2012. 09. 08.
Nincs, csak az ima (szept. 8-9.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, SZEPTEMBER 8.:
A FEKETE LOVAG (MÉG) MINDIG GYŐZ

A Beatle arcképe: kölyökkutya a Corából.
Ajánlott:
Fél kilenckor a popzene egyik legnagyobb géniuszának, John Lennonnak a Fiatal éveibe tekinthetünk bele az HBO-n. A Beatles itt még csak a jövő ígérete, a hangsúly inkább az életét és különc viselkedését katalizáló eseményeken és személyeken van: a család nőtagjain akik felnevelték, illetve anyja korai halálán. Már csak a Goldfrapp zenéje miatt is kötelező mindenkinek aki fogja a csatornát. Tízkor gyerekkorom egyik meghatározó videoélménye, Shô Kosugi tér vissza a Viasat6-ra, sajnos már a VHS-korszak hangalámondásai nélkül. A Nindzsa imája a haláláért remekül illik a szabvány amcsi boisszúfilmek hosszú sorába, csak itt Piszkos Harry helyett egy bevándorló japán családapa tesz rendet a neighbourhood-ban. A kiváltó ok a lakásuk régi tulaja, aki tartozott a kábszermaffiának és elköltözött, így maradt a nindzsafeleség, mint potenciális áldozat. Az ő megölése indítja el az igazság-lavinát amit sokan, sokszor próbáltak lemásolni, de mi maradjunk ennél (még akkor is ha amerikai).

Ismétlés, nem ajánlott:
Film Café, 18:50: A Pál utcai fiúk – Az olaszok annyira szerették Molnár Ferenc művét, hogy kiherélték, átírták a történetét, és újraforgatták az egészet. Maradj a magyar eredetinél.

Kishírek a nagyvilágból:
Készülnek a botrányra??: "Férfival kerül intim viszonyba Stohl András." - Nofene. Csak nem a börtönben kapott ihletet? :D
SP szexi tesztvideót készített a nőjéről: "A Topmodell egykori győzteséről, Nagy Rékáról tett közzé egy tesztvideót Éder Krisztián SP." – Ravasz vagy SP, nagyon ravasz, de nem hiszek neked.
Végre Shakirának is lehet házipornója – Hurrá, már nem is tudom mi hiányzott… Bár inkább ő mint SP home-filmje… - "A felvételt állítólag Shakira egy korábbi alkalmazottja készítette sunyiban, hogy lejárassa az énekesnőt."MAGYARUL: a felvételt a kiadó nyomására kellett elkészíteni a csökkenő eladások miatt.
Neszeszer: Rihanna rövid hajjal: "Erzsébet királynővel jelent meg tegnap egy rendezvényen." – Ez a szerencsétlen vén szatyor az összes agymosott bálvánnyal kezet fog? Előbb Gaga, most meg ez a teljesen tehetségtelen, szutyadék ribanc?
Háborúba küldték Harry herceget: "Négy hónapra Afganisztánba vitték, hogy tálibokra vadásszon Apache-helikopter-pilótaként." – Nem is tudom miért jut eszembe kádár és czinege vadásztúrái, ahol terepjárókkal üldözték a vadat meg kalasnyikovval lőttek rá. Mindegy, én remélem nem jön vissza…
Vevők és eladók bunyóztak a Pólus Centerben – PARTY HARD FTW! Viszlát holnap!


VASÁRNAP, SZEPTEMBER 9.:
ÜGYNÖKÖK ÉS TENORISTÁK KÍMÉLJENEK!

Karibi búúúúú
Ismétlés, de ajánlott:
Fél nyolckor Kenneth Branagh és az ő vesszőparipája (Shakespeare) a korszellemhez japánosítva a Duna TV-n. Az Ahogy tetszik-nek külön poént ad hogy az egyik színész (Romola Garai) magyar származásúnak tűnik, mellette még ott lesz Kevin Kline, Brian Blessed és a szépséges Bryce Dallas Howard is.

Ajánlott:
Mi lenne jobban egy ilyen feszült hét végére, mint kilenckor egy kis akciózás a Hálózat TV-n? Az Ügynökök és terroristák nem is jöhetett volna jobbkor: van benne egzotikus helyszín (Beliz), ex-ügynököket üldöző mégmindigügynök, akit egy kevésbé befutott harci arc (John Savage) alakít, őt (némi ráhatás hatására) segítő turisták, akik, mint a baglyok, nem azok, amiknek látszanak. Korrekt iparosdarab.

Kiemelten ajánlott:
Tíz előtt öt perccel egy filmes doku, amely már címével (100 film és egy temetés) is utalni kíván az angol Polygram Filmed Entertainment egyik nagy sikerére, amelyik a szigetországi független sikerfilmek otthona volt, majd (ahogy minden hirtelen nagyon sikeres vállalkozás) stabilan beleállt a földbe, amikor túl hirtelen vágtak bele túl sokmindenbe. Megszólalnak benne rendezők (Alan Parker), színészek (Jodie Foster), így talán mi is teljesebb képet kapunk egy (újabb) rosszul végződött sikertörténetről. Tanulni nem fogunk belőle, azt csak a saját hibáinkból fogunk. Ja igen, az MGM adja.

Kis hírek a nagyvilágból:
Egymilliárdos arcfelismerőt fejleszt az FBI – Minő véletlen, hogy pont a gugli meg a faszbúk is ilyesmivel foglalkozik mostanában! Ez nyilván csak egybeesés lehet. - "A rendszer 2014-ben indul, térfigyelő kamerák képén tudja majd kiszúrni a körözött bűnözőket." – Ehhez természetesen mindenkinek benne kell majd lennie az adatbázisban. Nagy Testvér: már egész közel.
Interaktív sírkövet is lehet már rendelni: "A kövön lévő kóddal megtudható az elhunyt rövid életrajza, képek és videók is láthatók róla."ÉDES FASZOM, legalább a halottakat hagyjátok már ki ebből…
Prostipletykák ellen küzd a bukott német államfő tetovált felesége - Muhaha. A tetovált lány összedönti a kártyavárat? :D
Részeg főkatona miatt tiltották le az italt: "A viszkisdoboz-perben derült ki, hogy Fodor Lajos részegen prezentálta az ország védelmi tervét." – Ezért letiltás? Pedig pont az ilyen esetek miatt néha szinte én is elhiszem, hogy ezek is emberből vannak…
Majka besokallt és visszavonul – EGÉSSÉG! Bár minden celeb követné a példáját…
18+: Heti póz: a nő gyertyában – Várjunk csak, nem úgy volt hogy nőket égetni már nem szabad?
18+: Unatkozott az érettségin, maszturbált – Szegény mai fiatalok, milyen nehéz életük van nekik. Ennyi korhatár elég volt mára, viszlát!





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés