hadd mondjam el, hogy én mit gondolok Karl Lagerfeldről: egy bunkó, túlfizetett köcsög.

Patreides 2012.02.08. 23:56
Hát igen, az a kisebbik baj, ha valaki tényleg kövér, mert ő még lefogyhat.
De ha valaki faparaszt...?


A reggel evett csokitorta segít a fogyásban: "Izraeli tudósok: reggel a legjobb édességet enni." - RESPEKT AZ IZRAELI TUDÓSOKNAK. Én persze eddig is édességgel kezdtem a napot, de most már okom is van rá: az EGÉSSÉG!!!
Ajzószert akartak a villába csempészni Olivérék – Minek? Már mindenki megkúrt mindenkit, tényleg csak a hímek nem estek egymásnak…lehet hogy ez hiányzik nekik?
Channing Tatum meztelenül alszik – Engem már csak egy Tatum érdekel: Art Tatum, ő szerencsére nem volt celeb, "csak" egy zseniális zenész.
Az RTL-en vége a válságnak: "De legalábbis leszerződtették Friderikuszt, és három vetélkedőt is indítanak a Csillag születik mellett." - …sőt, én már tudom hogy Sándorunk régi-új vetélkedőjének (Vágó István helyét veszi át) mi lesz a címe: LEGYEN FRIDI MILLIOMOS.
Mindenki Angyalföldre költözne – Kivéve engem.
18+: Coco T meztelen képet twittelt magáról: - Ez is pucéran alszik, basszus. De legalább nőből van 8))) - "Meztelenül fekszik az ágyon, keze az unokaöccsén pihen - ezt a képet tette közzé magáról a Twitteren Ice-T asszonya, Coco T, aki azóta rájött, ezt talán mégsem kellett volna, és eltávolította a fotót. "Hajnali egy óra van Los Angelesben, és a tesóm itt világít a kamerával, miközben én és az unokaöcsém, Austin, aludni próbálunk" - írta a kép mellé Coco T, aki egyébként roppant büszke a seggére. A képet a hajtás után találja!" - A kiskölyköt irigylem az egészből, ő jár a legjobban: már ilyen fiatalon is óriás (még ha műanyag) csöcsök között alhat…
Pajzzsal védekeztek a rendőrök a SOTE szülészeti klinikáján – Rátámadtak a rendőrre? De hát miért bántak velük ilyen kesztyűs kézzel? KÖNNYGÁZT ÉS GUMILÖVEDÉKET MINDENKI ARCÁBA!! - "Szemtanúk szerint körülbelül húsz ember balhézott odabent, amíg a rendőrök meg nem fékezték őket." - ...és a nyolcadik kerületbe vitték őket. Így már kerekebb a történet, nemigaz?
Cc: Agyonhallgatja új sorozatát a köztévé: "Jövő pénteken indul a pesti éjszakáról szóló Szájhősök. Az m1 úgy tesz, mintha nem is létezne."Nap kommentje:

Dr. Eric Cartman 2012.02.10. 13:25:19
Má mér hallgatná agyon ? Én éjjel-nappal szájhősöket látok az M1-en.


Comment:com: Élőben harapta szájon az argentin dog a műsorvezetőt: "A jeges vízből megmenekülő argentin dog a reggeli műsorban nem engedte a csókot az orrára." – Abszolút megértem a kutyát, én is gyűlölöm a médiageciket.
Beindulhat az erdélyi diplomaturizmus: "A magyarországi képzés 3,5-szer annyiba kerülhet, mint egy erdélyi egyetemen szerzett diploma." – Miért is ne lehetne diploma(TA)turizmus? Nincsen saját légitársaságunk, szlovák rendszám van a kocsinkon, külföldön tankolunk és megyünk (magyar!) orvoshoz, a pénzünket Ausztriában tároljuk, miért pont az iskoláinkat tennénk le itthon? Lassan csak lakni éri meg Magyarországon. Illetve dehogyis…
Részleges bojkottra készül az LMP – Mi a fene! Részeges bojkott?...még a végén LMP-s leszek :DD ....NEM. - "Jávor Benedek szerint a párt nem lesz ott a kivételes, sürgős eljárásban tárgyatl törvények vitáján." – Ezzel már sokan próbálkoztak úgy hogy az aktuális kormánypártnak döntő többsége volt. Nem meglepő módon egyiknek se jött be.


VASÁRNAP, FEBRUÁR 12.:
SIR COME-A-LOT

...egy szép napon mindez a tiéd lesz.
Ami érdekelhet minket, az nyolctól egy dráma a Cinemaxon, amiben egy ötvenéves asszony felfedezi tehetségét, amit egész addig elrejtett előle a gyereknevelés, a családfenntartás: rekordsebességel tud Kirakósokat összerakni. Természetesen erre is van egy nemzetközi verseny, az asszony természetesen szembemegy a család akaratával és elindul rajta, jutalma egy gazdag, nőtlen férfi, ám az egész túl szép ahhoz hogy igaz legyen, nyilván nem is az. Háromnegyed tizenkettőtől megint egy ritka madarat köszönthetünk a képernyőn egy thaiföldi történelmi film képében a Film+-on, amely az ország véresebb időszakába enged bepillantást, sok-sok egymással hadakozó nemessel, és a köztük rendet vágó Nareshuan királyról.

Kiemelten über-ajánlott rovat:
TV2, 22:05: Frizbi Hajdú Péterrel – Kétségtelenül médiatörténelmet fog írni a ma esti adás, mert nem elég hogy maga a só-MEN is énekelni fog, de olyan világ Hírességek körében teszi mindezt, mint Király Linda vagy Falusi Mariann. Akinek mindez nem elég, azoknak a magyar Popp álló Csillaga, Kasza Tibi fog on the spot jelentkezni Thaiföldről, a SEKSZkultúra-paradicsomból. Én azonban nem ezért fogom nézni!!! Hanem azért hogy meg Tugggggyam, kik azok, akik az ajánló tanúsága szerint "a hálószobájukba is beengedték Gyurcsány Ferencet." Ha ez nem ültet Titeket a tévé elé, egyszerűen nem vagytok méltók az Életre!!444 négy

Nem ajánlott rovat:
A folytatások és remake-ek ölik meg a mozgóképet. Én mostanáig nem is tudtam, hogy a Majmok bolygójának van 2. része, de sajnos annyira katyvasz, hogy még Charlton Heston se menti. Ezer sebből vérzik a kontinuitás, dacára annak hogy szinte egy az egyben az első rész történetét írták újra, nem stimmelnek például az évszámok sem… Röhögni azt valamennyire lehet rajta, de még rossz filmnek se jó. Mindegy, negyed tízkor aki büntetni akarja magát, azt várja a Filmmúzeum. Tízkor egy viszonylag friss sorozatot ad az HBO 2, amit én már jó előre leírtam, mert hát a szokásos Róma / Spartacus / Trónok harca / satöbbi stílusát követi, vagyis végy egy régi kort, adj hozzá minél több vért, csöcsöket és persze kortárs kameramozgást, és íme, kész a kasszasiker. A Camelot természetesen Arthur idejében játszódik, és már jó előre Eva Green pucérkodásával igyekeztek eladni, más előnye nincs is, sima tévékompatibilis szoftpornó ez is, mint az összes többi hasonló.

Rettenetes gyermekeink rovat:
Nesze: Beyoncé kislánya debütál: "Nem a nagy lóvét választotta, egyszerűen postolta újszülött lánya képeit, már ha nem hamis a kép." – Márpedig biztos hogy hamis. Jay-Z sátánista, Beyoncé dettó, ha születik gyerekük az csak az Antikrisztus lehet, azt pedig csak észrevettük volna, szóltak volna a jajszavak és harsonák, mint a Jelenések könyvében.
Íme az első képek Beyoncé gyerekéről – Távozz sátán!!! TÁVOZZ!!!

Kis hírek a nagyvilágból:
18+: A legpofátlanabb politikusok ülésteremben nézik a pornót: "A legutóbb lebukott azt mondta, egy nemi erőszakot nézett meg figyelemfelkeltő céllal, más vicces emailekre hivatkozott. Mindenki lebukik, ez a lényeg." – Bár külhoni honatyákról van szó, nincsenek illúzióim az itteniekkel kapcsolatban. Elég baj az hogy a politikusnak is vannak nemi vágyai, horribile dictu még szaporodik is, de én azért aszondom, inkább így basszák el az idejüket, mintha még jobban kibasznának a hazájukkal egy-egy új törvénnyel.
Angelina Jolie-t a jótékonykodás tartja a földön – Frászt. Szerintem már így is épp eléggé el van szállva magától…
18+: Alap a leszbizés a valóságshowk-ban: "A VV2 óta nem fordult még elő, hogy ne smároltak volna lányok a villában. Összeszedtük a jeleneteket." - …és én még így, kivonatolt formában is…LESZAROM.
Fővárosi: Füstölni kezdett: "Tényleg egyre több a baj a szovjet metróval?" – Dehogy, csak begyújtották a sugárhajtóművet…tényleg, mi baj is lehetne egy ezeréves technogiával amit nem újítottak fel, nem cseréltek le…BIRKÁK.
Comment: Szabó Győző Barátok közt: "Gonosz bűnözőt alakít majd a szappanoperában." - :ásít: Hát akkor lapozzunk is.
Film: Von Trier nimfomániás története: "A hivatalos szinopszis szerint a Nymphomaniac érthetően és szinte költőien meséli el egy nő szexuális életét születésétől 50 éves koráig." – De miért csak ötven évig, Trier bácsi? Ha már provokáció, legyen kövér, érthető és költői nagyisekszet a plázákba, szigorúan a Dogmatikus filmművészet nevében!!!44 négy
Meghalt a rendőri intézkedés közben - …avagy így ferdít az index, mert valójában ez történt: "Az önuralmát vesztett 31 éves férfi kerékpárral, és késsel a kezében támadt a rendőrökre Csepelen." - …de persze még előtte bántalmazta a szüleit is, ordibált egy kicsit a lépcsőházban, satöbbi. Valahogy nem tudom sajnálni.
Sztankay olyan macsó volt, mint a vöcsök: "Mostanában inkább kávézókba jár, és nem biztos, hogy elvállalna egy filmszerepet. Interjú a nemzet legújabb színészével, Sztankay Istvánnal." – Ez a Nemzet Színésze díj lassan olyan lesz mint egy albatrosz a díjazott feje fölött, bár ha valaki megérdemli, az Sztankay István. Gratulálok neki!
Az ünneplő bajnok fején széket törtek: "Casimero váratlanul megnyerte a bokszmeccset, a nézők rátámadtak, a menedzser állkapcsát eltörték." – Hát igen, ilyen egy igazi PARTY HARD! Ennyire még itt a kocsmában se szokott buli lenni :DD
Szőke, kékszemű és szakított Gyurcsánnyal – Nem tudom ki ez a nő, de ismeretlenül is sajnálom. Bár eddig úgy tudtam Ferinek van egy felesége… - "Polgár Dóra húsz évesen néhány hónap alatt összehozta azt, amihez az SZDSZ-nek tizenöt év kellett. Már nem elég vonzó neki Gyurcsány." – Ja, hogy politikáról van szó! Komolyan, eddig mit látott benne? Merthogy az SZDSZ mit látott benne, azt már tudjuk…:DDD Nap kommentje:

MACISAJT 2012.02.09. 13:38:14
2011. okt. 20. – A D-Day után Elhatárolódik a Hallgatói Hálózat Polgár Dórától

2011.nov 30. Otthagyta a Hallgatói Hálózatot és csatlakozott a Gyurcsány Ferenc vezette DK-hoz...

Népszabadság - Kidobtam Orbán Viktort a kukába
nol.hu/.../20120109

Népszabadság - Polgár Dóra máris kiábrándult Gyurcsányékból
nol.hu/archivum/polgar_dora_maris_kiabrandult_gyurcsanyekbol

---

Ez egy rövid, ámde mozgalmas pálya volt..:D
Ennél hülyébb ebben a kategóriában csak a váccpávör dorottya fut még..)


A háború borzalmai, sőt még rosszabb rovat:
A Madonna-koncertig ne legyen háború: "Izraeli Madonna-rajongók kérik Benjamin Netanjahutól Irán megtámadásának elhalasztását." – Én akkor kérném az ottani Madonna-koncert elhalasztását, mert addig sincs háború…
Nem tudták, hogy ilyen az SS-jelkép – HAHAHA, EZ KURVA NAGY! Nem szoktam hangosan röhögni, de most megtettem, és megteszem újra meg újra valahányszor csak ránézek erre a fotóra. De komolyan, ez mekkora már! A demokrácia hősei SS-logós zászlóval terjesztik az egyenlő jogokat és a felszabadulást arab földön! - "A zászlóval pózoló amerikai katonák külön képzésen vettek részt, hogy megértsék mit jelent a jelkép." – Hát igen, az átlag amcsi katona sajnos tényleg ennyire hülye: külön képzés kell neki még az alapszintű történelmi fogalmakhoz is. Valóban, az agyatlan bombázáshoz, a baráti tűzhöz, a gyerekek megerőszakolásához és halomra lövéséhez, a rabok sekszuális megalázásához és holttestek lehugyozásához nem kell még akár óvoda vagy bölcsi sem, gyilkolni akármelyik primitív droid tud, sőt, minél primitívebb, annál jobban megy neki... Na mindegy, most legalább pótolták azt amit elvileg tudniuk kellett volna, végülis ha jól emlékszem Amerika a németek ellen is harcolt valamikor…mára ennyi, viszlát holnap! EGÉSSÉG!





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés