2012. 02. 27.
Úton a március felé (feb. 27-28-29.-márc. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, FEBRUÁR 27.:
EL VAN A GONDOM…

Kő papír, óvszeres?
Ismétlés rovat:
Viasat3, 21:10: Az utolsó mohikán – Nem gyerek-kompatibilis, véres feldolgozása J.F. Cooper regényének, melyben az indiánok üllő és kalapács, azaz amerikai és francia befolyás között őrlődnek. Daniel Day-Lewis ellenére is kihagyható.

Ajánlott rovat:
Nyolckor új vígjátéksorozat indul az HBO Comedy-n, ami egy nagyvilági, városi lány kényszerű kalandjait meséli el a Született feleségek és a Kék Bársony kertes házikói között. A kényszerű kalandok egy másfajta kaland eredményeként jönnek létre, és a lányok nővé érésével van kapcsolatban: a csajt egyedül nevelő apuka ugyanis egy csomag óvszert talál a leányzó cuccai között, ezért dönt úgy, hogy el a nagyváros züllött zajától, irány az erkölcsös és csöndes kertváros. Nagyobbat nem is tévedhetne (ahogy az óvszer se jelent automatikusan feslett női erkölcsöket), mi viszont jól fogunk szórakozni, a címért viszont még így is geszti péter-idézetekkel díszített FASZKORBÁCS járna, nem csak magyartalan, de elég ordenáré is: A kondom el van vetve. Erre mondta volt boldogult nyelvtantanárom, hogy a leány meg fel van csinálva… Nem Cooper lesz az egyetlen feldolgozás ma este: fél tíztől Balzac műve Guillaume Depardieu (R.I.P.) főszereplésével a Duna TV-n, melyben egy fiatal katona keresi mindenféle apácazárdákban az oda rejtett szerelmét, Langeais hercegnőt. Szép, romantikus és nagyon hosszú, dacára a pár sorban felvázolható történetnek…

Kis hírek a nagyvilágból:
18. születésnapjára kapott új melleket nevelőapjától az amerikai lány: "Michael Niccole szinte az egész családot műtötte már, miért pont két adoptált lánya lett volna kivétel." – Ilyen egy gondos nevelőapa! Új melleket vesz a nem vér szerinti lányának, majd gondolom a használatát is megtanítja neki…
Vagináról monologizálnak: "Eve Ensler darabját EP-képviselők fogják előadni márciusban. A politikusok azért lépnek Kate Winslet, Whoopi Goldberg és Glenn Close nyomdokába, hogy felhívják a figyelmet a nők elleni erőszakra. A meghívót nem mindenki fogadta kitörő örömmel. Hankiss Ágnest, a Fidesz EP-képviselőjét nem érdekli a feminizmus, noha szeret nő lenni anyaként és szellemi értelemben." – Ilyenkor sajnálom hogy mohácsi "menekültstátusz" viktória már nem dolgozik ott, ahogy kovács "casanova" lászló sem. Az utóbbi főleg sokat monologizálhatna :D Nap kommentje:

blondibarbi 2012. 02. 25. 20:34
Mivaaan...?! És kinek a figyelmét akarják felhívni ezzel ? Egymásét ? Egyébként ezért lettek oda küldve ? Mennyi is egy átlagos EP-képviselő javadalmazása ? Ez egy színház ? Vagy a műsor után indul majd az igazi előadás, egy jókora orgia a Yehudi Menuhin teremben ? Látva az Eve Ensler-képet, igazából el sem tudom képzelni, hogy férfi valaha is látta volna, nyilván ezért sikoltozik a szerencsétlen...


Engem amúgy komolyan nem zavar hogy ilyen nyilvánvaló faszságokra szórják a pénzt: amíg a politikusok beszélnek róla, addig se csinálják, ergo nem is szaporodnak. Hát ha még könyveket is olvasnának, és nem csak a vaginákról, akkor lenne csak jó világ!
Sztrájksorozat előtt a BKV: "A munkabeszüntetést a metró- és HÉV-vezetők kezdhetik márciusban, azután általános sztrájk jöhet." - Ne fossatok, fel se fog tűnni nekünk, utasoknak :DD
Nagy vonatritkítás jöhet áprilisban: "Április elsejétől leállhat a vonatok tizede-ötöde." - ...ahogy a MÁV-nál se. Így is késik, bunkók a pénztárosok, satöbbi...
Embereken tesztelnék a heroinfüggőség elleni mexikói vakcinát: "Az oltóanyagtól immúnis lesz a szervezet a heroinmámorra. Egereken már bevált." - Teszteljék heroinfüggőkön. Most komolyan, mit veszíthetnek?
Irán az Oscar-gálán győzte le Izraelt: "Tel-Aviv feletti diadalként ünnepli az iráni tévé a Nader és Simin díját. A film Izraelben is népszerű." - Ameddig csak így kóstolgatják egymást, addig jó nekünk, és ez legyen mára a végszó. Viszlát holnap!


KEDD, FEBRUÁR 28.:
NEKEM IS EGYET!

Erdős Römi zellere
Ajánlott rovat:
Az Egyetleneim főhősét a baszdüh hajtja újabb és újabb kalandokba, miközben a Zigazi feltűnik és eltűnik az életéből. Az Egyetlenem készítői nyilván nem tudtak a magyar filmről (ahogy arról se hogy az ő opusuk címét ahhoz idomítják majd), a sztori viszont szinte tényleg ugyanez, csak női oldalról: egy szoknyabolond hapsi nője megelégeli az eddigieket, és egy szép nagy kocsiba berakja a hátsóját meg a gyerekeiét is, hogy a hobók útján (66-os) megtalálja azt a Férfit, aki hűséges lesz hozzá és eltartja. Bár Renée Zellweger-nek gyakorlata van a balsorsú szinglik és háziasszonyok megformálásában, azt ő is beláthatja, hogy egy sivatagon is átvezető lepukkant autóúton sokminden vár rá a fehérlovas hercegen kívül, igen, elsősorban önmarcangolás. Aki kíváncsi arra hogy milyen amikor Bridget Jones mingyá megőrül az autópályán, azt negyed kilenckor várja az M1. Fél tíz után öt perccel újabb asszony a teljes idegösszeomlás szélén, ezúttal a Dunán, angol humorral, amiből kiderül, hogy a parkolóőröknek és az automatákból pénzt összeszedőknek is van lelki élete és ízlése, van aki például a bedobált aprópénzből saját Elvis-gyűjteményét igyekszik gyarapítani, sok kicsi sokra megy alapon, ám ahogy a(z Elvistől kölcsönzött) cím is mondja, egyszercsak Caught In a Trap találja magát, ami a magyar fordításban a Nyakig a pácban címet kapja. A sztorit olvasva akár én is lehetnék, csak én Gianna Michaels műveit gyűjtöm!

Ismétlés, de ajánlott:
Lesz a Casablanca meg a Moulin Rouge is, de én aszondom, az egyiket túl sűrűn adják, a másik meg inkább látvány, mint történet, ha film és klasszikusság, tartsunk tizenegykor a csodálatos Gene Kelly-vel a Filmmúzeumra és egyúttal a francia fővárosba. Ha valaki, ő biztosan forradalmasította a zenés-táncos filmeket, ráadásul nézőbarát módon. Az Egy amerikai Párizsban egy ifjú festő kitörési próbálkozásait önti populáris és erősen idealizált formába, de éppen ez volt a cél. És még mindig egyike azoknak, amik garantáltan felvidítják az embert.

Kis hírek a nagyvilágból:
18+: A legtöbb ember megpróbálkozik az orális maszturbálással: "Ezer férfiből két-három férfi lehet képes az autofellációra, főleg kamaszkorban próbálkoznak ezzel sokan." - Megint valami amiből kimaradtam, és nem sajnálom, sőt. Bár ki tudja, lassan már ciki lesz ha az ember a nőkre gerjed, és legalább egyszer nem akarta a szájába venni a saját faszát :SSSS
Hazavágni az Avatart: "Az Oscar-gála legsikeresebb filmje megmutatja, hogy az Avatar után is van filmművészet." - Mi az hogy, nagyonis. Az Avatár ugyanis nem film, művészetnek meg pláne nem az!
Egy tálca sört borítottak Merkel nyakába - Iszonyatos ez a pazarlás. EMBERRE Politikusra önteni azt a drága nedűt :((( - "Megbotlott a pincér, és még el is kiáltotta magát, hogy Scheiße. A kancellár csak mosolygott." - Ja mert másokat meg büdös cipővel szoktak dobálni. Szerintem jönnek még Merkelre olyan folyományok, amiket nem fog egy mosollyal elintézni!!!
Swinger: 18+: Megvadmacskásodtam: "Ha valaki megkérdezte volna, hogy egy ilyen típusú gang-bangben benne lennék-e, biztosan kizártam volna a lehetőségét is." - Csak azért linkelem nektek, hogy tudjátok milyen az amikor egy izzadó tenyerű bölcsész egy megvalósult pornófilmbe képzeli magát, ráadásul nőnek. Mindenki szép és fiatal és izmos és kívánatos...:DDD Volt már ilyen mocsok az indexen, lesz is még, én addig is kívánok a férfi írónak olyasmit amit itt írt, és ott is a női szerepben :DDD Nap kommentje:

bigthereal 2012.02.28. 11:52:27
"mondtam neki, hogy basszon meg"

lemész egy kocsmába, és bárki bármikor megbasz, sőt, akár az utcán is, ezért kár a klubba járni...



SZERDA, FEBRUÁR 29.:
NEM ÉLHETEK APOKALIPSZIS NÉLKÜL


Forrás: ezepic.hu
…és valóban nem! Egyedül az én életemben már többször is eljött, bizony. Ahány év, annyi rettegnivaló, Nibiru, Antikrisztus, 2000-es év, és persze nem szakadt vége semminek, ugyanúgy kell fizetni a számlákat, satöbbi. Na de majd most, idén, de legalábbis ma tizenegykor! Az aktuális rémhírterjesztők nagy kérdése, hogy vajon Tényleg eljön a világvége 2012-ben? Tökmindegy, ha addig is el lehet adni a birkáknak az erről szóló filmet, könyvet, merchandise-t, most épp a maják verzióját. Láttunk ilyet Nostradamustól bárkiig, lehet hogy van benne igazság, de csak annyiban, hogy minden korban lejátszódnak bizonyos tragédiák, amelyre rá lehet húzni ezeket a ködös jóslásokat, a szomorú az, hogy ezt a filmet eredetileg a National Geographic adta, most meg átvette az M1, ahelyett hogy mondjuk meg próbálnák cáfolni egyértelműen. Még rosszabb, hogy szegény indiánoknak már egy cent jogdíj se jut mindebből. Mindegy, aki rettegni akar meg bőröndöt csomagolni és nem talál egy gárdistát sem a közelben annak ajánlom, én sajnos már úgy vagyok ezzel, hogy még ha igaz is, se érdekel, max. annyira hogy a Nagy Kikapcs előtt még be tudjak rakni egy Gianna Michaels DVD-t, és ki tudjak nyitni egy üveg sört (meg valami töményet). Vallomás következik: valamikor én is rettegtem, de ma már aszondom, ha egyedül leszek a világ végén, akkor sör + pornó kombó osztjónapot, holnap úgyis ugyanúgy munkába kell menni, vagy kibekkelni, ha már nincs munkánk (na EZ az igazi probléma). Nap kommentje:

gabroca | Válasz feb. 16. 22:25 | 59/59
A mayak nem jósolták meg a görög államcsődöt? vagy 56-ot?


Mértékkel ajánlott rovat:
Hálózat TV, 21:00: Különös őrangyal – Keresztény Ghost-verzió: az egoista pénzembert hirtelen halála alkalmából visszaküldik a Földre, hogy ott exére és annak lényára vigyázzon. Lesz benne Erika Eleniak (gondolom vetkőzni nem fog), és még Udo Kier is. Most kérdezném, hogy pont ő egy pont ilyen filmben mit csinál, hát ugyanazt mint anno Madonna videójában: pénzt keres némi piszkos melóval. Tizenegy előtt öt perccel ismétlésgyanús doku a FEM3-on azon beteg faszokról, akik anyagilag is jól meg tudnak élni sekszuális elferdüléseikből. Segítség! Szex-rabszolga vagyok! – Segítség, én meg nem, és LESZAROM!

Kis hírek a nagyvilágból:
A Kistehén gazdasági punkot játszik a briteknek: "A zenekar Lazlo néven adott ki egy ingyenes ep-t, londoni producerekkel és pr-ügynökséggel dolgozik.  A "gazdasági punkénekes", illetve "az állatokkal beszélő punk entellektüel" Lazlo négy Kistehén-számot dolgozott át angollá. Március 2-án itthon tart állatos farsangot a zenekar." - Újabb érv a 2012-es nemzethalál ellen a The Moog kiköltözése után. Nem halál lesz itt gyerekek, hanem szellemi újjászületés!
Amerikai fiú: A házasság utáni szexet is tiltaná a KDNP: "A pártban hatalmas felháborodást okozott, hogy csak a házasság előtti szex ellen emelt kifogásta Magyar Családtudományi Társaság." – Tudom hogy indexes kamublog, viszont jó a felvetés: én a házasságot és a sekszet is megtiltanám, de csak a politikusoknak!
Négy embert ütött el egy autó Zuglóban: "A két felnőtt és a két gyerek a zebrán akart átkelni." – Ne akarjanak átkelni, és főleg ne a zebrán! Egyáltalán, hogy képzelik ezek hogy nekik joguk van
MI: Autójából twittelt fotót a Daytona 500-on: "Keselowski futam közbeni mobilozását nem büntetik." – Jó tudni hogy a versenyautósok között is ugyanannyi az idióta Darwin-díjas, mint a sima vezetők között. Még jobb, hogy ők csak a többi versenyautóst veszélyeztetik.
Bezárják a stúdiót, ahol A Vaslady készült: "A 100 működő Twickenham filmstúdióban készült az Egy nehéz nap éjszakája című Beatles-film is." – Hol itt az ellentmondás? A valódi Thatcher útját is bezárások és elbocsátások kísérték! Birka filmesek most legalább megtudják kinek emeltek vizuális emlékművet :DDD
Sebestyén Balázs örül, hogy Friderikusz rákattant – Szépek is az ilyen egymásratalálások! Remélem hamarosan követik Steiner Kristóf példáját és összeházasodnak!!!
Szeméttelepen végezték a terrortámadás áldozatai: "A 2001. szeptember 11-én meghaltak egyes földi maradványait a Pentagon magánvállalkozója dobta ki."AMERICA CARES. Nevar Forget 9/11!!!!!!!!!!4444
Ez az utolsó CD-formátumú album, amit elkészítek – interjú Bródy Jánossal - Bár ott tartanánk, hogy általában az utolsó albumáról beszélünk. Valamikor szerettem őt is, és ma is egész szimpatikus lenne, ha nem lett volna az egyik hidrafeje az Artisjus-nak, és tök mindegy hogy most (a szintén "valamikor szerethető") Victor Mátét tették meg elnöknek, ha ilyeneket bírnak nyilatkozni, hogy már a lehetőséget is meg kell fizetni, mármint azt hogy egyáltalán a saját műveidet elmentheted CD-re, floppyra, külső merevlemezre. Év kommentje-candidate:

Margit bácsi 2012.02.29. 13:42:11
nem látom azon a gitáron a matricát.

számla van legalább róla?

razzia vót?


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 1.:
TÖBB HAJ MINT TESTVÁR

Ez volna hát az utolsó tangó.
Állítólag minden hónapot meghatároz annak első napja. Csak remélni tudom hogy ez most nem lesz így, mivel kritikán alul teljesítenek a műsorválogatók.

Ismétlés rovat:
Végre a retekklub is kapcsolt hogy meghalt Whitney Houston, ennek örömére 21:20-kor leadják azt amivel a világ 90%-a azonosította a szomorú véget ért énekesnőt, és még Kevin Costner is játszik benne, igen, ez a Több mint testőr, ami most dupla erővel fog hatni a könnyzacskóinkra. Végülis csak annyiban más az élet mint a gyöngyvászon, hogy Houstont nem az őrült rajongók kergették a halálba, hanem az addikció és az őrült férje, és elmaradt a happy end is. Akinek ez nem elég családi program (és sokaknak nem az), azok az HBO Comedy elé ülhetnek le gyerekestül fél kilenctől, ahol a poszt-Shrek, úgynevezett "bátor" rajzfilmek egyikét, az Aranyhaj és a nagy gubancot adják. A gyerekeket le fogja kötni a régi mese (Gonoszboszorkány kontra Várban Rabosított Királylány no meg a Szőke Herceg), a nőket a szerelmi szál, a papákat meg a felnőtt poénok. Én kihagyom. Az egyetlen ajánlott ismétlés az M2-őn lesz fél egykor, Alfred Hitchcock esküdtszéki thrillere, a Gyilkos képében, ahol egy férfi színésznek kellene döntenie arról, hogy igazak-e a vele egy szakmában dolgozó nő ellen felhozott vádak. De mivel "szintén színész", ezért persze hogy belezúg, és pesze hogy védeni akarja…

Kis hírek a nagyvilágból:
Plágiumgyanús Bokros Lajos doktorija?: "Az egykori pénzügyminiszter még az MDF-nek dicskedett panamai diplomájával, de a JESZ szerint az egyetem nem tud Bokros nevű hallgatóról." – Végre egy téma Fábrynak meg a Célpont Magazinnak, ha már a Schmitt Pál-ügyet olyan diplomatikusan kerülték :D Mondjuk bokros lajosnál a panamai diploma sok mindenre magyarázat lehetne, kár hogy minket ez már nem vigasztal, túl két-három csomagon...
Varjak és emberek küzdenek Pécsért: "A Fidesz-korszak legkomolyabb ember-madár konfliktusa tört ki szerdán Pécsett." – Na ez a durva, amikor a politikai megosztottság már a flórába-faunába is betör!!44 négy Én nem tudom hogy ezek a madarak most akkor LMP-sek vagy MSZP-sek, netán az SZDSZ utóvédharcosai, de remélem a méhek nem követik a példájukat…
A NAV ellenzéki tüntetőket rendelt be: "Az adóellenőrök az egymilliós demonstrációk szervezési ügyeiről is kérdezősködtek." – Én általában nem hagyok ki egy alkalmat sem amikor a Tízmilliárdan a Gyurcsány Ferencért mozgalomba vagy Wáccpáör Nemetccikarencer Dóriba rúghatok egyet, de ennek a hírnek olvastán elkezdtem gondolkodni azon hogy csatlakozom hozzájuk. Most komolyan, melyik érában is volt divat berendelni a "megbízhatatlan" embereket a fontosabb ünnepek előtt?
Tarr: Hagyjuk el a Háború és béke felét, mert unalmas?: "Ki volt az a hülye, aki úgy döntött, hogy egy film az másfél óra kell legyen?" – Az a hülye volt az, kedves Tarr úr, akit úgy hívnak, hogy közönségnek. Engem amúgy nem zavarnak a három, három és fél órás művek se, ha történik benne valami, és úgy hívják a rendezőt, hogy Fellini, Tornatore, Hitchcock, Scorsese, Coppola, csak hát ugye nekik nem kell öt óra egy távolodó ember hátának a lefilmezéséhez. Ahhoz meg mekkora arc kell már, hogy a Háború és Békéhez hasonlítsa akármelyik saját művét…
Nem kell Oscarra: majom, pénisz, erőszak – Hogy a viharba ne kellene! Annyi vén faszt meg majmot tüntetnek ki minden évben hogy ihaj! - "Fassbendernek túl nagy a pénisze, Ryan Goslingot elfelejtették, Serkis egy majom, Tilda Swintontól megijedtek. Alternatív Oscar-gála." – Végre egyszer az életben valaki számára hátrány a nagy farokméret! Nagy megnyugvás ez nekem!
A Szigeté lett az elmúlt 20 év legjobb magyar reklámja - Meglepődtem volna ha pont ebben nem lettek volna elsők. - "A Kreatív a saját 20. születésnapjára összedobta az elmúlt 20 év szerintük legjobb reklámjait, majd megszavaztatta olvasóival, és tegnap este kidobta a listát. Ez most azért érdekes nekünk, mert a listán szerepel három médiás is." – És én mind a hármat LESZAROM, a geszti-féle szerintem-csirkéért meg még FASZKORBÁCS is jár, egy postban immár másodszorra.
Napi három járatpárra szűkülhet a tömegközlekedés – Szűkülhet??? Én aszittem már most is ez van! - "Naponta ennyi közlekedtetése lenne állami feladat az új személyszállítási törvény tervezete szerint." – Ennyi az állami feladat, eszem megáll. De tudjátok mit, én benne vagyok, ha a kieső járatokra váró utasokat a honatyák fogják munkába vinni azokon a járgányokon, amiket végülis a mi pénzünkön vettek maguknak. Most miért, ha állami feladat, akkor legyen nekik is valami feladatuk már!
Az Oxfordi Egyetemet támogatják a Led Zeppelin koncertjéből - RESPEKT. Becsüljék is meg, nem jut ám minden egyetemnek (főleg értelmes célokra) ekkora név:
Lady Gaga a fiatalokat támogatja új alapítványával: "A Harvard Egyetemen jelentette be Lady Gaga szerdán új alapítványának létrehozását, amellyel a fiatalokat kívánja támogatni abban, hogy jobbá tehessék a világot, illetve gátat vessen az iskolai zaklatásnak. Az énekesnő tavalyi albumának egy népszerű számáról a Born This Way Foundation nevet adta az alapítványnak, amelynek felállításához 1,2 millió dolláros (260 millió forintos) magánadománnyal járult hozzá. A sztár kezdeményezéséhez számos további híresség, köztük Oprah Winfrey televíziós személyiség és Deepak Chopra szellemi vezető is csatlakozott. Az egyetemi rendezvényen Kathleen Sebelius, egészségügyi és szociális miniszter is részt vett." – Oprah Winfrey meg Dípa Csupakabra, itt is magas volt az egy főre eső népbutítók száma. Nap kommentje, amihez nekem már nem is kell semmit hozzáfűznöm:

FilcTroll 2012.03.01. 11:26:55
Fantasztikus, hogy a sátán kurvája milyen édibédi is tud lenni, ha az érdekei úgy kívánják.

Bőven elég lenne, ha az iskolai erőszak visszaszorítása érdekében nem fürödne vérben minden fellépésén, továbbá a klipjeiben nem hajtanának végre tömeggyilkosságot Beyoncéval (Telephone), nem lövöldöznének tucatnyi gépfegyverből (Born This Way), nem mérgezné meg a pasiját (Paparazzi) és mondjuk nem egy szénné égett hulla mellett pózolna (Bad Romance). És ez csak annyi, ami hirtelen eszembe jut, bár ha jól emlékszem, minden klipjében rendre meghal legalább egy, de inkább több ember.

Gratulálok, fasza ez az alapítvány, tényleg.





Kulcsszavak: faszkorbács

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés