2012. 05. 14.
Májusi eső júniust ér (máj. 14-15-16-17.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁJUS 14.:
MENTEM A KERTEMBE, SZERVUSZTOK

Engrigörlsz
Talán érdemes:
Akik nem unják még hogy folyton a hatvanas évekkel jönnek nekik, azoknak 23:25-kor az M2 bedob valamit, amiben (ahogy tegnap az Egyedülálló férfiben is) van minden, sőt kicsit túl sok minden is. A Woodstock a kertemben a legendás fesztivál létrejöttéről szól, de zenéből van benne a legkevesebb. Mindez érthető is, mert ideje volt végre túllépni a písz end láv-közhelyeken és mögéje látni a jelenségnek. Ang Lee legalább megpróbálta: az akkoriban tetőző sekszuál-identitásproblémák, melegmozgalmak, droghasználat épp annyira fontos, mint az ezeket katalizáló muzsikák, és a pop-robbanás eredményeként elüzletiesedő szép ideák. Mindez azonban még mindig inkább egy kaleidoszkóp, mint egy kerek egész, és hogy mennyire működik, nagyban függ a néző-befogadótól, mert hát eléggé igénybe veszi.

Ajánlott rovat:
Nyolckor (nekünk mindenképp) új vígjátékosorozat az HBO-n, amiben az új komikusgeneráció egyik nagy ígérete, Chris Lilley szerepel, ráadásul több szerepben is, így a címe lehetne akár tizenkét Dühös fiúk is. Mint a címből is sejthető, a Mai Fiatalok problémáiról szól: érvényesülés, szülőknek való megfelelés, karrier (zenei vagy sport), és ezáltal arról, hogyan adnak el alkalmasint fals imázzsal gyerek,-és kamasz-sztárokat a naiv rajongótábornak (nem csak Ausztráliában). A Woodstockos filmhez hasonlóan sokat markol, de azzal ellentétben sokat is fog, Lilly-re meg innentől végképp oda kell figyelnie a világnak. Maradjunk is földrajzilag a közelben: kilenctől egy maori Dirty Harry a FEM3-on, aki Új-Zéland őslakosaihoz méltó módon akkora agresszivitással és határozottsággal lép fel a bűn ellen, hogy az már a főnökeinek is sok, ezért továbbképzésre küldik Ausztráliába. Ám az erőszakos Zsaru a vadonból ezt a kiküldetést is csak arra használja fel hogy rövidre zárjon egy régi ügyet, amiben a volt börtönsziget legfelsőbb körei is érintve vannak – és közben Kitano és Eastwood szelleme vigyázza útját.

Kis hírek a nagyvilágból:
Így lett Rihanna krokodilmellű: "Krokodilnak sminkelték a mellét, emellett fűzős nadrágban mutat farvágatot." – Ennek ellenére a szomorú tények a következők:
-még egy hím krokodilnak is több melle van mint neki
-még egy hím krokodilra is előbb lenne gusztusom, mint rá. Ja, és
-a csöcsmutogatás még mindig nem helyettesíti az énekhangot, az pedig nincs neki.
C: Az MTV-ben azt se tudják, milyen nap van - Én se tudom, csak azt hogy folyamatosan itt a kocsmában ülök o_O - "Hétfőn reggel felolvasták a szombati híreket." - Ennek örömére jöjjön egy régebbi hír:
Miskolc korlátozná a város nevének használatát a doménnevekben: "Külön regisztrációhoz kötnék, visszamenőleg is." – …sőt, a postai címzések után is külön fizetni kellene, és egyáltalán bármikor amikor valaki leírja ennek a gyönyörű városnak a nevét.
Bréking: Damu megint becsajozott – …na most mondja valaki hogy a nők intelligensek. Itt van ez a züllött fejű, büntetett előéletű tévés nímand, akiről szép lassan kiderül hogy szinte mindegyik csaját bántalmazta, kit erősebben, kit kevésbé. A bántalmazás: tény, amit ezerszer leírtak, elmondtak, neten, nyomtatásban, szóval benne van a köztudatban. És basszus, még mindig ragadnak rá a nők! Ez ugyanolyan érthetetlen számomra, mint a sorozatgyilkosokra gerjedő luvnyák. Na mindegy, lehet nekem is ezt kéne, kifejleszteni egy ilyen nőverő bunkó imázst, majd látványosan és médiajelenlét mellett ütlegelni az aktuális páromat, és sorba állnának a jelentkezők (lásd még Rihonya és Chris Brown esetét).
Hajdú Péter 12 milliós luxushajót vett – Nem baj, majd ő is megy gangsta mellé törleszteni amikor rosszul megy neki a szekér. Mennyi rákbeteg gyereket gyógyíthattak volna meg a hajója árából! És főleg, ÉN mennyi finom sört vehettem volna belőle!!
18+: Az Éden Hotel legjobb szexjelenetei – Ez egy önellentmondás, mármint az Éden és a jó seksz.
Ennyit öregszik 20 év alatt egy szupermodell – Megnyugodtam: ezek gyorsabban öregednek nálam. Mert ugye felettem is elszáll az a húsz év, de én csak egyre felnőttebb és komolyabb leszek (=sörhas, borosta, duplatoka), ezek meg mégiscsak a szépségükből élnek, és semmi másuk nincs. Nekem bezzeg van: a behízelgő modorom és a 30-as IQ-m…:DDDD
Clooney-nál tömték pénzzel Obamát: "Egy este alatt 15 millió dollár folyt be az elnök újraválasztására, Hollywood újfent kiállt mellette." – Ilyenkor azért nagyokat röhögök. Pár éve még mindenki blekk prezidentet akart, de akkoriban halivúdban hallani se akartak róla. Volt jó (!!!) rapzene, de nem játszotta az MTV. Most meg itt van egy fekete prez., az ország és a nép már szabadulna tőle, de halivúd "kiáll mellette". Jó tudni hogy nekik is megvan ugyanaz az "értelmiség" akik nálunk is átverik a népen a hülyébbnél hülyébb ötleteket, ha meg valamelyik nem sikerül, akkor külföldre mennek feljelentőleveleket írogatni.
Clooney a melegek jogaiért kampányol: "A 8 című darabot csak egyszer mutatják be, ilyen szereposztás mellett az is csoda, hogy összejött." – Gyanús nekem ez az egykori sármőr! Előbb a reklám, most meg ez? Még a végén róla is kiderül az, ami már több látványosan macsó celebről, mégpedig hogy valójában más lukra játszik, és nem a más neműeknél! ÉBERSÉG!


KEDD, MÁJUS 15.:
DOC MARTIN’S

Te is fiam, Willard?
Ajánlott rovat:
Egyes karakterek filmeken-sorozatokon keresztül élnek, Doc Martin figurája ilyen: előbb a Fűbenjáró bűnben láthattuk, majd kapott egy önálló tévéfilmet (azt amit ma 20:40-kor ad az M1), végül sorozatot csináltak belőle, ami reményt ad nekem és minden hozzám hasonlóan szimpatikus (?) lúzernek: még akkor is van esélyünk az új életre (lehetőleg egy világtól eldugott kis faluban), ha életünk társán átment a teljes baráti kör. Nem mintha én éritnve lennék a témában, de HA érintve lennék, biztosan azt tenném amit a doki, vagyis elhúznék Cornwallba.

Ismétlés, de ajánlott:
Duna, 20:00: Fanny és Alexander, 1. rész – Bergman momumentális remekműve a gyermekkor végéről, ami a címbeli kislány és testvére számára anyjuk új férjével, a rabiátus Vergérussal jön el. Ahogy hőseink, úgy a rendező is elmerül a mágikus realizmusban (ami mellett ezúttal némi fellinisztikus hatás is jelentkezik). Nem az a sűrűn nézős, de ennek ellenére megunhatatlan darab.

Talán érdemes:
Hálózat TV, 21:00: Julius Caesar – Klasszikus Shakespeare-feldolgozás Amerikából, abból a korszakból amikor még tudtak jó filmeket csinálni (1953), a hazánkfia Rózsa Miklós zenéjével, Marlon Brando (Marcus Antonius) és John Gielgud (Cassius) szereplésével. Hogy akkor miért csak talán érdemes? Hát mert a tévék hajlamosak összekeverni ezt a változatot az 1970-essel, és még ha a Brando-sat adják, abból is kétféle szinkron létezik. Az egyikben kedvenc magyar színészeink adják a hangjukat, a másikról inkább nem mondok semmit.

Kiemelten nem ajánlott rovat:
HBO2, 22:00: Rémálom az Elm utcában – Szegény Rooney Maráról sose fogjuk megtudni milyen színésznő, ha folyton remake-ekben (nem) remekel. Nekem nem jött be az eredeti Tetovált lány, de ettől függetlenül idegesített a feldolgozása (még Trent Reznor zenéje ellenére is, sőt), most meg azt kell látnom hogy 2010-ben újraforgatták a Rémálmot, és mindent kiirtottak belőle ami az eredetit kulttá tette: nincs benne Robert Englund, ezáltal nincs benne a régi, humoros-cinikus Freddy sem, nincs benne kézi trükközés, viszont van helyette számítógépgrafika – fura ezt mondani egy horror esetében, de pont a lélek veszett ki belőle.

Pálgium rovat:
Plágiumvád a román oktatási miniszter ellen: "A liberális párt szerint Ioan Mang miniszter teljes egészében japán kutatók szövegét vette át." - Végre valamiben világelsők vagyunk! Már a románok is minket másolnak!
A pécsi egyetem lezárta a Gyurcsány-ügyet: "A volt miniszterelnök dolgozata már politikai szerepvállalása előtt eltűnt. Bizonyíték hiányában a plágium nem állapítható meg, a 80-as években amúgy is gyakori volt az azonos címadás." - Így is van, minek ezeket bolygatni ^^

Kis hírek a nagyvilágból:
Nevetve dobnák oda Pünkösdöt az olvasók:
"Nagy csalódás ez a Szentléleknek és a kommunistáknak: ha másképp nem megy, olvasóink pünkösdöt és május elsejét tennék lapátra." – Mi ebből a tanulság? Az Index-olvasók zöme nem komcsi (ez jó!), de nem is vallásos (ez nagyon nem jó!444 négy), és sztahanovista (ez meg csak simán szánalmas).
A Fidesz nem ilyen ombudsmant akart – Hát ha nekik nem tetszik, mit mondjak én?!
Tarlós: A 3-as metró Demszky hagyatéka: "Idén 600 méter, jövőre 35 kilométer sínt cserélnek ki, de átfogó felújítás csak évek múlva lehet." – Neeem baaaaj, mi utasok ráérünk! Jó lesz az ha az unokáinknak elkészül! A lényeg a borosbocskor fúrópajzs, meg hogy Bruce Willis forgathasson benne!
Hitler álmodott ilyen Lengyelországról: "Kaczyński szerint Donald Tusk elérte azt a szintet, amit a Führer tervezett Lengyelország számára." – Ez nem biztos hogy jó hír, ő ugyanis nem igazán kedvelte a lengyeleket :(
Navracsics a főbíróhoz fordul a Cozma-ítélet miatt: "A kormányfő után ő is üzent a bíróságoknak: nem veszik elég szigorúan az emberi élet védelmét." – Ez idáig az első eset, hogy 100%-ig egyetértek egy fideszes politikussal.
13 évet kaptak rasszista szlovák cigányok - Úgy látszik ragadós volt a Cozma-ítélet példája. - "Az emberölés, illetve nemzetiségi, etnikai és faji alapú gyűlöletkeltés miatt most első fokon elítélt – 18, illetve 23 éves – roma férfiak tavaly augusztusban a Galgóchoz közeli Vágmedence községben egy helyi ünnepségen ok nélkül megtámadtak és megvertek egy nyugdíjas férfit, aki később a nagyszombati kórházban belehalt a sérüléseibe. A két férfi a verést követően egy másik férfira is rátámadt. Az elkövetők ezzel sem elégedtek meg, és a fehérek kiirtásával kezdték fenyegetni a helyszínen tartózkodókat. A tragédia helyi és országos szinten is közfelháborodást keltett." - Szegény szlovákoknak ez úgy tűnik még új dolog, mármint hogy időnként embereket vernek halálra minden ok nélkül. Mi persze már ebben is vezetünk ^^
Magyar fiatalokat vertek meg Pozsonyban: "Elterjedt, hogy magyar beszédük miatt támadtak rájuk bőrfejűek, de a rendőrség szerint ez nem igaz." – Mármint az ottani, vagy az itteni rendőrség szerint? Hát csak mert nem mindegy…
Forgalommal szemben hajtott az alkotmánybíró: "Balsai István szabálytalanul hagyta el a bíróságot." – Szerintem nem is ő volt, hanem a sofőrje, akit majd nyilván meg is büntetnek ezért!
Obama kiállt a melegházasság mellett: "Személyes tapasztalatai vezették erre az álláspontra." - Személyes tapasztalatok???? Éljen Amerika első fekete ÉS meleg elnöke!!!4 négy! Nagy tapsot kérünk nekije!!!4
TASZ: Uj Péter szaros cikke: diadal a Kúrián: "Még egy utolsó, kötelező kör: az újságírót bűncselekmény hiányában felmentették." – Mi van, ezek szerint mégsincs diktatúra, dúl a vácpávör? :DDD Nap kommentje:

Trackback 2012.05.14. 17:07:05
Már azt hittem, le fogják fejezni Uj Pétert, de hála Istennek, csodával határos módon a TASZ az utolsó pillanatban megmentette a csuklyás, dagadt hóhér karmaiból, és kiszabadította a tömlöcből.

Foglaljuk csak le a bírókat, a bíróságokat és Strasbourg-ot évekig ilyen elementárisan létfontosságú ügyekkel, amúgy is unatkoznak, és itt amúgy sincs más gondunk: hadd gépeljenek tele papírokat ezerszámra, hadd ülésezzenek heteket, és hadd kérjenek fel fényes homlokú jogi szakértőket olyan fontos filozófiai kérdések megvitatására, mint hogy kimondható-e egy, a jelenvalólét előtt felbukkanó fenoménről, hogy "szar".

A TASZ adjon ki könyveket és prospektusokat a témában, hadd dünnyöghesse mosolyogva már minden kisdiák, sőt, óvódás, a nevelőinek, tanárainak, hogy az egész intézmény, ahol lennie kell napközben, szar. Sőt: SZAR.

Az unatkozó-fontoskodó bölcsészeket miért nem lehet mondjuk egy bányában hasznosítani, egy csilló elé befogva? Vagy csatornatisztításra? Vagy akármire?



SZERDA, MÁJUS 16.:
A SEVILLAI IDŐSZAKBARBÁR

Brósz men!
Folytatódik a hülyébbnél hülyébb őslények inváziója, ma speciel a Universal Channelen, ahol 23:20-tól újabb óriáskrokodiltámadás tanúi lehetünk, igaz most nem akkoráé mint legutóbb amikor épületnyi piranhák estek az embereknek, most "csak" egy tizenöt méteres Őskori ragadozó ront rá egy hajónyi (szokás szerint) vétlen turistára. Agyatlan szórakozás, nekem tetszik. Az idősebbek még emlékeznek arra a korra, amikor Pierce Brosnanról le se lehetett volna operálni az ügynökruhát: mindenhol ő mentette meg a világot és a nőket. Negyed tízkor visszautazhatunk a Filmmúzeum segítségével ebbe az mésfél évtizeddel ezelőtti boldogabb (?) időszakba egy Rembrandt-kép megmentése erejéig, mert Az ügynök bosszúja bizony erről szól, szóval senki se várjon egy Miller-drámát… Kapunk ma este kilenckor még egy ügynököt (kábszerelleneset) a Hálózat TV-n aki viszont meg is hal, így rendőrként dolgozó feleségére és egy melléje rendelt nyomozóra marad a meggyilkolt férfi által kibontani szándékozott ügy felderítése néminemű Üldözéssel a Balkánon keresztül, mert valóban a szomszédunkban játszódik. A kommunizmus és a T.I.R.-sorozat utolsó lehellete, mert a határok megnyitásával végleg befellegzett a káeurópai akciófilmeknek (pedig ebben még magyar nevű mellékszereplő is van).

Állat! rovat:
Lefilmezték a legritkább gorillákat: "A szenzációs felvételen nyolc Diehl-gorilla látható, és az egyiknek hiányzik a fél karja." – Tényleg? Biztos hogy nem hegymászó? :DDD
A sünök nem akartak szabadok lenni – Hm. Lehet hogy tényleg van valami kapcsolat a névrokonaikkal?
A medve továbbra sem játék: "Székelyföldön egyre több a medvetámadás. A pásztorok sincsenek biztonságban." – Bizony hogy igaz a mondás: az asszony nem ember, a sör nem alkohol, a medve nem játék! EGÉSSÉG!

Kis hírek nagyvilágból:
Lost In The World – Kanye West és Tiësto találkozása – Újabb csattanós pofon az ateistáknak: itt az egyértelmű bizonyíték a világvége közeledtére! Meg itt is:
Freddie Mercury újra a színpadon: "Tupac Shakur pár héttel ezelőtti fellépése után, majd a Jackson-testvérek terveinek ismeretében nem mondhatni, hogy rettentő váratlanul jött a bejelentés: a We Will Rock You című musical bemutatásának tízéves évfordulója alkalmából a közönség újra a színpadon láthatja a Queen két évtizede elhunyt legendás frontemberét, Freddie Mercuryt, persze hasonló módon, mint ahogy a rapper is fellépet a Coachella fesztiválon. Mindezt Brian May, a zenekar gitárosa jelentette be, aki elmondta azt is, ők valójában nem hologramot használnak majd, hanem egy másfajta megoldást, amivel viszont nagyon hasonló hatást lehet előidézni. A musicalt természetesen többször is műsorra tűzik, az első ilyen előadás május 14-én, vagyis ma este lesz látható a londoni Dominion Theatre színpadán." – Na akkor BRIAN MAY-NEK A JÓ ÉDES ANYJÁT hogy Roger Taylorral együtt nem hagyják Freddie-t békében nyugodni. Deacon csinálta jól hogy idejében kiszállt és nem erőszakolta meg a Queen emlékét. Totál kifordult világban élünk: emberek ezrei tapsolnak egy halott ember hologramjának…
Nyomorognak az NBA egykori sztárjai – MUHAHA. Ilyenkor azért némi elégtételt érzek: milliókat keresnek, de sajnos a gettót nem lehet kimosni belőlük a pénzzel :DDDD - "Karrierjük után a kosarasok zöme csődbe megy. Walker milliárdokat bukott. A slepp viszi a pénzt." – Tényleg? A kurvák, a kokó meg az élősködő barátok pénzbe kerülnek? És a pénz elfogyásával eltűnnek a csajok, a barátok, marad az addickió meg a csúnya nemibetegségek? Hogy mik vannak! És hogy én hogy sajnálom ezeket!
Tim Burton kiherélte az Addams családot: "Az Éjsötét árnyék totális mellényúlás: gyenge a sztori és Depp vámpírként is hülye kalózt játszik." - Nagyon bátor és korrekt kritika, egy baj van vele: egy hete szinte szóról szóra ugyanezt írta a Geekz blog is. Index: csak tiszta forrásból!!!!
Túl sok rákot okoznak a fertőzések – Nem akarok kötekedni, de rákból még egy is "túl sok".
Egymilliárdos szellemváros a sivatagban: "Cite City elvileg 35 ezres, gyakorlatilag üres kisváros lesz, tudományos kísérletek céljára." – Megint valami, amit az Indiana Jones sorozat (ráadásul annak második leggyengébb része) előre megjósolt.
Jogerősen is felmentették Hagyót: "A nője trükkösen, de nem törvénysértően jutott be hozzá a börtönbe. Ez nem a maffiavádas per, hanem a magánokirat-hamisítási." – Hú de megnyugodtam most.
Jogosítványt kapott a Google robotautója: "Nevadában engedélyt kapott az automata autó, ami lézerrel és kamerákkal figyeli a környezetét."Nagy Testvér: már egész közel.
Egy hét múlva jön az MSZP programja – Még ha tényleg itt lesz egy hét múlva, akkor is késtek vele nyolc évet… - "Szekeres Imre szerint alternatívát kínálnak majd az Orbány-kormány gazdaságpolitikája helyett." – Hadd találjam ki: ingyen BKV, nyugdíj,-és segélyemelés, és persze küzdelem a rasszizmus ellen…az a hihetetlen, hogy meg is fogják őket szavazni, ha eljön az ideje…
Háborús bűnösökért tüntettek Boszniában: "Elkezdődött a sokak szerint nemzeti hős Ante Gotovina horvát tábornok fellebbviteli tárgyalása." – Bizony ez már csak így megy: aki az egyik oldal szerint háborús bűnös, a másik számára hős. Számomra még mindig milosevics meg a sleppje a főbőnös.
Kettős Mérce: Aktivisták foglaltak el egy üresen álló házat: "Ötven embert gyanúsítanak bűncselekménnyel, amiért elfoglaltak egy üresen álló belvárosi ingatalant és ott egy kilakoltatás elött áló asszony számára rendeztek gyűjtést." – Még egyet is tudnék érteni velük, ha nem a szokásos tarisznyás-bölcsészes-romkocsmás társaság csinálná. Nap kommentje:

jan 2012.05.13. 19:03:06
Arról kellene inkább beszámolni, hogy mennyi pénzt dobtak össze a tisztelt résztvevők.

Ugyanis ha ez az 50 lelkes, eltökélt, szociálisan érzékeny ember fejenkint lerak 200 rugót (egy iPad, egy jobb bringa ára), akkor tudnak belőle venni a rászorulónak 10 millióért egy kisebb panellakást.

Szóval, mennyi adomány gyűlt össze?

(Elnézést, de engem ez a része jobban érdekel, mint az "elvitetem magam magánlaksértés miatt, aztán meg hisztizek" műmájer performansz.)



CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 17.:
BÁRKATONA, BÁRKA SZÁRNYA

Két ügynökünket lekapcsolták Miamiban
Talán érdemes rovat:
Nyolckor egy (minden romantikussága ellenére) ígéretesnek tűnő amerikai film a Cinemaxon, amiben szokatlan helyen (Örményország) és körülmények között találkozik két olyan ember, akik egyébként szinte biztosan elkerülnék egymást, pedig még a munkájuk is hasonló: a nő fotográfus és itt született, de jó ideje nem járt a hazájában, amit a férfi épp feltérképézne, mert neki meg ez a munkája. Két eltérő nemű és kultúrájú ember, vagyis lesz lelkizés, egymásba habarodás és szavaknak elveszett jelentése. A Sorselágazás nehéz szó, de nem annyira nehéz film. Kilenckor egy akciózás: Kelly hősei (=pénzéhes amcsi bérkatonák) keresik a boldogulást Woody Allen Banánköztársaságában (és a Filmmúzeumon), sajnos a rossz oldalon. A zsoldosok becsülete nem a hűség, hanem a pénz: át is állnak, természetesen most is ráfaragnak: a hazájukba szóló jutalomutazás során a CIA karmaiba kerülnek. Kitaláltátok: nekik is behódolnak, és –akárcsak Virág elvtárs- ők is kérnek tőlük valamit. Hőseink esélye az életbenmaradásra innentől nem Fifti-fifti. Ez a nagyon kevés mai jóság, a többi vagy ismétlés vagy még ennyire se jó. Nem baj, olvassunk Indexet:

Valóságshow rovat:
VV Veronika szakított legújabb pasijával – Ez most melyik? Mármint: melyik valóságsó melyik évadjának melyik szereplője, és neki melyik "új" pasija? Bár végül is…LESZAROM.
18+: Éden Edinát elküldték puncit nyalni – Nem, nem azt mondták :D

Kis hírek a nagyvilágból:
Kim Kardashiant az IMDB-n cikizik – Hát ha csak ott, nem is lenne baj. De sajnos minden épeszű embernek hányingere van ettől a tehetségtelen ribanctól.
Két ikerpárt szült egyszerre a leszbikus pár – Újabb szög az ateizmus koporsójába: mégiscsak létezik szeplőtelen fogantatás! EGÉSSÉG!!!
Atomreaktor volt a Kodak pincéjében: "Másfél kiló dúsított urán volt a hivatalosan soha be nem jelentett szerkezetben." – Most miért, nem árt ha az embernek van saját atomreaktora, Örkény óta tudjuk hogy az ilyesmi mindig jól jöhet!
18+: Pár tekercs filmbe öltözve villantott a modell – Remélem legalább Kodak filmek voltak :DDD
Meghalt a mérgezett esernyő német áldozata: "Az utcán szúrták meg, higanymérgezést kapott." – Mennyivel egyszerűbb azoknak akik a Kodak reaktora mellett éltek, őket nem szurkálják összevissza, nem is tudják mitől halnak meg. Így kell ezt, a birkának nem kell tudnia mikor viszik a vágóhídra!
Jay-Z a melegházasság pártján van – Csak nem ő is saját tapasztalatból beszél mint a Prezident? :D – "A rapper szerint a melegek elleni diszkrimináció pont olyan, mint a feketék elleni; jó, hogy Obama kiállt ellene, még ha esetleg szavazatokat is veszít." – Hát jó lenne ha Obama végre szavazatokat veszítene még akkor is ha Hollywood kiállt mellette! Azt már nem is várom el egy rappertől hogy tudja mi a különbség a melegek és a feketék között... - "Barack Obama egyik kedvenc rappere, Jay-Z a CNN-nek mondta el, hogy örül annak, hogy az elnök végül kiállt a melegházasság engedélyezése mellett." – Ja hogy ő Obama egyik kedvenc rappere. Így már mindjárt érthető ez a nagy egyetértés.
DSK egymilliót követel a szobalánytól: "A volt IMF-vezér ellenkeresetet nyújtott be, szerinte hamisan vádolták meg." – Ez az igazi WINNING: pénzt kérni attól akit állítólag megerőszakoltál. Respect DSK!!444 négy
Nem engedték vetkőzni a naturista kempingben a transzszexuálist: "Amint levette magáról a törölközőt, kiutasították." – Jó tudni, hogy ezekben az erkölcstelen naturistákban is maradt még egy cseppnyi jóízlés és keresztényi konvervativitás. Szinte már visszatér az emberekben való hitem.
A csajozásban az SMS-ezés a legnehezebb: "Az amerikai férfiaknak egy felmérés szerint egy új nővel nehezebb SMS-ezni, mint csókolózni." – …és ha kézzel kéne levelet írniuk az imádott nőhöz, akkor jelentősen csökkenne is a népesség, ugyanis Amerikában már nem oktatják a kézírást. De minek is, ott van nekik a billentyűzet ^^
Megmotozták Henry Kissingert a New York-i repülőtéren – Nagyon helyes, érezze csak a saját bőrén a hazája hülyeségét. Remélem testüregmotozásnak is alávetették! – "A 89 éves Nobel-békedíjast nem ismerték fel." – Most komolyan, miért várja el bárki is egy amerikai rendőrtől-határőrtől, hogy ismerje a hazája történelmét? Elég az ha mi tudjuk!

Bagoly mondja rovat:
Hajós aggódik a bulvárba merülő Puzsérért: "A zenész azt mondja, nem rakott semmit zsűritársa italába, viszont aggódik érte, mert szerinte a bulvár marionett bábujává válik." – Az a Hajós mondja ezt, akinek a zenei karrierje ment rá arra hogy elhitte magáról hogy ő tévés műsorvezető, majd azt hogy politikai tényező? LOL. Mára ennyi, ne feledjétek: holnap tévémentes nap!



Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés