2012. 03. 19.
Egymillióan mennek lopni (márc. 19-20-21-22.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 19.:
MEDDIG ÁLL EL A LÉLEGZET A HŰTŐBEN?

"Csak egy kicsit menj lejjeb, oszt' mindjárt breathless lesző'"
Talán érdemes rovat:
Kilenckor a farkast kiabáló fiú update-je a FEM3-on, a B-filmekbe bebetonozott Bon Jovival és pár iskolással, akik egy sorozatgyilkossal ijesztgetik egyik osztálytársukat, a gond csak az, hogy ahelyett hogy lelepleződne az urban legend és mindenki menne a dolgára, az eddig kitaláltnak hitt Farkas lecsap, és a fiúk maguk se tudják már, mi az amit ők találtak ki, és mi a valóság. A Cry Wolf masszív középkategória, de annak elmegy. Tízkor kapunk egy nála valamivel gyengébb Lee Van Cleef-darabot (Barquero) az MGM-en, ami nagyjából egyetlen hajón játszódik, ezen dolgozik Lee bácsi mint révész, és akárcsak Kharón, csak azokat engedi át akik neki is szimpatikusak – rablók és társaik kíméljenek. Nem árulok el nagy titkot ha azt mondom, ez lesz a fő konfliktusforrás közte meg a helyi nagymenő között, ahogy azzal sem, ha elárulom, hogy kvázi kamaradráma, mivel főleg a kompon játszódik. Féléjfél előtt öt perccel meggyőződhetünk arról hogy az amcsiknak még a francia klasszikus, Jean-Luc Godard sem elég jó, ergo a Kifulladásig című mesterművet is le kellett forgatniuk és átkeresztelniük (Eláll a lélegzetem) ahhoz hogy a Cartoon Network / TCM leadhassa. Ehhez persze aktualizálni is kellett valamelyest a sztorit, de a lényeg maradt a helyén: társadalmon kívül álló menekülő ember, aki még egy tőle teljesen különböző nőbe is bele van esve, nyomában a zsaruk, akik egy társuk megöléséért akarják elkapni. Én általában elítélem az ilyen remake-eket, de ennek még a magát túljátszó Richard Gere ellenére is érdemes egy esélyt adni Valérie Kaprisky miatt, akit sekszuális pózokban is láthatunk!

Nemteccik!!44 négy rovat:
Petőfi utca: Útelágazódásnál a Milla is? - Ez egy nehéz szó. A zsákutca egyszerűbb, és jobban illik az irányukra. - "Még mindig kérdéses, hogy merre fog továbbmenni a legnagyobb ellenzéki mozgalom." - Ha szerencsénk van oda jut, ahová elődje, az SZDSZ is...:D Apropó, szadesz:
FL: Fodor Gábor a velünk élő SZDSZ: "Újabb szupersztárral bővült a blogger társadalom, most maga Fodor Gábor kezdte el csapatni véleményét, ami úgy kellett nekünk, mint egy falat kenyér." - És tényleg, komolyan. Addig is amíg nyomatja a hülyeségeit, emlékezünk a munkásságára, ahogy az a kommentekből is kitűnik :DD

Kis hírek a nagyvilágból:
Comment: Szünetelnek a kivégzés előtti interjúk Kínában – Egy kérdésem van: MIÉRT? Mármint miért szünetelnek? :D "A Kivégzés előtti interjúk című műsort készítők célja olyan esetek bemutatása volt, amelyek elrettentésül szolgálhatnak a társadalom számára." – És működik is. Nem tudok másra gondolni, mint:

Exxit 2012.03.18. 18:33:08
De jó lenne, ha itthon is lenne ilyen!

+Kínában jelenleg 55-féle bűncselekmény elkövetése vonhat maga után halálbüntetést, így többek közt a kenőpénzek elfogadása, a fegyveres felkelés, a csempészet és a gyilkosság. További 13-at, mint például a hitel- vagy áfa-csalást csupán nemrég törölték a listáról. A halálos ítéletet fej- vagy hátba lövéssel hajtják végre, de alkalmazzák az injekciót is."

Hozzuk be ezeket is!
10 percig lehet adóval tartozni 1 milla felett utána hátba lövés!

Istenem de szép is lenne! egy nem adócsaló társadalom! Egy nem adó csaló vállalkozói réteg!

De szép is lenne, korrupció mentes politika!!

IDE NEKÜNK KÍNÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...nem kell félni, hamarosan itt lesz, és nem csak a Made In-feliratokban. Addig is, Nap kommentje:

A szerelő 2012.03.18. 15:54:11
Nagy dolog, kivégzés előtti interjú. A kivégzés utáni interjú, na, az már valami! :)


Elég volt már Madonna iskoláiból!: "A malawi kormány felháborodott, hogy az énekesnő tíz új iskolát építene az országban." – Igen, mert mivel nem ott él, nem tudja hova kéne őket építeni, de főleg, mert ezzel is a nagyonfos új lemezét akarja reklámozni, és nem ok nélkül:
I Fucked Up - Új Madonna-dal - Soha ennyire őszinte nem volt velünk egy Nagy STÁR se. Én csak meg tudom ismételni amit Madonna maga is mond: igen, elkúrta ezt a lemezét, nem kicsit, nagyon.
Kaszparovnak se lett vége, mert legyőztem: "Polgár Judit szerint felfújták, hogy 22 év után kikapott egy nőtől. Ő két gyerek mellett annyit edz, amennyit legyőzője, a 17 éves kínai Hou lazít a sakkiskolában." - Én már ezt megmondtam korábban is: 22 év veretlenség, egyszer kikap, na és? Mindenki temeti, pedig 22 év a csúcson, az bizony annyi. Csinálja utána, aki tudja!
Halálra sokkolóztak a rendőrök egy férfit: "Még a rendőrök sem biztosak, történt-e rablás abban a sydney-i boltban, ami előtt a rendőrök halálos áramütést mértek egy férfire. Videó a támadásról." - Dredd bíró se csinálta volna jobban. Így kell ezt! Először ütni, és csak utána kérdezni! SÜN!!!!!!
Menthetetlen a Szőke Tisza: "Önkéntesek saját költségükön próbálták menteni a műemlék gőzhajót, amit így eladhat a felszámoló." - Ismerős a sztori? Igen, Magyarországon mindennel ez történik, ami régi és érték.
Comment: 18+: Virág helyett ánuszrózsát szed szét a Csillag születik rapperje: "Plazmának súlyos problémái vannak a nőkkel." - No és azt ki mondja hogy csak nőé lehet az az ánusz, vagy micsoda? Tököm tele ezekkel a tudományos nevű, seksz-mániás és bizonytalan nemi irányultságú fiatalokkal: előbb Fluor, most meg Plazma...mindig csak a seksz, a szipu!
Comment:com Friderikuszt kisípolják: "A Milliomosban a faszhúzogatásról beszélt." – Ő már csak tudja, gondolom nem csak a sajátját ismeri behatóan, ha ilyen természetesen beszél róla ^^
Mandiner: Facebookból tanul, de nem marad buta a Z-generáció: "A személyes kapcsolatok átalakulása, az érzelmi inkontinencia, a koraérettség, az intim szféra fogalmának átalakulása azonban negatív mellékhatásokként jelenhetnek meg." – Lefordítom, mit jelent ez MAGYARUL: tízévesen már dugnak és kiposztolják, a szerelmet összekeverik a seksz-szel, beszélgetni max. chaten fognak, olvasni meg még úgy sem. De igen, ennek ellenére is nálunk fejlettebbek lesznek, sokkal, de tényleg. Erre a nagy bánatra asszem iszom is egyet, viszlát holnap!


KEDD, MÁRCIUS 20.:
ELE GANDHI

Megsunázta! Mindig az öregeknek jut a jó :(((
Ismétlés, nem ajánlott:
Az angolokat máig gyötri a bűntudat hogy gyarmatbirodalom voltak. Manapság is erre alapozva vándorol be hozzájuk sok-sok militáns és beilleszkedni nem akaró egykori gyarmatlakó, még régebben meg egész filmipart lehetett rá alapozni, kapunk is egy példát a Filmmúzeumon Richard Attenborough Gandhi-jával 19:40-kor. Én régebben bírtam ezeket az igazságprédikáló mozikat, de sajnos azóta megismertem Gandhi árnyoldalát is (volt neki, és nem csak az hogy megitta a saját vizeletét), úgyhogy egy ideje már nem tudom bekajolni az ilyesmiket. Ben Kingsley alakítása persze ettől függetlenül briliáns, szóval végülis soha rosszabb művészi bocsánatkérést, és akkor keressünk is valami mást amibe beleköthetünk. Példának okáért Asimov és P. K. Dick gyakorlatilag megfilmesíthetetlen, részben a futurista világképeik, részben filozofálgatásaik miatt. Tisztelem az amcsi mozik legjobbjait, de a nagyon kevés elgondolkodtató filmjük nem épp kasszasiker, az Én, a robot eredeti sztorija meg nem egy Alien, se nem Terminátor, itt mégis azt csináltak belőle. Mivel nem csak színészként van benne a keze, azt kell mondjam, Will Smith vagy életében nem olvasott még Asimovot, vagy semmit nem értett meg belőle. Mindegy is, épeszű ember amúgy se kapcsol kilenckor a Film+-ra.

Ismétlés, talán érdemes rovat:
HBO2, 20:10: Elégia – Ebben is Ben Kingsley, és bár itt egyértelműen negatív szerepet kapott, kifejezetten jól csinálja…fel a tanítványait, mint kanos sekszuál-professzor. Ám az élet pont az ilyen pinabubusokat szokta a legjobban megviccelni azzal, hogy Ámor PHALLUS nyilával fenékbetalálja őket, és innentől szöges ellentétei lesznek annak amit addig hangoztattak. Ez történik David Kepesh-sel is, amikor beleszeret a házvezetőnőnevű Consuela-ba (Penelope Cruz), és új érzést ismer meg, a féltékenységet. Elég jó, ja (mármint nem a féltékenység), és még Dennis Hopper is szerepel benne.

Tiszta munka, rendes ház rovat:
Új trend van kialakulóban 2012-re, stílusikonjaiban egyszer csak elpattan valami és kiirtanak mindent és mindenkit pár méteres körzetben, végül magukat is, mostly for TEH lulz:
Húsvágó bárddal mészárolta le anyját egy tatabányai férfi: "Apjára is rátámadt, majd kiugrott a tizedikről." – Majdnem összejött a férgének. Nem baj, remélem túlélte és börtönben csipkézik majd a valagát.
Agyonlőtte rokonát, leszúrta kutyáját, majd öngyilkos lett: "A rendőrség egyelőre csak a halálesetek tényét erősítette meg."That’s the spirit, ahogy az angol mondaná.

Kis hírek a nagyvilágból:
Hv: 18+: Lefaszszopózták a szlovák csajt: "Tuskó parasztra itta magát az egyik Éden-versenyző, aki még Szlovákiánál idősebbnek tartja magát." – Hát ez nem is tudom most bók neki vagy nem. A műsor ettől függetlenül szemét.
Betörő buktatta le a pedofil apukát: "A tolvaj egy laptopot zsákmányolt, amely tele volt pedofil képekkel. Értesítette a rendőrséget." – Ismét elmondom: jó tudni, hogy még a bűnözőkben is van némi becsület.
Cc: Puzsér nyelvében bízik az RTL Klub: "Az idei Csillag születik legnagyobb újítása az indulókat porig alázó kritikus szerepeltetése." – Szerintem másra fogja használni a nyelvét :DD
Demján kivonult Moszkvából: "Ötmilliárd eurós orosz terve volt, de egy beruházás sem indult el, helyiek váltják a TriGránitot." - Én nem tudom mi az a Három Gránát (csak nem egy kocsma?), de azt el kell mondjam ismét: LESZ MÉG MOSZKVA MAGYAR ZSÁKFALU!
Deszkások bontják a Március 15. teret: "A teret 2,2 milliárdból újították fel." – Nana kedves Index, ne vádaskodjunk! Lehet hogy szerződésük van a bontásra! Vagy mégsem? - "Bár az V. kerületi önkormányzat hallott a problémáról, mégsem tudnak mit tenni, ugyanis a tér a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában áll. Ráadásul nemcsak a Március 15. téren, hanem a kerület két másik területén is problémát jelentenek az illegálisan gördeszkázók: az egyik az Erzsébet tér, amely ugyancsak a Március 15. térhez hasonlóan a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában áll, így ott szintén nincs intézkedési jogköre az önkormányzatnak." - Mint minden ilyesminél: előbb hagyják tönkremenni, majd újra felújítják. Természetesen a mi pénzünkből. Mert van amire jut, van amire nem:
Nem lesz általános béremelés az egészségügyben – Minek is? Végtére is csak az életünk múlik rajta! - "Források sincsenek a beígért emelésre, csak az alkalmazott orvosok kaphatnak pluszpénzt." – Nem baj, a lényeg hogy épüljenek a stadionok és a focipályák. Ember ugyan nem lesz lassan se a nézőtéren se a pályán, de azért mutassuk meg a világnak, mekkora focinagyhatalom vagyunk!
CC: Nyúlásgyanús a Compact Disco videója: "Az eurovíziós dalfesztiválra készülő zenekar klipjét Akkezdet Phiai már leforgatta egyszer." – Basszus, a dal se eredeti, miért pont a klip lenne az? A Kolin is mekkorát lopott annak idején ugyanígy! Szánalom. A magyar foci és a magyar könnyűzene halottabb mint a diszkó, kompakt vagy egyéb.
Tényleg a Rákóczi hídnál lesz a Zöld Pardon: "Az engedélyeket még nem kapták meg, de bíznak az április 20-i nyitásban a Magna Cum Laude-koncerttel." - Dezsavűm van: mintha a régi helyen se stimmelt volna minden a Zengedélyekkel...nem baj, újabb tíz év múlva lesz ok az újabb bontásra majd újraépítésre. MAGYARORSZÁG, ÉN ÍGY SZERETLEK!


SZERDA, MÁRCIUS 21.:

Hé srácok, van egy fogkefétek?
Kiemelten ajánlott rovat:
Én általában gúnyolódni szoktam az On The Spot-on, azonban egyre többször vannak részek melyeket kötelezően végignézetnék mindenkivel. Ilyen a mai, fél tizes epizód is, és hogy miért kötelező, ahhoz segítségül hívom az eredeti ajánló egyes részeit is. Eszteréknek nem tűnt föl: hiába ápolják a "hagyományait megőrző törzs küzdelme a modern világ kihívásaival" című mítoszt, ha ezek a kedves emberek valahogy azért csak elsajátítják a modern világ nekik kedves találmányainak kezelését, így a Kalasnyikovét is (milyen meglepő, ahogy az is, hogy az óvszert még mindig nem tudják használni, pedig jóval kevésbé bonyolult, de minek is, ha a helyi, életüket kockáztató keresztény misszionáriusok helyettük is foglalkoznak az AIDS-esekkel), és közben megőrzik ami a régi hagyományaik közül a legfontosabb a nők elcsúfítása, illetve "az évente megrendezett, sokszor halálos áldozatokkal járó botharcuk". Lehet hogy nem ez volt a cél, de tökéletesen sikerült bemutatni azt a kultúrát, amit minden épeszű ember örül hogy mi már több ezer éve magunk mögött hagytunk, és itt a bizonyíték, hogy nincs "élet a mi civilizációnkon kívül", illetve, ahogy Coelius Rhodiginus mondotta Magyarországról, ha van is, az nem olyan. Szóval irány az M1 és nézd meg amíg lehet, mielőtt a Millások betiltatnák ezt is a sajtószabadság nevében (velük majd holnap vagy még később foglalkozom, hát valamivel le is kell zárni a hetet!).

Ismétlés, de ajánlott rovat:
Legyen akkor ellenpólus is! Korábban fikáztam a Gandhi-filmet, nos a Kiálts szabadságért szintén Attenborough-alkotás, melynek erejét nem veszi el, hogy ma már tudjuk mi lett Dél-Afrikából, mióta betört oda is a demokrácia. Itt egy valódi polgárjogi harcos, Steve Biko történetét vitték filmre, és jól, Denzel Washington azután megpróbálkozott hasonlóval, de a Spike Lee rendezte Malcolm X-nek sikerült a lehetetlen: unalmas lett. Aki nem csak nosztalgiázni akar az apartheidről hanem az árnyoldalra is kíváncsi, annak kilenckor irány a Duna (de még mindig a tévé, nem a folyó!).

Nem tudom ajánlani rovat:
2011-re már a mindig lassan kapcsoló kanadaiak is ráálltak a herripotteres fantasyvonalra, és ehhez mindössze Terry Gilliam egy kevéssé ismert művét (Jabberwocky) kellett seggbealázniuk és ellopni az eredeti címet az utolsó betű nélkül (!). A magyar forgalmazó érezte hogy kevesen ismerik az eredetit ahhoz hogy rá lehessen hivatkozni, így kapta a Roxfort egyik osztályának kissé megvariált nevét, s lett Giffendrakk. A sztori persze maradt a Gilliam-féle, megsózva némi Arthur-mondakörrel: egy falut terrorizáló sárkány ellen kiáll a Hős Lovag, de addig nem győzhet, míg spéci fegyverzetet nem csináltat magának, hogy így győzzön s fektesse meg régi szerelmét. Aki ennek ellenére is erre szavaz, az 21:20-kor a Universal Channelen megtalálja.

Kis hírek a nagyvilágból:
Megnehezítik a parlamenti látogatást: "Az országház elvileg ingyen látogatható, de a magyar utazási irodáknak turistánként 1750 forintot kell fizetniük. A külföldi irodáknak maradt ingyenes." - LESZAROM, mégha nekem fizetnének, akkor se mennék oda. A Parlament a mindenkori GONOSZ hajléka, a Pokol földi kapuja, melyhez képest Mordor maga Hawaii! Vigyék csak oda a külföldieket, hátha elkapja őket a Banyapók!!!44 négy
Nem tudtam megélni 47 000 forintból - Mert rosszul osztottad be. Ha egy miniszter aszongya meg lehet élni annyiból, akkor meg lehet élni! Ő csak tudja!!!!!444 négy - "A legrövidebb hónap is túl hosszú volt, végül már annak sem tudtam örülni, hogy vége lett a kalandnak." - Isten hozott nálunk öcsém, ez a való világ :DDD
Tíz évet kaphat a videót megosztó diák: "Az Egyesült Államokban egy diák interneten tette közzé a szobatársa szerelmi életéről készült videót. A kukkolás áldozata ezután leugrott egy hídról." - Kevés ez a tíz év, nagyon kevés. A "szerelmi élet" amúgy mindössze annyi volt, hogy a szerencsétlen csókolódzott a barátjával (mert történetesen meleg volt, big deal, mondhatom), ez a faszkalap meg kitette a netre. Igen, olvastam hogy nem bízott a srác barátjában, lopástól félt és biztonsági kamerázni akart, de kérdem én, ha látja hogy nem lop csak smárol, nem volt benne annyi tisztesség hogy törölje? Mindig mondják hogy a melegek maradjanak a négy fal között, ez a szerencsétlen pont ezt tette volna, ha tudtán kívül nem veszik fel és publikálják. Na ezért mondom, hogy kevés az a tíz év, mégha a videósnak minden nap hajolgatnia is kell majd a szappanért (és remélem kell majd nekije ^^).
Velvet: Damu négy és fél évet kapott – Itt is csak azt tudom mondani: kevés, nagyon kevés, lehetne több is. Hihetetlen hogy még mindig nincs valami kemény büntetés azokra akik verik a nőjüket. Az ilyen szerintem nem férfi hanem egy töketlen senki, ergo lehetne például nyugodtan kasztrálni is. Ez egy jó ötlet, lehetne akár népszavazásra is bocsátani.
Botrányba fulladt és félbeszakadt Megyeriék meccse: "A Panathinaikosz-Olympiakosz-focimeccsen rendőröket vertek, el is dőlhetett a görög bajnoki cím." – Így igaz: győztek a szurkolók, és végre mindenki elégetetten mehetett haza!
Katy Perry megint nem spórolt a dekoltázzsal – Énekelni viszont még mindig nem tud. Öt év múlva rá is úgy fogunk emlékezni ahogy Holly Valance-ra meg a többi 1-2 slágeres cicababára: kaptunk egy CD-melléklet egy kihajtható poszterhez, CD-tokba erőltetve.
Magyar nője van Russell Brandnek – Mindig is sejtettem hogy egy igénytelen gyökér, most már bizonyosan tudom is. Előbb Katy Perryt kúrta, most meg ezt…bár az átlag angol csajokhoz képest neki még ez is a mennyország lehet.
Clooney Brad Pitt nevét mondta letartóztatóinak – Ravasz ez a Clooney, nagyon ravasz. Milyen kár hogy akkor már gondolom az igazolványát is elkérték, abban meg a saját neve van!
Autóba tolatott Sarka Kata – Akkor most ő az új stohl andrás, császár előd, vagy amíg komoly kárt nem okoz addig ez nem kérdés?
Melyik celeb balhéja a legszánalmasabb? – Azért még mindig magasan aVelvet vezet a hülye kérdésekkel. Mi az hogy melyiké, hát mindegyik úgy egy nagy kalap szánalom, ahogy van!

Joseph Kony rovat:
Ó, a demokrácia ereje: negyedszázadnyi működés után a fő export-import őrének, az USA-nak feltűnt egy ugandai fickó, akit egyesek szabadságharcosként, mások tömeggyilkosként KONYvelnek el (külön vicc, hogy a reklám szerint Kony rosszabb mint Hitler és bin Laden együttvéve. LOL, may I say). A neten terjed egy könnyfakasztó vidijó, ami összefogásra ösztönzi a Zembereket, és íme, ahogy anno azzal az AIDS-elleni szalaggal, ezzel is szépen keresnek a gyártók. Mindezzel látszólag nincs is semmi baj, hiszen ahogy a kampányszöveg is mondja, ezzel a Szent Czéllal végre egyesül republikánus, demokrata, transznemű és mémgyáros. Csakhogy a már kikerült fotókon kívül is van egy kis bibi:
Olajcég támogatta a Kony 2012-videó készítőit: "Olyan bank támogatta a botrányos kampányt, amely Ugandában olajfúrásokat pénzel." – Micsoda egybeesés. És támogattak, helyesebben megcsináltak hozzá egy embert, aki úgy tűnik, nem igazán alkalmas a poster boy-szerepre:
Meztelenül rohangált az utcán a Kony 2012 kampány vezéralakja: "A hatásos videót rendező James Russel zavartan viselkedett, kiabált és maszturbált San Diegoban." - Hát igen, a Zagymosásnak néha durva mellékhatásai vannak :DDD Nem csoda hogy másoknak is ihletet adott a hír:
Hírcsárda: Pornó is van a KONY 2012-ből: "Egy rövid kameó erejéig megjelenik az eredeti KONY-film készítője, Jason Russel is." – …és itt, egy komolytalan blogban született a Nap kommentje, s benne a lényeg:

Hedge_Hugi 2012.03.18. 21:19:29
Ez a Kony ismet egy kiba nagy atveres az amerikai kormany, bill gates es az uj vilagrendes bandaja reszerol. A sok artatlan ember pedig benyalja a konnyeket. Milyen erdekes, h pont akkor akarja nagy hirtelenseggel MEGMENTENI Ugandat a szupertorodo amerikai kormany, amikor olajat talalnak. Kossz Rothschild ba, ne nezz hulyenek.



CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 22.:
AZ ANYA MEGINT SZÍV

Mama helyénmarad!
Ma nem rabolom az időtöket azzal hogy mit nem ajánlok. Megint beletörölhetném a lábam a Wayans-tesókba, elmondhatnám hogy Fábry utoljára úgy tíz éve volt utoljára vicces, hogy bármennyire is bírom Martin Lawrence-t, a tököm tele van az ismétlésekkel amikben szerepel. Nem, ma legyünk pozitívak, bár mindkét ajánlható műsor azon az egy csatornán van, ami még néha érdekel, de nem fogom:

Ajánlott rovat:
HBO, 21:00: Anyaszív-szomorító – …avagy a rosszfiúknak is van szíve, főleg ha a nagy üldöztetésben az anyjuknál kénytelenek lakni, viszont az ő házát több mellette levővel együtt le akarja bontatni egy bunkó spekuláns. Meglepő módon az anyában több lelemény van mint a született bűnöző fiában, de nem vígjáték lenne, ha a srác nem szállna be a házvédelembe a maga eszközeivel. Franciaság, kis nevekkel, ettől függetlenül érdemes.

Kiemelten ajánlott rovat:
…ahogy a szintén HBO-s ma esti főműsor is, amely a szórakoztatóipar egyik legnagyobb (félig-meddig) háttéralakját, Jerry Weintraubot, A legendás producert mutatja be, aki Presley-től Sinatráig és a Led Zep-ig mindenkivel dolgozott a könnyűzenében, a filmiparban hasonlóképp, a mostani generáció leginkább az Ocean’s Elevenből és folytatásaiból ismerheti. Irigylem a fickót, mert azt csinálja amit szeret (ha nem szeretné, nem ezt nyomná ezer éve), és jól megél belőle. És miért ne? Fél tizenegykor ránk is hullhat a csillagporból!

Kis hírek a nagyvilágból:
Pincérnek állna VV Fecó - Nyugodj meg, öcsém, max. mosogatni fogsz, de azt éhbérért. Már ha van igazság…
A mellnagyobbítás a pszichét is erősíti - Az enyimet biztosan, főleg ha nem rajtam van, mármint a szililonmell ^^ - "Brit kutatók szerint a plasztikázottaknak javul az önképük. Voksán Virág egyetért, Sarka Kata nem." – Nem szabadna ezeknek gondolkozniuk meg nyilatkozniuk. Egyszerűen nem megy nekik.
Szanyi elmúlttízévezik a kampányában: "Ha Mesterházy Attila győz, akkor cool párttá varázsolná az MSZP-t, ami szerinte már nem ciki." – Nekik biztosan nem az. Nekünk, akik eltartjuk őket (is), egyre inkább az.
18+: Szexre szakosodott hotelekkel van tele a belváros - Kedves Velvet! Már lassan húsz éve tele van velük! - "Hotelszobák, apartmanok már órákra is bérbe vehetők a belvárosban. Az átlagár körülbelül 4500 Ft." – A fene fog szobára menni, ennyiért már a kocsiban elintéznek…
Kovács László semmi sem lesz: "Lett volna elnökhelyettes, alelnök vagy akár csak elnökségi tag, de az MSZP-ben nem akarták elegen." - Asszem nem nagy spoiler ha elárulom hogy EDDIG IS EGY SENKI VOLT, CSAK A MI PÉNZÜNKÜN ÉS KÜLFÖLDÖN.
Időben megkapjuk Az éhezők viadalát: "Három hónapot vártunk az állatbarát Matt Damonra. A kritikusoknak a gyerekmészárolós film bejött." - Nem csoda, mivel gyűlölik a gyerekeket.
Kampányol, hogy pornószínésznővel mehessen a szalagavatóra: "A 18 éves minnesotai fiú párját az iskola nem akarja beengedni, twitteresek és egy pornóoldal is segítene." – Puszta szívjóságból, nyilván nem a reklám miatt. Szerencsétlen hülye, amennyi pénzt ad a csajnak repülőre, annyiért már egy helyi kurvát is kibérelhetett volna, és nem ugrálna az iskola sem.
Ijesztően zeng a föld egy amerikai városban: "A geológusok sem értik, mi folyik Clintonville-ben, a lakosok már menekülnek a furcsa robajok elől." – A hely nevében a magyarázat: Clintonville. Az ex-elnök disznólkodik a föld alatt!
Damu Roland lefújta az esküvőt – Nyugi, menyasszony még így is lehet belőle a rács mögött ^^
Stohl csajkával a fején, oroszul ordított a börtönben - MAGYARUL: ott
is hozzájuthatott valami tudatmódosítóhoz. Mára ennyi, majd jön a millás cikk, vagy nem, egy biztos: EGÉSSÉG!






bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés