2012. 09. 24.
A hűtős vadász (szept. 24-25-26-27.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, SZEPTEMBER 24.:
TARLÓS FOGYASZTÁSI CIKKEK

Egyes, leülhetsz Dr. Grindhouse
Nagyonajánlott, demostaztántényleg:
Negyed kilenckor az M1-en folytatódik a sikersorozat Hacktion, még életszerűbb történettel és karakterekkel, mint eddig. OK, ne cinikuskodjunk, egyértelmű pozitívum Anger Zsolt jelenléte, de ezt a High-TEK kommandózást nem kéne erőltetni se filmen, se az életben senkinek…

Ajánlott:
Vele egyidőben (gy.k.: negyed kilenckor) egy pörgős krimi az HBO2-őn, Scorsese és Guy Ritchie nyomdokain, de leginkább az Ocean’s sorozat ihletésére, csak valamivel több vérrel és kevesebb fifikával, bár a cím szerint hőseink nem közönséges, hanem egyenesen Tökéletes bűnözők, akik az utolsó részletig megterveznek minden akciót. De van aki még náluk is tökéletesebb: a rendőr aki a nyomukban van és a kelleténél közelebb kerül hozzájuk, ráadásul pont a legnagyobb dobás idején. Amiért érdemes: Idris Elba, Matt Dillon, és amiét nem: szerepel Chris "az asszony verve jó" Brown, és a történet se megy egyenes vonalon, végig nem lehet tudni most akkor kinek is szurkoljunk. Kilenckor újabb B-movie reneszánszát élő nem épp reneszánszarcú emberrel, Danny Trejóval és hasonló kvalitásokkal rendelkező barátaival (Sean Bean, Ving Rhames) a Film+-on. A Halálfutam 2. a bizonyíték arra hogy a grindháuz műfaja él és virul, annak ellenére hogy egyesek pénzzel ölik. Minden együtt van: folytatások, bugyuta történet, cicababák, tuning és persze akció minden mennyiségben. Ha azt mondtam a Terrorbolygóra hogy inkább az mint a Halálbiztos, hát akkor most azt kell mondjam hogy inkább a Halálfutam bármelyik része, mint a Rodriguez-Tarantino tandem.

Úgyis nézni fogjátok:
Negyed éjfélkor az idei első karácsonyi ökörködés a Film+2-őn 2008-ból, mikor még mindent és bármit el lehetett adni a Jackass-szel és annak főszereplőivel. Bam Margerának nem is tudom hány műsora volt az MTV-n, Viva La Bam, Unholy Union vagy mi, meg a többi rettenet, sikeresen ki is irtották a zenét a Music Televisionből. A Hol a búsban van a Mikulás? valamelyest a tényfeltáró dokuk nyomvonalán halad (még a címe is a Bin Ladent kereső műre hajaz) jóval komolytalanabbul, nekem már sok egyszerre három-négy műsor ettől az elkényeztetett kölyöktől, úgyhogy kihagyom. Az elkészülte óta eltelt négy év, remélem sikerült felnőnie.

A medve nem játék rovat:
Egy magyar pár esete három szlovák medvével – …avagy így kezdődik egy fajok és nemzetek közti wife-swapping GANGNAM gang bang.

Kis hírek a nagyvilágból:
Alexandra Diamond megint szingli és felhagy a sztriptízzel: "Az expornós Svájcba költözött és üzletvezető lett." – És milyen üzletet vezet? :) Lesz ott nekem is befektetés? :DDD
Egy jó állásért hazudunk, mint a vízfolyás - Sőt, anélkül is ^^
Felpörög a kormány a Twitteren is: "A minisztériumok netes jelenlétének ösztönzése lesz a feladata az új internetes kommunikációs helyettes államtitkárnak, de Deutsch Tamás twitteres káromkodásával nem kell foglalkoznia." – Ide jutottunk: Magyarországon embereket fizetnek azért hogy twitteljenek az aktuális kormányért. Lassan tényleg nem lesz érdemes netezni... Lehet hogy követem Irán példáját és csinálok saját netet:
Irán betiltja a Google-t és a Gmailt: "A Facebook és a Twitter már korábban sem volt elérhető a saját internetet fejlesztő országban." – Így van jól: amiről nem tudunk, az nincs is.
És mégis bejön Varga hűtős jóslata!: "A GKI felmérése szerint nőtt azok száma, akik tartós fogyasztási cikkek vásárlására készülnek." – Micsoda luxus!!! Egyeseknek még van pénze enni!!! Nem baj, már készül a megoldás:
A lehető legmagasabb lesz az e-útdíj: "A fuvarozók nem értik, a kormány hogyan számolta ki a tarifát, és adócsökkentést kérnek cserében." – …megjósolható milyen sikerrel :((((
Heti trend: már nem okostelefonnal a legmenőbb fényképezni: "Ha ön azt hiszi, hogy az iPhone meg az Instagram a menő, akkor a sztárokhoz képest le van maradva."HELYESEN: Ha Ön azt hiszi hogy általában menő dolog tükörben fotózkodni, akkor Ön egy f***.
Hétmillió brit látta Katalin hercegné mellét: "Egy felmérés szerint azért klikkeltek a fotókra, hogy osztozzanak a királyi család felháborodásában." – Inkább az én felháborodásomban: ekkora belhé egy ilyen ronda nő miatt?!
16+: Pucér tömeg az Északi-tengerben: "A fürdőzők egy segélyszervezetnek gyűjtöttek adományokat az akcióval. A víz 12 fokos volt." – Nézzük a jó oldalát, legalább ezek se szaporodnak már mert szétfagyott a heréjük meg a petefészkük. Ilyen az abszolút önfeláldozó jótékonykodás!
Feloszlott az LMFAO: "Redfoo szerint túl régen léteztek már. Ő szólóban folytatja, és teniszmárkát akar." Ó JAJ!!!!! És én lemaradtam a Szigetes koncertjükről!!!! Mekkora veszteség ez a könnyűzenének, és főleg mekkora nekem! Erre inni is kell! PEZSGŐT!!! :DDDD Maradjunk is a zenénél. A Lángoló Gitárokon közzétett legutóbbi klipmegosztás újabb kisebb flamewart kavart, melynek eredménye az egyik oda is bedolgozó szerző blogjának címlapra kerülése volt:
Nihilak: Utálom a folkmetált = magyarellenes vagyok: "Csak azért, mert leszólom a népzenei elemeket is felvonultató Dalriádát, már rögtön nemzetellenes zsidóbérenc leszek?" – Nyilván nem, de a helyesírás attól még lehetne jobb. Év kommentje-candidate:

Disintegrator Rising 2012.09.24. 10:49:30
istenem, ennyit vitatkozni. a zene ennél sokkal egyszerűbb. vannak akik nemszeretik a Slayert, ők buzik, meg vannak akik szeretik, ők normálisak. a Slayer mellett a többi zenekar nagyjából elhanyagolható. ennyi a titok nyitja :)


…és végül egy butitájmos Nap kommentje is:

mojoking77 2012.09.24. 11:48:33
FOLKMETAL !!!! Hahahahahahaha..... Edes istenem. Ezt komolyan gondoltatok? Folkmetal? Azt hittem a black metalnal megallt az idiotasag. Jaj, ezen meg sokat kell rohognom azt hiszem. Rakerestem a Dalriada nevu zenekarra. Koszonom sracok, feldobtatok a napomat. Van meg ilyen? Esetleg Neoton Familia metal, vagy valami hasonlo ertekes cucc?
Ja, lehet jonni hazaarulozni. Folkmetal... Faszom...



KEDD, SZEPTEMBER 25.:
MEDVEPOLITIKA

Vele egy nehéz éjszakát is eltöltenék 8)
Ajánlott:
21:20-kor megint egy bizonyíték arra hogy a gyilkos múlttól nem lehet szabadulni: hiába szakított múltjával a valaha drogüzér főhős, hiába élne nyugodtan, távol a nagyváros csábításaitól, ha egyszercsak felbukkan a régi haver és a régi idők emlékére letétbe helyez nála némi kokaint. És persze hiába hogy emberünk eltünteti a lehetséges bizonyítékot, ha onnantól kezdve mindenkinek fáj rá az orra. Ha netán tegnap összekeverted volna a Tökéletes bűnözőket a közönségesekkel, akkor legalább ma ne úgy ülj le az Egy nehéz nap elé a Viasat3-on, hogy a Beatles zenéjére készülsz rá...

Ismétlés, talán érdemes:
Story4, 22:05: Blues Brothers 2000 – Ez elé meg ne úgy üljünk le, hogy az eredetit várjuk. Bár Elwood itt is a börtönből jön, de Jake (John Belushi) meghalt (sajna nem csak a történet szerint), a blues is az utolsókat rúgja – de a megmaradt Blues fivér még mindig a zenével akarja megváltani a világot, megintcsak isteni küldetésben. És győz a Rock Katonái-effektus: ha meghal egy bluesman, három áll a helyére: egy amilyen fiatal, olyan vagány árva (egy az egyben mint a kiskölyök a Ford Fairlane-ből, csak kevesebbet káromkodik), egy sztriptízklub-tulajdonos, és végül még az őket üldöző rendőrtiszt is megtér fekete zenei gyökereihez. Már csak a cameózó zenészek miatt is érdemes, Aretha és James Brown természetes hogy itt vannak, a(z akkor) fiatalabbak közül pedig Erykah Badu kerül leginkább a relfektorfénybe. Mindez persze eltörpül a filmvégi Bandák Csatája supergroupja mellett, ami szabályos ki kicsoda: mindenki aki él és mozog ott játszik meg énekel benne. Tudom hogy divat fikázni, meg Belushi is pótolhatatlan, de én nem tudok erre a filmre haragudni. Az meg külön prófétikus hogy amiről Elwood prédikál feloszlás szélén álló zenekarának (a zene halála) az azóta már bekövetkezett, csak nem a techno, hanem az internet miatt.

Ismétlés, nem ajánlott:
Duna, 21:35: Zabriskie Point – Antonioninak mindenről ugyanaz jut az eszébe: hatvanas évek, forradalom, elvontkodás, és persze céltalan seksz. A sztori másodlagos, a látvány kitűnő (ez az operatőrt dicséri leginkább), de a kész egészet sajnos a Pink Floyd zenéje se menti meg, ettől függetlenül mind a mai napig hivatkozási pont és tananyag az összes sznob egyetemen. Nálunk a kocsmában mindig elkapcsolnak róla, ez azért jelenthet valamit.

A medve nem játék rovat:
Nem jutnak dűlőre medveügyben: "Romániában a kilövési kvótán vitatkoznak. Közben hétfőn újabb támadásokat jelentettek." – Senki sincs aki a medvéket képviselje? Küldjük ki a TASZ-t: ha sikerül mediálniuk, ha nem, mi így is úgy is jól járunk :DDDD

Minsig csak a seksz, a szipu rovat:
Felpolcolta melleit a francia focisták kurvája: "Fotók készültek arról, hogy fotózásról jön. Látványosan felpolcolt mellekkel." – Valami nincs rendben a világgal. Egy kiskorú csajon ugye végigment a fél francia válogatott. És megúszták. A csaj meg celebkedik, és már az is hír hogyha egy fotózásról jön. Érted, a tényleges fotók még kint sincsenek, de már itt kelleti magát, és el van fogadva hogy tizenévesen a testéből él. Mi a tanulság? Egy filmrendezőnek soha nem bocsátanak meg egyetlen pedofil affért, de 11 focistának mindent lehet. Érthető, a világnak nagyobb szüksége van a bőrlabdás cirkuszra mint egy újabb idióta Polanski-filmre. Hogy is van a régi szöveg? "Egy se kurva, mind királylány."
Christina Hendricks átcsomagolta a mellét az Emmyhez: "2010-es dekoltázsát variálta át a Mad Men sztárja, plusz további ruhacsodák és -balesetek az Emmyről." – Őt viszont SUNÁZNÁM.

Kis hírek a nagyvilágból:
Oktoanyu szerint Paris Hilton hülye – Kedves olvasók, Bagoly mondja rovatunkat olvashatták.
Mel Gibson egy autónyi csajt vitt bulizni: "A színész nőiből az egyiknek már csak a gyerekülésben jutott hely." – Oké, lehet hogy egy részeges rasszista, lehet hogy beleőrült a Passióbam, de egyet nem lehet elvitatni: TUD ÉLNI AZ ÖREG!!!
Élet-halál harcaz új iPhone-ért: "Nem az örök élet titkáért, hanem egy telefonért utaztunk Münchenbe, hogy a világ Apple-hívővel megküzdve, még a magyarországi megjelenés előtt megszerezzük a vágyott kincset. Mert kell!" – Nem. Hanem mert egy szerencsétlen balfasz konzumidióta vagy, azért. Gondolom imádkozni is szoktál az ájfónodhoz, meg SMS-eket áldozol a Steve Jobs-házioltár előtt.
Két évet kapott a diákjait leitató, bedrogozó, megdugó tanárnő – Remélem gordon agáta őt is kipellengérezi az irodalmi centrifugában mint a férfibűnözőket… :DDD – "A 23 éves nő egyezséget kötött, hogy ne kapjon tíz évet, cserébe sosem tanít iskolában." – …és még ebben is a nő jár jól, basszus, mert ne mondja senki hogy csak iskolában élheti ki magát az ilyen idióta ribanc…

SZERDA, SZEPTEMBER 26.:
A KÁRPÁTOK TAKARÍTÓJA,

"What are you waiting for?!"
...a mémek tanítómestere.
Sir Anthony Hopkins rovat:
…de csak azért mert nem akarom folyton kiírni hogy ismétlés, de ajánlott. Szóval a zord arcú lovaggal ma kétszer is találkozhatunk, egyszer 21:20-kor a Leggyorsabb Indian valós (sőt: vaslós, azaz lovas) történeten alapuló szelíd motorosaként, aki egy emberöltőn át építette azt a motort amit 75 évesen ki is próbált a világ másik felén, Amerikában. Ez a Duna TV-n lesz, utána a Story4-en fél tizenegykor jön a Bizonyítás, ami oly sok hasonló matekMETÁLfilm után újra azt bizonyítja hogy a számok világát nagyon nehéz a vászonra átültetni. A makulátlan elme itt már kihunyófélben van, és nemhogy örökké, de egyre ritkábban ragyog, annyira hogy saját lánya ápolására szorul, aki atudós apa halála után azt kutatja, vajon a zsenialitásból vagy őrültségből jutott több neki – és közben meg kell találnia a módját hogy testvérével is rendezze a kapcsolatát, illetve betekintést engedjen apja egy tanítványának minden titkok nyitjába, a papa naplójába. Nekem nem jött be anno, de ez nem jelent semmit…

Kiemelten ajánlott:
Univesal Channel, 21:20: A Nagylábú
– Újabb halálbiztos tipp a mai B-filmre: levitézlett sztárok (Barry Williams, Danny Bonaduce, nálunk talán kevéssé ismertek), lejárt szavatosságú (de még mindig bőven suna+) bombanők (Sherilyn Fenn), ezerszer megfilmesített mitikus lény (Bigfoot), és persze cameók, leginkább Alice Cooper-é, ő az aki miatt én ezt a bugyutaságot csakazértis nézni fogom. Teljes agyelhagyás, alkohollal vagy anélkül - mit nekünk te zordon Kárpátoknak Tarantinója!!

Kis hírek a nagyvilágból:
Kívül tágasabb: Groteszk szépségek: "Bár a kriptákról a csend és az elmúlás jut az ember eszébe, lehetnek szépek is." – Asszem ez tipikusan az az eset, amikor ezer százalékig igaz a blog címe, mert akárnilyen szépek is ezek a fedett kolombáriumok (tehát NEM kripták) kívül azért mégiscsak tágasabb. Annyira, hogy ha nem muszáj, én nem is akarok egy ilyen groteszk szépségbe beköltözni…
A szegények és a jómódúak is többet szívnak azoknál, akiknek közepes az anyagi helyzetük. – Nem baj, már dolgoznak a megoldáson, vagyis a középosztály felszámolásán. 45 után kezdték, lassan befejeződik ez is, és marad két réteg. Ja, meg egy harmadik: az, akinek már semmije sincsen.
Angolna szorult egy ausztrál férfi seggébe - Miért van az az érzésem, hogy nem magától került oda az a szerencsétlen hal?
Miért jobb a fehér vagina? – Miért van olyan érzésem, hogy egy újabb idióta divatról fog szólni a cikk és nem egy bizonyos nemibetegség tünetéről? – "A kozmetikai piac egyik leggyorsabban bővülő része a fehérítőkrémeké. Ázsia számos országában imádják ezeket a nők, akik már nemcsak az arcukat vagy a hónaljukat, de a vaginájukat is kifehéríthetik. Pedig a termékeknek számos káros hatásuk van, elvékonyodhat, törékennyé válhat tőlük a bőr. A nyomulós reklámok a rasszizmus határán egyensúlyoznak, de a gyártók ügyesen telebeszélték pár millió ázsiai asszony fejét." – Méghogy rasszizmus meg telebeszélik az emberek fejét! Hát végre egyszer hozzánk akarnak hasonlítani! :DDD Nap kommentje:

Jimmygo 2012. 09. 25. 17:47
szia kata vagyok, a vaginám rasszista lett...ez még nagyon kellett a tipikus jó dolgomban már nem tudom mit csináljak...


Kórházban volt Biszku Béla – AZT REMÉLEM IS!!! EGÉSSÉG!"Biszku Bélát a múlt héten vitték kórházba, azt nem tudni, hogy miért. A kezelés idejére a bíróság módosította Biszku házi őrizetének helyét. Az egykori belügyminisztert két hete gyanúsították meg háborús bűntettel." – Na, remélem nem kell sokáig várnunk arra hogy az ördög ezt a szörnyeteget is elvigye magához. Nem lennék a helyében amikor lepereg előtte az élete, vagy amikor a sötét kórházteremben elkezdik kísérteni az egykori áldozatai, de hát ilyen a háborús bűnösök és tömeggyilkosok vége! Mielőtt bárki is érzéketlenséggel vádolna, idézzük föl milyen utolsó percek jutottak az áldozatainak: börtönhalál, Szibéria, vagy a kötél feszülése a nyakon. Ehhez képest biszku még így is ágyban, párnák közt van – de belül szenved, efelől ne legyen kétségeink, az agya már elkezdte játszani neki a filmet, az emlékei visszatérnek, ahogy a holtak átkai is, mert azt se felejtsük el, emberek halálba juttatása elég rossz karmát jelent a túlvilágon, bármiben hisz vagy nem hisz az elkövető (jusson eszünkbe kádár utolsó, már elborult aggyal ledarált beszéde, vagy pol pot szánalmas halotti máglyája). Életében elkerülte a büntetés meg mindazon ítéletek amiket ő úgy adott másoknak mintha cukorkát osztogatott volna, de csak idő kérdése hogy meghaljon, és az bizony nem lesz soká. És a halál után – AZ ÍTÉLET. És amíg ő a pokolban sül (mert mint mondtam, egy ember halála se marad büntetlen, nemhogy több százé vagy ezeré), addig én nyugodtan ihatok arra hogy múltunk egy újabb undorító darabja távozott, sajnos kicsit később és nem egészen úgy ahogy kellett volna. Tényleg, el ne felejtsek erre is behűteni egy pezsgőt… :)))


CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 27.:
ÁRAD A ZÖLD

...a DISZ meg
arat
Kiemelten ténylegajánlott, de nagyon:
M1, 20:15: Fábry – A humor nagyágyújában egyszemélyben született újra a magyar komédiázás összes tehetsége, a korai Hetihetestől a radikális Hócipőn át egész saját indulásáig. Nincs is szükség másra ^^ Ugyanott 23:40-től újabb hiánypótló műsor az Angi jelenti, ami új színt hoz a palettára, ezúttal a vidéki életre való rácsodálkozással: a Hesna bátorságára is rácáfoló műsorvezetőnő ugyanis egy átlagos magyar tanyára rándul ki a mai rész erejéig, sajnos nem Tiszabura, Edelény vagy a híresen békés Hétes környékére, de biztos sorra kerül majd az is. Ha egy kicsivel tökösebbek lettek volna a készízők, lehetett volna ilyen "Hilton tesók vidéken" – típusú reality show-t csinálni belőle, Amerikában is mekkora siker volt!

Ajánlott:
Fél tíz előtt öt perccel egy dráma a Duna TV-n, csak hogy újra megbizonyosodjunk, bizonyos dolgok nem változtak nálunk a hatvanas évek óta sem (már lehetett az ötvenesekről forgatni, persze mérsékelt hangnemben): a vidékről egyetemre került Ostoros Marci Pesten szembesül a kommunizmus keményvonalával: szerelmét egy régi kapcsolata miatt kirakja DISZ-titkár haverja, azonban nem sokra rá már a titkár úr is repülni kényszerül. Marci meg mindeközben csak őrlődik: a csaj mellett nem mert kiállni, odahaza meg már túl budapestinek tartják, szóval a furkálások, elégedetlekedések mindig is velünk voltak. A Zöldár lehet hogy voltmár, de még mindig a legjobb program mára, főleg a hardcore DISZ-tag Koncz Gábor miatt.

Kis hírek a nagyvilágból:
Soulbook: Férfias játék a Wikipedia?: "Szerkesztőinek 91 %-a férfi, ellentétben a legtöbb közösségi oldal nődominanciájával." – Ennek ellenére sem férfias a wikipédia, sokkal inkább buzis.
Jövőre láthatjuk a legfényesebb üstököst – Hé, nem úgy volt hogy addigra vége lesz a világnak?
Bíróság: Dániel Péter rongált, de tette társadalmilag hasznos volt: "A bíróság első fokon kimondta, tette "erkölcsileg pozitív tartalmú és társadalmilag hasznos volt"." – Két dolog jutott eszembe, az egyik, hogy innentől senki se vádolhatja Fideszes elfogultsággal a bíróságokat. A másik, hogy ezzel a pozitív tartalommal meg társadalmi hasznossággal ugyanúgy kiengedtek egy szellemet a palackból, mint kuncze a megélhetési bűnözés bevezetésével.
Vérengzés Kijevben egy memóriakártyáért: "Három biztonsági őrt megölt, egyet megsebesített a szupermarketben lopáson ért férfi." - Képzelem egy ájfónért mi mindent követett volna el...ki kéne lőni az ilyet, de tényleg.
Feláldozta magát a szerb pilóta: "Nem katapultált, nehogy lakóházra zuhanjon a gépe." - Egy szó: RESPECT.
C:c 18+ Kurva lett VV Annamariból? - Miért, eddig mi volt? Lemaradtam valamiről?"Majdnem úgy, mint a Tankcsapda-nótában: húszér' kúr és tízér' szopik, talán még nem AIDS-es." - Húszezer?! Abból már rendes nőt is lehet venni, annyit nem ér meg hogy benne volt a tévében... Mára ennyi, ne feledjétek, holnap tévémentes nap!



Kulcsszavak: biszku béla

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés