2012. 09. 22.
Kék aggyal (szept. 22-23.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, SZEPTEMBER 22.:
OKÉ, KOMPJÚTERKÉM!

Ez itt az 51-es körzet?
Nem ajánlott:
Ez most kivételesen nem tévéműsor hanem koncert lesz. Tisztelem-szeretem Illés Lajost, megérdemel egy emlékkoncertet is, de ez a mostani nagyon lehúzásszagú lesz, ezt már a plakát is sejteti: nagybetűvel hogy ILLÉS, alatta kicsivel hogy Lajos, és hogy emlékkoncert. A két fő kulcsKÉSZÍTŐjátékos, Szörényi és Bródy egyformán távolmarad, tedd azt te is!

Talán érdemes:
Aki arra kíváncsi hogyan lesz a rablóból pandúr, az kilenckor kapcsoljon a Viasat3-ra: a Komputerkémek visszavisz bennünket a hackerkedés (h)őskorába, a hatvanas évekbe és két ifjú lázadó életébe akik az egyik törvénytelenséget (mosott pénzek pártszámlán) egy másikkal igyekeznek orvosolni (átutalják egy radikális fekete szervezetnek). Vissza a jövőbe: a két számlatörő egyike börtönbe került, a másik most is hekkel, de már tiszta pénzért és felkérésre, vagyis a biztonsági rendszerek hiányosságait keresi kis csapatával. Azonban az FBI nem felejt: emberünket a sötét múltjával zsarolják és veszik rá egy igazán illegális akcióra. Szórakoztató iparosmunka nagy nevekkel (Dan Aykroyd, Robert Redford, River Pohenix és a jó öreg Sidney Poitier).

Ajánlott:
Viszonylag kevés feminista filmet szoktam megnézni, és még kevesebbet ajánlani, de a Harc az egyenjogúságért kivételesen azt az esetet mutatja be, amikor jogos a követelés. A Ford dagenhami összeszerelőüzemében sok nő is dolgozott (leginkább az autó belsején meg az ülések anyagán) jóval alacsonyabb fizetésért – ezt elégeli meg Rita, aki egyre magasabb szinteken kerül szembe a(z akkor még) erősen hímsoviniszta férfitársadalommal. Egyedül Bob Hoskins aki az átlagnézőnek is ismerős lehet, de ez ne rettentsen el minket: a gordon agáta / ágota, karsay dorottya-féle szélsőséges feminizmusnak itt (még) nyoma sincs, itt valóban elnyomott nők valós történetét dolgozták föl. Kezdés nyolckor az HBO-n. Végül aki még fent lesz hajnali 3:40-kor, az a TCM rövidfilmek sorozatban elcsíphet egy interjút Szabó Istvánnal, természetesen a sorozat címét adó csatornán.

Pálgium rovat:
Schmitt: Nem a plágium miatt mondtam le – Könnyű lenne egy legyintéssel elintézni, de kinézem belőle hogy komolyan gondolja amit mond. Ettől függetlenül a fél országnak megvan róla a véleménye. – "A volt államfő a Nemzeti Vágtán nyilatkozott a Hotnak, aztán egy angol közmondást idézett." – Ezek szerint legalább nyelvvizsgája van neki…
Schmitt képzés nélküli PhD-re készül: "Egyelőre a publikációi megírásán dolgozik." – …vagy nem.

Kis hírek a nagyvilágból:
A siker küszöbén ácsorog Magyarország?Mi az hogy, nagyonis."Orbán három nagy diadalról beszélt pénteken. Az egyik akkora kudarc, amekkorát még nem láttunk." – Ne aggódjatok, fogtok még:
Alakul a kormányváltás forgatókönyve: "Bajnai–LMP–Milla–egységfront, már nem ciki az MSZP, mindenki együtt, vagy mindenki mindenki ellen? Tényleg legyőzhetetlen a Fidesz? Árkok és szövetségek a 2014-es választás előtt."ÉDES FASZOM. Hát asszem tényleg ideje bevenni a ciánkapszulát ha az eddigi kormány helyett ezek jönnek :SSS
Milla: Fejezzük be a múltat!: "Tüntetés október 23-án a Szabad sajtó úton." – Hát ja, jó volna már ha a múlt összes kísértő árnya, de leginkább az SZDSZ immár hivatalosan is befejeződne és nem futnák az újabb köröket újabb és újabb neveken:

873ujr3rk 2012.09.20. 19:41:12
igazán elkeserítő milyen hatékonysággal ürítették ki, tették súlytalanná az olyan fogalmakat, mint demokrácia, jogállam, szolidaritás, esélyegyenlőség. . köszönöm milla, köszönöm feri, köszönöm szdsz, köszönöm charta, köszönöm mszp.


Bónuszba jár még nektek egy Nap kommentje:

Fábián István 2012.09.21. 08:12:39
Őszintébb lenne a "végképp eltörölni" megfogalmazás, drágáim. Olyan testre szabottabb.


LG: A nyáron is Majkába halt bele a magyar – Hát ha hallgatnám én is belehalnék ebbe a kurvaszar, ráadásul egy az egyben lopott szemétbe… - "Az ózdi rapper dala tovább tarol a Youtube-on, de nyomában lohol a saját paródiája és a Mirigy is." – Egy időben asszem itt a PRAE-n is kitették a MAHASZ aktuális listáit, egyszer-egyszer talán még én is kommentáltam, de azután beláttam hogy nincs értelme: A MAGYAR KÖNNYŰZENE MENTHETETLEN.
Főzve szolgálta föl a péniszét egy japán férfi – Na most mondja valaki hogy a japánoknak kicsi van. Év kommentje-candidate:

Lajos1001 2012. 09. 20. 16:07
70 ember tudott enni a péniszéből? Nem semmi.


Mindenki maradjon otthon a hétvégén: "Autómentes nap, tudományok hídja bénítja meg a fővárost. Lista a lezárásokról Andrássytól Zrínyi u.-ig." – Nekem a kocsma az otthonom, én ott maradok, ti meg remélem a tévé előtt. Viszlát holnap!


VASÁRNAP, SZEPTEMBER 23.:
ESIK MÁR?

Még nem, de mindjárt fogok
A hónap utolsó előtti hétvégéje rettenetes gyenge felhozatallal kopogtat az ajtón. A TV2 és a retekklub a maga ismétléseivel (Vasember, Seksz és Nyújork), és perszehogy egyidőben (nyolckor). A nemismétlések terén meg az HBO Comedy nem jeleskedik: fél kilenckor egy ilyen időfogyásos vígjátékot adnak, amiben egy lúzer pizzaboynak 30 perc vagy annyi se áll a rendelkezésére a lenni vagy nem lenni örök dilemmájára: vagy bankot rabol, vagy levegőbe röpítik egy rászerelt detonátorral. A harmadik lehetőség legalább ilyen rázós, mert csak egy régi de már nem haver segítségével tudná máshogy lerendezni ezt a kérdést. Se az ötlet, se a megvalósítás nem túl eredeti, de ma ez lesz az egyetlen opció, ha valami nem agyonismétlésre vágyunk – illetve lesz még nyolckor egy fárasztó művészkedés az állattartás nehézségeiről a Cinemaxon, ahol egy középkorú amcsi pár annyira rákészül egy macskakölyök érkezésére, hogy előtte még önmegvalósítanak egy jót. Hát ennyi erővel akár gyereket is vállalhatnának, az legalább a távoli Jövőjükre is pozitív hatással lenne…

Ismétlés, talán érdemes:
Egy hete a Halálbiztost adták a Film Mánián, ma meg testvérfilmjét, a Terrorbolygót, a géppuskalábú go-go-girl-lel és a rá vadászó zombikkal. Aki nem ismerné unásig a háttérsztorit: Tarantino és Rodriguez poénból előbb trailert csináltak, majd leforgatták a teljes műveket is (csak hogy bonyolódjon a dolog: azóta Danny Trejo itteni karaktere, Machete is saját filmet kapott). Ezerszer elmeséltem már mi a gondom azokkal a mi művekkel amik a régi olcsó B-filmeket próbálják reprodukálni többmilliós költségvetésből, nem fogom még egyszer elmondani. A két Grindhouse közül még mindig ez a jobbik, és ez sokat elmond arról, hogy még Tarantino mostani mélyrepülését is van aki jobban csinálja nála. Tizenegykor ha akarsz te is meggyőződhetsz arról, hogy nincs élet az Alkonyattól pirkadatig után.

Kis hírek a nagyvilágból:
Mága Zoltán Horthy Miklós vitéze lett – Jól olvasom? Egy roma származású művész mint Horthy Miklós vitéze? Asszem tényleg közel lehet a világvége…- "Adományozott is a kormányzó lovas szobrára. Bencsik András huszárruhában esküdött fel. Több embert tüntettek ki, mint egy bányásznapon."…és nem ez az egyetlen hasonlóság a két esemény között :DDD
30 milliót érő droggal buktak le a Keletinél: "Két vietnami turistától kobozták el a rendőrök a tizenöt kilónyi, bőröndbe rejtett marihuánát."There goes Christmas, ahogy az angol mondja. Ha esetleg sírást és jajgatást hallanánk mostanában a távolból, azok a zokogó hippik lesznek.
Világevő: A másnaposság legjobb gyógyszere: "A legjobb arrabbiata recept, akkor jó, ha olyan csípős, hogy leizzadsz tőle!" – Kösz nem, maradok a másnaposság hagyományos ellenszerénél: kutyaharapást szőrével, ahogy a magyar mondja, vagyis: EGÉSSÉG!
A Fradiból nem tűnt ki, Angliában berobbant: "Lowtont lepasszolta a Sheffield a Fradihoz, most 3 millió fontért vitte az Aston Villa. Szétlőtte a kaput." - Erről valamiért ez jut az eszembe.
25 év börtönt is kaphat a bekattant troll: "A 26 éves Joshua Scott Albert eleinte csak a munkájára panaszkodott, aztán az lett a vége, hogy terrorizmussal és gyilkosságra felbujtással vádolják." – Így kell ezt csinálni! Life is short, troll hard!!! Vagy inkább mégsem?
Rendőrök verték szét a gigantikus házibulit: "Háromezren randalíroztak Harenban egy tinilány születésnapja ürügyén. Az ötletet egy film adta." – Mikor tanulja meg már a faszbúk-generáció, hogy egy születésnap NEM "public event". Mindegy, remélem kaptak könnygázt meg kardlapot, a fiatalok csak ebből értenek!!!!4444444
Ittas vandálok verték szét a 2-es metrót - Lásd mint fent. - "A kilencfős banda tagjai a szerelvénybe vizeltek, üléseket rongáltak, ablakot törtek szombat este." - Ha rajtam múlna, én előbb hülyére veretném őket, majd kifizettetnék - feltakaríttatnék velük mindent, a pisájukat is felnyalatnám velük a földről, az tuti. Ja és az egészet lefilmezném és feltenném a netre, hátha a többi baromnak elveszi a kedvét. Na, ennyi empátia asszem elég is volt mára, hozzák a piámat is, úgyhogy viszlát hétfőn!




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés