2013. 03. 04.
Régi, de szánt (márc. 4-5-6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 4.:
A NYÁR MA MÁR NEM HALAD TOVÁBB

Jó estét nyár, jó estét utca!
Talán érdemes:
Mindig ekézem a magyar filmeket, általában okkal, azonban ma este kilenckor még az én reményeim is visszatérnek Egressy Zoltán kamaradarabja miatt, amit Vecsernyés János vitt filmre. A Nyár utca, nem megy tovább hetvennégy percben játszódik a 74-es trolin, amit egy frissen felszálló utas megpróbál eltéríteni. Az abszurd ötletre csak rátesz hogy korunk Abszurdisztánjában történik mindez, ahol még az időjárás is megbolondult. Egyetlen helyszín, pár színész (köztük a mindig jó Haumann Péter), nincs kifogás a kihagyására (nekem is csak annyi, hogy nem fogom a Duna World-öt). Ugyanabban az időben állatmentős szívmelengetés a FEM3-on Rene Russóval mint állatbolonddal, aki a többtucat megmentett normális élőlény mellé beszerez egy gorillát is. A Majomszeretet kétirányú mert a gondozó is kötődik az állathoz meg az is hozzá, de én azt láttam a Spektrumon egyszer, hogy vigyázni kell az ilyen nagyra nőtt kedvencekkel, mert akármilyen aranyos ahogy kölyökként belénk kapaszkodik meg az ujjunkat harapdálja, de ha ugyanezt egy kifejlett tigris, jegesmedve vagy akár majom csinálja, mindjárt nem olyan szupercuki, és Russo gondjai is itt kezdődnek.

Kis hírek a nagyvilágból:
Comment:com: Spielberg megint befejezi Kubirick életművét: "Spielberg sorozatot készít Kubrick Napóleon-tervéből."KÖNYÖRGÖM NE, már a Mesterséges Értelmet is elb*ta. Arról nem is szólva, hogy élete vége felé már Kubricknak se voltak olyan jó ötletei.
Zámbó Krisztián tízmilliós vagyont szórt el: "Az önjelölt énekes ecstasyval, speeddel és kokainnal is próbálkozott, mindezzel könyvében haknizik." – Egy szó: RESPECT. Mondjuk ennyi erővel nekem is adhatta volna, én nem kábszerre költöttem volna hanem sokkal nemesebb célokra. Ez vonatkozik egyébként mindenkire, tehát aki úgy érzi hogy neki túl sok pénze van, égetik a zsebét ez elköltendő milliók, az megtalál itt a négyes asztalnál. Nokiásdobozokat is elfogadunk!!!
VV Cristofel egymillióért pornózna – MUHAHA. Annyiért talán még én is, bár valószínű hogy a végén még a pornósok fizetnének nekem hogy ne mutogassam magam a kamerák előtt :DDD - "Mixertanfolyamra kellene neki a pénz, neki megéri pár óra szex pornósokkal." – Még mondja valaki, hogy válság van! Csak úgy repkednek a milliók, max. annyi a különbség hogy az egyik eltapsolja, a másik beárazza magát…
Obama féltestvére kormányzó lenneÉDES FASZOM. Már ő is?! Elég a világnak egy is belőlük… – "Malik a változás jelszóval kampányol Kenyában." – Ja, hogy Kenyában? Ja, hogy ugyanazzal a jelszóval? :D
Rodman és Kim Dzsongun örök barátok – Összenő, ami összetartozik! Madarat tolláról, alkoholistát sörösüvegéről, celebet pedig örök barátjáról. - "Az egykori kosársztár az észak-koreai vezérrel nézett kosármeccset. Jót beszélgettek és szusiztak." – Milyen emberi, milyen megható! Ugye milyen ártalmatlan ez a Kim Dzsungun, hát kit érdekel hogy a koncentrációs táborai a duplájára nőttek, kit izgat hogy a népe nyomorog és fakérget meg a saját gyerekeit kénytelen zabálni: all is forgiven, hogyha együtt zabál egy futottak még-hírességgel.


KEDD, MÁRCIUS 5.:
MI AZ AMI NÁJSZ?

I am a Miami.
Talán érdemes:
A feldolgozások általában rosszul sikerülnek, erre leginkább akkor van meg az esély ha kellően régi és kellően ciki franchise-okat porolnak le mai rendezők. A Miami Vice 2006-os verziójával annyival járunk jobban, hogy itt ugyanaz ült a székbe aki az eredeti sorozatot is elkövette, és kivételesen olyan színészeket is kapott (Jamie Foxx, Colin Farrell), akik direkt áhítoztak arra hogy magukra ölthessék a két vagány zsaru ruháit, akik a törvény nevében néha áthágják azt, csak hogy a tüzes Miami utcáin kevesebb legyen a seksz és a szipu, és nem azért mert maguknak tartanák meg az egészet, őket ebből csak az egyik érdekli. Szóval embereink most is forró nyomon vannak, ám az írot törvényeken felül egy íratlant is sikerül megszegnie egyiküknek: megsunázza a nyomozás célpontjának feleségét (Gong Li, mint egzotikus MILF, Farrel hozzá képest kisfiú, korban mindenképp). Közönségfilm közönségcsatornán (TV2), közönségbarát időpontban (fél tízkor), jó sok reklámmal.

Ajánlott:
Ezen a héten se maradunk magasművészet nélkül: legutóbb Goethe, most pedig Schiller élete van terítéken a Duna TV-n kilenctől. Ebben az életrajzban is az önálló hang megtalálásán van a hangsúly, meg persze azt ezt katalizáló szerelmen (na meg a sikerhez vezető nélkülözésen és üldözöttségen). Akár irodalomóra helyett is érdemes nézni, akár gyerekkel együtt is.

Kis hírek a nagyvilágból:
Rodman: Észak-Korea csak egy hívást vár: "Semmi másra nem vágyik Kim Dzsongun, csak arra, hogy Obama megcsörgesse egyszer." – Mindig sejtettem hogy perverzek ezek a politikusok :SSS Amúgy ha Dzsongun így folytatja, előbb fog szirénázásra ébredni mint telefoncsörgésre.
Obama féltestvérét nőveréssel gyanúsítják: "Roy Abong'o Malik indul a kenyai választáson. Testvérével kampányol, de állítólag veri a feleségeit." – Most nem azért, de ez mikor volt kizáró ok arrafele ahol még ma is csonkítják a nőket? Vágjanak hozzá is egy békenóbelt, osztjónapot, ő meg hozzávághatja a feleségeihez :DDD
Végeztek az egyik leghíresebb lesifotóssal: "Daniele Lo Presti holttestét egy római utcán találták meg, a paparazzót fejbe lőtték." – Múlt hétvégén az állatok egyenlítettek, úgy tűnik most a celebeken van a sor.
A hawaiiak úgy élnek, mint Marci Hevesen: "Felmérték 350 ezer amerikai boldogságát. Kiderült az, amit már eddig is sejteni lehetett." - …vagyis hogy Hawaii-on havajoznak. Ezt aztán érdemes volt felmérni!
Fico sajnálja, ha félreértették: "Amikor azt mondta, hogy Szlovákia elsősorban a szlovákoké, nem pedig a kisebbségeké." – Bezzeg ha nálunk ezt elkezdi pedzegetni a Jobbik, egyből címlapon hozzák az egész világon, elsötétül a Colosseum ÉS A TÁVOLBAN VALAHOL FELSÍR EGY GYEREK. Félreértés, hát persze. A Malina Hedvig esetéhez fűzött kommentárja után Ficót gyakorlatilag lehetetlen félreérteni:
A pszichiátereket sokkolta a Malina-ügy: "Szerintük a hatalom ideológiai célokra akarja használni az orvostudományt. Az eljárást folytatják." – ÉS ENNYI :(
Külügyér: Indiában nem jó állami vezetők mellett lakni – Rossz hírem van a naivaknak: sehol se jó politikusok közelében lakni. - "Új-Delhiben 30 millió dollárt is elkérhetnek a kormányzati negyed közelében található, amúgy lepukkant bungalókért." – 30 millióba kerül hogy egy levegőt szívhassak ezekkel? Még ha nekem fizetnének ennyit, akkor talán elviselném őket, de hogy én fizessek?! Maradok a kocsmában, itt fűtenek és még pia is van! EGÉSSÉG!


SZERDA, MÁRCIUS 6.:
NAGY, OKTÓBERI ÉGBOLT

Pirate Boy.
Kiemelten nagyon ajánlott, komolyan:
Retekklub, 21:25: Szulejmán – Úgy döntöttem, csinálok neki egy címkét, nem azért mintha annyira szeretném, mert ugye gyűlölök minden megszálló hatalmat, hanem azért hogy aki esetleg rákeres, az könnyebben megtalálja az én garantáltan elfogulatlan negatív kritikáimat róla. A mai rész történelemhamisítása szinte bohózatba illő: a hős törökök egy esküvőn csapnak le a gyáva Lajos királyra, aki meg is futamodik előlük. Talán még én is tudnék ezen a tarantinói történelemhamisításon röhögni ha nem ültek volna a nyakunkon másfélszáz évig. Remélem hamarosan a vörös khmerekről is forgat valaki egy hasonlóan elfogulatlan filmet!44 négy

Kiemelten ajánlott:
Fél tizenegykor a Homer H. Hickam önéletrajzából készült adaptációt lesz érdemes lecsekkolnunk az M2-őn, ami egy bányászvárosba születő, de a csillagokba vágyó fiatalember életét követi végig. Az Októberi égbolt kivételes, mert két legyet üt egy csapásra: úgy prédikál a tudás és a tanulás értékérről hogy nem megy át giccsbe, ugyanakkor viszont a nem továbbtanuló munkásemberek életét sem lekicsinylően ábrázolja. Laura Dern nagyot alakít a főhős mellé álló tanárnőként, ahogy Jake Gyllenhaal is remek mint Hickam, Mark Isham zenéje meg felteszi az i-re a pontot. Ezt nézd ma!

Talán érdemes:
Előtte 20:25-kor ugyancsak életrajzi film a Cinemaxon egy valamivel kisebb jelentőségű (bár kétségkívül közismertebb) emberről, Lucille Ball-ról, aki ugyancsak rögös utat járt be amíg megtalálta azt, amiben a legjobb, ez pedig a színészet volt. Főleg könnyed szerepekben lett ismert és főleg Amerikában, ennélfogva a Lucy inkább azoknak ajánlható, akik látták valamiben és valamelyest ismerik is az életét.

Kis hírek a nagyvilágból:
5 fontos tény a ByeAlex-jelenségről – Ez pont néggyel több, mint amit tudni kell róla, az ugyanis csak egy dolog, mégpedig az, hogy LESZAROM.
18+ Szexelni valakivel, aki csak érdekes: "Többen szexelnek számukra kevésbé vonzó emberekkel, mint hinnénk."TANUSÍTHATOM HOGY EZ NINCS ÍGY. Én például messze nem vagyok vonzó (sőt!), de marha érdekesnek tartom magam, oszt’ mégse szólít le egy nő se amikor hazaszédelgek a kocsmából késő este. Jó, a prostik igen, de azok mindenkit leszólítanak :(
Halottal pózolt a sátánista nővér: "A svájci ápolónő sátánista oldalakat követ Facebookon, és szadomazó szerelésben pózol." – Minket katolikusokat arra neveltek hogy legyünk keresztényiek még azokkal is akik gyaláznak minket, és főleg: ne ítélkezzünk. Ezért én kimondom: biztos nem minden sátánista ilyen, még akkor se ha a hírekbe valahogy mindig ilyen ügyek kapcsán kerülnek be. Egyébként (csak hogy ne vádolhassanak felületes ítélkezéssel) rákattintottam a képeire, így most már elmondhatom: basszus, nem elég hogy sátánista, de még túlsúlyos is és rondák a csöcsei!!
CséP: Mástól terhes, de beköltözne!: "Már azelőtt sem volt szépségkirálynő, de a terhességgel még rosszabb lett." – Kedves posztoló, ha befogadod a más által felcsinált exedet, meg is érdemled. Így jár az aki nem figyelt biológiaórán amikor a kakukkról tanítottak…
Észak-Koreába költözik a Pirate Bay?: "A torrentoldal szerint Kim Dzsongun menedéket ad." – Az már egyszer biztos, egyes családoknak akár nemzedékeken át menedéket adnak arrafelé. Nade komolyra fordítva az emberi szót, ha ez az elszállt ötlet megvalósul, akkor Kimnek már nem kell olyan sokáig várnia arra hogy Obama felhívja :DDD
18 ezer néző lesz a Fradi–Újpesten: "A vasárnapi meccsre már hétfőn elkelt minden jegy." – A lelátók telve, a kocsmák meg a hitvesi ágyak üresen állnak… EZÉRT FOGY A MAGYAR!
Win: Netezés a zuhany alól?: "A Fujitsu állítása szerint 30 perc másfél méteres vízben meg sem kottyan neki." – Húsz éve még max. egy pesti vicc volt az egész, ma már tényleg mindenki, mindenhol netezni meg telefonálni akar. Az az idióta aki fürdés közben netez, az megérdemelné hogy ne legyen vízálló a laptopja. Nem, nem azért hogy a gép elromoljon, hanem hogy megcsapja az áram.
Hetekig készült egy orrvillantásra a Zero Dark Thirty bin Ladenje: "A színész könyveket olvasott bin Ladenről, arabul tanult, fogyókúrázott, aztán csak az orra játszott." – Szerintem még így is hozzá fognak baszni egy BÉKENÓBEL Oscar-díjat, ez a legkevesebb!!44 Nap kommentje:

2013.03.05 08:57:42 tundrazuzmo
Múltkor megkértek rá, hogy játsszam el Napóleon kabátjának belsejében a kéz szerepét. Sajnos nem vállaltam el, mert órákat kellett volna töltenem egy fullasztó kabátszimuláció alatt, és csak a kezem látszott volna a filmben



CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 7.:
KI KÜLDÖTT INDIÁBA?

Mr. "Sean" Bean. Vagy legalábbs majdnem ő.
Ereje a telkében.
Ismétlés, talán érdemes:
Mit lehet tenni, ha már az összes BSTH,- és Luis de Funes-vígjátékot oda-vissza leadták? Nincs mit tenni mint előszedni a másik megunhatatlan franciázást, az Éretleneket. Ezt teszi az M1 is negyed kilenckor, és csak azért nem sújtok le rájuk a kritika erejével, mert a kereskedelmi kanálisok ezerszer többször sütik el ugyanezt a viccet. Lényeg a lényeg: aki még nem látta, az nézze, mert jó. Lett belőle folytatás is, azt nem véletlenül nem ismétlik ennyiszer.

Talán érdemes:
Kilenckor sikerkönyv-sorozatból született akciózás a Film Mánián Sean Beannel, amit leginkább ő és az egzotikus intrikus, Padma Lakshmi ad el. Bernard Cornwell Wellington Sharpe-regényeit nyugodtan odatehetjük Hassel vagy Forsyth művei mellé, a belőlük készült film(ek) sem többek, de nem is kevesebbek annál amit a műfajtól elvárhatunk, vagyis másfél órára elfelejtjük a külvilágot hogy izgulhassunk az ezredesért amint a távoli helyszínen (ami az Indiai küldetés alcímből is kiderül) nyakig elmerül az ottani cselszövők csapdáiban, hogy megpróbálja az ekkor még ereje teljében levő brit oroszlán érdekeit érvényesítenu. Egyszernézős (ahogy nekem az effajta könyvek is általában egyszerolvasósak), de annak kiváló (a film is meg a könyv is).

Kis hírek a nagyvilágból:
Dolgozatírás közben verekedtek össze: "A kisapostagi fiatalember lenyomta a padra a dunavecsei fiatalkorú fejét, erre combon rúgta." – Hiába, a mai fiatalokat csak úgy fűti a tudásvágy! Bezzeg a mi időnkben még örültünk ha elvégeztük az iskolát, nem küzdöttünk ennyire tettlegesen a jobb jegyekért!!44 négy
NATO-bocsánatkérés két afgán kisfiú haláláért – Most kérnek bocsánatot két gyerekért? Már értem mit fognak évekig ott állomásozni, ha netán kitör a béke: évekig lesz miért bocsánatot kérniük… - "Tálib lázadónak nézték a kisfiúkat. A helyiek egyre dühösebbek a NATO-ra a civil áldozatok miatt." – Bezzeg a régi időkben mindezt elintézték volna egy "megelőző csapás"-közleménnyel, osztjónapot.
Vérfürdőt rendeztek egy rendőrakadémián: "34 halottja volt a támadásnak, amit szír felkelők indítottak a rezsimhű aleppói biztonsági erők ellen." – …illetve ha netán kitör a béke, lehet átmenni máshova…
Öt rendőrt végeztek ki a kannibálszigeten: "7 újabb halottja van a borneói harcoknak, amit Fülöp-szigeteki martalócok indítottak Malajzia ellen." – Ne legyünk előítéletesek, lehet hogy csak megéheztek szegény kannibálok. És ha már szigetelünk:
Nem lehet cigarettát venni a Szigeten?: "Hoszteszcsaj nem, csak nemzeti trafikos árulhat dohányt, utcai üzletben. Már keresik a megoldást." – …amit én már évek tudok: nem járok Szigetre és nem is dohányzom, a dohányzás ugyanis rendkívül káros az egészségre. Jut eszembe: EGÉSSÉG!!!
Mit vegyen az, akinek már az arany se jó? – Amit én. SÖRT!!! A sör folyékony KENY arany!!!!4 négy
Kétszáz betegségért felelős az alkohol: "Kanadai kutatók részletes statisztikát készítettek a szesz egészségügyi hatásairól." – Ezek a BRIT tudósok minden örömünket el akarják venni?! Méghogy az alkohol betegséget okoz! Nézz csak rám, kölyökkorom óta iszom és egy Adonisz vagyok! Megyek is tovább gyúrni sörhasra, viszlát szombaton!


Kulcsszavak: szulejmán

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés