2012. 05. 28.
Megintcsak nem pünkösdi királyság! (máj. 28-29-30-31.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁJUS 28.:
PÜNKÖSD HÉTFŐ

Célkeresztben: a megbékélés...NEM.
Nem ajánlott rovat:
RTL Klub, 19:00: Superman visszatér – Tudjátok, az igazi Superman még mindig Christopher Reeve. Egyedül Parker Posey miatt érdemes ennek a 2006-os remake-nek egy esélyt adni…de inkább még miatta sem...
FEM3, 21:00: Búcsú a holnaptól – ...és nem hagynak minket békén: még egy remake, és ez se jó. Az Idétlen időkig Bill Murray talán legjobb vígjátéka, ennek örömére 2004-ben az olaszok kockáról kockára leforgatták, csak a helyszínt áthelyezték Tenerifére, gólyákra cserélték a földikutyát, az arrogáns tévés maradhatott, és mi, nézők is újra meg újra ugyanarra ébredehetünk, hogy a nagyon kevés kellemes filmes emlékünket újra meg újra meggyalázzák – ha nem halivúd akkor Bollywood, vagy az egykor úttörő Cinecitta.

Ismétlés, de ajánlott:
Annyit emlegettem Besson utolsó jó filmjeit, amíg a Film+ csak újrázza az egyiket ma este kilenckor. A Leon, a profi –mint már mondtam- Jean Reno Nikitából megismert takarító / bérgyilkos karakterét viszi tovább, egész Amerikáig, ahol céltalan, kiüresedett életet él, és csak a munkája tartja életben, egész addig míg a szomszédjában élő kiscsaládot halomra nem gyilkolják, a legfiatalabb lány kivételével. A szótlan és magányos férfi és Mathilda kölcsönösen tanítják egymást: az egyik az olvasással, a másik a fegyverforgatással ismerkedik, hogy elégtételt vehessen a szüleit megölőkön (Gary Oldman itt még nem fásult bele teljesen abba hogy folyton rosszfiúkat játszatnak vele: korruptrendőr-karaktere nagyon pontos és hihető. Az ellenpéldát lásd az Ötödik elemben, ahol szintén ugyanő a főgonosz, de teljesen biztonsági játékot játszik). Talán egyszer forgat még hasonló bátor és érzelmes filmet Besson bácsi és nem csak a kasszasikerre utazik. Röviden: ajánlott, viszont az előtte adott Taxi 2-őt megtiltom hogy nézzétek, annyira nem méltó az utána következőhöz.

Ajánlott rovat:
Az ébredező nemzeti öntudat egyik pozitív hordaléka hogy a magyar népzene újra divatos lett. Ezt lehet rosszul is meglovagolni (lásd a számtalan elektronikus népdalfeldolgozást meg a Nox teljes, éjsötét életművét), meg lehet jól is, ahogy a Ghymes csinálja. A mainstreammé vált alternatív zene egyik pozitív hordaléka a(z újabban egyre gyengébb) MR2, és az ő Akusztik+ sorozata ahol végre nem csak halljuk, de látjuk is ahogy születik a muzsika, és ami most a Müpából jelentkezik a Ghymes Summa című előadásával, ami a hosszú pályafutásra visszatekintő zenekar...pályafutására tekint vissza, nyilván. És bár tíz előtt öt perccel kezdik, ha nem is tudunk leülni elé, de vegyük fel, és nézzük meg a gyerekkel (ha van), addig se Lady Gaga vagy Rihanna agymosását hallgatja.

Kis hírek a nagyvilágból:
Afgán családdal végzett a légicsapás: "A NATO nyolc civilt, köztük hat gyereket ölt meg." – Szerintem ez egyszerű megelőzés volt, ne is ítéljük el a pilótákat. A lényeg a Béke-Nobel díjas demokrácia-exportálás tűzön-vízen-életeken át! DEMOKRÁCIA FTW!44 négy
A medve a Tátrában sem játék: "Anya és két bocsa riogatta a kisiskolásokat." – Dehogy riogatta, hát lehet hogy csak be akarta iratni őket a suliba!
Együtt jár a szex, a drog és a rock & roll – MILYEN MEGLEPŐ, főleg hogy lassan negyven évvel ezelőtt már egy ilyen című dalt is írt Ian Dury… - "Holland kutatók kimutatták, hogy akik hangos zenét hallgatnak, védekezés nélkül szexelnek." – Szerintem ezek nem is holland, hanem brit tudósok :DDD
Korrupcióban verhetetlenek vagyunk – Na! Végre valamiben vezetünk. – "A vesztegetés és a kenőpénzek fizetése két és félszer gyakoribb az európai átlagnál." - Újra Hofit kell idéznem: mi a korrupció? Amiből kihagynak...
Prostituáltakkal és kenőpénzzel szerzett üzletet a reptéri taxis cég: "A Híradó szerint az örömlányokat Veres István rendelte meg a BA vezetőinek egy budai hotelba." - ...ahogy a prostitúcióból is. Mármint az előnyeiből…
Nem kell fizetni a kocsmáknak az Eb-ért: "Az MTVA kegyesen lemond a díjról, mindenhol ingyen lehet kirakni kivetítőt az Eb idejére." – Foci? LESZAROM. Majd akkor szóljatok ha a sör lesz ingyen, basszus!
Poldibá': Eurovíziós dalfesztivál: miért nem szeretnek minket?: "Lehet, hogy nem a dalokkal van baj. Lehet, hogy velünk, magyarokkal." – Tipikus magyar önostorozás, mert igenis a dalokkal van a baj. Lassan mondom, hogy mindenki megértse: A MAGYAR KÖNNYŰZENE ÉS A MAGYAR FOCI HIVATALOSAN IS HALOTT, ami nem megy nekünk, azt ne erőltessük, és másokra se rá!
Kövér: A hamvainktól is félnek – Hát azoktól mondjuk pont nem :DDD - "A Nyirő-újratemetés helyett tartott megemlékezésen Székelyudvarhelyen a házelnök azt mondta, mindenki adjon Nyirő-kötetet gyermeke kezébe." – Szerintem nem az illető úr irodalmi tevékenységével szemben vannak itt kifogások…de mennyire abszurd már ez, az élők éhenhalnak, és közben újratemetésekre, mobil,- és stabilszobor-állításokra még mindig van pénz meg idő…
Közelít a sikerünk a Hukkle sikeréhez: "Pálfi György Final Cutját szerette a cannes-i közönség. Nemzetközi cég is lecsapott rá." – Szerintem kirekesztés, ha nem a Csak a szelet veszik meg. Követelem hogy minden rendező mondjon le a saját filmjeiről flígáuf javára! Viszlát holnap, egésség!


KEDD, MÁJUS 29.:
ACÉL A SZERELEM!

Zsuzsa, Sárándon
Hát mit ne mondjak, ma is a hírmagyarázás lesz a legizgalmasabb része az ajánlónak – és most nem foghatják a pünkösdre a szerkesztők hogy egyáltalán nincs semmi:

Ismétlés, de ajánlott:
M2, 23:05: Liliomfi – A tegnap Leonja a ma Liliomfije, vagyis a jól bejáratott ismétlés, ami ezredszerre is élvezhető (és Besson művével ellentétben gyerek-kompatibilis is). Hihetetlen hogy a fiatal rendező (Makk Károly) egy ilyen stáblistát és egy ennyire jó vígjátékot össze tudott hozni, ami hitet tett a kultúra terjesztése (vándorszínészet), a szerelem és az életöröm mellett – mindezt alig tíz évvel a háború befejezése után. Ma bezzeg elvileg szabadság és pénzáradat van, ehhez képest egyik magyar film depisebb mint a másik, a vígjátékok zömétől meg az ég óvjon minket.

Talán érdemes rovat:
Kilenckor újabb variáció az Amerikai álomra a FEM3-on, ahol John Leguizamo, mint kezdő és betörni készülő zenész őrlődik két asszony között, az egyik fiatal, a másik nem annyira, túl van minimum egy férjen és két gyereken, viszont nem ismeretlen számára a zenészvilág. Sejthetően többismeretlenes egyenlet lesz a dologból, főleg mikor az anyukát beléptetik a zenekarba is… 23:20-kor drámázás az HBO2-őn, itt egy dühöngő ifjút szelidít meg egy majdnem kortárs lánytársa. A srácnak eddig a legfontosabb anyagi gondja az óvadék volt amit a szülei mindig letettek ha rosszalkodott, most azonban találkozik azzal, amikor frissen megismert barátnőjének tanulására kell sürgősen előteremteni egy nagyobb összeget, és mint mindig, A cél ilyenkor is szerelmesíti az eszközt. Nyár-film, de nem vígjáték, inkább ilyen felnőtté érős. Mára talán ez lesz a legjobb, Susan Sarandon miatt is.

Halál a faszbúkra rovat:
FB: A lottó nagyobb bukó, mint a Facebook – …a lottó pedig hivatalosan is a hülyék adója. Egyéb kérdés? – "Ugyanannyi pénzért vásároltunk részvényt és szelvényt. 6 dolláros árfolyamnál buknánk ennyit." – Én nem tudom hogy ez mit jelent, viszont ha valakinek van felesleges hatmilliárdja, az szóljon nekem!

Kis hírek a nagyvilágból:
IMF: A görögök segítsenek magunkon: "Lagarde szerint más népek több együttérzést érdemelnek, a görögök inkább fizessenek adót." – Ezzel még akár egyet is lehetne érteni, ha nem volna benne az, hogy a görögöket bármikor felcserélhetik velünk…
A királyi család a legnépszerűbb brit márka: "Többet érnek, mint a Tesco és a Marks & Spencer." – Lehet. Viszont ugyanolyan "olcsók" és cikik, mint amazok.
Juhari: Testük is van a Húsvét-szigeti köfejeknek - Igeeen? Akkor SUNÁZNÁM!!!
Csak úgy tudsz legyőzni, ha megölsz: "Ez volt a 45 évesen elhunyt bokszbajnok, Johnny Tapia leghíresebb mondata. Drogtól is volt kómában." – …és mint mindig, itt is végül az élet nyert, KO-val. Addig viszont PARTY HARD!!!


SZERDA, MÁJUS 30.:
MINT AKI A CÁPA ALÁ ESETT

A cápát Tom Cruise játssza, a folyton nyitott szájáról felismerem!
Ismétlés, nem ajánlott:
FEM3, 21:00: Rejtélyes manhattani haláleset – …avagy W. A. mér húsz éve is mindig ugyanazt forgatta le, ugyanúgy. Még mindig csak egy rejtély van ebben is: hogy a vérbe kap Woody (vagy akár Polanski) újabb meg újabb rendezési lehetőséget, hogy a faszba nem veti ki ezeket magából a filmipar. Ezerszer tehetségesebb rendezőket kispadra ültettek, pedig nem kúrogattak kiskorúakat vagy a saját örökbefogadott lányukat, "csak" kimentek a divatból. Nos, Woody és Polanski is kiment már vagy ezer éve. Ha mindenképp Allent akarsz, nézd meg valamelyik korai zsengéjét, azok jók, de nagyjából a nyolcvanas évek végétől / kilencvenes évek elejétől gyártott dolgait kerüld messzire. Én majd akkor fogok rá pénzt kiadni (= mozijegyet venni), ha őszintén feldolgozza a nevelt lányával való kapcsolatát és a rendes házassága szétesését emiatt.

Ajánlott rovat:
Universal Channel, 21:20 Cápa 3.
– Jól sejtitek, nem azért van itt, mert megüti az első rész színvonalát, hanem mert vígjátéknak is elmegy, annyira komolytalan (egy filmben mindjárt két cápa is rátámad a turistákra, a második valószínüleg azért hogy megbosszulja az embertelen körülményeket, ahol az elsőt tartották). A kétezres évek Zs-filmjeit a PC-s vektorgrafika teszi mulatságossá (ne feledjük, az olcsó másolatok gyártói technikailag is a nagy stúdiók mögött kullognak), a harminc évvel ezelőttieket meg a hasonlóan elmaradott speciális effektek, bábok, etc. Dennis Quaid szerencsére később kapott jobb szerepeket, a zeneszerző Alan Parker meg nagyon remélem hogy csak névrokona az ír rendezőzseninek.

Kiemelten ajánlott rovat:
Duna World, 20:30: Kézjegy: Cserhalmi György portré
– Most jön a kötelező siránkozás arról, hogy a jó műsoroakt megintcsak a határon túliak kapják, és tényleg: nem elég hogy soha ilyen alacsonyan nem volt még a királyi tévé kultúrszintje, még ami jó lehetne, azt se az anyaországban vetítik. Engem igenis érdekelne mi van Cserhalmi György háza táján, és ez Csehországba utazásakor felvett doksi tökéletes alkalom volna (ahogy arra is, hogy betekinthessünk a prágai színházak kulisszái mögé).

Elhiszem rovat:
Schmitt állami villát igényelt magának:
"Schmitt Pál jelezte, hogy kéri azt a szolgálati lakást, amelyre élete végéig jogosult lesz." - Megérdemli, sőt, még ennél többet is. Ezennel ünnepélyesen lemondok a fizetésemről, sőt a lakásomról is, jöhet ide lakni és megélni az én keresetemből. Kicsit hangosak a szomszédok, kicsit túl sűrűn lóbálják a szamurájkardot, de ő biztos nem fog megijedni tőlük. Gondolom a pénzem is elég lesz neki, hisz' majdnem kétszer annyi mint amiből szerintük egy hónapban kényelmesen meg lehet élni...:DDD

Halál a faszbúkra rovat:
Saját okostelefonon dolgozhat a Facebook:
"Fél tucat szakembert szerződtettek az Apple-től, valószínűleg a hardvert is ők gyártanák."
Saját böngészőre vágyik a Facebook? – Miért? Még nem tudják minden userüket 1000/%-ig megfigyelni? :DDD - "Több forrás szerint is a közösségi oldal tulajdonába kerülhet a norvég Opera Software." – Én örülök ennek a hírnek is meg az előzőnek is: mindig az ilyen megalomán dolgokba buknak bele a feltörekvő cégek, lásd az Est.hu taxis,-és rádiós próbálkozásait. És általában a tulaj ilyenkor szórja legjobban a pénzét:
FB: Tovább zuhant a Facebook-részvény: "A milliárdos Zuckerberg közben Rómában tölti nászútját, ahol nem adott borravalót." - Nem is kell, remélem hamarosan ő is felszolgálni fog :DD

Kis hírek a nagyvilágból:
Boszorkányüldöző lincselések Tanzániában: "2005 és 2011 között 3000 embert végeztek ki szomszédaik a vörös szemük miatt. Nem tudják, hogy ez a tehéntrágyával való tüzeléstől van." – Ó igen, a romantikus Afrika, az emberiség bölcsője, az ősi hagyományok és az egzotikus kulturális különbségek…
Elvette barátnőjét a Szex és New York sztárja: "Cynthia Nixon nyolc év együttlét után házasodott össze barátnőjével New York-ban." – Titkon mindig is sejtettem, hogy a népeknek eladott pasifaló szingli-imázs mögött egy leszbikus rejtőzik. Mindegy, legalább nem szaporodik (bár gyereket sajnos még fogadhat örökbe). Méltó utóélete egy fölöttébb túlértékelt és igen káros sorozatnak.
Radioaktív tonhalak az USA partjainál: "A fukusimai atomkatasztrófa idején felszabadult anyagokat találtak a Japánból származó halakban." – Hát igen, lassan majd Amerika is rájön arra hogy  van negatív oldala is annak ha a sötétben világít a kajád...
Robbantani akartak az Eurovízió alatt - Mindent a nézettségért? :D Bár végülis ez lett volna az egyetlen izgalmas esemény... - "Az azeri hatóságok szerint merényletet hiúsítottak meg, negyven embert elfogtak." - ...és mindjárt elkézülnek a bizonyítékok is. :DDD
BT: A sörben süllyedő buborék rejtélye: "A Guinness sörben a buborékok lefelé szállnak, ami látszólag ellentmond a fizika törvényeinek." – Végre egyszer valami értelmeset kutatnak ezek a brit tudósok. A fizikai törvények felborulását egyébként minden rendszeres alkoholfogyasztó tapasztalta már, éppen ideje volt ezeket tudományosan is vizsgálni! EGÉSSÉG!
Fából van az új japán villanykörte – OK, 1:0 a japán tudósoknak. Viszont vaskarikát még mindig nem tudnak csinálni fából!!!! - "Speciális megmunkálási technikával készül a LED-es alapokon működő fényforrás."MAGYARUL: baromi sok munkával és tripla energiával csináltak valamit ami nem praktikus, nem környezetbarát, drága és teljesen fölösleges (a poén és az újdonság varázsa már az első órában szétoszlik ugyanis).
Janicsák Veca a turnéját is bukta - Nem értem! Hát nemrég még azt bizonygatták, hogy a negyedházas megakoncertje is mekkora nyereség meg karrier-előrelépés volt :DDD
Emberlábat küldtek a kanadai kormánypártnak: "A rendőrök egy kezet tartalmazó csomagot is lefoglaltak, egy torzót bőröndben találtak meg." - Mondom: valaki össze akarja szerelni az Antikrisztust. Meg kell állítani!!4444 négy
A Fidesz szerint Tétényi hastáncost rendelt - Hát akkor már inkább ez mint egy IKEA-ember darabokban, nemigaz? - "A Fidesz képet is küldött a Tétényi Éva előtt pózoló kék ruhás hastáncosnőról." - SUNÁZNÁM, persze engem minden ilyesmi jóból kihagynak. :( Megyek is inni, viszlát holnap!


CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 31.:
A HÓNAP UTOLSÓ NAPJA!

And I will always love you Ezt rekvir álom.
Nem ajánlott:
RTL Klub, 21:30: Amerikai taxi – Nem, kedves Luc Besson, egy szar filmnek általában a remake-je is szar szokott lenni. Ideje volna visszatérned a gyökereidhez!

Kiemelten nem ajánlott:
M1, 23:25: Néma kiáltás: Requiem a meg nem született gyermekekért – Igen, szar dolog hogy fogy a magyar, a legdurvább dolgok egyike. Viszont minden konzervatív és majdnem-jobboldali meggyőződésem ellenére el kell mondjam hogy Koltay Gábor filmje még a maradék szaporodási kedvünket is el fogja venni, ennek egyik oka hogy főleg olyanok nyilatkoznak akik pld. vallásuk miatt eleve nem vállalhatnak gyereket. A másik ok nyilván az hogy a kormány nem igazán támogatja tevőlegesen az aktív, kereső, magyar gyerekvállalókat, sőt újabban még az iskolákat is szekták Történelmi Egyházak kezére játssza át. A címért pedig (ami "sikeresen" egyesíti az abortusz-doku Néma sikoly, a drogpoklos Rekviem egy álomért és még Kertész Imre Kaddisának címét is) méteres szögekkel kivert FASZKORBÁCS jár. Koltay szép utat járt be az Illés-koncerttől a Korona filmig, ami forgalmazza ezt az akármit. És igen, ilyenkor kell elmondani hogy erre megy el az adó, és hogy bezzeg mennyi lélegeztetőgépet vagy Gianna Michaels DVD-t lehetett volna ebből a pénzből venni.

Ismétlés, nem ajánlott:
Film2+, 21:00: Getno – Salamon Andrást sokmindenért szeretjük (leginkább persze a zenész múltjáért), viszont egyik filmje depressziósabb mint a másik. Ez itt akár a Stroszek kistestvére is lehetne: csóró magyar panelcsalád kimegy az amerikai nagyapához, aki az élet császára – csakhogy itthon is lehet saját roncsteleped meg ízléstelen, lepukkant házad. A Ghymes zárózenéje ellenére is csak mazochistáknak.

Ismétlés, de kiemelten ajánlott:
M2, 22:17: Hogy volt!?: Alfonzó – A tegnap sztárjai mindig érdekesebbek, nem csak azért mert már nincsenek velünk: eltűnt az a hangulat és a kor ami kitermelte őket. Ez jó is (kimentek a ruszkik, bejöttEK AZ AMCSIK demokrácia etc.), de rossz is, mert hol van ma egy Rodolfó, egy Alfonzó, egy Hofi? Jó kérdés, és költői: sehol. A mocsadék Kádár-kort nagyjából az ilyen emberek tették elviselhetővé (meg a bimbózó rockzene), ma is tisztán emlékszem amikor először láttam Alfonzót még fekete-fehérben és a tévén, majd utána élőben és színesben, és ma is ugyanazt gondolom: kivételesen tehetséges ember volt, nagy élettapasztalattal, amit végül a mi nevettetésünkre használt (pedig lett volna oka mondjuk tragikus színésszé válnia). Ilyen esetekben nem zavar az ismétlés, főleg ha az emlékezésben segít a művész fia, a szintén humorista Markos György.

Kiemelten ajánlott:
A Cinemax is ad néha művészfilmeket, és még néhább jókat is. A Szemekbe zárt titkok 2010-ben megérdemelten kapott Oscart: több stílust és több életet foglal össze egyetlen kétórás darabban, ami egy visszavonult rendőr regényes visszaemlékezésén alapul. A férfi először egy régi bűntényről kezd írni, majd, ahogy az lenni szokott, a történet elkezdi írni magát, és egy beteljesületlen szerelem krónikája lesz belőle. Ma estére ez a legjobb választás, ráadásul nem is kezdik későn (nyolckor).

Halál a faszbúkra rovat:
Őszinte részvényem: Zuckerberg már nincs a világ negyven leggazdagabbja között: "1,4 milliárd dollárt bukott a részvényeken, a Bloomberg már nem jegyzi a Top 40-ben." - Na mit mondtam tegnap! És ez csak jobb lesz, ahogy a faszbúk egyre lejjebb és lejjebb süllyed! Remélem pár év múlva mosogatni fog!

MAGYARUL! rovat:
Matolcsynak nem kell magyar euró - Muhaha. Nem inkább fordítva: mi nem kellünk az eurozónának?... - "A formálódó Európai Birodalomról írt a héten." - Ajjaj. MAGYARUL: hamarosan újabb árfolyamemelkedés várható.
Filmdroid: Lucas hátrahagy mindent és garázsában magának forgat filmeket - MAGYARUL: újabb Star Wars-bőrlenyúzások várhatóak.

Kis hírek a nagyvilágból:
Bréking: Dundika dolgozni akar - Na végre valaki! Várjuk szeretettel az építőiparban!
8 milliót bukott VV Laci az éttermén - EGÉSSÉG!
Horváth Éva seggel és Dubajjal hív castingolni - Hát igen, mindenkinek azt kell csinálnia amihez ért, és addig ameddig még jól néz ki :DD
Mit keres Szlovákia 1000-ben a térképen?: "Az Európa történelmét bemutató videóban több évig létezik a Magyar Királyság területén."
Magyar lett az év szlovák nője - Szegény szlovákok. Nem csak a törtémelmüket, de még a seksz-szimbólumaikat is tőlünk nyúlják :DDD - "Vicsápi Bugyi Natália alig tudott megszólalni a meghatottságtól, amikor kimondták a nevét." - Nem inkább a bírók tudták alig kimondani az ő nevét? Ettől függetlenül gratulálok, és SUNÁZNÁM.
Swinger nőci: 18+: Hapsik hordában: "Hiába a többször elhangzó felszólítás, hogy a haveromat is szopjad. Hozzá nincsen kedvem." - Nincs kedved, nincs kedved...b+, hát ki a f***t érdekel hogy egy kurvának mihez van kedve?! Gyerünk ribanc, tedd a dolgodat ha már odamentél!!!4444 négy
Felakasztotta magát egy fára Athénban: "Az eladósodott görög nyugdíjas búcsújában azt írta, hogy országának egy Margaret Thatcher kellene." - Szegény ember, látszik hogy csak a filmet látta a vaslédiről...
Felmentették a gyilkos kutyák gazdáját: "Tavaly februárban egy 88 éves rózsaszentmártoni férfit mart halálra három kutya." - Újabb korszerű ítélet a Cozma-ügy után! Helyes hogy felmentették, végül is az a 88 éves ember már úgyse élt volna sokáig, így meg legalább lett neki egy kis izgalom a végire! Magyarország, én így szeretlek!
Kivették a marihuánából az élvezetet: "Az új típusú vadkender csak orvosi célokra, fájdalomcsillapítóként használható." - MUHAHA. Na ezt kéne legalizálni, a füvesek úgyis mindig az orvosi felhasználással jönnek.... Szívjad birka, élvezni már nem fogod! :DD
Egyre nagyobb az amerikaiak feje: "Antropológusok vizsgálatai szerint az elmúlt 150 évben jelentősen nőtt az átlagos koponyaméret." - ...ellentétben az agyukkal és az IQ-jukkal, mert az ugye folyamatosan zsugorodik...
A Hit Gyülekezetéhez került a hajdúsámsoni iskola: "A tiltakozó szülők szerint a képviselők a lelküket adták el a pénzért." - Dehogy adták, hát a politikusoknak nincs lelke, ők egyszerűen csak MEGÖLTÉK A JÖVŐNKET!
Az ajkai iskola is a Hit Gyülekezeté: "A hajdúsámsoni általános iskola után az ajkai szakképzőt is az egyház működtetheti." - De szép is lesz ez gyerekek, bizony nagyon szép! Egyetlen hatalmas Vidám Vasárnap lesz az ország...megyek is, vár a sör, ne feledjétek, holnap tévémentes nap!




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés