2012. 03. 24.
A széllel bélel ő (márc. 24-25.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, MÁRCIUS 24.:
ÖRÖKHARCOS

A vikingeknek volt-e szakálla?
Ma nagyon kitolnak velünk: szinte semmi nézhető nem lesz. Kezdjük a gyorsan kivégezhetőekkel:

Ismétlés vagy sem, de nem ajánlott:
M1: 20:10: Oltári nő – Gerő Richárd és Róbert Júlia újra együtt, egyikük még mindig csak azt az egy arckifejezést tudja, a másik még mindig egy Pretty Woman, de még mindig menekül az esküvőkről. A műsorszerkesztés nihilizmusa, ahogy az is hogy asszem a TV2-őn megint leadják azt a Martin Lawrence-filmet amit már két napja se voltam hajlandó berakni ide. Ha már TV2, akkor fél nyolctól Elvált nők klubja, hogy ne feledjük: Diane Keaton még mindig nem jó színésznő. És mintha mindez nem volna elég, tíztől még Réz András is lesz egy beszélgetős műsorban (Bencze-Show) a Hálózat TV-n. Csak bátraknak, meg azoknak akik bemondásra elhiszik a self-made médiaszakértő-überguru jólmegmondásait.

Ajánlott rovat:
A FEM3-on egy jó kis tépelődős filmdráma nyolctól az általában vígjáték-közeli Jeff Daniels-szel és a kevéssé ismert, de nagy átalakulásokra is képes Marlee Matlinnal, akik itt egy fogyatékkal sújtott házaspárt alakítanak: a feleség mellett gyerekük is siketségtől szenved, ám kapnak egy esélyt a sorstól, hogy utóbbi visszanyerhesse a hallását. Ami azonban elsőre pozitív megoldás, az (a nő számára mindenképp) énkép-válsággal járna: ő már megbékélt a sorsával és elfogadta normálisnak, a gyerek gyógyulásával azonban ő volna az egyetlen "hátrányos helyzetű" a családban. Talán ennyiből is lejön, hogy a Kedves kis semmiség a címe ellenére sem tinivígjáték.

Akiós rovat:
Fél tizenegytől a maják mellett a másik titokzatos (de valamelyest velünk élő) nép, a vikingek és egy szó szerint beléjük csapódó földönkívüli (James Caviezel, MUHAHA) közös kalandjai lesznek terítéken az HBO2-őn. Az ufonauta nyolcadik potyautasa azonban a legjobb AVP-s hagyományoknak megfelelően elkezd a földiekre vadászni, így A frissen befogadott kívülállónak és az őt eltűrő szakállas északiaknak össze kell fogniuk. Az egyre nyilvánvalóbb, hogy az ún. művészfilmesek nem jókedvükben vállalnak el ilyen alkotásokat is, Roy Schneidert szegényt mennyit ekézték, pedig John Hurt itteni szereplése jóval fájdalmasabb. Ron Perlman legalább mindig is B-kat. volt, és végülis Caviezel legnagyobb szerepe, a Passió sem több egy véres akciófilmnél, szóval rajtuk nem lepődöm meg. Negyed tízkor a Filmmúzeum is beszáll a B-kategóriás csaknorriszságokba A csend kódja erejéig, melyben az ökölharcos rendőr egyetlen letartóztatással rekordmennyiségű ellenséget szerez magának: az akció célpontjai (gengszter testvérpár), a rájuk letartóztatás közben lecsapó konkurrens banda és saját kollégái is holtan akarják látni. Persze nem Norris volna, ha nem körpepörgőrúgná le az összeset…és nem én lennék én, ha nem hagynám ki még ennek ellenére is. Az utánérzéseknél maradva, az HBO meg egy másik utolsó akcióhős, Seagal szellemét éleszgeti a Száguldó bombával nyolctól, mentesen a Száguldó erőd minden bájától, profi rendezővel (Tony Scott), profi színésszel (Denzel Washington), profi és szép színésznővel (Rosario Dawson). Az állítólag igaz történet alapján készült filmben két vasutas próbál visszafordítani egy, a kelleténél valamivel kártékonyabb rakománnyal terhelt vonatot, vagyis lesz hazafiság, lélegzetvisszafojtás meg más ilyenek – már akinek.

Kis hírek a nagyvilágból:
Orbán: Összenő a magyar és a német gazdaság – Úgy legyen, ámen. Megmondták a dakoták is, összenő ami összetartozik! – "A kormányfő szerint a német gazdaságnak jó kilátásai vannak, és ez a magyaroknak is jó hír." – Hát nekünk biztosan, a németeknek már nem annyira.
Orbán mellett tüntettek Münchenben – Egye fene, átengedjük nekik ha ennyire akarják. Sőt, vihetik az összes többi politikusunkat is…
Ezért készít magáról egyre több lány vetkőzős videót: "Aggódnak a kutatók, ennek ellenére egyre több lány vetkőzik otthon. A trend megállíthatatlannak tűnik." – Megint valami ami lassan kötelező lesz, és amihez öreg vagyok, és aminek hatására kezdem visszasírni a Zinternet előtti világot. Néha elgondolkodom, hova vezet ez a fejlődés, főleg ha egyre többször találkozom az eredményével egyre szűkülő környezetemben is: a fiatalok nagy része határozottan nem tud írni-olvasni, viszont telefossa a faszbúkot / iwiwet / myvipet a pucér fotóival meg a "vicces" kommentjeivel. Ha rajtam múlna, nemhogy kakóbiztos óvodai számítógépek nem lennének, hanem iskolai végzettséghez kötném a nethozzáférést is!
Szakácsba lett szerelmes a hájrekorder nő: "Az egyik enni szeret, a másik főzni, a hízást jó sportnak tartják, a fotóik viszont rettenetesek." – Most mi ezzel a baj?! Két ember boldog! OK, hogy ez már kettővel több a kelleténél, de nézzük a pozitív oldalát, egymást viszik a sírba, veszekedések nélkül, Peter Greenaway meg forgathatna róla egy filmet: A szakács, a hájrekorder szeretője, a koleszterin meg a kilók…
Sikerült elérni a szlovák orvosbérek felét: "A kezdő orvosi fizetés Szlovákiában 1400 euró, Dániában 6000. Nálunk most lesz 700 euró." - Király! Újabb száz év, és elérjük a mostani
külföldi fizetéseket.
Nicole Kidman és Katie Holmes kínos találkozója – Mi a fene, mindketten matyóhímzésben voltak? Vagy mindkettejüknek megvolt Tom Cruise? Vagy mindketten szcientológusok? :DD
Kiszel Tünde a ronda emberek nagykövete lett – Végre egy hozzáillő feladat. Egyszerűen nem is tudok mibe belekötni ebben a hírben!
VV Annamari szőke lett és műmelleket kap – Nekem sajnos még úgy se kellene.
Ki legyen Fábry Sándor utódja? – Nekem mindegy, csak lehessen rajta nevetni, és ne kínunkban… Mára ennyi, meg még valami: ne feledjétek az óraátállítást!


VASÁRNAP, MÁRCIUS 25.:
ITS A BIUTIFUL DÉJ

Vlagyimir Viszockij?
Ajánlott rovat:
Inárritu a nehéz filmek nehézsúlyú bajnoka, Javier Bardem meg (a Vénnek való óta hivatalosan is) egy nehéz szerepekre specializálódott színész. Kettejük találkozása egy Biutiful frencsip kezdete, a nem olyan szép maffiavilágban, ahol a Bardem játszotta férfire többezer igény és elvárás nehezül: egyszerre az intelligencia embere és bűnöző, gyerekét nevelő apa és nőcsábász, a két világ közötti felőrlődés mellé ott a harmadik: előteremteni a napi betevőt. Bűn az élet Barcelonában, fél tizenegy előtt öt perccel kezdődik a rázós út az M1-en.

Nem ajánlott rovat:
Nyolckor egy igen fárasztó toleranciamese a Cinemaxon Németországból, ahol egy egymástól elhidegült pár tagjai egy harmadik karjaiban találják meg az örömöt, apró bibi, hogy mindketten ugyanannál, és hogy az illető férfi, és fel is csinálja az asszonyt. Várható Édeshármas-típusú féltékenység / sekszuális önfelfedezés, az aktuális genderprogram nevében (nincsenek fiúk és lányok, csak alakítható biomasszák, ergo nem kell rendes család se nekik). Ebből is sejthető hogy a Három abszolút kihagyható. Film+, 21:00: Huligánok - Azoknak akik szeretnek eljátszani a gondolattal hogy az ultrák legultrábbjainak barátságába férkőzzenek, akik szeretnek hinni az idealizált lelátóvilágban (mely mára már nem a fociról szól), azoknak akiknek tetszett a Futball faktor, azoknak akik elhiszik hogy őket nem vernék össze egy meccs után csak mert arra járnak. Mindenki más kerülje.

Kis hírek a nagyvilágból:
Addict: Ne álmodozz, nézz pornót!: "A kanadai Amour szexcsatorna kampányában felöltözött pornószínésznők próbáltak Shakespeare-t idézni." – Asszem erre mondják, hogy a suszter maradjon az apjafaszánál. Vagy valami ilyesmit.
18+: Madonnából bizarr, csodálatos, seggmutogatós asszonylány lett: "54 évesen énekel magáról lányként. Jól van ez így? Lakatos Márk szerint kár, Steiner Kristóf szerint jó." – Az egyiknek simán nincs ízlése, a másik ösztönösen mindent dicsér ami polgárpukkasztó. Én senkit nem akarok megsérteni másságában, de most komolyan, mit tudnak ezek arról, hogy milyen egy normális 54 éves nő, hogy viselkedik, stb.? Egyáltalán tudunk méltósággal megöregedni, akár férfiként, akár nőként?
Szexi sörösüvegekkel dugják magukat halálra az ausztrál díszbogarak: "Eldobált sörösüvegekkel párzanak egy Ausztráliában is honos díszbogárfaj hímjei. A palackokat ugyanis szupernősténynek nézik a megtévesztően hasonló szín és felület miatt, aztán addig próbálnak eredménytelenül párzani velük, míg bele nem döglenek."Ma semmi nem jön össze, mondta a SÜN!!!!!44 négy, azzal lemászott a súrolókeféről. Nade komolyan: biztos van értelmesebb halál is, de kielégítőbb nem sok. Ettől függetlenül én továbbra is csak inni fogok a sörösüvegből. Mi a tanulság a bogarak szomorú esetéből? MINDIG VÁLTSD VISSZA A SÖRÖSÜVEGEKET, ezzel többszörösen is véded a természetet!
Swinger: 18+: Férfi testben női lélek: "Nővel voltam. Pedig farka volt. Nem is akármilyen." – Most akkor trans-sekszuálissal dugtál, kedves postoló, vagy csak egy önáltató homokossal? És ki dug téged, hogy folyton Index címlap vagy?
Szőke nőket raboltak ki a szőke nők – Ez egy vicc. Lehetne. - "Hat művelt, középosztálybeli nő három éven át fosztogatta a brazil plázákban vásárlókat ." - …és tényleg vicc: a szőke nő elvből nem lehet művelt,középosztálybeli meg aztán végképp nem!!44 négy
LG: Death In Vegas a Prodigy előtt: "Richard Fearless és elektronikus rockcsapata csak Budapesten lép fel így. Interjú." – Az a durva, hogy lassan az előzenekar érdekesebb mint a főműsor. Persze a közönség nagy része nem fogja ismerni / szeretni őket.
Tetovált:18+: Moziszombat: "Alysha Nett megmutatja és csináltatja." – Mi is! IGEN, MEGCSINÁLTUK! Sőt, mások is:
Masszázs: 18+: Fizettél már másfél millát?: "Életem ledrágább dugása volt, azóta én vagyok a legnagyobb marha!" – Egyetlen numeráért másfél millió? Hát azért már SZÓLÁSSZABADSÁGOT állandó nőt is lehet venni postán! Te tényleg ritka nagy marha vagy, öcsém!
VV Vera pornója a kutyának se kell – Őszintén: ezért a szarért ki az aki pénzt adna ki?
Fél éve a placentáját eszi January Jones – Ezt hogy csinálja? Újra nő neki? Kiszedi magából, vagy a végbélen keresztül távozik, hogy újra megehesse?
Két férfi, aki elkerülte egymást az Édenben - Hé! Ott nem egy férfi és egy nő volt (+ egy kígyó)?
Szavazzunk 2012 legszexibb celebjére!: "A MrSkin 2012-ben is kideríti, ki a legjobb nő a celebvilágban. A választás nagyon nehéz, de közeledünk a végeredményhez." - …akinek még mindig G. M. a monogramja. EGÉSSÉG!



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés