2012. 03. 12.
Ne várd a március idusát (márc. 12-13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 12.:
I AM THE AJTÓ!!!

A Duna World adja a másikat
Azt hiszitek, hogy ez az Afrikai szeretők-téma vadiúj? Hát nem! Fél tízkor megtudhatjuk, hogy mi, magyarok ebben is megelőztük a világot, és még egyet csavartunk is rajta. Itt nem férfi, hanem nő a(z állítólag) távoli vágy-tárgy, akivel intenzív plátói levelezést tart fenn leendő Afrikai vőlegényünk, és egy barátját kéri fel, ugyan nyomozza ki, ki az, akire sorait pazarolja. A barát keres, és talál, sajnos egy nem túl fiatal és nem túl szép asszonyt, de megvan a megoldás, talál egy leányzót, aki eljátssza helyette a levelezőpartnert. Kellemes kis bohóság, Latabár Kálmán és Vaszary Piri miatt mindenképp érdemes, nem is lehet több kifogásunk, ha csak az nem, hogy a Duna World adja, ergo mi kimaradunk belőle. Nem baj, a sima Dunán is lesz egy ismétléses jóság éjfélkor. Ma már a könnyen hozzáférhető technikának "hála", mindenki fotós, művész meg zenész, és meg lehet nézni milyen szemeteket csinálnak. A Korbuly család XX. százada megmutatja milyen az, amikor egy képzett család játszik a technikával – hát nem olyan mint mikor a tinipicsák önfényképezik magukat szarás vagy seksz közben! Maga a műsor azért is ajánlott, mert hazánk egyik nem eléggé megbecsült és tragikus véget ért, kiemelkedő tehetségű zenésze, Pleszkán Frigyes írta és játszotta a zenéjét. Ma már Frici nincs velünk, és nincs gépgyártásunk, öntödénk, vagyis minden amiben anno Korbulyék működtek, van helyette ezer csatorna, negyven valóságsó, laptopdídzsék és Made in China-feliratok mindenen. Végezetül egy kicsit korábbi valami: bár tizenegykor kezdik, de megéri fennmaradni az Aranymetszésig, ha nem a Csontváry Múzeum, akkor Szabó István új filmje, az Ajtó miatt. Mondom: vetkőzzük le a királyi tévé (most épp: M1) iránti fenntartásainkat.

Kis hírek a nagyvilágból:
Ha seggfej vagy, a pénz nagyobb seggfejjé tesz - Kizárt dolog. A pénztelenség tesz csak igazán seggfejjé, én vagyok rá az élő példa ^^ EGÉSSÉG!
Mától erkölcsös minden iszapömlés - ...de az epeömlés a legerkölcsösebb, főleg ha jó cél érdekében csináljuk. Neki is kezdek akkor:
Bódi Sylvi szereti, ha fáj – Ó, hát ha csak ez kell neki, én addig ütöm ameddig akarja, sőt.
VV Ágica már nem érti, miért akart meghalni – Én viszont egyre jobban értem, miért nem akarok élni, ha róluk olvasok híreket.
18+: Elhurcolták a félmeztelen Femen-aktivistákat – Nagyon helyes, ronda nők ne mutogassák magukat!
Kristen Stewart félpucéron füvezik az Úton: "Az Alkonyat Bellája tizenhat éves vadócot alakít a beatnemzedék Bibliájának filmes feldolgozásában." - Édes faszom, már nem is tudom mi hiányzott nekünk. Aszittem ezt a hippi-témát már szárazra fejték halivúdban, de ezek szerint nem.
LG: Whitney Houston lánya is énekes lesz: "Bobbi Kristina vasárnap mesélt terveiről
Oprah Winfrey televíziós műsorában."
- ...ugyan hol másutt! Sajnos az anyja neve fogja eladni a lemezeket, akár van tehetsége, akár nincs. Mindegy, engem nem zavar, csak az életútját ne kövesse.
Lecsaptak a vértesszőlősi játékbarlangra: "A minikaszinóban kokaint is fogyasztottak." - Ezek az előemberek nagyon huncut népség, halljátok. Szinte már olyanok mint mi!!!44 négy
KMérce: Lesz-e forradalom csütörtökön? - Lehet hogy lesz, de majd megunják és hazamennek. - "Aki 15-én nem akar politikával találkozni, húzzon messzire a belvárosból, reteszelje el az ablakot, és kapcsolja ki a TV-t, az interenetet és a rádiót." - Tudok jobbat: hűtsük be a sört, kapcsoljuk be a TV-t, vegyük le a hangját, tegyünk be valami jó kis death metalt / grindcore-t, és ha a sok felheccelt ökör egymásnak megy, jöhet az ingyencirkusz. Aki viszont valamelyik gyűlés közelében lakik, annak pont az ellenkezőjét ajánlom: ablak becsuk, fejhallgató, és filmnézés, hanggal-mindennel.
Francia értelmiségiek a magyar médiáért: "Az Egymillióan a sajtószabadságért mozgalomért állnak ki. A kormány közben lengyelekkel erősít." - Meglepődtem volna, ha pont Milláék választási csalása után nem jött volna elő valami demokráciaféltő külföldi bagázs. De tudjátok mit? Vigyék magukkal őket a francba, ha ennyire kiállnak mellettük.
Ötezer oldal lesz a kötelező olvasmány - Kevés. A duplája kéne! - "Ennyit kell elolvasniuk a középiskolásoknak az új NAT alapján, de a magyartanárok szerint ennek a harmada is elég lenne. Egy lassan olvasó diáknak napi negyedórába telne elolvasni a kötelezőket." - Ezt amúgy sose értettem. Hogy fenébe lehet az, hogy írni-olvasni nem tudnak, de faszbúkolnak, neten böngésznek, satöbbi? Ezeket nem büdös nekik olvasni, csak a Jókai összest?!


KEDD, MÁRCIUS 13.:
A HÖLGY, AKI A TŐGYÉVEL JÁTSZIK

A Skorpiókirálynak is volt egy alma.
Ajánlott rovat:
Miss Marple,-és Gyilkos sorok-hiányban szenvedőknek lesz egy jóság 20:40-kor az M1-en, melyben a legrátermettebb nyugdíjas, Angela Lansbury enyhíti az éppen Marokkóban fokozódó nemzetközi helyzetet, és bár tévedésből küldték oda az amerikai tiktosszolgák, remekül beválik. A kicsit hitchcock-i magyar cím (A hölgy, aki túl sokat tudott) egyáltalán nem túlzás, garantált kikapcsolódás és agymunka, szellemesen és csavarosan. Fél tízkor nem a Szerelem első vérig folytatását, hanem egy John Malkovich-drámát ad a Duna TV, amiben a jellegzetes arcú és játékú színész egy orvost alakít, aki nem fogadja a betegeket, hanem házhoz megy: olyan embereket látogat meg, akiknél érzi hogy már kevés van az életükből. Ahogy én, úgy a Szerelem életre-halálra iroda-robot főhőse se hisz neki, ám szép lassan meggyőződik, és megfogadja a doki tanácsait, elrendezi az életét. Garantált zsebkendőfogyasztás.

Ismétlés, de ajánlott:
Fellini Amarcord-ját annyiszor adták már a Filmmúzeumon hogy most nem illesztem ide, viszont pont előtte ugyanott lesz 19:40-kor a Hegedűs a háztetőn, ez a ma is működő, megható, közhelymentes musical, ami szól a hagyományok és az új idők szavának ütközéséről, meg a történelem viharairól.

Nem ajánlott rovat:
Úgy tűnik, Richard Kellynek néha összejön, néha nem. A Káosz birodalmával nagyon mellélőtt, minden ami tűrhetővé tette a Donnie Darko-t, az itt túlzásba van víve, kezdve a filmzenével (épeszű ember 2006-ban nem hallgat Moby-t, filmzeneként sem), a félrecastingolt sztárokkal: Dwayne Johnson elmegy mint meghasonlott ketrecharcos, de Sarah Michelle Gellarból nem nézem ki a valóságsós pornósztárt, Cheri Oteri egyszerűen nem tudom mit keres itt, a kulcsszó Christopher Lambert, aki lassan harminc éve nem szerepelt jó filmben, viszont sok rosszban igen, és ő az aki segít beazonosítani milyen alkotással is van dolgunk, mivel vagy ilyen elszállt művészkedésekben, vagy a hasonlóan kevés színészi játékot igénylő Zs-kategóriás, filmplusszos-kábelcsatornás izékben van otthon. És valóban egy ilyen csatorna, a FEM3 adja, a rizikós téma és az érthetetlen lilaság ellenére kilenckor. Kerüld.

Kis hírek a nagyvilágból:
500-zal repült át az Alpokon a madárember: "Remo Laeng 7500 magasan ugrott ki, hét percig siklott, 26 km-t tett meg szárnyas ruhájában." – Az Alpok mindössze 26 kilométer? Mondjuk keresztbe lehet, de akkor meg miért nem hosszában repült? Megnéztem volna ahogy felkenődik egy lanovka oldalára :DDD
Szökésben a néma kazincbarcikai rabló: "Mutogatva rabolt ki egy nőt a kapafogú férfi." – Mlyen kirekesztő megbélyegzés ez már: kapafogú! Mutogatva rabolt ki, ja, de gondolom volt nála valami szúróeszköz is, különben az áldozata is mutatott volna neki egy egyezményes jelet.
Safranyn: Jobb lett volna Észak-Koreába születni: "Amikor azt mondod, jobb lett volna, ha diktatúrába születek, igazad van." – Kedves posztoló! Valóban jobb lett volna, ha diktatúrába születsz, de még nem késtél le róla: lehet eladni az ájfont, mobilt, laptopot, lemondani a netet, eladni a könyveket, és beállni a sárga birkák közé, TE IDIÓTA.
Nem úsztuk meg, büntet az EU: "Az unió pénzügyminiszterei mégis befagyasztották a nekünk járó kohéziós pénzeket, de ha lépünk, júniusban visszavonják a döntést. Matolcsy szerint nemzeti érdekeinknek megfelelő döntés született." - Ettől féltem. Ami az érdekünk, az általában az adófizetőn csattan...
Nyolc motoros rendőrt elcsapott egy autós: "A belga királyhoz érkező katari nagykövet kíséretébe hajtó férfi öngyilkos akart lenni." - Gondolta, összeközi a kellemest a hasznossal. Hát, ez nem jött össze!
Szadomazo szex az új bestseller: "A szürke ötven árnyalata című e-könyvet a Twilight felnőtt verziójának tartják." - ...pedig a Twilight már maga is egy felnőtt verzió volt. Mindegy, én kihagyom, lesz elég balek aki megveszi, és legalább papírt nem pazaroltak rá, ez a könyv max. seggtörlésre lenne jó.


SZERDA, MÁRCIUS 14.:
MINDEN HAT ÓRAKOR…

…ha vége van.
A pogányság és a keresztényellenesség fő eszköze a média és a mozi, tudja ezt jól a Universal Pictures is, amikor egy régi, vérgőzős északi istent (Mindenható Thor) tett meg a 21:20-kor kezdődő, nagyon fárasztó fantáziafilmje főhőséül. A mai másik fő megtévesztő trend a mindennapi ember felsőbb szintre emelése, ez is teljesül, akármelyik füves egyetemista elhiszi a film után hogy az ötven kilója ellenére bármikor Valhalla-lakó válhat belőle. Egy jó van benne Patricia Velasquezen kívül...de nem tudom hogy mi az. Fél tízkor újabb tényfeltárás az M1-en azoktól, akiknek a baszkibéla-filmet is köszönhetjük. Ezt a Becsengetünk és elfutunk-dolgot én is játszottam a nyolcvanas években, persze nem politikusokkal meg oligarchákkal… Ugyanabban az időben egy erősen ismétlésgyanús és még erősebben nem ajánlott egzisztencialista baromság a Dunán Adam Brodyval, aki itt egy magáról túl sokat képzelő pornófilm-írót alakít, de igazi vágya hogy végre megírja a sajátmagáról szóló regényt (marhára meglepő). Ehhez ideális esélynek tűnik egy idős, beteg nő gondozása – de pesze csak ez is ürügy a halogatásra meg A nők hálójában való vergődésre. Nem egy 8 és fél, pláne nem egy 8 és fél nő, Olympia Dukakis nem tudom mit gondolt amikor elvállalta…

Respect rovat:
Deák Bill Gyula lovagkeresztet kapott: "Réthelyi Miklós átadta a Magyar Érdemrend Tiszti- és Lovagkeresztjeit az Iparművészeti Múzeumban." – Nem fogok cinikuskodni, mert Bill Királynak még öt Kossuth-díj se volna túlzás. Nem mondok mást: ő a világ egyik legjobb mindenkori blues-énekese, Magyarországon meg csak simán az első. Annyi sok tehetségkutató között lassan elfelejtjük mi teszi az énekest: a tehetség, a közönség, a színpad. Emlékezzünk erre, és arra is hogy Billt erdős "kurvaanyád" péter anno még színpadra se akarta engedni (ahogy Cserhátit is háttérbe és alkoholizmusba szorította). Emlékezzünk arra hogy Bill bátyó már Radics (R.I.P.) mesterrel is együtt nyomta a bluest akkor, mikor még senki sem. És azt se felejtsük, hogy Bill sose sajnáltatta magát, pedig ezerszer keményebb élete volt, mint a faszbúkon apu-anyu pénzéből rinyáló se férfi, se nő emósköcsögöknek vagy a bulvárban forgolódó és betegségeikből-magánéletükből megélni akaró celeb-senkiknek. Asszem ma este újra felteszem a Rossz Vért bakeliten, GRATULÁLOK BILL KIRÁLY, és maradj meg nekünk még sokáig jó egészségben!

BKV-rovat:
Megállók az ablakban: nincs alternatíva: "A BKK válaszolt a panaszokra: ha azt néznék, senkit ne zavarjon, nem lenne buszmegálló a városban." – Abszolút igazuk van, és milyen udvariasan kommunikálják! Hisz a BéKáKat se kérdezik meg, amikor lecsapolják a mocsarat!
Éjszaka nem ad jegyet a BKV: "Az ellenőrök ott vannak, az automata rossz, jegyet nem árulnak. A BKK vizsgálatot indított." - Persze, a fenti arrogancia ismeretében majd nyilván felelősségre vonják a felelősöket! Hát hova lesz így a büntetésből befolyt pénz? Szerintem amúgy azt kellene hogy éjszaka semmilyen jegy ne legyen érvényes, és a biztonsági szolgálattal megspékelt ellenőrök elvehessék az utas összes pénzét, a segge szüzességét, mindent amit csak megkívánnak. Rend lenne, senki nem menne sötétedés után az utcára!!!

Kis hírek a nagyvilágból:
Nívó: Holnap jó lesz kormánypártinak lenni – Kiigazítanám a blogírót: kormánypártinak lenni mindig jó, sőt, mostanában kiemelten ajánlott is!!!44
A Yahoo beperelte a Facebookot: "A Yahoo keresete szerint a közösségi portál ingyen használt tíz szabadalmat, amiért kártérítés jár." – Clash Of The Titans vagy szimpla bitchfight? Mindegy, ideje behűteni a sört és bekészíteni a popcornt erre is ^^
Mečiarnak állítólag infarktusa volt: "Ján Slota náthájáról írt blogján. Rosszul vannak Fico egykori koalíciós partnerei." – Szegények. Pedig még nem is olvasták miket írok róluk! :D
Provokátoroktól óvják a lengyel vendégéljenzőket: "Húsz tömött vagonnal elindult Budapestre az Orbán Viktor lengyel szimpatizánsait hozó vonat." – Bazzeg, nem hiszem el hogy ez így címlapra kerülhet. Mi lett veled, újságírás?! Nem érzitek mennyire gyökér dolog "tömött vagonokat" emlegetni a 2. VH egyik legtöbbet szenvedett országával egy mondatban?
Hv: 18+ Uj Péter beköltözött az Édenbe: "Noémi úgy riszálja a seggét az esti bulin, mint aki éppen egy bukkakéba forduló gruppenre készül." – Indexes újságírás legalja, vol. 2.
Ritka királyszobrot találtak Ozirisz sírjánál: "Valószínűleg Hatsepszut királynőt ábrázolja a faszobor. Rengeteg állatmúmiával együtt került elő." - Szobor? Király! :))
Városban: Ultranyomasztó diktatúrát varázsoltak Budapestre: "A dél-koreaiaknak akarnak autót akarnak eladni a magyar fővárossal. Mintha az 1984 Budapestre költözött volna." – Már itt van, csak Nagy Testvér hiányzik...NEM.
Comment: Kirúgták Bear Gryllst: "A Discovery megsértődött a kommandósra, aki valóságshow-t alapozott arra, hogy mindenhol túlél." – …és most fog eldőlni, hogy a való világban, tévés munka nélkül is megél-e majd :DDDD Működés közben az evolúció!
Hazaárulás-e a vécépapír átrakodása?: "Az orosz miniszterelnök-helyettes magyarázkodik, amiért a NATO orosz repülőteret használ." – Mihez? A seggük kitörléséhez? :DDD
Három guriga WC-papírt loptak el Bükön: "A tekercseket megtalálták két soproni embernél, akik ellen eljárás indult." – Nyilvános kasztrálás majd akasztásos kivégzés, ez a minimum. De úgy is kell nekik, miért nem vasaztak inkább!
Napi két dobozzal szív egy nyolcéves kisfiú: "Iskolába nem akar járni, és ha nem kapja meg a napi adagját, az indonéz kisfiú dühkitöréseket kap." – Ez nekem valahonnan ismerős. Lehet hogy akkor a mégiscsak a nikotin a legkeményebb drog?
A nap, mikor egyezményt kötünk Georgiával: "A vörösiszap-katasztrófa felelősének tartott Malt parlamenti határozat szólítja fel: legyen hozzáértő." - Kabaré, gyerekek, kabaré, csak sajnos sasjózsi-szintű.
Aczél Endre Pulitzer-emlékdíjat kapott: "A Népszabadság publicistája elektronikus sajtó kategóriában vehette át az elismerést." - ÉDES FASZOM. Én még emlékszem a régi "publicisztikáira" az átkosból. Pulitzer-díj, az, bazmeg. Itt nem változott semmi.
Játékból rendőrre célzott Sarkozy egyik fia: "Az Elysée-palota előtt posztoló rendőrt egy galacsinnal arcon találta a 15 éves Louis Sarkozy." – A galacsindobálás veszélyes, asszem nálunk valami törvény is van rá.
Török Gábor: A kimondható név: "Az ember, akinek nem szabad kimondani a nevét, egyre többet szerepel a hírekben." – Ha szabad kimondani, akkor én is kimondom: NI!
Rettenetes halált halt a worsley-i ember: "Kétezer éves gyilkosságot tártak fel egy angliai tőzegmocsárból előkerült koponya vizsgálatával." – Sajnos, az áldozaton ez már nem segít.
Szabad-e szexelni terhesen? – Nem tudom, még nem voltam terhes :/ - "A legszebb dolog című francia film a legjobb, ami Dr. Spock óta történt a magyar nőkkel." - Miért, mit csinált az a Star Trekkes izé a magyar nőkkel? :)
A Kék vödrök tiltakozik a Pussy Riotért – Csak azt nem értem, ha az egyiket lefordították magyarra, a másikat miért nem. Mennyire állat név már: Punci Lázadás. Tisztára mint a CS.I.K.L.Ó a Jay és Néma Bob-ból :DDD - "Az orosz feminista punkok székesegyházban énekeltek, istenkáromlás is a vád, 7 évet is ülhetnek." – Abszolút jogos. A feministák ne énekeljenek, ne legyenek punkok, és főleg ne járjanak székesegyházakba, mert úgyis mind elkárhoznak!4444 négy
Tagdíjat szedne az OTP-pénztár: "Havi 5000 forint kötelező tagdíjat várnának a megmaradt 17 600 magánnyugdíjpénztári tagtól." - 17 600 ember most döntötte el, hogy kivándorol. Mennyi?...
Berki Krisztián Amszterdamban sütizett – Az jó is az! Az amszterdami űrSIKLsüti… @_@
kaleidoscope: Irak: Megölték, mert 'melegnek látszott': "Azokat az iraki fiatalokat, akik "melegnek látszanak", akár az öltözetük, akár az általuk hallgatott zene alapján, szélsőséges milíciák megkínozzák és megölik." – Jó is lesz, mikor majd Európa egész területén saria lesz ^^ És persze azt hogy ki az emós, azt mindig a milicisták fogják megmondani, ez még jobb lesz, no persze nem nekünk…

Martian 2012.03.12. 23:04:19
Szaddam alatt ilyesmi nem fordult elő... aki ellenálló volt, kapott golyót és ideggázt, de ránézésre nem gyilkolásztak ilyen bandák.
A jenkik jöttek és mentek... ez lett belőle.


Lesorolták Ciprust a magyar szintre: "Eddig befektetésre ajánlott kategóriában volt az ország államadóssága, most bóvliba tette a Moody's." - HURRÁ! Végre egy szinten vagyunk Ciprussal! Illetve nemhurrá, mivel ők vannak egy szinten velünk... :///
Ha ingatlan, akkor Ferencváros – És ha ingatlan, akkor panama, de nem a csatorna. Jut eszembe:
Bezárás előtt az Arany Alkony idősotthonok: "Az alapító elveszítette egyházi státuszát, nincs pénz a bérleti díjra. A háttérben sikkasztás állhat." – Kis vigaszt nyújthat a lakóknak hogy ha idekint élnének se lennének sokkal nagyobb biztonságban:

Élhetés meg bűnözés rovat:
Életfogytiglant kért az ügyész a helvéciai kettős gyilkosság vádlottjára: "Két idős embert meggyilkolásával vádolják M. Sándort, aki előbb beismerte, majd tagadta a gyilkosságokat. Az eset betörésnek indult." – Ez természetesen enyhítő körülmény! - "Hubay Attila ügyész azt mondta: a 29 éves helvéciai férfi 2009. november 26-án egy téglafalon átmászott a szomszédja házába, majd az ott lakó 84 éves férfit és 75 éves feleségét meggyilkolta. Az ügyész szerint a vádlott anyagi haszonszerzés reményében hatolt be az albérletével szomszédos házba, az udvaron szembetalálkozott az idős férfival, aki kérdőre vonta azért, mit keres ott. Ekkor a vádlott a nála lévő tömör betonvassal és ásóval többször fejbe ütötte a sértettet, majd miután az a földre került, ököllel is megütötte, és rá is taposott. Ezután az idős férfi udvarra kilépő feleségét is megtámadta, az ásóval többször arcon ütötte, majd miután az asszony a földre került, ököllel is ütötte, valamint rugdosta és taposta. Mindkét sértett a helyszínen életét vesztette. Halálukat többszörös koponyatörés, agyzúzódás, illetve agyi sérülések okozták. A vádlott az egyik holttestet egy kamrába, a másikat az udvari vécébe húzta be. A gyilkosságok elkövetése után a lakásban kutatott, de nem tulajdonított el semmit." – Természetesen ez is enyhítő körülmény. Csak gyilkolászott egy kicsit, de nem lopott el semmit! - "M. Sándor a nyomozati szakban részleges beismerő, önmagára terhelő vallomást tett, elismerte a gyilkosságok elkövetését, de a nyomozás későbbi szakaszában visszavonta vallomását." - Sőt, lehet hogy ottsevót.
Féktárcsával verték agyon az öreget: "Jogerősen elítélték a soltvadkerti gyilkos fivéreket. Anyjuk segítette őket, tíz év fegyházat kapott." - Ez is van annyira hír, hogy idézzem: "A jelenleg 21 éves, illetve 25 éves férfi, F. Tamás és Antal ismerte későbbi áldozatát. Az idősebb testvér néhány alkalommal füvet nyírt és egyéb udvari munkát végzett a 69 éves, egyedül élő, szőlőbirtokkal rendelkező sértettnél, bejáratos volt a házába is. A nehezen mozgó, legyengült, bottal járó, súlyos rákbeteg férfi enni adott neki, és néha kölcsönökkel is kisegítette. Az idősebbik fivér 2010. július 18-án este azzal fordult testvéréhez, akivel korábban kisebb lopásokat követett el: "van egy kis pénzkeresési lehetőség, van egy öreg paraszt, akit el kellene tenni láb alól, ki kellene nyírni". A férfi arra számított, hogy a sértettől pénzt és pénzzé tehető ingóságokat szereznek, a gyilkosságért öccsének ötvenezer forintot és az áldozat autóját ajánlotta fel." - Természetesen a TASZ és az Amnesty International majd aláírásgyűjtést szervez, hogy az agyonvert öreg rokonain vagy szomszédain megtérítsék a féktárcsán esett kárt, amit ez a borzalmas, kizsákmányoló, nekik munkát (!!!) adó, rákbeteg nyugdíjas okozott a két jóságos testvér gépkocsialkatrészén amikor amazok épp csak arrajártak véletlenül, a Vöröskereszt meg majd richard field vezetésével kimenekíti a rokonaikat. No nem baj, a srácok ülnek egy kicsit, oszt' kijönnek a Zéletbe a mi pénzünkön megerősödve, ÉS  A TÁVOLBAN VALAHOL FELSÍR EGY GYEREK ^^

Nemteccik!!!444 rovat:
Igen, visszatér nagy sikernek örvendő rovatom, mert közeleg a nemzeti ünnep, ami talán még soha nem volt ennyire kaotikus. Ahogy a Bikini is énekelte, mindenki mindeki ellen, mindegy, csak dolgozni ne kelljen, én azonban itt a kocsmában is a józan (sz)eszet képviselem, és igyekszem mindenki kedvét elvenni az összes rendezvénytől, egytől meg különösen, ezért is került ma extra adag gyűlölet a blogbejegyzésbe (meg mert a toleranciám elfogyott, türelmem meg sose volt): nem fogom hagyni hogy bárki tönkre tegye az én 15-émet, ma elugatom amit akarok, és holnap lehetőleg nem foglalkozok politikával, mert jelent számomra annyit 1848 hogy arra emlékezzek, amiről nekem szól. Miért is írom mindezt:
Milla: A Milla 12 pontja: "Levontuk az elmúlthuszonkét év hibáinak tanulságait. Meglepő, hogy pont 12 pont lett belőle. Márczius 15., Zeitgeist!" – Nem kellett volna a zelmúlt NYOLC huszonkét évvel kezdeni, srácok, elég lett volna csak a múlt hétvégét elemezni, mert lett volna mit. De mindegy, legyünk konstruktívak, van ám nekem is 12 pontom a Milla részére, két sör meg egy feles között hoztam össze, tessék:

Mit kivánok ÉN a Millától és támogatóitól:

Legyen nekem a ti pénzeteken ingyensör, most és mindörökké, valamint:

1. Kívánom, hogy meg kelljen dolgoznotok a pénzetekért, kívánom hogy egy borsodi faluban vagy Szlovákiában / Szerbiában tegyétek mindezt egy sötét utca végén, egyedüli magyar lakóként, rettegésben élve. Járjatok el innen éhbérért dolgozni, vagy a kertben termeljétek meg azt amit úgyis ellopnak tőletek (én ezen felül, személy szerint kívánom még Gianna Michaels-t is, de úgyse fog összejönni, ez van).

2. Kussoljatok, ha már elcsaltatok egy tök kamu választást, fejezzétek be ezt az "oszd meg és uralkodj"-os fogoly-játékot, és főleg, ne ugrasszátok egymásnak az embereket, csinálják ezt rajtatok kívül is épp elegen.

3. Takarodjatok dolgozni. Ja ez már volt, mindegy, nem lehet elégszer elmondani, szóval TAKARODJATOK DOLGOZNI! Hu, ez jól esett, folytassuk is valami mással:

4. Közös hardcore leszbikus választási kampány-sekszfilmet karsay dorottya, bódis kriszta, gordon ágota, geréb ágnes, valamint egy Kovitól lízingelt szopóálarc főszereplésével. Hopp, ezt mégsem kívánhatom, hát így is fogy a magyar...://///

5.
SÜN!!!!!!!!!44 négy

6. A TASZ, a Kendermag, az Amnesty International, a Greenpeace, valamint az összes többi ilyesmi aktivistáinak és az összes politikai párt képviselőinek kötelezése kemény fizikai munkára és csatornatisztításra, és mindezt lehetőleg bohócruhában, céltáblával a hátukon tegyék, hogy lehessen őket tojással, papírgalacsinnal meg paradicsommal dobálni, iskoláscsoportoknak is.

7. A hetediken pihenjünk egy kicsit, és igyunk SÖRT!

8. Gianna Michaels 4 prezident. Vagy ez is volt már?...

9. Egy elcsalt választás után ne pénzt kunyeráljatok meg bliccelésre és az ellenfél megtérítésére bátorítsátok a követőiteket, hanem húzzatok el dolgozni és adót fizetni. Ez is mintha már lett volna, mindegy, harmadszorra talán felfogják az illetékesek.

10. A mi tüntetőinket ne vigyék külföldre, külföldi tüntetőket meg ne hozzanak ide semelyik pártok sem!

11. Az indexen elvérzett trollok nickjeinek emléktábla, oldalfüggetlenül, amnesztia, az IP banok feloldása. Az index bezárása, összes bedolgozóinak kötelezése a nyolcosztályos iskola újra járására, különös tekintettel a helyesírásra.

Ja, és a 12., a legfontosabb:
SASHA GREY TAKARODJ, VIDD AZ ÖSSZES HAVEROD!!!

Nap kommentje:

qwertzu 2012.03.13. 10:45:28
13. Vétójogot a választáson! - le a hülye néppel!

Amennyiben egy választáson nekünk nem tetsző eredmény születik, úgy valami utólag kitalált faszsággal, mint például fogolydilemma játék, kockapóker, vagy pénzfeldobás, megakadályozhassuk a legtöbb szavazatot kapó résztvevő győzelmét.


…és született egy Év kommentje-candidate is:

Szélmalomharcos 2012.03.13. 14:24:55
Én 3 pontban foglalnám össze a lényeget:

liberté, égalité, cohnbendité


Nívó: Gyűlölködő ünnep március 15-én: "Néha már olyan érzésem van, hogy a Milla csak egy vicc, és a célja az, hogy Dopeman a világvégi diszkók helyett néha közönség előtt is felléphessen." - Kedves Nívó! Bár nem vagy egészen kormányfüggetlen, de rátapintottál a lényegre, tényleg erről van szó:
"83 kiló tömör izom vagyok, gondolkodom a világról" - Dopeman a Quartnak: "Dopeman március 15-én teszi ingyen letölthetővé új lemezét, a Drogsztárt. Beszélgettünk arról, hogy miért kell a politikának illetve SP-nek beszólni; mi a kapcsolat butaság és gonoszság között; mi a baj a magyar és az amerikai hiphoppal. Kiderül az is, valóban rátarti-e Dopeman és melyik magyar sztár néz ki úgy, mint egy rossz hentes. Vigyázat, szókimondó szövegek!" – Minő egybeesés: véletlenül épp 15-én teszi letölthetővé a lemezét, hogy a sprickoló tömegek este le tudják tölteni a nagykoncert után, és véletlenül egy nappal előtte nagyinterjú. Édes faszom. De tudjátok mit, ha nincs kenyér, legyen nektek cirkusz, menjetek a szabaccsajtó útra vagy bárhova, támogassátok az egymilLióan Megyünk loPni-t vagy amit / akit csak akartok. De egyet ne feledjetek:

Arbet 2011.10.24. 07:20:13
Nem tetszik a rendszer!

Nem tetszik, hogy rendszer által irányított ellenzéki tüntetésekre jár a birka tömeg. Nem tetszik, hogy észre sem veszik, hogy civilnek mondott rendezvényre rátelepszik a jelenlegi pártpolitika szervezése.
Nem tetszik, hogy egy civil rendszerellenes tüntetésre is ugyan azok a rendőrök és biztonsági őrök vigyáznak akik a kormányra is. Nem tetszik, hogy a rendszer pénzéből szervezik a "rendszerellenes" tüntetést.

Kedves honfitársaim! Meddig kell még elmenni, hogy lássátok azt a határt ahol a rendszer és a civil szféra elkülönül?

Olyan buták vagytok komolyan mondom, hogy le sem esik nektek, hogy miről beszélek.

Ha a rendszer azt mondatja veletek, hogy nemtetszikarendszer akkor boldogan odaálltok. Birkák.



...ja, és még valami:
MI AZ, HARMINC KILÓ ÉS LEGEL?
JANUÁRTÓL TE!!!
LOLWUT?




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés