2013. 01. 18.
Best Of Recorder 2012
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az a jó ebben a rohadt havazásban, hogy így, a kocsmába zárva legalább tudom törleszteni az adósságaimat. Jöjjön akkor a századik blogoldal megünneplésének első része, a régóta beígért válogatás a Recorder blog 2012-es főcímeiből. Azért kezdtem el gyűjtögetni őket, mert mikor az Index címlapján találkoztam velük, sokszor úgy éreztem mintha a Rockzene Második Születésének volnánk tanúi: csupa botrány, csupa zseni, csupa öntörvényű, egyedi alkotó, viszont bármelyikre kattintottam, mindig ugyanaz az értelmiségi megfejtegetősdi köszönt vissza, amit egyre ordenárébb kivonattal igyekeztek eladni. A dolog egy darabig működött is, kattintottam, olvastam, azonban egy idő után már csak a másoltam a címeket, nem érdekelt mi van mögöttük. Három csoportba próbáltam rendezni őket, azután rájöttem hogy direkt úgy írták meg ezeket hogy mindig legyen átjárás az összes kategória között, úgyhogy tessék így ömlesztve, kommentár nélkül, valami keveset megtartva az eredeti rendezési elvből, és persze mindig ugyanúgy ahogy a címlapra kirakták:

Recorder: 18+: Bazmegderbi és gitártörés: "A Green Day énekesét elvonóra küldik, mert megőrült a színpadon. Káromkodós videó!"
Recorder: Állatként üvölteni jó
Recorder: 18+: Kitépem a fogamat!: "A 8 éves rockerlány durva videóit egy nap alatt 3 millióan nézték meg. Már a pólója is botrány. "
Record: Búcsúzik a Swedish House Mafia: "Kilenc embert tömegverekedésben késeltek meg, hárman magukat szúrták halálra heroinnal."
Recorder: Indiai cigánytemetés Miskolcon: "Az Edda 1983-as búcsúkoncertjén fanatikusok törtek-zúztak, bőgtek és rimánkodtak az utcán."
Recorder: 18+: Mocsárból az MTV-be: "Mohanyaló erdei nő a zenetv digitális géniusza. Mutatjuk a videóit és furcsa, meztelen fotóit is."
Recorder: Balos rockerek LSD-t ebédeltek: "1968. Németország kettészakítva. A földalatti krautrockból az übermensch Kraftwerk profitál."
Recorder: Begombázva az erdőben: "Amikor végignéztük ezt a videót, azt hittük, rosszul látunk. És tényleg. Rosszul látunk."
Recorder: 16 éves, szabadkőműves: "Pestre jön a magát a világméretű összeesküvés vezérigazgatójának valló amerikai zenész."
Recorder: Hitlerista? Feminista? Itt a zenész bajuszlista!: "Buja arcszőrrel díszes diszkós hímringyók, fura szájöldökű álmacsó álrockerek, ázsiai Jézus."
Recorder: Egyáltalán nem szent Patrick: "Milyen homoszexuális sztárnak lenni a katolikus Írországban? Interjú egy vadóc zsenivel."
Recorder: 18+: 8 perc szadista erőszak: "Pedig milyen szépen indul minden: csodanő illegeti magát Shia LaBeouf előtt. Meztelenül."
Recorder: 18+: Halottakkal úszkáló: "Fiatal énekesnő meztelen fiatalokkal napfürdőzik és fürdőzik. Ez lehetne szexi is, de nem az."
Record: Szexbotrány a Nirvana-lány körül: "Kurt Cobain exfelesége szerint 19 éves lányát megdugta a Nirvana volt dobosa, Dave Grohl."
Record: Springsteen elkapta saját lányát: "1984-ben Courtney Cox volt jó egy fordulóra, most a 20 éves Jessica Rae lett a soros."
Recorder: Miles Davis nejéhez nyúlt Iggy: "Betty Davis a 70-es évek egyik legjobb nője volt, a vén rocker most mindent kihozott a dalából."
Record: Beyonce kishúga combot ráz: "Solange Knowles egészen más keringési pályán mozog, mint a nővére."
Rec: Coldplay: 1 millió fontos randi: "Ennyiért bérelhető a zenekar legjobb pasija per éjszaka. Nem Chris Martin, ő csak a kerítő."
Record: 18+: Interaktív / korhatáros videó: "Mi izgibb: ciciket nézni vagy klipet piszkálni?"
Recorder: Behatolunk Björk testébe: "Magába engedi a kamerát új videójában az énekesnő. Nagyon mélyre, minden látszik."
Recorder: Rihanna 4 pasival: "A szexi énekesnő most a Coldplay tagjaival tette össze, amije van."
Recorder: 18+: Pici mell, nagy egó: "A cenzúrázatlan Arctic Monkeys-klip hősnője jól bánik lóval, ostorral és üveggel is."
Recorder: Jó hang, jó mell: "A vöröshajú Florence Welch egy sztriptízbárban férfiruhában kezd énekelni, aztán vetkőzik is."
Rec: 18+: Magyar mellé a piros pont: "Mihalik Enikő mesteri melle veri Pink csöcsét és Beckhamné sportos seggét a fotókon."
Recorder: 18+: Meztelen seggek a zuhanyzóban: "Közösen tusoló tahó kamionosok incselkednek a Foo Fighters új, cenzurázatlan videójában."
Recorder: Kylie Minogue segget villant: "Meztelen hátsóját mutogatja büszkén egy kamu reklámfilmben az énekesnő."
Recorder: Hústoronynő és a modellek: "A Versace divatbemutatóján Beth Ditto énekelt. Erős a kontraszt, fokozzuk is két pucér képpel."
Recorder: 18+: Szaglik, mint egy ribanc: "Lady Gaga meztelen testét izmos, apró pasik másszák meg új parfümje reklámfilmjében."
Recorder: Vén rapkecskék is megnyalják: "Egy igen termékeny, 24 éves fehér lány Eminem, Dr. Dre, Jay-Z és Diddy új, titkos múzsája."
Recorder: 18+: Ajkak, szeméremajkak: "Pucér nő a fekete rapper heverője új videójában."
Recorder: Grimes-túladagolás: "Új videoklip, rádió- és tévéfellépések, puncigyűrűk és új mellékprojekt."
Recorder: Leborotválnád a mellkasod?: "Transzszexuális pasi épül be egy fura sportot űző lánycsapatba a Pet Shop Boys klipjében."
Recorder: Házi szexvideó Kanye Westről: "Kim Kardashian kisfilmje felingerelte a pasiját, a rapper is felvett ez-azt, de már szégyelli."
Recorder: Kanadai csaj 2012 kedvence: "Kislányosan vékony hang, koszos fantázia: a blogok imádják a puncigyűrűt is tervező Grimest."
Rec: 3 nagy mellű zsidó mikuláslány: "Karácsonyi üdvözletek: a hazai Busa Pista, az amerikai Big Boi és az izraeli Borgore klipjei."

Most ennyi, az önfényezés és a műSÖR!ajánlás hamarosan folytatódik.
 
Kulcsszavak: 2012, Recorder blog, best of

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés