2012. 09. 17.
Egy héttel az étel (szept. 17-18-19-20.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, SZEPTEMBER 17.:
SZESZHEKSÖN

Már megint itt van a szerelem
Végre a sör is újra van töltve! EGÉSSÉG!
Kiemelten hűdeajánlott rovat:
Negyed kilenckor!!!!!! Tanúi lehetünk!! Az utóbbi idők abszolút sikersorozatának újjászületésének!! Ami!! A Fábry-só mellett! Visszahozta a nézettséget!! Az M1!! Számára!! A Nép üdvrivalgása kíséri a MÁTRIX Hacktion: Újratöltve című precedens nélkül álló, a tévézést populáris eszközökkel megreformáló új évadot, ami végre hiteles képet fest az immár Magyarországon is elharapódzó kibertérbűnözésről!!!! Bár ebben már nem szerepel Oroszlán Szonja és Hujber Ferenc, nekünk azonban ott a helyünk a képernyő előtt, hogy könnyek közt köszönthessük ezt az alulról hirtelen feljöbő, nagy sikert arató mesterművet!!! A kezdő rész mindjárt megmutatja a készítők egyszerre múlt,-és jövőbelátását: anno ott volt S. Ábel sztorija, a múlt héten kivonult a TEK a BME-re, erre az új évad első epizódja ez egyetemi mészárlásra készülő blogger köré épül! KÖTELEZŐ!!!

fogjunkössze | Válasz szept. 11. 17:47 | 6/7
A Hacktion a Feri nélkül olyan, mint a Dallas Jockie nélkül, vagy a dr House, House nélkül! Ha nem hát nem, akkor nem nézem!


Ténylegesen ajánlott rovat:
Az egyik jó vonása annak hogy az M2 hivatalosan is ismétlőcsatorna, hogy miközben a nagyközönség a fenti műsorok miatt anyáz vagy ül a tévé előtt nyálcsorgatva, addig itt sorra adják az MTV fénykorának legjobbjait, legyenek azok filmek, vagy – mint a Dráma a vadászaton esetében – filmes színvonalon elkészült tévéjáték Csehov azonos című művéből, ahol jó szokás szerint egy nő (a helyi erdész lányaként: Kováts Adél) körül bonyolódnak a dolgok egy grófi birtokon. A vonzó teremtésbe belezúg a gróf is meg a bíró is, dacára annak hogy már van férjjelölt, ám a hoppon maradt urak ebbe nem nyugszanak bele, a címbeli dráma előre sejthető…de lesz ezen kívül még némi mulatozás meg nőknek pezsgővel locsolása is, kezdés 20:37-kor. A profi rendezés mellett a színészgárda is az akkori legjobb (Gálffi László, Szirtes Ádám), de ezt talán említenem se kell. Kb. egy órával később (21:20-kor) egy tízéves, de nagyon jó kis thriller a Viasat3-on Sandra Bullockkal mint nyomozóval, de leginkább a tehetségét először komolyabban itt megmutató Ryan Gosling miatt érdemes. A Kísérleti gyilkosság két ifjú elkövetője a bűnözök Szent Grálját, a Tökéletes Bűntényt üldözi csak sajnos ehhez mások életét is ki kell oltani. És hát ha a rendőrség a nyomukra akad, mindjárt nem annyira tökéletes a mű…

Kis hírek a nagyvilágból:
Tarlós István le akarta fokozni Vitézyt – Lefokozni azt, aki már nevében is vitézi?! ÉBERSÉG!!!
Patkányok voltunk a nagynyomású kamrában: "A Semmelweis Egyetem egyik intézetében állatkísérletekben kutatják, hogy magas nyomáson hogyan gyógyulnak a csontszövetek. Kipróbáltuk mi is, milyen nagy nyomáson lenni. Video." – A fene megette már megint. Kísérleteznek az Indexeseken és nekem nem szólnak?!
18+: Szart sem ér a fotó, ami nem provokál: "A címlaplányból fotóssá lett Marjai Juditot vonzza a meztelen test. Most a saját szórakoztatására A szürke ötven árnyalatához lőtt pár képet." – Rossz hírem van ennek az önjelölt fotósnak is: pont hogy A PROVOKATÍV FOTÓ AZ, AMI NEM ÉR SZART SE. Ezt a szürke ötven árnyalatát is abba lehetne már hagyni egyébként.
Elengedtek egy Vörös Khmer vezetőt: "Ieng Thirith több százezer ember haláláért felelős, súlyosbodó betegsége miatt engedték el." JAJ SZEGÉNY, ADJANAK NEKI KITÜNTETÉST MEG MILLIÓS NYUGDÍJAT IS!!!! Vagy hozzák hozzánk, egy békésen éldegélő tömeggyilkossal több vagy kevesebb, nekünk mindegy, el tudjuk tartani ezt is! ^^
C:c Heti hetes: nem pótolják Hernádit: "De nem azért, mert pótolhatatlan. Jön Váncsa, Kéri." – …és ők sem pótolhatatlanok, sőt, maga a műsor sem. Remélem nem is pótolják majd ha megszűnt :DDD
Halló, rendőrség? Leszúrom a rokonom: "Az orosházi férfi előre bejelentette szándékát, már a kapuban elfogták és őrizetbe vették." – Muhaha. Egy előre bejelentett önfeladás krónikája.

Nagy Testvér rovat:
Fegyelmit kapnak az OMSZ kritizálásáért: "A mentősök már nem mernek lájkolni sem, mert állítólag figyelik a bejegyzéseiket." – Az internet korában? Ugyan! Hisz köztudott hogy a faszbúk egy világmegváltó csodaszer, ahol mindenki kedvel mindenkit, és nincs hozzá köze semmilyen megfigyelőhálózatnak!!!44 LÁJK!!!!!!444 négy
Besúgásra buzdítanak a románok: "Jutalmaznák az adócsalók feljelentőit, arra alapozva, hogy a szomszédját mindenki ismeri." – …és ezzel bezárult a kör: ugyanott vagyunk ahol negyedszázaddal ezelőtt, a csaucseszku-érában. Bravó. EZÉRT ÉRDEMES VOLT RENDSZERT VÁLTANI!


KEDD, SZEPTEMBER 18.:
A VADAK CSAPDÁJÁBAN


It's a trap  Ez csak úgy odarajzolódott
Ismétlés, de ajánlott:
A Cinemaxon nyolckor újabb bizonyíték arra, hogy Kínában is elkezdődtek a reformok (ugyanezt a folyamatot a ruszkiknál az 53 hideg nyara című mestermű képviselte): már szabad filmet csinálni a "kulturális forradalom" árnyoldalairól. Akkoriban ők is lelkesen szagatták szét a kapitalistagyanús családokat, így történik meg hogy a Galagonyafa alatt kibontakozó Romeó és Júlia-történetben két osztályidegen fiatal találkozik. A mostani keleti nyitás, vagyis az enyhén benyalós magyar-kínai kiállítások hajlamosak elfeledtetni velünk egy apró tényt: a sárgák még filmet rendezni is jobban tudnak, pedig náluk nem volt rendszerváltás. Fél tíz előtt öt perccel pedig Antonioni nagyon kevés jó filmjének egyikét, a Nagyítást adja a Duna TV, benne a lüktető London minden agymenésével és jobbnál jobb zenékkel (tessék figyelni a fiatal Jimmy Page ujjait a gitáron). Tízkor John Landis kultfilmjét, a Blues Brothers-t adják a Story4-en, ami a Nagyításnál jóval közérthetőbb, és még több remek zenét tartalmaz, bár azért érezhető a "na még ezt is tegyük bele"-hozzáállás (millió összetört rendőrautó, hírességek tobzódása). Külön apropót ad neki hogy nemrég két (!) magyar feldolgozás is született belőle, az egyikről itt a PRAE-n is született egy remek cikk – aki csak ezeket látta, most összevetheti az eredetivel.

Talán érdemes:
Ugyanakkor (tízkor) egy Bűvölet-utánérzés a FEM3-on, csak itt négy lány helyett egyetlen egyet vádolnak boszorkánysággal a suliban. Semmikülönös kis toleranciamese ismeretlen arcokkal, ismeretlen arcoktól arról hogy a gótok nem gondolják komolyan a síronfetrengést, aZ ŰRpentagrammák rajzolgatását és más ilyeneket, mégis mindig Vádak csapdájában találják magukat, pedig ők sem mások mint sem vagy az! Mi mondjuk nem vagyunk annyira demokratikusak mint az USA, de ezt nálunk már jórégen törvénybe foglalta Könyes Kálmán királyunk!

Halál a faszbúkra! rovat:
ŐR: 6,8 milliárdot ért Zuckerberg beszéde: "A cégvezér nyilatkozata megállította a Facebook részvényárfolyamának zuhanását." – Hogy is mondta Imhotep? "NAAAIIIIII!!!!!!!" Nem baj, azért én reménykedek hogy még idén becsődöl ez a sátáni közösségi oldal...a remény hal meg utoljára :SSS

Kis hírek a nagyvilágból:
18+: Tévé közvetítette Kim Kardashian nővérének szülését – ÉDES FASZOM. Ezek mit csinálnak azon kívül hogy semmit? – "A szülőszobában ott volt az egész család, még Kanye West is. Az anya maga húzta ki a bébit."…saját magából?! És ezt leadták a tévében?! B+, ez iszonytatóbb lehetett az összes beteg horrorfilmnél, márpedig én láttam már egy párat!! Az Alien összes szörnye, Freddy Krüger, az Ördögűző kiscsaja, Rosemary gyermeke és Lugosi Béla sírva menekült volna ettől a pokoli látványtól… Remélem éjszaka és korhatárosan adták!!!!!!4444444444 négy
Végbélvizsgálatot is bevállaltak az adóellenőrök: "Anya-lánya párosként mutatkoztak be, majd az egyik azt kérte a doktornőtől, hogy vizsgálja meg." – Huh, mindjárt nem irigylem őket annyira! Szerencsére ezt nem közvetítette a TV!!!444 Nem semmi munka ez azért, anya-lánya közösen megy végbélvizsgálatra… :SSSSS
Kívül: Egy szerelem története 22 képben: "Taylor Morris 23 éves és az afganisztáni Kandahárban szolgált, amikor idén tavasszal rálépett egy házi készítésű bombára." – Hogy is mondta kuncegábor? "Minek ment oda…" Nap kommentje:

Vipera01 2012.09.17. 15:30:52
Szép történet.

De szeretnék olyan képeket látni, ahol az amerikaiak által lebombázott afgán és iraki civilek találkoznak szüleikkel, gyerekeikkel.

Ahogy az éremnek, a háborúnak is két oldala van.

Megfúrták a Hit Gyülekezetének iskoláitHALLELÚJA TESTVÉREIM, HALLELÚJA!!! - "A kormányhivatalok akadályozták meg, hogy az egyházhoz kerüljön két iskola fenntartása. A Hit Gyülekezete szerint diszkriminálják egyházukat." – Remélem is hogy így van. Aki még nem tette, olvassa el ezt a cikket.


SZERDA, SZEPTEMBER 19.:
A HETEM KÖZEPÉRE SEM KÍVÁNOM

A széf bezárt, a rákemberek ottmaradtak
Ismétlés, talán érdemes:
Megint az újrázócsatorna (M2), megint kétévtizedes jóság 20:37-től. A Telepódium: Nincs mese részben elavultnak, részint (főleg a mai szókimondó politikai és stand up-műsorok mellett) biztonsági játéknak hat, de elkészültekor (az orwelli 1984-ben) még a bátrabb tévéműsorok közé tartozott (fél évtized volt hátra az európai enyhülésig, de ezt akkor még nem tudta senki). Az is újdonság volt, hogy a szocreál témákat az addigiaknál kicsit pikánsabban kezelték benne – persze nem úgy mint Árkus József, akinek örök hálával tartozok az első tévében látott seksz-film jelenetért, Red Hot Chili Peppers-koncertrészletért, vagy Monty Python-klipért, szóval van miért dicsérni, nem véletlen hogy késő éjjel kezdték a Parabolát. Addig is amíg azokat a szalagokat is leporolják, mi vigasztalódjunk ezzel.

Kiemelten ajánlott:
A milleniummal felszínre tört angol komikushullán lassan lenyugszik, és egyre jobban látszik, kik maradnak a felszínen. Steve Coogan bizonyosan közéjük tartozik: akár valamelyik karakterét adja (Alan Partridge) akár "rendes" filmbe castingolják, mindig jó amit alakít, a Széfbe zárt igazságban például pártfogótisztet, aki nem igazán jeleskedik a rábízott elítéltek jobb útra terelésével (erre mondják hogy szarból még mindig nem lehet várat építeni), jutalma a bulik és a hozzájuk kapcsolódó bűnözés fellegvárába, Manchesterbe való száműzetés, itt viszont felsőbb körök vele akarnak elvitetni egy igen csúnya balhét. Nincs mese, ideje hasznot húzni az eddigi sikertelenségekből, összeszedni az eltévedt báránykákat és rákényszeríteni őket hogy végre egyszer nemes cél érdekében tegyék amihez amúgyis a legjobban értenek, például a széftörést, és ha már ott vannak, szerezzék meg azt a videokazetát ami tisztázhatja azt az embert, aki mindent megtett értük. Aki nem Coogan miatt, az Omar Sharif-ért nézze. Két baja van csak: az hogy fél tizenegykor adják, illetve hogy aki nem fogja a Story4-et, az lemarad róla.

Kis hírek a nagyvilágból:
Pánikolnak az írek Kate hercegné fotóin: "Akár százan is elveszíthetik állásukat a Daily Starnál a fiatal hercegnéről közölt félmeztelen képek miatt." – Miért az íreket basztatják?! A királyi család ezer szinten csinált már bohócot magából, kezdve a minden nímanddal kezet fogó királynőtől egész az utódokig! Az angoloknak menő volt amikor Harry náci ruhában flangált, menő volt amikor pucéran csinált segget a szájából, de amint a "hercegnéről" pucér fotók kerülnek ki, egyből megy a pereskedés?! És itt van a legfontosabb, amit nem értek: ekkora pánik két ilyen ronda csöcs miatt? HÜLYE ANGOLOK, ANGOL HÜLYÉK!
2014-ig teljes a sötétség – Ó, nálunk nem csak addig ^^
Háromezermilliárdot kéne gyorsan elkölteni – Részemről rendben, hova mehetek érte? :) - "Kezdünk kifutni az időből: ha 2013 végéig nem dönt a kormány az EU-s pénzekről, elvész a rengeteg támogatás. A helyzetet az aktatologatás és a keménykedő közvetítők nehezítik." – Ja hogy erről van szó! Magyarország, én most leiszom magam.
KT: Így él egy dúsgazdag volt kormányfő: "Vidéki villa, antik képek, külön jógaoktató és elképesztő összegű óradíj." – Aki nem sejtené, Tony Blairről van szó, aki csak pártilag munkás, ahogy arra a Nap kommentje is rávilágít:

Horváth Lajos-kőmíves ( geek paraszt) 2012.09.18. 15:22:58
Blair mint a munkáspárt tagja, magát szoialistának vallja! Ez az életmód teljesen összeegyeztethető a szocialista eszmékkel XDXD


Homár: Csöcsmenza a Liszt Ferenc téren: "A pincérlány második alkalommal 1 percet sem töltött az asztalunknál az order felvételén kívül." – Hja, szépöcsém, ha ennyi idő alatt nem jutsz el a csúcspontig, ne is járj a Hooters-be!!!!
Kettesben majdnem mindent kipróbáltunk, hármasban, négyesben is: "Zsófi 6 éve van együtt vőlegényével, de kapcsolatuk a férfi szexuális szokásai miatt válságba jutott." – Ehhez is két ember kell: egy idióta férfi akinek nem elég egyetlen szerető asszony, meg egy hülye nő, aki hagyja hogy a pasi rajta keresztül élje ki a ferde hajlamait, ahelyett hogy az első ilyennél kitette volna a szűrét és beleverte volna abba a hülye macsó fejébe, hogy a seksz nem az élvezetről szól, hanem a gyerek összehozásáról!!! Minden másra ott a Gianna Michaels-összes! EZÉRT FOGY A MAGYAR!!! ÉBERSÉG!
Voksán Virág új klipjében zuhanyzóban dug: "És az orális szexről énekel, de csak kézimunka van."ÉS EHHEZ MINEK ZENE?! Pornózzon inkább, vagy vegye elő azokat a régi fotókat…:DDDD És nem ez az egyetlen virágos hír:
18+: Kinyalnálak, mint Voksán Virágot: így próbálják felszedni Mészáros Dórát – NEM ÉN VOLTAM!!! – "Az expornós-sztriptíztáncosnő bemutatja, milyen lehetetlen dumákkal és módszerekkel próbálják őt meghódítani Facebookon." – Hogy is van a mondás arról aki a faszbúkra regisztrál?...ne sírjon, ha sunázzák!!!!


CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 20.:
ÍGY NE SZERESS:

Még szőkébben Mexökőben
OK, nem fogom elsorolni az összes ismétlést, aki a Zaklatásra vagy a Halálos fegyverre vágyik, az úgyse hiszem hogy pont engem olvasna, és valószínüleg magától is megtalálja az őket adót kanálisokat.

Talán érdemes:
Nyolckor egy elég szájbarágós film Mexikóból a katolikus egyház (egyik) elmaradott szokásáról, a cölibátusról. Le lehetett volna úgy is forgatni, hogy az ördög kísérti meg a fiatal, pályakezdő papot, és akkor mindjárt kisebb lenne Amaro atya bűne, de ahhoz az is kellett volna hogy megmutassák, mennyire álságos amikor bármilyen nő (vagy férfi) olyasvalakire áhítozik aki már munkája miatt sem szabadna hogy sekszálisan érintkezzen vele (sem). Így viszont maradt ami a kötelező egyszerűsítések után szokott: igazi Cinemaxra való tövismadarak / szeressmexikóban utánérzés.

Ismétlés, nem ajánlott:
Film+2, 23:10: Tesó – Nem tetszett amikor először láttam úgy kilenc éve, és nem tetszik most sem. Túl sok filmes idézet, túl sok erőltetett duma és leülő vicc (és még Kovács Lajos is). Csak azoknak akik egyszerre akarják Quentin Tarantino, Kevin Smith meg az összes "kúl" (vagyis: divatjamúlt) filmes munkáját ócsósítva akciósan megkapni.

A medve nem játék rovat:
Három emberre támadt medve egy nap alatt: "Kilőttek egy 120 kilós medvét Romániában, de nem tudni, hogy az állat felelős-e a támadásokért." – Ezt már sose tudjuk meg!!! Pedig ha nem lőtték volna le, talán ki lehetett volna hallgatni!!! Hol van ilyenkor az Amnesty International?!!
Sebesült medve ölt Romániában: "Egy orvvadász csapdájától vadulhatott meg az a medve, amelyik széttépett egy embert." – …és itt se az orvvadász szívta meg, sajnos. :(
Kilőnek háromszáz medvét Romániában: "Elszaporodtak a medvetámadások az országban." - Medvéből még így is kevesebb van, mint orvvadászból. Nem lehetne inkább azokra vadászni? Vagy a medvék elé vetni őket?

A seksz, a szipu rovat:
Lady Gaga a színpadon füvezett: "Az énekesnő egy amszterdami koncert közben szívott, és elmondta közönségének, hogy mióta szív, nem iszik. Mintha pár kilót is felszedett volna." – Látjátok, ezért vívom én a drogellenes keresztesháborút! Legyen nektek intő példa Lady Gaga esete: amint letette a sörösüveget, egyből hippi lett meg elhízott, és hülyeségeket beszél!!! ÉBERSÉG!!
A sör az atomháborút is kibírja: "A hidegháború alatt az amerikaiak 30 kilotonnás atombombával próbálták ihatatlanná tenni a sört." - NA MIT MONDTAM! Ne füvezzetek, igyatok inkább! EGÉSSÉG!!!
Hv: 18+: Itt az évad legdugásosabb része: "Végre Spartacus is nőt kap, sorba kell állni a farkára." – It’s official: a Spartacus azoknak való akik nem merik bevallani hogy valójában pornóra vágynak!
Monica Lewinsky még él, és bosszút forral: "Minden biznisze bebukott, úgyhogy kínjában még mindig Bill Clinton farkának emlékével házal." - Érthető: azon kívül nem sokminden fordulhatott meg a kis fejében :DDD

Kis hírek a nagyvilágból:
Nem takargathatjuk tovább az óriási lyukat: "Drasztikus és népszerűtlen intézkedések jöhetnek, vagy lemondhatunk a valutaalap pénzéről." – Öööö…még ennél is drasztikusabb lépsek? o_O
Hatalmasak a bérkülönbségek: "Csak kicsivel keresünk többet, mint a világ legszegényebbjei. Észak-Amerika a leggazdagabb." – Hogy is mondta marosán elvtárs? Nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy!!
Rendőr késelt egy gödöllői kocsmában: "Bozótvágó késsel és viperával rendezett egy vitát." – Senki se szólt neki, hogy ez a fajta elkövetés azokra jellemző akiket elvileg neki kéne üldöznie?
Patkányhúst is árultak az egyik angol piacon: "Afrikából származó illegális húskészítmények tűntek fel az egyik legnagyobb londoni piacon." – Merő rasszizmus ez a hír, holott az eladók csupán fel akarták készíteni a népeket arra ami majd rájuk vár: Hunger Games, rágcsálóhús-rágcsálás, miegyéb.
Christina Aguilera óriásfenékkel tér vissza: "Új dalt mutatott be a 31 éves énekesnő, de az embereket az érdekli, hogy mekkora lett a segge." – Engem nem érdekel, én egyszerűen csak LESZAROM.
Kate Middleton majdnem megint villantott: "Nemrég a hercegnő mellbimbóját csodálhattuk meg, most a szél csapta fel a szoknyáját a reptéren." – Mondom LESZAROM!!!!
Szexvideó is készült Kate Middletonról?: "Főhet a brit királyi család feje, mert nem elég, hogy legutóbb félmeztelen fotók láttak napvilágot Vilmos herceg nejéről, de úgy hírlik, ennél még sokkal pikánsabb képek, sőt egy szexvideó is készült Katalinról." – Édes faszom, még a végén külön rovatot kap ez a nyomorult. Milyen szerencse hogy a cárok meg fáraók idejében nem volt ájfón meg internet! Micsoda partyfotók szivárogtak volna ki Raszputyin orgiáiról, és ki kellett volna a fél országot irtani :DD
Kard: Meddig élhetnek a szent tehenek?: "Félre ne értsen senki: nem kívánom idős, vagy bármilyen okból eltartott honfitársaink éhhalálát."HÁT PERSZE. Nem azt akartad mondani, dehát mégiscsak azt mondtad. Mert ha mondjuk azok ellen ugatnál akik semmit nem tettek a közösbe csak várják a segílyt, akkor aszondanám, jogos amit ugatsz. De hogy azokat basztatod, akik dolgoztak 40-50 éveket, hát elmész te a jó édes anyádba, aki felnevelt és eltartott téged…komolyan, minek él az ilyen? És főleg: minek blogol?!
Pénzkérdés: Luxusnyugdíjasok: "Ilyen nagyvonalú, teljesen ingyenes utazási lehetőség sehol máshol nincs Európában." – Minő meglepetés: egyszerre két nyugdíjasok ellen uszító blog Magyarország Vezető Hírportálján. De biztos csak egy véletlen egybeesés ez is. Engem most vár a kocsma, holnap tévémentes nap, viszlát utána!

Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés