2013. 02. 04.
Recék (feb. 4-5-6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, FEBRUÁR 4.:
SŐT: REDŐK.

...és ez még egy enyhébb jelenet.
Kiemelten ajánlott:
Nyolckor egy kedves romantikus vígjáték a Cinemaxon, melyben Alan Alda és Ellen Burstyn között szövődik kérészéletű kapcsolat, és mint a kérészek, ők is minden évben egyszer jönnek össze, de akkor aztán nagyon. Az első alkalom még a huszas éveikben történt, azóta mindkettem változtak, de a jó szokást nem hanyagolják, és mindig ugyanúgy búcsúznak: Jövőre veled ugyanitt – mi, nézők pedig ötéves ciklusokban látjuk VÍZSZINT viszont őket. A klasszikus, pörgő párbeszédes vígjátékok legjobbjait idézi meg, és ma már ez is régi: 1978-ban készült… Ugyanott nagyon későn (háromnegyed egykor) nagyon más: a Söpredéket csak egy évvel forgatták később mint az előbbi alkotást, de nem is állhatna távolabb tőle: kendőzetlenül mutatta be Anglia addig nem reklámozott árnyoldalát, egész pontosan a fiatalkorúak börtöneinek über-brutál világát, és azt, ahogy egy bekerülő srác hogyan lesz pontosan olyan mint azok akik csicskáztatták és erőszakoskodtak vele a rácsok mögött, vagyis részben toleranciamese a szegény bűnöző fiatalok szenvedéseiről, azonban a rendező volt annyira okos hogy a másik, konzervatív-radikális tábor is jóllakjon vele. Még mai szemmel nézve is elég durva, sokat elmond hogy eredetileg tévéfilm lett volna, csak a betiltását követően bővítették mozifilmmé.

Ismétlés, de ajánlott:
Film+, 21:00: Rambo – Syl Stallone legnagyobb dobásainak egyike: a sérült, magábafordult veterán semmi mást nem akar, csak az elvesztett háborút túlélő régi katonatársakat felkeresni, ám egy szőröző, előítéletes seriffnek hála egyre nagyobb károkat okoz egy elég kis városban. Jó értelemben vett patrióta film, ami azért (is) volt nagy siker, mert a hippi-érában majd’ mindenkit leprásként kezeltek aki ott harcolt, pedig ők csak azt tették amire besorozták őket, csak nem szólt nekik senki hogy többségük egyirányú jegyet váltott a zöld pokolba a behívóval.

Kis hírek a nagyvilágból:
Három államon át üldözték a NASCAR-ost:
"Be volt állva, drogokkal teli autóban száguldozott. Amikor utolérték, futva akart menekülni." - PARTY HARD: taking it to the next level!
Janics névházassággal akar szerb lenni?: "Állítólag elválik férjétől, és egy ismeretlen szerbhez megy hozzá újra, hogy szerbként kajakozhasson."MUHAHA. Eddig tartott a színjáték, a magyarok, ne gyűlöljetek engem-duma. Nagyon kellhet neki a pénz, ha Házaság Szent Kötelékét is hajlandó beáldozni! A férjére meg inkább nem is mondok semmit…
Majdnem óránként öngyilkos lesz egy háborús veterán az Egyesült Államokban: "Tavaly rekordot döntött a katonák között az öngyilkosságok száma."  - ...kapcsolódóan a Rambo szomorú hangulatához. Persze nem mindenki lesz öngyilkos közülük, van aki összeküti a kellemest a hasznossal:
Veterán katona ölte meg a mesterlövészt: "Az amerikai Chris Kyle-t egy texasi lőtéren lőtték le. A gyilkos poszttraumás stresszben szenvedhet." - Szar ügy, de legalább nem civilekre lőtt, ez is valami.
Irán új vadászgépet mutatott be: "A védelmi miniszter szerint a gép képes észrevétlenül berepülni az ellenséges légtérbe." – ...és fogadjunk hogy ezt is egy majom fogja vezetni!
Asztal alá itta magát a Jóban Rosszban fiatal színésznője: "A sorozat 19 éves Bodolai Orsija a Story-gálán sokkal többet ivott, mint kellett volna."RESPEKT! Remélem a sorozat rovására megy az ivászata!
Özil nagyon büszke a kockás hasára: "A Real német irányítója szálkásabb, mint valaha, szerinte egy profi futballistának így kell kinéznie." - Hogy megfutott ennek az ősembernek! Még emlékszem amikor kiolvasztották, utána DJ lett, most meg SZÁLAS szálkásított és focistaként dolgozik! Még mondja valaki hogy a 21.század nem a lehetőségek korszaka!


KEDD, FEBRUÁR 5.:
FŐ A SZERELŐ!

A gazdagoknál különösen.
(Részben) ismétlés, de Hitchcock, tehát ajánlott
Tíz előtt öt perccel a nagy kopasz ember kevéssé ismert (romantikus) oldalát villantja fel az M2: a Gazdag és különös Hitch mester egyik korai (1932-es!) zsengéje, aminek az ötletét a Torn Courtain-ban vitte tovább harmincnégy év múlva, részben azért mert maga se volt teljesen elégedettel ezzel a verzióval. Az alapszitu itt is egy házaspár utazása, csak ez a párocska a kapcsolat unalmát próbálja feledtetni egy világkörüli úttal, ám az egzotikus kaland mindkettejük számára keserédes. A mester itt még nem a későbbi elismert zseni, hanem a próbálkozó ifjú, ám a férfi-női viszonyok iránt érzett cinizmusa már jelen van. A Dunán vetített Észak-Északnyugat ezzel szemben már a kiforrott profi keze munkája, együtt van benne minden amiért szeretjük: hahatlmi játszmákba keveredő védtelen kisember, kiismerhetetlen női segítő, és a persze mára fogalommá lett és ezer paródiának alapot adó emlékezetes jelenete. Előbb kezdik mint a másikat (kilenckor), de mivel egyértelműen ismétlés, ezt hagytam későbbre.

Talán érdemes:
A FEM3-on egy felemás krimi ugyanekkor (kilenc óra) a nyolcvanas évek végéről, amiben többek közt Twiggy is feltűnik, de a főszereplő mégis Brooke Shields, aki kicsit ekkoriban kicsit letért az addigi tiniálom-szerepektől, amennyiben a változatosság kedvéért rosszlányt alakít, bár ez nem esik le elsőre az épp visszavonulásra készülő amerikai rendőrnek, aki élete nagy ügyét látja csak, azt viszont nem, hogy a Nagy gyémánthajsza New Yorktól Londonig tart majd.

Kis hírek a nagyvilágból:
18+ Állatokkal szexelők tüntettek Berlinben: "Ezentúl pénzbüntetést kaphatnak, ami szerintük méltánytalan. Nem érzik magukat bűnözőknek." – Tessék mondani, a pedofilok mikor fognak tüntetni? Nesze neked demokrácia: az összes selejt felvonul az utcán és még büszke is arra hogy ő nem bűnöző. Ne, ne jöjjön senki a melegekkel, az más tészta.
Képviselő Funky: Rekviem egy államért – Nofene, megihlettem az Indexet? Vagy csak nekik is eszükbe jutott ugyanaz a hülye szóvicc? Mindegy, én legalább csavartam rajta egyet. - "Bajnai Gordonék kampányvideóját is ugyanaz a zene ihlette, mint a Jobbikét." – Ez is mutatja hogy egykutya mindkettő. Komolyra fordítva a szót, ha még egyszer meghallom azt a kurva dallamot bármi alatt, akkor annak nem lesz jó vége. Mennyire szánalmas már, itt van a világ legdepressziósabb filmje, egy iszonyat nyomasztó zene, és a fél világ himnuszaként játssza...
LiveInfo: Így süllyed el egy fúrótorony: "Csak pár órát örülhetett Irán az új fúrótoronynak." – Huhh, remélem csak majmok dolgoztak rajta :D
Még a szex sem boldogít: "Nick Cave új klipjében egy gondoktól gyötört férfi felmegy egy prostituálthoz, de ettől nem lesz neki jobb, legfeljebb egy pillanatra." - Menjen fel hozzá többször, és több órára, majd jobb lesz. Vagy mittudomén.
Széles Gábor: Érthetetlen okokból nem fogy a Magyar Hírlap - Érthetetlen okok...kiment az utcára? Beült egy kocsmába? Ha megtenné, mindjárt világosabb lenne minden. - "Három év alatt tízezren mondták le a lapot." – Erre ugyanazt mondom mint pár éve a Népszabadság meg a Hócipő esetén, vagyis: KEVÉS :))))
Apple: iMac kis testi hibával: "Ha elromlik a táp, köss hozzá egyet cipőfűzővel. A Vatera mélységei." - Emberek! Ezt a kis testi hibával született iMacet ki vigasztalja meg?
Fehéroroszország móresre tanítja Európát: "A fehérorosz külügyminisztérium szerint 23 európai ország követ el emberi jogi vétségeket." – Kedves olvasóink, Bagoly mondja rovatunkat olvashatták.

Én <3 TV rovat:
Ha nagy a baj, a tévét is eladnánk
- Nem, nem, SOHA!! A TÉVÉMET NEM ADOM! Különben is, ha nagy a baj, ki a fene venné meg? :D - "Vészhelyzetre félretett pénze ugyanis csak minden ötödik magyarnak van, derül ki egy felmérésből." - Mit nem hallok!!! Még minden ötödik magyarnak van pénze ilyesmire?! Szerintem erre is kéne egy törvény, hát a kormány csak jobban tudja nálunk mire kell a pénz vészhelyzetben!!44 négy
Tutajon mentette tévéjét az ausztrál férfi - …és íme, maga az Élet cáfol engem: vészhelyzet van, de a tévét mentik először!!!
A tévézés megfelezi a spermaszámot - Na most ez a marhaság igaz lenne, akkor a maunika só közönsége már a retekklubb indulása előtt impotens lett volna. És engem különben sem érint, én nem tévézek annyit... - "Aki heti húsz óránál többet tévézik, annak negyvennégy százalékkal kevesebb a spermája." - Ajjaj. Ideje lenne valami kompromisszumos megoldást találni. Tessék mondani, és ha innentől csak Gianna Michaels-filmeket nézek rajta heti max. 3 órát? :))))


SZERDA, FEBRUÁR 6.:
EGY NÉV: FALCO!!!!

Almost better than the real thing.
Ajánlott, de rohadtul nagyon az:
RTL Klub, 21:30: Szulejmán – Csak azért teszem be ide mindig hogy elmondhassam azt, hogy:
1.: írhatnék róla ha akarnék, akár epizódonként is, de nem írok,
2.: nem lehet elégszer emlékeztetni az embereket arra hogy ne nézzenek meg minden szart, és végül
+3.: van ám egy kapcsolódó hír tegnapról:

A mohácsi győztesek: "A ma hivatalos látogatásra érkező Erdogan miniszterelnök országában a magyarokra testvérként tekintenek, a százötven éves hódoltságról alig tudnak valamit, 1686-ra úgy emlékeznek: "elvette tőlünk az osztrák a mi kedves Budánkat".ESZEM FASZOM MEGÁLL. A csúnya osztrák, a csúnya francia meg a többi, nem átallotta felszabadítani az ő kedves Budájukat. És arról szólt nekik valaki hogy Budán nem osztrákok hanem magyarok éltek már akkor is? És akkor jöjjön pár komment azoknak akik nem ismerik a hazájuk történelmét, forrásuk az Origó egy múlt évi cikke.

K.Misi 2012. 11. 29. 15:09
Először a pénzért feltárjuk, majd megépítjük és ha lesz további pénz lesz működő Mecset is. Sőt ..pénzért áttérünk az Iszlámra. Pénzért mindent, de a határainkon kivűlrekedt testvéreinktől sajnáljuk a " listás" szavazati jogot. Szarházi Kommunisták lettünk.

Én e 2012. 11. 29. 12:38
Azért jó lenne, ha lassítanának egyesek, amikor leszélsőjobboldaliznak olyanokat, akiknek fenntartásaik vannak ezzel a nagy magyar-török összeborulással kapcsolatban. Jómagam inkább baloldalinak és inkább liberálisnak tartom magam, mint jobboldali konzervatívnak, de ez a történet így igenis nem teljesen kerek.
Nem az a baj, hogy ötszáz év múlva már nem akarunk gyűlölködni, hanem az, hogy a haverkodás közös nevezője II. Szulejmán, és nem Rákóczi, Bem apó, Kmety György vagy éppen Vámbéry Ármin. A javuló német-francia kapcsolatoknak sem Hitler a közös nevezője, akinek tudtommal nincs szobra Franciaországban.

gipszjakab: "Magyarország népessége Mátyás idején kb. 4 millió volt, a Rákóczi szabadságharc után ugyanannyi, miközben Európa összlakossága megduplázódott."

Ennél is súlyosabb a helyzet, ugyanis Mátyás idején a lakosság kb. 80%-a magyar volt, 200 év múlva az 50%-ot sem érte el. Vagyis a törökök a magyarok háromnegyedét közvetlenül vagy közvetve KIIRTOTTÁK. Az egyik legfontosabb szereplő az a II. Szulejmán, akinek szobra van Szigetváron. No comment...
Sok idióta meg napi 24 órában Trianonozik, nemzetközi összeesküvést sejtve a magyarság ellen, pedig Trianon is csak egyik következménye annak, hogy a Kárpát-medencéből majdnem eltűnt a magyarság. Hála a törököknek.


…és akkor még valami a végére. Én alapból utálom Sarah Silvermant, de ezt a dalt küldöm mindenkinek, úgy 0:56-tól:
Kiemelten ajánlott:
Mi lett volna velünk a nyolcvanas években Falco nélkül! Az osztrák fickó a szemünk előtt vált világsztárrá, nőtte ki szűkebb pátriáját hogy Los Angelesbe vigye a sors, néha ráérezzen a közhangulatra a dalaival, néha nem, de mindig ott lebegjen előttünk, mint példa, hogy innen a szomszédból is el lehet jutni a csúcsok csúcsára. Tény hogy a new wave / punk botránybanda Drahdiwaberl-től a sikerlisták tetejéig hosszú utat tett meg (itt szerencsére mindketőből kapunk ízelítőt), és szép a siker, de itt ma kilenckor mindennek az árnyoldala is bemutatásra kerül a Dunán. Falcónak a Rock Me Amadeus nem a legjobb száma, de világszinten talán ez a legismertebb, és szomorú hogy mostanában volt öt éve, hogy a szerző is követte dala főszereplőjét, bár nem annyira fiatalon, de ugyanolyan viharos élet után. Élhetett-alkothatott volna, valahogy úgy ahogy a hozzá hasonlóan (s)ekszcentrikus kortárs, Grace Jones, aki még ma is elég fitt hogy beugorjon cameózni egyet Az ördögbe is, még élünk!-be.

Kis hírek a nagyvilágból:
Randi: A 10 legvisszataszítóbb férfitípus a Facebookon: "A Nyálcsorgató, a Hímsoviniszta, a Kocsmázós, és a többiek. Ugye ön is le szokta őket tiltani?" – Ezt most nem a halálos rovatba, hanem ide, mert bizony a karakterek egy részében mintha magamat látnám. Persze az a legvalószínűbb hogyha felregelnék, ki kellene találni egy újabb kategóriát valahova jóval ezek alá :DDDD
De Niro elsírta magát egy TV showban: "A színész a Napos oldal című filmben alakított szerepe miatt érzékenyült el." – A legutóbbi filmjeit elnzézve meg is értem hogy elsírta magát. Az meg szánalom hogy a Kispáltól lopnak filmcímet!444 négy
18+ Mémeket játszanak el a pornósok – EZÉRT FOGY A MAGYAR.
Menjünk, nézzük meg a négerünket: "Berlusconi testvére Milanhoz invitálta a jobboldali párttagokat. A lányokat a testvérével csalogatta." - Huhh, gondolom most is elsötétül majd a Colosseum!!!!!
Félti az állását a részeg Jóban Rosszban-os: "A műsor producere alaposan leszidta a 19 éves színésznőt, aki a Story-gálán itta le magát." – …ahelyett hogy kitüntetné. Ez volt eddig az egyetlen életszagú dolog amit a sorozatukhoz lehet kötni. Egy kis berúgásból ekkora balhét csinálni, de tényleg. Ilyenkor örülök hogy nem dolgozok a tévénél!
Kirúgták a Kámaszútra 3D macáját: "Sherlyn Chopra színésznő pucér jeleneteket töltött fel a netre a készülő filmből, most munkát keres." – Én foglalkoztatnám, nálam az összes pozíciót betölthetné a Káma-Szutrából, mindhárom dimenzióban 8))))
Videojátékkal ijesztgette É-Korea Amerikát: "A Call of Dutyból lopott jelenettel mutatták be a New York elpusztítását egy propagandavideón." - Lopott zene, lopott képek...reméljük atombombát nem tudnak lopni a rohadt komcsik.
Az LMP Jávorék nélküli frakciót akar – Én meg LMP, MSZP, Fidesz és általában politikusok nélküli parlamentet akarok, de mindig csak egy korsó sör jut nekem. Az élet már csak ilyen! :( - "A kettészakadt LMP részei között megrekedtek a tárgyalások a frakció további működéséről." – Muhaha. Azt remélem is! EGÉSSÉG!!!


CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 7.:
COME ON, DOROK

Azért egy melltarót felvehetett volna.
Ismétlés, nem ajánlott:
Be vagyok oltva magyar filmek ellen. Na jó, csak egy bizonyos fajta ellen. A Kalandorok is ilyen: pontosan tudom mi akar lenni, milyen közönséget lőttek be az alkotók, mikor mire utalnak. Legyen ilyen lúzerpasis ródmúvi a Távoli, Egzotikus Erdélyből, legyenek benne utalások korábbi sikerfilmekre akár színészek képében (Rudolf Péter, Haumann Péter), akár a karakterek neveiben ("Dzsoki"). Röviden: ez megint az az eset amikor értem a viccet, de nem szeretem. Aki viszont az ilyen poénokat szereti és az élhetetlen figurákat, azt kilenctől várja a Duna.

Ismétlés, talán érdemes:
Pörgős akciófilm a retekklubbon fél tíztől. Amúgy is el vagyunk árasztva Russel Crowe-filmekkel (minap újrázták a Gladiátort amit direkte nem ajánlottam), a Túszharc annyiból jobb mint az általa eladott hőseposzok és az egykaptafára varrt gazdagember-rabolós menekítőművek, hogy itt a szabadító beleszeret az őt alkalmazó nőbe (Meg Ryan), illetve közben elfogy a pénz amivel megfizetnék. Kicsit hosszúra nyújtott, de ügyes türelemjáték. Hát ez bizony jó kevés, majd a hírekkel kipótolom:

Kis hírek a nagyvilágból:
Játékpénzt nyom az Amazon: "Először a Kindle Fire tulajdonosok fizethetnek Amazon Coinnal, később ez lehet a digitális zsebpénz. Osztogatással mutatják be." – Hát, végülis lassan akár már játékpénz fog többet érni a valódinál, úgyhogy…
Hamis Gucciban parádézhatnak a rabok: "A börtönök megkapják az elkobzott hamis ruhákat, amelyeket aztán a rabok alakítanak át."MINEK?! Legtöbbjük a való életben is hamis ruhákban pózól!
Több házimunka, kevesebb szex: "Csak a férfiaknál mutatták ki az összefüggést. A hagyományos nemi szerepek jobbak." – Én mindigis megaszondtam hogy nem jó ez a feminista egyenlősdi!!44 négy
Mérgezett puncival akarta megölni a férjét: "Egy brazil nő orális szexszel akarta megmérgezni a férjét, de a férfi idejében megorrontotta, hogy valami gáz van, a feleség került kórházba." – …és ezzel is csak alátámasztani látszódik az előítéletem! Ezentúl az előjáték kimarad!!!!
Pánikszerűen bezártak egy budai irodaházat: "Az azbeszt koncentrációja átlépte az egészségügyi határértéket a Lajos utcai házban. Költözik a földhivatal és egy cég is. De csak most, pedig már három hete is jelezték a veszélyt a mérések." - Ide kéne átköltöztetni a Parlamentet, vagy Csernobilba. Végülis rossz döntéseket bárhol lehet hozni!
23 millióra büntették a TV2-t: "Nem tetszett a Médiatanácsnak sem, hogy Szita Bence halála kapcsán nyereményjátékot hirdettek." – Megintcsak azt tudom mondani, hogy KEVÉS!
SP cikinek érezte a saját zenéjét – És ezt most vallotta be, vagy csak most jött rá? Mi, Rendes Emberek mindig is tudtuk hogy nem jó amit csinál! – "Éder Krisztián életének jót tett, hogy leszokott a bulvárról, már sokkal menőbb barátai vannak." – …olvashatjuk mindezt a Velveten.
Gyűlöli a szexet, de párkapcsolatot szeretne: "A brit nőnek semmi baja, csak undorodik a szextől. Olyan partnert keres, aki szintén, azt mondja, gyereket majd örökbe fogad." - SUNÁZNÁM, csak gyereket ne akarjon. Illetve megnéztem, és most már én is undorodok a seksztől. Na jó, inkább csak tőle.
Rihanna és riválisa ugyanaz a nő: "Chris Brown két olyan nő közt őrlődik, akik mindössze pár platinalemezben térnek el egymástól." – Érdekes hogy ezek a celebek akik megtehetnék hogy válogatnak, mégis mindig ugyanarra a típusra buknak. Hugh Hefnert gyerekként irigyeltem, ma már sajnálom. Komolyan, hogy tudja megkülönböztetni a nőit egymástól? És akkor még az öregkori Alzheimert be se kalkuláltam…
Látta már, milyen az éjszakai ég igazából?: "Városi népeknek megdöbbentő a látvány, de nem kell Namíbiáig utazni ahhoz, hogy hasonlót lássunk." – Bizony nem, engem amikor kitesznek a Búfelejtőből, mindig az éjszakai eget látom magam előtt…





bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés