2012. 08. 01.
The First of August (aug. 1-2.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZERDA, AUGUSZTUS 1.:
MINDENT HÁROMSZOR

(H)alvajárőr
Krimi! Krimi! Krimi! rovat:
Fél tíztől krimi, ezúttal a Duna szállítja a kötelező Agatha Christie-feldolgozást az Öt kismalaccal, még mindig nem feltüntetve hogy dacára a másfél órás hossznak, ez bizony egy sorozat (egy korábbi részét már én is beraktam ide, ez az a francia-svájci feldolgozás), a mostani részben ráadásul magyar származású a főhősnő is (Emma Varga), akit férje megölésével vádolnak és csuknak le, csak hogy másfél évtized után – lánya forszírozására – újra nekiálljanak a döglött akták újraélesztésének. Tíz után tíz perccel sarkköri krimi Az alvajáró eszkimó gyilkosról vagy inkább arról aki az ő fogyatékát kihasználva elkövette a bűntényt. A retekklub gondolom csak Jason Priestley miatt vette meg, azonban szerencsére több van benne mint egy ex-tinisztár mosolya. Tizenegytől megintcsak krimi, most az M1-en és humoros formában, avagy milyen az ha egy boldog házaspár egyik tagja sem árulja el a másiknak a foglalkozását, a férj azt hogy ritkaságokra specializálódott profi tolvaj, a nő meg azt hogy rendőr. A Rablás olasz módra fő poénja természetesen a szálak összeérése lesz, meg az hogy hogyan bonyolódnak innentől. MellékSZEREKszerepben feltűnik Clauda Cardinale is, szóval érdemes lesz.

Kilenc! Kilenc! Kilenc! rovat:
Kilenctől a legyőzhetetlen Chuck Norris egy elátkozott, kilenc darabra tört királyi jogar egyik darabja birtokában, amelyet KILENC egy, a Gonosz által megszállt régész igyekszik újra összerakni az Ördög birodalmának elhozatala érdekében. A Hellbound: Út a pokolba kiszámítható de akárcsak Norris, egy fix pont a világegyetemben, mert bár a túlvilági lény sérthetetlen, hagyományos fegyver nem fogja, azonban a karaterúgások még rajta is kifognak. Irány a FilmMánia!

Kis hírek a nagyvilágból:
Furcsa szobrot találtak Törökországban: "Egy részletesen kifaragott nagy férfifejet és egy féloszlopot ástak ki nem messze Antiókiától." – Hmmm. Ördögűző reloaded?
Kiengedik Dutroux volt feleségét: "A belga pedofil gyerekgyilkos cinkostársa tizenhat év után szabadulhat, kolostorba vonulna." – Miért nem lehetett ezeket a tetveket azon melegében kivégezni?! Most 16 év után újra gyerekek közelében lehet :SSSS
Fél kiló kokaint nyelt le egy férfi – Az igen, attól jól fel lehet pörögni @_@
18+: A hármasszex öt alapelve: "Duzzogás helyett maradjon végig aktív." – Sokat érek az ilyen velvetes jótanácsokkal. Hát ha bevenne maga közé két bombanő harmadiknak, nyilván nem duzzognék, sőt a műsorajánlást is hanyagolnám!
Megvan az olimpia legszerethetőbb lúzere: "Kétezer méteren ötszázzal maradt le Niger evezőse, de legalább életében először látott tűzijátékot. Csak májusban kezdett evezni, technikája nincs, a közönség viszont imádja." – Komolyan, mintha direkte úgy válogatnák össze az olimpiák résztvevőit hogy minimum egy ilyen tehetségtelen közönségkedvenc legyen köztük. Minek indul egyáltalán ha nem tud evezni, és hogy jut be? Mindegy, jövőre biztos forgatnak róla is egy ilyen Indián Párizsban-felütésű tolernaciamesét…
Közszolgálati drónokat terveztek: "Ipadre írt alkalmazásokkal és kamerás robotrepülőkkel dolgozik a katasztrófavédelem." – Nyilván csak jóra használják ezeket. Hát persze hogy nyilván.
Mosolyra tüzel a 4,5 tonnás robot – Tanulság: soha ne mosolyogj robotra! - "1,3 millió dollár a megvalósult geekálom: 3,5 méter magas, működő mecha Japánból." – Ez nem annyira a geek-ek mint inkább a fémgyűjtők álma. Akármennyire jól fel van szerelve, a nyóckerben öt perc alatt nemhogy leszerelnék, de értékesítenék is :DDD
Ismeretlen magyar dinoszauruszfajt találtak: "Az iharkúti ásatáson egy 1,8 méter hosszú növényevő csont- és fogmaradványait ásták ki." – Jól megnézték, nem a Kádár-csontváz volt az? :D

CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 2.:
POKOLI MELEG, POKOLI MŰSORTALANSÁG :(((

Rajos áriázás.
Uborkaszezon rovat:
…és mégmindig krimi! Tizenegykor bár nem Agatha Christie-adaptáció, de korunk Miss Marple-ja, Angela Lansbury az M1-en. Annyira családi film hogy a gyereke rendezte, a történet is a Gyilkos sorokra alapoz, a bűntényrajongó idős néni élő akció közepébe kerül a Közel-Keleten. Voltmár, ajánlottammár, és kivételesen a magyar címre se lehet egy büdös szavam se: a Hölgy, aki túl sokat tudott ügyesen utal Hitchcock egyik remekművére. A mai másik még úgy-ahogy nézhető műsorunk is ismétlés, és a FilmMánia adja kilenckor. Hasfelmetsző Jack történetét a kétezres évekbeli morbid közönségigényekhez igazították, vagyis a Pokolból-t szinte direkt gótoknak és sorozatgyilkos-rajongóknak gyártották, annyira hogy a zenébe még Marilyn Mansont is bevonták (Johnny Depp-nek ekkoriban szinte bérelte helye volt a misztikus filmekben, lásd még a Kilencedik kaput is), az aktuális butaszőkét Heather Graham hozz hitelesen, nekem még mindig Ian Holm tetszik belőle a legjobban. Jacket szokás a gyilkos-divat elindítójaként megnevezni ("én szültem a huszadik századot"), hát voltak hozzá hasonló gerinctelen, nőket gyilkolászó faszkalapok is, csak valamiért ő maradt meg a legjobban a köztudatban. Korrekt iparosmunka, ma estére mindenképp (mert az Olimpiát még mindig bojkottálom). Ugyanabban az időben lesz még egy valóság-horror a National Geographic-on az amerikai fontosabb börtöneiben és még fontosabb gettóiban tevékenykedő Árja Testvériségről, akik dacára minden fehérségüknek ugyanolyan elvadult street thug-ok mint a Bloods vagy a Crips, mi meg addig örüljünk amíg max. a tévében találkozunk bármilyen színű utcai bandával. Holnap egyébként tévémentes nap lesz, de aki igazán profi az már ma elkezdheti az olvasást, én azt fogom tenni, kezdem a hírolvasással:

Kis hírek a nagyvilágból:
Brutális izmokat növesztett Dér Heni – LESZAROM, mert eddig se sunáztam, ezután meg főleg nem fogom.
Angelina Jolie akar a mamipornó főszereplője lenni – Hozzá illene. Sőt lassan már az is hogyha az őt majmoló Octomomról csinálnak életrajzi filmet és abban főszerepelne. Iszonyat leküzdötte magát az elmúlt években… :SSS
Tipikus sztereó - Ákos-klippremier: "Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning Show-ban, itt a Lángoló Gitárokon pedig a dallal együtt a klip is debütál." - Csak azért tettem ide, mert született egy Év kommentje-candidate:

Tiger Woods 2012.08.01. 13:38:50
azóta nem hallgatok ákost, amióta kiderült a kedvenc ákos-nótámról, hogy valójában kozmix. mondjuk előtte sem hallgattam, szóval végülis mindegy.


Legszebb? Ettől nem úszom gyorsabban: "Jakabos tudja, hogy a legdögösebb olimpikonnak választották, de az eredménytől nincs meghatva." – Végre egy sportoló aki nem csak szép de okos is. Bár több hasonló lenne minden csapatban…
A csontvázzá fogyott Macaulay Culkin havi 1,5 millió forintot költ drogra – Ilyenkor mindig ugyanaz a kérdés merül fel bennem: MINEK ÉL AZ ILYEN miért nem nekem adják ezt a sok pénzt? Hát én is el tudom költeni káros dolgokra!!!
Justin Biebert véresre verik új klipjében – Basszus, és nekem nem szóltak a forgatásról.
Eredeti csivavát adott rossz iPhone 4-ért: "A Keleti pályaudvaron kötötték az üzletet pénteken." – Ja, hogy a Keleti. Nincs több kérdésem. Amúgy mi itt a probléma? Egy darab szarért kapott egy másikat :DDD
Kamurészegeket mentett a katasztrófavédelem: "Öt-hat imitált ittas fiatal mentésével készül a Szigetre részegen beúszókra katasztrófavédelem."HA HA, VERY FUNNY, srácok. Remélem kifizettették veletek a kiszállást!
Büszke a nevére a kurvasors nevű sportolónő – Cikizni akartam, elolvastam az életútját, ezek után csak annyit, hogy RESPECT és SUNÁZNÁM.
Ashton Kutcher most Balin nem jár Mila Kunisszal – Ott én se járnék senkivel, van helyi csaj dögivel :DDD
Tóth Vera megszakította a közös munkát húgával – Tisztelendő lépés, de igazán csak akkor fogom őket szeretni ha mindenki mással is megszakítják a munkát, meg általában abbahagyják a zenélést.
A Middleton-lányok kiadják egy tökéletes nő felét – …vagyis kettejükből össze lehetne rakni egy normális nőt? Hol tudok kibérelni egy plasztikai sebészt?
Vakolat hullott az Oktogonnál: "Nincs sérült, a járdát törmelék lepte el." – Ó, ez lassan már mindennapos lesz. Mondjuk a sérülésmentesség az nem lesz mindennapos…
Emelj!: A kettlebell – csodafegyver? – Nem, a csodafegyver az még mindig nem a kettlebell, hanem a kebel 8)
Urbi: Hol a legjobb élni Budapesten? – Hát ha jobban belegondolok, lassan már sehol. Viszont a demokrácia fő mutatói, tehát a vasazás, a nemierőszakolások és az éjszakai tömegverekedések jóformán minden kerületben háborítatlanul zajlanak, és ez jó mert az Amnesty International, a TASZ, a Milla meg a többiek nem vádolhatják az egyszeri (=nem erőszakoló, nem szobor,-meg kábeltolvaj, nem verekedő-késelő) polgárokat kirekesztéssel. Hozsánna néked, kuncegábor: immáron senki se él nyugodtan, de legalább senki se kirekesztő!4444444
HírCsárda:Nem biztos, hogy lesz Sziget: "A szervező szerint ez az év mindennél nehezebb." – Az a durva hogy ez simán lehet még valós hír is. Eddig minden évben veszteség meg nullszaldó, de azért a mislencsillagos étterem meg a Lamborghini-k valahogy csak összejöttek…Nap kommentje:

kyanzes 2012.08.01. 12:57:17
Őrület! Mindig csak ráfizetés. Hősiesen próbálják újra és újra nyereségessé tenni, de nem megy. Viszont nem adják fel!






bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés