2012. 07. 09.
Non plusz az útra (júl. 9-10-11-12.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JÚLIUS 9.:
MARGOT-VÁGÓ AZ ESŐBEN

Pszichoapu reloaded!

Nem ajánlott:
FEM3, 21:00: Margot az esküvőn – Zavaros házasodós vígjáték, ami valójában nyomasztóbb mint egy Todd Solondz-dráma (onnan legalább Jennifer Jason Leigh se lógna ki). Mindehhez hozzátesz Jack Black (majdnem) ádámkosztümös jelenete, Nicole Kidman szétbotoxozott arca és a kényszeresküvőn kiderülő családi titkok (nemierőszak, stb.) Ha már Margot, akkor királyné és Isabelle Adjani, ha meg esküvő, akkor Murielé, de ezt mindenképp kerüld.

Ismétlés, de ajánlott:
Cinemax, 20:00: Hair – Milos Forman találkozása a hippi-érával. A Hair mára már elismert klasszikus lett, az originál színdarab provokatívabb részeit itt is (ahogy a Szombat esti láznál is) kiszedték, a kiherélért cserébe kaptunk egy, a végzős gimis osztályokban is vetíthető háborúellenes musicalt. Ugyanott tíztől Takeshi Kitano erőszakos zsarukarakterének emberibb arca a Tűzvirágokban, amint felesége betegsége és egy barátja szolgálat teljesítése közbeni végzetes sérülése miatt otthagyja a kapitányságot és egy rablás erejéig a másik oldalra áll, hogy tolószékhez kötött barátjának festőkészletet vegyen, haldokló feleségével pedig elutazhasson – asszem sejthető hogy ő sem tér haza. Mindazoknak ajánlott akiket eddig elkerült az öntörvényű japán szimpatikusabb oldala (igen, nekem is).

Talán érdemes:
Film+2, 21:00: Agyamra mész!
- Ed O'Neill még akkor is Al Bundyt játssza, amikor nem: itt például a rém rendes családfő egy road movie-ba kényszerül (még jó hogy nem Dodge-dzsal!), a hosszú zarándokút célja hogy a csaja elkényeztetett gyerekét hazavigye a suliból. Lassú lefolyású pótapás-egymást megszokós vígjáték, pont annyira mint a Rém Rendes volt, vagyis nem 100%-ig családbarát.

Kis hírek a nagyvilágból:
Feleségcipelő verseny Finnországban:
"A feleség nem lehetett fiatalabb tizenhéz évesnél és könnyebb negyvenkilenc kilónál." – És ezeket a csajokat a rendezők adják a versenyzőknek? WHERE DO I SIGN UP?
Lángoló: Dubstep: élt nyolc évet – TÚL SOK! Én inkább annak adnék nyolc évet aki kitalálta.
Apple Heti Apple-csaj: Habsburg György: "Ez alkalommal egy igazi nagyágyúval készültünk."DO NOT WANT, és NEM SUNÁZNÁM! A pride szombaton volt, gyerekek, echte apple-csajokat adjatok, akiknek egyetlen ruhája az az iszonyatosan túlértékelt számítógép vagy mi. Az Apple (akár a Linux) az ördög műve, Bill Gates FTW!!!
A hét legelegánsabb maszturbálása – Én is elegáns leszek: LESZAROM.
Kováts Vera az evezőt választotta Isten helyett - Noé meg mindkettőt, és ő csinálta jól!
Heroinistából lett médiakurva Szabó Győző - Én még színészként és zenészként emlékszem rá, de hát abból gondolom nem lehet megélni...
Kozsó megdugta Keirát, majd agyvérzést kapott – Nem csodálom. Szegény Kozsó! Bizony kemény ez a popszakma! Hát még ha nem csak playbackről ment volna a zene, akkor hogy kifáradt volna a színpadi dugásban!!!!
18+: Tízből 4 nő alkalmi szexszel tölti a nyaralást – Nem ez a baj (persze ha valamelyik a feleségem lenne akkor az lenne), hanem az hogy a maradék hat se velem van! :(((((((((((((((
Sziget-bérlet fiatal zenei újságíróknak: "A legjobb, a Balaton Soundról írt cikkek szerzői a Szigeten már ingyen bulizhatnak." - MAGYARUL: Ha eléggé benyalsz az egyik fesztnek, következőn hivatásos PR-es lehetsz.
Record: Búcsúzik a Swedish House Mafia: "Kilenc embert tömegverekedésben késeltek meg, hárman magukat szúrták halálra heroinnal." - Hejj, ha megérjük az évvégét, kaptok egy Recorder Speciált, a hírre meg csak annyit hogy PARTY HARD!!
Rejtélyes nő az észak-koreai vezető oldalán: "Kim Dzsongun felesége, élettársa vagy húga lehet, pénteken mesekoncertet néztek együtt." - Mesekoncertet néztek, együtt? Akkor egyszerre a felesége, élettársa és a húga a csaj! North Korea is Best Korea!
Olyan a nevünk, mint egy leszbikus punk bandának: "A Vad Fruttik énekese az EFOTT utolsó estéjén azt is elmondta, hogy a zenekar nevét lecserélné." - Én az egész zenekart lecserélném valami másra, mert sajnos nem csak a nevük olyan :S
Hugh Grant címét nyomozza a kormány: "A színész pár napja bírálta a médiatörvényt, ezért akar neki levelet írni a Miniszterelnökség." - A Nap Kommentje az Örülünk, Vincent? blogról származik:

stf! 2012.07.09. 09:08:07
Miután Brad Pitt-et megfosztották fegyvereitől,
Bruce Willis-ről napi jelentést ad a BKK és a BKV,
most éppen Hugh Grant címét keresik,
hogy postázhassanak neki egy konzultációs kérdőívet,
miközben összeírják a lovakat az iskolákban és kórházakban.
Operettország...



KEDD, JÚLIUS 10.:
EGY ŐSZI SZERELEM.

...mint Hannibal Lecter és Marc Almond keveréke.
Hát, ma se lesz az a kultúrahalmozás, de két (más-más okból) figyelemreméltó alkotás még így is kerül az asztalra:

Ismétlés, de ajánlott:
Duna TV, 21:15: Egy szöszi szerelme – Egy jó van a Forman-évfordulóban: sorra leadják a műveit. Andula, a LÁDAcipőgyári munkáslány naivitása csak Cabiriáéval vetekszik, és persze pont az az egy ember akibe nagyonnagyon belezúg, az ejti őt a legdurvábban. Vígjáték, de alapvetően szomorú – ugyanakkor pont arról is szól hogy egy szomorú eseményt fel lehet és kell is tupírozni, mégha ezzel nem csak másoknak, de magunknak is hazudunk. De mégis mi mást tehetne, elmondaná a gyárbeli, férfihánnyal küzdő asszonyoknak hogy az egyetlen nagyvilági férfi átverte?

Ismétlés, nem ajánlott:
HBO Comedy, 20:25, Pee Wee nagy kalandja – Tim Burton első nagyfilmes szárnybontogatása egy bizarr fickó által játszott bizarr karakterről, aki ellopott, imádott bringája keresésére indul. Paul Reubensről – mint a "nagyra nőtt gyerekekről" általában- kiderült egy-két csúnyaság, az addig gyerekműsorok vezetésére szakosodott fickónak hamarosan pályát kellett módosítania, és persze mindenki igazolva látta minden ellenszenvét a filmbeli bizarrságok iránt. Egyvalaminek nem szabad felfogni: családi vígjátéknak. Legalább annyira beteg mint Burton később Csokigyár-feldolgozása, a főhős pedig néha még Forrest Gump-nál is idegesítőbb, a történetben ahhoz viszont nincs elég kraft, hogy egyértelműen fekete komédia legyen (és ha az lenne, akkor meg pont az eredeti célközönséget ijesztenék el).

Kis hírek a nagyvilágból:
A fóti gyermekotthon olyan, mint egy börtön: "Ombudsman: korlátozzák a gyerekek szabadságát." - Igen, ez volna a cél, főleg amikor lassan már minden napra jut egy gyermekotthon-lakó, aki lop, leüti a tanárát és ellopja az autját, stb.
Elfogták az év leghülyébb bűnözőjét: "A rendőrség siketeknek fenntartott sms-vonalára küldött üzenetekben ajánlott eladásra fegyvert." - Lehet hogy nem is volt hülye, csak megbánta a bűneit és becsületes volt...
Leadták a pénzeszsákot a hajléktalanok: "Anyám arra tanított, hogy sohase lopjak" – mondta
a kétmillió forintot találó Sao Pauló-i hajléktalan."
- ...rá viszont csak szeretném azt mondani hogy becsületes volt, de nem hülye. Nem tudom.
Jane Fonda 74 évesen rátalált a jó szexre - Mindig is tudtam hogy az élet 60 felett kezdődik. Én azért maradok Jane Fonda 60-as évekbeli imázsánál, remélem nem fog Playboyban vetkőzni meg forgatni...:SS
VV Gigi szellemet lát a mallorcai diszkóban - Nem tudom mit szív, de kérek belőle én is!....NEM.
Koreában már 4D-ben moziznak: "Mozog a szék, az arcunkba lőporszagot fújnak, közben a hátunkat ütlegelik. Ez a jövő mozija? " - Ez most melyik a kettő közül? Mindegy, NORTH KOREA IS BEST kole KOREA!


SZERDA, JÚLIUS 11.:
A VEGÁNSZFÉRÁK ZÖMÉJE

So brióska Talán az apám vagy, Luke kölyök.
Ajánlott rovat:
Nyolckor egy tíz évvel ezelőtti (ugye milyen hihetlen?) sorozat első része a Dunán a híres betyárról, Sobri Jóskáról, az alcíme lehetne mondjuk az hogy a betyár arcképe kölyökkutya korából, mert ugye a kezdetekről szól, a Titanicban is alkalmazott narrációval (idős nő visszaemlékezései) és eszközökkel (valóság és fikció vegyítése). H amásért nem, hát azért is érdemes, mert van nekünk saját Dillingerünk, és akkor már a hazait támogassuk. Éjfél után húsz perccel viszont egy elborult francia art-sci-fi az HBO 2-őn, amit a címével ellentétben nem csak Talán érdemes megnézni, hanem biztosan, mert ilyen ökológiai figyelmeztetéses-időutazásos alkotás, ráadásul a főhős jövőből jövő LÖVŐ fiát nem kisebb arc, mint Jean-Paul Belmondo játssza, a pusztuló Párizs pedig van annyira perverzen megkapó mint az ugyancsak homokba dugott Szabadságszobor a Majmok bolygójában.

Kis hírek a nagyvilágból:
Photoshop-katasztrófa a web első fotója: "A CERN poénzenekaráról készült képet húsz éve maga Tim Berners-Lee töltötte fel a netre." – ÉDES FASZOM. És ezek kutatják a Világ Titkait meg a Higgs-bozontot a fanszőrzetben. Reménykedtem hogy valami seksz-kép volt amit először feltöltöttek, de nem. It’s official: WE’RE FUCKED.
Leleplezték Kim Dzsongun rejtélyes nőjét: - Leleplezték? Akkor már biztos fel is avatták! A vezér legalábbis biztosan!!!  - "A dél-koreai hírszerzés szerint a vezér új partnere az elszigetelt ország egyik popikonja." – Szóval már legalább egy popsztárjuk is van, és persze hogy a nagyfőnök nyomja, így is kell ezt. Én utálom a kommunistákat, de el kell ismernem hogy tudnak élni, mint ahogy Caucescu is: hat palota, negyvenezer luxusautó és közben éhenhal a nép – de még így is költ a plebs a kultúrára, hát merjen csak nem költeni! Fogadjunk hogy a csajnak minden bakelitlemeze már ötszörös platina! NORTH KOREA IS BEST KOREA!
Itt a Fidesz egyházi megszorítása: "Jól kitolt a kormány a reformátusokkal: az idei, csökkentett támogatásból kell visszafizetni a 2011-re kirótt utólagos elvonásokat is." – …a hitgyülit meg történelmi egyházzá tették és iskolákat adnak át neki.
Ne csodálkozzon, ha hasogat a feje: "Felerősödhetnek a hidegfronti tünetek, de örüljünk együtt annak, hogy vége a kánikulának." – Én aszittem ez a másnaposság, de végre most az Indexről megtudtam, hogy mégsem. Erre inni is kell egyet :))))
Moby szerint a drog jó lehet – Erre mondják az öreg technósok, hogy régen jobb volt a drog is meg Moby is. És tényleg: "Évekkel ezelőtt az alkohollal is komoly problémái voltak, mert lelkileg teljesen kikészült a folyamatos másnaposságtól. Akkor lett elege ebből, amikor hajnal négykor felkelt a lakásában, és a fürdőszobában három vadidegen cracket szívott. Moby mára teljesen józan, vegetáriánus és szójatej-mániás illetve van egy felkapott építészeti mikroblogja is." – ...és ezzel párhuzamosan lett egyre érdektelenebb a zenéje. Érthető is! Ettől mentsen meg engem az ég: a vegetarianizmustól, az absztinenciától, de főleg a crack-használó jóbarátoktól. A másnaposságot könnyen el tudom kerülni ha folyamatosan részeg maradok, és így legalább építészeti mikroblogokat se fogok egy darabig írni, elég nekem ez az egy is…EGÉSSÉG!
Sohasem született ilyen kevés magyar: "Ötven év múlva csak bő hétmillióan élünk a határokon belül. De lekerültünk az öngyilkossági listák éléről." – Egyértelmű a magyarázat: bizonyára azok nem születtek meg, akik amúgyis megölték volna magukat. Sovány vigasz, tudom.
Vanessa Paradis jól néz ki a szakítás utánNem hiszem el. BIZONYÍTSA BE NEKEM SZEMÉLYESEN!!!44444 négy
Centrifuga: Fényszögek a Pride-on: "Jajdejó, hogy meleg vagyok és nem bunkó.." – Ízlések és pofonok! Én meg pont a fordítottjának örülök: bunkó vagyok, nem meleg! Basszus, lehet hogy csináltatok is ilyen pólót magamnak és abban fogok turistáskodni. Érted, bunkó vagyok, nem meleg, és még turista is!
Katie Holmes jó eséllyel kamuzni fog – Jó eséllyel már eddig is ezt csinálta, ha van egy csöpp esze.
Óriás csótányok lepték el Nápolyt: "A lakosok maguk igyekeznek tenni a hét centiméteres rovarok inváziója ellen." – Nem szép dolog ám az önbíráskodás! Előbb a bevándorlási hivatalnál kell panaszt tenni, különben jönnek a jogvédők!!4444
Fura história: 400 Bilbao-rajongó Bukarest helyett Budapestre utazott: "A spanyol Antena 3 tévécsatorna értesülései szerint négyszáz Athletic Bilbao-drukker érkezett Budapestre abban a reményben, hogy élőben tekinthetik meg kedvenc csapatuk Európa Liga-döntőjét - amit Bukarestben rendeztek!" – Hogy is mondta egyik kedvencem? "Sört kell inni, sok sört", és utána már tökmindegy melyik fővárosban vagy és melyik meccset nézed tévében vagy élőben…
A britek összekeverték Romániát Magyarországgal: "Nézegetem reggel a Budapesttel kapcsolatos híreket és egyszer csak azt látom, hogy Bruce Willis Romániában forgat."MUHAHA. Lehet hogy Hugh Grant is Romániát akarta elmarasztalni? :D
Románia az új Magyarország: "Az új román miniszterelnök húzásai miatt aggódik Brüsszel, Washington és Berlin. A román kormány az országot külföldön lejárató gonosz románokra mutogat. Orbán Viktor vagy Victor Ponta a rosszabb? Ezen agyal a nyugati sajtó." – Szegény külföldiek! Eddig se tudták megkülönböztetni ezeket a szomszédos országokat, most meg hogy a fővárosok mellett még a vezetők keresztneve is hasonló, végképp meg lesznek zavarodva. Bizony, nem lennék most az imperialisták helyében!
Bpbutik: Szexszuvenírek Budapestről: "Tényleg ezt az arculatot szeretnénk reklámozni?" – Kedves blogíró, te vagy nem jártál még Budapesten, vagy iszonyat naiv vagy. Mindegy, én felvilágosítalak, ingyen és bérmentve: képzeld, senkit nem érdekelnek a hungarikumaink, a kultúránk, a történelmi emlékehelyeink, hacsak nem seksz-filmet forgatnak a területükön. Képzeld, ide már hosszú évek óta csak olcsón baszni és bebaszni járnak ide a külföldiek (tisztelet a kivételnek), a legénybúcsúkra külön szervezőirodák vannak, ha esetleg betépett, agresszív, ordibáló, hülye ruhában mászkáló külföldieket látsz, ők nem a Mechanikus Narancsból jöttek, hanem "mulatni". Képzeld, a magyar lányok a legolcsóbbak a világon (tisztelet a kivételnek), ezt tudják Amszterdamtól Dubajig. Tudod hogy emlegetik a fővárosunkatt? "Európa Bangkokja". Nézz körül a neten és ne csak a seksz-hirdetések között, lassan már normális lesz hogy pornót forgatnak a gyereked arcától öt centire. Ha esetleg még ezután is kétségeid lennének, ajánlom figyelmedbe a Fesztivál Katalógus című (sic!) kiadványt, ahol külön kitérnek a legénybúcsúzó bunkókra, illetve a magyar csajoknak tanácsokat adnak egy-egy külföldi STÁR felszedéséhez. Hát kedves posztoló, mára ennyi, örülök hogy segíthettem. Üdvözlettel: valaki, aki "csak" élni szeretne ebben a rohadt városban.
Keressük a főiskolák legszebb fenekét: "A legszebb nőről már tudjuk, kicsoda, de most elmerülünk a részeltekben is. Tizenegy csodás tompor." - LESZAROM, itt van a nyertes, aki ugyan nem főiskolás, csak volt, és egyben a legszebb nő is:

...és ennyi 8)


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 12.:
SZERESS MEXIKÓBAN, RESZKESS MONACÓBAN!

SU-NÁZ-NÁM.
Bajban vagyok, egyszerűen összekeverem egyik szánalmas paródiafilmet a másikkal, pláne ha mindegyikben celebek játszanak, ennélfogva a Katasztrófafilmet vagy kicsináltam már vagy nem, tény az hogy pontosan olyan mint a címe, és akárcsak a Vámpíros filmnél vagy a Horrorra akadva utolsó pár epizódjánál, úgy most sem elég az üdvösséghez az hogy összecsaptak ezer kalandfilmet a főhőseikkel együtt (Hulk, Indiana Jones, Hellboy, Batman, Beowulf, utóbbi hármat egyetlen ember alakítja, ebbe már Eddie Murphynek is beletört a bicskája), ahogy a szép és buta cicababák (Kim Kardashian, Carmen Electra) mellbedobása is. Itt mutatkozik meg igazán, mekkora alkotói válság is van Halivúdban: a jó külföldi filmeket leforgatják saját színészekkel mert ennyire gyökerek, saját kútfőből viszont nem képesek nagyot dobni (nehogy az Avatárral jöjjön valaki, mert akkor még egy pohárral kell innom). A szerencse viszont az hogy egy retek csatorna adja (TV2), így kilenckor nincs más dolgunk mint máshová kapcsolni – például a Film Mániára, már ha fogjuk, mert ott meg egy 1997-es hányattatott sorsú Kevin Sorbo-fantasyfilmet adnak egy barbár testőrről, aki önvédelemből megöli azt akit védenie kéne, szerencsétlenségére pont a helyi király az, aki maradék tiszta pillanatában ráhagyja a koronát – talán bosszúból, hogy ezzel is csökkentse Kull, a hódító túlélési esélyeit. Természetesen mindenkinek beugrik Conan, és nem véletlenül: nem elég hogy mindkét barbárt Robert E. Howard találta ki, de rendszeres volt az átfedés a történetek között is, ráadásul ezt a kisebb költségvetésű kalandfilmet a Conan harmadik része helyett csinálták. Én már csak a gonosz boszorkányt alakító Tia Carrere miatt is erre szavazok! Még mindig ugyanakkor (kilenckor) egy viszont-átdolgozás Franciaországból, ahol egy ellenszenves, ingyenélő család költözik Beverly Hills helyett Monacóba a nyakukba szakadt lottófőnyereménynek hála. Ám pont ők, akik a henyélést és a luftolást tették életük alapjává, pont ők jönnek rá arra, hogy a pénz nem boldogít, és hol másutt mint az új,-és régi gazdagok paradicsomában. Hát erre mondják hogy ilyen tényleg csak a filmekben van, bár amióta olvastam a koldusról aki visszaadta a talált pénzt, a Reszkess Monaco! sztorija is egyre hihetőbbnek tűnik.

Kis hírek a nagyvilágból:
Meztelenre vetkőztek, mert az vicces:
"A norvég FK Mjolne trénere fel akarta dobni az edzőtábort. A csapaton csak a cipő maradt." – Senki se szólt ezeknek a szerencsétleneknek hogy már vége a melegolimpiának, sőt a felvonulásnak is?
Czutor Zoltánék pelenkában pózolnak: "A Belmondo együttes tagjai egy interaktív gyerekváros díszletei között játszadoztak babának öltöztetve."PEDOBEAR APPROVES. Sajnos a zenéjük ettől még ugyanolyan szar marad, mint húsz éve volt (igen, én nem érzékeltem a váltást a Nyers és a Belmondo között).
Kiakadtak a rendőrök a Zsanett-ítélet miatt, Strasbourgba mennének – Nagyon helyes, hogy Zsanették Strasbourgba mennek és nem törődnek bele az ítéletbe. Hoppá, újraolvastam, vissza az egész! – "A végül felmentett rendőrök nem törődnek bele, hogy nem bűncselekmény, hanem bizonyítottság hiányában mentették fel őket."ÉDES FASZOM. Mégis mit akarnak? Kitüntetést? Mekkora arc kell már ehhez…
Lángoló Gitárok: Mostantól bárkinek lehet Bon Jovi-illata – Mi ebben az újdonság? Fingsprét már a rendszerváltás óta lehetett kapni Magyarországon!
Modell repülőkkel támadott volna az őrült: "A Capitoliumra, a Pentagonra ment volna a terrorista, szakértők szerint a kár jelentéktelen lett volna." – Miért nem hagyták, hát legalább röhögtünk volna egy jót.
Késtünk, villámlott, dörgött, megijedtünk: "A magyar cigányválogatottat 5-0-ra verte az olimpiára készülő Emirátusok. Az arab média eufóriában." - Huntingtonnak volt igaza, kezdődik a kultúrák összecsapása!!!!!44 ÉBERSÉG!!!!!!




Kulcsszavak: Gianna Michaels, éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés