2012. 08. 25.
Félj a sötétben (aug. 25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, AUGUSZTUS 25.:
ELÉG TRÉ, JA.

A házibuli folytatódik ^^
Ismétlés, nem ajánlott:
Annyit emlegettem a Nagy Sándor kapcsán a Tróját, amíg a retekklub végül csak leadja ma este fél nyolckor – mi azonban bármi mást csinálunk helyette, jól tesszük, ez még Peter O'Toole és a többi nagy név ellenére sem több mint egy gigászi történelem-átírás, Homérosz ha élne, megfordulna a sírjában, pláne ha az ajűnlót is elolvasná, mely kiemeli, hogy "egy egész nép fog eltűnni a föld színéről - a szerelemért." – ezek után nem csoda hogy a görögök áttértek a homó-sekszre és csak fajfenntartás céljából éltek heteró házaséletet!!!44 négy

Ismétlés, de ajánlott:
M2, 21:00, Kár a benzinért – Szerethető szocreál vígjáték a hatvanas évekből, látszólag az autózás veszélyeiről, valójában azonban az akkori társadalomról, amikor gépkocsit csak előjegyzésre lehetett venni, és egy-egy NDK vagy szovjet gyártmány birtoklása még komoly presztízst jelentett. Az összes kedvencem benne van, Alfonzótól Sinkovits Imréig.

Talán érdemes:
M1, 22:45, Ha volna két életem... – A Horváth Attila szövegíró tiszteletére rendezett gigakoncert megszakítva az ünnepelt fejtegetéseivel "zenéről, a zenészekről, az írástudó felelősségéről". Én a magam ifjúkorában nagyon nem szerettem ezeket az őszinte, kőkemény rockzenekarokat a Piramistól a Korálig, ergo nem hiszem hogy pont a Homok a szélben kapcsán kéne a felelős írástudásról beszélni, de azt is tudom hogy az egykori Piramis-brigádok és Balázs Fecó-őrsök tagjai ott voltak és a tévé előtt is ott lesznek, és végülis azóta az én egykori bálványaim még cikibb véget értek az aranylövéstől kezdve a totális elkurvulásig, úgyhogy egy rossz szavam nem lehet.

Ajánlott:
Háromnegyed tízkor végre horrort is kapunk a Cinemaxtól, Guillermo Del Toro keze nyomával. A Ne félj a sötéttől! címe ígéretesebb mint a kész termék, ami a szokásos ijesztő ház, ijesztő festményekkel-tematikára épít, nemkicsit megidézve a fontosabb amerikai gótikus rémmese-írókat. A Faun labirintusával is vannak átfedések: itt is egy kislány nyitogatja a másvilág kapuját… Tízkor az összes fontosabb amerikai igazságosztó támad fel egyetlen emberben az HBO-n, ezúttal Londonban és Michael Caine-nel. A Harry Brown le se tagadhatja Dirty Harry ihletését, és azt igyekszik bizonyítani hogy öreg tengerészgyalogos nem vén tengerészgyalogos, még akkor se ha mindenkit elvesztett maga körül: se feleség, se gyerek, az egyetlen programot a haverrel folytatott sakkpartik jelentik. Amikor azonban őt is megöli pár drogos geci, emberünk maga veszi kezébe a dolgokat a töketlen rendőrség helyett. Akármennyire hihető is Caine, azóta már London is túl van egy zavargáson, és innentől pontosan tudjuk hogy a rendőrök tényleg nem tudják a vétlen lakókat megvédeni, de azt is hogy mindehhez nem elég egyetlen ember.

Kis hírek a nagyvilágból:
A Playboy alapítója támogatja a melegházasságot – MUHAHA. Látom a sötét jövőt: pár év és nem csak a Playgirl-ben lesznek izmos, kigyúrt, izzadó férfitestek :DDD - "Hugh Hefner szerint a melegek diszkriminációja a szabadságjogok megkurtításához vezethet." – Legyünk őszinték: Hugh Hefner tapasztalatból beszél, ezt ezer éve maga is elismerte egy eldugott interjúban. A híres hatvanas években is sokat orgiázott az öreg, igaz akkor nem a tökegyforma szőkepicsák domináltak, hanem becsúszott egy-két pasi is. Bizony, ilyen idők voltak azok, hát ne irigyeljük!
Elhunyt a Csillag születik egykori táncosa – Oké, R.I.P. meg minden, de most akkor mindenki híresség és mindenkiről megemlékezünk? ÉS RÓLAM KI FOG?! Belőlem mikor lesz Index-főcím, valahogy így: Elhunyt a PRAE legendás TROLL bloggere, a bódis kriszta-díjas emberjogi harcos? Soha! Erre innom is kell egyet!
18+: Heti póz: kipeckelve, rúddal – Én is így szeretném csinálni az Indexesekkel… LÁNCFŰRÉSSZEL. ^^
Twittelte gigacsöcseit a Celebrity Big Brother-sztár – LESZAROM.
CsP: Kicsit alkesz, de otthon nem iszik – Ez mintha én lennék. Ja nem, és nem csak azért mert én otthon is iszom: "Miért vonzódtam egy olyan pasihoz, aki eldobott, megalázott és jelenleg egy másik nővel él?" – Mert a nők többsége ezekre gerjed, ahogy te is, kedves idióta nő, aki most együttérzést kunyerálsz, miközben lehet hogy leszartad azokat akik igazán szeretnének egy ilyen érdekes figura kedvéért. Én is ezért iszom egyébként. Ördögi egy kör ez, rendelek is még egy kört. EGÉSSÉG!
A The Sun mégis közölte Harry herceg meztelen fotóit: "Hiába kérte a királyi család, a bulvárlap címlapon hozta Harry herceg meztelen fenekét." - …és ennek élete végéig nem kell mást csinálnia mint segget a szájából, meg pucéran nyilvánosan sekszelni vagy náci egyenruhában parádézni.
Caramel: Hányok a popszakmától: "A Voice zsűritagja szerint nem a tehetségkutatókkal van a baj, hanem a produkció után az énekesek szájába adott dalokkal." - …mondja ezt valaki akit egy tehetségkutatón fedeztek fel, és pár évnyi karrier után most visszatér egy másik tehetségkutatóba zsűrizni. Kedves olvasóink, Bagoly mondja rovatunkat hallották. Ja, és még valami, csupa nagybetűvel, hátha megértik: NINCS SZÜKSÉG TÖBB ÉNEKESRE. NINCS SZÜKSÉG TÖBB TEHETSÉGKUTATÓRA. NINCS SZÜKSÉG TÖBB "TEHETSÉGRE". NINCS SZÜKSÉG TÖBB CELEBRE. TANULJATOK SZAKMÁT ÉS TAKARODJATOK DOLGOZNI BAZMEG!!!!
Jól keresnek Orbán beosztottjai: "Orbán és Semjén mellett 900 ezer felett keres még Lázár, Szijjártó, Giró-Szász és Győri Tibor is." – Crisis? What crisis?
Jövőre nagyon sok pénz kell az államnak – Ez ugye azt jelenti hogy idén még dőzsölhetünk és tombolhatunk? Ugye? UGYE?
Most jó családi házat venni – Nem: most lenne jó venni. Milyen kár hogy a többség kajára spórol hó végén, nem családi házra… - "Az OTP adatai szerint 30-40%-ot estek az árak. Nógrádban hatmillió forint alatt van az átlagár." – Sőt, Borsodban meg még sokkal olcsóbb.
Filmdroid: 18+ :Eli Roth megfilmesíti Thanksgiving-előzetesét – Hofit idézve: "ezt vajon ki dughatja?" Ja, tudom már: Tarantino, aki évek óta nem volt képes egy jó és szerethető filmet összehozni.
Horror: Vélhetően ez lesz az év horrorja – NEM. Az év horrorja az őszi áremelés lesz, meg a jövő év, amikor nagyon sok pénz kell az államnak…eszem megáll, sok tizenéves blogger anyu szoknyája mellett, nekik még mindig a képernyőn kell keresniük az iszonyatot mindenféle csonkolós-erőszakolós faszságokban. Úgy kicsapnám ezeket a mezőre marhát terelni negyven fokban vagy egy gyártósor mellé minimálbérért, megtanulná mi az igazi horror, az kurvaélet!
Gazdag: Ágyban, párnák közt milliókért: "Ilyenben aludt Churchill, Marilyn Monroe, Oprah Winfrey, Madonna, Elton John, és még sorolhatnánk. Épp csak 16,5 millió forint." – Ha valaki nekem adna ennyi pénzt, én egy évig nem aludnék az tuti, még ha lenne ágyam, akkor se. Akkor már valami értelmesebbre használnám ^^
Városban: Múzeum, ahol szabad berúgni: "A Szépművészetiben tegnap kifejezetten itatták
a vendégeket."
– Affene. Még a végén kultúrember leszek o_O De nem, nem és NEM, múzeumba még a pia kedvéért se fogok járni! EGÉSSÉG!
C:c 18+ Kubai csődőr a sitt árnyékéban: "VV Cristofel az agysebészkongresszus helyett igazán elmehetett volna a rendőrségre."  - Év kommentje-candidate:

apd 2012.08.24. 14:45:49
@satho: egyszer bebaszva megteremtettem a 2011-es késő nyári trendet, volt rajtam egy darab öv.

a haverom is hasonlóba tolta, de ő az északi verzióban, rajta egy darab vadászkabát

szerintem kibaszott trendik voltunk, hátha pár év múlva divat lesz!


Urbanista: Irodaháznak hirdetnek egy neoromán templomot a Rákóczi úton: "Igen, azon a Rákóczi úton és tényleg templom, még tornya is van. Csak kevesen ismerik." - ..és ezután még kevesebben fogják.
Azonnal börtönbe került a pécsi késelő: "A kidobót leszúró férfi azért nem került előzetesbe, mert egy korábbi verekedésért letöltendőt kapott." – Aha, akkor jól írták a megnevezhetetlen blogok és oldalak. Na már most, akkor csak az a kérdés itten, hogyha letöltendőt kapott, mi a faszt keresett szabadlábon, miárt nem csukták azonnal "azonnal" börtönbe. Vagy ez egy másik ilyen szurkapiszka-bácsi volt? Komolyan, annyi ilyen van hogy lassan már magam se tudom melyik héten ki ölt meg kit…
Ultramodern kamerákat tervez a DARPA: "A száz mikrokamerából álló 1 gigapixeles kamera akár 250 méterről is leolvas egy rendszámtáblát." ÉLJEN A DEMOKRÁCIA ÉS A MAGÁNSZFÉRA VÉDELME, NA MEG A TERRORELLENES HARC!4444 négy
Hétfőn indulnak hódítani a keblek: "Hétfőtől jelentősen megemelkedik nagy mell/m2 sűrűség a Liszt Ferenc téren. Kinyit a Hooters." – Kihagyom. Annyi pénzért már rendes sztriptízbárba is járhatok, nemigaz? Viszlát holnap!


VASÁRNAP, AUGUSZTUS 26.:
A SULI NEM BULI

...viszont legalább nemsokára elkezdődik :SSS
Ha így néz ki az egyik főszereplő, kit érdekel milyen a film?
Ismétlés, nem ajánlott:
M1, 23:05, Millennium I.: A tetovált lány – Utálom a sikerkönyveket, főleg ha a szerző már nem részesül a bevételből. Jelenkorunk anti-kultúrájának egyik fokmérői ezek az alibi-művek, kezdve a Harry Pottertől, folytatva a Millenium-, Twilight-, meg Ötven árnyalat-trilógiával. Érted: egyik se abban gondolkodik hogy OK, írok egy nagyon jó könyvet aztán meglátjuk, nem: mindenki trilógiákban, tetralógiákban meg többszáz kötetekben gondolkodik, csak sajnos ezekben általában együttesen történik annyi mint egyetlen jól megírt könyvben. A minőség a mennyiség rovására megy, de legalább az egyszeri, tényleg primitív bunkó is elmondhatja magáról hogy "igen, én olvasok", más kérdés hogy mit, mert ezeknél még a legalja seksz-újság is értékesebb. Ennélfogva tökmindegy hogy az eredeti filmet vagy az amcsi feldolgozást adják, én ugyanúgy kerülöm, mindezt el lehetett volna mondani egy kötetben és egyetlen filmmel: a világ kegyetlen, a nácikok gonoszak és mindenütt ott vannak, a nőket megölik (ugye), a gótcsajok viszont felülmúlják Supermant és az összes képregényhőst, és nagyobb hekkerek mint a Gibson-összes bármelyik ilyen szereplője. Hát persze.

Talán érdemes:
Nyolckor egy szerintem a kelleténél hosszabbra nyújtott toleranciamese a Cinemaxon a latinók kemény és tökös világából, ahol egy egyedülálló apa igyekszik eltartani gyerekét kocsituningolásból. Minden szép és jó amíg a fia be nem vallja neki hogy a férfiakhoz vonzódik – a spanyol bevándorlóközösségben nem jó előjel az ilyesmi. A Lélek másik oldala egy régi téma új környezetbe helyezése miatt lehet érdekes. Ugyanabban az időben a kötelező képregényadaptáció az HBO-n, ami valamelyest beemelte a plebs tudatalattijába (és ezáltal elfogadtatta) az emberkísérleteket. Végülis, ki ne szeretne rövid idő alatt és nulla munkával ketrecharcos fizikumot? Ez történik Steve Rogers-szel (Chris Evans), akinek – miután a sorozáson nem felelt meg – első útja a legközelebbi titkos bázisig vezet, ahol Amerika Kapitányt csinálnak belőle, igazi egyszerű patrióta hőst, kicsit Hermész-beütéssel. Hogy miért van itt mindezek ellenére? Mert a következő Amerika Kapitány már tuti meleg lesz, de legalábbis transznemű, ha folytatódik a képregények polkorrekté átírása, addig nézzük amíg legalább nagyjából férfinek tűnik… :DDD Film+2, 21:00: Buli suli – Szimpatikusan rövidre vágott semmiextra középiskolai lánykaland a szeretett fiúval és egy később bekapcsolódó lánnyal. A nem túl ismert (de legalább jól kinéző) színészek és az elcsépelt sztori ellenére is azt mondom, ezerszer inkább ez, mint az Amerikai Pite 2., amit megnemmondom melyik csatornán ismételnek ma is, ráadásul itt is kapunk övön aluli poénokat.

Fékezzük meg az ámokfutó autósokat! rovat:
Velvet: Előzetes letartóztatásba helyezték a szlovák milliomosnőt: "Az ittasan halálos balesetet okozó nő szervezetében ópiátszármazékot találtak, vizsgálják, drogozott-e."KIZÁRT DOLOG! Biztos a veséje választotta ki az emésztési folyamatok közben! Majd eltűnik ez a minta is valahol, így szokott ez lenni nálunk!
Meggyötört, nagyon sovány és még mindig hallgat a szlovák milliomosnőSZEGÉNY! Én annyira kurvára denagyon sajnálom! KÖVETELEM, hogy juttassák ki fű alatt az országból mint ciarán gyerekgyilkos tobint, KÖVETELEM hogy adjanak neki csokismuffint (természetesen az elgázolt emberek rokonainak pénzéből) és fogadjanak fel mellé pszichiátert (ugyanabból a forrásból) aki majd átsegíti ezen a nehéz időszakon. Hát az mégse járja már hogy szegény milliomos néni halálba juttat pár embert és lefogy, meg hallgat itt nálunk fene nagy szomorúságában!!44 Hát még elviszi a rossz hírünket és az Amnesty International tüntetést szervez az embertelen körülmények miatt, strasszburg meg leminősít minket!!!4444

Kis hírek a nagyvilágból:
Tatabányai tragédia: a férfi élettársa is megölte volna a gyerekeket: "Őrizetbe vették a Sport Hotelből kórházba vitt párt. Kilátástalannak látták a helyzetüket." – Politikusok! MEGÖLTÉTEK A JÖVŐNKET!
Iskola helyett Kanadába vitte a gyerekeit – Engem bezzeg sose vittek sehova :( Bár itt a kocsmában is látok néha olyanokat amiket mások még Kanadában se :DDD
Breivik beszámítható, 21 év börtönre ítélték: "A tömeggyilkos mosolyogva nyugtázta az ítéletet." – Érthető ha mosolyog: olyan körülmények között fog élni, amiről egy éhbérért dolgozó magyar csak álmodhat. Igazságszolgáltatás, 2012. Szánalom.
Polgárok teperték le a fegyveres rablót: "Parókában, fegyverrel akart kirabolni egy Hollán Ernő utcai ékszerboltot, de egy étteremből észrevették." – A fenti hír ismeretében KÖVETELEM hogy az önbíráskodó polgárokat azonnal állítsák bíróság elé, amiért egy szegény bűnözőt akadályoztak a megélhetésében!!!
Robert Pattinsont Rihanna is bevállalná - Ő mindenkit bevállalna...lapozzunk...
Több mint egy tucat tény Gáspár Győzőről - ...és egyetlen, tömör LESZAROM.
Drogozott a tolvaj a drogmentes SZIN-en - Drogmentes fesztivál? Hát hol élnek ezek? :DDD - "Tusoló lányok sátrában matatott egy 29 éves férfi." - Látszik hogy narkós a fickó. Ahelyett hogy a tusoló lányokban matatott volna, még ilyenkor is csak az anyagiakon jár az esze...bizony, a függőség eltompítja a normális heteró-sekszuális vágyakat. Soha ne függjetek semmitől, gyerekek! EGÉSSÉG!!!
Beszólt a Jobbiknak a gárda: "A gárda vezetője a születésnapon kritizálta a pártot." - Erre megintcsak mi mást mondhatnék, minthogy:




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés