2013. 01. 07.
A századik oldal (jan. 7-8-9-10.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JANUÁR 7.:
SONKALÁBÚ KUCU HERCEGNŐ

A menyasszony feketében volt. A vőlegény is.
Ez az első hét? Vagy már a második? Mindegy, hivatalosan is a századik oldalnál tartok a népbutításban, ezt majd meg is ünneplem valamivel, addig is új év és ujjé: sorozatok tömkelege, van amelyik rossz, van amelyik még rosszabb, sőt egy-két élvezhető is akad köztük.

Talán érdemes:
Mindkét mai nézhetőségben a női jogok lesznek előtérben, szerencsére nem tolakodóan. Kilenckor Tom Stoppard legfrissebb dobása az HBO-n egy régi időkbe révedő sorozattal az arisztokrácia diszkrét, de múló bájaival. A frissházas nemes férj (aki egyben Az utolsó angol úriember is) éppen megismerkedne a gyerekvállalás örömeivel, ebben az se akadályozza meg hogy még az apa se biztos hogy ő volt, amikor közbeszól a szerelem egy igazi nagyvilági proto-feminista csaj személyében. Az itt csak forgatókönyves színész-rendező előző munkáit ismerve jó lesz ez is. Pontban éjfélkor egy 2008-as széria Japánból az M1-en a szigetország reformkoráról egy rátermett hercegnővel az események sodrában, akit mintha fiatal korától a változtatásokra teremtett volna az ég. A drámai történet (vezető helyre kerülő nő, stb.) ugyanilyen megvalósítást kíván, és a japán precizitásnak megfelelően ügyeltek a részletekre. Ebből következően az Acu hercegnő célközönsége nem az átlag mangapornó-fan, hanem akit esetleg mélyebben is érdekel az ország történelme.

Kiemelten NEM ajánlott rovat:
Nem tudom mit írjak a Bűnök és szerelmek kapcsán. Ami eszembe jut azt inkább nem írom le, a többire meg igyekszem nem gondolni. Komolyan, az ember azt hinné hogy a kertévék nem mennek házhoz a pofonért amióta botrány volt a Bazi Nagy Roma Lagziból, vagy amióta a Milla letiltatta az eszkalálódó romaproblémával foglalkozó dokut, illetve elég nekik az a pár hergelősó (Maunika és Győzike), szóval azt hinnék, hogy, de nem: kell az olaj a tűzre, és ma 20:20-kor meg is érkezik a képernyőre. Amerikában volt egy szép szokás, a blackface, aki nem ismerné, annak röviden összefoglalom: a fekete polgárjogi mozgalmak és az egyenlősítés előtti filmekben fehérek játszották a fekete szerepet is, elnagyoltan kifestve, az összes sztereotípiával. Na, most ugyanezt csinálja a TV2 is, csak ők a ló túlsó oldalára átlendült polkorrekt rémálomnak megfelően a bűnöző romákat is fehérekkel játszatják el (ahogy a BKV-ellenőr verős piktogramokban is polkorrektnek kellett lenni, mertugye). Igen, lehet terelgetni, a lényeg az hogy egyfelől a főszereplő Bodzás klánnak (!) már a neve is olyan hogy ha a Hónaljmirigy sütötte volna el akkor megették volna őket elevenen a jogvédők, másrészt meg (okosan? cinikusan?) utal Cozma gyilkosai, a sztojka család "hivatalos" foglalkozására. Biztos lesz aki nézni fogja, én a lassan már napi szinten előforduló késelések tükrében valahogy nem tudok még esélyt se adni neki, nemhogy jól szórakozni rajta. Negyed tizenkettőkor ugyanilyen nézőriasztás a Duna TV-n, vagyis a mai napot még az A38-as koncertek se mentik, mert a fejhangon visongó, egyszerre négyszáz, egyformán értelmetlen / logikátlan nevű zenekarban (SinGas Projekt, Realistic Crew, Volkova Sisters, stb.) éneklő Berger Dalmáé lesz a főszerep. Aki odavolt bármelyik projektjéért és a danonreklám zenéjéért, az az Esclin Syndo-t is kajolni fogja, én sajnos nem tartozom ide.

A seksz, a szipu rovat:
18+ Heti pornós: A vérmes szőke cseh Jenna Lovely: "Hat éve pornózik, és tényleg minden elvállal." - Senkiháziak kezében a pornószakma! EZÉRT FOGY A MAGYAR!
Mi történt Courtney Cox arcával?: "A színésznő arca valamiért teljesen megroggyant." – Nem tudjátok? Pedig a nevében van a megoldás: Cox. Érted, a koksz, a kokó…
Bieber egy rapper miatt füvezik: "Egy haverja rossz hatással lehet rá." – Dehogyis rossz hatás, sőt, TÁMOGATOM: akár elszáll tőle és elkezd ilyen prog-rock agyaskodásokat írni, akár átáll a kemény drogokra és túladagolja magát, mi csak nyerünk vele!

Kis hírek a nagyvilágból:
Drága és buta dolgok korszaka jön? – JÖN????? Már itt van ezer éve! – "Ceruzaelemes butamobil és táblagépként nem működő táblagép is van a Las Vegas-i CES-en." – Ez a sok kütyü csak ürügy az ugyanitt rendezett pornófesztiválra. Amiből persze megint kimaradtam! :(
Elsózta a nő a vacsorát, felgyújtotta a férje: "Nem ízlett a birkasült az indiai férinek, ezért petróleummal lelocsolta és felgyújotta a feleségét." - Könyörgöm, akasszuk fel! ^^
Virtuális gyilkost fogadott fia karaktere ellen: "Egy kínai apát zavarta, hogy a fia állandóan online játékokkal játszik, ezért megöleti a karakterét." – Nem tudom eldönteni melyik szánalmasabb, úgyhogy valószínüleg egyformán azok.
Boros Lajos a Facebookon káromkodik: "A Bumeráng volt műsorvezetője létrehozott egy oldalt, ahol minden vulgaritását kiéli." – Én persze ebben is megelőztem. Szerencsére nem vagyok ő.
Kiderült, Bolt miért nyert 3 aranyat: "A jamaicai olimpiai bajnok futó, Usain Bolt és barátnője, a brit hobbimodell és futónő Megan Edwards kapcsolata decemberben ért véget, de a sprinter így is sokat köszönhet a nőnek. A The Sun szerint Edwards az olimpia alatt a fenekéről készült fotókkal motiválta Boltot, aki újabb és újabb képeket akart, hogy jól teljesítsen." – 3 arany???? Olcsón megúszta. Ezért a seggért én a világot körbefutnám!!!
Comment:com Megszűnik a Maradj talpon!: "A köztévé a DTK Show után újabb műsort kaszált el. Pedig ezt még nézték is." – Én mondjuk kihagytam mert nem érdekelt, de ez nem jelent semmit: ha valami működik, miért kell megszüntetni?! Nap kommentje:

csárli hárper 2013.01.07. 12:21:59
ezek szerint nem maradt talpon...



KEDD, JANUÁR 8.:
TÁNC? KELL.

Csokit ígér.
Talán érdemes:
…és még mindig a sorozatoké a főszerep, ezúttal az M1-en: kilenctől a mostani lovagos-kardozós-sárkánybaszós szériákba illeszkedő Camelot, ami Arthur király hatalomra kerüléséről, azaz az odavezető útról szól. Szeretném dicsérni, de hát annyira bulváros lett mint az előképet adó sikersorozatok. Mindegy, Eva Green valószínűleg jó lesz a romlott Morgana, Claire Forlani meg a királynő szerepében. Tízkor Richard Attenborough Broadway-adaptációjának (A tánckar) ismétlése az M2-őn, a zenés válogatások minden elsüthető patronjával. A nyolcvanas években több ilyesmi alkotás is volt ami többé-kevésbé jól ábrázolta a versengést, a Nagy Kiugrásra való várakozást és néha csalódást, a Fame az optimistábbak és fogyaszthatóbbak közül való, a Chorus Line azonban sokat ígér, de keveset mutat a színfalak mögötti világból , például elmarad a rendező karakterének pontosabb bemutatása. Ezt -a színpadi maximalizmus árnyoldalait, motivációit és végső soron a profizmus mögötti semmit és reménytelenséget- a Mindhalálig zene sokkal jobban és elriasztóbban mutatta be, hogy aztán a Showgirls-szel és a Fekete hattyúval az abszurditásig fokozzák.

Nem ajánlott:
Gyorsan el lehet jutni a közönség kegyeiből a B-filmek közé, vagy akár vissza is, ahogy ezt számtalan STÁR életén keresztül láthattuk. Wesley Snipes egyre többször ingázik e kettő között, a ma fél tízkor a TV2-őn adott Atomtámadás azonban egyértelmű mélypont még az ő karrierjében is. A sablonos történet – a Mindigjó Amerikai Ügynök aki még a rohadt ruszkik életéért is képes kockára tenni a sajátját – egy dolog, végülis az atomkataszttrófára ma is megvan az esély, ám a pontatlanságok, összemosások annyira durvák hogy akár a hidegháború kellős közepén készítették volna propagandafilmként, és itt nincs egy Parker Posey mint a Penge-széria utolsó részében, hogy elvonja a figyelmünket a hiányosságokról.

Kis hírek a nagyvilágból:
Elutasították Janics versenyengedélyét - FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP
Velvet: Börtönben marad a megtört Damu:
"A színész felülvizsgálati kérelmét kedden a Kúria elutasította. Damu Roland még jobban összetört." - MUHAHA!!! Azt remélem is. EGÉSSÉG!!!
Elkapták a közterületen piáló Josh Brolint:
"A színésznek túl jól sikerült a szilveszteri bulija, hajnali 3-kor vitték be ittasan a rendőrségre." – …és ismét Hollywood álszentsége. Az egy dolog hogy seksz-videó-tékában tilos matyitzni, de hát hol lehet alkoholizálni ha már az utcán se szabad?!
Filmre vették a nemi erőszakot Romániában: "Orgiának indult, de a 14 éves lány egy ponton ki akart szállni. Heten verték és erőszakolták meg." - Egy az hogy kiskorú. Kettő az hogy beleegyezett hogy lefekszik a barátja barátaival, viszont…most mondhatnék valami csúnyát, de csakazértse fogok. – "Az őrizetbe vett elkövetők 17 és 20 év közöttiek, szökésben lévő társuk csak 14." – Akkor ez csakis gyerekcsíny lehet! Mondjuk azután hogy a videón és máshol is megnéztem ezt a Roata telepet ahol az eset történt, nincs is több kérdésem és a csajt se sajnálom annyira.
Videón alázzák a megerőszakolt ohioi lányt – B+ ez valami trend lesz idén, a nemi erőszak?! És mindez nem elég, még neten is emberkednek az elkövetők?! Hát nincs senki aki beleültetné őket a kettőhúszba?! Mi a f*** van ezzel az évvel?!
A saját halálát is felvette egy autós: "Egy francia katona lefilmezte, ahogy 140-nel száguldozik, és balesetet okoz. Hárman meghaltak." – Két mém is, egyet eset: YOLO, PARTY HARD! Hát akkor a kurva anyját neki is, nem mintha számítana. Mára elég votl ennyi rossz hír, holnap folytatjuk


SZERDA, JANUÁR 9.:
ÁLLJ, OSZT' VIGYÁZZ

Biztos nem akar rosszat!!!44 négy
Kiemelten hűdenagyonrohadtul ajánlott:
HBO2, 19:35: Csúf szerelem – Egy filmben egy mai gyerekbálvány (Vanessa Hudgens) és egy kicsivel korábbi (Mary-Kate Olsen), ez már két ok arra hogy én kihagyjam (a családosok egy része nem fogja megúszni), csak annyi jó van ebben is hogy talán az eredeti történet (A Szépség és a Szörnyeteg) után is elkezdenek érdeklődni a fiatal nézők. Pontban kilenckor újabb toleranciamese, ezúttal a Duna TV-n és Franciaországból, egy zűrös iskola még zűrösebb Osztályából, ahol természetesen egy csupaszív, csupa őszinteség tanár próbál rendet tartani és elhitetni mindenkivel hogy tanulói valójában nem bűnözőpalánták és nem is terroristák, ők csak egy kis megértésre vágynak. Az ajánló is ranschburg jenő magasságait idézi ("A diákok miközben sokszor szórakoztatóak és inspirálják a tanári munkát, magatartásukkal a legelszántabb tanár kedvét is elvehetik az együttműködő munkától", asszem ez olyasmi mint amikor nálunk csapteleppel verték a tanárt majd feltöltötték a netre), az meg hogy a "különféle nemzetiségű és hátrányos helyzetű családból" jövő diákok integrálása mennyire sikeres, arra épp Franciaországban látni nap mint nap példát, kezdve a zavargásoktól, folytatva a közelmúltbeli, iskolásgyerekekre lövöldöző szemétládával – magyarul, lehet azt hazudni hogy a Veszélyes kölykökből a társadalom hasznos, Gyűlölet-mentes tagjai lesznek, csak épp közönség egyre kevesebb lesz rá, mert mindenki az utcán szerzi a tapasztalatait. Mindegy, remélem ehhez is hozzábasztak minimum egy Aranymedvét. 21:20-kor egy hiánypótló sorozat a retekklubbon Törökország Európa-szerte ismert vezetőjéről, a jóságos Szulejmán szultánról, akit egy időben a fél kontinens tisztelettel emlegetett (aki nem, azt karóba húzták, lefejezték, satöbbi). A történelmet a győztesek és a tisztességgel visszavonulók írják, így egyenlőre Hitlerről, Sztálinról, Pol Potról vagy a japánok 731-es egységének hasonlóan nemes hőstetteiről (vagy akár a törökök által elkövetett kurd népirtásról) bizonyára nem készül egy ugyanilyen, baromira érdekfeszítő és az illetők nemesebbik oldalára koncentráló sorozat – bár készséggel elismerem hogy Törökország számára egy igazi sikertörténet volt mindez, ahogy a tatároknak is a maguk rémtettei. Azt sem értem hogy miért pont most és nálunk tűzik műsorra, tudtommal Londonban fogják először kikiáltani a kalifátust :DDD

A seksz, a szipu rovat:
Szétkokainozott Monroe: ez Lindsay Lohan: "A színésznő újabb kitűnő filmben szerepel, és örök kedvencét alakítja. Na jó, megpróbálja." – Ne legyünk kemények ezzel a nyomorult drogos ribanccal: végülis Monroe utolsó napjai már elég jól mennek neki.
Amy Winehouse magát nézte a Youtube-on, amikor meghalt - Magát nézte meg utoljára a neten?... Szegény nem csoda ha a halál mellett döntött. – "Lezárult a vizsgálat, az énekesnő halálát valóban az alkohol okozta. Két üveg vodkát találtak nála." - Ez de durva. Asszem iszok is egyet az egészségére…
Így szív Rihanna, Bieber és Gaga: "Újabban mindenki a Twitteren mutogatja a spangliját, és osztja meg, hogy milyen klassz dolog szívni." – Tinisztárok, ne álljatok meg a fűnél! Így sose lesztek olyan menők mint Amy!!!!

Kis hírek a nagyvilágból:
Harcolni is készek a Falkland-szigetekért - MUHAHA. Már megint? – "A britek népszavazással zárnák le a kérdést. Argentína belügyeiről terelheti el a figyelmet." – …meg Angliáéról is.
Börtönben egyeztetnek a kurd békéről: "A török kormány és az életfogytiglanra ítélt Öcalan állítólag megállapodtak egy béketervről." – Na igen, erről beszéltem az ajánlóban, hogy ezt a sztorit valahogy nem verik nagydobra.
Rágcsálóirtót keres az államkincstár: "Olyan vállalkozót keresnek, aki a rágcsálóirtás mellett, függönyt és szőnyeget is tisztít." – Ezek se olvasnak Örkényt, mert akkor tudnák hogy Doktor Varsányinéhoz kell fordulni (más ügyekben meg dr. Kotászhoz – igaz, ezt nem az Egypercesekből tudjuk).
Pornográf képek miatt tiltották be az American Apparel kampányát: "A reklámfelületi hatóságnak meggyűlt a baja az amerikai márkával, amely félmeztelen kiskorúakkal kívánta eladni termékeit. Ön mit gondol?" – Azt gondolom hogy a kurva anyjukat, meg azt is hogy Amerika elmehet a büdös francba! Most komolyan: szabadtéren piálni nem lehet, seksz-moziban hokizni nem lehet, ha egy nőt előreengedsz az ajtóban akkor beperel szexizmusért, közben meg zajlanak a gyerekszépségversenyek, Honey Boo Boo-t választják a legszexibb nőnek (nem vicc!), és háztömbnyi méretekben plakátolnak ki elvileg tiltott tartalmat (gy.k.: kiskorúról erotikus képet készíteni TILOS, még ott is). - "UPDATE: Az American Apparel sosem tanul. Azok után, hogy fenti fotókat betiltották, ezt a fotót jelentették meg a Vice magazinban hirdetésként. Egy szőke, abszolút 18 év alattinak tűnő lányt, bugyi nélkül. De legalábbis cenzúrázva. Na ehhez mit szól?" – Csak ennyit: PINCÉR, MÉG EGY KORSÓVAL UGYANABBÓL! A gyerekek szexualizálása úgy tűnik megállíthatatlan….:(
Dotoho: Adj a magyar pofájára és tudja, hol a helye – Most győződtem meg arról hogy tuti egy szlovák írja ezt a blogot: a történelmük mellett még ezt a pofánverős idézetet is tőlünk lopták, pontosabban Joe Eszterhastól :DDDD – "A zsidózó ultrák miatt nem tudnak románozni." – Nagy ügy, sokat veszít mindkét oldal, mondhatom. Nap kommentje:

-Sarq- 2013.01.09. 09:42:51
Elítélem a zsidózást, de amit te ezen a blogon művelsz, az közönséges felforgatás. És büdös a szád.

(a moldáv-magyar meccsen olvasott kiírásokról persze bölcsen hallgatsz, a románok "Mennyi ideig marad a szar egy magyar anyában?..." kiírásról persze bölcsen hallgatsz, Boateng napokban történt esetéről és az őt(!) elítélő UEFA nyilatkozókról persze bölcsen hallgatsz, a szerb-angol meccset hasonló mértékű következmények nélkül végighuhogó szerbekről persze bölcsen hallgatsz)



CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 10.:
TŰZ, ZOMÁNC

Idő van, zsarukám!
Ismétlés, ismétlés, ismétlés, ez jut nekünk ebben a későn jött télben! Kihagyom a jobbakat amiket már sokszor ajánlottam (Esős vasárnap) és a rosszakat is amiket ugyanennyiszer lebarmoltam (Austin Powers: Aranyszerszám), marad két befutó, az egyiket adták már, a másikat nem :

Ismétlés, talán érdemes:
Volt egy időszak amikor az összes fontosabb izomembert betették ilyen sci-fi környezetbe: utazás múltba vagy jövőbe, lefagyasztva ébredés ezer évvel később, hasonlók. Syl és Schwarzi mellett Van Damme is megpróbálkozott az intelligens csihipuhival az Időzsaru kedvéért, és mint kilenckor a Film+-on mi is meggyőződhetünk róla, az eredmény nála is felemás, egyrészt mert a másik két sztár mögött mindig is harmadhegedűs maradt, másrészt mert a túlbonyolítottság esete forog fenn. A Van Damme által játszott időrendőr a film elkészülte körüli időbe (1994) katapultálja vissza magát hogy egy szenátor gyanús felemelkedését vizsgálja – aki maga is meg akar oldani egy gyilkossági ügyet. Egyszerhasználatos film, de ha elfelejtettük a végét, épp ideje újrázni.

Talán érdemes:
Negyed tízkor egy másik háttérbe szorult sztár, Christopher Lambert alakít újra kasszafúrót a Film Mánián. A Donald Westlake írásából készült Bizánci tűz csak részben hű az eredetihez, a sztori a címbeli nevet viselő elátkozott drágakő köré íródott, amire az azt megkaparintó két ravasz de szerethető bűnözőn kívül mindenki másnak is fáj a foga – és ez a másik nehézsége a filmnek a nehezen hihető szerelmi szál mellett: az egy dolog hogy a rendőrök kergetik barátainkat, de az örmény-török ellentétet kár volt belekeverni. Messze nem egy alapmű, de egyszernézős akcióvígjátéknak megteszi.

Halál a faszbúkra! rovat:
A tizenévesek nem Facebookot használnak: "Sokkal népszerűbb körükben a Tumblr, mint a Facebook, az Instagram, a Twitter vagy a Snapchat." – Na végre a fiatalok is kezdenek leszokni róla! Az első lépés a gyógyulás útján.
Nagy bejelentésre készül a Facebook: "Titokzatos meghívót küldött ki tegnap a Facebook a sajtó képviselőinek jövő keddre." - Csak nem teljesül a kívánságom és megszűnnek? Hejj de szép kezdése lenne ez az évnek, egy hétig nem is állnék fel a kocsmaasztaltól!

Kis hírek a nagyvilágból:
Megtért az Úrhoz Schobert Norbert – Hát ezt ugyan nem kívántam az újévre, de ha már így alakult… - "A fitneszguru felismerte, hogy hit nélkül semmit nem ér az élet."ÉDES FASZOM. Mindegy, még mindig jobb ha ő is az ufókkal raboltatná el magát…
Hódít a "Vágd meg magad Bieberért": "Justin Bieber marihuánát szívott, rajongói ezért megvagdossák magukat, volt, aki elvérzett - vagy pedig az egész csak átverés." – Nagy kár lenne ha az volna. Persze annak örülnék igazán ha Bieber vagdosná magát, valahogy így:
Halálra verte orosz barátnőjét: "Londoni otthonában találták meg Anasztaszija Vojkina holttestét. Portugál barátját letartóztatták."VISSZA A HALÁLBÜNTETÉST, mielőtt ebből is Trending 2013 lenne :(
Hárommillióért tanultak mutogatni a miniszterek – Ezen mi kerül hárommillióba?! Mi a suliban ingyen és fakultatíve letudtuk ezeket!
Kétmilliárdot kapnak, hogy kitörölhessük – ...és megint ez a pazarlás! Nekem mikor adnak ennyit hogy kitörölhessem vele?!
Agyonlőttek három kurd nőt Párizsban: "A kurd intézetnél találtak rá a holttestekre. Egyikük a Kurdisztáni Munkáspárt alapító tagja volt." – Na, mit mondtam tegnap! Alighogy elkezdtődtek a béketárgyalások Öcalannal és nálunk leadták a Szulejmánt, egyből beindult a régi nóta :(
18+ Szex és önkielégítés úszómellénnyel?: "Furcsa szokás, de sokan bírják. Egy aktus alatt tucatszor felfújják, leeresztik a mellényt a rajongói." – A marhák, ennyi erővel akár guminőt is vehetnének :PPPP Mindegy, legalább megértettem Hasselhoff eddigi munkásságát...:SSS Megyek is hányni, a legközelebbi ajánlás szokás szerint szombaton lesz!





Kulcsszavak: fap, szulejmán

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés