2012. 05. 21.
Vigyázat, tetőzik az ifjúsági probléma! (máj. 21-22-23-24.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁJUS 21.:
HÁNY FOG EGY TÜNDÉR?

Nahát, Marcy, rád sem ismerek. Vagy mégis?...
Ajánlott rovat:
M1, 21:40: Hacktion: A bukás – Na végre rájöttek hogy bukta az egész. Remélem ez az utolsó rész! Az meg milyen már hogy az egyik szereplőt a vérfagylaló északi istenségről, Wotanról nevezték el… Na jó, elég a hülyéskedésből, jöjjön pár tényleg nézhető film. Kezdjük nyolckor a Cinemax-szal, mert jön a Köszi a csokit!, ami egy kicsit Hitchock-hatásokkal operáló Claude Chabrol-mű, amiben több hagyományos(nak tekintett) szál is keveredik: van először is a zongorás lány, aki felfedezi hogy ugyanakkor született mint egy híres zongorista fia, ezt kideríteni utazik el, ám a papa felfogadja hogy zenélni tanítsa a gyerekét. És, csak hogy tegnapi csokoládagyári vonal se felejtődjön el, ott van még a feleség, aki egy ilyennek a tulajdonosa – ám akit úgy tűnik, lassan mérgez meg a saját férje. A címe ellenére sem vígjáték, de jó. Annyi sportesemény volt a közelmúltban hogy a szerkesztők is elkezdtek felzárkózni: sorra adják az ilyen-olyan testmozgásos filmeket, ma mindjárt kettőt is, és egyik se rossz: az HBO Comedy-s, fél kilences Edzőben egy addig eléggé semmittevő férfi végre megembereli magát, és egy ificsapat fociedzőjeként új életet kezd, és pont amikor újra rátalál a szerelem és emberünk végleg szakítana a múlttal (léha barátok, etc.), visszajön a régi nő, és felkavar mindent. Utána kilenckor valós történet feldolgozása a FEM3-on, ami megcáfolja minden tévhitünket a golfról: ott is dúlnak a feszültségek, ott is ugyanazok a problémák vannak a háttérben, bármennyire is nyugodt sportnak tűnik. Bobby Jones nehéz ember volt, de nagy nehezen úrrá lett saját gondjain hogy feljuthasson a dobogó tetejére – majd, amikor már mindent elért, becsülettel vissza is vonuljon, és csak tanítsa a labdaütögetést, egészen addig míg végül csak visszatért. Az Egy legenda születése az ő története, és ajánlott.

Kitermelten ajánlott rovat:
Tizenegytől egy régi jó horrorparódia az HBO-n, ami mindenkinek ajánlható, főleg mert az eredeti Frászkarikát kapjuk és nem a szar 2011-es remake-t. Az alcíme akár az is lehetne, hogy BÉRGYILK vámpír a szomszédom, erre gyanakszik ugyanis az elborult rémfilmrajongó, amikor egy több mint gyanús új lakó érkezik melléjük, aki ráadásul a csaja nyakát is kiszívná. A vámpíröléshez (mérsékelten) segítséget nyújtó Peter Vincent nevű karakterben nem nehéz felismerni a figurához ötletet adó Vincent Price-t (élete és karrierje delén túljutott horrorsztár, akit amúgy Roddy McDowall játszik), ezen kívül a Rém Rendes Család Marcy-ja, Amanda Bearse, valamint Chris Sarandon is szerepet kapott benne. Ma ez a legjobb.

Kis hírek a nagyvilágból:
18+: A hűtlen feleség vaginája ejtette foglyul – Hát igen, a sors néha fura módon szolgáltat igazságot, az élet meg egy gecinagy mágus. És ez nem olyan mint a kerékbilincs, hogy telefonálsz egy szakembernek aki kiszabadít!!!!!
Liptai Claudia a picsába küldte Tillát – Végre valaki meg merte tenni! Kádár apánk is megaszondta: a picsábaküldés legyen picsábaküldés! Vagy legalábbis valami ilyesmit.
Gáspár Győző állítja: elszegényedtek – Ez igaz? PEZSGŐT!!! - "Szakadt atlétában, a szántón és a csirkék közt pózolt a Hot! magazinnak Gáspár Győző, azt állítva, napról napra élnek, annyira elszegényedtek, így alkalmi munkákból él: kaszál, kapál, ami jön." – Nebassz! Győzike és a munka? Tényleg közel lehet a világvége! – "Ez a szomorú igazság. Hazudhatnék, és mondhatnám, hogy minden a legnagyobb rendben, de nem így van. Nincs műsorom, hakni sem akad, alkalmi munkákból tengődünk, és filléres gondokkal küszködünk" - mondta a lapnak Győzike, aki még azt is a történetbe szőtte, hogy azért fogyott le, mert nem volt mit enniük. "Nincs otthon jégkrém, fagyi, csoki és hasonló dolgok. Most már csak heti kétszer főzünk, és míg régebben két kiló húst vettünk, most örülünk, ha fél kilót megengedhetünk magunknak"." – Na most azt képzeljétek el, hogy van aki dolgozik, és még így csak havonta egyszer vagy kétszer tud főzni, és korábban sem csak "jégkrémen, fagyin és csokin" élt, sőt van aki átdolgozta az életét és nyugdíjasként kutyakajára kényszerül. Győzike meg hazudik mint mindig, mert: "ehhez képest az egykori showman a napokban Angliában járt, erről kép is tanúskodik, amit Gáspár saját maga töltött fel a Facebookra." – És ez bizony még mind semmi, mert ugyanaznap még egyszer címlapra került egy újabb hírrel ami ugyancsak ellentmond a korábbi önsajnáltatásnak:
Ha nem lennék cigány, nem lennék sikeres: "Gáspár Győző kiváló terméknek tekinti Győzikét, és megkülönbözteti saját magától. Szerinte azért utálják olyan sokan, mert irigyelik, és állítja, a terpeszállás szó félreértése miatt lett híres. Meg mert nagyon meg akarta mutatni." – ...meg mert Magyarországon minden szart el lehet adni, nem mintha külföldön jobb lenne a helyzet, és nem csak szellemi téren:
Hátulról hajtjuk Európát: "Csak a csődközeli görögök és portugálok vannak mögöttünk a növekedésben. Matolcsy György szerint példa nélküli, amit csinálunk. A reálbérek estek." – Egyetértek Matolcsyval, tényleg példa nélküli ami ebben az országban zajlik. Csak az a baj, hogy elrettentő példa:
NGM: Új adók már nem lesznek – Mármint idén, vagy ebben a hónapban? Nem mindegy ugyanis!!!44 négy
Váratlanul megnősült a Facebook alapítója: "Mark Zuckerberg sűrű hetet zárt: hétfőn 28. szülinap, pénteken a tőzsdei bevezetés, szombaton esküvő." – Akkor szépen, sorban: a csaj csak a pénz miatt ment hozzá, vagyis amint esnek a részvényei vagy tőzsdepánik lesz, ott fogja hagyni, jövőre meg már 29 éves lesz, az meg már majdnem 30,vagyis ő se lesz fiatalabb. És igen, remélem a pénze is elfogy. Na, ez egy jó szomszédos-tehenes hozzászólás volt, EGÉSSÉG!


KEDD, MÁJUS 22.:
B.P. CONFIDENTIAL

Totál pikkdáma akcijjóó
Ismétlés, de ajánlott:
Második, befejező részéhez ért a Fanny és Alexander, ami Bergman életművéből talán a legközelebb áll hozzám, talán azért mert az én életemben is volt hasonló zsarnok alak mint itt az a püspök, csak én sajnos nem tudok vele telepatikusan leszámolni, mint Alexander teszi azt ma este haszid barátja segítségével. Kezdés szokás szerint nyolckor a Dunán.

Ajánlott rovat:
Szokatlan fim szokatlan helyen: nem sűrűn adnak Welles-alkotásokat mifelénk, és ha igen, akkor sem a Hálózat TV-n. Bár a Bizalmas jelentés nem a mester legjobb filmje, de ebben is van elsuttogott utolsó szó meg életre szóló rejtély, ami (mily' meglepő) egy feledékeny milliomos múltjval kapcsolatos. Mindehhez jön még az is hogy normális időben (kilenckor) kezdik, szóval irány ez a csatorna vagy a FEM3, ahol ugyanekkor az élet és az utca vadabb (= hernyósabb) oldalán, A tűz martalékaként találjuk magunkat Halle Beryvel, akit nem épp a drámákkal szokott azonosítani az egyszeri néző, itt azonban egy asszonyt alakít, aki férje megölése után annak drogos barátjánál keres menedéket. A két elveszett léleknek nagy szüksége van egymásra, bár elsőre ez tűnik a legkevésbé valószínűnek… Nem érdekel mit szoktak a női rendezőkről mondani, Susanne Bier itt nagyot alkotott és kész.

Kis hírek a nagyvilágból:
Vasrúddal átszúrt koponyát modelleztek: "Phineas Gage fejét 1848-ban átszúrta egy vasrúd. Túlélte, de a személyisége megváltozott." – Az én személyiségem is megváltozna és egy kicsit bizalmatlan lennék az emberek iránt ha agyon próbálnának szúrni egy vasrúddal és túlélném, mert ugye a szándékosságot nem lehet kizárni, 1848 mindenütt forradalmi év volt…
Férfi akarta lesmárolni Will Smith-t, pofon vágta – Ezek szerint ő nem támogatja Obama és Jay-Z haladó szellemiségét. Nem baj, majd nem fogja foglalkoztatni Halivúd, és mehet ő is dolgozni vagy sorba állni a segélyért!
Erőss: Kudarc volt az Annapurna-expedíció – Hát igen, így is lehet mondani. De gondolom azért a könyv az megjelenik róla! - "A lehető legrosszabb, hogy a csúcsra sem jutottak fel, és Horváth Tibort is elvesztették." – Én mondjuk megfordítanám a sorrendet: a lehető legrosszabb az volt hogy egy (újabb) ember is meghalt, részemről innentől leszarom hogy a csúcshódítás hogy sikerült. Mindegy, ha volt valaha kétségem afelől hogy kinek higyjek Himalája-ügyben, illetve hogy Erőss Zsolt milyen ember, innentől nem lesz.
Horogkeresztet festettek Wass Albert debreceni szobrára: "Náci felirattal is megrongálták a nagyerdei szobrot." - A jó édes anyjukat. Innentől minden napra fog jutni egy szoborrongálás?!
Súlyos büntetés egy idős nő gyilkosainak: "Három férfi vascsővel agyonvert és kirabolt egy monori asszonyt. Nyolc, tíz és húsz évet kaptak." - Ebben mi a súlyos büntetés? Kb. annyira komoly, mint a Cozma-ítélet, ez nem elrettentés hanem bátorítás! :( Gondoljunk bele: hárman egy idős nő ellen, vascsővel, az igen, ehhez kell ám a bátorság!
Hírcsárda Téglaadó az ingatlanokra?: "A válaszfal-tégla 6 cm-es vastagságig adómentes, afölött 1 Ft-os adó jár utána." – Basszus, ne adjatok ötleteket a kormánynak! Megyek is inni, EGÉSSÉG!


SZERDA, MÁJUS 23.:
KŐBEN FÜRDŐ GERILLÁK


Ismétlés, nem ajánlott:
Film+, 21:00: Drágán add az életed – Kerüld, mert:
-épp nálunk forgatják az új részt
-a mi életünk tényleg egyre drágább lesz. Megvédeni is meg egyáltalán fenntartani…

Ismétlés, de ajánlott:
A Duna TV egy ritkábban adott életrajzzal figyelmeztet minket nyolckor az élet és a természeti erőforrások végességére, ez a Dian Fossey életéből készült Gorillák a ködben, amit a róla szóló könyv írója, Michael Apted adaptált vászonra nem sokkal a majmok között élő asszony halála után (=zsebkendőket bekészíteni!). Fossey munkájának (ellentétben a hegyhódító expedíciókkal) volt értelme, csak sajnos nem tudta befejezni-kiteljesíteni, mivel tisztázatlan körülmények között megölték. Voltmár, ajánlottammár, de nagy természetbarát vagyok, meg Sigourney Weaver itt nagyot játszik, még akkor is ha a többségnek (így nekem is) az Alien-filmek és pár buta vígjáték ugrik be a nevéről.

Ajánlott rovat:
Cinemax, 20:00: Koldusopera – Névadóm leghíresebb színdarabjának nagyonprofi, nagyonbiztosági, de azért nagyonajánlott feldolgozása Menahem Golantól egy kis magyar rásegítéssel (Ragályi Elemér, Bertalan Tivadar). A mindenki által rettegett és szeretett londoni vagány, Bicska Maxi kalandjaihoz sikerült megnyerni Raul Juliát és Roger Daltrey-t is a Who együttesből, Kurt Weill dalai így populáris köntöst kaptak, és a házasságszédelgő, mindig az utolsó percben megmenekülő proto-celeb meséje szélesebb körhöz is eljutott a nyolcvanas években.Tizenegy előtt öt perccel új sorozat kezdő része a Viasat6-on, mesébe illő történettel, mely szerint gyereke halála után egy dúsgazdag fickó a különböző adrenalinfokozások után rájön, hogy neki segítenie kell a világ összes gondján-baján. Még mielőtt szuperhőst várna valaki: emberünk "csak" Világvándorként utazik, szánok, pókhálók, denevérmobilok és lobogó köpenyeg nélkül. Ha rajtam múlna, én nem Afrikába szórnám a pénzt, hanem mondjuk feltámasztanám a magyar gazdaságot, és ennek tényleg volna haszna. Na, hát így nézzétek ti is.

Nemzet, halál, rovat:
Magyarország vesztes lesz – Köszönjük, már hozzászoktunk. Illetve hozzászoktattak minket a  politikusaink.
Júniusban ülünk le az IMF–EU-val: "A kormány naponta üzen a piacnak, most az NGM államtitkára szólalt meg. Nyáron lehet megállapodás." – Addig itt ötször beüt a NEMZETHALÁL :(((((((

Kis hírek a nagyvilágból:
Négymilliót adtak a királynő használt bugyijáért – LESZAROM. Erről jut eszembe, gondolom használat utáni állapotban még többet ért. Négymillió, basszus, akár fontban, akár forintban, ezért már élő nőt rendelhetsz magadnak Thaiföldről, vagy legalábbis egy ladyboy-t! PERVERZ ANGOLOK, ANGOL PERVERZEK!
Kertész: A kutya nem a kert barátja: "Mit tehetünk, ha az eb a kert ellen fordul?" - Csak azt az egyet, amit a kutya a kerttel: LESZARJUK.
Legtitkosabb tetoválását villantotta Zimány Linda – Akkor most már hivatalosan sem ez a legtitkosabb ez a tetoválása. Amúgy milliószor és millió helyen vetkőzött már, milyen titkos helyek lehetnek még a testén? Lehet hogy a hasfalára tetováltatott? :DDD
18+: Hardcore orál Dopeman új klipjében – Rossz hírem van, Elnö Kúr: a lemezt sajnos még ez se adja el, a maradék hitelességedet meg már eljátszottad a Millával együtt. Egyébként iks, későn kapcsolsz Dope papa: ma már ez lett a norma, a nyilvános seksz, az üzifalra felrakott széthúzott seggek meg más ilynek. Hála neked és a hozzád hasonlóknak, Budapest egyetlen kibaszott kupleráj lett, ahol a normális embernek kell elfordulnia meg befognia a száját, mert elvárják tőle hogy kussoljon, miközben tőle meg a gyerekétől öt lépésre pornót forgatnak, mert ugye ez a normális, és legyünk toleránsok meg megértőek, és pénz beszél:
Budapesti épületekkel promózza magát egy pornóoldal: "(...) A szexfilmes vállalkozás reklámfilmjében felbukkan a Parlament, a Hősök tere, a Citadella és a Szabadság híd is. (...) Az egyik videóban a Gellért-szoborhoz vezető gellérthegyi lépcsőn folytatnak szadomazo aktust egy hátrakötött kezű, meztelen nővel, aki később ugyancsak megkötözve, lenge ruhákban sétál a Batthyány téren. A stáb a Váci úton is rögzített egy háromszereplős szexjelenetet, egy másik jelenetben pedig egy villamos robogott el egy kikötözött nő mögött, akivel később szexuális aktust is folytattak. Az Országos Rendőr-főkapitányságnál nem árulták el, hogy (...) indítanak-e nyomozást, csak hogy "aki a közterületen vagy nyilvános helyen vagy közforgalmú közlekedési eszközön a közerkölcsbe ütköző magatartást tanúsít, szabálysértést követ el, és 5 ezertől 150 ezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. A felvételek lefoglalhatóak, és tárgyi bizonyító eszköznek minősülnek". - HÁT PERSZE. Gondolom abbahagyják a csóró autósok vegzálását és nekimennek egy jól tejelő amcsi pornóoldalnak...

tusuanzen 2012.05.22. 12:30:06
azért az érdekes, hogy ha egy "gárdás" megjelenik vagy a "nácik" csinálnak valami performanszot, akkor 1 perc alatt ott terem a fél kapitányság, ebben az esetben sehol-senki...


Hajós András a fix jövedelmét siratja: "Irónia, nosztalgia, kemény szavak. Mindenki máshogy élte meg a Heti hetest, ami többeknek egyetlen fix jövedelme volt." – Ó, ti szegény humornagyágyúk! Lehet hogy ezután dolgoznotok is kell? Lehet hogy nem fogtok megélni a jópofizásból, az alkesz-történetekből, az elfogott levelekből, abból hogy hova utaztatok nyáron és ott kivel találkoztatok? Lehet hogy már tíz éve végetek volt amikor gyurcsány alatt is a fidesz-kormányt ekéztétek, mennyi is, majdnem nyolc évig? Szánalmas bagázs, nektek kéne havi negyvenezervől élnetek, nem a rajongótáborotoknak.
Puzsér beintett az RTL Klubnak - Én is ezt teszem már ezer éve, itt is meg a való életben is! Mi ebben a pláne?! – "Hiába írja elő az RTL Klub, mit mondjon, a lázadó kritikus nem foglalkozik a csatorna kéréseivel." – Hajós reloaded. Nem baj, majd megtanulja ő is, hol van a helye, amikor neki is ez lesz az egyetlen fix jövedelme ^^
Brit tudós: A koncertek károsítják a hallást – …az alkohol meg öl, butít és nyomorba dönt, ahogy a nők is, a fizetésünk csökken, a politikusok meg mind hazudnak, ja, és a Mikulás sem létezik. :ásít: - "Egy kutatás szerint halláskárosodáshoz vezet a tartós zajkibocsátás. A füldugó segíthet." – Esküszöm, ha nem olvastam volna ezt a hírt, hülyén haltam volna meg. KÖSZÖNÖM NEKTEK, BRIT TUDÓSOK, most pedig takarodjatok vissza valami értelmesen dolgozni, mondjuk a rák vagy az AIDS ellenszerén.
Nyaraláskor jobb a szex – Nagyszerű, most már ezt is tudjuk. Vajon erre is a brit tudósok jöttek rá?
Elfogták a Nyugati téri Woody Allent: "Egy cetlin követelte a pénzt a bankban, de a pénztáros a rendőrséget riasztotta." – Nézzük a jó oldalát: EZ LEGALÁBB MEGTANULT ÍRNI.
Rossz bőrben van a szemétválogató Damu – REMÉLEM IS! EGÉSSÉG!
Élete végéig börtönben marad a bodroghalmi gyilkos: "A férfi brutálisan végzett egy idős házaspárral, miután boldog új évet kívánt nekik." – Újabb ok, hogy ne engedjem be a locsolókat meg az újévi jókívánókat. De miért marad ezért élete végéig, hát ez már szinte megélhetési bűnözés, az meg még belefér!!!444 négy
Mobil mellszobra lesz Kádár Jánosnak – Mobilszobor? Az nagyon kortárs! Műcsarnokba vele!! :DD – "Nincs engedély a szoborállításra, a leleplezés után elviszik a Fiumei úti sírkertből." – Basszus, lassan minden kétes értékű politikusnak bérelt helye lesz nálunk. Tényleg csak a Sztálin-szobor újrafelállítása hiányzik, meg a gömbös-emlékmű restaurálása.
Swinger vagyok: 18+ :Nem, ne, neeee!: "A nem az nemet jelent. Nem kell megmagyarázni, hogy miért nem az a nem. És el kell fogadni. Akár nő, akár férfi mondja, kapja."NEM >:))))) Most mégis, mit mondjak erre a nem is olyan bújtatott swingerklub-reklámra, azonkívül hogy kurva szánalmas? De tegyük fel hogy igaz, akkor meg ott van amit a Nap kommentje is felvet:

vikkk 2012.05.22. 07:17:25
tök naiv lehetek de megkérdem: mi újság a hüvelygombával, tripperrel
meg ilyesmikkel? ezeket gyakran hazaviszed?
utána kefélsz még ugyanazzal?
mindenkitől papírt kérsz?
van törzskártyád a nőgyógyásznál?


…és egy Év kommentje-candidate:

Jankove 2012.05.22. 09:28:55
Nőci gátlástalanul szopja a faszt, miközben hárman kúrják seggbe, de nem szereti ha fogják a fejét. Mindig csodáltam a női logikát, de itt most teljesen elvesztettem a fonalat.


…és egy jó hosszú végszó mára, hogy az egészségügyi figyelemfelhívás is meglegyen:

Na, kék a szakállam, vagy se nem? 2012.05.22. 17:22:33
@A.Halas:
Az elég kóros, ha vkinek a szexről az oxigénsátor, űrhajós szkafander és egy ütős Domestos-fürdő jut eszébe, de szerintem vikkk nem erre gondolt. Hanem arra, ami egy bizonyos életkor után sok embernél már nem mindegy. Az élet kockázatos, egyetértek veled 100%-ig, de a kockázatok csökkentése nem ördögtől való gondolat, már ha az ember átlépte a bűvös határát a "sérthetetlen vagyok, mindenki mással megtörténhet, csak velem nem" életkori effektnek.

20 éves korunkban sokunknak ciki volt bekötni a biztonsági övet, mert nem volt elég 'bátor', vagy 'férfias' - ugye, ismerős? ÉS ezt tekintsük analógiának, ne azon rugózzunk, hogy 'de én már akkor is mindig bekötöttem magam.'

Másrészt tanult már valaki a Vészhelyzetből? Ugye, milyen vicces felvetés? Nos, én igen kb 15 évvel ezelőtt, amikor az egyik epizódban egy buliban megerőszakolt lányt bevittek a kórházba a szülei, és Carter doktor azzal fogadta az apát, hogy a HIV-szűrés eredményére várni kell, ráadásul majd meg is kell ismételni 2-3 hónap múlva, de a száj-nyálkahártyából levett mintában a gonorrheát már kimutatták. Én akkor teljesen sokkolódtam, mi van, orális szex és STD lett az eredmény? Biztos itt mindenki akkora menőcsávó, hogy azzal a tudással született, hogy 1 db. szopatás akár egyenlő lehet 1 db. HPV-vel vagy más STD-vel, de lényeg a lényeg, nekem az volt az ébresztő csengése. Akkor kérdeztem meg bőrgyógyászt arról, mit hogyan lehet elkapni egy szopatással vagy nyalással, és megdöbbentem. Herpesz, HPV, gonorrhea, chlamydia, szifilisz, Hepa-B, you name it.

Szóval, elhiszem, hogy ez nem egy egészségügyi blog, de most vagy kitiltasz mindenkit, aki ezeket a szavakat használja, vagy, barátom, elviseled, ha valaki felvet ilyesmit. Közben még az offokkal, eü-kkel és anyázókkal is nő a blogod kereskedelmi aktivitása és értéke, pl. a címlap-mivoltod, dehát ezt nem mondom tovább, te vagy a blogger, nem véletlenül ilyen témát írsz:) Gyerek, kutya, csöcs, pina, szex, katasztrófa, botrány - azért ezek nem új hívószavak a kermédiában:)))




CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 24.:
ÚJ YEAH A LIGETIBEN

Ismétlés, de ajánlott:
Duna TV, 20:00: Gyula vitéz télen-nyáron – Ha kiadták volna DVD-n, megvettem volna. Így marad a tévéből való videófelvevés, vagy ismétléskor az újranézés, mert nagyon jó, ésma még sokkal aktuálisabb mint elkészültekor. Nem értem, nem értem: van pár zseniális filmünk, mjért nem azokat játsszák a mozikban, ahelyett hogy az egyre szarabb újakra költik a pénzt?!

Kiemelten ajánlott:
Évek óta nem volt nálunk Sznobriadó (a régi olvasók, ha vannak ilyenek, még emlékezhetnek rá), de ma akár külön rovatot is nyithatnék neki: fél tizenegy előtt öt perccel a kortárs zene két nagy(on félreértett) figurája előtt fut tiszteletkört a MüpArt classic. Színpadon Steve Reich és Ligeti György művei, vagyis mindaz amitől annak idején az énekórán óvni igyekeztek engem, de azért kis adagokban mégiscsak kedvelem, úgyhogy asszem én is a Duna előtt fogok dekkolni ma este, főleg mert az Amadinda is az alőadók között van. Fél kilenckor újabb szög a szépségfasizmus koporsójába az HBO Comedy-n, de épp ideje is volt, tököm tele van azzal hogy van 1-2 féle női szépségeszmény, és ebbe nem fér bele egy kis súlyfelesleg (pont ezért üdvözlöm például Beth Ditto munkásságát is). Itt is egy osztály különce lányon keresztül tanuljuk meg a jó értelemben vett toleranciát: igenis lehet valaki színésznő annak ellenére hogy nem tökéletes az alakja – és tényleg nem az számít, Gregor Bernadettet sokan tartják színésznőnek csak az alakja miatt, ha anélkül, csak a tehetségével kellene érvényesülnie, mindenki elfordulna tőle. A Barátkozz meg önmagaddal!-nak már a címe is olyan, hogy bármelyikünk megfogadhatná, én már meg is tettem: elfogadtam, hogy életem végéig egy Ron Jeremy-hasonmás leszek…EGÉSSÉG!

Nagyon nem ajánlott:
M1, 23:40: Elveszett remény
– Azon ritka esetek egyike, amikor a magyar cím beszédesebb az eredetinél (Broken), mert összevonták a főhősnő nevével (Hope). Sajnos Heather Graham itt is kb. ugyanazt hozza mint a Majdnem híresben, bár most a mikrofon túloldalán van, és egy ráakaszkodó férfi húzza egyre mélyebbre. Nem jó film egy nem jó színésznővel (igen, itt is bizonyítást nyer hogy a testi szépség nem minden), legyen elég ennyi.

KÖSZÖNÖM! Rovat:
A rendőrség vizsgálja a Wallenberg-szobor meggyalázását – Köszönöm néked dániel "kisbetűvel" péter, hogy kiengedéd az idiotizmus szellemét a palackból.
Tüntessen, akinek nem tetszik a Hit Gyülekezete: "Ilyen még nem volt, önkormányzati iskolák fenntartását venné át a Hit Gyülekezete. Az ellenzők szerint a Fidesz kiengedte a szellemet a palackból, amikor a HGY-t történelmi egyházi szintre emelte." – Köszönjük néked fidesz, hogy a katolikus / református / egyéb egyházak szintjére emeltél egy alig harmincéves és elég erőszakos szektát. Remélem a szcientológia lesz a következő, ha már agymosás, legyen totális!!444 négy

Elhiszem rovat:
Megégetett és aranyba mártott magzatokat találtak Thaiföldön: "A brit férfi Tajvanra próbálta csempészni a holttesteket, egyéves börtönbüntetést kaphat." – Ugyan már, hát csak egy kicsit más irányultságú a bácsi, márpedig te is más vagy, te sem vagy más! Azt az egyéves börtönbüntetést szerencsére egy toleráns bíró hozta!444 négy
Sodrófával verte agyon az apósát: "Negyvenszer sújtott le rá, aztán lefeküdt aludni." – Hát mit lehessen tenni, ilyen kemény fizikai munka után kell is a pihenés, a börtönben meg hajnalban fogják kelteni!

Halál a faszbúkra rovat:
Facebook: Zuhanunk! – Ójeeee. PEZS-GŐŐŐŐŐŐT!!! - "Nyolcszázalékos eséssel indított a Facebook- részvény hétfőn. Álmos a piac? Ereszt a lufi?" – Nem, csak imáim meghallgatásra találtak :DDD
Eltőzsdézzük az Index pénzét: "Háromezret buktunk három nap alatt a Facebookon, Zuckerberg 840 milliárd forintos mínusznál tart. Az elemző szerint most kell beszállni." – Én támogatom az ötletet, bár nem vagyok elemző. Most gondold meg, két legyet ütnénk egy csapásra: a faszbúkkal együtt menne csődbe az Index is :DDDD

Kis hírek a nagyvilágból:
Japán folytatja a bálnavadászatot: "260 bálna begyűjtésére készülnek tudományos célokra hivatkozva, így játsszák ki a tilalmat." – Csak egy ilyen hír, és mindjárt nem sajnálom őket annyira az atombombák meg Fukusima miatt. Csak az a baj, hogy a tengeri állatok is kaptak a sugárzásból…
2018-ban bevethető lesz a kínai lopakodó: "Saját becslését bírálta fölül a Pentagon, de továbbra sem félnek a kínai fegyverkezéstől." – Nem is kell, amíg kínaiak gyártják még az amerikai hadsereg cuccait is:
Kínai hamisítványokkal vannak tele az amerikai légierő gépei: "Legalább 1800 amerikai harci repülőben találtak javarészt Kínában hamisított alkatrészeket. A hamisítványok meghibásodása komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent." - MUHAHA. Ők is a Zellenségtől vásárolnak? Vagy a kínai piacon? Nem kell ide kínai Lopakodó, szétesnek ezek maguktól is :DD
Besült a Disney Hófehérkéje: "Tíz éven át fejlesztgették, de amikor a büdzsé 150 millió dollár fölé kúszott, lemondtak róla." – Ennyiből már a négyesmetró is elkészülhetett volna (több is). Akár. Nap kommentje 1.:

2012.05.23 12:43:31 Hiller Józsué
Thor kapjon női ruhát, úgy lesz tökéletes a mestermű. A következő feminista ribancos film a Brave, jó szórakozást szegény kurváradekurvára elnyomott nők. Holnaptól járjatok ti is páncélban és fogjatok kardot, akkor majd minden jó lesz, mert akkor férfiak lehettek, nekik meg könnyű és minden sikerül. Az az álmom, hogy az óvodában egy páncélos kislány aprítja a hercegnő ruhába bújt fiút és ebben a világban felolvadnak a nemi ellentétek. Máris viszem a gyerekeket a Hófehérkére. Kristen Stewart zseniális és hiteles. Elhiszem neki, hogy elbírja a páncélt és a kardot és letud ütni száz kilós ellenfeleket. Végre, az Alice után azt hittem ki se bírom a következő mesegyalázásig. Jó ebben a világban élni és imádom a nyugati filmkészítést. Remélem még az életemben felcserélődnek a nemek és ebben sok segítséget nyújtanak majd az ilyen identitás teremtő filmek.


Előkerült Nick Stahl, a Terminátor 3 sztárja: "Nem kapták el a Halálosztók, csak drogelvonóra ment. Egy barátja szerint 30 nap múlva jöhet ki." – 30 nap múlva? Akkor mégiscsak filmet forgatott, vagy elvonósat, vagy zombisat!!!
Elbukta a Miss Canada címet a transznemű induló – Transznemű a Miss Akármi választáson, édes faszom. Gondolom most tele lesz a világ a kirekesztő kanadaiakkal, de könyörgöm, a miss az még mindig a nőkre (!!!) vonatkozik, ergo egyáltalán mit keresett ott? És miért szerveznek külön melegolimpiát, amikor a szépségversenyből csak a hetero jó nekik?
Három gyerekével együtt halt meg egy nő: "Autójuk kamionnal karambolozott a 44-es főúton." – Basszus. R.I.P. :(
Háztetőről akart leugrani a bedrogozott VV Zsuzsi – Én azt nem értem, hogy ezeket mindig van aki megfogja, amikor meg valami értékes ember kerül halálközeli állapotba, senki sincs ott. Nap kommentje 2.:

digitime 2012.05.21. 11:34:49
Ez van, amikor tudatmódosító szereket használ olyan, akinek általában sincs tudata.


Ne feledjétek: HOLNAP TÉVÉMENTES NAP!!!


Kulcsszavak: nemzethalál

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés