2012. 12. 17.
Blank days & Holy Days (dec. 17-18-19-20.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, DECEMBER 17.:
ÜRES NAPOK, ÜRES JÁRATOK

Hozzátok száll minden állam

(Fotó: Artpool)
Szar időjárás mellé szar felhozatal, már megint, hát hogy lesz ebből fehér karácsony? Kezdjük mindazzal ami Ismétlés, nem ajánlott:
Hálózat TV, 21:10: A Kilimandzsáró hava – Soha nem fogjuk ez alapján megérteni a Hemingway-kultuszt: elnyújtott, nézőaltató, illetve bosszantó film, attól függően ki mennyire szereti Ernest bácsi könyveit. Én először akkor találkoztam vele amikor még nem olvastam tőle semmit, el is aludtam rajta. Maradj a könyveknél.
Duna World, 21:50 Börtönben Bolíviában – Voltmár, kiveséztem már. Akárhányszor adják le, nem fogom sajnálni se Florest, se azokat a szerencsétleneket akiket behülyített. És senki ne jöjjön azzal hogy bezzeg breivik mennyi embert megölt és luxusbörtönben nyaral: Norvégia az nem Bolívia, de még ott se puha párnával várnák azt aki akár csak belekeveredik egy államellenes akció gyanújába.

Talán érdemes:
Nem ismétlés, de nem is könnyű szórakozás az Emma Blank utolsó napjai, amiben egy rigolyás öreglány (mondjuk ki: boszorka) készül az Utolsó Útra valahol Bivalybasznád holland megfelelőjében, egyedüli segítője az a pár háziszolga aki az alkalmazásában áll. Bár nem kötöttek a házsártos sárkánnyal eltartási szerződést, de azért reménykednek a jutalomban, amikor azonban világossá válik hogy jótett helyébe semmit nem várhatnak, a maguk módján (illetve a maga módján) kezdenelk bánni az öreglánnyal. Nyolckor kezdik a Cinemaxon, ennek ellenére is csak azoknak akiket nem zavar az elmúlás-téma meg az emberi játszmázások megfilmesítése.

Ajánlott:
Rohadt későre (hajnali egy óra) tették Bárdos Deák Ágnes legutóbbi projektjének, a Bardo-nak az A38-as koncertjét. A mai fiataloknak talán el kell magyarázni hogy a mi korosztályunk mennyire bele volt zúgva, és bár ma már más jut eszünkbe az énekesnőről mint kamaszkorunk holdfényes májusaiban, így legalább ma már csak a szövegekre tudunk figyelni. BDÁ lehetne a mi Marianne Faithfull-unk, ő is kimászott a gödörből és rátalált a sanzonokra,ami amúgyse állt távol a magyar alterektől, leginkább a sötét világszemlélet miatt, és akkor jöjjön a kötelező régi, rossz szóvicc: Dunánakmenés helyett irány a Duna TV!

Kis hírek a nagyvilágból:
1896-os halála sem védi meg Frankelt: "Oda a budai Frankel Leó út, de miért? A cserepártiak szerint a 19. századi munkásmozgalmárnak igenis van köze a 20. századi önkényuralomhoz." – Hogy is volt a Tanúban? Proletárdiktatúra az, amikor a prolik diktálnak. Mindenki másnak meg csak annyit, hogy tetszettek volna jókor, jó helyen meghalni!!44 négy 444
Comment:com Bulvárfaktor, Magyarország: "Az X-faktor nem tehetség, hanem csak a bulváros háttér és a felépített médiacelebség elegye." – Tényleg? HOGY MIK VANNAK! És azt tudtad, kedves posztoló, hogy a szüleid veszik neked az ajándékokat? :DDD
Orbán Viktor 19 éve sírt utoljára – Hmm. Akkor emiatt sírunk mi pontosan azóta egyre többet? :DD
Orbán fogműtéte miatt nem beszél: "Brüsszelben sem történtek olyan dolgok, ami miatt érdemes lenne felszólalnia a parlamentben." – Gyakrabban kéne fogászhoz járnia. És akkor ennyi politika elég is lesz mára...
Lady Gaga melle kilógott a fellépőruhájából: "Az énekesnő brutális patacipőben ugrált Mick Jagger mellett a Rolling Stones koncertjén." – Szegény csaj (?), egyre lejjebb csúszik a közreműködők terén. Kivel nem featurongolt még?...ja igen, Madonnával :DDD
Hogyvolt: Betyárkörte mellé betyárbajusz: "Fluor tartja az énekórát, majd elszavalja a Mizut, hogy a mátranováki gyerekeknek legyen mit megrajzolni "életem nyara" címén." - …és még film is lesz róla, még idén. Ahhoz is pofa kell mondjuk hogy a Gecigránát után kisiskolákba menjen valaki jópofizni.
Sokat sejtető kép É-Korea first ladyjéről: "A Kim Dzsongil megemlékezésén készített felvételeket látva azt találgatják, mikor jelentik be, hogy Kim Dzsongun felesége gyereket vár." – Kib*ottul megjósolták a maják és a keresztények is: MÉG AZ IDÉN MEGSZÜLETIK AZ ANTIKRISZTUS!!!!!!44444 négy
Cc: Michelle Wild az évtized Monroe-ja – MUHAHA. Igen, a kiscsaj jól mélytorkozott, komolyabb gátszakadás nélkül viselte azt is amikor hárman tolták egyszerre az összes testnyilását, a seggből szájba téma is bejátszott néha, de azért ne tegyük már egy Monroe vagy egy Marlene Dietrich mellé… – "Kovi még tudta mi az a pornófilm, és meg is mutatta." – MUHAHA vol. 2., kedves posztoló, látszik hogy még nem láttál rendes pornófilmet, és én akkor megyek is vissza a Gianna Michaels-összes elé művelődni, viszlát holnap.


KEDD, DECEMBER 18.:
KÖNNYEN MEGÍTÉLHETŐ: NEHÉZ ESET.

Az XX faktor
Gondoljátok meg, proletárok. És igyatok.
Talán érdemes:
Tizenegykor egy újabb voltmár-gyanús opus a hivatalos ismétléscsatornán (M2), ami a világ egyik legtúlértékeltebb szkriptorának, Joe Eszterhasnak az emberi oldalát hivatott megmutatni. SPOILER: Eszterhasnak nincs emberi oldala, ergo itt is csak azt láthatjuk, hogyan képzeli el ő az átlegembert és az ő halálfélelmét. Ray Macklin (Jeff Daniels) haverja szívrohamot kap, emberünk ennek hatására átesik a ló túlsó oldalára: az egészség megszállottja lesz: folyton méri a pulzusát, orvosokhoz rohangál, vagyis közvetlen környezetének stabilan az agyára igyekszik menni. Nem csak a forgatókönyvíró Nehéz eset, hanem maga a mű is az. Vígjátéknak túl bizarr már a témája is, és akkor a szereplőkről meg a cselekményről nem is szóltunk: van itt autós orgia, közhelyesített Mennyország. Mindezek a szürreális közjátékok egy jó rendező kezében arannyá válhatnának, David Leland azonban elég messze van azoktól akik még egy ilyen scripttel is tudnának mit kezdeni. Érdekes, furcsa, néha még vicces is, de Eszterhas minden munkájában van valami ami taszítja az embert, és meggátolja hogy belefeledkezzen a filmbe: neki még ma is fontosabb a hatásvadászat, az erőltetett bravúrok pofánkba nyomása mint a néző szórakoztatása vagy a történetmeséléshez szükséges alázat. Röviden: egyszernézős kuriózum, nem feltétlenül jó értelemben. Előtte fél tízkor újabb ismerős, ezúttal a TV2-őn, bár itt csak a történet lesz az amit már ezerszer láttunk, és ami a Párbajtól egész a Gyilkos túráig terjed, vagyis újabb Intelligens Városi Amerikaiak esnek saját hazájuk vidéki lakóinak áldozatává ahelyett hogy eljutnának utazásuk céljáig a Félelem országútján. Kezdődik mindez azzal hogy lerobban a kocsi, majd feltűnik egy gyanús jótevő, aki a nőt magával viszi azzal hogy egy közeli állomásról elhívják a sárga angyalt, azonban emberünk végül magától is megjavítja a kocsit, ám a közeli csehóban a pár órával korábban még készséges kamionos meg se akarja ismerni, és persze hogy az asszonyról se tud semmit. Egyszernézős ez is, de ha láttad a korábban hivatkozott filmek bármelyikét (netán mindkettőt), nyugodtan kihagyhatod.

Nem ajánlott:
A legtöbbször jót tesz egy filmnek ha van könyvalapja, ám a Madárlesők nem ez a kategória. Eleve a főhős kettőssége hiteltelen, ki látott már szuicid ornitológust, főleg olyat aki megfogadja hogy az ötszázadik megfigyelt madaránál megöli magát? És miért pont az ötszázadiknál? És mi köze szerencsétlen madaraknak ahhoz hogy ő megöli magát miattuk? Lelkifurdalást egész biztos nem fognak érezni miatta! Egyáltalán, pontosan mi miatt is akar ő meghalni? Valljuk be: aki a természetet és az állatokat szereti, annál igen kicsi a valószínűsége annak hogy állandóan az öngyilkosságon járjon az esze. Igen, szerencsétlen párkapcsolata volt, de még ekkor is választhatná Assis Szent Ferenc útját - de nem, el akarják adni nekünk ezt a szuicid sztorit, pedig valahol a műsorszerkesztők is érzik hogy nem annyira jó – nem véletlen hogy csak az HBO2-ig jutott. Aki próbát tenne vele, 20:25-től itt megteheti.

Halál a faszbúkra! rovat:
Ötmilliós bírság a Facebook miatt: "Szabálytalanul vezették be a részvényeket." - Kevés a bírság! Hát hogy fog így összejönni az összeomlás ez év végig?! :(((
Blokkolná a kormány a Facebook-ot - Én ugye faszbúk-ellenes vagyok, de ezt azért nem támogatnám (és persze a hír sem igaz így, ebben a formában). Sokkal jobb, amikor az user magától jön rá, mennyire átbasszák:
Reklámnak adhat el fotókat az Instagram: "Háborognak a felhasználók, agyonfilterezett képeiket akár óriásplakáton is viszontláthatják." - …és még a marha nagy háborgás közben is csak lájkolni tudják ezt a hírt, mert más opció ugye nincs. Nem baj, majd ha rájönnek hogy tényleg semmi joguk onnantól kezdve hogy felregisztrálnak, akkor talán kétszer is meggondolják érdemes volt-e. A háborgás és a lájkolás azonban nem elég:
Kis hírek a nagyvilágból:
Ki akarta rabolni a rendőrséget: nyolc év: "Uraim, adják át értékeiket!" – mondta az airsoft pisztolyos fiatal a meglepett rendőröknek." – Nyolc év, NYOLC ÉV amit röhögve, jóltápláltan fog lehúzni a mi pénzünkön: a tiéden, az enyémen és a többi dolgozó emberén. Én nem vagyok Amerika-rajongó, de ott szóba se jöhet olyasmi hogy egy arcoskodó kis szaros játékpisztollyal odamegy a rendőrhöz és felszólítja az értékei átadására, vagy hogy megostromoljanak egy őrsöt! Ha mégis, akkor általában éles lőszer a válasz, célzottan, lehetőleg fejmagasságban osztjónapot, és ha sokat ugrál a delikvens, jön a Nemzeti Gárda is, és onnantól már písz lesz meg egyetértés. Rendőrt fenyegetni és kirabolni próbálni, édes faszom.
Aligha jogos önvédelem a motorosgázolás: "Hiába eredt pénzzel teli táskája után az autós, a Kolosy téri ütközése már nem számíthatott jogos védelmi helyzetnek a szakértő szerint." – …ahogy ilyen is csak nálunk fordul elő. Ha ez a pasi nincs, a motorosok még most is szabadon rabolnának.
Paz de la Huerta még sminket sem visel: "A Playboy januári-februári lapszámában pózol meztelenül a Gengszterkorzó jónője."SUNÁZNÁM.
Megvan az ország legszebb cigány lánya: "Képzeld azt, hogy strandon vagy, rakjál viledát a cipődbe, vonulj úgy, mint Beyoncé, és te lehetsz az első Miss Roma Hungary." - Én őket is SUNÁZNÁM, csak hagyják otthon a szamurajokat :DDD
Öt veszély les az éjszakában a fiatalokra: "Átalakult a partikultúra az OKRI kutatása szerint. Rácsodálkoztak az egyre későbbi kezdésre, az alapozásra és a vonulásra. Jöjjenek a tinidiszkók?" – Én már nem vagyok fiatal, így rám már csak egyetlen veszély leselkedik és az a másnaposság, de 1-2 sörrel azt is ki lehet bírni. Tinidiszkó meg voltmár, asszem Bank vagy Trezor vagy mi a fene volt a neve, a Capellától nem messze volt, és a rossz híre megelőzte
Füstölt egy metró a 2-es vonalán – Ez nem hír, majd azt nyomassátok címlapon ha végre minden szerelvény biztonságos lesz!
Grönlandon át ment valamikor az Egyenlítő: "450 millió éve a mágneses pólusok is egészen máshol voltak, mint ma." - Basszus, lehet hogy mégis van valami alapja a hoax-nak? Van két napom arra hogy leigyam magam, bár ha pólusváltás lesz, anélkül is forogni fog velem a világ :SSS
Bekrepált az észak-koreai műhold?: "Egy amerikai asztrofizikus nem látja jeleit az űrben, pedig hazafias dalokat kéne sugároznia." - Dehogy krepált be, biztos már a Naprendszeren túl jár! NORTH KOREA IS BEST KOREA!!444 négy

A seksz, a szipu rovat:
Honvédos orgiáról mesél Kabát Péter: "Önéletrajzi könyvében az Újpest csatára, Kabát Péter elmeséli, hogy ajánlotta fel az egyik Honvéd-játékos a barátnőjét a csapattársainak, akik egymás után ki is haszálták a lehetőséget." – Na, legalább már tudjuk mit csinálnak a focistáink edzés helyett. Nem baj, támogassuk őket, minden más sportág éljen meg, ha tud, míg nekik már fiatalon víkendház dukál: "Egy szórakozóhelyen voltunk, a buli a tetőfokára hágott, amikor a csapattársam egy hirtelen jött gondolattól vezérelve megkérdezte barátnőjétől, volna-e kedve hancúrozni a többi honvédos fiúval is" - idézi a Bors Kabátot, aki még nem volt húszéves a kaland idején. - "Fene tudja, miért, de a lány nem ellenkezett, így a honvédos társam víkendházában kötöttünk ki. (…) Amikor végre helyzetbe kerültem, a nő rám nézett és azt mondta: tudod, én nem vagyok olyan lány, még sosem csináltam ilyet, most is csak a barátom kedvéért." – Ez igen: ő "nem olyan" lány, csak a barátja kedvéért hagyja hogy szó szerint átmenjen rajta egy teljes focicsapat. Most mondja valaki hogy nincs alapja a focistafeleséges sorozatoknak!!! - "Elég nevetséges volt, azon az éjszakán közel tizenöten kerültünk vele átmenetileg ilyen vagy olyan módon szorosabb kapcsolatba." – Akkor innentől lehetne a beceneve mondjuk "Átmeneti" Kabát Péter :DDD - "Ez a csapategység a pályán is megmutatkozott, hiszen hihetetlenül tudtunk küzdeni egymásért" - vonja le a tanulságot a most 35 éves, tizenhatszoros válogatott futballista." – Ez a másik súlyosság: 35 éves, de már életrajzi könyvet, oppardon, bulvármocskot ír. Nem is tudom hogy az Aranycsapatról miért nincsenek ilyen sztorik, igaz, ők azért néha beletaláltak a hálóba... Kevesebbet kéne a kurvák után, és többet azután a kurva labda után futkározni, srácok! De komolyan mekkora már, tizen-akárhanyadiknak lenni a haver nőjében... Nap kommentje:

Violator101 2012. 12. 17. 15:19
Na erre büszke lehetsz, ha a labdarúgó tudományodra nem is...



SZERDA, DECEMBER 19.:
NEVERMIND THE 16 BLOCKS

Ez
valahonnan ismerős nekem.
Talán érdemes:
Kilenckor a Duna TV izzít rá a Jóslatokban hívőkre egy kicsit elnyújtott misztikussággal, amiben megintcsak az autóban utazó középosztálybeli emberre leselkedik a Sors keze, ugyancsak akkor amikor elakad az autójával. Egy arrajáró önjelölt Nostradamus fényes jövőt és rá nemsokra bekövetkező balszerencsét jövendöl neki, és emberünk érthetően egyre jobban kezd aggódni az egészsége miatt mikor a prófécia első része valósággá válik. Ugyanabban az időben a ma esti első többőrlehúzós akciózás a Film+-on a lassan hivatalosan is világmegmentővé előléptetett Bruce Willis-szel, aki itt a tanúvédelmi program keretében kellene hogy elvigyen veszélyeztetett célszemélyt 16 utcával arrébb, azonban a rosszfiúktól kezdve a korrupt zsarukig mindenki az ő fejükre pályázik, így marad az egyetlen lehetőség, együttműködni az első látásra ellenszenves tanúval (Mos Def) és hosszútávon megúszni ezt a rövidtávú utat. Hiába hogy sok ilyesmit láttam már, az is hogy a Die Hard-széria is ötször megvolt, mégis ki tud kapcsolni egy-egy ilyen nem túlbonyolított, de felpörgetett kis popkornmozi. Utána 21:10-kor a második adag ugyanabból az eresztésből a Film Mánián Burt Reynolds-szal és Keith Carradine-nal, a kriúgott, öntörvényű zsaru közhelyével, aki dacára annak hogy már nem tagja a testületnek, egyből Magánháborút indít régi kollégája kiszabadítására, aki egy rosszul sikerült túszejtési tárgyalás során esett foglyul.
M2, 22:55: II. Erzsébet gyémántjubileuma – Ez egy nagyon tanulságos műsor azoknak akik mindig a hagyományokon sóhajtoznak, hogy bezzeg van ahol még múzeumban őrzik az egyre szánalmasabb királyi családot, hát ja, tízévenként kiterelik őket a birkák elé akik integetnek, miközben a való világban ez történik:
Turbános őr vigyáz a Buckingham Palotára: "A szikh katonának engedélyezték, hogy megtörje a testőrkucsma kétszáz éves hagyományát." – Milyen érdekes, hogy egyéb fotókon nem zavarja ha másfajta fejfedő van a fején, csak amikor kimegy őrségbe, akkor büdös neki a medvekucsma. Jön a turista, fotózná az őrséget és egyből azt hiszi hogy Pakisztánban tette le a gép :DDD Bár végülis nem mindegy, még pár év és Angliából is kalifátus lesz ^^ Nap kommentje:

But christians cannot wear crosses round their necks in government positions. Marvellous. I wonder if his regiment goes to Afghanistan if he will get special permission not to shoot back due to his beliefs.

- Ian, Glasgow, 2/12/2012 8:27

Kis hírek a nagyvilágból:
Balatonalmádi: listázzák a diákok nézeteit: "A gimnázium igazgatónője egyesével kérdezte ki a végzősöket, mi a véleményük a sztrájkokról." – Milyen a hangulat tifelétek? - Hááááát... - Azt olvastam kitűnő. - Hol olvastad? - A hangulatjelentésben. - Akkor biztos kitűnő.
Most már bármikor csődbe mehet a Mal: "A kormány megerősítette a stratégiai céggé nyilvánítást és kibővítette a felszámolási szabályokat."MAGYARUL: bármikor eladhatják aprópénzért egy csókosnak.
Hét kilométert ment egy kamion forgalommal szemben az M7-esen: "Balatonkeresztúrnál indult Budapestre, rossz oldalon."AZ EGÉSZ ORSZÁG HELYZETE EGYETLEN HÍRBEN.
Tíz év a pucér sztárfotókat lopó hekkernek: "Scarlett Johansson a bíróságon perverznek nevezte a férfit, aki közzétette a színésznő meztelen fotóit." – Tényleg perverz lehet az ürge. Egy ilyen nő fotóiért tíz évet kockáztatni, mikor ezerszer jobbakról találhat milliárd pucér fotót ingyen? Tíz év börtönt egy nő sem ér, Scarlett J. meg aztán főleg!!
A magyarok gyűlölik legjobban 2012-t: "Négyből hárman azt mondták, csak rosszat hozott nekik ez az év. Az egész világon utálták, de kevésbé." – Hiába a válság: MI EBBEN IS VILÁGELSŐK VAGYUNK!!!


CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 20.:
BACH HUMBUG

Be Bach Kopf
Kiemelten ajánlott:
A közelgő Karácsonyra már ma előkészülhetünk tizenegy előtt tíz perccel a Dunán. Tehetjük mindezt klasszikusokkal: a MüpArt classic sorozatában most Bach ünnepi kantátái és a Magnificat kerül előadásra. Ez a legjobb program ma estére: politikamentes, és mind a sznobok, mind a sima zenerajongók igényeit kielégíti. Komolyan, ez a legjobb ma este, mert nézzük a többit:

Talán (nem) érdemes:
...csak nem akar vége szakadni a kilépett rendőrös-túszmentős filmeknek! Mondanám azt hogy a Tube (Alagút a halálba) egy igazi keleti gyöngyszem, mondanám én ha igaz lenne, de sajnos egy sablonfilm akkor is sablonfilm hogyha Dél-Korában forgatják le, és ide bizony nem jut egy Bruce Willis hogy élettel töltse meg a magányos metrórendőr figuráját, aki egy elTÉRÍTETTfoglalt szerelvény utasait próbálja megmenteni és az őt fogvatartókat levadászni. Láttunk ilyet többször is, ráadásul sokkal jobban kivitelezve. Mindegy, akit érdekel annak az infók: Film+2, este kilenc.

Nem ajánlott:
...csak azoknak akik a szeretet és béke ünnepe környékén is azzal szeretnek foglalkozni, hogy Jézus szülőhelye környékén mennyire nincs se szeretet, se béke. Igen, az On The Spot, most Gázából, ahol mindig szól a Sztálin-orgona (vagy annak mai megfelelője). Eredetileg tegnap adták, de én csakazértis az ismétlést teszem be az M2-őn, mert ezt éjfélkor kezdik, így tényleg csak azok fogjék nézni akik ezzel akarják büntetni magukat. Én tuti nem fogom ^^

Kis hírek a nagyvilágból:
Freud halott: 1956: újratöltve: "Ha a fiatalok a diszkó, a kocsma, a Facebook-tévé-MP3-álomvilág helyett az utcát választják, akkor tényleg elindult valami." – Na még csak az hiányzik nekünk így tél közepén. Gémesi Gábort nagyon tiszteltem idáig, de innentől lehet az ő nevét is kisbetűvel fogom írni. Nap kommentje:

szemtanú 2012.12.19. 15:47:56
Valaki(k)nek nagyon hiányzik a vér. Vagy túl sok horror néztek, vagy becstelen állatok.


Megmentett egy hangszerboltot a Pink Floyd dobosa: "Nem mindennapi jótevő segítette ki csőd szélére jutott Foote's londoni hangszerboltot, ugyanis a bezárás előtt álló dobüzlet a Pink Floyd dobosának, Nick Masonnek hála maradt meg. A zenész az 1920-ban alapított Soho-beli üzlethelységben vásárolta élete első dobfelszerelését mindössze hét és fél fontért. Mason a bolt bezárásának hallatán anyagilag is beszállt a Foote's üzemeltetésébe (...). A befektetés ellenére Mason nem kíván túlságosan beleszólni a hely üzemeltetésébe, mivel nem is nagyon ért hozzá, ezért csak párszor beáll a vevőpult mögé, de ennél többet nem szeretne vállalni." - Mindig is szerettem a zenéjüket és tiszteltem őket. Innentől még jobban fogom :) RESPEKT.
Egy traktor esett az M1-esre: "Csak a leállósáv járható az 57-es kilométernél." - Nofene, most már nem csak halak meg békák, de traktorok is hullanak az égből? Még a végén tényleg lesz valami?... :////
Hajóra szállt az X-47B harci lopakodó: "Az amerikai haditengerészet repülőgép-hordozóról bevethető drónokat tesztel." – Lájk!!44 négy ÉN ÚGY ÖRÜLÖK HOGY ÍGY VÉDIK A VILÁGBÉKÉT!!!

Karácsonyi rovat:
Meghal a Jóban Rosszban egyik főszereplője: "Bombamerénylet készülődik" - De jó! PONT EZT KÉRTEM KARÁCSONYRA!!! :)))))))))) És ha már itt tartunk:
Megfejtették Rudolf vörös orrának titkát: "A Mikulás rénszarvasának orrnyálkahártyáján a hajszálerek sűrűsége okozza a jelenséget." - Az semmi, én meg megfejtettem a Télapó piros orrának rejtélyét, tessék:

Mára ennyi, ne feledjétek hogy holnap tévémentes nap, viszlát szombaton!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés