2012. 10. 15.
Angolok, gitárok (okt. 15-16-17-18.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, OKTÓBER 15.:
KÉT ANGOL KONTINGENS

Semmi sekszet, angolok vagyunk!
Ajánlott:
Nem tudom eléggé dicsérni a Cinemaxot hogy hétfőnként Truffaut-sorozatot tartanak: ma nyolctól például a Két angol lány és a kontinens kerül képernyőre, ami a Jules és Jim fordítottja (nem véletlen hogy mindkettő Henri Pierre Roché-hez köthető): itt egy férfi őrlődik két nő (ráadásuil testvérpár) között. Mivel a fiatalember ráadásul író, így a mű egyszerre szól a beteljesült és viszonzatlan érzelmekről, meg áttételesen arról is hogy a művészethez szenvedni kell. Aki egy téma erőltetésére gyanakszik, jól teszi, valóban ez a helyzet, pont emiatt valamivel kevésbé sikerült mint nagytestvére, és az ilyen tépelődős szerelmi háromszögek meg sima lelkizések nem is jönnek be mindenkinek ezért nem kiemelten, hanem csak simán ajánlott, főleg mert ha jól értem, a hosszabb verziót fogják leadni (ez azt is jelenti, hogy több lelkizős-tépelődős részt kapunk mint az eredetiben, de még így is inkább ez mint a Betty Blue). Kilenckor életrajzi film Confuciusról Chow Yun-Fat főszerelésével (a Film Mánián), akinek nagy szerepe volt a széthúzó Kína egybekovácsolásában. A néha saját elveinek is ellentmondó, de a világ egyik legnagyobb hatású filozófus-államférfijét kétórás, a keleti filmekre jellemző költőiséggel öntik örökbe nekünk. Más. Magyarországon egy időben erőteljes kultusza volt a Nouvelle Vague-nak, sajna nem a filmes irányzatnak hanem a zenekarnak, akikről nagyjából azt érdemes tudni hogy bár nem ők indították el, de ők vitték abszurd szintekre a feldolgozásgyártást, így lett például a Dead Kennedys Too Drunk To Fuck-jából könnyed easy listening, női vokállal előadva. Akit érdekel hova vezet mindez, az az MR2-őt hallgatva elszörnyedhet azon hogy a magyar csapatok is mennyire rákaptak ugyanerre. Mint a legtöbb önálló számmal nem jeleskedő csapat, így a NV ideje is lejárt, az énekesnőik azonban szerencsére érezték mikortól lesz ciki ez a feldolgozósdi, Camille után Nadeah is kilépett, viszont magyar rajongóit se hagyta cserben, ezt a Koncertek az A38 hajón sorozat mai adása is bizonyítja éjfél előtt öt perccel a Duna TV-n.

In memoriam Szögi Lajos
Hat évvel ezelőtt brutálisan agyonvertek egy embert. Azóta minden évben öt perc szünetet tartok a hírolvasás előtt, és ugyanezt ajánlom nektek is.


 

Mindennapi politika:
Próbáltam nem foglalkozni a politikával. Én megpróbáltam. De mit tegyünk amikor az arcunkba nyomják:
Október 23-án újra elindul a békemenet: "Most az adósság béklyójából szeretnénk kitörni" – írták a szervezők, akik szerint a hit segít." – Minden tiszteletem a hívőké, én is katolikus vagyok, de azt azért el kell mondanom, hogy SPOILER sajnos az imával csak a bűnöket lehet törleszteni, az adósságot nem! /SPOILER
Bajnai Gordon van a levegőben – Hogy kikupálódott amióta nem láttuk: már repülni is tud! Osztán a vízenjárás, de főleg a víz borrá változtatása megy-é nekije? :D - "Elég nem csődbe vinni az országot a sikerhez? A Milla tüntetésén énekli el újra az Internacionálét Bajnai? A Riszpekt Ház a jövő kormányfőjét keresi."MAGYARUL: már el van döntve hogy ő jön.
Török Gábor: Bajnai és az ugródeszka: "Legyen világos: az, hogy Bajnai a Milla rendezvényén jelenti be a visszatérését, alapvetően kényszerlépés számára." – Lásd eggyel feljebb.
Publius: Így térjen vissza Bajnai, és eskü rá fogok szavazni: "Ha Bajnai fölül a fehér lóra, húzzon fel egy bőrdzsekit és legyen tökös, korrekt, őszinte." – Érdekes, egy bizonyos fehérlovas, bőrdzsekis figurától meg mennyire idegenkednek…
GFG: Milliós Messiások - Basszus, már megint ez a Krisztus-komplexus. Nincs az a politikus akihez imádkozni tudnék :SSS – "Tíz állítás arról, hogy komoly akadályai vannak az ellenzéki összefogás sikerének." – Nekem elég egy is: MILLA/LMP=SZDSZ.
Gyurcsány: A Milla többet árt, mint használ – Végre valamiben egyetértek a miniszterelnökúrral! :DDD – "A DK elnöke figyelmeztette Bajnait is, hogy ne legitimálja a Milla rendezvényét." – Pedig nem is oyan rég még ő is dörgölődzött hozzájuk.
Összeütközhetnek a jobbikosok és a millások október 23-án – Tényleg, jön a nemzeti ünnep is! Basszus, el ne felejtsem elbarikádozni magam a kocsma vécéjében...persze nem így:
Elaludt a bolt vécéjén, záróra után ébredt: "Rázárták az egész üzletet, és nem volt mobilja." – Még így is jobban járt mint a Shop Stopos fickó :SSS

Halál a faszbúkra! rovat:
A sofőrök is használják a Facebookot: "Sokak szerint a rendőrségnek szigorúbban kéne büntetnie a vezetés közben telefonálókat." – Így van, de ez is csak egy látszatmegoldás: magát a probléma sátáni gyökerét azonnal eltüntetni a világról!

Kis hírek a nagyvilágból:
Comment:com Viszlát = gyere baszni!: "Egy szlovák tehetségkutató szerint Pozsonytól délre így köszönnek el." – Vicces hogy pont az Indexen kell ezt olvasnom ezt a szörnyű, árokásó cikket, és nem mondjuk a kurucon, de hát ez van…meg egy Nap kommentje:

tintamin 2012.10.15. 13:01:44
Mi a németeknek a k.anyádat tanítottuk meg a viszonlátás helyett. Vidám percek voltak, amikor kiraktak minket a buszból a Keletinél, és az ablakból kihajolva teljes erőből "viszontlátás"-oztak nekünk :DDD


Egyébként egy szót sem szólhatunk, hát a mi tehetségkutatók leginkább tényleg arról szólnak hogy ki kit nyom, szó szerint is meg átvitt értelemben is…sőt, nem csak ott:
Christina Aguilerából újra előbújik a ribanc – Miért, eddig mi volt? :DD – "Az énekesnő új klipjében a tíz évvel ezelőtti Dirrrty korszakára emlékeztetően viselkedik, és rendet vág a pasik között." – Minő véletlen, Madonna is pont most villogtatott a koncertturnéján, csak ő a húsz évvel ezelőtti énjét ("Dita") idézte meg. Igazi, anyához méltó, felelősségteljes viselkedés. Madonna csak simán ronda és csontvázszerű, Aguilera viszont meghízott, nemkicsit. Sajnos mindkettejük zenéje ettől még ugyanolyan fos.
Rihanna átlátszó melltartóban jár bulizni: "A kicsit megzakkant énekesnő mostanában hol elfelejti begombolni az ingét, hol nem vesz melltartót, ha meg mégis, az is átlátszó." – Sajnos a zenéje ettől még ugyanolyan fos.
Rihanna és Minaj esélyes a legtöbb díjra az American Music Awards gálán – Sajnos a zenéjük ettől még ugyanolyan fos.
Ez Rihanna legrövidebb fellépőruhája: "Helyesbítünk: ez nem egy ruha, ez egy póló. Biztos nem tudott nadrágot választani hozzá." – Sajnos a zenéje ettől még ugyanolyan fos. Vagy ezt már mondtam?... Akkor mondom azt, hogy nem is ő csinálja még a saját zenéjét sem. Ami, persze, fos.
Megbukott a kanadai pornós Indiában – Mindig mondom, de most az élet is engem támaszt alá: SUSZTER MARADJON A KAPTAFÁNÁL!!!"Sunny Leone botrányosnak szánt bollywoodi thrillerjét kiröhögték a nézők." – Huhh, milyen filmeket nézhetnek ezek titokban arrafelé, ha egy pornós thrillerén csak röhögni tudnak…:SSS

2012.10.09 11:29:43 Namely
Ezt a filmet nem láttam, de a korábbiak tetszettek. :) ;))))))



KEDD, OKTÓBER 16.:
HIDEG KEZŰ LUKÁCS

Alien-keltető
Ajánlott:
Duna TV, 21:25: Bilincs és mosoly – Fogolyfilm a hatvanas évekből, leginkább Száll a kakukkhoz hasonlítható, csak itt őrültekháza helyett egy börtön hangulatát próbálja feldobni egy hasonló vagány, akit hasonlóan piti ügyek miatt dobtak a kóterbe, egészen addig míg magánzárkát nem kap, nehogy kiszökjön az anyja temetésére. Moralizáló, a főhőst néha kicsit túlzottan is megváltói pózban ábrázoló mű (nem véletlenül volt Radics Béla egyik kedvenc filmje volt, ha jól tudom), Rosenberg nem is nagyon csinált ennél jobbat (rosszabbat igen). (A Radics-vonalhoz még egy érdekesség, hogy az ő temetésén hasonló okok miatt nem volt ott Som Lajos: épp börtönbüntetését töltötte, és csak rendőri kísérettel, bilincsben engedték volna el).

Talán érdemes:
FEM3, 21:00: Csak egy lövés – …ennyi kell, hogy egy minden átgázoló ügyvéd (Harrison Ford) elveszítse emlékezetét, megbénuljon és egyszeriben másoktól függjön, s ezáltal át kelljen értékelnie addigi értékrendjét, melynek első helyén a munka állt, a család csak a sokadikon. Egy film a nyolcvanas évekről a kilencvenes évek toleranciaáradatának hatása alatt, amin Ford és Annette Bening sem tud sokat javítani. Ha egy ilyet láttál, mindet láttad.

Nem ajánlott:
HBO2, 19:35: A segítség – Egy filmben az összes hiba! Elcsépelt történet a kötelező feminista vonallal (egy újságírónő a déli fekete szolgálók világáról írt könyvéhez gyűjt anyagot), mindez iszonyat hosszúra nyújtva (majd’ két és fél óra!), multikulti finanszírozással (USA-India-Arab Emirátusok [!]), és egy direkte nyíltan meleg rendezőtől, ja és mindez igaz történet, a könyvet pedig a rendező egy hölgyismerőse írta, hát még ha nem akarnék gyanakodni semmire, akkor is gyanús lenne az egész, innen tényleg csak Whoopi Goldberg hiányzik (Bryce Dallas Howard és Sissy Spacek viszont benne van, az egyiket nem sajnálom, a másikat igen). Összefoglalva: Tate Taylor tizenkilencre lapott húzott és bejött neki, millió díjra jelölték millió kategóriában, ebből párat meg is kapott, cserébe azóta se zavar sok vizet a műveivel (2003-tól eddig a 2011-es alkotásáig mindössze három filmet rendezett. Pure Oscar material!), jobb is így mindannyiunknak, nekem még mindig a Miss Daisy sofőrje az etalon ebben a témában, igaz abban volt egy Morgan Freeman meg egy Jessica Tandy is.

Kis hírek a nagyvilágból:
Prostiként is melóznak hollywoodi modellek és színésznők: "Sok ismert és ismeretlen modell és színésznő bevállal ilyen jövedelemkiegészítést, ha nincs melója." – Most miért? Sokan így kezdték a pályát (Stallone, Williams, Madonna), még többen még akkor is annak öltöznek hogyha semmi közük nincs a legősibb foglalkozáshoz:
Kim Kardashian kurvás leopárdnak öltözött: "Kardashian imád jelmezt húzni, szerencsére most is megcsodálhatjuk mindenét." – Sajnos ettől egy üresfejű buta ribanc marad, aki még mindig csak arról híres hogy híres, meg hogy Kanye West kúrta.
Börtönbüntetést kértek Gáspár Győzőékre: "A hétfői tárgyaláson az ügyész börtönbüntetést kért az adócsalással is vádolt Gáspár és felesége ellen."KÖVETELEM hogy a tasz, az amnesty international és a milla azonnal szervezzen tüntetéseket az elnyomó bíróságok elé. KÖVETELEM hogy kapjon kártérítést és még Kossuth-díjat is!
Könyves: Milyen lesz az új Pókember?: "Agresszívabb módszerek, fekete-piros ruha, és új képességek jellemzik a 700 rész után megújuló Pókembert." – …meg asszem meleg is lesz. Ja nem, csak fekete!
Tömegdemonstrációra készülnek a romák Miskolcon: "Október 17-én a Jobbik az avasi lakótelepen tüntet, erőt mutatnak a cigányok is." – Minek? Siófokon már vonultak egyszer!

vacsur 2012. 10. 12. 16:15
Én miskolci vagyok,de azt hittem eddig,hogy minden nap van romafelvonulás.Annyian mászkálnak az utcákon,a nők 15-60 éves korig nagy hassal,5-8 gyerekkel,munkaképes férfiakkal...akkor ez most miben különbözik?
Hogy nem munkát követelnek?Akkor mi a f...t?


Az LMP nem megy a Milla tüntetésére – Jól teszik, én se megyek, de az övékére sem. Remélem senki se megy sehova, és mindenki otthon vagy a kocsmában marad!!!
18+ Heterók a bugyiban kéjelgő pasik is: "Tényleg heterók azok a pasik, akik arra izgulnak, hogy női bugyit vesznek fel? Mi a különbség a fétis és a szexuális parafília közt?" – Semmi. Mindkettő beteg és elfajzott sekszualitás, melynek nincs köze a katolikus értékekhez, tehát elítélendő!!44
ExpendaBelles lett a női Expendables címe: "A Dr. Szöszi íróinak filmjében Gina Carano és a Battlestar Galactica bombázója öli az ellenséget." – Már ennek ismeretében megveszem rá előre a jegyet. I <3 Gina Carano! Búcsúzzunk is akkor vele:


SZERDA, OKTÓBER 17.:
CSENDES ÉR

A tengerész a vízben
jár gyalogol
A mai napon gyorsan túlleszünk, igazából annyira nincs semmi hogy arra gondoltam mára is beiktatok egy tévé(de nem sör)mentes napot, ám tüzetesebben megvizsgálva az étlapot csak találtam egy pár jó műsort.

Ajánlott:
Nyolckor Krzysztof Zanussi egy 92-es filmdrámája az egyre inkább minőségre szakosodott Cinemaxon, melyben egy, a világból kiábrándult, lengyel hazáját otthagyó zenész készül az utolsó útra, amiről két fiatal próbálja lebeszélni. A lány beleszerelmesedik, a fiú azt szeretné ha folytatná a zeneszerzést, ám Henry Kesdi (Max von Sydow) esetében van oka a depressziónak és a kiábrándultságnak: a holokauszt, amit sikeresen túlélt, de aminek hatására elege lett a világból. Igen, most biztos lesz aki csak emiatt kihagyja, sajnos mára ez is egy műfaj lett, akárcsak a tegnapi rabszolgafilm, azonban Zanussinak volt némi rálátása a témára, és nem az Oscarra hajtva készítette művét (nem is halmozták el díjesővel), ergo a Csendes érintés nekem jóval szimpatikusabb mint Polanski hasonló témájú Zongoristája. Negyed tizenkettőkor újabb A38-as koncert a Duna TV-n, színpadon ezúttal a Jazzanova, vagyis minőségi hibridzenét kapunk jazzből és mindenféle modern tánczenékből összegyúrva. Ahogy a Nouvelle Vague feldolgozásai, egy idő után ez a nu-jazz-nek keresztelt valami is kifulladt akkor amikor boldog-boldogtalan ráugrott a vonalra, a Jazzanova azonban az alapítók és nem az epigonok közé tartozik, szóval jó lesz nekünk, ha idekapcsolunk.

Talán érdemes:
Film+, 21:00: A tengerészgyalogos – Sablonakciózás a parancsmegtagadó, jólelkű amerikai tengerészgyalogosról, aki Irak pokla után kikapcsolódna a hegyekben a csajával, de őt balszerencséjére foglyul ejti pár megélhetési bűnöző, és innentől egyenes út vezet a leszámoláson át a nőmentésig. Nem Seagal,-vagy Norris-színvonal, de hát ha tőlük adnak valamit, akkor meg azért panaszkodok, szóval éljen a változatosság és a B-kategóriás B-kategória.

Kis hírek a nagyvilágból:
VV Éva megtépte VV Anikót – Én már csak egy kólát kérek ^^ - "A gázsin ugrottak össze egy hétvégi hakni után." – Ezeknek valaki fizet azért hogy nímandok?!
Megházasodott a baltás gyilkos – Akurvaannya. Nem elég hogy gyilkolt, hogy nemzeti hősnek tartják, de még nő is jut neki és még szaporodik is?! - "Safarov a kiszabadítását követelő honlap szerkesztőnőjét vitte oltár elé." – Asszem erre mondják hogy összenő ami összetartozik.
B-oldal 18+ TOP5 Chloë Sevigny-jelenet: "A lány, aki leszopta Vincent Gallo-t."MAGYARUL: a zeneblog, amelyik nyúlja a Recordert, már címadásban is. Sevignynél egyébként nem sok rondább "nőt" hordott a hátán a föld, Vincent Gallo meg…hagyjuk, szánalmas mi lett belőle.
Helyreigazítás: "Valótlanul állítottuk, hogy visszatér a meleg." – Dehogyis, hiszen AZ EMO ÖRÖK!!!
18+: Kevesebb szex: jobb élet: "Ha feladjuk a rendszeres nemi életet, rengeteg problémától megszabadulhatunk." – OK, holnaptól asekszuális leszek. Illetve nem, mert a számlák attól még ugyanúgy jönni fognak, és akkor még ez a kis öröme se legyen az embernek?!
Elvonási tünetei vannak a hummeres gázolónak: "A nyugtatóktól szinte egész nap alszik az az osztrák férfi a tököli rabkórházban, aki a múlt héten szándékosan halálra gázol egy rendőrmotorost Apátfalván."ÉN ÚGY SAJNÁLOM, ezért KÖVETELEM hogy adjunk neki drogot az adófizetők pénzéből! Nap kommentje:

hökömlevente 2012. 10. 16. 11:09
Ennek a szimpla kivégzésnek - amit ez az ember tett - évekig elhúzódó peres ügy lesz a vége. Nem csodálkoznék rajta, ha a végén kiderülne, hogy kábszer befolyása miatt "véletlen" lecsúszott a lába a kuplungról és megijedt a másik rendőrtől aki rálőtt....egyébként egy nagyon jóravaló kedves ember. Borzongok az ügyvédektől és a T. Magyar Bíróságtól, akik vagy levágnak és kerékbe törnek valakit, mert pénztartozása van a visszaeső renitens antiszociális embereket meg szanatóriumra ítélik.



CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 18.:
ÁLLAMTÜKRÖK SZÁZADAI

A színésznő és aki az alapjául szolgált még a ruhájának is.
Ismétlés, tudja a fene:
Egyazon napon, egyazon időben (fél tízkor) két Besson producerelte akció-marhaságot is kapunk, az egyik a retekklubbon a Szállító a mindig valahonnan valahova rohanó (és itt épp az alvilág postásának szerepét betöltő) Jason Stathammal, a másik a B13, a bűnös negyed az elgettósodott, körbekerített Párizsból, ahol valamelyik banda kezébe jutott egy igen erős bomba. Még egy közös vonás: mindegyikben van kínai csaj, és akkor már inkább a rovott (pornós) múltú Dany Verissimo bugyietetős jelenete a Viasat3-on:
Talán érdemes:
Lesz még egy Statham-film félórával korábban (kilenckor) a Fim Mánián, itt is (látszólag) jó fiúként tárgyal a (megint) rosszfiút alakító Wesley Snipes-szal. A szimpla bankos túszmentő akcióra visszatérő ex-zsaru meséjén többször is csavarnak, ezért a Káosz sajnos olyan mint a címe: kicsit összezavarja a nézőt (ki a jó, ki a rossz, ki bankrabló, ki nem, hova tűni a pénz ha nem viszik ki a széfből), ezért nem igazán a többszörnézős kategória, nekem legalábbis biztosan.

Ajánlott:
Tegnap fikáztam az amerikai-emirátusokbeli dilmes közreműködéseket, erre itt egy pozitív ellenpélda negyed kilenckor az HBO2-őn, amiben Amerikai piszkos üzelmeiről rántják le a leplet, külön pikantéria hogy valós történet alapján. A Sean Penn és Naomi Watts alakította házaspár egyik fele (a férfi) diplomata, a másik megy annyira titkos ügynök, hogy még a férje se tud róla, csak amikor az ő ügyködésének eredményeként (kétségek megfogalmazása az iraki atomfegyerek kapcsán) a Fehér Ház bosszúból kiadja a nőt, aki innentől aggódhat az életéért – így lesznek az államtitkokból Államtrükkök. A sztorinak azóta sincs vége a való világban, a demokrácia exportálása és a szép új orwelli világ kiépítése a terror elleni harc ürügyén folyamatban van, Amerika meg még csak annyit se mondott mint horn gyula ("NA ÉS?").

Halál a faszbúkra!
Lépj be Facebookkal az Indexbe, Indába!: "Mától az Inda szolgáltatásai és az indexes kommentelés Facebookkal is elérhető."Nagy Testvér: már egész közel.
C:C Tömegesen sunáznák Csobot Adélt: "Nagy az isten állatkertje, és a Facebookra nyílik a kifutója." - Ismét egy ok a faszbúk bezárására: immár bizonyított hogy minden perverz ott van!!! Én mindig mondtam, de már az Index is megírta!!!

Kis hírek a nagyvilágból:
Összesen 764 milliárdos megszorítás jön: "367 milliárddal fejelték meg a kéthetes, 397 milliárdos csomagot. Szigorítják a cafeteriát, nem felezik a bankadót, duplázódik a csekkadó, és bevezetik a közműadót. Matolcsy szerint ezt Brüsszel várja el." – Lassan mondom hogy mindenki megértse: NEM MEGSZORÍTÁS, KIIGAZÍTÁS!!!44 négy
Sötétben minden árnyék férfi – …és minden nő sötéthajú. - "Csak a tökéletes alakú nőt nézzük nőnek, pszichológusok szerint az ősi túlélési ösztön miatt." - …vagy mert félünk a mindenhol lesben álló homó-sekszuálisoktól, akiktől már tüsszentés útján is elkapható a melegség!!! ÉBERSÉG!!!
2013-ig elvonón marad a Green Day énekese: "Billie Joe Armstrong legkorábban jövő év elején térhet vissza az elvonókúráról, melyen szeptemberi nyilvános dühkitörése óta kénytelen részt venni." – …ez sajnos nem azt jelenti hogy addig is nyugtunk lesz a zenéjétől, mert ugye most egyszerre három lemezük is kijön.
Orbán és Bajnai nem jattolt a győztes meccsen: "Pedig egy méterre voltak egymástól a Puskásban." - Hiába, a látszatra ügyelni kell :DDD
Orbán jobbkeze bokrosabb Bokrosnál: "Matolcsy lépésenként 2500 milliárddal húzta meg a nadrágszíjat, ez olyan, mintha idén és jövőre is egy Bokros-csomagot varrnának a nyakunkba." - Már mondtam hogy ez nem megszorítás, tehát össze se lehet vetni a Bokros-csomaggal. Ez sokkal jobb, és ki fogjuk bírni, mégha innentől akár évente is kapunk ilyen nem-megszorító csomagokat!!!
Kozsó perelni akarja Lady Gagát: "Az énekes szerint Gaga ellopta egy dalát, ami fel sem lett véve és ki sem lett adva. Egy duettet elfogadna engesztelésül." - MUHAHA! Ezen most felröhögtem. Lady Gaga ellopott egy dalt amit még a születése előtt írt és ki se adott ez a pléjbekkszamuráj? :DDD Azt mondjuk elhiszem hogy elfogadná hogy a jelenleg mindenütt stadionokat töltő Gaga vele énekeljen...  Perelj csak kozsó, hadd röhögjön rajtad ne csak az ország, hanem a világ is!
Eltörölhetik a házi feladatot a franciák: "Hollande elnök szerint társadalmilag igazságtalan." - Sőt, töröljék el magát az iskolát is, csak a számítógép meg a net éjjel-nappal!! A guglin úgyis minden rajta van!!!
Néha kibújt az állat a hummeres gyilkosból: "Barátai el sem tudják képzelni, hogy mit művelt Thomas B. Szerintük nem drogozott, kakaót és narancslevet ivott. A szomszédai viszont rettegték." – Én a barátainak hiszek, nem pedig azoknak akik mellette éltek. Sokkal hihetőbb a barátok verziója! Biztos az elvonási tüneteket is csak a rendőrök által beleerőszakolt drogok miatt propdukálja!!
Kim Kardashian 12 kilót hízott, amióta Kanye Westtel jár: "Pasijával heverészik gyakran, ez meg is látszik rajta."LESZAROM mindkettejüket, csak ez sajnos nem látszik rajtuk.
Kívül: Egy év a Biblia törvényei szerint: "A blogger egy évig hajnalban kelt, hagyta nőni a haját, és menstruációja alatt kinn lakott a kertben." - Én is katolikus vagyok, nade azért nem ennyire. Egyébként hogy élhetett a Biblia szerint, ha közben blogolt meg netezett? :DD Nap kommentje:

szbszig 2012.10.17. 15:34:09
Nagyon unatkozhatott otthon, látom. Esetleg mi lett volna, ha elmegy dolgozni inkább? Bár ha ez kellett ahhoz, hogy megtanuljon főzni végre, akkor talán mégis megérte ez az egy év...


Juhász miatt elmarad a buszoztatás?: "A Milla elnöke vasárnap összeveszett Szanyi Tiborral a tévében, magára haragítva ezzel a szocialistákat." -
Nem lesz lovasroham október 23-án: "Bár a Helyi Téma a címlapján hirdette meg, mégsem lesz forgatás a Károly körúton." – Huhh, akkor hat éve is csak forgattak, nem csak az amatőrök, akik felvették? Jó tudni!!!

Politikusok és nemi szervek:
Miniszterelnök így még nem esett pofára: "Az ausztrál Julia Gillard cipősarka elsüllyedt a fűben, arcra zuhant" - Ez nagyon jó, ezt csinálhatná időnként más politikus is, hadd röhögjünk rajtuk...:DDD
18+: Pornózott az argentin államtitkárnő: "Isabel Sarli volt az első színésznő a dél-amerikai országban, aki meztelenül mutatkozott a képernyőn." – Ez nem pornó, hanem max. erotikus film, én támogatom mert végre egy pozitív múltú államtitkár(nő, OK), és az akkori énjét még SUNÁZNÁM is, igen, valószínüleg ti is:
Ne feledjétek: holnap tévémentes nap!




bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés